You are my inspiration

2009-06-30 / 23:43:15
Har just storgråtit till "Spårlöst" på tv4 och innan jag går och sover ska jag bara titta in för att säga godnatt. Jag jobbar dagtur imorgon och ska sedan försöka måla muren och den öppna spisen. För nu är ett väggord beställt, vilket det blev får ni helt enkelt se senare :)

Tänkte visa er lite hur vi försökt göra det lite bättre här i huset - äntligen har vi fått upp min fina spegel i hallen och mina gamla sovrumsgardiner får agera draperi tills trappen kommer upp. Nu saknas bara golv och ett fint tak + att pappa ska fixa fodret innanför dörren i veckan..

Har satt upp nya lampor i köket och sommargardiner. Lite svårt att se på bilderna men jag tycker att det blev toppen!

Ställde mina fina träkrukor i fönstret i vardagsrummet tillsammans med min fönsterlampa

Efter lite beslutångest

2009-06-30 / 19:07:37
Är så glad att det var varmt ute idag och inte regn som det skulle vara enligt smhi! Jag var nämligen ledig och har försökt vara ute så mycket som möjligt samtidigt som jag försökt stöka undan lite här hemma. Har nämligen hämtat alla mina flyttkartonger på Strandvägen. Så nu är det ett enda stort kaos här hemma igen..

Idag hade jag stora problem att hitta något att ha på mig. Ni vet då inget passar och allt känns trist? Jag bestämde mig tillslut för ett lite oversize linne från H&M, leopardsjal, halsband från Efva Attling och jeans från Diesel



Väggtext

2009-06-30 / 16:24:06
Jag och Robin ska sätta upp en väggtext på den öppna spisen som vi har i vårt nuvarande sovrum eller på väggen ovanför vår säng. Nu kan jag inte bestämma mig för vad jag vill ha. Men jag hittade tre stycken som jag gillade från Vinylahem

Vilken tycker ni?

"Kärleken övervinner allt"

"Loved you yesterday, Love you still, Always have, Always will"

Home, where you treat your friends like family and your family like friends"

I am in love

2009-06-30 / 10:05:48
De här skorna från Scoretts vår och sommarkollektion ligger väldigt högt på min önskelista just nu. De är hur fina som helst! Jag älskar dem..


Jag vårdar mina minnen..

2009-06-29 / 23:59:42
Ikväll kom jag att tänka på hur livet konstant förändras. Jag kan gapskratta åt gamla minnen, se tillbaka på saker med sorg, glädje, förvirring och lycka. Jag har mött många människor som betytt väldigt mycket för mig under åren, som lärt mig saker och som förändrat mig. Som gjort mig starkare, gladare, som gjort mig ledsen eller arg och som har hjälpt mig bli den personen som jag är idag, på olika sätt.

Jag har inte kvar alla personer som genom åren har gjort stora avtryck i mitt hjärta. Vissa som funnits där när jag växte upp, när jag gick högstadiet och blev en tonåring med den galna bergochdalbana som det innebär har jag tappat någonstans på vägen. Men när jag tänker tillbaka så kan jag inte annat än att le och vårda mina minnen ömt från då jag spenderade mina somrar hoppandes på en studsmatta, då vi åkte på varandras pakethållare, klädde ut oss och gick på mellanstadiet då man hoppade hopprep på rasterna. Ibland önskar jag att jag fortfarande var 12 år gammal. När blev allt så komplicerat?


Chicy me

2009-06-29 / 21:12:40
Ikväll tog jag på mig en klänning från Chicy. Enkelt och somrigt :) Nu är jag så trött och har dessutom huvudvärk så jag ska slänga mig ned i soffan framför tv:n..


Underbara väder..

2009-06-29 / 17:49:54
Idag har jag jobbat hela dagen. Har klippt gräset och sedan har vi fixat och donat med den nya tv:n och dvd! Solen skiner även idag, så jag försöker ta vara på varje sekund. Jag hoppas att det håller i sig ett tag till bara..
 
När jag kom hem lagade jag mat och sedan kom robins mamma och hans mormor och morfar förbi med en jättefin blomma till mig i en försenad studentpresent! Blev så överraskad och jätteglad :) Nu ska jag strax ut på en promenad och sedan försöka hitta en bra locktång, är det någon som har ett tips?


Söndagsslö

2009-06-28 / 22:46:56
Idag har jag haft en slö dag! Har inte gjort någonting, bara legat i solen med min älskling och tagit det lugnt. Vi har just sett filmen 7 pounds med Will Smith, tycker att den var annorlunda med bra. Nu ska jag gå och sova, jobbar ju imorgon mellan 8-16. Sov gott!

Idag hade jag på mig en tunika som jag köpt i spanien, bikini från Wonderland, solglasögon och skor från H&M

Ett roligt äventyr..

