Förändring..

2009-08-31 / 18:46:43

Jag tog just ett par bilder på allt det som jag hade köpt till huset när jag var i Lycksele för att ni skulle få se. Insåg då hur mycket det förändrats här på ett år, var tvungen att leta reda på en gammal bild på hur det såg ut i September förra året.

Den första bilden är vårt kök taget från hallen 2008 och den andra är tagen precis ett år senare. En enorm skillnad!  (Bilderna är klickbara)

Köpte iallafall en orkidée till vårt vardagsrum och en kruka och sedan även en prydnad till köksbordet plus den svarta duken som ligger på bordet. Är riktigt nöjd med hur allt ser ut!



En dag i Umeå

2009-08-31 / 15:03:21
Dagen idag har varit bra :) Jag & Sanna sprang runt till massa frisörer för att fråga om hennes hår, sedan letade vi höstskor. Jag hittade inga som jag fastnade för, så jag väntar med att köpa det tills senare. Jackan fanns inte heller, så jag var så besviken. Men jag fick med mig lite småprylar och 2 toppar hem som jag är nöjd med och när Jimmy var klar så åkte vi hemåt.  

Här är två av sakerna jag köpte idag. En söt höstig blus, som bilderna inte alls gjorde rättvisa. Den kommer från Vero Moda. Skärpet med nitar är från Pieces!


Impulsivt

2009-08-30 / 22:18:34
Jag bestämde något väldigt impulsivt idag. Att jag åker till Umeå imorgon med Sanna och Jimmy. Jag vill shoppa... Såg en skinnjacka som jag letat efter så länge som var precis min stil i Expressen fredag. Tänkte även försöka hitta stora ringar, strumpbyxor, ett långt vitt baslinne och ett par stövlar, helst lårhöga..men vi ser väl. Rätt som det är så kommer jag hem utan något alls..

Jag har just sett filmen Mamma Mia för andra gången. Var verkligen tvungen att se ordentligt hur Meryl Streep ser ut, fick nämligen en kommentar när jag var i Umeå för några veckor sedan (av en främmande människa dessutom) att jag var väldigt lik henne när hon var ung då, såklart. Men jag kunde inte se det. Kan ni?

En sista kvällstanke också, vem får inte lust att färga håret korpsvart då man ser Carolina Gynnings nya header? Så jäkla snyggt!



Laddad

2009-08-30 / 16:19:11

Idag har verkligen varit en seg dag då vi bara legat och sett på film. Jag ska strax ta en dusch och komma tillbaka till livet innan jag börjar jobba kväll! Jag är verkligen laddad för den nya veckan nu. Jag ska till Umeå på en kurs, sedan kanske även för att shoppa och umgås med E&J, sen om allt går som planerat så åker jag nog till Vilhelmina och BBQ också :)

Satt just och kollade på Monkis höstkollektion på hemsidan. Tycker att de hade väldigt många fina plagg! Gillar att de börjat med skor också, kängorna var supersnygga.


Lyckad kräftskiva

2009-08-30 / 12:10:15
Igårkväll var vi på Kräftskiva på Västerled. Vi var ett stort gäng och jag hade så himla roligt! Micke var snäll och tog en massa bilder med min kamera och jag har rätt mycket bilder från igår, tänkte visa er några. Here we go..

Vi fick kräftor och jättegod paj till.










Rock Princess

2009-08-29 / 10:32:49
Vaknade av mig själv imorse, hann packa allt jag ska ha inför kräftskivan ikväll hos Anki och Danne och hann dessutom både plocka undan sen igårkväll och äta frukost vilket är rätt ovanligt. Idag jobbar jag mellan 10-18 och jag kommer att hålla tummarna hela dagen för min lillebror och min kusin att det ska gå bra för dem i folkracetävlingen.

Gårkvällen spenderades med Sofie och Morgan, en stund med Terese och sedan en film med Robin och Fredrik hemma hos oss och så hittade jag äntligen den parfym som jag vill ha. Vera Wangs nya, Rock Princess.

Kvällens

2009-08-28 / 17:55:33
Idag har vi varit i Lycksele, har köpt massvis med saker till huset eftersom det behövs massa småprylar för att göra det riktigt hemtrevligt. Fick även med mig lite brun utan sol och ett par fina leggings hem (de ser ni här nedanför). Alla andra saker ska jag försöka visa er sedan! Nu ska vi bara hoppa in i bilen och hämta upp Sofie och Morgan och sedan ska jag väl unna mig en cider på Pizzerian efter allt spring idag.

Såhär ser jag ut ikväll. Mina nya leggings med lack på sidorna från Åhlens, randig tröja från H&M organic cotton och skor från Chilli. Har även lockat håret med min Icurl, det tar endast ett par minuter innan det är klart. Väldigt lättsamt och bra!


