I'm leaving today

2010-03-29 / 09:09:23

Ska packa det sista och sedan är vi klara för att åka mot Borga. Ska bara hämta upp Emil också, så det blir vi tre som följs dit upp. Alla andra är redan där! Jag har packat elva filmer så vi har iallafall något att se om det blir jättedåligt väder. Tar med mig kameran så vi ses med lite bilder till helgen. Ha det så bra!


Fredagens

2010-03-28 / 12:17:32

Igår hade jag en väldigt rolig kväll. Jag mår oförskämt bra idag trots att det blev ett par drinkar! Tiden gick otroligt snabbt så helt plötsligt var klockan två och jag, Sanna och Liza åkte hemåt. Och nu är det sommartid, hoppas på att den efterlängtade värmen dyker upp snart. Idag packar jag min väska, åker och jobbar ett par timmar ikväll och imorgon åker vi till Borgafjäll och bli borta nästan hela veckan. Ska bli så otroligt skönt. Och som ni förstår blir det väldigt tomt här då.

En dagens har jag lyckats fota så det här hade jag på mig i fredags. Jeans och stickad tröja från H&M, skor från Din sko och ringar från Cocoo.


Åsele vintermarknad

2010-03-26 / 10:23:51

Så var det fredag igen. Pratade med Sanna igår och vi bestämde att vi skulle träffas och dricka nån cider ikväll så får vi se om vi går ut eller inte. Ska bli trevligt att sitta och prata, köper nog med mig massa godis för jag har världens sockersug idag.  

La ut ett par bilder från förra årets vintermarknad. Det var en fin helg och jag hade jättekul!




Fashion against aids

2010-03-25 / 19:54:43

H&M släpper i maj en festivalkollektion. Den är även detta årets "Fashion against aids" kollektion. Den har förut designats av kända personer såsom Rihanna och Timbaland men nu designar och tillverkar H&M hela kollektionen själva. Jag gillar många av plaggen väldigt mycket och det är ett stort plus att 25 % av intäkterna går till att hjälpa människor som lever med HIV. 

Några av mina favoriter är dessa plagg.. 



Stressigt

2010-03-25 / 15:47:06
Jag slutar strax jobba och då har jag lovat pappa att ta en joggingtur runt söråsele. Känns inte speciellt kul i det här vädret. Måste även hinna på systemet, har skjutit upp det hela veckan men nu är det dags att gå dit. Har även pump ikväll och efter det ska jag kanske möta upp Robin för att sola. Fullt upp på mitt schema med andra ord. Hör av mig senare ikväll om och när jag hinner :)

Snart helg

2010-03-24 / 21:01:48

Är så trött efter träningen. Har nog aldrig varit så jobbigt någon gång, så nu ska jag försöka återhämta mig framför Greys Anatomy. Längtar jättemycket till helgen trots att nästan ingen jag känner ska ut. Alla jobbar eller åker bort och Robin har jour. Det är nog för att jag ska ut med Sanna, världens bästa person på att göra en glad och taggad för kvällen. Sen har vi nog massor att prata om, var ju evigheter sen vi sågs.


Wednesday

2010-03-24 / 15:33:39

Idag är det onsdag och min andra och sista lediga dag den här veckan. Jag har varit så otroligt less idag då allt gått fel här hemma, vår diskmaskin läcker ut vatten över hela golvet.

Är så trött på att bo här så jag funderar ännu mer på framtiden. Ska utnyttja det faktum att min moster är syo och hon har lovat att hjälpa mig i djungeln av alla utbildningar som finns där ute. Skönt att få lite hjälp att reda ut alla tankar om var, när, hur, vad jag vill göra i framtiden!







Olw

2010-03-23 / 21:09:50

Herregud vad skönt det var att vara ute ikväll. Både jag och pappa var rätt impade av oss själva och hur mycket vi orkade. Gjorde dessutom en smoothie när jag kom hem, underbart gott. Påtal om gott så måste jag tipsa er om mitt nya favorit snacks. Olw har nya nötter i sitt sortiment, rostade mandlar. Är inne på tredje påsen nu sedan förra veckan. Ni måste prova dem!