2009-06-28 / 10:42:26

Igår började kvällen med att jag åkte och mötte upp Terese och Sofie på Ica för att handla till middagen. Evelina hade varit på IKEA hela dagen så hon skulle komma senare. Vi köpte allt man kan tänkas ha till Tacos och så chokladglass :) Eftersom många i sällskapet hade bränt sig så vågade vi oss inte ut i den brännande solen utan satt inne, åt och hade det mysigt.

När det hade blivit svalare ute fick vi låna Fredriks bil och så åkte vi ut på Stamsjön, sedan köpte vi godis i massor och åkte sedan hem till oss för att låna vår båt. Det slutade med att vi hoppade i en fullsatt båt istället och sedan satt vi flera timmar på sjön och bara pratade med alla som var ute med sina båtar. Det var verkligen mycket trafik på ångermanälven igårkväll! Vi var 9 stycken i den båten som vi åkte och varje gång någon rörde sig var jag rädd att någon skulle trilla i vattnet, men det gick bra som tur var! :)

Innan vi var hemma på strandvägen igen var jag rätt frusen och myggbiten så jag lånade en tröja av lillebror och sedan åkte jag hem. Idag ska vi träffas igen och ta det lungt i solen, vädret har verkligen varit kanon de senaste dagarna..


Studded

2009-06-28 / 10:30:27
Nu fastnar jag alltid för alla plagg och accessoarer som har nitar. Här är två fina klänningar och ett par skor som gärna skulle få hänga i min garderob. Från Nelly såklart..




Sol&bad

2009-06-27 / 17:26:38
Idag har vi varit på Stamsjön hela dagen och hade dessutom ett litet avbrott då vi åkte på kronan och åt lunch. Var supergott! Nu har jag lite bråttom eftersom vi strax ska ha tjejmiddag. Det ska bli så roligt att träffas allihopa..


Här är min kväll och middags outfit. Bytt till topp från GT, Shorts från H&M och mammas gamla bälte. Jag börjar dessutom få en väldigt fin färg efter alla dagar i solen :)

Lördag

2009-06-27 / 10:00:16
Nu drar jag till stranden :) Hoppas ni får en fin dag..

Topp med virkade blommor från Lindex och avklippta jeans från GT

Hallen - resultatet

2009-06-27 / 00:45:20
Har just kommit från jobbet och innanför dörren här hemma hos oss. I vårt lilla flytt och inredningskaos! Det är total oordning och hemskt med alla lådor som skräpar överallt..

Har iaf haft en skön kväll. Lagade middag till mig och Peter och lyckades faktiskt rätt bra, det är inte så vanligt. Kanske för att det var tacos, haha! Ska nog krypa ned i sängen snart eftersom jag ska hämta Terese klockan 10 imorgon och så ska vi ut till Stamsjön och umgås, bada och sola :) 

Såhär blev det i hallen, super tycker jag! Svårt att göra tapeten rättvisa..men nu saknas bara att lägga in golv och ett finare tak..


Tapetsera

2009-06-26 / 07:19:33

Klockan är strax efter sju och jag är uppe och dessutom klar med allt jag skulle göra den här morgonen. Mamma kommer strax hit och då ska vi tapetsera vår hall här i huset! Tänkte att vi skulle börja tidigt så vi blir klara lagom till lunch. Ikväll jobbar jag mellan 16-03 och idag ska jag försöka bättra på min solbränna lite :)

Bilder på hallen kommer sedan. Håll tummarna för att det blir fint nu!


Loreal absolute repair

2009-06-25 / 21:15:25
De här hårprodukterna köpte jag på Salong 44 idag. De hade ett speciellt erbjudande på dessa produkter! Har hört mycket bra om Absolute repair serien och mitt blonda löshår behöver dessutom väldigt mycket fukt för att inte bli torrt. Att både schampoo och hårinpackning är så mycket som 500 ml är dessutom ett stort plus :)


Sommarkänslor

2009-06-25 / 19:16:32
Nu har vi äntligen städat ur lägenheten och nu efteråt känns det som en lättnad. Mot nya äventyr...

Vi var klara tidigare än vi trodde, gick en sväng på stan och köpte lite småsaker, för mig blev det produkter för håret. Efter lunch på Maxim åkte vi hem. När vi väl var hemma så tvingade jag med mig Robin på Stamsjön och jag tog årets första dopp. Det var inte så kallt som jag trodde och ett stort plus var att jag ändå fick en stund att njuta av solen idag.




Todays look

2009-06-25 / 00:09:53
Ikväll har jag försökt förbereda mig för morgondagen då vi ska städa ut ur lägenheten i Umeå. Pappa, Robin, Sven och Emil var där ikväll för att hämta alla möbler eftersom det blev smidigast så! Jag är lite nervös för hur jag kommer att känna när jag ska lämna tillbaka nyckeln. Den där lägenheten blev verkligen mitt hem! Så om det är lite glest med inlägg här imorgon så vet ni varför..

