Jag tror inte att idag..

2009-09-30 / 14:45:28
..är min dag. Allt har gått fel men det är tur att jag är på bra humör så att det inte gör så mycket. Nu har vi städat upp här på gården, det blev lite finare iallafall. Mer än så kan vi faktiskt inte begära. Måste bita mig i tungan varje dag för att inte vilja skrika världens ramsa om det här huset men jag ska låta bli. Det blir ju lite bättre för varje dag trots allt.

Jag ska strax åka och hjälpa till med maten, vi ska äta palt till middag idag. Efter det ska jag åka vidare till träningen. Body pump står på schemat. Sedan ska jag på jobbet..så vi kanske hörs sent ikväll. Ha en fin dag!




Wish

2009-09-30 / 14:19:00
Idag när det är så kyligt ute så längtar jag tillbaka till bara ben..


Kavaj - Maruione
Shorts och ring - Browns fashion
T-shirt från Alexander Wang - Net a porter

Pusselbitar

2009-09-29 / 22:56:38

Har spenderat kvällen i min kära far och mors enorma soffa. Vi har ätit godis och bullar som mamma bakat och så har vi sett idol, jag blev himla glad att Erika och Mariette gick vidare! Sedan ska jag sova för imorgon har jag mycket att göra. Vi ska städa här utanför huset, vi är bjudna på middag, sedan ska jag träna och sist men inte minst jobba.

Just nu är jag bara så himla lycklig... 


bild: notebookdoodles


Sofis Mode

2009-09-29 / 17:48:55
Fick sådan lust att göra en stor förändring. Skulle så gärna vilja bli redhead men det kommer jag aldrig att våga! Men kul hade det varit. Se bara hur snygg Amanda Berg är i sitt hår här.

Ikväll ska jag försöka googla fram någon bra hudvårdserie som jag kan köpa när jag åker till Umeå på torsdag. Jag är bäst på att googla, jag gör det med precis allt. Sedan ska jag se på Idol och läsa Sofis Mode. Jag älskar när den kommer ut och jag köper den varje vecka. Den och Expressen Fredag med Elin Kling.


Tisdagens

2009-09-29 / 17:34:59
Här vad jag har på mig idag. Stor stickad halsduk från Indiska, topp AA, Robins skjorta från H&M (det funkar alltid att sno kläder av sin bfriend) mörkbruna boots med spännen från Din sko. Var verkligen skönt att ha en stor stickad halsduk nu när det är så kallt ute, måste köpa fler..



Tisdag

2009-09-29 / 12:06:38

Hade inte ställt klockan imorse och det var underbart att vakna av solen. Jag hade nästan glömt hur skönt det är att vakna upp av sig själv. Har ännu en ledig dag idag eftersom jag bara jobbar några timmar på önsdag och i helgen denna vecka! Därför ska jag och Hanna åka till Umeå på torsdag också. Jag ska se om bootsen från Bianco finns kvar i min storlek, men jag ska inte hoppas på för mycket eftersom jag vanligtvis har så otur med sånt där.

Ska även kolla efter några höstiga nagellack. Var inne på Carolines blogg och blev otroligt inspirerad. Hon har ett silvrigt nagellack från Chanel. Det var verkligen supersnyggt..


Gudinna

2009-09-28 / 21:19:15
Valde att inte träna ikväll med tanke på min förkylning. Core kändes lite för ansträngande och jag hoppas på att jag blir bättre tills på Onsdag då jag bokat in pump. Gick ut på en liten promenad tillsammans med systeryster istället. Men frös hela tiden trots att jag hade klätt mig varmt. Ska nog ta filten och lägga mig i soffan nu, hoppas på att det är något roligt att se på..

Måste bara visa er denna underbara topp från Asos.com. Jag blev kär direkt, färgen, modellen, paljetterna..ja allt är superfint! Ett riktigt gudinneplagg i chiffong! Skulle bära den till svarta leggings och ett par höga klackar.


Höstigt

2009-09-28 / 18:11:33

Här är vad jag haft på mig idag, men tror jag ska byta till jeans nu så jag blir lite varmare. Är ju så himla kallt ute idag. Svarta långa toppen kommer från American Apparel, väst från GT, Leggings från Rare fashion, Skor din sko och halskedjor från JC och Ruf m.fl



Klockan

2009-09-28 / 13:21:49
Mamma och Hanna åkte just hem så nu ska jag byta om eftersom jag inte hann det innan de kom. Vi åt omelett med kyckling och grönsaker, jättegott var det. Sedan kämpade vi på ett bra tag med klockan och ändå blev den lite sned.

Det gick inte att ta några bra kort på den då ljuset var så konstigt. Men ni ser den säkert ändå, haha. Skönt att ha fått upp något på väggen i köket, det har varit så tomt.


Måndag igen..

2009-09-28 / 11:18:53
Känner mig mycket bättre idag och jag kunde inte vara gladare över det. Jag har just gjort en spellista som jag ska lyssna på medan jag fixar i ordning mig idag. Sen kommer mamma och Hanna hit och vi ska sätta upp den nya klockan som jag fått i present av dem. Ska visa en bild på den senare, hur cool som helst är den. Vi ska även äta lunch tillsammans här hemma, så det är bäst jag sätter fart..

