Mobilblogg.

2010-06-30 / 18:22:53
Min första mobilbloggning! Yey! Vi har varken internet eller tv nu och så lär det vara ett par dagar (eller veckor) till. Vi får se hur bloggen kommer fungera medan. Puss på er.

Mardrömsnatt

2010-06-30 / 08:36:43

Har haft en riktig mardrömsnatt. När jag slutade jobbet sent igårkväll så åkte jag hemåt, tänkte precis dra ut allt elektronik eftersom åskan hade gått tidigare. När jag står i köket smäller det och flyger gnistor i vardagsrummet. Robin vaknar till och med av smällen och så försvinner strömmen i 30 sek eller så. Luktade bränt som bara den, och nu är ännu ett modem trasigt och så också boxen med tvkanaler.

Sen går robins larm vid halv 12, han rusar ut och han kom heller inte hem på hela natten så jag har legat och varit orolig och rädd för jag hatar att sova i huset ensam. Han har fått vara eldvakt hela natten. Herregud så man känner för dem som förlorar sitt hem i en brand. Hela ens liv finns i ett litet hus och sen är allt man äger borta.

Sen droppen var att frysen slutade fungera så jag stod där mitt i natten och försökte dra fram frysen, lastade upp allt älgkött så det inte skulle förstöras och var påväg med det till Terese. Men så helt plötsligt stiger tempen igen och det fryser på igen, måste ha blivit något under strömavbrottet som gjorde att det slutade fungera.

Så inatt har jag sovit ungefär 2 timmar, vaknade av klockan vid halv 7 och fick sedan promenera till jobbet. Känner mig som en riktig zombie!


Sunlight

2010-06-29 / 15:19:35


Tyska Vouges juli nummer. Hur fint? Ljussättningen är ju underbar!

En långpromenad i riktig sommarvärme, sen delade vi på en mjukglass och en cola. Det är så skönt att leva just nu. Jag älskar livet.


Seethrough

2010-06-29 / 12:23:09


Min fina transaparenta skjorta från H&M ska jag hämta upp idag och inviga i veckan. Den har nämligen varit på lagning, första gången jag skulle använda den så ser jag att hela sömmen på ena axeln har spruckit upp och fransat sig. Tur att det gick att fixa, så länge som jag letade efter denna..

Mamma kommer strax och hämtar upp mig, jag börjar inte jobba förrän klockan 16 idag så jag hinner med lite motion och få lite sol på mina fräknar som nu pryder hela mitt ansikte sedan timmarna i solen igår.


Måndagkväll.

2010-06-28 / 23:28:05


Nu ska jag sova efter allt stressande ikväll så lär jag somna fort, är helt slut på huvudet. Vi har bokat hotell i Stockholm nu efter alla om och men. En weekend från 6-8:e augusti på ett fint hotell som ligger centralt. Kul att prova något nytt, det finns ju så många olika.

Dessutom har jag spanat efter Ray Ban Aviators som en galning, vet inte vilken modell jag gillar bäst, strl 58 eller 62? Brun lins eller svart? Det enda jag vet säkert är att metallen ska vara i guld, dem gillar jag bäst. Aja, ska sluta babbla om det, men lämna gärna en kommentar om ni har tips.
Godnatt!


Ännu fler bilder..

2010-06-28 / 16:39:06

Herregud vilken fin dag det varit. Vi promenerade runt söråsele och sen gick vi hem och fikade glass och solade på balkongen. Jag gick sedan hem till mamma och där blev jag upphämtat av Robin när han slutat jobba.

Här kommer lite fler bilder sedan bröllopet, festen på åslia osv.













Kilklackar

2010-06-28 / 10:42:41


För er som letar efter ett par snygga kilklackar just nu finns dessa på Nelly.com. Jag tycker att de var riktigt fina och så är priset väldigt bra. 179 :- för ett par, och som ni ser finns de både i svart och brunt.

Idag har jag en ledig dag, och vädret är strålade så jag är inte besviken. Har bestämt att träffa Terese om ungefär en timme så nu har jag precis lagat lunch så jag hinner göra mig klar. Termometern visar inte direkt någon sommarvärme men jag tror att jag trotsar det och tar shorts ändå.