Maxi

2010-03-23 / 17:01:20


Påtal om Lipsy. De har den här fina maxiklänningen på Asos.com och det är ungefär en sådan klänning jag vill ha i sommar. Är bara lite osäker på om jag vill ha en vit. Ska fundera på det..

Jag ska bara byta om nu och sen bege mig ut på vår runda runt söråsele. Vad gör ni ikväll?



Chocolate

2010-03-23 / 13:49:29


Det var någon som frågat och ville se skorna i färg, så jag försökte ta ett par bilder så ni ser att de är chokladbruna och tanfärgade (inne i skon).

Idag håller jag på att storstäda. Inte så kul men välbehövligt! Ska tvätta, torka, damma allt. Är så skönt att ha den fint hemma. Tror jag ska börja vårinreda snart med ljusa färger. Senare idag ska jag ut och jogga med pappa, vi ska köra igång med det igen och hoppas på att det går bra. Egentligen hatar jag att jogga, man får blodsmak i munnen och benen känns tunga. Men när man väl kommit in i det är det hur skönt som helst.


Mina kära kilklackar

2010-03-22 / 20:51:23

Tycker det är ganska lustigt att skorna som jag aldrig skulle se röken av dök upp i min brevlåda idag!! Väldigt konstigt men jag blev så glad. Kanske kan inviga dem i helgen då för de satt perfekt. Så coolt i sommar. De är mörkbruna och var väldigt fina på foten. Vill redan nu ha bruna ben, ljusa jeansshorts och dessa. Kilklackar är jäkligt snyggt.



Lipsydress

2010-03-22 / 17:58:25


Lipsy har så otroligt fina klänningar, gillar de som är draperade mest. Det är en riktigt fin vår och sommartrend!


Korall

2010-03-22 / 16:29:21

Är precis hemma efter en dag på jobbet. Bilen startade inte imorse när jag skulle åka och det är inte så lätt att få tag på någon skjuts strax efter sju på morgonen. Men det ordnade sig och jag hann dit i tid.

Robin håller precis på att laga middag och jag sitter med laptopen. Lyx att bara behöva vänta! Ska passa på att visa min nya bikini från French Connection som jag ska ha i Grekland och såklart i sommar. Supersnygg färg när man är brun och jag älskar volangerna på både över och nederdel.


Helgen

2010-03-21 / 14:03:22


Har haft en väldigt rolig helg fylld av alla fina människor jag tycker om. Igår bastade vi hemma hos Sofie och Morgan. Jag och tjejerna hade massvis att berätta, så det blev flera timmar då vi bara satt och pratade och jag skrattade så mycket vilket jag verkligen behövde. Jag och Evelina var nyktra så vi åkte hem lite tidigare än de andra så det blev en rätt tidig kväll och en lång sovmorgon idag.  

Vi har precis kommit hem från en liten utflykt då vi grillat hamburgare och korv och nu blir det en snabbdusch innan vi ska skjutsa Jimmy till Strömsund. Vad gör ni idag?


Nu är det snart helg..

2010-03-19 / 11:44:32
Jobbade sent igår och somnade så fort jag la huvudet på kudden och idag jobbar jag fram till klockan 16. När jag slutat ska jag skynda mig hem och pussa och krama Robin som är påväg hem från Sandö nu. Åh så saknad han har varit. 

Ikväll ska jag på ett efterlängtat kalas hos min moster i Gafsele. De har planerat en helkväll där man blandannat kan köpa underkläder, få ansiktsbehandlingar, peeling, manikyr eller få sina ögonbryn plockade. Funderar på att göra en minimanikyr eller kanske en ansiktsbehandling. Får se vad som händer!

H&M Home

2010-03-18 / 14:41:14

Jag blir så sjukt inspirerad av H&M:s bilder för heminredning. De gör att jag vill att mitt hem ska se ut som en tropisk paradisö. Funderar på att byta gardiner i vardagsrummet och köpa nya prydnadskuddar i Beige och puderrosa.


