At the end of a smile, there's a laugh and a half

2011-02-28 / 19:54:00


Här har ni bättre bilder på min topp med slits på ärmarna från Stylein. Tyget faller så fint och så är den lite transparent..

Jag har varit på Bikramyoga ikväll och strax ska jag bänka mig framför Top Model. Ska försöka läsa ett kapitel i min kurslitteratur också så jag kan börja med hemtentan imorgon. Saknar mina älskade där hemma ikväll, puss på er.

MTWTFSS Weekday

2011-02-28 / 15:46:52


Älskar dessa skor från MTWTFSS Weekday. De finns även i vitt och kostar 500 kronor. Hoppas på att de finns kvar när jag åker till Malmö..

Jag mötte upp min projektgrupp imorse, nu drar verkligen Communicare igång på allvar. Jag är med i gruppen som ska jobba med sociala medier och marknadsföring. Vi ska spendera de närmaste 3 månaderna med att jobba med marknadsföring på Twitter, Facebook och Youtube på olika sätt. Det ska bli fantastiskt roligt.


Lördagens

2011-02-27 / 15:27:49


Såhär såg jag ut igår på vår lilla pubrunda. Spetsbody från Gina tricot, jeans från Monki och kavaj från H&M.

Vi var som sagt på en liten pubrunda igår. Först lunch på innergården, en öl på bishops arms, middag och cider på Daltons, en drink på Irish och sedan avslutade vi kvällen på Casino Cosmopol. Jag och Robin gick hem ganska tidigt och såg en film. Idag har vi ätit frukost på Waynes och sedan åkte jag, Hanna, Johanna och Maria på Maxi och storhandlade. Hur har er helg varit?

love you like I never been hurt before

2011-02-26 / 16:25:36



Kostymbyxor H&M, blus Stylein och halsring från Panduro.

Vi hade en mysig kväll i skidbacken igår. Hade pulkrace, dragkamp och byggde snötorn. Min grupp vann allt fick jag höra senare, kul! Nu ser jag fram emot vår kick mitt och kick out. Jag fick sedan skjuts hem av Malin & Anton. Sen bytte jag snabbt om och sprang och tog en drink med Sanna, Jimmy, Jessica, Stefan och Robin. Idag har vi dessutom ätit lunch på innergården, tagit en öl på bishops och nu ska vi äta middag snart.


Stylein och halsring

2011-02-25 / 16:44:34


Ikväll efter vår kick off i skidbacken ska jag byta om till min champagne färgade tunika från Stylein. Har velat ha den i flera veckor nu, älskar armarna på den. Sen när jag provade den kunde jag inte låta bli. Ska visa den senare. Halsringen har jag fyndat på Panduro hobby för 44 kronor.

Vi har kick off för Communicare idag. Temat är "vi drar till fjället" så vi ska åka pulka och ha tävlingar uppe på sidsjön. Senare ska jag möta upp Sanna och dem någonstans.

Kornblått

2011-02-24 / 15:20:11

Insåg att nagellacket jag använde under black and whitesittningen på nollningen är kornblått. Det betyder att jag faktiskt redan har ett hemma. H&M:s nagellack är dessutom väldigt bra om man jämför med tillexempel Mavalas enligt mig.

Holy moly me oh my, your the apple of my eye

2011-02-24 / 11:44:35




Några bilder från igår..

Jag klev upp tidigt imorse och städade hela min lägenhet. Nu är det skinande rent, skönt att ha städat och fint tills ikväll då Robin kommer hit. Har även suttit och motiverat mina val till grupper och skickat in dem. Snart ska jag iväg på skolan för en föreläsning och senare ska jag gå på Bikramyoga.

Onsdagsbak

2011-02-23 / 23:54:29

Vi gjorde kanske inte de finaste semlorna och vi glömde att köpa florsocker, men goda var dom iallafall. Ska posta några fler bilder från baket imorgon.