Idag hade jag på mig en randig tunika från Vila, Jeans från Diesel och skor från H&M. Ser ni att jag har fått lite färg idag, ja brun har jag inte blivit, men röd, haha!


Coolpix

2009-06-24 / 17:31:03
Solen har verkligen tagit på idag och jag har suttit ute precis hela dagen. Så otroligt skönt! Jag läste ut boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" (som är Magdalena Graafs självbiografi) från pärm till pärm, gjorde ett fotbad, åt glass med mamma och satt en stund och pratade med min lillebror. En toppen dag..
 
Här är paketet som jag hämtade ut idag. Kameran som jag fick i studentpresent av mamma och pappa. Det är en Nikon Coolpix S220, väldigt liten och chockrosa. Jag tycker om den jättemycket och hoppas på att den kommer fungera bra!



Sunny day

2009-06-24 / 09:41:41
Somnade verkligen sent inatt. Pratade i telefon med Terese efter att jag slutat jobba, så innan jag somnade var klockan ganska mycket och nu är jag supertrött. Men jag hatar att vända på dygnet, så jag tvingade mig själv upp ur sängen ändå.  Himlen ser klarblå ut idag, solen skiner och jag är ledig! :) Så snart ska jag ut i solen och försöka få någon färg! Idag ska jag även hämta ut ett paket som jag fått, vad som finns i det får ni se senare!


Ha en bra dag!

Shoes

2009-06-23 / 19:13:08
Måste bara titta in och tipsa er om en webshop med underbara skor. Det här 3 som jag lagt in nedanför är mina favoriter, de kostar inte allt för mycket och klackarna är skyhöga, mellan 11.5-14.5 cm. Men de har även fina platta sandaler i olika modeller :)  

Här hittar ni dit - Skotrend

(bilderna är klickbara)

Sommargarderob

2009-06-23 / 13:45:55
Såhär fint blev det i garderoben igår :)  Det blev en sommargarderob men det saknas fortfarande några plagg för att göra den komplett, en maxiklänning, ett par slitna jeansshorts och en kavaj! Alla baslinnen och andra toppar la jag i den andra garderoben. Synd bara att alla mina skor inte rymtes, är ju mer praktiskt att ha alla på samma ställe!


Nytt

2009-06-23 / 09:36:30
Jag hade sett fram emot en dag i solstolen men det ser rätt molnigt ut nu. Jag hoppas att det blir bättre senare idag! Annars hade jag tänkt plocka upp några av mina flyttlådor och sedan jobbar jag mellan 16-01 :) 

Här är bilder på min nya bikini från Wonderland och mina nya leggings från Rare Fashion. Gillar den här bikinin mer än den lila från samma märke då jag gillar modellen på trosorna bättre!


Bakning

2009-06-22 / 19:35:10
Jag hittade till min stora glädje mitt paket från Nelly i brevlådan idag. Jag tycker att allt satt som det skulle och nu kanske jag ska inviga min wet look leggings på lördag på middagen jag ska ha! Jag tänkte ta några bilder..så ni får se allt senare. Nu hade jag tänkt försöka organisera lite i vår garaderob innan klockan blir för mycket!

Ikväll har jag även varit hos mamma och pappa för att baka filmjölkslimpa. Jag hoppas den blev lyckad och nu har vi ju bröd för en tid framöver! :)


Dagens outfit

2009-06-22 / 17:10:31
Idag har jag på mig randig klänning från Monki, Jeansjacka Zara och Vagabond skor. Ikväll får jag nog ta på mig ett par leggings till för att inte frysa allt för mycket..



Studentbilder

2009-06-22 / 10:07:11

Vaknar alltid så tidigt när solen skiner, vill ta vara på varenda sekund. Jobbade kväll igår mellan 18-01 och idag är jag ledig. Ska äta lunch med mamma klockan halv tolv, det ska bli mysigt :)

Måste ju visa lite fler bilder från studenten och nu har jag lite tid över. Jag börjar med att visa från dagen och sen får jag visa bilder från kvällen någon annan gång så det inte blir allt för mycket..

Här är vårt fina flak, vi blev väldigt nöjda..

Emma, Linn och Sara på champagnefrukosten


Sp3a var taggade..

friskvård också..

Någon startade en brand så brandlarmet gick och vi var tvungna att gå ut..


Påväg in mot stan med flaket, så galet skoj!!


Söndag

2009-06-21 / 19:10:52
Idag har varit en riktig toppendag, solen skiner och det är varmt. Lite färg har jag fått efter att ha pressat någon timme i en solstol hemma hos mamma och pappa :) Gick även en promenad runt Söråsele och så har jag försökt styra upp en tjejmiddag på lördag och en fest lite längre fram.

I veckan är jag ledig rätt mycket, ska försöka ta vara på det fina vädret som tydligen bara ska bli bättre. På torsdag så åker vi till Umeå för att flytta ut ur lägenheten. Känns både jobbigt och tråkigt men nu börjar ju faktiskt nästa kapitel i mitt liv..

