Perfect tee

2012-07-31 / 19:16:45
Letar ni efter billiga och bra bas t-shirts så är dessa från Gina Tricot himla fina. Jag har en i vitt och en i mörkgrått. Tunt mjukt tyg och perfekt oversize! Perfect tee heter dem.
 
Min blogg har sett bättre dagar, men just nu spenderar jag min lediga tid med att förlora mig i böcker, fika, träffa fina människor, kramas och somna till en film. Precis som det ska vara!

Life is beautiful

2012-07-29 / 19:21:19

Här ovan är lite blandade bilder från min vecka. I torsdags mötte jag upp Johanna, Malin och Anton för middag ute. Sen gick vi vidare och tog en öl på Malin och Antons hotells uteservering. En perfekt sommarkväll! Sen kom Ida hit i fredags så vi har varit på bio och sett den nya Batman filmen. En film helt i min smak. Sen har vi tagit skogspromenader, solat lite men mest ätit gott. Perfekt helg!

Cut out dresses

2012-07-25 / 22:49:07
Klänning / Topshop
Topshop har dessa klänningar i butik just nu i flera olika färger. Tror de skulle vara jättesnygga till ett par boots, en oversize kofta och några halsband.
 
Idag fick jag äntligen njuta av lite riktig sommarvärme. Sjukt varmt och skönt, vi gick till och med en timme tidigare bara för att få njuta av solen när den väl bestämde sig för att titta fram. Imorgon ska jag äntligen träffa min vän Johanna och äta middag. Förhoppningsvis kommer Malin också hinna vara med. Var alldeles för länge sedan jag såg dem. Sen kommer Ida till Stockholm ihelgen. Helt perfekt!

Sparkle & Fade

2012-07-24 / 19:14:45
Jag köpte denna topp på Urban Outfitters i Köpenhamn. Saknade en blommig somrig topp i min garderob och denna är superfin, jag gillar färgerna tillsammans.
 
Idag har vi jobbat mycket med ett nytt projekt vilket alltid är lika roligt. Extra roligt då vi är många som jobbar just nu och ännu fler kommer vi bli. Dagen avslutades med en glass på kontoret innan hemgång. Nu är jag helt slut på då jag inte vant mig vid tidiga morgnar riktigt ännu. Funderar starkt på att gå och köpa en cola för att kunna hålla mig vaken iallafall några timmar till.

Första dagen

2012-07-23 / 18:24:17
Kände mig ungefär ensammast i världen när jag stod med min stora resväska på centralen i lördagskväll och när jag dessutom lyckades med bedriften att ramla baklänges i en rulltrappa så var jag glad att min räddning dök upp i form av min vän Henrik. Att jag dessutom fick träffa min man igår. Den glädjen.  
 
Idag har jag jobbat min första dag. Det är skönt att se att jag faktiskt kommer ihåg en hel del och resten faller väl på plats snart. Tyvärr bjuder Stockholm på regn och grått väder idag så jag gömmer mig under en filt och ser en film.  

Maxidresses

2012-07-20 / 20:01:03
En fin maxiklänning som jag kunde bära till vardags skulle jag gärna ha haft i min ägo. Älskar den på första bilden, sjukt fint mönster.
 
Har lånat världens största resväska hemma hos mamma och nu försöker jag packa smart inför de kommande fyra veckorna. Har massor som ska packas ned i Sundsvall också så packningstips mottages gärna. Imorgon åker jag tidigt till Sundsvall och klockan 18 går tåget till Stockholm. Henrik möter upp mig när jag kommer dit med nyckel till Petras lägenhet där jag kommer bo de kommande veckorna. Boende i Stockholm under en längre period är ju som bekant inte det lättaste att hitta. Är så tacksam för alla fina människor som ansträngt sig för att hitta boende (och som gett upp sitt eget) till mig i huvudstaden under detta år. Tack, tack, tack.
 
Nästa gång vi hörs så är jag nog framme. Lite nervöst börjar det bli, men mest av allt ska det bara bli roligt att se alla igen.

Marknadslördagen

2012-07-18 / 14:37:38
Tog några bilder som Ida fotat sedan marknadslördagen.
 