Har haft en alldeles underbar onsdagkväll. Bakade semlor och drack te och pratade om allt möjligt roligt. Avslutade kvällen framför Big brother innan vi alla började gå hemåt. En perfekt onsdagkväll. Nu ser jag ännu mer fram emot helgen, vår kick off med klassen och att både Sanna, Jimmy och min älskade kommer befinna sig i stan.

Lindex

2011-02-23 / 16:32:48

Älskar detta halsband från Lindex Affordable luxury kollektion som är designad av Ewa Larsson. Den släpps i butik 27 April, då hoppas jag på att få tag på detta.

Idag har vi fått veta vilka olika grupper vi kan ansöka till inom vår Communicare kurs. Har några svåra val att göra tills imorgon och det bara snurrar i mitt huvud. Jag ska snart ta en lång varm dusch och sedan gå till Malin för att baka semlor. Det ska bli jättemysigt!

Depend vår 2011

2011-02-23 / 00:03:37


Är sugen på att köpa några nya nagellack till våren och Depend har massa fina nya vårfärger. Det längst till vänster måste jag ha. Jag gillar även det kornblåa, ska söka efter en topp eller klänning i den färgen..

Är galet trött ikväll. Och ändå är jag vaken ännu, hatar tv11 ibland. Jag sitter alltså varje kväll och kollar på cheaters. Urdåligt program. Imorgon ska jag möta upp Hanna innan föreläsningen för att gå och hämta tentan i typografi och form. Imorgonkväll ska vi dessutom baka semlor hos Malin. Ska bli jättespännande med tanke på att jag aldrig bakat det tidigare.


Shop online

2011-02-22 / 15:17:05


Möttes av väldigt goda nyheter, Zara ska öppna webshop. Åh så spännade..

Idag har jag varit på skolan en del av dagen och senare tog jag, Hanna och Ida bussen ut till Nordichallen och Blondinbellas föreläsning. Vi fick väldigt bra platser, så det var kul att både se henne och höra vad hon hade att säga. Jag tycker att hon är väldigt inspirerande på många olika sätt. 


Turkos clutch

2011-02-21 / 19:41:17


Läste att denna turkosa clutch från H&M finns i butik nu. Jag vill jättegärna bära denna skönhet i vår och sommar. Ska gå och spana in den i butik och se hur den ser ut i verkligheten..


All that glitters

2011-02-21 / 15:36:07


Fotade några av mina smycken tidigare idag. Alla mina nuvarande favoriter finns med på bilden..

Kursstarten idag gick väldigt bra och vi gick göra en övning som handlade om att leda och att bli ledd. Halva klassen fick helt enkelt ha ögonbindel på sig och så fick vi leda runt varandra utan att säga ett ord. Det kan bli ganska intressant med tanke på att vår skola har trappor överallt, stenar och stockar. Efter skolan gick jag på Ego och mitt favorit bodypump pass. Vad gör ni ikväll?


Catch me a dream

2011-02-20 / 23:10:35


Bild
Jag har velat ha en drömfångare i en evighet nu men inte hittat någon fin. Kanske vågar mig på att buda hem en från Tradera för där finns det massa att välja på med vackra fjädrar i olika färger. Skulle passa så bra i min lägenhet..

Vaknade med huvudvärk imorse, som tur var försvann den mot eftermiddagen. Gick till gymmet och var där i en timme och efter det har jag skrattat framför Solsidan och nya Big brother. Imorgon har vi kursintroduktion, vi kommer läsa tre kurser samtidigt så får nog vinka hejdå till det mesta av min fritid. Trots det så ser jag fram emot det enormt mycket, ett nytt projekt, något spännande.


Can't seem to shake the shade

2011-02-19 / 23:59:54
Vi gick och såg på filmen Burlesque ikväll. Christina Aguilera var fantastisk, och så Cher såklart. Jag älskade filmen, ville inte att den skulle ta slut. Kommer nog bli en ny favorit i min lilla samling av filmer jag sett tusentals gånger.