Ray Ban Aviators

2010-06-27 / 19:53:27


Såg det senaste avsnittet av The Hills och Audrina hade grymt snygga solbrillor på sig. Såklart var det Ray Ban Aviators som jag så gärna vill ha. Så de är härnäst på min vill ha lista, jag skulle ha dem jämt, eller ja..så fort solen ar framme. Ska kolla efter ett par nästa gång jag åker till stan.


I do

2010-06-27 / 12:15:27









Bröllopsoutfit

2010-06-27 / 10:58:52




Jag bjuder på min outfit från bröllopet innan jag fått in alla bilder här. Jag hade en klänning från Lipsy som ser glansig ut på bilderna trots att den egentligen är matt, är bara blixten som gör att underkjolen syns genom chiffongen.

På dagen hade jag pumps från Chicas och på kvällen hade jag killerheels från Scorett.


Smyg

2010-06-26 / 22:27:37

De var så otroligt vackra igår så jag måste posta en bild redan nu, synd att kvaliten blir så mycket sämre här i bloggen. Här har ni en liten smygtitt på dem, resten av bilderna kommer imorgon. Åh, världens finaste herr och fru Liss.


Halo

2010-06-26 / 17:28:07

Bröllopet igår var så otroligt fint, ögonen verkligen fylldes med tårar och allt var så vackert. Har massvis med bilder men jag har jobbat idag så jag har inte hunnit lägga in dem på datorn än och vi ska på middag i Söråsele nu. Det får bli imorgon helt enkelt! Hoppas att alla får en toppenkväll.. 


Midsommar

2010-06-25 / 09:17:39

Jag sitter hemma, nyvaken och så jäkla nervös. Robin ska vara bestman men inte ens han är nervös. Jag vet inte varför jag är så orolig, över allt och ingenting! Tror att det kommer bli så roligt och jag ska försöka få lite fina bilder på brudparet. Glad midsommar på er! Puss
 


Billionaire

2010-06-24 / 15:46:44


Den här låten är den enda jag har på hjärnan nu. Jag kan lyssna om och om igen. Lyssna ni med!

Jag har jobbat hela dagen, så skönt med värme. Har suttit ute och ätit glass men tyvärr kommer mina soleksem från Grekland fram igen. Trist. Nu ska jag hem och träffa Larsa och Karin och sedan är det massa förberedelser som väntar. Är lite nervös faktiskt, speciellt efter att ha pratat med Sanna och hör att hon har massor kvar att göra. Får väl rycka in ikväll och hjälpa till om det behövs..


Sova borta..

2010-06-23 / 19:36:43

Jag sover hos mamma inatt, ska nämligen jobba till sent ikväll och börjar tidigt imorgon. Robin måste dessutom ha bilen då han har jour. Så då får det bli så, men det är himla mysigt att umgås lite med mamma också. Vad gör ni ikväll?


Bröllopsyra

2010-06-23 / 13:35:39


Här är en fin outfit att bära vid lite festligare tillfällen i sommar, såsom bröllop eftersom det är ett riktigt bröllopsår. Allt kommer från Nelly.com


Svartvitt

2010-06-23 / 11:20:51

Jag har en lite stressig dag framför mig. Måste hinna dammtorka, tvätta och hänga tvätten innan jag ska på jobbet. Imorgon kommer nämligen Robins pappa och hans fru Karin upp från Stockholm och ska bo här hos oss så då vill vi ju såklart ha det lite fint.

Igår började dessutom Robin och kusin Emil att regla upp väggar mot övervåningen. Vi ska nämligen sätta in en trappa rätt snart och då ska ni få se före och efter bilder. Har redan bestämt hur väggarna ska se ut och jag ska köpa de här fina ramarna från Ikea och sätta in fina bilder i.