Working girl

2010-03-18 / 10:38:41


Idag är en lite stressig dag. Har fullt upp! Och dessutom börjar jag jobba klockan 16 ikväll också. Ska ta en snabbdusch nu innan jag ska på lunch hos mormor. Klockan 12 ska jag vara hos Jenny, ska bli kul att ses nu mitt i veckan.


Onsdag

2010-03-17 / 11:21:06
Vaknade imorse av att det var någon här hemma så jag fick verkligen bråttom att klä på mig fort. Det visade dig att det var killen som skulle lägga in virusskydd i våra datorer. Han frågade mig en del saker om min storebrors dator och jag vågade inte rätta honom och säga att jag faktiskt är 4 år äldre än Mathias. Jag hoppas för guds skull att jag ser äldre ut än 15!

Ska försöka ta vara på det fina vädret nu och gå ut en stund i solen innan jag börjar jobba. Hoppas att ni får en bra dag.

Topshop x 3

2010-03-16 / 18:37:37

Det visade sig att paketet från Topshop försvunnit på vägen till Sverige. Det går inte att spåra så det kommer aldrig att nå mig. Den som har lagt vantarna på mina fina skor har iallafall väldigt bra smak. De skickade såklart tillbaka pengarna till mitt konto direkt men skorna är nu slut i min storlek så det känns lite tråkigt. Jag som ville ha dem och de är dessutom mycket billigare på nätet än i butik. Fick iallafall gratis frakt för "besväret" så om jag hittar något annat fint så får det väl bli en beställning till och hoppas på att den kommer fram.

Här är tre favoriter bland deras nyheter just nu. (klicka)


Extra Volume Collagen

2010-03-16 / 14:36:29

Det är så kul att man kan plocka fram solglasögon nu igen, snart är det vår! Jag hade på mig mina solisar för första gången i år på promenaden idag. Var hur skönt som helst ute. Ska åka och kolla min post nu för mitt paket från Topshop är flera veckor sent och de vet inte vars det tagit vägen. Irriterande när sånt händer.

Innan jag åker ska jag visa den nya mascaran jag köpte. Tycker den fungerar bra men att borsten är alldeles för stor för att nå alla fransar utan att kladda. Slutresultatet blir iallafall fint!


En beige liten sommardröm

2010-03-16 / 09:46:07


Den här jackan vill jag ha! Fint med beige i vår och sommar. Dock blir jag osäker då både min fina jeansjacka och skinnjacka är i den här modellen så kanske ska jag leta efter en beige i annan modell istället. Men å andra sidan gillar jag ju den här, massor!


Dagen

2010-03-15 / 20:28:01

Idag har varit en ovanligt bra måndag. Har spenderat den med några av mina vänner, varit i Sofie och Morgans nya stora lägenhet där vi pratade i flera timmar. Pratade även med min fina vän Sanna och planerat vintermarknaden. Kan ännu inte förstå att hon ska bli fru Liss!

Ikväll har jag spenderat massa tid med min lillebror, varit och tränat och nu ska jag äta något och se CSI som ett bra avslut på kvällen. Det enda jag egentligen saknar den här dagen är en väldigt speciell person! :)


Basen

2010-03-15 / 15:10:16



När jag var i Umeå köpte jag en hel del smink. Hade som sagt presentkort på Make up store som är min favorit butik. Köpte hela basen och fick då lägga ungefär en hundring själv vilket kändes toppen. En matt foundation i färgen Cream, ett puder som hette "Natural" och ett bronzingpuder som är så mycket bättre än mitt förra. Är lite skimmer i det så det är precis lagomt och nog fint till sommaren. Tycker att det är viktigast att basen är fin för då känner jag mig snygg även om jag inte har massa annat smink på mig.


Godmorgon

2010-03-15 / 10:56:22

Då var det måndag igen och jag har börjat dagen med granatäpplen. Så gott! Är faktiskt ledig idag så ska gå ut och gå med Terese om det blir som vi hade tänkt. Solen skiner ju i varje fall så ut måste jag.