Klev innanför dörren för en stund sen. Basen känns som att den dunkar inne i mitt huvud. Musik till halv tre på nätterna och så börjar det igen klockan 8. Sju dagar i veckan, morgon, dag och kväll. Det enda jag hör är samma låtar på repeat och så basen. Inser att jag vill flytta.

Ytligt

2011-02-19 / 17:40:12


Nu har jag sminkat mig klart för kvällen. Kör på rosa läppglans ikväll, brukar inte använda det speciellt ofta. Men det är kul att variera sig. Och på tal om smink, har någon ett tips på en bra ögonbrynspenna?

Nu går jag till videoteket och sedan till Köpmans för att laga lite mat. Vet inte om det blir någon bio än, men jag skulle vilja se Burlesque. Ha så roligt ikväll allihopa.


Middag med tjejerna

2011-02-19 / 10:26:18






Hade en jättemysig kväll igår. Vi lagade och åt middag och pratade i flera timmar. Vi hade egentligen tänkt gå ut men vi kom oss inte iväg mot stan förns just innan klockan 2 så då åkte vi alla hem istället. En väldigt fin fredagkväll.

Nu ska jag byta om och gå på Ego. Hoppas att det inte är lika kallt ute som det var igår. Sen kanske jag ska följa och se på fotboll, vi får se helt enkelt. Funderar även på bio ikväll.


Meet me halfway

2011-02-18 / 15:35:31


Har gjort mig redo för kvällen nu. Hade ingen ro i kroppen till att vila. Valde min somriga topp från Zara tillsammans med jeans. Min svarta kavaj från H&M tänkte jag ha över.

Ska snart upp på stan och köpa en vinflaska, och sedan stannar jag hos Maria en stund innan vi tar bussen till Korsta. Hoppas att alla får en toppenkväll!


Ännu en favorit

2011-02-18 / 12:58:36


Tänkte visa en av mina favoritprodukter i sminkväskan. Denna highlighter från Face, i nyansen "Dignity".

Har haft redovisning hela morgonen. Var så himla roligt att se allt fint som alla hade gjort och få lite respons på det som man själv hade satt ihop. Ikväll ska vi fira fina Frida som fyllde 23 tidigare i veckan. Jag, Ida, Ida, Maria, Johanna och Frida ska laga middag tillsammans. Det blir kycklingwraps, lite vin och massa KOS.

I wan't you

2011-02-17 / 19:27:54


Mitt fina earcuff från JFR. Har även ett utan kedja, alltså bara en ring som man fäster. Väldigt fint tycker jag!


Transparent långkjol

2011-02-17 / 12:42:14



Tänkte att jag skulle visa långkjolen på som jag fyndade på Monkis rea för 80 kronor. Älskar tyget, kommer vara skönt att bära i sommar.

Tog en lång sovmorgon idag, var uppe alldeles för länge inatt och såg på dålig natt tv. Snart ska jag gå och tvätta, sedan ska jag på bikramyoga och ikväll måste jag förbereda mig inför redovisningen imorgon. Veckorna går verkligen otroligt snabbt, snart är det helg igen.


Vårkänslor

2011-02-16 / 19:49:38


Imorgon ska jag inviga mina beiga chinos, orkar inte vänta på våren längre.

Har varit på ett step och core pass ikväll. Så skönt nu efteråt, hann inte med att sola men jag och Hanna ska följas och sola imorgon istället. Ska ställa mig och göra en god smoothie nu och sedan ska jag kolla mitt schema och försöka planera in när jag och mamma ska hälsa på Hanna i Malmö. Det blir någon gång i Mars eller April.


You smiled because you knew

2011-02-16 / 14:26:16


Kostymbyxor H&M, Skor Nilsons, Tee Acne och kofta Halens.

Har spenderat hela förmiddagen på skolan och gjort klart min lilla typografiska handbok. Skönt att få den inlämnad så har jag en ledig dag och en efterlängtad sovmorgon innan redovisningen på fredag. Snart ska jag iväg till Ego, hoppas att jag både kan träna och sola.