Dagens

2009-08-27 / 20:16:17
Imorgon ska jag åka till Lycksele över dagen med mamma för att köpa lite småsaker, sedan klockan 18 ska jag och Robin äta middag ute på pizzerian med Sofie och Morgan. Blir nog inte så mycket bloggning överhuvudtaget i helgen då jag jobbar och så ska jag dessutom på kräftskiva på lördagkväll. En toppenhelg kommer det bli!

Idag har jag på mig topp från Vero Moda, jeans och sjal från H&M och skor från Din sko

Vårt fina projekt

2009-08-27 / 17:05:15
Här är kökssoffan som vi jobbat med, det blev ett helt nytt kök med den! Visst är den fin?



Guldlock

2009-08-27 / 16:56:38
Har haft problem med internet hela dagen. Jag stöter verkligen bort all teknik, alla mina tekniska prylar har gått sönder denna sommar. Utom min kära nya tv, thank god. Igår var jag på bio med Sanna, sommaren med Göran hette filmen, Tyckte att den var riktigt rolig faktiskt! Så den rekommenderar jag att ni ser :)

Lockade även håret med min nya lock/platt tång igår. Jag gjorde inte hela håret utan lite lockar här och var! Jag tyckte att den fungerade super bra även om det tog ett tag för mig att få in tekniken!


Projekt

2009-08-26 / 14:24:15

Har suttit i en kvart nu och försökt knåpa ihop ett inlägg, inspirationen är helt enkelt inte med mig idag. Jag har iallafall spenderat dagen med mamma, vi har ätit en jättegod lunch tillsammans. Träffade även Terese som kommit hem från Bulgarien, jag är liite avundsjuk på hennes fina brunfärg vill jag lova!  

Ett av mina andra projekt för att sysselsätta mig idag är att försöka göra klart vår kökssoffa. Den som jag målat vit och som vi nu håller på att klä med tyg, och som jag även köpt kuddar till idag. Jag känner på mig att det kommer bli super är allt är klart!


Icurl

2009-08-26 / 10:30:10
Igår kom mitt paket från Eleven.se med min nya I curl, som fungerar både som lock och plattång och ett värmeskydd  från Disp Core när jag ska locka håret så att lockarna också håller sig bättre! Ska nog försöka mig på att använda den idag, så jag lovar att ni får se bilder senare..

Bored

2009-08-25 / 14:03:53
Denna vecka jobbar jag endast lördag och söndag, så det är mycket ledig tid nu. Är ovan att vara ledig så pass många dagar i sträck. För att vara ärlig blir jag rätt uttråkad. Har just varit på en långpromenad och nu ska jag åka på Apoteket och sedan köpa ännu mer färg till vår mur. That's about it.

Måste tipsa er om att Nelly.com har fri frakt hela augusti. Har trillat in rätt många fina höstplagg där så det måste ni definitivt spana in.  
(klicka på bilden för att komma till Nelly.com)

Tre ord

2009-08-25 / 10:50:30



Dagens

2009-08-24 / 17:29:41
Idag har jag på mig oversize vit tröja från GT, sjal från H&M, jeans från Diesel och skor från Din sko.
 

Enda negativa med dessa skor är att det tar en evighet att ta på sig dem. Robin hann ta en massa bilder på mig innan jag väl fick på mig skorna, haha!

Mix

2009-08-24 / 12:12:08


Hittade massa fina plagg och accessoarer i lila idag. Skorna är sjukt fina!

Skjortklänning, väska och örhängen H&M
Skor Chapnlle

En ny dag

2009-08-24 / 10:05:48
Sitter just nu hos mamma och pappa. Vårt internet har strulat i flera dagar nu, har haft ett par stycken som har försökt hjälpa oss. Men slutsatsen är nog att det är vår dator som inte fungerar. Vi måste nog köpa en ny..trist.

Igår såg jag, robin och fredrik på Benjamin Buttons otroliga liv. Vi pausade filmen då det var en timme kvar då vi alla var så trötta och klockan var mycket. Fortsättningen får vi se idag. Just nu så väntar jag bara på mamma, vi ska ut på en långpromenad runt söråsele. Skönt ska det bli!

Kärlek

2009-08-23 / 15:23:31

Här kommer två bilder på vårt väggord. Gick inte att ta en närmre bild då ljuset blev så konstigt. Men nu fick ni en liten sneakpeek på vårt vardagsrum också. Det står iallafall..Amor Vincit Omnia, Kärleken övervinner allt. Det stämmer så otroligt bra.



