Trend Virkat

2011-04-29 / 10:44:04

Chicy.se / 349 :-

 

Virkat är en trend som jag tycker väldigt mycket om. Chicy har många fina virkade plagg, bland annat detta linne i svart, vitt och oliv. De har även en virkad väst som är väldigt fin!

 

Idag spenderar jag dagen på uni, skriver pressmeddelanden och ringer samtal. Sedan ska jag börja åka mot åsele, så hoppas på att inte vara hemma hos Robin allt för sent. Hur spenderar ni fredagen?


Vitamino Color

2011-04-28 / 18:06:03



Inpackning & Schampoo / Loréal

Dessa produkter trillade ned i min brevlåda för ett tag sedan. En försenad premie från min prenumeration på Elle. Kul överraskning med nya produkter. Har inte testat dem ännu men jag gillar Absolute repair serien från Loreal så jag kan tänka mig att dessa produkter är lika bra.


Yellow clutch

2011-04-28 / 09:57:26

Fashion Squad
Inspirerades av Fashion Squad igår och klickade hem en gul clutch. Ni får se den när den dyker upp i brevlådan, känner att den kommer användas mycket i sommar.

Åkte och hämtade en bil här i Sundsvall med Jimmy igår. Lovade att köra hem den till honom på fredag, så valborg spenderas hemma trots allt. Nu sitter jag tillsammans med Hanna på skolan och försöker skriva klart mittrapporten. Peppar inför kvällen då jag ska ut på min första löprunda för iår.

I'm tripping on words

2011-04-27 / 16:45:41


Jag älskar ju som bekant öppna eller ringade ryggar på både linnen och klänningar. Det här linnet köpte jag på H&M Trend i Köpenhamn. Likadan rygg på detta linne som på klänningen jag visat tidigare..

Tar en paus i mitt rapportskrivande en stund och klickar mig in på mina favoritbloggar. Tror att hela kvällen kommer spenderas med rapporten och sedan hoppas jag på att vara klar. Kanske hinner jag med en löprunda också, hade varit otroligt skönt.


I wear I care

2011-04-26 / 11:17:53


H&M / Fashion Against Aids
H&M Fashion Against Aids kollektion finns just nu på hemsidan och i butik. Om du köper ett plagg går 25 % till bland annat YouthAIDS, UNFPA och MTV Staying Alive Foundation. Vad tycker ni om årets kollektion?


Because your mine, I walk the line

2011-04-26 / 09:21:57


Jag har det underbart här hemma. Har spenderat många timmar i solen på vår nybyggda flotte, ätit glass och spelat nintendo 64. Skönt att kunna gå omkring i shorts och ligga barfota på bryggan utan att frysa. Nu sitter jag med ångesten över att påsken är över och att jag har en mittrapport att skriva som ska vara klar på torsdag. Hur har er påsk varit?


Tjugofem

2011-04-21 / 14:30:19

Har precis bakat en jordgubbstårta med vanilj och banan till min älskling som fyller 25 år idag. Så vi ska grilla ikväll och äta en god middag tillsammans med min familj. Sedan ska vi fira på Västerled också. Grattis på födelsedagen! 


Can you paint with all the colors of the wind

2011-04-20 / 12:15:14


Asos.com / 650 kr

En färgglad clutch har jag letat efter väldigt länge nu. Har bara inte hittat den perfekta. Vill helst ha en i turkost, fuchsia eller orange. Den på bilden kommer från Asos och jag hade klickat hem den om den inte varit så dyr. Har ni några bra budgettips?


Getting lost will help you find yourself

2011-04-20 / 09:48:01


Jag gillade verkligen Water for elephants, fick en liten crush på Robert Pattinson återigen. Gå och se den! Håller på att packa min väska och göra mig iordning för en onsdag i skolan igen men våra vanliga möten. Sedan tar jag påsklov och åker buss till Övik där pappa hämtar mig och Maria. Tack snälla pappa!

Nu ska jag gå och möta upp Hanna. Ha en bra dag allihopa!


Dressed in denim

2011-04-19 / 11:02:29

Carolines Mode
Är sugen på ett par mellanblå jeans med hög midja nu till sommaren. Ska kolla om Cheap Monday har något fint par..

Vi i gruppen har suttit med Final Cut och redigerat film nu på morgonen. Vi var där så tidigt så jag är redan hemma, ska packa inför imorgon då jag åker hem och sedan ska jag skriva på en rapport. I eftermiddag ska vi på studiebesök på SCA och ikväll blir det Water for Elephants på bio. Busy day.

Rolling in the deep

2011-04-18 / 15:21:32

Blus Zara, Shorts Cubus och skor från Din sko.

Redigering på skolan idag. Vi har spanat in Party Rock Anthem musikvideon för tusende gången, den är sjukt bra! Nu är jag hemma för att städa upp lite snabbt. Ska nämligen ha lite tvmys med några av mina fina vänner här hemma ikväll innan vi alla åker åt olika håll för att fira påsk. Men först lite bikramyoga..