Akon - Be with you
La roux - Bulletproof
V V Brown - Shark in the water
Leona Lewis - Happy
Nelly Furtado - Do it



Axeldetaljer

2009-09-27 / 20:06:10
Tänkte titta in och visa er tröjan som jag beställde från Modekungen.se för en vecka sedan. Tråkigt nog har de långa leveranstider men det kommer nog vara värt väntan när jag får denna fina topp med nitar på axlarna hemskickad. Jag tog den till höger som är Khakifärgad just för att jag måste köpa upp mig på plagg som är annat än svarta, vita och gråa. Jag är faktiskt inte så mycket för starka färger om det inte är sommar eller fest, men jag försöker..




Sjuk, sjukare..

2009-09-27 / 18:16:36
Idag har jag jobbat och det har gått bra trots att jag känner mig otroligt hängig. Vill verkligen göra allt för att bli frisk så fort som möjligt så min syster letade fram massa tillskott, pulver m.m. från Thailand som hon fått av sina förra chef när hon varit förkyld. Det hjälpte tydligen rätt bra! Det smakade allt från vatten och gräs till jord. Har aldrig smakat något värre så nu får det lov att hjälpa och det fort.

Är så sugen på att klicka hem denna serie från Redken som är med i ett supererbjudande på Bangerhead.se. Skulle ju även behöva få lite volym på mina stripiga små hårstrån.



Run this town

2009-09-27 / 10:26:59
Igår hade jag en riktigt bra kväll. Åt middag, massa gott fika och godis och bastade tillsammans med hela min familj. Allt var precis som det ska. Vi åt allihopa tills vi storknade, vi skrattade tillsammans och pappa drog dåliga skämt i stil med "Vad mörkt det är här, det måste ha varit släckt länge".

Var så himla trött på kvällen då min förkylningen ännu en gång nått nya höjder. Somnade rätt tidigt men sov inte speciellt bra. För ett tag sedan provade jag även att ringa Bianco om skorna eftersom snälla Maria skulle gå och hämta ut dem åt mig. Men då hade de stängt idag, trodde åtminstone att de skulle ha öppet någon timme som många affärer brukar ha på söndagar. Trist. 

Run this town - Rihanna, Jay-Z och Kanye West
 

Todays

2009-09-26 / 15:57:11

Idag har jag på mig grå lång tunika från Indiska, sjal och jacka från H&M och skor från Bianco. Ska strax ta bilen och åka till Gafsele där vi ska äta middag ikväll och basta. Tråkigt nog kan inte Robin följa eftersom han har jour.  Blir nog inte en allt för lång kväll för mig eftersom jag jobbar imorgon. Men vill nästan åka på pizzan och kolla. De har ju trubadurkväll ikväll! :)




Make up

2009-09-26 / 12:05:05
Var in på Fräck & Fin imorse. Behövde ett nytt rouge då jag tappat mitt andra i golvet. Tog en färg som liknade det rouge som de sminkade mig med på Make Up Store. Blev även ett solpuder utan skimmer i, tycker det är finast på vintern. Sen en ögonskugga också, i brunt och beige. Tänkte använda det som highlighter också :)


Lugnt och stilla

2009-09-25 / 22:09:25

Ikväll har jag ätit middag på Strandvägen. Hemgjord pizza vilket är supergott. Skjutsade kära lilla lillebror till hockeyträningen och träffade Sanna. Sedan såg vi på Idol och åt massa godis. Jag, Robin, Hanna, Terese och pappa såklart. Innan jag går och sover måste jag försöka se om någon som kan köpa de skorna jag vill ha på Bianco. Jag ångrar så att jag inte köpte dem!

Jag saknar varma sommarkvällar. Jag saknar att ligga och prata hela natten med Jenny och Elin. Jag saknar Jennys fyllesnack. Jag saknar att springa till Corona i för höga klackar. Jag saknar de små stunderna innan studenten.




25 sep

2009-09-25 / 16:08:52

 


Topp - Rut mfl
Skor - Bianco
Kavaj - Chicy.se
Leggings - H&M.com


Me, myself and I

2009-09-25 / 11:55:03
Nu ska jag iväg på lunch med Mamma och Hanna. Känns som att lunchar är det enda jag gör om dagarna, haha! Men nu är det ju ändå fredag och dagen till ära har jag lockigt hår. Sen ska jag ut på en promenad i höstvädret med Terese. Det ska bli kul. Vi hörs senare..




Urban Outfitters

2009-09-25 / 09:46:52

Hittade flera coola plagg på Urban Outfitters idag. Två baslinnen som är lite lösare passform, jag älskar dem. Och så en skinnkjol, skulle kunna tänka mig att ha en sådan i höst. Men jag vet att det finns en fin på Monki också, kort med hög midja. Klicka här för att komma till UO




Grått

2009-09-24 / 18:51:21
Jag provade att ta dagens med självutlösaren idag eftersom jag inte hade någon hjälp. Det blev inte speciellt lyckat, haha. Men jag ska försöka jobba på saken. Har på mig vit topp, svart stickad kofta och jeans från H&M, skor från Din sko..




Work it

2009-09-24 / 15:27:17
Hade en riktigt trevlig lunch hemma hos farmor! Mormor och Hanna var också med så vi satt och pratade i någon timme. Är fortfarande mätt så jag undrar hur träningen kommer gå. Ska iallafall byta om och åka och möta upp mamma strax. Här har ni även en bild på mitt nya träningslinne. Köpte det på Stadium och det fanns även i rött och grått.


Acne

2009-09-24 / 11:07:13
Efter simningen igår så var jag totalt slut på. Såg de sista avsnitten av Greys Anatomy på 5:an eftersom den nya säsongen börjar nästa vecka! Vaknade imorse av att farmor ringde, hon ville påminna mig om att hon skulle bjuda på lunch idag, så klockan 12 ska jag vara där. Sen har jag träning klockan 16. Känns så skönt att ha kommit igång igen..

