Vippig kjol

2012-03-29 / 18:02:52

Min kamera hade slut på batteri, så fick bli dessa mobilbilder på min vippiga kjol som jag bar idag tillsammans med linne från Topshop.

Har varit på Ego och tränat idag trots att kroppen känns trött och hängig. Var nog inte en så bra idè då halsen värker nu. Jag ska byta om nu och gå och äta middag med mina vänner nu när alla är tillbaka i Sundsvall. Det ska bli sjukt kul!

Jeansslits

2012-03-28 / 19:31:14

Foto. Inspireras av Sofi Fahrman i vår med jeansslits, ska bara hitta ett gammalt par att klippa i. Så himla snyggt att matcha med ett par spetsiga pumps.

Kaos. Det är väl det bästa ordet att beskriva min tillvaro med. Väskorna är inte uppackade ännu, mest för att jag inte känner mig motiverad till att packa upp och sen ska vi ändå flytta om en månad. Men vi har hittat ny lägenhet vilket gör att jag, som är inredningstokig, inte kan låta bli att inreda vårt nya hem i tankarna redan nu.

Snapshots

2012-03-27 / 16:19:12



Här kommer en liten bildresume från mina veckor på Svenska Moderådet. Vilken fantastisk möjlighet det har varit!

Idag har vi haft praktikseminarium där alla berättat om sin praktik. Det tog hela dagen och fortsätter även imorgon. Nu sitter jag och laddar upp inför mitt första träningspass sedan januari. Ska på 50 minuters spinning och det ska bli otroligt skönt att komma igång igen.

Stockholmsshopping

2012-03-26 / 14:29:51

Här är en del av min shopping som har jag med mig hem. Nu har jag tid att fota allt på också i veckan. Favoriterna är nog båda skoparen, toppen i mint och kjolen i marinblått från American Apparel.

Nu sitter jag i Sundsvall igen. Har spenderat dagen med att skriva klart min rapport, sen har jag storhandlat och köpt böcker till nästa kurs. Tillbaka till verkligheten med andra ord.

Spetsiga pumps

2012-03-25 / 16:19:56
Tyvärr en dålig mobilbild, men invigde mina nya spetsiga pumps igår till enkla svarta jeans och linnet i mint från AA.
Har haft en fantastisk helg hemma. Har ätit mer gott än jag borde och egentligen druckit en shot för mycket. Har fått se mina fina vänner och familj. Nu ska jag på födelsedagskalas i Gafsele snart då Linus fyller år imorgon och sen ska jag få massage av mamma. Vi åker tillbaka till Sundsvall först imorgon.

Final

2012-03-22 / 21:33:53

Denna vecka har sprungit iväg. Imorgon är min sista praktikdag och denna vecka har jag blivit överröst med fina ord och komplimanger om mitt arbete vilket känns så otroligt kul. Imorgon ska vi ha avskedsfika innan jag åker hem till mamma och pappa över helgen. Vanessa bjöd på den här fina discotårtan på bilden förra veckan.


Next stop

2012-03-18 / 17:12:30


I min nya röda kofta/jacka från Beyond Retro. Ska fota och visa er i veckan!

Helgen har vi spenderat i Nacka hos Frida och Jonatan. Eller snarare i deras lägenhet då vi fått bo där trots att de åkte bort under lördagen. Sen idag har jag och Ida släpat på våra tunga väskor genom Stockholm till vårt nya boende i Bromma. Vi är så sjukt nöjda. Vi bor i en lägenhet i ett alldeles nybyggt hus som nästan känns som ett hotell. Underbart! Detta blir vårt sista stopp i huvudstaden och imorgon börjar min sista vecka på Moderådet.


Fashion By C

2012-03-15 / 21:33:00

Bild: Frida Fahrman
Går förbi en skobutik varje dag som ligger i närheten av Moderådets kontor på Drottninggatan. De har helt underbara skor där, har redan spanat in ett par pumps i mocka och så är jag sugen på dessa loafers från Fashion by C. Lite coola är de allt.  

Mint

2012-03-14 / 20:39:35

Denna topp i mint från American Apparel fick flytta in i min garderob idag. Fint med spagettiband till sommaren.

Idag åt vi middag på Wagamama och så köpte vi med oss muffins från Muffin Bakery hem som vi snart ska äta. Snart packar vi våra saker och flyttar igen så vi passar på att njuta lite extra av vårt fina hus. Nästa stopp är Frida och Jonatans lägenhet i Nacka där vi ska sova i helgen innan ännu ett stopp i Bromma under nästa vecka.

COS

2012-03-13 / 21:14:21

Två fina ting från Cos. En t-shirt i mint och ett fint armband.

Denna vecka är min näst sista på Moderådet. Känns väldigt konstigt, som att jag varit där otroligt länge men att det ändå gått så fort. Jag har vandrat lite i en vacker Second Hand butik på Söder idag, ätit tårta då Greta fyller år idag, och efter praktiken mötte jag upp min vän Johanna på en fika.  

A pocket full of sunshine

2012-03-11 / 20:44:23



Nu är helgen snart över. Vi har spenderat den i solen, på stan och på TGI Fridays där vi drack goda drinkar och åt gott. Har även fått känna på finaste bebismagen där lillens hicka kändes lite som små små hjärtslag. Fantastiskt!


Coppering

2012-03-08 / 21:34:37


Har under min Stockholmsvistelse förälskat mig i Macs produkter (exakt som min sambo Ida, tillsammans äger vi nu en hel samling av produkter därifrån). Köpte en ögonskugga i rödbrunt. Superfint till gröna ögon!

Det ska bli underbart med helg då både min fina vän Emelie och världens vackraste gravida kvinna Ida kommer och hälsar på oss. Vi tänkte ha myskväll imorgon och sedan äta middag på TGI Fridays på lördag.

Trädgårdsmässa

2012-03-07 / 21:48:49

Det här är vad jag sysslat med de senaste dagarna, assisterat Lotta med förberedelser inför trädgårdsmässan i Kista. Annorlunda mot mina vanliga uppgifter. Vår monter blev såhär fin med alla växter.


Ett par i svart

2012-03-04 / 14:57:03


Nu har jag gjort mitt första skoköp inför sommaren. Härnäst på listan efter dessa enkla med ankelrem är ett par loafers, ett par pumps och ett par platta sandalar. Dessa kommer från Zara.

Jag och Ida har varit ute på en promenad idag och sedan suttit på en bänk med solen i ansiktet. Perfekt söndag! Den fortsätter dessutom med lyxig middag och efterrätt.

Skolycka

2012-03-03 / 18:13:36

Kom hem med ett par skor från Zara idag ändå. Inte dem jag visat tidigare utan ett annat par. Ska fota och visa er sedan!


Vitt till vitt och spetsigt

2012-03-01 / 20:55:55

Bild: StockholmStreetstyle
Två saker jag är sugen på nu. Vitt, vitt och mer vitt att matcha. Och pumps, helst i mocka med spetsig tå.

Idag har vi fikat massor på kontoret då Eva skulle sluta idag och Erica, en annan praktikant skulle också jobba sin sista dag. Båda så otroligt fina människor. Så trist att säga hejdå! Imorgon ska jag vara på kontoret utan mina klippor Helena och Greta. Ska bli spännande att se hur det kommer gå.