Shoes by Nelly

2011-02-15 / 16:41:44


Bilden är lånad från Shoppingandfashion.

Dessa fina skor har jag varit inne på Nelly.com och tittat på några gånger nu. Kan inte bestämma mig vilka som en finast, de beiga eller de svarta? I vilket fall som helst så skulle jag gärna bära dessa med en somrig klänning och bara ben.


Påväg

2011-02-15 / 10:21:00
 
Nu sitter jag på bussen hem. Klev upp galet tidigt och fick sedan skjuts av pappa till junsele där jag tog bussen till sollefteå och nyss gjorde jag mitt sista byte mot sundsvall. Ska bli så skönt att komma hem..

Lycka är alla ord av kärlek

2011-02-14 / 20:40:02


Shorts från Cubus, kofta från Halens och linne från Monki.

Robin har varit på övning två timmar ikväll så jag har hunnit med att gå och träna tillsammans med mamma och nu ska jag se Top model innan vi ska krypa upp i soffan med smält choklad och frukt. Ha en fin alla hjärtans dag.


Transparent, skinn & stickat

2011-02-14 / 14:00:55


Detaljbild på mina kläder idag, postar en dagens senare.

Idag är det alla hjärtans dag. Jag ska skämma bort mina nära och kära med lite extra kärlek hade jag tänkt. Ska bjuda hela min familj på middag, och så hoppas jag på att kunna baka något gott också. Imorgon åker jag tillbaka till Sundsvall så får ta vara på kvällen så bra jag bara kan.


Talking to the moon

2011-02-13 / 21:18:15


Här har ni ännu en bild på min jacka. Tyvärr är det nästan för kallt för att använda denna jacka nu eftersom den är så tunn. Till våren kan jag ta bort kragen så blir det en perfekt vårjacka.


Sparkle just like diamonds

2011-02-13 / 16:01:34



Två fina klänningar som jag gärna hade haft hängandes i min garderob. Den stickade skulle jag bära till kängor och lockigt hår. Båda kommer från Modekungen.se

Jag & Robin har varit på brandstationen och tränat idag. Jag var väldigt rastlös idag och hann både gå på löpbandet, crosstrainern och roddmaskinen. Sen boxades vi lite, har glömt hur jobbigt det är. Ska duscha nu och sedan åka till mamma och äta middag.


Lördagkväll

2011-02-12 / 19:30:27


Lördagsmys här hemma. Vi ska se på "From Paris with love" någon actionfilm med John Travolta. Min lillebror är här med oss och snart kommer Terese hit. Vad gör ni ikväll?


Virkad klänning

2011-02-12 / 11:36:36


I vår och sommar är det väldigt fint med virkade plagg. Satt igår och letade på massa sidor efter en virkad klänning men insåg sedan att jag redan har en. Snodde ju denna ur mammas garderob i somras. Längtar ännu mer till sommaren nu!

Var lagomt trött i kroppen igår efter att ha åkt 37 mil. Hade ont överallt. Pappa bjöd på middag och massvis med godsaker när jag kom hem. Idag ska vi äta fondue här hemma. Och ikväll ska jag träffa två av mina bästa vänner.


I can count on you like four three two

2011-02-11 / 10:22:25

Här har ni min nya favoritlåt, Count on me med Bruno Mars.


Jag ringde runt till hela min familj igår och överraskade dem med att berätta att jag kommer hem och hälsar på dem ihelgen och att jag stannar tills på tisdag. De blev väldigt glada och det ska bli skönt att få spendera en helg med min familj och med Robin. Jag ska strax gå till gymmet för ett spinningpass och efter det så åker jag hemåt. Ha en fin fredag allihopa.