Vill gärna ha en lång svart t-shirt till vintern. Hittade en perfekt från Acne som jag jättegärna vill ha i min garderob. Ni hittar den på Bubbleroom.se

Onsdagens

2009-09-23 / 17:17:54
Har just ätit tunnpannkaka till middag, jag var sämst på att grädda idag så Robin fick ta över. Ikväll har jag inga speciella planer, ska bara åka och simma med mamma klockan 19 och sedan se Idol..

Här är det som jag har på mig idag. Enkelt som bara den, men jag trivs oftast bäst så till vardags. Koftan är ny, min andra långa svarta hade gått sönder så jag köpte en lite tjockare variant på H&M. Man kan ha den till precis allt. Linnet kommer från T-store, Jeansen från Diesel och skorna från Bianco


I am waiting

2009-09-23 / 14:04:50
Nej nu åker jag hemifrån för en liten stund, har suttit och funderat hela dagen. Och väntat, men på vad? Så nu ska jag se om Hanna är hemma och plocka fram min telefon som legat under sängen hela dagen. Den ramlade in där under imorse och jag har inte orkat ta fram den ännu.



Our school day ends. Goodbye, good friends!

2009-09-23 / 11:24:07
Idag åker även Jenny från Sverige. Hon ska vara borta i ett helt år. Jag kommer sakna dig och Elin så enormt mycket. Jag håller tummarna för er. Och sen hoppas på att det finns någon möjlighet att hälsa på snart. Vi har iallafall redan planerat en liten reunion när de kommer hem, ännu en stugweekend i Rundvik.  

Nu var det ett par månader sedan vi stod uppe på flaket, jag älskar den här bilden även fast den är suddig. Man ser ju riktigt hur lyckliga vi är..


Godnatt

2009-09-22 / 23:19:36
Ikväll har jag umgåtts med min syster. Vi köpte godis och dricka, såg Miami Ink, Idol och början av filmen Systrar i jeans. Sen pratade vi, om allt och ingenting. Jag ska strax gå och sova, ska ju upp tidigt. Och imorgonkväll är det simning som gäller igen, jag längtar faktiskt lite. Ni får sova så gott, så hörs vi någon gång imorgon..

Tänkte visa bättre  bilder på halsbandet och skorna som jag köpte i Sundsvall i lördags..


Regnig dag

2009-09-22 / 15:14:10
Idag är det riktigt skitväder ute, så om jag ska ut så slänger jag på mig min regnponcho och en vit stor halsduk också. Har på mig randig tunika från Vila, Leggings med lackdetaljer från Åhlens, halsband från Jc och skor från Bianco.





Sequins

2009-09-22 / 12:03:13
Är så himla trött i kroppen och förkyld just nu. Har träningsvärk sedan igår och ännu värre träningsvärk som inte gått över sedan i fredags, det är galet..haha. Men nu ska jag strax ta bilen till strandvägen och se om Hanna är hemma.

Vill gärna ha något med paljetter i höst. Provade en paljettkavaj på Bik Bok som jag tyckte var fin men som jag också tyckte var lite för dyr för ett plagg som jag inte kan använda speciellt ofta. Men här är en kjol som just kommit ut på Stylebystars.com. Den tycker jag de hade matchat fint med en enkel vit t-shirt..



This is how you remind me

2009-09-22 / 00:53:37
Jag kommer alltid vara en person som tänker mycket. Som går igenom år, dagar, korta stunder i mitt huvud. Jag minns och påminns alltid om saker och jag kommer alltid förknippa människor med detaljer. Jag har ofta tänkt på hur vi vinner nya människor i vårt liv och tappar andra. Det kan vara en vän som stått dig nära och varje dag, frånochmed den dagen ni går skilda vägar så påminns man på ett eller annat sätt om att denna person en gång var en del av ens liv. Att minnen av denna person fortfarande finns i dina tankar, kanske varje dag eller bara ibland. Om jag hör låten "I'm yours" på radion påminns jag alltid om någon, en vän, som inte finns vid min sida längre. Och när jag åker förbi sjön som vi brukade åka och nattbada i sommaren då jag var 13 så minns jag både vad jag brukade ha på mig, hur sanden kändes under mina fötter och hur hans skratt alltid smittade av sig. Jag minns den första dagen på den nya skolan. Jag var 16 och livrädd. Det visade sig att jag inte hade behövt oroa mig. Jag fann min plats, mitt gäng, mina nya vänner redan där och då. Den första dagen. Man skulle ha kunnat tro att vi skulle bli oslagbara, men vi hade fel.

Om man tänker efter är det rätt sorgligt. Men det kommer alltid att vara så, livet är så. En speciell sång kommer kanske påminna dig om en person varje gång du hör den resten av ditt liv. Ett skratt som ekar i ett rum kanske påminner dig om henne, eller honom. Och det är tråkigt, inte just att påminnas..men att veta att de inte längre finns kvar, inte i ditt liv..



Höstigt

2009-09-21 / 20:32:37
Idag är det verkligen kyligt ute, så jag slog på stort med stickad tröja från GT, Halsduk från Cubus, Jacka och jeans från H&M och skor från Bianco.




Strax middag..

2009-09-21 / 16:33:44
Vi ska strax åka iväg till Strandvägen och middagen. Har packat och ska ta med mig träningskläder också, för ikväll är det Core + kondition som gäller igen. Hoppas på att jag får med mig Terese också..vi ser väl! :) Ska använda mitt nya träningslinne som jag köpte i lördags. Ett lila nike, ska lägga upp en bild på det senare..

