Balsam för själen

2012-11-29 / 22:12:23

Vi åkte från Sundsvall vid 16. Stannade sedan i Sollefteå och åt middag på någon restaurang vid gågatan. När vi var framme i Åsele åkte jag till mamma. Där lärde mormor mig hur man tillagar tjäder. Sen satt vi bara där, drack te och pratade. Så himla mysigt. Verkligen balsam för själen!


One moment one laugh

2012-11-29 / 10:44:37
Lånade dessa bilder av Ida, från vår helg i Stockholm. Hade det hur fint som helst, shoppingen var det dock sämre med. Hittade endast en stickad tröja från Weekday. Och blev kär i ett par skor som var alldeles för dyra. Bättre shoppinglycka nästa gång!

Zara Lookbook

2012-11-28 / 12:17:12
Sjukt snyggt från Zaras lookbook. Är totalt förälskad i stylingen på bild nr 1. Kappan är så sjukt fin! 
 
Igårkväll gick jag på spinning och sedan hem för att lägga mig i soffan och se film resten av kvällen. Är så skönt att koppla bort tankar kring skola på kvällarna när dagarna fylls av uppsatsskrivande. Imorgon åker jag och Robin till Åsele. Vi ska på den årliga tjädermiddagen med min familj och kusiner på fredag. Det ska bli jättekul att träffa alla trots att det inte alls var länge sedan jag var hemma. Ser fram emot första advent på söndag också. Tycker det ska bli så mysigt att gå in i december månad! 
 

Love from H&M Home

2012-11-26 / 14:40:11
Köpte ljus från H&M Home ihelgen. Tycker om de fina texterna och att de är så enkla. Hade velat ha de vita med texten Hope också, men de fanns inte i butik nu så då fick de bli dessa två. Blev fint ändå tycker jag! Nu pryder de vår kista tillsammans med ljusstakarna från Indiska!

We came we raved we loved

2012-11-25 / 19:02:00
De här dagarna i Stockholm har varit fantastiska på fler än ett sätt. Spelningen med SHM var magisk och väckte min kärlek för house flera hundra gånger om. Vi stod nästan längst fram i konfettiregnet och bara hoppade med resten av publiken i två timmar. Bara glädjen i det. Bästa bästa bästa någonsin! Önskar att det gick att göra om igen, och igen, och igen. 
På fredagen gick jag på Moderådet och hälsade på. Vi gick även på stan i några timmar och avslutade kvällen med middag hos Henrik och utgång på FOU. Vi tog tåget hem igår och jag gick på spelkväll hemma hos Emelie på kvällen. Mysigt!

GEEK

2012-11-20 / 20:56:15
 
Sweatshirt / Topshop

Skulle mer än gärna bära denna i vinter. Fint till ett par skinnbyxor tänker jag och en fuskpäls. Den finns i vinrött också, vilket nästan är ännu snyggare! Ni hittar den på Topshop!
 

Swedish Fashion Store

2012-11-20 / 13:29:25
Minns ni Pop Up Store som jag skrev om i somras? Idag öppnade webshopen Swedish Fashion Store feat Tictail. Klicka på bilden eller här för att komma till webshopen. In och köp er något fint, för det finns massor!

Nowhere

2012-11-19 / 20:11:38
Nowhere / Nelly.com
 
Jag gillar nästan precis allt i Nowheres nya kollektion. In och spana på Nelly, för det är så himla fint. Älskar byxorna och de fluffiga tröjorna som finns i både svart och vitt är ju perfekta i vinter. 
 
Jag har varit på bikram och svettats ikväll, det hör liksom måndagar till. Dagarna består tyvärr inte av så mycket mer än skola just nu, men på onsdagkväll åker vi till Stockholm vilket ska bli ett skönt avbrott. På torsdagkväll ska vi på SHM (vilket såklart ska bli fantastiskt!), sen blir det väl en del god mat, lite shopping och så vill jag hinna säga hej på Moderådet också. Det är så sjukt när jag tänker på hur fort tiden går. Kändes som en evighet tills vi skulle på denna konsert och nu är det endast några dagar kvar. Läskigt hur tiden bara springer iväg. 

Where my heart is

2012-11-18 / 17:08:17
Vi började julpynta lite igår. Hade blivit lite smått besatt av tanken att en ljusslinga skulle få pryda våran fina gamla dörr. Så då fick det bli så.
Lite senare kom Ida, Evelina och Maria förbi hos oss. Vi åt chips, drack lite vin och såg på Så mycket bättre. Sen bestämde vi oss för att gå ut en sväng. Vi gick på Invito för att möta upp en av Robins kompisar och sedan på Svenssons där det var fullt hus. Jag och Robin gick hem vid stängning. Köpte mat och skrattade hela vägen hem. Fin kväll. 

Fredagkväll

2012-11-17 / 10:36:10
Igår lagade jag och Robin en sjukt god fredagsmiddag här hemma. Vi storstädade hela lägenheten igår under dagen så det tyckte vi att vi var värda. Senare under kvällen gick vi och köpte godis och hälsade på Malin och Johanna.Vi såg en film tillsammans innan vi gick hem igen och jag somnade på soffan för första gången på flera år. Sovmorgonen idag har aldrig varit så efterlängtad!

It's a new day

2012-11-15 / 21:04:30
Linne från Nelly Trend
Här är mitt nya linne från Nelly. Har blivit förälskad i toppar med tryck och skulle vilja ha en tröja med långa ärmar också.
 
