Nåt annat än det här

2011-09-30 / 18:57:01

Har på mig den armlösa skjortan från H&M och så inviger jag mitt halsband från JC.  

Nu åker jag iväg för att möta upp Maria, Petra och Henrik. Vi ska äta och dricka lite vin. Dags att rycka upp sig från soffan alltså. Ha en trevlig fredagkväll allihopa!

Dagens kläder

2011-09-29 / 17:40:24

Byxor H&M / Topp H&M / Boots Vagabond / Väska Monki / Stelt Armband Kapp Ahl

Känner mig konstant stressad, så helgen ska jag stressa ned och slappna av. Ska bli så roligt att Henrik, Petra, Benjamin och Ida kommer hit till Sundsvall. Så utgång, middagar och spelkväll är inplanerat i min kalender. Bara sådant som är roligt och inga måsten.

Boots Vagabond

2011-09-29 / 10:39:25

Här är mina nya boots. Samma modell som mina förra, men mycket finare skinn och förhoppningsvis bättre kvalitet. Jag köpte mina på Nilsons.

Lights everywhere

2011-09-28 / 18:27:58


Vi färdigställde vår rapport idag vilket innebär att den endast är redovisning kvar i denna kurs. Jag firade med att åka och shoppa lite med Robin. Vi köpte dessa fina ljusstakar från Indiska att ha på bordet i vardagsrummet. Sedan fick ett par boots från Vagabond följa med hem också, de kommer nog hålla lite bättre än de förra. Nu har vi slipat och målat första varvet på bordet också, hoppas verkligen att det blir så bra som jag hoppats på..

Polotröja och silver

2011-09-28 / 07:31:10

Polo H&M / Halsband Gina Tricot. Tycker det är fint att matcha polotröjan med ett stort halsband.

Har haft otroligt mycket att göra de senaste dagarna. Vi har suttit flera timmar varje dag med vår rapport, sedan har det varit mycket annat också. Igår var jag och Robin på bio tillsammans med Maria, Emelie och Malin. Vi såg Jägarna 2 och åt popcorn. Mysig kväll! Nu ska jag strax iväg till skolan igen, är som en zombie idag.

Seasons change

2011-09-26 / 19:53:30


Jag och fina Frida i lördags

Oj, så snabbt denna dag gick. Spenderade den på skolan med gruppen. Efter det spanade jag in ett par nya boots på Nilsons då mina från Din Sko redan är trasiga, sulan har gått sönder på båda skorna. Mitt livs sämsta köp.


Nytt halsband

2011-09-25 / 22:11:07

Nytt halsband från JC / 99 kronor

Jag, Hanna, Malin och Emelie åkte till Birsta idag för lite bakishäng och shopping. Vi lunchade, strosade i affärer och fikade på Café Charm. Jag shoppade inte mycket, men hittade iallafall detta fina halsband på JC. Nu spenderar jag kvällen framför en film och jag längtar så otroligt mycket till tisdag då världens finaste kille kommer hem från Stockholm.

Not the way i hoped

2011-09-25 / 01:30:35


Klänning H&M / Armband Kapp Ahl / Skor Nilsons
Köpte denna klänning för typ 50 kronor på H&M i sommar. Jag har bara använt den en gång under gatufesten så passade på att bära den igen igår. Tråkigt att man inte kan ha bara ben längre.

Perfect match

2011-09-24 / 15:19:23

Ikväll får mitt rouge och ett nytt läppstift från Make Up Store åka på när jag ska ut. Perfect Match heter det! 

Jag gick och tränade med Johanna imorse, sedan gick vi upp på norra berget med Hanna och en sväng på stan tillsammans. Hittade ett stelt armband i silver som jag köpte. Tänkte inviga det ikväll när jag ska på Invito med några vänner. 

Innan jag kände dig

2011-09-23 / 17:32:16


Har suttit med en mardrömstenta i 6 timmar idag. Är helt slut på och seg i huvudet nu och likaså i kroppen. Jag gick en sväng på stan nu i eftermiddag, men hyrde bara några filmer på Hemmakväll. Ikväll kommer tjejerna hit på filmkväll, hörde rykten om att Frida bakat kärleksmums. Så Idol, en film och så kärleksmums avslutar denna fredag. Så otroligt skönt med helg!