Kolla vilken fin och somrig topp Nelly har fått in. Gillar den bara axeln och färgen

Knocks you down

2009-06-20 / 19:07:09
Jag är kär, i den här låten!

 

I never thought I'd.. be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in.. and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
but I already won first place

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down


Midsommardagen

2009-06-20 / 17:44:30
Jag har just slutat och kört hem från jobbet, tagit en snabbdusch och nu ska jag iväg på middag hos mamma och pappa. Gott ska det bli! Ska nog hälsa på uppe på berget också senare ikväll :) Ha en fin lördag allihopa..

Det här hade jag på mig igår, så enkelt som det kan bli. Alla mina kläder är nedpackade i lådor och det måste jag nog ta tag i på måndag. Linne med spets från Zoul och svarta örhängen från H&M


Midsommarafton

2009-06-20 / 12:42:28
Igår var en finfin dag. Vi åt lunch på Västerled där jag drack min första och enda drink på hela dagen. Det var mysigt i solen och vi hade en sådan tur för precis lagom till att vi åkte hem kom regnet! Middagen blev grillat i Västanbäck och det var supergott. Sedan tog vi Saaben ut på en ragg och hamnade på Västerled där vi fick en jättegod efterrätt med jordgubbar. 

Därefter trängde jag, sanna, terese, jimmy, jimmy och robin ihop oss i en bil tillsammans med två hundar där vi pratade,skrattade, sjöng och hade det trevligt innan vi åkte hem och sov. Vaknade imorse av väckarklockan och nu sitter jag på jobbet! :)

Dagen innan

2009-06-18 / 22:53:43
Imorgon är det midsommar och jag ska flänga runt lite varstans :) Ska äta middag här hemma med ett litet sällskap, blir grillat som jag älskar och jag håller tummarna för solsken. Lunch ska vi äta på Västerled och sen på kvällen ska vi nog också förbi där en sväng för lite lekar. Vill verkligen träffa Sanna och deras nya hund, även känd som Räkan!!

Hoppas att ni får en fin midsommar..

Dagens

2009-06-18 / 17:05:15
Idag har jag på mig min nya oversize New York topp från Weekday, jeans från H&M och skor från Chilli.
Ångrar verkligen att jag inte köpte den röda New York teen och den svarta med Paris tryck också. Ska se om Hanna ska in till stan något framöver så hon kanske kan köpa en åt mig :) För visst är den snygg?


Ni får ursäkta mina mindre vackra ansiktsuttryck, jag orkade inte ta om bilderna ;P

Inspiration

2009-06-18 / 13:24:21
Jag läser massvis med bloggar där jag inspireras av olika stilar. Har en inspirationsmapp på min dator som nu är proppfull med outfits/frisyrer/accessoarer. Det jag ville komma fram till var att igår hittade jag denna bild..hennes outfit är sjukt snygg!

(bild lånad från StockholmStreetStyle)

Det slutade med att jag klickade hem ett par wet look leggings, har velat testa länge nu och det blir nog rätt coolt bara jag matchar det rätt (med min jeansjacka, en tunika och ett par höga klackar) Sen fick dessutom en bikini följa med hem också eftersom jag gillar min andra så mycket.

Från Nelly

Tygskor

2009-06-17 / 22:34:29
Jag och Robin har just sett "I taket lyser stjärnorna" som vi hyrde på Ica. Imorgon ska jag nog ta tag i det stora projektet att försöka få plats för alla mina kläder och saker här någonstans. Jag ska erkänna för er att jag har lite panik över att flytta in här, det är en sak att vara här ibland, en helt annan att bo här. Att bo med Robin kommer inte bli några problem, men huset...jag vet inte vars jag ska börja..

Innan jag går och lägger mig tänkte jag visa de vita tygskorna som jag köpte på Din sko i Malmö. 199 kronor kostade de, ett inte allt för dyrt pris för ett par skor man ändå kommer måsta slänga efter en sommar!

Dagens

2009-06-17 / 19:23:10
Har just kommit från Gafsele och en massa fika. Är glad att jag faktiskt kan äta nu igen :) Ska försöka hitta några bastoppar på någon hemsida nu, behöver helst ett vitt, grått, svart och ett brunt. Tråkigt inköp men det behövs ju göras ibland! Sen ska jag ut på en promenad runt Söråsele och sist men inte minst blir det nog mys framför en film med älsklingen.

Idag har jag på mig svart topp från AA, Jeansleggings zoul, jeansjacka från Zara och halsband från Efva Attling. Dessutom har jag lackat alla mina naglar knallrosa med ett lack från Mavala, väldigt fint och somrigt..