Har inte lagt ut några bilder på mitt hår efter frisörbesöket. Tycker det är jättesvårt med färgen då vissa jag träffat upplever den som ljusare än förut, vissa tycker det är mörkare och bilder visar olika. Men den är så fin och jag är nöjd! Vad tycker ni? Många kanske inte ser någon skillnad alls..


Ursäkta..

2010-03-14 / 17:41:45

för att det är så värdelös uppdatering här, men jag är så jäkla trött efter helgens jobb. Känns som att jag inte sovit en enda blund så ikväll blir en tidig kväll och imorgon har jag förhoppningsvis mer energi och inspiration. Puss på er.


Brashy

2010-03-12 / 13:40:28

Hittade en sida med riktigt coola t-shirtar på, jag skulle vilja ha den som är på bilden och minst en till. De finns på Brashy.se


Turn your back on black

2010-03-12 / 10:29:35

Jag är så otroligt trött på alla svarta kläder just nu, en av färgerna som jag använder mest. Så nu ville jag shoppa ljusa plagg i vita, pudriga och nude toner. Hittade inte så mycket som jag hoppats på men innan våren kommer ordentligt hinner man ju till stan en sväng till då butikerna fylls ännu mer!

Jag köpte denna stickade korta tröja på H&M. Provade den med en bustier under och fastnade direkt och den blir fin både till våren och att ha på svala sommarkvällar!



Aussie

2010-03-11 / 17:24:52

Jag har precis kommit hem och är hur trött som helst. Har varit full fart hela dagen och jobbigt att köra hem i slask och regn. Är nöjd med dagen i varje fall. Toppade håret och la både ljusa och lite mörkare slingor och det behövdes då jag inte gjort slingor på fyra månader utan bara färgat utväxten. Shoppade lite för mina presentkort och ni får se det senare! Nu ska jag iväg och träna.

Här är en produkt som jag fick med mig idag, har läst så otroligt mycket bra om den så jag var tvungen att köpa den och nu får jag se till att testa den så fort som möjligt!


Gladiatorskor

2010-03-10 / 22:02:19

De här skorna hoppas jag på att hitta imorgon i Umeå. De är av märket Chilli och finns på Eurosko! Har länge velat ha ett par bruna gladiatorsandaler och de här var ju superfina och precis den modell jag vill ha! 


Ska bädda i sängen här och sova nu, är otroligt trött. Jobbade mitt sista pass av mina åtta dagar i sträck idag och är nu ledig på torsdag och fredag. Hoppas på att jag orkar kliva upp när klockan ringer för måste vara i Umeå rätt tidigt då jag har en tid hos frisören. Hoppas på att håret blir lika bra som förra gången!


Världens finaste

2010-03-10 / 19:49:29
Ikväll har jag fjärilar i magen och känner mig jättenervös. Konstigt att jag alltid blir så jäkla uppspelt över andras lycka. Är så jäkla glad! Mitt favoritpar Sanna och Jimmy ska GIFTA sig i sommar!! De är verkligen världens finaste. Träffades när de var 16 år gamla och har nu varit tillsammans i 9 år och passar så bra ihop. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Grattis till er, I love you.



If we ever meet again

2010-03-10 / 16:39:07

Jag sitter just nu i huset, körde hit efter jobbet. Hämtade post och såg att det rasat från taket. Jag orkar inte skotta nu, haha! Jag och mamma ska åka och simma ikväll så är hemma och hämtar träningskläder och annat som jag behöver. Är lite jobbigt att inte bo hemma nu där jag alla mina saker så det ska bli så skönt när Robin kommer hem på fredag.

Jag har haft den här låten på hjärnan hela dagen, en riktig partylåt. Lyssna!


Tisdag

2010-03-09 / 13:54:35

Hade tänkt ta en lång sovmorgon idag men vaknade redan vid åtta. Är glad för det då jag varit sjukt effektiv och hunnit med allt möjligt roligt. Bland annat en långpromenad och lunch hos farmor.