Monki webshop

2011-09-22 / 18:37:43


Nu har Monki äntligen öppnat webshop. Perfekt om man sett något fint som är slut i butik. Monki är dessutom en av mina absoluta favoritaffärer.


walking in the rain

2011-09-22 / 17:55:02


Tubkjol Gina Tricot / Stickad tröja Zara / Väska Monki / Boots Din Sko

Fick fint sällskap igårkväll. Jag, Malin och Johanna satt i min soffa hela kvällen. Åt massa gott och så bjöd Johanna på rödvin. Vaknade av regnet imorse och  det har inte slutat än. Dagen har jag spenderat på uni med plugg och telefonintervjuer. Imorgon är det dags för tenta. Skriver hela dagen och håller redan nu en tumme för att det ska gå vägen.


Stickat från Cubus

2011-09-21 / 23:08:52

             
Stickad tröja Cubus / 399 :-
Gillar dessa kabelstickade tröjor från Cubus. De finns i roströd, vit och svart. Fina med en skjorta under nu i höst.


Dagens detalj

2011-09-21 / 13:14:38

Idag bär jag mitt halsband från Gina Tricot med enkel marinblå topp från H&M.

Mötte upp några vänner och åt frukost på Waynes imorse. Det är sånt man borde göra oftare, otroligt gott och så mysigt att mötas upp tidigt på morgonen. Jag och Johanna gick till Ego sedan och körde ett pass i gymmet. Nu ska jag städa lägenheten och sedan laga världens bästa kasslergryta till middag.

Spread a little love

2011-09-20 / 19:19:29

Från Monki fick även detta mobilfodral följa med. Det finns i svart, beige och rosa. Perfekt för att skydda mobilen från repor.

I veckan är det tentaplugg som gäller, har tenta på fredag och har haft massor att läsa. Dagarna har jag därför spenderat i skolan men nu börjar högen med litteratur minska. Skönt! Vilken skön ledig helg jag kommer ha sen när det är över.

The ginny bag

2011-09-18 / 15:37:56

Min nya väska från Monki. Perfekt att ha till skolan då allting ryms i väskan. Monki har dessutom jättesnygga clutchar just nu, tyvärr hade inte butiken här i Sundsvall denna i lila (som lockar mig mest) utan bara i brunt och blockfärgat. Superfina!

A lovely evening

2011-09-17 / 18:44:43


Polotröja H&M / Jeans Cheap Monday / Skor Nilsons / Väska Monki
Jag var uppe tidigt imorse för att tvätta, så hela förmiddagen tvättade jag massvis med kläder. Sen åkte jag, Maria och Johanna ut till Birsta. Ida mötte upp oss senare när hon slutat jobba. Jag var där för att spana in väskan på Monki och knep den sista.

Nu har jag precis bytt om till kläderna ovan och ska iväg och äta med några vänner. På vägen hem ska jag förbi på Hemmakväll och köpa en stor påse med godis för sent ikväll kommer min kära pojkvän hem. Ska krama honom så hårt, han är otroligt saknad.

Something old

2011-09-17 / 13:09:50



Denna kista hittade jag (även den på blocket) här i Sundsvall någon vecka innan vi flyttade in. Den vita kistan jag köpte var nämligen för liten att använda som tvrumsbord så denna fick ta platsen i vårt vardagsrum. Hade tänkt mig en vit kista först men denna är alldeles för fin som den är för att målas om. Älskar smidesdetaljerna och den gamla känslan. Om man öppnar locket ser man på en ingravering att kistan är en brudkista från 1782.


We are almost there

2011-09-16 / 15:17:19


Skinnbyxor H&M / Boots Din Sko / Jacka Object
Invigde min höstjacka idag då det blåser så kallt ute. Tillsammans med stickad tröja och skinnbyxor. Byxor i fuskskinn ska jag införskaffa fler, har redan sett flera fina par.

Hade en föreläsning på förmiddagen och gick sedan och fikade med Frida, Maria och Ida. Vi gick sedan på Make up store och spanade in läppstift. Jag är sugen på ett chockrosa. Jag ska iväg på spinning om någon timme och ikväll ska jag bjuda några vänner på västerbottensostpaj och sen ska vi se en film tillsammans.