Levis 501

2010-06-22 / 16:44:38





Här har ni bättre bilder på mina nya shorts. Avklippta Levi´s 501:or som jag fyndade på Tradera. Jag älskar dem så mycket och de kommer bli flitigt använda i sommar. Robin tycker inte att de är riktigt lika fina, killar har nog aldrig förstått sig på hög midja på varken kjolar, byxor eller shorts.


Guld

2010-06-22 / 16:00:44

H&M leverar verkligen snygga kläder just nu och är stället jag shoppat mest ifrån på sistone. Nu hittade jag ännu en måste ha accessoar . Endast 99 :- kostar detta fina. Jag som letat efter ännu ett stort halsband. Klick!


Jeansshorts

2010-06-22 / 13:58:59




De här shortsen köpte jag för mitt presentkort på H&M tillsammans med bikinin. Har bara glömt bort att visa dem. De är så fina med slitningar på rätt ställen och så tittar fickorna fram också vilket jag tycker är jättesnyggt. Ser nästan ut som ett par avklippta jeans.


Diary

2010-06-22 / 12:13:07

Jag är på uselt humör idag. Tycks aldrig bli riktigt frisk! Efter att Robin blivit sjuk så blev jag sämre igen och nu har jag sån hosta att jag inte ens kan sova ordentligt på nätterna. I tre veckor har jag varit väldigt förkyld och jag som längtar så mycket tills jag kan börja träna igen!

Ska inte deppa över det utan klä mig ordentligt och bege mig ut på en promenad med mamma. Behöver frisk luft och sen tänka lite, känner mig upp och ned just nu. Gillar inte när jag inte kan kontrollera saker och ting och när framtiden är så oviss.


Hår

2010-06-21 / 18:03:15

Här kommer några bilder på mitt hår. Inte så stor förändring som ni ser men jag märker stor skillnad. Mitt hår går inte lika mycket åt gult utan den där fina beiga färgen som jag älskar. Dessutom ser ni mina nya korsörhängen, fina va?




Idag

2010-06-21 / 16:34:35


Jag har på mig långklänning från H&M Divided och för att inte frysa allt för mycket knöt jag min jeansskjorta från Gina Tricot ovanpå.


Randig kavaj

2010-06-21 / 10:57:55


Tycker det är så fint med kavaj på sommaren. Såg en fin randig kavaj hos Zara och har inte riktigt kunnat släppa hur fin den var. Nu har denna från Gestuz kommit in på Nelly.com. Men om jag skulle köpa en randig skulle det nog bli en budgetvariant eftersom det inte är en klassisk kavaj som alltid går att använda.

Vilken tur att solen tittar fram idag. Behövs lite solsken efter allt regn och kanske kommer sommaren nu? Jag ska såklart ut och njuta av den. Måste kolla hur varmt det är först bara så jag vet vad jag ska ta på mig för kläder.


20:e juni

2010-06-20 / 19:40:29

Denna jobbhelg är nu över så jag är otroligt trött. Har precis tagit en dusch med mina nya hårprodukter, ska vänta och se hur det känns när håret har självtorkat.

Nu har jag två lediga dagar framför mig så då lovar jag att jag ska fixa allt som jag sagt att jag ska visa här i bloggen, bland annat visa mitt hår efter frisörbesöket och bättre bilder på mina levis shorts. Känner att inspirationen flödar just nu, så bäst att ta vara på det.


Glacier

2010-06-20 / 10:46:01



Här är det jag sysslade med igår medan jag såg film. Provade mitt nya lack Glacier. Tycker det var en fin färg men den är nog finare om man bara målar ett varv. Riktigt bubbelgumsrosa är den. För er som är sugna på nya nagellack så är ju Mavalas toppen. Just nu är det 3 för 99 :- på Kicks.


"Tack för att ni har gett mig min prins"

2010-06-19 / 21:26:03


Självklart så såg jag när Victoria och Daniel sa ja till varandra idag. Victoria riktigt strålade i sin klänning! Tycker att det var ett underbart fint bröllop. Nästan så jag längtar lite tills den dag jag själv ska gifta mig..