Live out loud

2011-04-17 / 22:39:15

Kvällen har spenderats i sängen, har läst Elle och Cosmo. Har ätit mina absoluta favoriter, färska jordgubbar och mango. Livet kan nog inte vara så mycket bättre än det är nu.

Lördagens

2011-04-17 / 12:27:39


Såhär såg jag ut igår. Virkade shorts från H&M, linne H&M Trend, skor Nilsons och halsband Bohemian Luxury.

Blev ingen bio igår utan en myskväll hemma. Imorse tog jag och Robin en promenad, satt en stund i solen och köpte kaffe på Waynes. Kändes lika tråkigt som vanligt när han åkte hem igen, men vi ses redan på onsdag då jag åker hem för att fira påsk.


The perfect white shorts

2011-04-16 / 17:35:56

Här har ni mina vita jeansshorts från Conscious Collection, tycker de var fina att matcha till beige. Det beiga linnet kommer från Monki.

Vår Kick Mitt igår var otroligt rolig. Vi lekte lekar och dansade innan vi gick ut. Först Svenssons och sedan Stadshuset. Idag har jag myst i solen, ätit glass och varit på Birsta. Är sugen på att se Water for Elephants på bio ikväll. Någon som sett den?

Nevermind, I'll find someone like you

2011-04-15 / 14:43:12

Har varit ledig idag men sovit uselt inatt. Drömde mardrömmar hela natten så huvudet dunkar av värk idag. Ikväll har vi vår Kick Mitt tillsammans med klassen. Halva projektet har passerat och nu har vi bara 5 veckor kvar till konferensen. Vi ska vara utklädda till PR konsulter och fira med lekar och massa skoj. Ska möta upp min grupp klockan 16 på Stadshuset för After Work. 

Vit blazer

2011-04-14 / 19:43:41


Gina Tricot / 499 kr

Det var länge sedan jag hittade något jag gillade på Gina Tricot. Men denna blazer tycker jag är jättefin. Jag skulle nog ta bort skärpet och ha den öppen till en lös t-thirt och ett par jeansshorts.


If you strip me, what would you find

2011-04-14 / 14:45:46


En koralldröm från Zara som jag ska inviga någon dag framöver.

Har varit i filmstudion hela dagen idag. Nu har vi allt material klart inför de kommande filmerna. Är trött i huvudet och i kroppen men timmen i solen med Johanna, Malin och Hanna gjorde mig lite piggare. Ska strax gå och träna och sedan storstäda här hemma. Vad gör ni idag?


H&M trend

2011-04-13 / 15:43:41


Den här fina klänningen köpte jag på H&M trend. Den slutar strax under knät, är fint draperad och ryggen är underbar.

Onsdagen har varit som den brukar, gruppmöte och stormöte. All planering inför imorgon är klar och vi filmar hela dagen imorgon. Sjukt spännande att se om det blir lika bra denna gång. Kvällen spenderar jag med att skriva en skoluppgift, men först lite vila och god mat.

But i'm perfectly good at it

2011-04-12 / 20:12:08

Söndagen i Malmö. Cape över skinnjacka, skinnshorts och topp från Acne.

Vilken härlig dag det har varit idag. Fick prata med finaste Terese som befinner sig i Thailand, min älskade kommer om några dagar, vårt pressmeddelande publicerades i ST och så alla fina underbara fantastiska människor som jag har omkring mig på det.

Bikini korall

2011-04-12 / 16:26:36

Inhandlade en ny bikini i Malmö. Från H&M, fin modell och färg. 129 kr för överdelen och underdelen 99 kr.

Har suttit på skolan med en uppgift idag, jobbat på med projektet och haft möte tillsammans med gruppen. Ska fortsätta med min uppgift ikväll men innan dess ska jag iväg på spinning.

What's your brand?

2011-04-12 / 09:27:04

Här har ni Communicare 2011 första reklamfilm. Tyckte den blev hur bra som helst och vi är riktigt nöjda med resultatet. Vad tycker ni?


Conscious collection shorts

2011-04-11 / 12:43:35


Här är mina nya fina shorts från H&Ms Conscious Collection. De perfekta vita jeansshortsen med hög midja och de fantastiska virkade shortsen. Kommer bli storfavoriter i sommar!

Har skickat pressmeddelanden till olika tidningar under morgonen, planerat reklamfilm nummer två som ska filmas på torsdag och lämnat in en uppgift. Nu är jag ledig resten av dagen och ska strax iväg och handla lite mat. Ska även på bikramyoga ikväll för första gången på länge.

Out the box, out of line

2011-04-11 / 08:07:33


Såhär såg jag ut i lördags. Ny topp från Zara i en fin blå färg tilsammans med jeans och Converse är perfekt när man ska springa på stan en hel dag.

Vårgarderob

2011-04-10 / 21:13:40

Här har ni en liten sneekpeak på alla mina nya vårplagg. Lite färg blev det och så det beiga, vita och naturliga som jag älskar. Ni ska få se alla plagg närmare sedan..