White, black & silver

2011-09-15 / 16:49:15


Jeans Cheap Monday / Skjorta H&M / Topp H&M / Boots Din Sko
Solen sken in och förstörde alla bilder jag tog idag, tänkte inte ens tanken på att kanske dra ned persiennerna. Haha, vad dumt! Nu är jag hemma, stressad och varm efter att ha tagit en promenad hem från skolan. Ska byta om, dra på ett lager mascara och sedan gå till Malin. Det blir spelkväll där ikväll med ost och kex tillsammans med tjejerna.


Ginny bag

2011-09-14 / 20:49:43


Monki / Ginny bag

Såg en tjej som bar denna väska från Monki idag. Hur fin som helst var den. Nu tycker jag inte alls att bilden gör den rättvisa. Den här måste jag definivt spana in i butik.


Nutri colour creme

2011-09-14 / 17:24:14

Fick med dessa prover av Revlon Nutri colour creme från frisören igår. Det ska ta bort de guldiga tonerna i håret som jag inte gillar så mycket (men som alltid lyckas komma tillbaka), gillar mer den beiga färgen än det guldiga på mig själv. Har hört att denna ska vara väldigt bra, så nu kan jag testa innan ett eventuellt köp.

Hela dagen har jag suttit med huvudet i böckerna. Mötte upp Malin, Ida och Hanna och sedan läste vi i flera flera timmar. Helt otroligt hur trött man blir av att plugga.

Lite nytt

2011-09-13 / 20:45:54


Min kamera är stendöd och jag måste leta fram laddaren i någon av alla lådor här hemma. Därför får ni en dålig iphonebild på min nya frisyr så länge. Kortare och blondare.


Mitt nya projekt

2011-09-13 / 16:32:05

Här är en bild på mitt nya projekt. Det fina slagbordet som ska få stå i vårt kök. Det är målat i en hemsk grön färg men jag ska måla det vitt, vitt, vitt. Tror det kan bli fint!

Har haft skola hela förmiddagen idag, sedan hade jag ett frisörbesök inbokat på eftermiddagen. Min hemska utväxt är nu borta och de slitna topparna. Klippte av håret rakt av vid nyckelbenet. Så några centimeter är borta och jag älskar det.

Den lilla svarta

2011-09-12 / 19:43:21


Nelly / Cheap Monday
Så otroligt enkel och fin klänning från Cheap Monday. Den finns även i roströd och kostar bara 299. Den känns verkligen som mig.


A thousand words

2011-09-12 / 17:10:36

Idag myser jag i min stickade tröja från Zara. Älskar den till jeans och boots.

Jag var uppe med tuppen imorse och började ta itu med den stora högen med kurslitteratur som jag måste läsa. Eftermiddagen spenderade jag på skolan och sedan vidare till Ego för ett skönt träningspass. Ikväll är min pappa här i Sundsvall och vi har precis ätit middag tillsammans. Han kom dessutom hit med ett slagbord som jag fyndat på blocket som jag tänker måla om. Hoppas det blir fint!

Världens bästa tjejer

2011-09-11 / 13:10:33

Igår hade vi filmsittning. Började med förfest och spel hemma hos mig och sedan trerättersmiddag på kåren med sång, dans och tal. Hur kul som helst! Så idag spenderar jag nog det mesta av tiden hemma i soffan..

Hela världen är min

2011-09-10 / 12:59:10


Bild från förra veckans Black&White sittning..

Jag har inte haft en minut över de senaste dagarna. Har försökt hinna med skolan, ätit sushimiddag med fina vänner, haft fullt upp med nollning osv. Igår var jag ute tillsammans med några i klassen och idag har jag varit på stan tillsammans med Hanna. Vi köpte de sista grejerna till vår sittning ikväll. Temat är film, så ska försöka komma ihåg att fota ikväll.


I need a hero

2011-09-08 / 16:47:17


Bild: Shoppingandfashion
Så fantastiskt snygga skor, från Acne såklart! Om jag får drömma hade jag gärna haft dessa i min ägo..


A second skin

2011-09-07 / 20:17:23

Nya favoritjeans. Jag älskar svarta jeans, så har varit på jakt efter ett par svarta med ännu högre midja och som sitter åt mer i benen. Hittade dessa fina på Affären, från Cheap Monday "Second skin very stretch black".  Så fina!