Robin la föresten golv i vår hall igår, så blev jätteglad då jag kom hem från jobbet och möttes av det här. Ett jättefint trägolv som passade in perfekt! Bara taket kvar nu..



Pink Grapefrukt

2009-09-21 / 14:13:09
Har just tagit en dusch, smörjde in mig med mitt nya Body butter från Bodyshop efteråt. Ville egentligen köpa den med hallondoft som Elin har, men de har slutat sälja den doften i Body Butter tråkigt nog. Men Pink Grapefrukt luktar gott den också :)



Busy day

2009-09-21 / 13:08:43
Jag har just kommit hem efter att ha sprungit ärenden hela morgonen och varit och grattat finaste Evelina på födelsedagen. Var även hemma en kort stund för att väcka Hanna som kom hem från Skåne inatt. Det gick inte så bra, så jag åker dit senare idag istället då vi ska ha en riktig familjemiddag igen, blir aldrig riktigt samma sak då alla inte är där. Känns så himla kul att hon är hemma nu!!

Här är vad vi pysslat med till Evelinas födelsedag. Letat upp massa bilder och sedan klippt och klistrat i en ram. Sedan gav vi henne också ett presentkort på systemet, hon fyller ju faktiskt 20!

An old picture

2009-09-20 / 18:58:32
Haha, sitter vid mamma och pappas gamla dator nu. Hittar massa gamla bilder då min lillebror ser jätteliten ut och så hittade jag den här på mig själv. Saknar att vara brunett lite. Undrar när det här var?


20:års kalas

2009-09-20 / 15:52:58
Här kommer lite bilder sen kalaset igår! Hade det verkligen jättetrevligt de få timmar jag var där. Tack speciellt till mina fina tjejer som gjorde min kväll så lyckad..


Halsbandet som jag har på den här bilden är nytt. Det är köpt på JC och det är tre vanliga silverkedjor och en svart pärlkedja med ett kors på.



Fredrik ville göra en "dagens"...haha






Sunday

2009-09-20 / 10:26:43
Vilken dag det var igår. Den innehöll massvis med känslor, en riktig berg och dalbana! Vi var hemma från Sundsvall vid klockan 20. Jag köpte skor, en topp, ett halsband, bodybutter, och en halsduk som man bara trär över huvudet. Klänningen med markerade axlar på Gina Tricot köpte jag inte då den inte motsvarade mina förväntningar och pärlorna eller "knapparna" på axlarna höll på att ramla lös på många av dem.

Och sedan när jag kom hem så hade vi roliga planer, vi skulle fira Evelina som fyller 20 på måndag. Det gjorde vi i Gafsele, det är lite av en tradition nu tycker jag. Bilderna från det lägger jag ut när jag slutar jobba för dagen :)

Här är skorna som jag köpte, kände mig verkligen i behov av ett par platta höst och vinterskor, jag kan ju inte gå i klackar varje dag! Det är snörning där bak och jag ääälskar dom..


De här skorna provade jag också, tänkte köpa dem längre fram för jag vill verkligen ha dem!

The inbetween collection

2009-09-18 / 22:21:32

Har velat ha denna sedan jag och tjejerna tittade på underkläder i Umeå. Det var Robins fina present till mig igår, det är en blazer bra som faktiskt också är jättefin till en kjol med hög midja, om man är modig dvs. Fick de tillhörande trosorna också. Den finns i vitt också och är ännu finare i verkligheten än på bild. Brukar ju vanligtvis inte lägga upp bilder på underkläder men jag gör ett undantag just för att den är så himla fin. Och så ville jag bara ännu en gång tipsa er om Lindex "In between collection" som denna tillhör, de har så mycket fint..






Kvällens

2009-09-18 / 22:09:32
Middagen vi gjorde idag blev väl sisådär. Även om avokadon var stenhård och smöret nästan var slut så var sällskapet det bästa! So what att vi alltid misslyckas lite. Efter efterrätten så såg vi Idol allihopa så det var trångt i vår lilla soffa med Mathias, Antonia, Mamma, Pappa, jag, Robin och Terese. De åkte bara för en liten stund sedan och snart ska jag sova, för imorgon blir det en impulstripp till Sundsvall. Hoppas jag hittar något av det som jag letar efter...

Ikväll har jag på mig en riktig mysoutfit. Orkade inte ta på mig något annat efter träningen idag. Stickad tröja från Gina tricot, leggings från Rare fashion..


Det lilla extra

2009-09-18 / 11:56:12
Läste just Sofie Fahrmans blogg, hon hade på sig denna fina stickade klänning från Gina Tricot med jättefina axlar. Enkel med det där lilla extra. Kunde inte hitta den på hemsidan, men hoppas att den finns i butik så jag kan be någon som ska till stan köpa den till mig..


Samma, lika

2009-09-18 / 08:19:21
Idag är det fredag och ännu en vecka har bara rusat förbi. Det kommer bli en stressig dag idag, det känner jag redan på mig. Jag jobbar fram till klockan 16, sedan har jag och mamma bokat in en träning. Måste sedan skynda mig hem från träningen för att duscha och hjälpa Robin med maten innan våra gäster kommer. Vi ska nämligen ha en trerättersmiddag för mamma, pappa, Mathias och Antonia. Det kommer bli trevligt :)

Hoppas att ni får en fin fredag och Jenny, jag hoppas att din fest kommer bli superlyckad. Jag är med i sinnet! Puss!