Jag är rastlös ända in i själen då jag varit ledig alldeles för länge nu i det här tråkiga vädret, som tyvärr varit dåligt större delen av sommaren. Just nu längtar jag så himla mycket till Stockholm. Jag gillar att jobba och ser fram emot att ha dagarna uppbokade. Det ska bli lite skönt att gå tillbaka till vardagen igen.

Åsele Marknad

2012-07-16 / 17:12:51
Hundra myggbett, en trasig telefon och 4 utekvällar senare så är årets marknad över. Jag har haft så sjukt roligt denna marknad. Fick fint besök från Sundsvall under fredagen så vi har haft fullt hus här hemma. Hoppas på att jag kommer över några bilder från helgen då jag själv uppenbarligen glömde bort att jag hade med mig kameran.
 
På fredag eller lördag åker jag till Stockholm så nu håller jag tummarna hårt för att solen är här för att stanna på min sista lediga vecka. 

Pink knit

2012-07-09 / 10:51:06
Stickat från MonkiFastnade för denna stickade tröja som jag hittade inne på Monki. Blev dock inget köp för mig, men visst är den fin? Tänkte mig en galen matchning med mina mintgröna byxor från H&M. Fint till skinnshorts också.

Armbandsmani

2012-07-08 / 20:30:36
Massvis med armband i olika färger är bland det finaste jag vet just nu. Så har samlat på mig en del nu från bland annat Bik Bok och Gina Tricot.
 
Spenderade fredagen tillsammans med Terese ute i Svartbäcken. Så himla efterlängtat med hennes sällskap. Vi spelade kubb, fikade och pratade i timmar. Sedan har jag även hunnit med att åka till Sundsvall igen och sen tillbaka hit. Imorgon börjar marknadsveckan och imorgon kommer även Robin hem. Ser fram emot årets marknad väldigt mycket!

Change of plans

2012-07-05 / 23:36:16
 
Har inte känt mig på topp sedan jag kom hem från Malmö. Har varit seg och trött i kroppen med molande huvudvärk varje dag vilket lett till att jag blev otroligt opeppad på tre dagars kalas. Så idag bestämde jag mig för att åka hem tillsammans med Sanna och Jimmy för att vila upp mig, njuta av lugnet och få bli lite omhändertagen. Det kan ju aldrig vara fel.
 
Nu är det lite mer än två veckor kvar tills jag åker ned till Stockholm och Moderådet. Kommer jobba i fyra veckor, ända fram tills att modeveckan är slut i Augusti. Det ska bli så himla kul! Både att få jobba med något som jag tycker är så fantastiskt kul och att få uppleva lite mer av sommarstockholm.

Yellow.

2012-07-04 / 22:23:52
Nytt halsband från H&M. Fint med gult när man blivit lite brun!
 
Igår satt jag och solade på Idas balkong och drack flädersaft. Idag åt jag lunch med Sanna och Jimmy på Daltons öltält och sushi middag med Frida hemma hos mig. Sen gick vi två på invigningen av GF, mest för att se Oh My men vi blev kvar för Rix Fm festival också. Avslutade just kvällen med att köpa varsin stor cola på Mcdonalds innan vi traskade hem. Livet kan jag inte vara mer fantastiskt än när man har sådana fina människor omkring sig.

Then there is something

2012-07-03 / 13:50:13
Bild 1. Matilda på Waynes, Bild 2. Sephora i Köpenhamn, Bild 3. Nya mintshorts från H&M Trend, Bild 4. På promenad i Pildammsparken, Bild 5. I Folkets Park, Bild 6. På Malmö Beach
 
Är nu hemma efter några dagar i Malmö och Köpenhamn. Vi har inte varit hemma i Hannas lägenhet i speciellt många minuter varje dag så har inte ens haft tid att starta en dator, därav världens sämsta uppdatering. Vi har haft fantastiskt väder med strålande sol och värme, ätit massa god mat, gått på bio och shoppat. Efter en lång bilresa hem så somnade vi alla utslagna här i Sundsvall klockan 5 imorse. Nu har de andra åkt och jag laddar för gatufesten med att tvätta allt jag äger.