London

2011-12-31 / 11:30:35

Ska prova att blogga från mobilen då vi har gratis internet på vårt hotell. Vi har haft två dagar med shopping. Vintageshopping på brick lane och sedan alla affärer som ligger på Oxford street. Har hittat några fina guldkorn. Bland annat en nyårsklänning från beyond retro. Nu ska vi till London eye, big ben och buckingham palace. Sen ska vi ut på middag i picadilly och fira in det nya året. Gott nytt år!


The holiday

2011-12-27 / 21:29:26

               
Några blandade bilder från min jul hemma. En kraschad julgran, massvis med snö, en ny fin stickad mössa och juldagsfirande.

Har precis kommit hem från Umeå, jag och mamma har skjutsat Hanna till flygplatsen. Nu ska jag packa väskorna. Imorgon åker jag till Sundsvall först där jag hämtar upp Malin och Ida. Sen åker vi till Stockholm där vi möter upp Maria och på torsdagmorgon åker vi till London. Hoppas att jag hinner skriva något mer innan lördag. Annars önskar jag er redan nu en fantastisk nyårsafton och ett gott nytt år.


All black and grey

2011-12-26 / 14:27:47
Klänning H&M Trend / Ankelboots Vagabond / Klocka CK
Fick låna Hannas fina klänning från H&M Trend igår. Älskar öppningen i ryggen och slitsen.

Hade en underbar juldag med några vänner. Vi hade en liten förfest hemma hos oss och tiden bara flög iväg. Dansade sedan några timmar på Wärdshuset och stapplade sedan hem på onda fötter. Nu ska vi snart iväg på middag hos mamma och sedan till Gafsele för att fira Emil som fyller 19.

En god jul

2011-12-25 / 09:57:10


Hann inte titta in här för att säga god jul igår. Firade jul hos min morbror tillsammans med familjen och kusinerna. Vi åt massa gott, lekte lekar och fick fina julklappar. Hoppas ni hade en fantastisk julafton! Idag är det jullunch hos farmor, hemvändarmatch och utgång som gäller.


Gårdagens

2011-12-22 / 10:20:15

Jeans Zara / Boots Vagabond / Skjorta H&M / Tröja H&M

Igår spenderade jag kvällen hos mamma, fick massage och åt skinkmackor och knäck. Nu ska jag göra mig iordning för att luncha på Kronan. Ikväll ska vi dessutom äta middag med både min mormor och farmor.

Basic

2011-12-21 / 10:25:54

Köpte denna tröja på H&M för 75 kronor. Basplagg är alltid bra att köpa under rean! Kommer bära denna med skjorta under till ett par svarta byxor.

Bakade kanelbullar hos mamma igår tillsammans med Mathias. Nu väntar jag bara på att Hanna ska komma hem om någon timme.

Shop til you drop

2011-12-20 / 22:24:35

Läser Londonguider men tips om shopping, mat, nattklubbar. Drömmer om shoppingen på bland annat Topshop, Forever21, Urban Outfitters, American Apparel, Beyond Retro (som tydligen är fantastiskt i London) och New Look. Något som jag skulle vilja ha är ett par låga docs, sedan ska jag försöka köpa mig bas t-shirtar på American Apparel. Det är ungefär en vecka tills vi åker nu. Så efterfrågar tips nu igen, vart och vad får man inte missa att; äta, dansa, shoppa, se?


House of dagmar

2011-12-20 / 16:32:08


Foton: House of Dagmar
Vilka fantastiska kläder Dagmar har. Skulle verkligen vilja ha allting på bild, men klänningen till vänster är min absoluta favorit. Älskar mönstret och slitsen.


Metallic

2011-12-19 / 17:05:11



Jeans Monki / Skärp Lindex / Kappa Kapp Ahl / Tröja H&M
Spenderar kvällen med att packa väskan för imorgon då vi åker hem till Åsele och stannar över jul. Ska bli så mysigt att komma hem och träffa mina fina föräldrar, syskon, kusiner och vänner.


Fjärde advent

2011-12-18 / 18:03:15


Här är resultatet från mitt senaste frisörbesök, några centimeter kortare och väldigt ljust.

Jag har nog aldrig haft en så lugn helg som den här. Var bjuden på födelsedagskalas igår men mitt huvud dunkade så stannade hemma i soffan istället. Idag har jag inte ens gått utanför dörren, snön som vräker ned där ute lockar mig inte speciellt mycket. Ska snart på bio med några vänner iallafall, nya Sherlock Holmes filmen med Noomi Rapace.


Bästa köp 2011

2011-12-17 / 13:14:30
Tänkte göra en lista över mina 5 bästa köp detta år, men det är så svårt att välja. Dessa 5 nedan är några av favoriterna iallafall.

Ankelboots Vagabond

Klänning Acne

Väska Monki

Stickad tröja från Zara
Wayfarers Ray Ban

Black shoes

2011-12-16 / 13:12:42

Bild
Jag letar efter ett par svarta pumps att ha till vinterns festligheter och till våren. De svarta på bilden ovan från Rizzos vårkollektion måste jag definitivt se om jag hittar när de kommer ut i butik. Är förälskad i den spetsiga tån och skärningen.