My walk in closet

2011-09-07 / 11:16:34




Älskar min Walk in closet. Dock är det så högt tak så jag måste skaffa en trappstege från Ikea så jag kan hänga saker där uppe också, och utnyttja alla hyllor. Jag tycker dessutom att jag har mycket skor men jag kan inte ens fylla skostället, så nu har jag plats för lite nya älsklingar också. Toppen! Mina Vogue tavlor ska upp på väggen i garderoben också, tror det blir fint!

In my head

2011-09-06 / 23:48:05

Jeans Monki / Topp H&M / Skor Din Sko
Är helt galet förkyld. Känner mig sådär ynklig, vill verkligen ha min sambo här. Som kan krama och ta hand om mig. Ikväll gjorde jag mig iallafall iordning för faddermiddag. Jag, Malin och Johanna bjöd hem våra söta nollor på middag hos mig. Vi har sett Idol, ätit tacos, firat Agnes på födelsedagen med fika och spelat "Med andra ord". Mysig kväll!  

Home

2011-09-06 / 14:26:08

Vi börjar få lite ordning i flyttkaoset här hemma. Dock har vi fortfarande massa saker som måste köpas, ett köksbord, stolar, tv bänk osv. men vi har en bra början. Ovan ser ni en bild på min nya drömfångare i silver. Ska såklart visa er mer bilder på lägenheten senare, det kanske dröjer ett tag bara. Är roligast att visa upp något nytt när det är precis så som man vill ha det..

All that glitters

2011-09-06 / 11:00:00
Mitt nya stela halsband kommer från Gina Tricot. Hade sett ett i silver på H&M hemsida men hittade det inte i butik. Därför blev jag så glad när jag sprang in i det här. Kommer pryda min hals många gånger i höst.

My heart and soul in your hands

2011-09-05 / 18:59:13


Den här skjortan utan ärm hittade jag på H&M Divided avdelning. Åh min besatthet av snygga ryggar på toppar och klänningar. Måste sluta. Den här fina finns i både svart och ljusrosa också.

Nu har jag lyckats koppla in modemet här hemma. Är väldigt stolt att jag klarade av det, är sjukt oteknisk. Är hemma från kvällens nollningsaktiviteter. Min hals mår inte alls bra, så kryper ned i soffan och försöker bli frisk istället.

True Object

2011-09-05 / 17:00:00

Min nya höstjacka kommer från Object. Den köpte jag på världens bästa Vero Moda butik i Köpenhamn. Tre våningar av kläder, skor och accessoarer. Älskar att den har luva och att den är precis den längd jag vill ha på en höst/vinterjacka.

Black and white

2011-09-05 / 12:17:42
Klänning (köpt på Ebay, men finns även på Chicy.se) / Boots Din Sko / Halsband Gina Tricot
Såhär såg jag ut på vår Black and White sittning i torsdags. Var ju varken svart eller vit, men ville verkligen inviga denna klänning! Halsbandet köpte jag på Gina Tricot, älskar stora stela halsband just nu. Det gula bandet runt armen hänger dessutom med under hela nollningen haha.
Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Sittningar, jobb på studentkåren, en hemsk förkylning, besök hemifrån och mycket mer. Tyvärr har vårt modem fortfarande inte kommit, men nu har jag faktiskt tidsinställt några inlägg.

Att vi får vara tillsammans

2011-09-01 / 15:22:46
Flyttlådor. Om ni bara visste hur mycket jag flyttpackat och flyttstädat den senaste månaden. Det började med ett nytt jobb, ett sålt hus och en ny lägenhet. Nu får vi äntligen vara tillsammans. Robin kommer att jobba och bo i Stockholm varannan vecka och sedan bo varannan vecka hos mig i Sundsvall. Därför behövde vi en ny större lägenhet som vi tillslut fann på Östermalm här i Sundsvall. En tvåa, vita väggar, högt tak, liten walk in closet. Vi flyttade in igår och jag trivs redan otroligt bra. Så fantastiskt roligt att få planera och inreda. Kistan ovan hittade jag på blocket för några veckor sedan. Otroligt fin, eller hur? Längtar tills jag kan visa er mer bilder!
Har inget internet i den nya lägenheten ännu, men förhoppningsvis får vi det imorgon eller allra senast på måndag.