I'll sail the world to find you

2011-02-10 / 19:06:53


Weheartit

Jag har haft världens sämsta dag. Inget har gått som jag velat, har varit irriterad och så otroligt less. Ville så gärna gå och träna bodypump ikväll, med vädret ville något annat. Är sjukt dåligt väder här idag, kallt och snöstorm. Jag kom halvvägs till gymmet innan alla mina träningskläder var blöta, jag hade snö i skorna och såg typ inget för alla snö som blåste i mina ögon. Hade ingen lust att träna i blöta kalla kläder och sedan måsta gå den långa vägen hem igen. Behöver kanske bara krypa ned i sängen och vakna på rätt sida imorgon. Vi hörs imorgon!  


Modekungen

2011-02-10 / 09:38:21


Här är en liten smygtitt på min jacka från Modekungen.se. Ska fota den på någon dag också så ni får se!
Gillar att den har så mycket volym, och att man kan ta av pälsen på kragen när det blir lite varmare ute.


Ghost of the past

2011-02-09 / 20:35:13

Min trycksak och illustrationerna har spöktema, en "typografi för nybörjare" bok. Ville att de skulle se lite "slarviga" och gulliga ut. Och såklart lite skrämmande, haha. Är fortfarande på skolan med Frida, Maria och Anna men klockan 21 har jag bestämt att jag ska gå hem.

The talk of the town

2011-02-09 / 16:10:50

Bild: Angelica Blick. Fastnade direkt för denna vackra skapelse från Acne. Både färgen och modellen i lätt transparent tyg. Fint!

 

Jag har suttit hela dagen i J-huset igen. Den här trycksaken tar verkligen tid och såklart vill jag att den ska bli bra också. Har bestämt med några vänner i klassen att vi sitter kvar ikväll också. Beställer hit pizza och försöker hinna med så mycket som möjligt.

 


H&M:s Conscious Collection

2011-02-08 / 22:38:23


H&M:s Conscious Collection som släpps i April innehåller massvis med vackra vår och sommarplagg. Bland annat virkade shorts, toppar och volanger. Jag älskar denna långklänning. Längtar tills man kan se kollektionen i butik.

Efter en lång dag ska jag lägga mig och skissa lite på några ideér som jag har. Måste även se klart Juno som går på tv11 ikväll. Älskar att de sänder en film varje kväll klockan 21.


you can count on me like one two three

2011-02-08 / 16:03:18


Idag bär jag min fuskpäls från Vila med min väska från Monki och linne från Acne.

Har suttit med indesign och illustrationer hela dagen. Vid 15 blev jag trött och gick hem, får helt enkelt fortsätta ikväll eller imorgon. Ska vara på spinning om 2 timmar så innan dess ska jag bara vila. Är helt sjukt trött och har varit det i flera dagar nu. Bara jag inte håller på att bli sjuk..


Leopardmönstrad

2011-02-07 / 19:23:40


Fick denna leopardmönstrade sjal av Robin ihelgen. Den kommer från H&M, och är perfekt att både ha runt halsen eller som jag tänkt bära den, knuten som en turban runt huvudet. I sommar kommer det vara superfint.


One ring to rule them all

2011-02-07 / 11:01:52



Fick min något försenade jacka från Modekungen.se i fredags. Har använt den ihelgen och älskar den. Ska visa den någon dag framöver. Fick även med denna ring som en gåva och jag tycker den är så fin.

Imorse klev jag upp tidigt och gick iväg till skolan för att skriva tenta i typografi och form. Det kändes bra, så jag hoppas på ett bra betyg. Ikväll ska jag på Bikramyoga igen. Har längtat efter det hela helgen..


River flows in you

2011-02-06 / 15:48:03


Igår hade jag på mig skinnshortsen från Cubus och mina älskade cape från Åhléns.

Nu är det tomt och tyst här hemma igen. Så himla trist. Vi klev upp tidigt och gick ut för att äta frukost, vår lilla söndagstradition. Nu har jag vilat i två timmar och det är dags att ta tag i skolan och tentaplugga lite. Har nämligen tenta imorgon och har en del som jag måste lära mig tills dess. Vad gör ni idag?