Ny jeansjacka

2009-06-17 / 16:38:32
Har försökt publicera inlägg tidigare idag men det har inte fungerat. Har umgåtts med Terese idag, vi har pratat, myst och även hunnit med lite pinsamheter. Kul var det i vilket fall! Ikväll ska jag på födelsedagskalas i Gafsele och så ska jag visa dagens och kanske lite bilder från bal och studenten :)

Här är min nya jeansjacka från Zara som jag är supernöjd med. Gillar modellen och alla detaljer som dragkedjorna och knapparna. Den blir nog en storfavorit i sommar..

Vi har ...

2009-06-16 / 10:30:53

..strax packat alla våra saker och städat ut vårt rum. Hanna är på jobbet och kommer och skjutsar oss till flygplatsen senare! Jag har blivit sämre igen, tråkigt nog.  Min energi är på noll och jag är otroligt svag. Det beror nog på att jag inte ätit ordenligt sedan i fredags men tyvärr blir jag bara sämre när jag försöker mig på att äta något. Jag längtar hem nu, där jag allra helst vill vara när allt inte är som det ska!

Men trots att jag varit sjuk har det varit en bra vistelse här nere. Shoppingen blev visserligen inte så mycket som jag från början trodde men några fina plagg och saker har jag med mig hem! :)

Här har ni två fina nyheter från Nelly


Sista kvällen

2009-06-15 / 20:49:52
Ikväll är vår sista kväll i södra delen av landet för den här gången då vi flyger hem imorgon vid klockan 16. Vi har haft en fin dag i Danmark, älskade det där borta. Att det bara tog 20 minuter med tåg var ju inte helt fel. Fick till och ned en Ben and Jerrys glass i solen :) Nu ska vi krypa ihop i en säng och se en film på laptopen, Changeling. Det är mysigt, speciellt då det inte händer så ofta.

Jag insåg just idag att jag faktiskt flyttar hem nu, om så bara för ett kort tag (eller så inte) Jag ska bli sambo, och jag längtar!

Jag i Köpenhamn idag, lagomt nöjd med vädret och att jag kände mig någorlunda frisk!!


Måndag

2009-06-15 / 09:30:28
Gårdagen mådde jag lite bättre, men att ens tänka på mat går inte, inte ens idag. Har inte varit hungrig sedan i fredags och någon mat får jag inte i mig. Hoppas det ändrar sig snart! Igår åkte vi in till Malmö och satt på stan i solen och på kvällen blev det bio i Lund. Män som hatar kvinnor! Den lämnade verkligen ett avtryck bara för att den är så oerhört dramatisk och hemsk men samtidigt så bra!

Idag ska vi åka till Köpenhamn, det har jag sett fram emot. Jag ska försöka att minnas att ta med mig kameran :)
Hoppas att ni har det bra..



Jobbig dag

2009-06-13 / 17:43:32

Denna dag blev inte riktigt som planerat då mina magkramper bara blivit värre, illamåenden kommer inte längre och går utan är där hela tiden. Jag har därför spenderat halva dagen på akutmottagningen i Lund, tagit blodprover och försökt se vad det är som är fel med mig för jag har ärligt talat aldrig mått såhär kasst. Det visade sig att jag har en infektion i kroppen och om jag inte blir bättre tills imorgon så ska jag läggas in och få dropp. Det vill jag verkligen inte ska hända, så jag ska sova hela kvällen och dricka massvis med vätska och hoppas på att jag får behålla den. Ni får hålla tummarna för att jag blir bättre redan ikväll!

Puss på er!


Shopping

2009-06-12 / 19:46:40
Vet inte riktigt vad som varit fel på mig hela dagen, började må illa imorse och hade kramper i magen hela tiden. Har gjort mitt bästa för att kunna shoppa och vara där med mamma och hanna och jag klarade av dagen och kom dessutom hem med en hel del kassar.

Jag köpte iaf en jeansjacka (som jag ääälskar!) en vit oversize topp, vita tygskor, smink, underkläder från en liten butik som hette "La leila". Imorgon kanske vi dessutom ska åka förbi Nova Lund och kolla in bland annat Topshop. Jag är jättenöjd och ska visa allt när jag kommer hem igen. En ny favoritbutik är Zara, det var toppen där! Ni som ska shoppa högklackade skor ska definitivt gå dit, jag var i skohimlen och kläderna var dessutom jättefina!



Malmö

2009-06-11 / 19:13:52
Jag är framme i Malmö och det är så fint här nere, slås alltid av hur grönt och somrigt allt är. Hanna hade med sig sin bärbara dator hit och trådlöst internet så jag lånade det tvärt. Toppen!
Jag har haft en fin dag, där flyget gick snabbt och sen fick jag träffa min underbara syster såklart. Vi har åkt runt lite i Blentarp och Sövde där Hanna bor och även kollat på alla fina hästar som hon tar hand om. Vi åt även middag på en Byakrog och nu sitter vi på vandrarhemmet. Imorgon ska vi shoppa. Jag är laddad till tänderna och vet precis vad jag letar efter!