Har rest hela dagen så min kropp är öm överallt. Flög från Malmö till Stockholm, sedan vidare till Umeå och sedan 4 timmars buss hit. Nu ska jag sova tidigt så jag orkar kliva upp imorgon.

Saturday I love you like gold

2011-04-09 / 17:42:22
Vi klev upp tidigt imorse och åkte till Köpenhamn. Har haft underbart väder och fint sällskap. Dagen bjöd också på shoppinglycka när jag hittade de virkade shortsen från Conscious Collection i min storlek, har även köpt de vita jeansshortsen med hög midja från samma kollektion. De skor från Weekday som jag skrivit om flera gånger de senaste veckorna är slutsålda i både Malmö och Köpenhamn. Trist!

Nu blir det lördagsmiddag här hemma hos Hanna. Vi har dukat fint och har massa gott att äta. Sen får vi se vilken film vi går och ser. Tack för alla tips!

Got somebody to lean on

2011-04-08 / 19:14:42

Köpenhamn Augusti 2010

Vi har sprungit på stan idag igen. Fikat på ett mysigt cafe och letat drömfångare. Ikväll ska vi ut och äta en sen middag på en restaurang som heter Elysé. Imorgon åker vi äntligen till Köpenhamn där vi tänkte spendera dagen. Sen tänkte vi gå på bio. Kan någon tipsa om en bra film som går på bio just nu?

Färgexplosion

2011-04-07 / 20:49:58

Fina väskor från Zara.
Har varit på stan hela dagen, älskar utbudet i alla affärer. På Zara var det fullkomlig färgexplosion, underbart.

Jag och mamma har varit på stan hela dagen idag. Fikat och shoppat lite medan Hanna var på jobbet. Ikväll har vi lagat middag tillsammans och snart ska vi äta bär med glass och kolasås. Har glömt sladden till min kamera så det blir tråkigt nog inga bilder förns jag är hemma igen.

Leaving on a jetplane

2011-04-06 / 07:32:23

Snart är vi påväg mot Umeå och senare till flygplatsen och Malmö. Hanna hämtar oss ikväll och sen har vi 4 dagar tillsammans. Det ska bli väldigt mysigt!  Hoppas på solsken så mina fina solglasögon kommer till användning. Vi ses i Malmö.

Reklamfilmsinspelning

2011-04-05 / 21:04:26




Bilder: Christina
Bild 1: Filmstudion där vi höll till, Bild 2: Vår assisterande projektledare Joel fick vara med, Bild 3: My i studion, Bild 4: Fina Emelie deltog också i filmen

Jag är överlycklig idag. Fick världens finaste överraskning idag, nämligen att Robin skulle komma hit och stanna över natten. Vi har ätit på Biteline där jag fick årets värsta skrattattack, skrattade så att tårarna sprutade och kunde inte sluta. Då har man skämt ut sig där också, haha. Vi ska se en film snart, riktigt vardagsmys som skulle behövas varje vecka.

Cheap Monday

2011-04-04 / 21:55:00


MTWTFSS Weekday
Gillar detta linne som finns på Weekday, ringad rygg och snyggt mönster. 250 kronor kostar det.

Nu ska jag packa väskan inför min långweekend i Malmö. Tänkte vara ute i tid för en gångs skull. På onsdag åker jag till Umeå där jag möter upp mamma, vi ska mysa på stan en stund och äta middag innan vi flyger till Sturup.


The fight for you is all i've ever known

2011-04-04 / 17:59:18

Har glömt att visa mitt armband. Perfekt runt både handleden och längre upp på armen. Definitivt en ny favorit då det är så enkelt och kan användas både till vardags och till fest.

Har spenderat 6 timmar i en filmstudio idag med min härliga grupp. Kan säkert bjuda er på några fina bilder från dagen senare. Gick och tränade tillsammans med Maria efter inspelningen och nu ska jag bara njuta av att vara ledig ikväll.

We laugh until we think we’ll die

2011-04-03 / 11:44:21






Vi hade världens roligaste förfest igår. Dansade, spelade ölspelet och tog galet mycket konstiga bilder. Vi gick ut vid 12 och hamnade tillslut på Stadshuset.

Nu ska jag iväg på skolan för ett litet krismöte med min grupp. Ha en fin söndag allihopa!

Lördag

2011-04-02 / 19:06:59

Ska ut och dansa ikväll, men först sent födelsedagsfirande hos Malin. Ha en trevlig kväll!

Tell the world I'm coming home

2011-04-01 / 15:38:52

Detaljfoto halsband Bohemian Luxury. Skulle gärna ha haft det andra halsbandet i antikt guld i min lilla smyckessamling också.

Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag. Skola hela morgonen, en sväng på stan med Hanna och sedan har jag även hunnit med att träna lite. Nu ska jag göra mig iordning för en tacoskväll på köpmansgatan.