Nu ska jag faktiskt bara ta den lugnt fram tills fyra då jag börjar jobba. Ska faktiskt springa ned på Ica och köpa ingredienser till en smoothie som såg så god ut. Då har jag något att sysselsätta mig med.


Colours

2010-03-08 / 22:07:07


LBD

2010-03-08 / 20:34:48

Jag har precis kommit från träningen och jag och mamma ska ställa oss och göra scones. Så gott med marmelad och ost! Vad har ni gjort ikväll?

Satt och funderade vilket mitt bästa köp under 2009 var och jag måste tveklöst säga min nyårsklänning. Älskar den verkligen. En LBD med det lilla extra, överdelen är så fin. Det är som virkat över tyget och inte spets som det ser ut som :) Synd att det är så få tillfällen som jag faktiskt kan använda den.



Slut

2010-03-08 / 17:31:57
Jag är otroligt trött idag och har varit det i flera dagar nu. Känner mig så jäkla konstig i kroppen och har haft huvudvärk konstant. Hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk nu! Jag är just nu i huset för att packa väskan för ett par dagar borta. Blir nog inte så bra uppdatering i veckan men ska såklart göra mitt bästa!

Måste även fråga er en sak. Såg precis det här linnet från Acne och kände att jag verkligen vill ha det till sommaren. Men det är slut överallt där jag sett att det funnits. Har ni sett det någonstans? Det är ringat på sidorna så det skulle vara skitsnyggt med en bustier under..


God natt

2010-03-07 / 23:15:49
Har precis kommit till Strandvägen efter att jag slutat jobba. Ska sova här inatt och förmodligen de flesta andra nätter i två veckor framåt. Robin ska på utbildning på Sandö och jag har ingen lust att spendera några nätter där ute i skogen ensam. Är alldeles för mörkrädd för det, och för sällskapssjuk. Extra skönt är det att sova här när jag som imorgon börjar jobba tidigt och har 2 minuters promenad till jobbet istället för 30.

Idag var jag på en väldigt rolig utflykt. Vi körde skoter till Sängsjön och grillade. Jag körde fast 199329 gånger och ramlade av skotern både en och två gånger. De andra fick sig ett gott skratt och trots att det var döjobbigt så hade jag väldigt kul.

Phu..

2010-03-06 / 18:21:20

Är så jäkla slut på nu. Pappa bjöd på jättegod middag när jag slutade jobba och nu ska jag slänga mig framför tv:n och filmen Tonårsliv. Kände för något lättsamt att se på! Jag längtar som en tok tills imorgon då vi ska ut på fiskeutflykt. Mysigt ska det bli med tanke på hur fint väder det varit idag och förhoppningsvis kommer vara imorgon också.


Bikini

2010-03-05 / 16:37:14

 


(klicka)

Finaste bikinin finns på H&M just nu. Jag gillade den i smaragdgrön här ovanför men den finns även i ljusrosa. 129 :- för överdelen och 99 :- för trosorna. Skulle passa så bra i Grekland!


Dags för..

2010-03-05 / 15:05:22
..fredagsmys, såklart! Jag och Robin har varit och solat och nu ska jag gå och duscha och tvätta håret. Så skönt det ska bli. Måste snabba mig lite för jag börjar jobba fyra och jobbar sen fram till tre inatt.

Och en sak till, jag tror jag bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa nu. Funderade ju på en systemkamera men är rädd att jag aldrig kommer orka ta med den eftersom den är så stor. Så det blir nog en Canon Powershot G11. En digital kompaktkamera som fått väldigt bra recensioner.




Weekday

2010-03-04 / 18:39:06

Jag har hittat en glesstickad tröja som jag vill ha så mycket i sommar! Har letat efter en liknande i hundra år känns det som men inte hittat något. Tror nämligen den här skulle vara så snygg i sommar till jeansshorts. Måste nästan be Hanna gå och köpa den här åt mig. Hon bor ju inte så långt ifrån Weekday nu där den här finns att köpa!