Bild lånad här


A summersong

2010-06-19 / 21:15:59


Lördagen

2010-06-19 / 11:49:02

Vaknade rätt tidigt imorse eftersom Robin var tvungen att fixa det sista inför svensexan som de har idag. De lämnade en ryggsäck hos Jimmy imorse med en sån där mankini (ni vet som Borat brukar ha) och ett par öl och sa att han skulle vara påklädd och klar om tjugo minuter. Stackarn! Haha. Ikväll ska de vara på båtön och jag tror det blir ett jäkla stort kalas. Jag håller tummarna för att alla får en toppenkväll och att det slutar regna.

Jag ska göra mig klar för jobbet snart där jag ska vara resten av dagen. Ha en bra lördag, puss.


Rosa chiffong

2010-06-18 / 23:22:17


Här är en liten detaljbild från min nya klänning som jag ska ha på bröllopet nästa vecka. Lite romantisk, precis som jag ville ha det.

Jim och Jeanethe har varit här ikväll och sett en film. Vi hade godis och dricka så nu är jag rätt mätt som alltid då man proppar i sig för mycket godis. Ska gå och sova nu så jag orkar jobba imorgon också! God natt på er.


Stripes

2010-06-18 / 14:38:06


Här är bikinin som jag beställde från H&M. Blev himla nöjd för den satt så bra, det är ovanligt med bikinis tycker jag. Antingen passar ena delen men inte den andra..

Idag har jag en riktig långdag. Jobbade mellan 8-12 på mitt ena jobb och nu klockan 15 börjar jag jobba på mitt andra jobb och där är jag fram till klockan 21. Ska snart packa in i bilen och åka så ni får ha en trevlig kväll. När jag slutar ska jag äta massa gott och se en film.


501:or

2010-06-17 / 23:37:11

Jag skrev tidigare om ett plagg som jag verkligen ville ha i sommar. Har letat och letat och sen hittade jag dessa vintage 501:or i precis rätt storlek. Jag har haft på mig dem sen jag kom hem från jobbet för att jag älskar dem så mycket. Ska såklart fixa bättre bilder senare, det här var bara en liten sneek peak. En solklar favorit i sommar!





Doll

2010-06-17 / 13:08:32


En reflexcover i färgen medium köpte jag igår, sen blev det även de fina lösögonfransarna "Doll" som jag ska ha något speciellt tillfälle framöver. Det är så fint med lite extra fransar till fest. Allt kommer från Make Up Store.


40

2010-06-17 / 12:04:56

Planerna ändrades, allt blev en enda stressklump i magen och jag har nog aldrig sprungit så snabbt för att hinna med en buss någonsin. Hem till Åsele kom jag ju så slutet gott allting gott.

Inatt vid halv 12 åkte vi till Gafsele, min moster fyller 40 idag så vi smög runt hemma på deras gård och small raketer både på fram och baksidan av huset. Sen gick vi in och sjöng för en yrvaken Lillemor. Det blev mysfika där mitt i natten, massa tårta, pajer och kakor. Grattis på födelsedagen!



Kevin Murphy

2010-06-16 / 21:41:25




Här är mina nya hårprodukter, hur coola flaskor som helst. Angel hette serien jag köpte och hårinpackningen heter Born Again. Ska bli kul att testa dem! Sen mina 3 nya lack från Mavala. Ett bas och ett topplack sen ett i en fin rosa färg.


20100616

2010-06-16 / 20:27:51

Solen gjorde mig på så mycket bättre humör idag och hela dagen var toppen. Jag hittade klänningen som jag behöver nästa vecka, håret blev fint (det blev en mer beige, rågblond färg med några mörkare slingor) och jag hittade massa småprylar som jag behövde som nagellack och hårinpackning. Hur har er dag varit?


Kors

2010-06-15 / 22:45:56


Bild: Caroline

Ett av mina senaste köp är dessa korsörhängen. Tycker det är så snyggt med kors, speciellt att bara bära ett kors i ett öra som på bilden. Ska visa senare när jag har mina på mig. Älskar att de är så enkla.

