My wish

2009-11-30 / 21:09:52

Jag gillar fortfarande skinnbyxor riktigt mycket. Skulle matcha detta med en stor svart basker och svarta mockastövletter också. Hur snyggt som helst!

Skinnbyxor Net-a-porter, Paljettjacka Topshop och Linne Alexander Wang


Såhär ser jag ut idag..

2009-11-30 / 16:51:27

Har precis fått i mig middag. Längtar redan till träningen ikväll, det ska bli kul!

Här är vad jag har på mig idag. Tjock mysigt kofta från GT, skor Din sko och armband Jimmy Choo för H&M. Mitt nya favoritarmband.


Spetskjol

2009-11-30 / 13:22:18
Har precis kommit innanför dörren här hemma, gud vad det snöat idag, ända sedan jag klev upp imorse. Så nu är allt vitt och lite mer juligt. Det är ju trots allt december imorgon! Jag hoppas vi får tillbaka vår bil som är på lagning idag, är så jobbigt att bara ha en bil och jag måste gå till jobb os.v.

För er som söker efter en fin kjol till alla festtillfällen som kommer nu framöver så hittade jag denna på Missbella.se. Beige med svart spets. Så snygg!


Söndagsmys

2009-11-29 / 20:31:50

Har precis kommit hem från middagen som avslutades med lite Yatzy. Vi har varit en sväng och tittat i ett par skyltfönster, dock så kände jag mig bara stressad för att få komma hem och vila i en varm famn i vår soffa. Så nu är vi hemma, ska äta något gott och se Troja som går på trean (?) ikväll!

Här är dagens slappa söndagsoutfit, ser lagomt uttråkad ut på bilden, haha! Oversiza tröja och jeans från GT, sjalen är en present jag fått av Sofie, Skor Bianco och armband Kapp Ahl.


Första advent

2009-11-29 / 11:23:01
Idag är det första advent så nu känns det som att allt dras igång. Mysigt! Vi har tyvärr glömt helt att köpa en adventsljusstake, men ska fixa det i veckan. Jag tänder våra andra ljus istället, bara för att.

Ska strax åka till farmor och sedan är vi också bjudna på middag ikväll. Sen är det ju skyltsöndag. Ska försöka hinna gå en liten sväng och kolla i alla fina fönster trots att jag mest vill vara hemma och mysa idag. Hur spenderar ni första advent?

(Pst, nu har vi en adventsljusstake hemma. Fick den av Robins mamma. Julstämning!)


Lördag

2009-11-28 / 17:21:47

Jag har stått och frusit på ishallen idag för att titta på när min lillebror och hans lag spelade match. Nu har vi sällskap av Jimmy. Vi har ätit pizza. Ska strax hoppa in i en varm dusch för att få upp värmen. Vad vi ska göra ikväll är fortfarande ett mysterium.

En kväll jag gärna hade gjort om är min student. Så underbart!






Gårkvällens

2009-11-28 / 10:47:28

Kände att hela min kväll inte skulle bli förstörd för att någon idiot tagit min telefon. Så jag ringde alla samtal, spärrade allt och sen fick det vara bra. Jag såg Idol med Robin och pappa och vi åt semlor. Hur gott som helst!

Tänkte visa er vad jag hade på mig igårkväll. Bilderna har värdelös kvalitet men tyvärr blir det så med min kamera ibland. Jeans från H&M, vitt linne från GT, Blus från Vero Moda, Skor Bianco, Handsmycke Rock&doll och armband Jimmy Choo H&M.



Jag är så..

2009-11-27 / 17:51:02
..jävla arg. Har tappat min mobil, någonstans. Är så arg, mest på mig själv. För jag vill ha mitt nummer, alla mina kontakter, så att alla som behöver få tag på mig får det. Mitt jobb, mina vänner, min familj. Mest är jag ledsen också för jag tycker det är så jäkla drygt att veta att någon annan kanske har den och där finns alla min privata sms, bilder, ja allt. Inte för att det är något speciellt men bara för att de är just mina! Det gör mig ledsen.

Så ni som behöver få tag på mig, ring hem till oss eller skicka ett sms på Robins mobil! Nu ska jag beställa hem ett nytt sim-kort. Hoppas jag får behålla mitt gamla nummer och sen ska jag spana på en ny mobil Det kanske var på tiden ändå!

Skinndetaljer

2009-11-27 / 14:31:25
Jag tog en promenad ända hem till farmor och så var hon inte hemma. Fick veta att hon var hos mormor, så jag halvsprang dit och fick träffa dem båda samtidigt. Tycker det är så himla mysigt att bara sitta ned och prata med dem! Dessutom fick jag fika, sockerkaka och saft.

När jag kom hem igen såg jag också att dessa leggings var i lager igen på Nelly.com. De tog slut så fort sist, men nu passade jag på. Coola till en avslappnad skjorta eller en tuff t-shirt och klackar förstås.


Nitdiadem

2009-11-27 / 11:00:26

Här är överraskningen jag fick med i mitt paket. Ett diadem med nitar på. Jättecoolt tycker jag! Annars gillar jag handsmycket bäst, hur snyggt som helst. Nu ska jag packa träningskläder till pumpen senare idag och sedan ska jag gå ut och gå en sväng. Funderar på att hälsa på farmor.