Bild: Olivia


Torsdag

2010-03-04 / 13:14:04
Det är verkligen fint väder ute idag. Ska snart promenera hem på Strandvägen och sedan till jobbet. Hoppas på att jag hinner hämta ut ett paket jag beställt som jag längtat efter! Annars har jag enbart spenderat dagen med att försöka hitta flyg till Palma men det är väldigt svårt, speciellt när dagarna jag tänkt åka inte är spikade. Är verkligen svårt att få tre scheman att stämma med varandra.

Torrschampoo

2010-03-03 / 18:16:12

(Klicka)

Jag har på sistone försökt vänja av att tvätta mitt hår varje dag. Min frisör tyckte att det räckte med en gång i veckan så jag har verkligen kämpat på. Skulle vilja köpa ett bra torrschampoo nu så att det känns lite bättre ett par dagar efter en tvätt. Hade ett Lee Stafford förut som finns att köpa på Kicks men nu är jag sugen på att testa något nytt. Dessa två finns på Bangerhead!


En fin dag

2010-03-03 / 11:50:27



Vilken fin morgon det har varit. Solen skiner ute, synd bara att det blåser så mycket. Har försökt planera mitt liv några månader framöver men blir bara mer förvirrad. Har tagit fel på helger både en och två gånger så helt plötsligt ser mitt schema helt annorlunda ut. Jag börjar jobba klockan 16 ikväll och jobbar sedan ett par dagar i sträck. Det känns skönt, jag är en väldigt rastlös person.

Jag ska ut i det fina vädret nu, hoppas ni får en fin dag!


Grönt blommigt

2010-03-02 / 17:23:54


Jag kör på mitt färgtema idag igen såklart. Tunikan kommer från Vero Moda, Jeansen från H&M, skorna från Bianco och bältet är ett av mammas gamla. Gillar att det är lite gammalt och slitet! Snart ska jag ut på en promenad och sen ska jag fika hos Terese, hon skulle baka chokladkakor så det får jag ju inte missa.


I wish for

2010-03-02 / 14:54:15


När jag åker till stan måste jag definitivt fylla på mitt förråd med smink och några fina nagellack i vårens färger. I kollaget finns några av de produkter jag skulle vilja ha just nu!


VS

2010-03-02 / 11:37:48
Åt precis tonfisksallad till lunch och nu ska jag bara klä på mig lite varma kläder och åka iväg. Ska till badhuset och efter jag varit där så blir det massage. Ska verkligen bli skönt, behöver slappna av lite. Sen är det ju alltid kul att spendera ett par timmar tillsammans med mamma.

Var nyss inne på Victorias secret sida. De har så galet mycket fina underkläder och bikinis! Tycker ni ska spana in deras sida. Jag längtar tills jag åker någonstans där deras butik finns!


Hej dagboken

2010-03-01 / 21:14:15
Jag har varit ledig idag och har spenderat dagen gråtandes framför The Notebook, på en promenad i det fina vädret och bestämt att jag åker till Umeå nästa torsdag för lite vårshopping och ett besök hos frisören. Är även ledig tisdagen innan jag jobbar 8 dagar i sträck. Ska därför passa på att gå på massage hos mamma imorgon. Kände inte för vanlig massage så jag bad om ansiktsmassage och fotmassage. Kul att testa något nytt!  

Tror att det blir en tidig kväll för mig, har huvudvärk efter träningen ikväll och det är dessutom inget bra på tv. Sov gott.



Idag

2010-03-01 / 17:11:44

I veckan ska jag försöka mig på lite färg i mina outfits. Har varit så grå och trist på sistone. Börjar veckan med min röda klänning med puffärmar från Bik bok, lackleggings från Rare fashion, kilklackar från Din sko och stort halsband från H&M trend.



Get the style of..

2010-03-01 / 11:10:10

Någon jag tycker har jättefin stil är Alexa Chung. Hon lyckas alltid sätta ihop fina outfits och därför gjorde jag ett litet kollage inspirerat av henne med kläder som funkar till vardags nu i vår och sommar!


Klänning och skinnjacka Net-a-porter
Svarta pumps Endless.com
Stickad Cardigan Topshop.com