Har varit och åkt bil med Terese ikväll, tagit en promenad runt söråsele, tittat på Sofie och Morgans små katter och packat lite inför imorgon. Åker med bussen tidigt så jag vet inte när jag tittar in och skriver något här. Vi ser väl helt enkelt. Ha en fin kväll, puss.


H&M bikinis

2010-06-15 / 17:42:19

Jag hade en rabattkod på H&M så jag beställde ett par shorts och såklart en bikini. De har ju så många fina i år som dessutom är billiga! När man ser kampanjbilderna som här nedanför så längtar man verkligen efter värmen. När paketet kommer ska ni få se vilken bikini jag beställde..



Fina små djur

2010-06-15 / 17:24:35




Här är bilderna på Anki och Dannes  söta gris Bonnie och nya hundvalpen Meja. Hur söta som helst båda två!

Jag har jobbat hela dagen idag och när jag slutat var vi bjudna på middag på Strandvägen. De bjöds på Enchiladas, supergott! Nu ska jag kolla bussar till Umeå imorgon. Tror det kommer bli ett par toppendagar tillsammans med Elin.


Möhippa

2010-06-14 / 20:46:44












Här är några av bilderna från möhippan. Som ni ser fick Sanna ha på sig en fin krona hela kvällen. Hon var så söt så!


Elise Ryan

2010-06-14 / 14:42:15


Elise Ryan har de finaste klänningarna just nu. Nyanserna går mycket i beige, rosa och svart. Jag gillar den till höger väldigt mycket. Tror ni den skulle passa på ett bröllop tillsammans med ett par svarta klackar?


Necklace

2010-06-14 / 11:11:10



Här kommer min outfit från fredagens skolavslutning. Halsband från H&M Trend, T-shirt från Acne, Kjol från Åhlens och skor från Din sko.

Nu börjar en ny vecka och jag börjar jobba ikväll efter tre lediga veckor. Ska även en sväng till Umeå i veckan och bo hos Elin som jag inte sett på 6 månader. När jag ändå är där ska jag på Wow och fixa håret också! Det här blir nog en fin vecka..


Söndagkväll

2010-06-13 / 20:47:44

Vi har varit lite överallt ikväll. På Västerled och hälsat på deras söta gris Bonnie och nya hundvalpen. Tog jättesöta bilder på dem som jag måste visa er. Vi åt middag hos pappa och åkte sen och hälsade på i Söråsele. Nu tänkte jag se en film och äta en skål med jordgubbar. Vad gör ni ikväll?



Innan vi åkte till Kos fikade vi frapinos på Espresso House i Malmö.


Skolavslutning 2010

2010-06-13 / 18:25:35

Jag har hundratals bilder från skolavslutningen. Här kommer bara ett par stycken! Mathias var så fin i sin kostym och alla mina kusiner var också himla fina. Bilder på det jag hade på mig kommer senare.

Kusin Linus bar flaggan.


Min fina kusin Matilda gick ut 7:an..





Alice gick ut 5:an och var så söt i sina solglasögon







Möhippa

2010-06-13 / 14:44:15

Jag har varit lite frånvarande här men det är för att vi har firat att världens bästa Sanna ska gifta sig. Hon blev väldigt överraskad när vi satt och väntade på henne på Hotellet i Lycksele igår. Där spenderade vi hela dagen på Spa och sen övernattade vi i jättefina rum. Kvällen avslutades på dansgolvet, hur kul som helst. Och nu är det mindre än två veckor tills de gifter sig!

Har massvis med bilder att visa er, både från skolavslutningen och från Möhippan. Ska bara för över dem till datorn så ska jag lägga upp några här..


Night

2010-06-10 / 23:24:34


Godnatt på er, nu går jag och sover så jag är pigg inför dagen. Ovan ser ni lite av det jag ska ha på mig imorgon. Blir nog glest med uppdateringar men jag skriver en rad när jag kan. Puss


Reflex

2010-06-10 / 18:39:00

Ikväll håller jag på att fixa mina kläder för imorgon, måste även måla naglarna och köpa hårnålar. Sist men inte minst ska jag hjälpa mamma att baka massa gott.