Jag ska måla hela världen

2009-11-26 / 22:29:09

Hämtade paketet på strandvägen och fick även med en liten överraskning för att det dröjt innan jag fick mina smycken. Ska visa vad det var imorgon, tyckte det var jättefint! Ska lägga mig och läsa nu, kommer nog somna tidigt ikväll. Och imorgon är det fredag. Min favoritdag.

Här är muren som jag målat nu i vårt vardagsrum. Den har varit jätteful. Massa gamla färger, tapeter, spackel och hål. Nu smälter den in bättre!


Rock & Doll

2009-11-26 / 15:01:40

Robin kommer snart hem för middag så vi hinner äta tillsammans innan jag ska åka och jobba. Ska försöka mig på ett nytt recept. Någon slags wok med kyckling, ris och sås. Håller tummarna för att det inte blir katastrof!

Ska jag försöka hinna hämta min post också, tror nämligen jag får hem mina smycken från Rock and doll idag. Huvudsmycket jag pratade om tidigare och ett handsmycke (säljs även på Bracy.se) som jag tycker är så himla snyggt. Huvudsmycket på bilden är dock inte det som jag ska få hem, mitt heter "Tella" och har bara en ring istället för ett hänge.



Förvirrad

2009-11-26 / 12:21:23
Usch vilken konstig början på dagen. Vaknade helt förvirrad av telefonen, förstod ingenting men kom tillslut upp ur sängen. Ska ta på mig målarkläderna och måla ett varv till på vår mur i vardagsrummet. Ikväll så jobbar jag! Det känns skönt.

Hittade denna fina skjorta från Chicy.se. Perfekt längd och snygga färger..


Black is back

2009-11-25 / 20:32:23



Allt kommer från Net-a-porter.com


I mitt hjärta.

2009-11-25 / 20:14:48

Blev så lycklig då min lillebror fixat min bärbära som jag inte använt sen jag bodde i Umeå. Här ligger alla min studentbilder, och jag blev alldeles varm i magen och i hjärtat nu när jag tittade på dem.  Saknar Jenny och Elin så mycket, kom hem till mig nu. Jag vill ta en fika på Café station, tjafsa om vilken bio vi ska gå på, höra fyllesnack och skratta tills magen gör ont tillsammans med er!!

Har precis kommit hem efter 1000 meter simning så nu tänkte jag visa vad jag har på mig idag. Lackleggings från Rare fashion, topp och ring GT, nitbälte pieces, armband från Jimmy Choo H&M och skor från Bianco.



om allt möjligt..

2009-11-25 / 12:58:22

Måste passa på att börja mitt inlägg med att skriva grattis till Sofie och Morgan som förlovat sig. Blir så glad för er skull.

Idag har jag spenderat hela morgonen med att måla, så nu är det en enda oreda hemma igen. Blir så stökigt jämt när jag sätter igång med något. Fick även hjälp av mamma att sätta upp julgardiner i köket så nu ska jag bara hämta allt annat julpynt och hoppas på det bästa. Vi kommer nog ha en dator hemma igen ikväll, så det blir lite lättare för mig att blogga då..

Ska nog svänga förbi på kronan och köpa en adventsljusstake till oss. Såg dessa fina på deras blogg, som ni hittar här.


Bik Bok

2009-11-24 / 18:52:39

Har precis kommit från jobbet, blöt om fötterna efter promenaden till mamma och pappa. Jag ska snart åka hem till huset med min lillebror i hans epa! Gillar att åka med honom trots att det är så konstigt att han också har växt upp och blivit stor.

Satt precis och tittade på Bik Bok stylebook. De har ju sjukt fina kläder just nu. Här är några exempel..




En månad kvar..

2009-11-24 / 13:41:47

..till julafton idag! Så otroligt mysigt. Är det något jag älskar med vintern är det lucia, jul, nyår. Hela december helt enkelt. Måste nog julpynta lite hemma snart får att få den rätta julstämningen!

Idag sov jag lite längre än vanligt, jag satt uppe länge igårkväll för mig själv och såg Gladiator på nian. Jag gillar verkligen den filmen! Imorse ringde Sanna och frågade om jag ville följa på en promenad. Så vi gick runt Söråsele vilket tog lite mer än en timme. Nu ska jag hem igen, fixa med middag och ikväll så jobbar jag.

En bild som inte alls ger någon julstämning, men som jag älskar. Lycka!


Let it go

2009-11-23 / 18:27:29
Idag har varit en dötrist dag. Varje timme har släpat sig fram. Är trött och seg med en konstig känsla i hela kroppen. Ändå ska jag trotsa det, ta på mig mina träningskläder och åka för en timmes core och konditionsträning. Jag hoppas på en bättre dag imorgon. Inte ett enda virrvarr av känslor som får mig att känna mig som jag gör idag.


Källa


Todays

2009-11-23 / 12:55:35

Idag har jag på mig stickad tröja från GT, leggings från Åhléns, armband från Jimmy Choo för H&M och skor från Din sko. Ångrade dock skovalet lite när jag såg hur slaskigt det var ute..


Jimmy Choo H&M

2009-11-23 / 12:08:04

Godmorgon alla fina. Vi har fortfarande inte någon dator som fungerar men jag passar på att låna min lillebrors. Just nu väntar jag bara på Terese, vi ska på biblioteket och låna några böcker. När jag väl fastnar i läsandet så går det undan.