Heartfels lies

2009-09-17 / 22:32:06
Jag och Robin har legat i sängen i över en timme och bara lyssnat på musik, musik som man älskade när man var liten. Som bär med sig så mycket minnen. Låten Burnin' med Cue får mig att tänka på när mamma och pappa hade en gammal Volvo som vi spelade blandband i. Alla vi i familjen älskade låten, så vi spolade tillbaka och spelade den igen, och igen och igen och dessutom sjöng vi alltid med. Att höra den nu gjorde mig alldeles varm i hjärtat.

Nu avslutar jag kvällen med lite Ron Pope, hans röst är så underbart fin och alla hans låtar likaså.



And I think it's time to say good night
And you swear I'm hard to lay beside
Now years seem to pass as we blink our eyes
Maybe I was meant to be left behind by all of our heartfelt lies
All of our heartfelt lies
All our heartfelt lies are not enough this time


Tacksam

2009-09-17 / 19:41:43
Är så himla glad just nu. Och tacksam. Jag har verkligen den underbaraste familjen, de finaste vännerna och en fantastisk pojkvän. Fick världens finaste present av honom när han kom hem från bandyn. Så fint.

Har tills för en liten stund sedan pysslat med lite bilder, herregud så mycket bilder jag har tagit under det senaste året. Det är galet. Snart börjar Idol också, så det måste jag se. Måste ju vara en av de sista uttagningarna, och det är ju nu det är som bäst.


Simple

2009-09-17 / 17:02:39
Haha, kunde inte få till en glad min idag, men bättre ett dåligt kort än inget alls. Det är ju iallafall en dagens. Jag är väldigt enkel idag med jeans med hög midja och topp från H&M, skor från Din sko och bälte från Pieces.





Ledig dag

2009-09-17 / 11:41:43
Idag är min enda lediga dag den här veckan så jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt på den. Pratade med Jenny för en stund sen, kan inte förstå att hon snart också lämnar Sverige för ett varmare land, i ett helt år. Hoppas på att vi hinner ses en gång till innan dess! Har precis gjort mig iordning för att åka och äta lunch med mamma så vi hörs lite senare idag..


Dresses

2009-09-17 / 10:24:04
Fick ett mail av Asos om alla nyheter de hade fått in, så jag var tvungen att spana in deras klänningar, To-die-for-dresses..och här är mina favoriter..




Summerfeelings

2009-09-16 / 22:21:21

Ikväll blev en riktig toppenkväll. Åkte och simmade med min kära mamma, 1000 meter blev det och det var så himla skönt efteråt. Jag var hemma precis lagom till Idol som sändes från Umeå ikväll. Både jag och Robin kände igen ett par stycken så det var roligt! Nu sitter jag bara här och fryser..nog längtar jag tillbaka lite till sommaren just nu.






Markerat

2009-09-16 / 17:27:35
Jag blev lite kär i denna topp med markerade axlar och dekorativa kedjor. Fint både till vardag och till fest. Har dessutom tänkt köpa ett plagg med markerade axlar till hösten, måste bara hitta rätt då det lätt kan bli för mycket. Den här var precis rätt! Från Chicy


Wetlook

2009-09-16 / 17:05:57


Idag efter jobbet bytte jag om till ett ribbat linne från Zoul, en grå stickad kofta från GT, Wetlook leggings från Rare fashion och skor från Din sko.

Tips

2009-09-16 / 08:16:53
Igår jobbade jag kvällspasset så jag var med och spelade Bridge. Har aldrig varit med om ett så komplicerat kortspel förut! När jag slutade så somnade jag direkt och nu är jag uppe igen och idag jobbar jag fram till klockan 16. Sedan ska jag nog vara duktig och simma ikväll, vi får se hur det blir.

Tänkte även höra om ni under dagen skulle kunna hjälpa mig att hitta några bra hårprodukter. Mitt schampoo och balsam börjar ta slut och jag skulle vilja testa något nytt, så om ni kan tipsa mig om något ni tycker fungerar bra? Det är ju en djungel där ute..



Lunchen

2009-09-15 / 14:12:34
Har just kommit hem från lunchen. Jag åt en riktigt god kycklingsallad! Först var det bara jag och Sofie men sedan droppade Terese in och tillsist Evelina. Vi satt och pratade i någon timme innan jag skulle möta upp mamma för att hämta ut årskort på simhallen och ett klippkort till spinning och pump. Nu jäklar ska jag verkligen börja träna igen. Jag ska strax gå ut i det fina vädret igen och njuta lite av solen innan jag börjar jobba :)

Såhär ser jag ut idag, jacka från Zara, Topp från GT, jeansleggings MQ, nya skor från Din sko och solglasögon från Prestige...


Tisdag

2009-09-15 / 10:41:23
God morgon allihopa.
Jag vaknade bara för en liten stund sedan, har iallafall hunnit med att se ett avsnitt av The Hills. Nu ska jag bara klä på mig och sminka mig lite för att sedan möta upp Sofie klockan halv 12 för lunch. Hoppas att ni får en bra dag..


Om allt och ingenting

2009-09-14 / 20:38:23
Träningen var precis så jobbig och rolig som jag tänkt mig. Jag kommer utan tvekan ha träningsvärk imorgon! Imorgon ska jag dessutom också på lunch med Sofie på kronan, ska bli kul att ses och jag börjar dessutom inte jobba förns klockan 16. Jag och Robin har även bestämt att vi ska till Sundsvall någon helg framöver för jag måste på Scorett (det är närmaste staden som har butiken) Kolla här på alla fina skor de har. Jag vill ha allihopa, eller iallafall minst två par..haha!

