Smultronstället

2011-07-31 / 16:18:27





Lite bilder från gårdagen

Så sjukt härligt väder vi haft dessa dagar, och jag har varit ledig hela helgen vilket känns underbart. Ikväll åkte jag, Mathias och pappa ut till farmor och farfars gamla sommarstuga. Så roligt med alla gamla minnen. Idag fyller dessutom min fina vän Terese år. Stort grattis till dig!

Vilken härlig dag

2011-07-30 / 22:42:12


Har det underbart i Stavro. Sol, bad och fantastisk god mat. Är så underbart med sommar!


shades of grey are the colors I see

2011-07-29 / 22:35:56

Köpte denna body på Monki för 60 kr. Har haft den idag tillsammans med mina Levis 501:or.

Har jobbat dagspasset idag, sedan åkte jag hem till mamma och åt middag och låg i solen en stund. Tog bilen på Ica och handlade massa gott och sedan hem till Terese där jag blev kvar i flera timmar. Nu ska jag hem och sova för imorgon ska vi åka till morbrors stuga i Stavro. Det blir samma som förra året, vattenskidor, bad och bastu tillsammans med kusinerna.

Volangtopp

2011-07-28 / 10:33:44


Den här volangtoppen hittade jag på rean hos Bik Bok. Vet inte riktigt hur jag ska matcha den ännu, men tror den blir söt till shorts eller byxor med hög midja.

Klev upp tidigt och gick till tandläkaren imorse. Nu har jag precis ätit frukost ute på pappas altan. Är ledig fram till klockan 16 så ska strax ta några tidningar och åka till mamma för att äta lunch.


Det ekar över hela staden

2011-07-27 / 19:16:37

Köpte denna kjol från Vila på D&D. Superskön och fin skärning.

Jobb har stått på schemat idag, har bland annat klippt gräs i solskenet. När jag kom hem från jobbet fick jag tillsist ordning på min nya telefon. Det är alltid så roligt med nya teknikprylar. Ni kan väl tipsa mig om appar som man inte får missa!

What's the colour of love

2011-07-26 / 19:47:29


Här är min nya cape, till höst kommer jag matcha den med svarta jeans med hög midja och ett löst sittande linne.

Idag har jag varit ute på långpromenad, hälsade på farmor på vägen och sedan gick jag ut till Västanbäck där Robin och Magnus var ute och byggde. Sedan har vi ätit paltmiddag hos mamma tillsammans med kusinerna. Solen skiner nu, så det måste man ta vara på..

Chrystal Bullet

2011-07-26 / 12:25:32

Hittade detta fina halsband på Bik Bok. Enkelt och fint! Skulle vilja hitta ett annat lite enklare halsband att matcha med..

Mix of colours

2011-07-25 / 21:16:24


Är riktigt nöjd med mina fynd från idag. Är speciellt nöjd med denna Cape i svart med färgglatt mönster från H&M, älskar den! Ska fota och visa er på imorgon..

Jag, Matilda, Alice, mamma och moster har sprungit runt på stan i Umeå hela dagen idag. Hann med många affärer och otroligt mycket rea. Men de finaste plaggen jag fyndade var höstnyheter. Vi fikade på Nya konditoriet och åt buffe på Eurasia. Mysig dag!

I feel the love

2011-07-24 / 16:39:43


Jag har har varit ledig tre dagar mitt i veckan, så jag och Robin har gjort mycket roligt dessa dagar. Min kusin Matilda fyllde 15 så där spenderade vi fredagkvällen. Sen jobbar jag denna helg så innan jag åker till jobbet ska vi äta middag på Västerled. Imorgon åker jag dessutom till Umeå över dagen för lite shopping.


Norge

2011-07-23 / 22:13:24

Jag har följt nyheterna hela dagen angående de tragiska händelserna i Oslo och Utøya. Det finns inga ord för hur fruktansvärt det som hänt är. Otroligt sorgligt och ofattbart. Alla mina tankar går till de drabbade och till alla de som förlorat sina nära.


The only way her heart will mend

2011-07-21 / 22:02:06


En dagens från marknadslördagen. Kjol Cubus, Linne Monki, Converse och Ray Ban Wayfarers. På kvällen byttes linnet ut mot mitt vita med ringad rygg och så åkte skinnjackan på.

Idag har vi varit ute på Borgsjö badstrand hela dagen. Lagat mat, badad och suttit i solen. Ikväll begav vi oss ut på äventyr i skogen. Vi var ett gäng som åkte och skulle plocka hjortron. Tillsammans lyckades vi få ihop 15 liter så vi åkte hem nöjda. Avslutade kvällen med fika hemma hos kusinerna i Gafsele.