I fredags fick jag dessa fina armband från Jimmy Choo för H&M i brevlådan. Jag tycker de är så jäkla fina! Har på mig båda idag tillsammans med svarta leggings och en svart stor stickad tröja!




Chicy - Alexander Wang

2009-11-22 / 16:56:44

Jag är kär i den här Alexander Wang inspirerade väskan. Så himla snyggt med nitarna! Den här finns på Chicy.se för 750 :- och de har dessutom 5% rabatt på alla varor från klockan 20.00 ikväll och fram till torsdag om man skriver in koden "5%rabatt" i kassan.   


Ännu några förändringar..

2009-11-22 / 10:17:22

Igårkväll så jobbade jag och det blev rätt sent så jag var trött imorse då jag skulle kliva upp och åka på jobbet. Tänkte titta in här och säga hej och visa er lite fler bilder hemifrån. Det har blivit mycket inredning på sistone, men jag vet att många tycker det är roligt att se hur vårt gamla trasiga hus har förändrats sen vi flyttade in.

Har köpt nya ljus till vår lyktor, blev 4 ljus i lite olika lila nyanser. Flyttade även byrån i sovrummet och ställde istället dit en av mina vaser. Sedan har jag organiserat mina smycken i fina skålar och fat, även det i sovrummet!






Gårdagens

2009-11-21 / 14:19:47


Igår på middagen så hade jag på mig oversize linne och slitna jeans från H&M, Örhängen från GT, och skor med öppen tå från Din sko.


Köksön

2009-11-21 / 14:07:02

Har så mycket att visa er, men ingen dator att göra det på. Börjar därför med att visa köksön som faktiskt står färdig i vårt kök idag. Är så stolt att jag har varit med och gjort min allra första möbel, haha. Önskar att jag hade haft en bild på hur de tre skåpen vi byggt ön av såg ut från början. För de har verkligen genomgått en stor förändring. Är supernöjd!!




Och här är det färdiga resultatet..



Underbara fina vackra vänner

2009-11-20 / 23:39:31
Har hur mycket som helst som jag vill visa er. Bilder på våra nya ljus, min nya smyckeshörna, hur det blev när vi flyttade byrån i sovrummet och dagens outfit. Men det får vänta tills imorgon. Har haft så himla trevligt ikväll, jag bjöd på Tacos och glass med cocktailbär och vi pratade om livet. Jag är som sagt ingen kock, men det var enkelt och kul. Just nu längtar jag bara tills Robin kommer hem från sin match så jag får lite sällskap, är livrädd att sova i huset själv.

Hittade denna coola paljettkofta med leopardtryck, supercool skulle den bli till en lite rockigare stil..

Helgsplaner

2009-11-20 / 10:47:50

Planerna för helgen är att skaffa det sista som behövs till köksön så att vi kan göra klart den imorgon. Jag tycker det ska bli så spännande att se hur det kommer bli. Ska även åka och köpa ljus till våra lyktor, ni vet de som alltid är med på mina dagens bilder men som inte har varit en ljus i sen förra vintern. Skärpning! Ikväll ska tjejerna komma på middag och sedan jobbar jag resten av helgen. Vad ska ni göra denna helg?


Workout

2009-11-19 / 18:58:10

Har precis varit på ett riktigt jobbigt träningspass. Skönt nu efteråt men är så jäkla stressad och trots det så sitter jag här. Ska hem, måste åka och måla ett varv till om allt ska bli klart i helgen och sen ska jag ut på en promenad med Terese vid åtta. Vi har fortfarande ingen fungerande dator så om det blir lite tomt här framöver så vet ni varför.

Ikväll ska jag även börja läsa på min nya bok, Elsas Mode. Hoppas den är bra! Puss på er och godnatt.


Ännu mer inredning

2009-11-19 / 14:01:22

Igår satte vi upp tavellisten som vi skulle ha i sovrummet. Tycker att det blev toppen med något på väggen så det inte blir lika tomt. Här får ni ju även se vår väldigt orginella öppna spis ännu en gång. Vår lilla fågelholk, som faktiskt har sin charm ändå. Det är väldigt mysigt på vintern!



Tiden springer iväg..

2009-11-19 / 10:33:16
Drömde mardrömmar inatt igen, hatar såna perioder eftersom jag sover så dåligt.  Därför var det så jobbigt att jag skulle upp tidigt för att åka och måla. Men jag tror att jag väntar på mamma först. Vi ska nämligen åka och skaffa några hållare i smide.

Har iallafall bestämt mig för att göra en stor garderobsrensning imorgon. Dags att slänga allt som inte behövs, jag vet ju med mig att det finns så många plagg som jag inte använder. Som inte är riktigt min stil längre. Tror att jag kommer behöva inskaffa ett eller två par nya jeans sen. Vill ha ett par ljusa för ovanlighetens skull.



Dessa kommer från D.brand och Diesel. Finns på Nelly.com



TREsemmé

2009-11-18 / 17:50:30

Måste ju visa mitt superköp som jag gjorde på Ica! En värmeskyddande spray från Tresemmé, en väldigt stor flaska dessutom. Var verkligen i behov av en sådan spray då jag är rädd att jag förstör håret för mycket när jag stylar det utan. 95 :- kostar den!