23 augusti

2009-08-23 / 11:50:24
Igår fick jag verkligen ett ryck och tog tag i allt som jag vet att jag måste göra, men som jag inte orkat. Jag målade klart vår köksoffa med hjälp av mamma, målade muren i vårt kök, städade hela huset och satt upp väggordet vi beställde för ett tag sedan. Det blev toppenbra! Tog en massa bilder på det som jag tänkt visa er, men så glömde jag min usb kabel. Bilderna kommer senare idag! :)

Hoppas alla hade en fin lördag och att ni får en bra söndag också.

Lördag

2009-08-22 / 11:24:10
Kvällen spenderades som sagt hos Sanna och Jimmy i deras lägenhet på Strandvägen. Vi beställde hem pizza, åt godis och såg på film. Fick även rangla omkring i mina enormt höga klackar runt huset på berget då vi skulle hämta tvätt. Det var verkligen en utmaning att gå utför med klackar på blött gräs, haha.

Eftersom Robin skulle upp jättetidigt imorse för att följa min pappa till fjället och sätta upp ett hus så la vi oss rätt tidigt. Tror att klockan var halv 5 när de for imorse! Tanken var egentligen att jag skulle åka med Jimmy Å till Umeå idag, men vi bestämde oss för att vi inte skulle ut ikväll utan istället åka till Norrbyskär på en liten utflykt senare.

Nelly.com har föresten fått in en jättefin stickad tröja från Odd Molly, i grått och rosa. Den ser verkligen superskön ut..


Kvällens

2009-08-21 / 16:44:20
Nu drar jag iväg, vi ska beställa hämtpizza och sedan ska vi till Sanna och Jimmy.

Och så här ser jag ut..


Jeans och ring  H&M, svart topp från AA, Tranparant blus från Bik bok, skor från Scorett och halsband Efva Attling

Mix

2009-08-21 / 16:35:24


Idag skulle jag vilja vara uppklädd för fest med stövlar och svart kavaj, sedan skulle jag matcha det med svarta jeans, den gråa väskan och det enkla vita linnet.

Väska Chique.se
Kavaj Modekungen.se
Linne Nelly.com
Skor Scorett.se

TGIF

2009-08-21 / 10:59:20
Idag är en bra dag. Solen lyser ju ute, trots att det är rätt kallt i luften så ska jag nog köra på barbent idag. Bara för att! Men först ska jag och mamma måla. Och sedan när Robin slutar så ska vi nog åka och köpa lite gott och kvällen ska vi spendera i Jimmy och Sannas nya fina lägenhet.

Kanske blir det Umeå imorgon, en sista fest med mina tjejer innan de båda åker till Spanien för en lång tid framöver. Vi får se helt enkelt.

Och sist men inte minst, en fin fin låt..

En annan fin hösttrend..

2009-08-21 / 10:41:12
..är lårhöga stövlar. Jag vill verkligen ha ett par till hösten och i vinter!

Sko nr 1,2 och 4 är från Scorett och det tredje paret kommer från Friis och co.
(bilderna är klickbara)



Dagens

2009-08-20 / 19:27:20
Idag har jag på mig väst från GT, Kofta och sjal från H&M, Lacktights från Rare fashion, skor från Din sko. Allt går i svart och grått..



Torsdagsmix

2009-08-20 / 12:35:14

Idag känns det verkligen höstigt i luften, så jag skulle vilja mysa i ett par mjuka leggings och en kofta tillsammans med en fin tunika. Vad jag egentligen har på mig idag ska jag försöka fota lite senare...

Paljetter

2009-08-20 / 10:59:29
Jag vill jättegärna ha en svart paljettjacka till hösten. Den här jackan från H&M var verkligen supersnygg!! Men priset, 1499 :- kändes lite väl dyrt för ett plagg jag inte kan använda speciellt ofta.

Klicka på bilden för att komma till H&M


Pictures

2009-08-20 / 10:40:21
Nu är det torsdag igen och veckan har verkligen gått i superfart. Idag ska jag spendera lite tid med min mamma och lillebror. Han ligger just nu och sover brevid mig, sömntuta! Sedan måste jag verkligen ta tag i oredan som vi har hemma i vårt hus, men allra först ska jag spana in alla fina höstnyheter på H&M.

Här kommer några av bilderna sedan vår stugweekend! Det var verkligen alldeles underbart och jag längtar redan tillbaka, ni ser ju själva hur fint det är?