Boots

2011-07-21 / 10:46:35


Scorett / 1199 :-
Jag vill gärna ha ett par låga kängor både nu i sommar och till hösten. Tycker det är så snyggt till en klänning, så ska ut och reaspana lite någon dag framöver. Detta par från Scorett var jättefina, speciellt med den fina detaljen.


Out of sight

2011-07-20 / 16:32:39

Vi har varit ute på utflykt med flotten idag fram till dess att regnet började ösa ned. Grillade till lunch och åt kakor och vattenmelon. Det var otroligt skönt med en stund ute i solen. Snart ska vi iväg på middag i Söråsele hos Robins mormor och morfar. Vad gör ni idag?

Little black dress

2011-07-20 / 15:50:33


Här är några fler bilder på min Acne klänning som jag köpte på Kharma i Sundsvall. Ville ha en svart klänning som alltid funkar, den här kan jag bära till vardags samtidigt som ryggen på klänningen gör den mer festlig. Acne är utan tvekan mitt favoritmärke, skulle kunna bära varenda plagg..

Skeletonjewelry

2011-07-19 / 14:12:33

Skeletonjewelry
Köpte denna fina korsring av Paulina under marknaden. Jättefina smycken till bra priser! Detta kors matchar dessutom mina andra smycken som jag bär till vardags jättebra, så nu får den pryda mina fingrar varje dag..

Gina Tricot news

2011-07-19 / 12:11:43


Gina Tricot / 299 :-
Två fina nyheter hos Gina Tricot. Jag tror att den reptilmönstrade jackan skulle vara grym tillsammans med ett par skinnbyxor i höst.


Det var för länge sen

2011-07-18 / 16:56:34


Bilder från förra veckan

Jag har jobbat hela dagen idag. Tyvärr har tappat min röst nästan helt nu vilket jag tycker är lite läskigt. Jag är rädd att jag ska skada stämbanden så nu ska jag vara tyst tills det blir bättre då det känns som att viskningar anstränger rösten alldeles för mycket. Jag och Robin har fört en hel konversation i paint nu, han pratar och jag skriver. Kvällen spenderas därför i soffan framför en bra film, det regnar ju ändå.

I will love love you tonight

2011-07-17 / 22:03:55





Jag har haft en fantastisk marknad detta år. Har träffat och umgåtts med alla som jag tycker om. Fest med tjejerna hemma hos Terese på fredagen, hembygdsområdet, utefest på kronan och hemmafest hos Ottos på lördagen. Vi gick på öltältet båda dagarna, min fötter är rätt förstörda av allt hoppande framför scenen men det är det helt klart värt. Tack alla fina för en underbar marknad! Jag har varit riktigt dålig på att fota iår, men ska försöka sno lite bilder..

Acne

2011-07-14 / 13:08:29


Hade på mig min nya klänning från Acne igår. Fyndade den på Kharma i Sundsvall!

Hade väldigt roligt igår. När jag slutade åt jag middag och hade sjukamp hemma på Strandvägen med Robin, Mange, Lowe, Pappa och Mathias. Vi stannade rätt länge innan jag gick vidare till Maria och grabbarna till bibblan. Spenderade sedan hela kvällen på Wärdshuset där det som alltid är så fin stämning. Idag laddar jag upp med massa god mat och vila, sedan jobbar jag ett pass ikväll.

You make me smile

2011-07-12 / 15:35:15


Bild lånad av Sanna. Jag skulle posta lite bilder från fredagen på gatufesten men glömde bort det och bilderna ligger på en annan dator. Postar dem någon dag framöver..

Jag har gått och blivit väldigt förkyld, hoppas verkligen att det är bättre tills imorgon. Jag jobbar under dagen imorgon men på kvällen drar marknaden igång för mig. Ser fram emot årets marknad enormt mycket, är ledig hela helgen dessutom!


Turn your back on me

2011-07-11 / 15:31:28


Min syster Hanna hade en sådant här linne med ringad rygg från H&M Trend när vi träffades sist. Nu var hon så snäll att hon gick och köpte ett likadant till mig och skickade upp det eftersom hon visste att jag ville ha ett. Det är fint till både shorts, höga jeans och kjol.

Give me everything

2011-07-11 / 11:18:38


Fashiontoast
Jag försöker leta ny lägenhet i Sundsvall så jag skulle vilja flytta till något större. Vill ha vitt, vitt, vitt och om jag får drömma en walk in closet.