Today

2009-11-18 / 17:45:47

Jag blir så arg! Samma visa om och om igen, vad är det med mig och teknik? Vår dator dog helt plötslig och går inte att starta mer, det står något om en fil som är skadad. What to do? Så jag befinner mig just nu hemma på strandis tills vi ska åka och simma.

Idag har jag på mig topp med nitar på axlarna från Monki, Strumpbyxor 20 den H&M, Kjol GT och stövlar från Bianco



Busy busy

2009-11-18 / 15:39:08
Min dag har varit full av saker att göra och nu är jag äntligen hemma och ska börja laga middag av något slag. Känner mig otroligt laddad för simning ikväll, blir så otroligt rastlös de dagar jag inte tränar. Måste verkligen sluta upp att vara så stressad. Nej nu ska jag skynda mig till köket, men jag ska försöka posta en dagens senare :)

Axlarna i fokus

2009-11-18 / 12:01:46


'
Tänkte tipsa er som är sugna på att köpa ett plagg med detaljer på axlarna om dessa två söta toppar från Vila. Finns på Nelly.com


Budget och Lyx

2009-11-17 / 22:29:35

Har spenderat kvällen tillsammans med två bästa vänner, Evelina och Terese. Vi har planerat lite träffar framöver då det blivit så sällan på sistone! Först ut är fredag då det blir middag här hos mig :)

Tänkte lägga upp ett litet kollage nu, blir så sällan då jag inte tar mig tid att göra dem. Blandade lyx och budget denna gång och jag älskar kontrasterna mellan svart och cerise.



Klänning Net-a-porter, Skor H&M och halsband Givenchy


Stolt

2009-11-17 / 17:04:04

Är så stolt över mig själv. Lyckades laga en jättegod pastasås med paprika, bacon, lök och creme fraiche till middag. Duktig av mig som är helt värdelös på att laga mat. Nu ska jag även byta om till målarkläderna igen och åka och måla ett varv till! Har suttit och letat upp allt som vi behöver på Ikea då snälla Veronika ska åka dit och ska köpa med sig allt som vi behöver. Evelina och Terese kommer nog på besök här lite senare ikväll. Saknar dem båda massor.





Tips

2009-11-17 / 14:56:21
Tänkte tipsa er som behöver nya hårprodukter om Bangerheads rea. 99 kronor för schampoon, balsam och stylingprodukter. Väldigt bra priser för märken som Bonacure och SP. Klicka på bilden för att komma till Bangerhead.


De här produkterna skulle jag själv vilja ha, en leave in balsam spray och en inpackning..


Tisdagmorgon

2009-11-17 / 09:02:00

Är uppe med tuppen idag och vaknade tyvärr med huvudvärk. Gjorde iallafall en ordentlig frukost, ganska nyttig dessutom. Ska iväg på jobb någon timme och sedan ska jag och mamma hjälpas åt att måla vårt hemliga projekt, som inte är så hemligt längre. Vi blev ju avslöjade direkt, haha! En köksö håller vi på att göra om det är någon som missat det!


Måndagens

2009-11-16 / 16:35:51

Tänkte titta in och visa er vad jag har på mig idag. Lårhöga stövlar piggar verkligen upp vilken outfit som helst och så alla accessoarer då. Har även blivit mycket vågigt hår på sistone, jag gillar det..

Randig topp och ring från H&M, Halsband JC, Armband Kapp Ahl, Jeansleggings Zoul och lårhöga stövlar från Don Donna.



Music

2009-11-16 / 15:36:11

Grusvägen hem till huset är som en isbana, vågade inte köra snabbare än 30 och ändå var jag påväg att glida förbi infarten. Köpte linsvätska på apoteket och sedan åkte jag hem igen och väntade på Terese. Hon hjälpte mig med att lägga in nya låtar till min Sony Walkman så nu är den laddad med Jay Z, Lady Gaga, Foo fighters, Kings of Leon m.m. Tack för hjälpen! 


Kings of Leon - Notion


Party

2009-11-16 / 11:35:14
Har precis lagat en jättegod lunch och strax ska jag ta bilen och åka upp på apoteket. Om jag har tur så skulle Terese hjälpa mig lägga in nya låtar på min telefon idag så jag har något nytt att lyssna på då jag är ute och går. Hoppas att det blir av!

Jag hittade denna fina partyklänning på Stylebystars.com. Vi går ju mot festligare tider nu då man har användning av såna här lite finare plagg..


Never back down

2009-11-15 / 21:09:54
Har varit en riktigt slö söndagkväll. Vi åkte endast på Ica och köpte dricka och chips och sen har vi legat i soffan. Fick just sällskap av jimmy också och vi har sett Never Back Down. Se den, inte för att den har världens bästa handling men av den här anledningen och den här. Haha..jag skämtar såklart, det är en bra film! Jag ska strax krypa ned i sängen och imorgon hade jag tänkt måla. Måste få saker och ting gjort nu..


Söndag

2009-11-15 / 16:12:48

Åkte på jobbet vid 7 imorse och nu är jag hemma igen. Har varit en lugn dag och nu ska jag få i mig någon mat. Är så sjukt hungrig. Sen ska jag nog bara ligga i soffan hela kvällen, mitt huvud känns så tungt..

Såg precis att en av mina favoriter i sminkväskan, "Cover all mix" från Make Up Store nu också finns i pennform. Ett set med alla tre pennor kostar 245 :- och jag skulle gärna vilja testa!