Min student.

2009-06-11 / 09:14:19

Nu har jag tagit studenten!!! Det var en helt galet rolig dag med skratt och tårar. Jag vet inte riktigt vars jag ska börja eftersom allt var så otroligt bra. Vi började dagen med champagnefrukost hos Victoria där vi taggade upp inför dagen. Därifrån gick vi till skolan med tutor och sång innan vi tog vårt klasskort. Vi samlades sedan alla studenter utanför aulan. Det var en så sjukt bra stämning att jag inte kunde sluta le..och skrika sönder min röst. Väl inne i aulan fortsatte allt firande, vi lyssnade på massa musik innan brandlarmet gick och vi var tvungna att gå ut, det var någon som hade tänt på en papperskorg i en del av vår skola så brandkåren fick komma och släcka innan vi fick gå in igen. Sist men inte minst så fick jag mina betyg och sedan sprang vi ut ur skolan!

Flaket var iaf höjdpunkten på dagen. Så roligt!! Efter det hade jag min mottagning där jag fick superfina presenter. Jag fick bland annat ett halsband från Efva Attling som det står "Carpe Diem" på, pengar till en ny kamera, skålar, blommor, presentkort. Var så glad att alla hade åkt så långt för att gratta mig på studenten! Efter mottagning och lite vila så drog vi igång igen med förfest och sedan studentfesten på X3M. Vi stod i kö i 20 minuter innan vi  kom in och jag skojar inte när jag säger att det var som en bastu där inne, tänkt er 1400 studenter under samma tak, dansandes och skrikandes. Men kul var det!!

Tänkte publicera lite blandade bilder nu eftersom jag åker om ett par timmar och hälsar på min syster. Så ni inte får vänta för länge på alla bilderna :)
Jag hade på mig vit klänning från Kate,Paris and I MQ och skor från Chilli










Det var allt för nu. Nu ska jag packa min väska och åka till Malmö. Vi ska även åka till Köpenhamn en dag, det ska bli kul..har aldrig varit där. Hoppas ni får det bra, jag hör av mig och mer bilder blir det när jag kommer hem! :)



För jag..

2009-06-09 / 22:05:28
tar snart studenten!!! Ni anar inte hur mycket fjärilar som flyger omkring i min mage just nu och jag är så sjukt lycklig över att jag klarat tre tuffa år på gymnasiet, för tro mig..det var mer än en gång som jag tvivlat. Jag är glad att jag trots allt har haft en stöttande underbar familj och en pojkvän som alltid funnits där för mig! När jag skulle förklara det för Robin så kom det ett par tårar, för du är den enda som förstod mig och den enda som behövde det. Jag kommer alltid minnas de underbara människor jag träffat här och de närmaste kommer jag alltid hålla hårt i och behålla i mitt liv. Jag älskar er otroligt mycket!

Kvällen har varit dessutom varit toppen, middagen var så god och flaket blev jättefint. Blev riktigt stolta. Tyvärr kan jag ju inte visa er bilderna på det nu men det kommer så fort jag hinner, vilket jag är rädd dröjer då jag direkt på torsdagmorgon tar ett flyg till Malmö! Jag lovar att göra så gott jag kan! :) Stämningen ikväll har iaf varit på topp och vi har planerat morgondagen in i minsta detalj. iiiih, jag är så lycklig!!

Nu ska jag och min trogna sovkamrat Jenny Bobby Boberg måla våra naglar och fixa och trixa med det sista inför champagnefrukosten.

Kubb och koja

2009-06-09 / 10:01:17
Igår var en trevlig kväll. Vi spelade först kubb nedanför Tegsbron, tråkigt bara att alla i klassen inte kunde vara med. Det är jättemånga som ligger hemma i förkylning och feber. Hoppas bara att de alla blir bättre tills studenten! Efter kubben så gick vi in till Subway, värmde oss och åt.

Vi hade tänkt att sova i tält, men eftersom det var så kallt ute bestämde vi tre oss för att sova i mitt vardagsrum. Det blev ett fult litet "kojprojekt" där vi byggde med stolar, filtar, madrasser och täcken, haha! Och jag somnade faktiskt där och sov hela natten otroligt nog :)






Och här kommer vår fina lilla koja..barnsligt men jättekul ;P



Ikväll ska vi äta middag med klassen på Droskan klockan 18, sedan åka för att pynta vårat flak. Ska bli så spännande! :) Och imorgon, så tar jag studenten!!!

Studentmåndag

2009-06-08 / 20:15:01
Tänkte bara titta in för att säga hej innan jag drar ut på nya äventyr. 20.30 ska vi mötas upp för kubb. Jag har packat ned filtar, drickat och kubbspelet. Nu väntar jag bara på Jenny och Vickan. Håll tummarna för att det inte blir så kallt i natt om jag, E & J bestämmer oss för att tälta trots allt!