Har just spenderat lite tid med att läsa och titta på bilder från årets VMA. Jag tycker att Whitney hade en jättesöt och annorlunda klänning. Jag älskar hennes stil..

Idag..

2009-09-14 / 17:24:26
..ser jag ut såhär, randig topp och jacka från H&M, Jeans GT och skor Din sko. Nu ska jag byta om till träningskläder och försöka mig på att byta gardiner. Det kan inte vara allt för svårt, eller hur?




Alla rätt

2009-09-14 / 15:59:18
Har precis kommit innanför dörren, dagen har gått väldigt snabbt. Jag och Robin ska gå ut och äta idag, ingen av oss orkar laga mat och jag är sugen på pizza. Mamma ska hämta mig här hemma just innan sju så ska vi på kondition och styrka. Det kommer bli en utmaning men det är verkligen dags att komma igång igen. Jag ska även försöka hinna lägga upp dagens..

Ikväll har jag på mig mina nya coola skor. De är lite fulsnygga, men jag älskar dom. Kilklack, peeptoe och snörning, alla rätt.

God natt

2009-09-13 / 22:28:02
Sitter just nu i soffan och äter glass och ser på Notting hill på trean. Min pappas all time favourite movie! Jag ska strax gå och sova, ska upp och jobba imorgon. Och sedan ska jag på någon träning på sporthallen med mamma på kvällen, Core tror jag att det var. Det ska bli skönt att röra på sig.

Hittade denna t-shirten på Modekungen.se. Jag skulle vilja ha någon av färgerna, men kan inte bestämma mig vem som är finast. Den är verkligen supersnygg både till vardag och fest.


Söndag

2009-09-13 / 18:35:19
Kom hem från jobbet för ett tag sedan, nu ska jag ta en lång lång dusch och sedan måste jag åka upp på Ica och köpa något gott, ett måste på söndagarna. Sedan ska jag bara vänta in Robin som är ute i skogen med pappa..

Hade inte alls många bilder sedan igår, men här är några av de som jag hade..







Sen körde vi gruppdans, eller världens största tryckare ;P




Surprise

2009-09-13 / 10:11:55
Igår var vi på ett överraskningskalas för Robins morfar Björn som hade fyllt 70 i veckan! Det var en jättetrevlig kväll, vi åt massvis med goda saker, dansade, satt ute framför en brasa och sjöng. Jag åkte hem vid midnatt eftersom jag jobbar idag. När jag slutar klockan 18 så ska jag visa lite bilder sedan igår för er..


Top secret

2009-09-12 / 15:12:08
Nu ska vi strax iväg till kvällens planer, tänkte lägga in dagens här men bilderna blev alla extremt suddiga. Jag håller tummarna för att det bara är någon inställning som måste ändras. Jaja, ni ser ju iaf vad jag har på mig. Jeansleggings från Zoul, Topp från AA, Tunika från Vero Moda, skor Scorett och väska från Fiorelli




Prim I am

2009-09-11 / 18:41:31

Nelly.com har fått in två fina nyheter från något nytt märke som heter Prim I am. Kjolen var supersnygg med hög midja och dragkedja och den svarta klänningen hade det lilla extra med ringningen i ryggen.

 


Vit spets

2009-09-11 / 11:59:38
Jag börjar inte jobba förns klockan 16 idag så jag ska strax bädda om i sängen, försöka måla våran mur (om jag hinner) och sedan umgås med Robin när han kommer hem. Är dessutom så sjukt godissugen, måste verkligen försöka döda det här sockerberoendet. Men nog om det..

Jag har hittat det jag ska ha på mig imorgon, denna fina klänning som jag hade när jag gick ut nian. Det är en Zoul klänning och den är jättefin på. Jag älskar spetsen! Det blir antingen den här eller den nya blusen från Vero Moda.

I am bored

2009-09-10 / 18:27:31




Jag är så så uttråkad.

Ibland hatar jag att inte ha något att göra. Idag har jag ändå hunnit med massor. Åt lunch med mamma och sedan gick vi på en lång promenad tillsammans. Jag har tvättat, lagat en jättegod middag till mig och Robin. Och sedan har vi handlat också. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem från träningen och så ska jag se Idol senare. Känns skönt med jobb imorgon. Jag är dålig på att vara ledig.

Dagens

2009-09-10 / 16:46:41
Tunika Bik Bok
Jacka H&M
Jeans H&M
Stövletter Din sko



H&M

2009-09-10 / 13:22:39
Här är den nya jackan från H&M. Den är i MC modell med massa fina dragkedjor och knappar! Blir nog en bra höstjacka innan det blir för kallt ute..




I'll give my only light

2009-09-10 / 10:21:58
Sitter här med min frukost och känner mig rätt imponerad att jag alltid lyckas kliva upp tidigt även fast jag är ledig. Mamma ska bjuda på lunch idag, hon skulle prova att laga något nytt så det blir spännande att se vad det blir.

Hade fått mitt H&M paket igår också med den fina skinnjackan, ska ta ett par bilder på den sen så ska ni få se. Jag är hur som helst jättenöjd med den.

Takida - The things we owe


China

2009-09-09 / 23:22:30
Jag ska strax krypa ned i sängen efter en lång dag. Ikväll har jag varit ute på en långpromenad med bästa Terese och sedan hunnit med att träffa Evelina också. Spenderade även en timme framför Idol, jag älskar de första programmen! Har även suttit och bläddrat lite i några tidningar, det är verkligen en av mina favoritsysslor..blir alltid så inspirerad av alla fina bilder.