Tonights

2009-11-14 / 16:24:11

Såhär ser jag ut ikväll.
Topp från Weekday, Jeansleggings Zoul, Skor från Din sko, silverörhängen från H&M och armband från Kapp Ahl.

Nu ska vi åka till Mamma och Pappa, ha en bra lördagkväll!



Projekt

2009-11-14 / 14:45:28
Igårkväll spenderade vi kvällen tillsammans med Sofie och Morgan. Vi såg Idol och pratade, fick se hennes nyårskläder och blev så himla taggad! Så skoj kommer det bli..

Och idag då, så har jag och Robin fått hjälp av mina föräldrar med vårt nya projekt, såklart har det något med huset att göra så vi höll till i pappas snickeri. Det börjar se ganska fint ut nu så att man kan föreställa sig hur det kan bli! Kommer nog bli toppen. Ska visa er när allt är klart och står här hemma hos oss..


Jimmy Choo för H&M

2009-11-14 / 10:39:04
Jag försökte komma in på H&M sidan när de släppte kollektionen vid 10. Men jag kom in för en liten stund sedan och det verkade vara ovanligt mycket kvar ändå. Jag hade ändå bara ställt in mitt sikte på 2 armband som jag jättegärna ville ha och som jag fastnat för ända sen jag såg bilder på kollektionen första gången. Några skor blev det inte för mig och ingen väska heller trots att jag tycker att den med nitar är supersnygg.

Här är de två armband som jag nu beställt hem, tycker att de är superfina och livar upp vilken outfit som helst. Blev det något köp för er?




De här skorna tycker jag var finast av de som är med i kollektionen..
Och här är väskan..






Kvällens

2009-11-13 / 19:02:33
Hatar min kamera, kvaliten är så dålig. Men det får jag väl leva med. Här är vad jag har på mig ikväll iallafall.

Randig topp från Vila, svart kofta från H&M, Lackleggings från Rare Fashion, Armband från Kapp Ahl och skor med nitar från Bianco.



Gardiner

2009-11-13 / 18:00:48

Har hunnit med att vara på pump som var döjobbigt idag. Sen har jag satt upp gardinerna, ätit en sallad till middag, duschat och pratat med Evelina i telefon. Känner mig riktigt effektiv! Tror jag ska hem till Sofie ikväll och se på Idol om inte planerna ändras. Inget är väl bestämt än, så vi ser väl :)

Här är två bilder på hur det blev med gardinerna. Tycker det blev jättemysigt, nu önskar jag mig bara en ny soffa i en annan fin färg. Typ en svart, stor skulle inte vara helt fel. Men allt annat är jag rätt nöjd med nu, det börjar ordna upp sig..






Jag är kär..

2009-11-13 / 14:08:51

..i min nya hårfärg.

Tycker verkligen att den blev toppenbra! Inte för ljust som jag var rädd för men ändå en förändring. Läste föresten att platinablond kommer vara inne i vår, för er som vågar det.




Fredag den 13:e

2009-11-13 / 09:36:52

Jag är uppe tidigt idag. Ska städa och tvätta lite innan mamma kommer förbi och hjälper mig med gardinerna. Vi ska även träna pump idag. Jag längtar redan, tycker det är så kul och kunde dessutom inte vara med förra veckan så jag saknar det faktiskt.

Hittade denna grymt fina jumpsuit på Glitzy.se. Tycker den var hur fin som helst, fast kanske mer passande till sommaren med brunbrända ben och ett par klackar. Är rädd att det skulle bli lite kallt nu i vinter..



Favoriter

2009-11-12 / 20:55:16

Eftersom jag skulle köra på hela spa grejen ikväll så tänkte jag att jag kunde visa er lite av mina favorit skönhetsprodukter.



Deo Dove Lime, Hårinpacknng Loreal Absolute Repair, Hollywood Fashiontape (använder jag alltid under toppar och klänningar utan axelband) Lanza saltvattenspray, Parfym Rock Princess Vera Wang, Nagellack Lovie, Hudkräm Body Shop Spa Wisdom, LDB duschkräm Silk.

Lanza Molding Cream (blå),  Aco Sun Kissed Body lotion, Aquolina dushckräm Mint och Aqoulina Pink Sugar hårparfym (rosa flaska där bak) Aco Handkräm, Depend nagellacksborttagning.

Sist men inte minst är de guldiga servetterna. De är så bra! Brun utan sol servetter från Comodynes och de ger en jättefin brun färg. Finns på Åhléns i 10 pack för ca en hundring. Det går snabbt och blir jämnt. Helt klart värt pengarna.


Hej där.

2009-11-12 / 19:03:21

Slängde av mig mina ytterkläder och min tunga väska precis innanför dörren. Hann hämta våra nya gardiner som mamma ska hjälpa mig sy upp imorgon. Det var även en ny bil här hemma på vår gård. Robin och dessa bilbyten, fram och tillbaka, hit och dit. Men jag provkörde den och jag är nöjd. Det blir nog bra det här också.

Dagen har jag spenderat på kurs. Det var givande och gör att jag känner mig mer redo för det som komma skall. Tror jag ska ägna kvällen åt ytliga saker, som måla naglarna, göra hårinpackning, raka benen. You name it!  