Brännbollsdag

2009-06-08 / 15:31:20
Nu är jag hemma efter en dag på mariehemsängarna och en picknick i rådhusparken. Ska ladda lite inför ikväll med kubb. Vi har även fått för oss att tälta, bara för att göra något galet. I en rondell var ett förslag, men jag är inte ens säker på att det är lagligt, haha!! Vi får se helt enkelt..

Vårt tema var "Rosa" men allt eftersom dagen gick så blev vi mer och mer frusna och var tvungna att ta på oss både det ena och det andra, så vi såg inte speciellt rosa ut tillslut. Vi förlorade 2 matcher och vann en och efteråt åkte jag på Jons pakethållare till stan där vi åt lunch.

Jenny och Sara


William och Madde



Jag och Jenny hade sytt rosa klänningar av lakan, riktigt snygga ;P





Jenny Be stukade dessutom foten i sista matchen, lagomt till studenten och allt..


Flower dress

2009-06-07 / 18:38:48
Nu har har en sekund över till att bara andas och spana in lite bloggar och annat som jag tycker är kul! :) Robin har varit här hela dagen, vi var på strömspilen och tittade lite i olika affärer och sedan såg vi på en film innan han åkte hem igen. Jag försöker ladda batterierna inför imorgon då vi ska spela brännboll med klassen och resten av skolan. Måste leta reda på saker till vårt tema. Jag hoppas på bra väder så vi kan grilla och spela kubb på kvällen, det ser iaf lovande ut!

..som vanligt så blir jag totalförälskad i ringade ryggar.

Och här är framsidan av klänningen, supersöt!
(bilden är klickbar)

Jag..

2009-06-07 / 12:10:41
..vill ha en till bal!



Hemmakväll

2009-06-07 / 11:59:30
Igår var våra planer fest eller hemmakväll eftersom vi var så sjukt slitna. Vi valde tillslut att gå och köpa 1 kg (!) godis och se fotbollen! Vi lånade sedan Jennys mammas bil och åkte ut till Carlslid och Emma :) Därifrån for vi sedan ned på tivolit och åkte karusell, det har jag inte gjort på flera år så jag var nöjd. Kubb var sedan tanken men det är så sjukt kallt ute på kvällarna så vi gick hem till mig.






Nu har just Jenny åkt hem till sig och jag väntar på min älskling. Han ringde imorse och sa att han var påväg hit eftersom han missar min student på onsdag. Jag blir så himla glad att han kommer hit idag! Puss på dig.

Maraton

2009-06-06 / 17:45:50
Jag och Jenny har haft ett The Hills maraton idag. Legat i soffan och ätit mackor, naturgodis och lite annat smått och gott. Först nu har vi blivit människor igen efter en dusch. Vi ska väl strax sminka oss och börja bege oss mot Carlshöjd och Elins place för att sedan åka vidare. Hoppas ni alla får en underbar kväll. Det ska jag ha! :)

Jag älskar och saknar dig


Fredagskvällen

2009-06-06 / 12:56:22
Gårdagskvällen var himla lyckad. Vi spelade pratmakarna och galenpanna. Vi cyklade bort till Corona men där var också resten av stan. Så det var fullt , vi var längst bak i kön och de släppte bara in en person om en annan gick ut. Kort och gott så gav vi upp, jag gick hem med min superhöga klackar - det var långt och kallt. Men väl hemma blev jag road av en jättefull Jenny innan jag somnade vid halv tre. Nu har vi just ätit på Max och ska spendera resten av dagen med att vila upp oss till kvällen då vi ska möta upp några i klassen hos Jonathan.

Här är kvällen i bilder..jag tog inte många alls, det är lätt att glömma bort kameran när man har roligt!








Planer och lite mer bal

2009-06-05 / 16:12:14
Eftersom vi tar studenten på en onsdag så drar vi igång studentveckan ikväll. Om allt går enligt planerna så ser det ut såhär:
Corona ikväll där det är gratis inträde och 70 % av på alla drinkar.
Fest hos Emmas Jonathan imorgon
Brännboll på måndag
Middag på Droskan på tisdag och pyntning av flaket
Studenten på onsdag!!

Här kommer lite bilder från balen..har hur många som helst..så ännu fler kommer sen!


Sara, Hanna (som också vann "kvällens finaste klänning") och Olivia.

Christina, Emma, Jenny och jag


Allihopa var så fina..


Underbara bal

2009-06-05 / 12:09:39
Igår var en underbar dag och kväll. Alla var så otroligt fina! Vi åt jättegod middag och sedan dansade vi tills fötterna gjorde ont. Trots att det blåste så gick vi alla ut och tog lite bilder som dessutom blev jättefina! :) De ska jag visa för er senare då jag inte är så trött, haha!

Här kommer lite bilder på hur jag såg ut igår. Veronica hade fixat mitt hår så otroligt fint och sminket som Petra gjorde var jag supernöjd med. Vi sminkade i brun/beiga skuggor och svart :) Robin var dessutom hur fin som helst..