När jag åker till stan nästa gång ska jag köpa med mig denna concealer från Make up store. Den är bra att ha nu på sommaren istället för Cover all mix då iaf jag inte vill ha täckande bas när det är varmt ute. 245 :- kostar den.



Wathing the stars on the big screen

2010-06-10 / 14:56:55


I fredags hade jag mitt nya linne från Acne.

Jag har varit ute lite idag. Tog en filt och ett par tidningar och la mig i solen. Vågade inte vara ute så länge eftersom jag är rädd att förkylningen ska bli värre igen. Håller fortfarande tummarna att jag ska vara helt frisk imorgon på Mathias avslutning. Dessutom kommer Robin hem imorgon också, då kan jag äntligen sluta leva i en resväska!


Vilken fin morgon..

2010-06-10 / 09:35:01

Vaknade upp av att solen tittade in genom fönstret. Hoppas att den stannar nu och att det blir lite varmare! Hade tagit massa bilder att visa er men pappas dator är alldeles för seg så jag kan inte ens föra över dem till datorn. Tråkigt.

Idag tänkte jag ringa och boka en tid för klipp och färg. Mitt hår har blekts galet mycket i Grekland fast jag använde solskyddsprodukter för håret. Här är en bild från sista dagen och jag är verkligen mycket blondare än när vi åkte.


Charlotte Thorstvedt

2010-06-09 / 13:43:21



Har precis kollat igenom BikBoks Lookbook och samarbetet med Charlotte Thorstvedt. Tycker att hennes kollektion är hur tuff som helst. Det finns bland annat en mintgrön chiffongdröm med blommor över ena axeln som jag ville ha på bröllopet. Tyvärr var den slut i min storlek så jag letar vidare.

Har ni några tips på en klänning som passar på ett bröllop?


Happy day

2010-06-09 / 12:16:24

Vaknade och kände mig riktigt glad idag. Förkylningen börjar bli lite bättre, pappa fyller år (så vi körde på en gammal tradition, sjöng och åt smörgåstårta klockan 6 imorse) och sist men inte minst så landade min fina vän Elin i Umeå sent igårkväll. Och om 3 veckor kommer Jenny. Det kan inte bli bättre än så..

Nu har jag snart visat alla bilder från Kos. Det är bara sista dagen kvar nu. De här två dagarna åt vi grekisk sallad vid hamnen, tog vara på de sista soldagarna och var på julfest på West.








Här är de enda bilderna jag har från sista kvällen tråkigt nog. Vi var på West där det var jultema..


Min favorit

2010-06-08 / 19:51:24

Ska ta bilen och köra hem till huset. Lägga mig i våran säng och känna doften av din parfym på kudden. Flera dagar, veckor utan att ses. Du är för långt borta. Åh vad jag saknar dig.


Jacka

2010-06-08 / 13:37:17


Gillar den här jackan från Asos.com. Modellen är väldigt annorlunda så jag tror den skulle göra sig bra till vitt linne och jeans. Glitzy har en snygg skinnjacka i en liknande modell som jag också skulle vilja ha i min garderob.


Riverdance

2010-06-08 / 12:28:01

Här kommer lite blandade festbilder från min lilla Nikon Coolpix och lite bilder som de andra tagit. Jag är fortfarande inte pigg så nu ska jag sova en liten stund till..







Jag skulle prova på bartenderyrket. Det gick inte så bra..



Clogs

2010-06-07 / 19:59:44


Bild lånad här
Jag såg dessa träskor på Zara i Malmö. Så fina i verkligheten och jag tror att det kan bli väldigt bra till rätt stil. Har varit lite tveksam till den trenden med träskor men det finns så många fina ute i butikerna så jag har ändrat åsikt.

Nu ska jag återvända till min plats i soffan, det här vill verkligen inte ge med sig och jag känner mig inte ett dugg bättre. Jag ska verkligen vila ordentligt och hoppas att jag är frisk till fredag.


Tropical

2010-06-07 / 12:31:49








Och på kvällen var det tropicalfest på West


Alla festbilder ligger på min andra kamera så de får jag ta i ett eget inlägg senare..