What a night

2009-11-11 / 20:18:00

Vilken kväll det här har varit!

Jag är helt utmattad så jag ska lägga mig och se på tv tillsammans med älsklingen. Äta något gott och dricka te för att få upp värme i händer och tår. Greys är det ju för tusan på tv ikväll, det gör ju saken ännu bättre. Imorgon åker jag till Umeå på kurs och blir borta hela dagen, så vi hörs imorgonkväll. Då kanske jag har något som är mer spännande att berätta..


False lash effect

2009-11-11 / 14:59:40

Jag köpte en mascara när jag var i Umeå förra veckan. False Lash Effect heter den och är från Maxfactor! Tycker att det var en riktigt bra mascara faktiskt, den passade iallafall mina fransar perfekt och är en riktigt bra budgetvariant. Var svårt att fånga på bild hur fina fransarna blir men den får duga! 155 :- kostar den och finns hos de flesta vanliga butiker som har smink, typ H&M och Kicks



Chique

2009-11-11 / 12:00:31



Gjorde ett kollage med några saker jag fastnade för hos Chique.se. Tycker om kombinationen svart och guld och allt det här skulle jag gärna vilja ha här hemma!

Idag fungerar allt som det ska igen här hemma! Jag ska ställa mig och göra en ordentlig lunch för en gångs skull och sen ska jag gå ut en sväng. Är alldeles för rastlös för att sitta hemma. Ikväll blir det jobb någon timme och sedan ska jag simma med mamma. Det ska bli trevligt!


Gestuz

2009-11-10 / 20:42:39
Sitter just nu hemma hos mamma och pappa. Våran dator har dött och likaså alla lampor och uttag i vårt sovrum. Vi bytte alla proppar men ingenting fungerar ändå. Sjukt tröttsamt! Tur att Markus skulle komma och hjälpa oss imorgon. Nu ska jag gå ned och förhoppningsvis fika lite, såg att det fanns wienerbröd här ;)

Den här klänningen från Gestuz och Bubbleroom är superfin tycker jag. Modellen heter Wave och den finns även i ljusgrå. Kolla även in Gestuz smycken och andra klänningar. Jag älskar det!



Dagens

2009-11-10 / 17:05:56

Den här dagen blev lite annorlunda än planerat. Väl ute på promenaden så ringde telefonen så det blev ändrade planer för jobb, från ikväll tills idag. Tycker att det var toppen! Jag gick raka vägen dit :) Ikväll hade jag tänkt ta den där promenaden istället tillsammans med en vän. Skönt!

Idag har jag på mig lårhöga stövlar från Don Donna, kjol med hög midja och grå kofta från GT, svart linne H&M,  halsband Kapp Ahl och tunna strumpbyxor (20 den) också från H&M.



Walk

2009-11-10 / 12:41:25


Nu går jag ut på den där promenaden jag pratade om. Undrar om jag ska ta en riktigt lång sväng, härifrån och runt hela söråsele och sen tillbaka. Jag får se helt enkelt.


Huvudsmycke

2009-11-10 / 11:31:10

Idag är jag ledig fram till klockan 17, tänkte därför ta mig en riktigt lång promenad som känns mindre lockande då det är så kallt ute idag! Lunch får gå före och sen ska jag klä mig ordentligt.

Jag glömt att berätta att jag fått hem klänningen som jag tänkt att jag ska ha på nyår. Den var superfin och allt enligt mina förväntningar. Tror jag skippar att visa den nu, så får ni se den på senare. Har även beställt ett huvudsmycke alá Nicole Richie. Fast mitt är i silver och lite annorlunda än hennes är. Jag håller tummarna för att jag kan fixa någon sorts outfit som kommer passa med det.


En bild säger mer än tusen ord

2009-11-09 / 20:45:19

När jag kom innanför dörren efter träningen höll Robin på att fixa med våra högtalare som nu fungerar som de ska igen. Då ska jag ta igen ett par The Hills avsnitt som jag inte kunnat se eftersom jag inte hört vad de säger. Sen ska jag ringa min syster och tala om att jag saknar henne!

Tänkte att ni skulle få ta del av några av de bilder som finns i min inspirationsmapp på vår dator. Jag älskar bilder, de säger så mycket och inspirerar, till allt möjligt.





Bildkällor: Jak&Jil & Lelove


Inspiration

2009-11-09 / 14:19:58



Idag känner jag för att klä upp mig och det här var så snyggt.  Jag gillar verkligen kontrasterna mellan glansigt, matt och glittrigt. Men känner att jag kanske måste ta på mig något varmare nu när jag kommit hem från jobbet alldeles frusen. Börjar med en dusch i varje fall..

Plajettklänning Net-a-porter Skor Brownsfashion Ring Urban Outfitters Väska Angel Jackson


Lät du henne komma närmre

2009-11-09 / 08:42:09
Godmorgon. Jag känner mig trött och sliten idag men har precis fått i mig frukost och nu ska jag fixa och trixa lite innan jag går. Jag ska nämligen vara duktig och promenera till jobbet idag. Inte för att jag egentligen vill gå, men vi har bara en bil just nu, haha! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi när jag är hemma igen..


Kvällens

2009-11-08 / 20:54:41

När jag slutade jobbet åt jag och Robin en snabb middag, jag hoppade in i duschen och tog på mig några andra kläder och så drog vi på bio. "Äntligen midsommar" hette filmen och jag kan inte påstå att den var sådär jätte sevärd direkt. Nu ska vi äta glass och ligga i soffan, skönt ska det bli!