Har verkligen suktat efter ett rött läppstift i rätt nyans ett tag nu. Bara för att det skulle vara så snyggt till hösten med lite sotade ögon! Den här nyansen "China" från Make Up Store var hur fin som helst..


Dagens look

2009-09-09 / 16:44:04
Idag har jag på mig skjorta från Lindex, Leggings med skinndetaljer från Åhlens, Skor från Din sko och halsband Rut m.fl

Fin liten pose jag fick till också, haha!




Vila

2009-09-09 / 10:14:29
Jättefin skjorta från Nelly.com. Den här skjortan skulle jag gärna bära i höst och vinter tillsammans med ett par svarta leggings eller jeans. Både snyggt och ledigt! Den kommer från VILA och kostar 399 : -



God morgon..

2009-09-09 / 10:03:48

Igår när jag slutade jobba så skyndade jag mig hem och hoppades att Robin fortfarande var vaken. Självklart var han inte det, sömntutan. Jag ville dessutom bara stänga av väckarklockan då den ringde imorse men jag vet att jag måste hinna göra några ärenden innan klockan 11, så jag ska fixa i ordning mig nu.

Funderar på att gå in och kolla lite på butiken "Fräck och fin" idag också, har aldrig varit där trots att den funnits här ett tag nu! Jag skulle behöva ett nytt rouge, så det kanske jag kan hitta där..


Home spa

2009-09-08 / 15:46:51
Tänkte bara titta in lite här innan jag åker till jobbet, måste snabba mig lite nu. Ska måla på lite mascara innan jag åker så jag inte ser så blek och glåmig ut..

Måste bara tipsa er om två nya och billiga produkter som jag köpt. En ansiktspeeling som luktar jättegott och som dessutom fungerar bra också. Sen glansdroppar från Skandinavian Formula som Veronica tipsade mig om när hon fixade mitt hår, håret blir lent och glansigt, toppen!

Tisdag

2009-09-08 / 11:03:56

Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska dyka upp och sedan börjar jag jobba mellan klockan 16-01. Ska även försöka göra någon lunch och sysselsätter mig samtidigt med att försöka hitta några höststövlar, de jag hade förra året gick tyvärr sönder. Skulle vilja ha ett par enkla skor, som de här nedanför till vardags och sedan ett par andra svarta skor med klumpig klack eller kilklack.

Svarta stövlar från Rules By Mary




Djurmönstrat

2009-09-07 / 19:09:21
Tänkte gå ut på en lång promenad, men nu känns det inte så lockade längre. Har spenderat dagen med att tvätta och så har jag pratat med Hanna (som föresten flyttar hem igen om typ två veckor) och även bestämt med mamma att hon kommer hit och hälsar på mig imorgon innan jobbet. Ska bli så kul att visa våra nya möbler! :)

Nelly.com
har fått in en jättesöt klänning i Cerise, som är en av höstens stora trender och så är den dessutom zebramönstrad som också är väldigt inne! Superfin tycker jag.. 


Måndagens

2009-09-07 / 17:03:50
Har spenderat halva dagen med att städa bort sommarkläder ur garderoben, då den är så liten och inte rymmer allt. Packade ned min balklänning också, men har ingen aning vad jag ska göra av den. Kanske ska försöka sälja den för jag tvivlar på att jag kommer använda den igen. Köpte den ju så himla billigt också från Gojane.com..men vi ser väl.

Idag har jag på mig vitt och grått linne från GT, Jeansleggings Zoul, Sjal H&M och skor Din sko.



Ella M

2009-09-07 / 12:02:48

Idag är jag ledig, så jag ska passa på att försöka hinna med allt på min Att göra lista. Jag ser fram emot den här veckan så mycket, den kommer bli toppen! Ska iallafall våga mig upp på övervåningen ensam idag för att hämta ned mina stickade hösttröjor som legat där uppe över sommaren.
Måste visa er hur fina underkläder som Lindex har just nu från
De är ännu finare i verkligheten..
(klicka)



Pictures

2009-09-06 / 18:47:14
Jag har nu lagt ut de bilderna som är lite "anständiga". Jag hade så många kort där vi gör grimaser och ser ut som gud vet vad. De bilderna sparar jag för mig själv ;P





Terese Full som en kastrull skulle ta en bild på oss tre, här är tagning ett..

Tagning två..sådärja!





Gårkvällens

2009-09-06 / 18:26:36
Såhär såg jag ut igår..det blev som sagt kjol och nitar.


BBQ

2009-09-06 / 10:01:18
Igår var vi som sagt i Vilhelmina på BBQ. Vi blev tillslut 4 bilar som åkte istället för två, men det är ju bara kul.Evelina körde vår bil, så vi var tjejbilen och pojkarna åkte de andra bilarna. Hade en riktigt trevlig kväll, dansade verkligen tills fötterna värkte till "Riff Raff Ruff" och så åt jag grillspett och potatissallad på hotellet, det var grymt gott. Fick till och med upp Robin på dansgolvet, det är inget som händer varje dag. Jag var så himla nöjd då han varit så envis hela kvällen, haha!

Vi åkte hem när det stängde och jag somnade direkt, var så himla slut på. För min del blev det en väldigt lugn kväll eftersom jag jobbar idag mellan 10-18. Så bilderna kommer ikväll istället :)

Tonight is the night

2009-09-05 / 13:06:10
Vaknade rätt tidigt imorse, har försökt fixa allting för ikväll med bilar, mat..allt. Vi blir ett gäng på 10 personer som åker till Vilhelmina ikväll för att gå på Hotellet. Det ska bli kul att göra något och framförallt att dansa, var så länge sedan. Ska bara ta det lugnt fram tills dess att jag ska hem till Sanna, se en film eller så. Vi kanske ses i vimlet..