Tycker det finns alldeles för mycket fint i butikerna denna säsong! Se bara den fina blå fuskpälsen från Monki som min vän Ida köpt. Fantastisk!

Maison Martin Margiela / H&M

2012-11-14 / 11:14:00
Bild lånad här!
MMM kollektionen i samarbete med H&M finns till försäljning från och med imorgon, både online och i utvalda butiker. Jag gillar dessa skor på bilden ovan bäst. Älskar klacken och den spetsiga tån. 
 
Ikväll ska vi åka på Emelies jobb ute i Söråker och se den nya Twilight filmen, precis som vi gjorde med första delen förra året. Det ska bli så roligt att se sista delen, trots att jag vet vad som ska hända då jag läst böckerna. Har hört rykten om att filmen ska vara bra! 

Feels like home

2012-11-13 / 22:44:59

Var på en tufft spinningpass ikväll med Hanna och Ida. Det brann verkligen i musklerna i benen. Så himla skönt efteråt..

Efter det gick jag och fikade med Robin på Tant Anci och Fröken Sara. Åt goda chokladbakelser och drack julmust. Blir så sugen på att julpynta hela lägenheten snart när jag ser alla juliga skyltfönster på stan och allt gott julfika. Tror nästan att jag plockar fram allt ihelgen.


My baby shot me down

2012-11-12 / 19:39:32
Bild lånad av Columbine Smille. Här!
Skrev ju om toppen med texten Bang Bang från Nelly, som förövrigt landade i min brevlåda idag. Men har blivit totalförälskad i detta halsband från Maria Nilsdotter också. Hur fint? 
 
Idag började arbetet med C-uppsatsen på allvar så det ska bli så himla spännande att verkligen få gräva ned sig lite extra i ett ämne som man tycker är intressant. Jag har varit på Bikram med Hanna och Ida ikväll och nu städar jag och fixar inför imorgon då min sambo kommer hem igen. Lycka!
 

Bright colour days

2012-11-11 / 20:00:00
Tröja Åhléns / Jeans Bik Bok / Skor Whyred
Emelie & Frida på Olearys / Mitt senaste fynd, skor från Whyred / Ida och Stella idag / Födelsedagsfika
 
Min helg har bestått av tentamiddag på Olearys och sen AW på Kåren på fredagkväll. På lördag gick jag med Johanna på stan en sväng och sen bjöd jag hem tjejerna till mig på kvällen. Vi gick på Invito och sedan var vi några som fortsatte till Oscar för att dansa lite. 
 
Idag har jag varit på födelsedagskalas hos Hanna som fyllde år i torsdags. Söndagen var räddad. Hon bjöd på tårta och massa annat gott och vi satt kvar tills det blev mörkt ute och pratade. 
 
Sist men inte minst vill jag säga grattis till min fantastiska pappa på Fars Dag. Jag älskar dig! 

In the midst of winter I found there was within me an invincible summer

2012-11-08 / 21:52:35
Idag har jag suttit på skolan från 9 till strax efter 20. Jag har skrattat så det gjort ont i magen och begravt mig i min tentamisär. Nu känner jag mig lite lätt gråtfärdig inför tentan och känner paniken över allt jag ska kunna som jag inte kan trots otaliga timmar med huvudet i böckerna. Tänker att det inte är hela världen men får ångest av tanken. Så nu ska jag ta en lång dusch och sova tidigt. Önska mig lycka till imorgon!

Fina naglar

2012-11-07 / 20:31:59
Tänkte att jag skulle skriva vad jag tycker om gelish/shellac nu när jag haft det ett tag. Jag är lika frälst som alla andra som skriver om det. Bilden tog jag idag efter 23 dagar, och det säger väl allt. Väldigt hållbart enligt mig, och prisvärt. 
 
Tog en paus i läsandet för att gå och träna med Hanna, Frida och Ida. Jag har ju varit förkyld i två veckor så nu ska jag försöka komma igång ordentligt igen. Har bara vågat gå på bikramyoga de senaste veckorna men nu längtar jag efter att komma upp i puls. Bokade in spinning och CXWORK imorgon också. 
 
Igår åkte min sambo ned till Stockholm igen. Fint nog så lämnade han en lapp till mig. Slarvigt skrivet på ett upp och ned vänt kuvert och fasttejpat på kylskåpet. Det har värmt mitt hjärta hela dagen. Trist att vara själv här hemma igen. 

Bang Bang

2012-11-06 / 21:30:00
Dessa linnen tycker jag väldigt mycket om. Tror jag ska klicka hem det med texten "Bang Bang" / från Nelly.com
 
 Helgen hemma i Åsele var toppen. Fick träffa många av dem som jag tycker om och saknar. Blev bortskämd med massage och massa god mat. Vi åkte hem till Sundsvall i söndagskväll och jag kastades in i en ny tentavecka med slut på fredag. Därav har jag lyst med min frånvaro här. Längtar tills tentan är skriven så man kan återgå till livet igen och fira med en helt ledig helg. 

Pärlor

2012-11-02 / 12:00:57
Min nya kjol från Bik Bok som är prydd med massvis med pärlor. Så himla fin. 
 
Jag sitter vid köksbordet hemma hos min pappa i Åsele nu. Åkte hem igår och stannar över helgen. Har redan planerat hela helgen med middagar, luncher och promenader. Är ganska fint att vara här hemma. Idag skulle mamma bjuda på lunch på Kronan och ikväll ska vi på födelsedagsfirande på Västerled.