Här är vad jag hade på mig ikväll. Vit topp från Asos, Robins skjorta, skinnjacka från H&M, jeans från diesel och skor från bianco.


Farsdag.

2009-11-08 / 10:13:05
Jag kom hem igår kring halv 12, proppmätt, varm och glad. Vi var 7 stycken som åt middag, bastade, lekte lekar och sedan blev det ost och kex. Väldigt roligt!

Hade ställt klockan imorse för att åka och fira min pappa på farsdag. Jag kokade kaffe, tog fram bakelser, smörgåstårta och julmust. Kanske lite tidigt för att äta sånt men ibland är det ju världens bästa frukost. Pappa fick sina presenter och vi sjöng för honom. Min pappa är verkligen speciell och jag är tacksam att han är den han är och att han finns i mitt liv.

Nu är det jobb som gäller fram till 18. Vi hörs då. Puss


Smycken

2009-11-07 / 17:45:44

Idag har jag jobbat ända tills för en liten stund sedan. Nu ska jag bara packa väskan för att åka på personalfest! Vi ska basta och äta massa gott, så jag tror att det blir toppen. Det är dock i Gafsele så jag måste ta mig dit innan 18.30!

Tänkte visa er några av de smycken som följde med mig hem från Umeå i torsdags. Ett silverhalsband med fjädrar, knut och kedjor. Ett tufft armband i svart och grått och ett par stoora örhängen. De två första kommer från Kapp Ahl och det sista från Gina Tricot.


Killer heels

2009-11-06 / 21:55:04

Har spenderat min kväll hos mamma och pappa. Känner mig otroligt lycklig ikväll! Vi har sett Idol, spikat upp tavlor och ätit mörk choklad i massa olika smaker. Jag ska se vem som åker ut innan jag åker hem. Ska upp tidigt imorgon och jobba så det ska bli skönt att sova! Vill också säga tack till alla fina kommentarer om mitt hår, det värmer i mitt hjärta! :)

Hittade ett par riktiga killer heels. Mocca, hög klack och platå. Ungefär så perfekta som de kan bli. Finns på Skonamig för 449 :-


 


Här är..

2009-11-06 / 13:47:55


..vad jag har på mig idag. Randig klänning från Monki, stickad svart topp och knästrumpor från GT och skor från Din sko.


Sassoon

2009-11-06 / 12:33:15

Är hemma nu igen efter det lilla jobb som jag skulle fixa idag! Tänkte ta en dusch och byta om till lite finare kläder sedan ska jag bara vänta på att Robin slutar jobbet om en timme. Som jag saknar honom!

Jag köpte ett nytt schampoo och balsam då mitt gamla börjar ta slut. Ville prova något nytt så de rekommenderade denna serie från Vidal Sassoon för färgat hår. Så jag köpte med mig dem och så fick jag reseförpackningar av allt plus en inpackning på köpet! Toppen..


Blondie

2009-11-06 / 09:25:45

Eftersom så många går mot mörkare hår, så kände jag för att bli ljusare eftersom jag var mörk förra hösten. Och ljusare blev jag! Vi la i blonda slingor och resten av håret färgade vi med en kall ljus färg för att tona ned mina lite varma guldiga slingor och det ljusljusröda som funnits kvar i mitt underhår sedan jag var brunett.

Det värsta är att min fina hårfärg inte ville fångas på bild idag. För det är större skillnad på håret än det ser ut  att vara och jag är supernöjd!



Rock princess

2009-11-05 / 21:07:55

Är hemma från stan, utmattad! Jag hade tid klockan 13.00 hos Wow och hamnade hos en jätteduktig tjej som hette Hanna. Vi pratade lite om vad vi skulle göra och sen blev jag kvar där i 2 ½ timme. Resultatet får ni se imorgon! Går definitivt tillbaka dit igen :) Eftersom det blev så sent hann jag inte med så mycket shopping och hade inte med mig ett enda klädesplagg hem. Men det gör nog inte så mycket, min garderob är redan överfull. Lite annat smått och gott köpte jag däremot..

En ny mascara då min gamla börjar ta slut och en parfym som jag velat ha rätt länge nu. Rock Princess av Vera Wang. Den luktar massa olika blommor men mest viol. Underbar!


Onsdag

2009-11-04 / 19:58:13

Ännu en onsdag, vilket innebär ännu några längder simmade på simhallen. Lika mycket som alltid men funderar på att öka lite nästa gång. Jag och Robin har precis planerat att göra fika, varm oboy och några mackor. Sen ska vi se Greys Anatomy tillsammans. Åh vad underbart det är att vara sambo ibland! Speciellt när det är han som gör allt fika och jag får sitta i soffan och relaxa ;)

Och imorgon sticker jag till Umeå, min kära lillebror kanske också följer. Så vi hörs när jag kommer hem, med nytt hår och förhoppningsvis lite nya prylar. Ett par riktigt snygga leggings skulle inte vara fel..

Gillar dessa från Vila


Todays

2009-11-04 / 16:38:45

Det blir ingen dagens bild idag tyvärr. För batteriet på kameran dog och jag hittar inte laddaren just nu. Fick iallafall med en bild på min topp med axeldetaljer från Glitzy och mitt handsmycke (som går runt handleden två varv också) Coolt tycker jag! Till det har jag vanliga svarta leggings och svarta stövletter.