Trend edition

2011-02-05 / 16:47:40



Jag har letat efter ett par skinnshorts rätt länge nu, helst med hög midja. Och så springer jag in på Cubus på Birsta idag och hittar ett par perfekta. På rea. Bättre än så blir det inte. 79 kronor fick jag ge för dem..

Jag & Robin har hunnit göra massor idag. Vi åkte till Hudiksvall och mötte upp hans pappa och åt lunch. Åkte sedan tillbaka till Sundsvall, har hunnit med både Birsta och stan. Robin hittade massa fint! Vi har nyss ätit sushi och kebab (himla bra blandning) och nu ska vi ha myskväll framför en film.


Thomas sabo

2011-02-04 / 17:40:34


Den silvriga ringen med stenar i mitten är ringen från Thomas Sabo som jag fick i julklapp. En enkel fin ring att bära varje dag.


Svart kavaj

2011-02-04 / 09:40:08



Fyndade denna skönhet på H&M för ett par veckor sedan. En svart längre kavaj kan man matcha med allt och är så fint till bland annat jeansshorts på sommaren.

Nu väntar en dag med ännu mer plugg. Ska snart möta upp Hanna och sen ska jag sitta med huvudet i böckerna hela dagen innan jag måste springa hem och städa. Mitt hjärta kommer idag, som jag saknat honom! Blir en riktigt myshelg med god mat och hemmakvällar. Måste även berätta hur mycket jag älskade Bikramyogan igår. En av de roligaste träningspassen jag har varit på, mycket beror nog på att instruktören var så fantastiskt duktig.


Moats and boats and waterfalls

2011-02-03 / 16:09:41


Bilden har jag snott från fina Hanna. Supermysigt café!

Har haft en mysig pluggdag på Café Tant Anki och Fröken Sara, tillsammans med Hanna, Malin och Emelie. Mycket fika blev det, chailatte till frukost, soppa med nybakt bröd till lunch och en bulle på eftermiddagen. Det snöar ute idag, så känns som att vintern är tillbaka nu igen. Kändes nyss som att det var vår. Iallafall ska jag på ett pass Bikramyoga klockan 17 med Johanna och Ida. Bikramyoga är yoga i ett jättevarmt rum, ska bli himla kul att testa.


Nu kan du få mig så lätt

2011-02-02 / 17:22:51


Ser ut såhär idag. Jeans från Monki och min militärgröna skjorta från Gina tricot.

Spenderade förmiddagen på biblioteket och läste kurslitteratur. Var så trött sedan men släpande ändå iväg mig själv till gymmet. Är så skönt att vara där på dagen då det är lite mindre folk. Trodde att jag skulle få min jacka från Modekungen, men den dök inte upp idag heller. Hoppas att den kommer imorgon, leveranstiden har verkligen varit sjukt lång..


Going through changes

2011-02-02 / 12:53:00


Här är den enda bilden jag orkade ta, men huvudsaken att man ser färgen..och det gör man ju. Ljusbrun bottenfärg med ljusa slingor. Senare ska jag bli helt blond igen men låter håret vila lite..


The good girls are home with broken hearts

2011-02-01 / 22:57:15


Bild: Weheartit
Jag ska strax gå och sova så jag är utvilad imorgon. Ska möta upp Hanna och Johanna på skolan för att tentaplugga lite. Lovar att fixa en bild på håret imorgon också.

Har varit på världens jobbigaste spinningpass ikväll och sedan bara tagit det lugnt framför dåliga program på tv. Men snart börjar min favorit, Criminal minds. Ett perfekt avslut på dagen!


Rostedt

2011-02-01 / 16:10:29



Köpte med mig den här hårinpackningen efter mitt frisörbesök idag. Är väldigt glad över resultatet med tanke på vad jag hade på huvudet innan, att få rött att börja gå tillbaka mot blont är ju en utmaning. Jag var beredd på att bli brunett först men gick därifrån med mörkblont hår, utan några röda skiftningar. En slingning till och jag är tillbaka där jag startade, dessutom känns mitt hår inte slitet vilket jag var rädd för. Får visa er sedan..