Studentbal

2009-06-04 / 09:06:31







Idag är det dags. Klockan 10.30 ska jag vara hos Veronica för att fixa mitt hår, klockan 14 ska sminket på och klockan 15 kommer hela klassen hem till mig för att fotografera oss. Vi håller tummarna för att det inte kommer regna så vi kan fota utomhus och klockan 17 så åker vi mot Umeå Folkets Hus.

Nu kör vi!!!

LBD

2009-06-03 / 12:13:08
Hur söt var inte den här? Speciellt ryggen...
Finns att köpa på Nelly


Onsdag

2009-06-03 / 10:19:46
Idag har jag gjort en deal med min mamma. Om hon gör fotbad och fixar mina fötter plus noppar mina ögonbryn så ska jag ge henne massage. Tycker att det var en rätt bra deal ändå..får se när hon har tid bara! Idag ska verkligen det sista fixas och trots att det ser ut som att vi kommer få regn så får man göra det bästa av situationen. Ett paraply och vi är redo för röda mattan. Men helst håller vi ju ändå tummarna för bättre väder!

Hittade den här bilden på Elins facebook. Det var rätt kul att just när vi skulle ta gruppkort så kommer jockes parasoll frygande rätt på mig, blev ju ett rätt roligt kort om inte annat ;P

Hemma i tryggheten

2009-06-02 / 22:04:17
Just nu sitter jag i mina mjukiskläder hemma hos min kära mamma och pappa. Älskar att bara sitta här och mysa eftersom det händer så sällan, tänk att det var två år sedan jag flyttade hemifrån. Galet! Min mamma fyller iaf 48 år idag och hon är fortfarande den vackraste människa jag vet och den klokaste personen som jag känner. Jag är så tacksam över att ha dig i mitt liv. Hoppas du har haft en underbar dag!

Anledningen till att jag är hemma är att det är här i Åsele som jag måste fixa de sista inför balen med bil, hår m.m. Tyvärr måste jag sova utan Robin inatt eftersom jag efter att ha varit i huset på sistone fått nässelutslag av något. Vill helst inte riskera att vakna med utslag inför studenten och så hoppas jag att vi hittar vad det är som gör att jag får dem.

Hoppas att ni får en underbar kväll!

Idag börjar ...

2009-06-02 / 11:28:41
..jag få fjärilar i magen, det är så nära nu!! Ska på stan med Terese efter skolan för att hitta det sista, ett par örhängen skulle inte vara helt fel..har dessutom sett en klänning som jag skulle kunna tänka mig ha på studentkvällen som jag måste prova. Dessutom ska vi försöka hitta en slips till Robin som matchar färgen på min balklänning, vi är verkligen ute i god tid ;P



Randigt

2009-06-01 / 22:22:50
Blev bjuden på en jättegod middag hemma hos Petra och Henrik idag. Kött, potatis, svamp och grönsaker. Sminkningen blev dessutom toppen och nu har vi även spikat en tid. Ingen dagens kan jag visa i veckan tyvärr då jag glömt min kamera i Åsele, så ni får stå ut med mina gamla tråkiga bilder :)

Har just suttit och tittat igenom alla hemsidor med kläder och letat efter randiga plagg. Jag har verkligen blivit galen i allt vad randigt heter. Vill ha en svart/vit randig tröja till och helst flera blå/vit randiga. Det är så fräscht! Nu har jag iallafall två snygga randiga plagg i min garderob och jag vill bara fylla den med fler..
(bilderna är klickbara)

Smink

2009-06-01 / 15:23:37
Jag kom just innanför dörren och inbillar mig redan att svullnaden lagt sig lite, skönt! Sitter just nu och jobbar med en uppgift jag hade missat när jag var utomlands och som jag måste göra för att behålla högsta betyget i kursen. Det känns lite tröttsamt men jag vet ju att det är över sen..



Ikväll är det dags för ännu en provsminkning inför balen eftersom det aldrig blev av förra veckan. Här är Hayden Panettiere i en superfin sminkning, jag gillar de långa ögonfransarna..

Jag var ...

2009-06-01 / 09:51:04
..så himla trött imorse när klockan ringde, men nu är jag på benen. Det värsta är att när jag tittade mig i spegeln så ser jag varför min läpp varit så öm, jag har nämligen en fläskläpp. Lagom till balen och allt, toppen! Jag hoppas verkligen svullnaden har lagt sig till ikväll, för såhär kan jag ju inte se ut. Dessutum är jag bjuden på middag hos Henke och Petra ikväll..så nu håller vi tummarna!

Nu måste jag på skolan för att göra den absolut sista uppgiften, jag ska sitta där tills den är klar inte en sekund mindre. Sen ska jag köpa lite småsaker till torsdag. Ni får ha en bra dag!

Tre fina nyheter på Stylebystars.