One way or another

2009-11-04 / 12:13:39
Jag har inget att skriva om idag. Ingen som helst inspiration. Jag tänkte därför dela med mig av mina högst ytliga tankar om mitt frisörbesök imorgon. Jag har inte bestämt mig än, men jag vet att det blir antingen ljusare eller mörkare. Det blir väl kul att se sen, en liten överraskning..

Hade tänkt att bli lite blondare, som Petra Nemcova, med fina skiftningar i både ljusbrunt och blont..


Eller kanske det blir Adriana Limas mörka hårsvall?

Guld

2009-11-03 / 19:45:18

Jag skulle vilja ha ett par svarta skinnbyxor i min ägo. Så de får helt enkelt bli en del av dagens önskeoutfit. Enkelt men snyggt.



Topp - Net a porter
Skinnbyxor - French Connection
Skor - Asos.com
Halsband - Browns fashion


The colour of power

2009-11-03 / 18:57:46

Har precis kommit innanför dörren. Är helt slut på efter dagen! Den här veckan känns ganska skön ändå, är ledig imorgon, ska till Umeå på torsdag tillsammans med min älskade mamma och sedan jobbar jag resterande dagar och har dessutom en liten bastukväll inplanerad.

Såg precis att jag fått en kommentar på ett gammalt inlägg där någon undrade vad det var för läppstift som jag hade på mig när jag och Robin var på hotell i Övik. Det kommer från Niveas samarbete med Chantal Thomass i färgen 69 Rouge d'Amour. Så nu vet du det.

Och annars om ni är sugna på ett rött läppstift tycker jag att ni ska satsa på Make up Stores "Alarm", "China" eller "Devil" som inte någon av dem fanns när jag var sugen på att köpa ett. De verkar toppen :)



dermalogica

2009-11-03 / 11:38:24

 


Den här morgonen har varit stressig. Vaknade tidigt av en mardröm, så hemsk att jag bara ville gråta. Sen åt jag frukost men drömmen har fortfarande inte släppt från mina tankar.  Så nu har jag bestämt mig för att ta en promenad helt ensam med min musik. Har dessutom försökt söka upp några bra ansiktsprodukter då min hud verkar vilja göra uppror just nu. Har läst mycket bra om dermalogica. Någon som har testat?


En typisk måndag

2009-11-02 / 21:00:55


Har varit på ett pass med Core + kondition ikväll. Lika skönt som alltid! Åkte på Ica efter och köpte hem lite allt möjligt gott och nu är jag nyduschad och ska sätta mig i min rosa fula morgonrock och se på tv. Ha en fin kväll allihopa..


Hollowoodhair

2009-11-02 / 14:29:05

Robin hörde av sig och sa att vi var bjudna på middag hos hans mamma och Danne idag. Palt var det dessutom, och det är ju aldrig fel.

Annars så gör jag inget speciellt idag faktiskt, har lite tråkigt men underhåller mig själv med att skriva ett lista vad jag vill köpa nu i veckan. Nytt shampoo óch balsam, massa smycken..helst ett halsband med galet mycket kedjor som jag kan matcha tillsammans med en vanlig svart t-shirt. Och så vill jag ha en jättesmal locktång, så jag kan borsta ut lockarna efteråt och få ett riktigt Hollywood svall. Det är det jag inbillar mig själv att jag kan få iallafall. Haha!

 


 


Asos

2009-11-02 / 11:07:00


Asos.com har så mycket nytt och fint just nu. Både skor, accessoarer, festtoppar och festliga klänningar!


Den känslan av styrka

2009-11-02 / 00:31:22

Ibland undrar jag hur jag kunde vara så jävla arg.

Varför jag spenderade timmar att planera i mitt huvud vad jag skulle säga om vi sågs.
Hur jag ville skrika ut hur illa du hade gjort mig.
Då jag skulle ge allt för att få kasta den där drinken.

Nu minns jag inte längre.
Ja, varför jag var så jävla arg. 
Idag skulle jag bara få fram ett svagt hej och ett leende.

Och jag fortsätter att le åt den där underbara känslan
Att inte längre minnas varför.



Bild: Le love


Ljusträd

2009-11-01 / 15:31:14

Jag har just ätit jordgubbar och physalis doppade i choklad, supergott. Jag ska bara ta på mig lite andra kläder och se på tv innan vi ska åka till Strandvägen på fonduemiddag klockan 18.

Nu börjar det hända grejer här hemma, om jag tjatar lite så brukar Robin få det gjort tillslut, haha! Idag hängde han upp mitt ljusträd som jag velat ha ovanför sängen ett bra tag nu. Och bra blev det också, inte lika tomt och trist.



Tonights

2009-11-01 / 11:13:40

Igår bestämde vi oss för att gå ut och äta och sedan bara prata och ta det lugnt. Dricka en cider eller så! Så jag klädde inte upp mig, utan körde på oversizetopp från GT och leggings från Rare fashion. Har varit uppe ett litet tag idag och spanat på lite olika sidor på internet och nu tror jag att jag har hittat den klänning som jag vill ha på nyår. Ska tänka och se om det blir ett köp eller inte..