Har jobbat på att hitta julkänslan de senaste dagarna. Har köpt lite julklappar, gjort knäck och sett Victoria Secret visningen hemma hos Malin och lyssnat på massor av julmusik. Nu är det inte länge kvar tills jag åker hem över jul, några dagar till bara.

Everywhere I go

2011-12-14 / 16:37:48

Carolinesmode
Jag älskar pälsvästen på bilden ovan. Vill gärna ha en själv men har ännu inte hittat någon jag vill ha. Har ni några tips på fina pälsvästar i svart eller vitt?

Ska skynda mig in i duschen nu och sen ska jag på julfest med Committ på kåren.

Turtleneck

2011-12-13 / 20:40:21


Monki.com
Gillar denna stickade ärmlösa polotröjan från Monki. Fint att köpa en storlek större och använda som klänning!

Underbart med lucia idag. Har varit på skolan större delen av dagen, blev sedan bjuden på middag hos Maria och sedan gick vi till kyrkan för att se lucia. Otroligt fin tradition tycker jag. Nu ska jag se Crazy Stupid Love och dricka lite glögg. Skönt att avsluta dagen uppkrupen i soffan med en filt.


Känner du lyckan genom sorgen

2011-12-12 / 19:09:18


Jeans Cheap Monday / Skjorta Bik Bok / Skor Nilsons / Skärp Lindex


Cigarettbyxor

2011-12-12 / 13:43:33
Nelly.com / Ciggapants Vila
Skulle vilja ha dessa byxor från Vila då byxor är mitt favoritplagg till vardags och dessa skulle passa perfekt både till vardag och fest.

Efter ännu en helg så drar vi igång med B-uppsatsen idag. Det är lite stressigt med allt som ska skrivas innan jul, men vi får kämpa på lite. Igår hade vi middag hemma oss. Vi var 7 stycken så vi fick tränga ihop oss och äta i vardagsrummet. Fantastisk helg!

I love you like gold

2011-12-10 / 11:32:22


Hade en rolig kväll igår, först hemma hos Malin och sedan på Aveny. Var sjukt kvavt och varmt framför scenen så jag kunde inte stå kvar hela spelningen tyvärr. Snälla Daniel och Ida skjutsade hem mig så jag slapp stappla hem i ishalkan. Nu ska jag strax till frisören, skönt att bli lite ompysslad.


Grönt och guld

2011-12-09 / 11:10:39

Tänkte ha på mig min gröna blus och den guldiga halsringen från Lindex ikväll.

Igår hade jag fullt upp, skrev en tenta som tyvärr inte alls kändes bra. Sedan gick jag och hälsade på Johanna och åt lite skumtomtar och lyssnade på julmusik tillsammans med henne och Malin. Har även hunnit med julfika hos Ida och en långlunch på Innergården idag. Nu ska jag göra mig klar för kvällen på Aveny. Det här blir tredje gången jag ser Maggio det här året.

Livet.

2011-12-07 / 22:33:25

Livet är ganska fantastiskt just nu trots all stress kring alla detaljer som ska fixas inför de kommande månaderna. Har så mycket roligt att se fram emot. Snart ligger alla pusselbitar på plats dessutom.  Nu ska jag läsa igenom anteckningarna en gång till innan jag går och sover. Sen är det tenta och en välförtjänt helg som väntar. Vi ska bland annat gå på Aveny på fredag och se Veronica Maggio.


Platinum blonde schampoo

2011-12-06 / 15:54:23

Använder det här blondschampoot från Paul Mitchell någon gång då och då. Men det är min absoluta favorit. Tar bort de gula tonerna i håret, luktar banan och håret blir jättelent. Ska föresten till frisören på lördag och färga bort min utväxt, otroligt skönt ska det bli.

Christmas dresses

2011-12-05 / 18:42:02

1. Inlovewithfashion 2.Monki 3.Romwe
Tre fina klänningar att bära under julens festligheter.

Min helg har varit väldigt lugn och har spenderats med fina vänner. Hade Frida och Ida på middag på fredagen och på lördagen åkte vi ut på Birsta tillsammans. Var sedan hundvakt tillsammans med Ida på kvällen och vi åt både sushi och delade på världens största godispåse. Nu är vi inne i en ny vecka igen, tentavecka för min del och alltså inte speciellt mycket tid över till annat.

Where only the sweetest words remain

2011-12-02 / 17:09:33


Jeans Monki / Polotröja H&M / Fuskpäls Vila / Boots Vagabond
Ni får bortse från min trötta uppsyn. Sjukt lite sömn på sistone och sjukt mycket att göra och tänka på. Har tränat med Ida idag och varit på skolan. Nu väntar jag på att tjejerna ska komma förbi. Vi ska laga tacogratäng och mysa framför Idol.


Silver & gold

2011-12-01 / 17:04:55

Bild: Frida Fahrman
Vilka underbart fina skärp i guld och silver från Nelly. Det skulle liva upp den lilla svarta och passa perfekt till min klänning från Acne.

Igår hade jag fikakväll tillsammans med några av mina vänner. Vi åt saffranslängd, lussebullar, pepparkakor, saffranskaka och drack julmust. Älskar att spåren efter vår fikakväll visar sig i form av små små gula smulor överallt här hemma. Idag har jag spenderat dagen på skolan där vi har tentapluggat inför nästa vecka.