Photo finish primer

2010-06-07 / 09:32:00



Jag köpte en ny primer från Smashbox på taxfreen. Hade den med solskyddsfaktor tidigare så nu köpte jag denna eftersom jag redan har solskyddsfaktor i min dagkräm. 275 :- kostade den i taxfree butiken men jag vet att den är någon hundralapp dyrare i butiker här i Sverige. Så om ni ska ut och resa får ni passa på för det här är verkligen en toppenprodukt.


Sjukling

2010-06-06 / 19:54:39

Jag orkar inte vara sjuk en enda sekund till. Är så rastlös så jag vill bara ut och springa men det kan ju såklart inte. Blir lite rädd varje gång jag ser mig i spegeln för mina ögon är så röda. Den här förkylningen kunde inte vara värre. Ögoninflammation, sprängade huvudvärk, öronen gör ont, knivar i halsen när jag sväljer och dessutom hostar jag hela tiden trots att jag nu tagit hostmedicin i två dagar. Oj, vad gnälligt det här blev men just nu känner jag mig hemsk!

Nu packar jag väskan och åker för att sova hos mamma. Håll tummarna för att jag blir piggare snart!
Puss och godnatt.


Lite mer kos

2010-06-06 / 10:30:51

Andra kvällen gick vi och åt middag på en mexikansk restaurang och sedan gick vi ut till bargatan där vi som vanligt hamnade på West. De hade bäst musik och var oftast det enda stället som hade fullt hus.  






Vi träffade PH Patrick.





Bas

2010-06-05 / 19:33:25



Tror att jag ska inviga den här sköna t-shirten på Mathias skolavslutning på fredag. Till en kjol och lite slarvigt instoppad i midjan. Det tror jag blir fint!


Hamnen

2010-06-05 / 12:05:00

Jag har bara blivit sämre och sämre sen igår. Vaknade inatt efter någon timme, kunde inte somna om och kunde knappt få luft eftersom halsen är så svullen. Så jag fick såklart panik och spenderade flera timmar med att bara gråta. Somnade tillslut om men kunde inte åka och jobba idag vilket känns väldigt tråkigt.

Tänkte visa er några bilder från 2:a dagen då vi gick till hamnen. Hur fint som helst var det där och allt var typiskt grekiskt med blått och vitt och små fiskebåtar.





All the crazy shit I did tonight..

2010-06-04 / 15:10:48



Den här låten kommer alltid påminna mig om Kos. Nu ska jag göra middag åt hela familjen och sen ska jag vila för att bli bättre!


Zone Crystal

2010-06-04 / 08:53:25




Som ni kanske förstod så var det Zone Crystal linnet som jag skrivit om tidigare som nu är mitt! Jag gillar det jättemycket. Lagomt långt och ringade sidor. Jag kommer bära den med en fin bustier under..


Kos dag 1

2010-06-04 / 08:20:25

Jag är helt sjukt trött. Somnade på soffan vid klockan 18 igår och sov fram till nu. Dessutom så har jag fått världens förkylning, värre än jag någonsin haft. Håller tummarna för att det går över snart.

Här kommer bilder från första dagen på Kos. Vi var på stranden hela dagen och på kvällen gick vi på Grillfest på Strandcafeét med grekisk sallad, souvlaki och tzatziki. Hur gott som helst var det.





Jag hade på mig min nya jumpsuit från H&M Divided.




Acnestudios

2010-06-03 / 15:09:52


Hämtade ut mitt paket från Acne idag. Älskade den vita t-shirten, speciellt nu när jag är lite brun. Kan ni gissa vad som mer fanns i paketet?


Kos i mitt hjärta

2010-06-03 / 12:55:37



Den här veckan har varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Jag har dansat som en galning tills solen gått upp, lekt bartender på nattklubben West och träffat underbara människor.

Nu är jag så otroligt trött efter allt resande, förseningar och för lite sömn. Ska berätta mer om allt och visa massvis med bilder senare när jag fått ordning på allt.