Jag har sovit hemma på strandvägen inatt. Jag och pappa såg en film och åt massvis med jordgubbar. Idag kommer Robin och Lowe hem från stugan så då sover vi alla här hos pappa under marknadsveckan. Idag jobbar jag kvällspasset så jag ska passa på att ta en promenad nu och storstäda hemma i huset.


for all we know we might not get tomorrow

2011-07-10 / 15:29:46









Här kommer lite bilder från torsdagen. Vi förfestade hos Emelie, sedan gick vi på Daltons öltält där vi stannade till stängning. Fantastiskt rolig kväll!

Nu är jag hemma från Sundsvall. Är otroligt trött och sliten, men jag har haft så otroligt roligt. Fick träffa nästan alla mina fina Sundsvallstjejer och sjöng med till både Håkan Hellström, Timbuktu och Veronica Maggio. Nu ska jag bara ladda inför nästa vecka och Åsele marknad.

Let's have some fun this beat is sick

2011-07-08 / 15:37:38

Bild: Emelie
Jag har haft så roligt på gatufesten hittills. Snodde en bild från igår av Emelie då jag har min kamera hos Malin. Vi har varit ett gäng tjejer som bott där för att köra en heldag idag. Började med frukost imorse och sedan en sväng på stan och en stund i solen vid hamnen. Jag är hemma och ska hämta grejer nu, sen blir det middag och sedan ska vi se både Oskar Linnros, Håkan Hellström och Timbuktu.

You had my heart inside your hand

2011-07-07 / 00:13:00


Topp (gammal), långkjol Cubus, sandaler Scorett och väska Monki. Långkjol är mitt absoluta favoritplagg just nu!

Har spenderat första dagen på gatufesten. En lugn kväll med min älskade blev det när jag ska orka tre kvällar till. Har sett lite Rix Fm festival på stora scenen och suttit i solen. Kramat om Ida och Malin och hunnit bli glad i magen när jag fick höra att älskade Hanna också kommer hit en dag ihelgen. Imorgon ska jag åka med Malin och hennes kompisar ut och sola på någon strand och senare blir det förfest hos Emelie. Ser ni föresten på bilderna att jag blev superblond hos frisören idag? Inte ett medvetet val dock, ett hemskt frisörbesök som ändå blev rätt lyckat innan slutet. Får berätta den historien någon annan dag..

Turn my sorrow into treasured gold

2011-07-05 / 20:50:00

Hade världens sämsta dag igår och idag. Är så sjukt tacksam över den fina människan som alltid finns vid min sida. Kramar om mig när jag är ledsen, som låter mig prata och lyssnar när jag är besviken på världen. Jag är iallafall framme i Sundsvall nu, Robin följde med mig hit och stannar fram tills imorgon då han åker till stugan. Vi ska köpa take out mat nu och se en film. Sedan hoppas jag på några spännande dagar här i Sundsvall!

Packar...

2011-07-04 / 20:36:33

Min fransväska, mina wayfarers och Converse får följa med till Sundsvall..

Jag har jobbat hela dagen idag och jag gör det imorgon också. Sedan tar jag bilen till Sundsvall där jag ska spendera den närmaste veckan på Sundsvalls gatufest. Allra mest ser jag fram emot att träffa min favorittjejer, sen vill jag jättegärna se Veronica Maggio också. Håret ska färgas och klippas på onsdag också, det är verkligen på tiden.

We run this world

2011-07-03 / 13:26:24


Bild: Sanna Tranlöv
Älskar denna baddräkt från H&M Trend. Fin färg och annorlunda detaljer. Jag skulle matcha den till shorts och en fin kavaj eller kofta.


Mockakavaj Vila

2011-07-01 / 23:12:20


Jag har en ny favoritjacka från Vila i fuskmocka med dragkedjor på armarna. Kommer växla mellan denna och skinnjackan i sommar.

Let's spend some time together

2011-07-01 / 14:08:20


Mumsig hemmagjord ceasarsallad med rädisor, kyckling och parmesanost som jag och mamma åt till lunch idag.

Igår var jag ledig, jag solade och lyssnade på musik under dagen. På kvällen satt jag och Terese på hennes balkong några timmar och bara pratade. Sedan avslutade jag kvällen med en långpromenad. Idag har jag ännu en ledig dag, så någon timmes sol hann jag njuta av innan regnet kom. Ikväll blir det grillat till middag och sedan tvmys.