Det här skulle jag gärna ha på mig ikväll. Denna jacka har jag faktiskt beställt, den kommer om två veckor. Jag längtar!


Topp
Leggings
Skinnjacka H&M
Skor Chapnlle

My favorite song

2009-09-04 / 23:01:40
Vår nya dator har strejkat ikväll. Konstigt eftersom den är just ny. Men nu fungerar den som vanligt igen, också det är väldigt konstigt. Jag trodde att den hade totalkraschat efter endast en vecka. Vi stöter som sagt bort all elektronik, teknik, prylar. Whatever.

Jag har spenderat de senaste 15 minuterna med att prova två olika outfits för imorgon. En består av svart kjol med hög midja, oversize linne till, långt silvrigt halsband, skoletter och nitar. Den andra leggings, tight svart topp och höstig blus med höga gladiatorsandaler. Jag kan inte bestämma mig. Kanske tar kjolen ändå? Det är trots allt en av de sista helgerna man faktiskt kan gå barbent. Robin nickar bara och säger att allt är bra. Vilka problem jag har...

Ska strax krypa ned i sängen. Älskar stunden som man har tillsammans just innan man somnar. Då orden inte tar slut. Då man somnar med känslan att man kommit varandra ännu lite närmare.


Dagens

2009-09-04 / 13:49:12
Idag har jag på mig min nya sköna stickade tröja från Gina tricot, vitt linne och jeansleggings från Zoul och skor från Tiamo Scorett.





Hallmöbler

2009-09-04 / 13:02:39
Här är våra nya hallmöbler, var svårt att fånga dem på kort då allt blev så himla vitt, haha! Men jag tycker de är superfina och de passar perfekt i våran hall!






Montel

2009-09-03 / 21:58:17
Har inte alls haft någon ork i kroppen idag. Pappa hämtade mig med min lillebrors nyinköpta Epa och vi provkörde, haha. Sedan åkte vi på Ica, träffade Evelina och pratade en stund med henne och sedan så åkte vi hem och så fick jag ligga och kramas en stund med älsklingen innan vi fick besök. Vi har föresten även nya möbler i hallen som jag måste visa er imorgon, är hur nöjd som helst..

Finns jättemånga söta nya klänningar på Nelly.com från Montel, här är bara en av dem. En blommig klänning som ändå känns höstig..


Två nya toppar

2009-09-03 / 19:06:45
Jag har två nya toppar som jag inte visat er. Den första köpte jag idag och den andra i måndags. Båda är från Gina Tricot. Den svarta är en stor glesstickad tröja som är både snygg och skön..


Gina Tricot har börjat sälja dessa fina baslinnen, de är lite mer oversize än deras andra baslinnen och har dessutom en ficka på bröstet. Hur fina som helst tycker jag..


Hemma igen

2009-09-03 / 18:46:31
Nu är jag hemma igen efter två väldigt händelserika dagar. Jag har så mycket att ta in efter allt nytt jag fått lära mig på kursen som vi gick, vi gjorde praktiska övningar och massor med teori! Efter allt var klart för dagen så åkte alla assistenter och åt middag på Great Eastern. Hur gott som helst! Jag passade på att smita iväg och möta upp Jenny och Elin. Vi gick och fikade, sedan gick vi och såg bio, Public Enemy med Johnny Depp. När klockan närmade sig midnatt så promenerade vi till Carlshöjd och somnade allihopa på Elins rum.

Idag innan jag åkte tillbaka så fick jag säga hejdå till Elin också. Hon åker till Valencia på Lördag, på obestämd tid. Jag vet att allt kommer gå super för henne, just för att hon är den hon är. Jag kommer sakna dig!


Redken

2009-09-01 / 23:06:42
Nu måste jag verkligen gå och sova. Ska upp väldigt tidigt imorgon då vi ska åka till Umeå strax efter klockan 6. Är verkligen trött också, ögonen håller på att falla ihop av sig själva! Blir nog inte så mycket bloggning nu förns på torsdagkväll, men vi ses då!

Såg denna i Umeå på en av salongerna vi var inne på. Står att den ska öka hårstråets tjocklek med 60 %! Skulle verkligen vilja testa den eftersom mitt hår är så tunnt. Är det något som testat den? Isf fungerar den?


God natt.



One ring to rule them all

2009-09-01 / 19:02:29
Imorse vaknade jag av Robins sökare, kunde inte somna om efter det trots att klockan bara var typ 7. Sen har jag stökat omkring här hemma som vanligt och varit ute på en promenad i solen. Imorgon så åker jag till Umeå med jobbet och jag blir kvar tills på torsdag!

Jag var ute efter stora ringar när jag var i Umeå i måndags. Och jag hittade verkligen många, men köpte bara två. Det ska se lite missmatchat ut, då blir det som finast och då också tillsammans med röda eller svarta naglar nu på hösten. Den stora silvriga köpte jag på Gina Tricot för 89 :-


Minoutfit

2009-09-01 / 16:37:40
Idag har jag på mig jeansleggings från Zoul, randig tunika från Monki, Jeansjacka Zara, halsband Rut m.fl, skärp med nitar från Pieces och skor Vagbond

Ms bijoux

2009-09-01 / 09:34:42
Hittade tre armband på Accessora som jag gärna vill ha. De två första är från märket Mint och det sista från Ms Bijoux. Svart och silver är så snyggt att blanda!

(klicka)