I Göteborg

2013-04-27 / 18:09:46
Bild 1. På Joe and the juice på Arlanda / Bild 2. Ute på skogspromenad / Bild 3. Ny blus från Zara
 
Jag och mamma satte oss på tåget mot Stockholm igår morse. Sen flög vi därifrån till Göteborg och Hanna. Vi var mest bara hemma hos henne igår och lagade fredagsmiddag och såg på Lets Dance. Idag har vi varit ute i skogen och promenerat med hästen som Hanna tagit hand om under några dagar. Jättemysigt! Sen har vi tillbringat dagen med att springa i affärer. Ikväll blir det filmmys och ännu mer god mat.

If you close your eyes

2013-04-22 / 12:01:48
Världens bästa gäng! 
 
Vi åkte till Borgafjäll redan i onsdagskväll. Och såklart hade den fantastiska människan jag lever med slagit på stort och överraskade hela vår familj med att flyga hem Hanna. Jag grät några glädjetårar när jag såg henne i bilen. Levde hela torsdagen på hur roliga både pappa och mamma såg ut när de såg henne. Den chocken!
 
Vi var ute på små utflykter varje dag i både regn och rusk, och solsken. Vi spelade brännboll i snön, bastade och åt god mat. Har haft så himla kul. På lördagen fick jag träffa Evelina och Terese också. Tack min fina familj och släkt för en underbar vecka! 

High waist

2013-04-13 / 15:05:08
Jag sliter ut svarta jeans på löpande band och letar därför efter nya ännu en gång. Har testat några olika märken och varianter nu och hittade faktiskt ett par favoriter på Monki som de tyvärr slutade sälja. Nu funderar jag på att testa ett par Dr Denim istället som jag hört mycket bra om. Vad tycker ni om Dr Denim jeans? 
 
Igårkväll gick jag och hälsade på Hanna och Pontus och såg en film. De hade hyrt Hobbit och jag tror att vi alla tyckte att den var rätt seg till en början. Men den blev bättre och jag kommer nog gå och se de resterande filmerna i triologin när de släpps. Egentligen hade jag planerat inför en träningshelg, men jag har dragit på mig en förkylning och tänkte att det är bäst att vila och bli frisk istället. Speciellt då vi ska åka till fjället på onsdag. 

Snapshots

2013-04-11 / 12:42:56
Här kommer fyra bilder från senaste veckan.
1. Vi var ute och solade nere på pappas baksida i söndags. 2. och så badade vi Ronja för första gången, efter var hon såhär söt och så himla sur. 3. Älskar att man kan börja äta jordgubbar nu, en av mina absoluta favoriter i matväg 4. Jag och Robin tog en fika på Waynes i måndags. 
 
Igår höll jag mitt andra och sista tal för den här veckan. Kände redan under dagen att jag hade huvudvärk, men efter att ha tagit en alvedon och fått lite frisk luft så kändes det lite bättre. Men så slog det till igen. Vilken natt jag har haft. Jag fick ett så hemskt migränanfall som jag brukar få några gånger per år. Jag har suttit uppe större delen av natten, mått illa och känt mig febrig med ett dunkande huvud. Inte blev det bättre av att jag inte hade några värktabletter kvar hemma, så det var bara att härda ut tills OKQ8 som ligger i närheten av vår lägenhet öppnade klockan 7 imorse. Så idag är med andra ord ingen bra dag alls. Jag känner mig trött och hängig. Men ikväll så hoppas jag på att vara bättre så jag kan gå på loppiskvällen min vän Ida anordnat i sin lägenhet. 

Volume treatment

2013-04-09 / 10:02:00
Fick med mig detta balsam hem från frisören. Hoppas på att det ska ge lite volym till mitt tunna hår.
 
Hej igen. Uppdateringen har blivit lite lidande, men det beror på att vi åkte till Åsele i torsdags och stannade tills i söndagskväll. Min morbror hade fyllt 50 så det vankades kalas. På fredagen var jag därför i Gafsele och hjälpte dem att laga mat, allt från pajer till sallader och godsaker. Sedan tillbringade vi hela lördagskvällen där. Jag har också hunnit med att åka lite skoter och så har vi grillat i solen. 
 
Idag ska jag framföra min första uppgift i retoriken. Vi ska pitcha oss själva på en minut, en såkallad elevator pitch. Sjukt svårt och nervöst. Håll en tumme för mig! 

Hos frisören

2013-04-03 / 11:13:33

Här har det varit rätt tomt under påsk. Men har haft så mycket att ta igen med familj, vänner och släkt. Har tillbringat mycket tid med mina kusiner, vi har varit ute i solen och bastat. Så nu är fräknarna tillbaka på näsan, äntligen! Jag har även hunnit umgås en del med Terese och Sofie och såklart pussat massor på lilla Ronja.

Jag tog bilen tillbaka till Sundsvall igår. Och nu är jag hos frisören för att få bort min hemska utväxt och de slitna topparna. Ikväll ska jag gå ut och äta middag med tjejerna. Mysigt!