Fint

2009-08-19 / 18:49:12


Skinnjacka H&M
Klänning Nelly.com Rare fashion
Skor Nelly.com

Stugvistelse i Rundvik

2009-08-19 / 18:48:47
Jag är hemma efter en jättefin stugvistelse med Jenny och Elin. Vi har vilat, pratat halva nätterna, badat i havet, ätit massvis av allt möjligt och det har varit underbart. Vår dator här hemma har pajat så jag har inte kunnat lägga över mina bilder ännu, men jag sitter just nu vid Fredriks dator som han tagit hem till oss nu när han hälsar på! Väldigt snällt!

Jag snodde dessutom en bild av Jenny. Resten kommer senare...

Något nytt

2009-08-17 / 11:59:03
Tänkte försöka göra något nytt här på bloggen eftersom jag känner att det behövs för att inte min inspiration ska tryta. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det (så det får heta önskeoutfit tills vidare) men vi får se hur det går och om jag fortsätter!


Skor H&M
Paljettleggings H&M
Armband H&M
Oversize topp Modekungen

För er som är nyfikna..

2009-08-17 / 10:43:56

Jag landade någonstans mellan brunt och blont och jag trivs jättebra. Toppade mig också och nu ska jag försöka spara ut håret några centimeter till innan jag är nöjd!


Hemma!

2009-08-17 / 09:37:32
Jag är hemma från en helt galen helg i Härjedalen. Naturen där är extremt fin och vi har fiskat bäcköring både fredag och lördag. Sedan har vi hunnit med en tripp in till Hede med Robins farmor och på fredagen kom även deras pappa och hans kompis upp från Stockholm. Lite mystiska och tråkiga saker har också hänt och när man bor sådär långt ut i skogen så är det långt till närmsta sjukhus. Men slutet gott, allting gott!

Idag ska jag hjälpa Sanna och Jimmy med att flytta och vid fyra så åker jag till nästa stuga, i Rundvik. Där jag ska spendera ett par dagar med Jenny och Elin. Vi ska tydligen åka vattenskidor..önska mig lycka till, haha!









Om morgondagen

2009-08-12 / 19:44:42
Imorgon åker vi till Umeå tidigt. Jag ska till frisören och sedan får vi se om det blir någon mer shopping! Jag ser fram emot att se allt höstmode iallafall. Direkt när vi kommer hem så ska vi bara packa in alla saker i bilen och så har vi en 4 timmars bilresa till stugan i härjedalen där vi ska spendera helgen. Robins pappa kommer även upp från Stockholm så vi blir ett litet gäng. Jag ser fram emot att se hur allt ser ut!

Tänkte även köpa detta värmeskydd imorgon, har haft det förut och det fungerar toppenbra! Finns även att köpa på Bangerhead för 189 :-

(klicka)

Onsdagens

2009-08-12 / 17:43:25
Förlåt för riktigt usel uppdatering, men vårat nya modem har kommit på villovägar så vi har fortfarande inget internet, eller några tv kanaler hemma. Men nu har vi äntligen fått tillbaka vår bil, lagad, besiktad, klar! Det känns så otroligt skönt att något ordnat sig iallafall..

Tänkte visa vad jag har på mig idag - svart linne från H&M, kavaj från Asos, jeansleggings från Zoul och skor från DNA.


Bloggtips

2009-08-11 / 15:01:15
Tänkte att ni på en sån här dag med så trist väder skulle få några tips på bra bloggar, de som jag själv läser och följer allra flitigast (tillsammans med dem som mina vänner skriver)! Mest för att de alla inspirerar mig på ett eller annat sätt..

Olivia Eriksson
Rebecka Simonsson
Shecity
Mikaela Forni
Carolina Gynning
 





Höstmode

2009-08-11 / 14:16:01
Vaknade tidigt imorse men råkade snooza en gång för mycket, så jag vaknade inte förns 11 och var fortfarande supertrött. Åt frukost till ett par avsnitt av SATC och sedan åkte jag hem på strandvägen. Nu öser plötsligt regnet ned och jag spenderar dagen inomhus framför en film. Ska nog se "Baksmällan" en gång till, ni som inte har sett den än måste se den! Ska nog kolla efter sista minuten resor också, lite sol på min bleka hud hade inte varit helt fel innan hösten kommer..

Jag gillar föresten modet som är i höst, paljetter, cerise, rutor, höga klackar. Här är två fina nyheter från Nelly.com


Berg och dalbana

2009-08-10 / 19:41:19
Idag har jag varit ledig. Har hälsat på hos mormor, kollat in tyger till vår bäddsoffa och försökt maila om resan som jag vill göra, som jag verkligen håller tummar och tår att den blir av. Jag skulle bli så överlycklig då att jag inte ens kan beskriva!! Vår stugweekend är också på gång att bli av och jag har bokat en klipp och färgtid på torsdag. Så då åker jag till Umeå tillsammans med vackra Sannapanna! Resultatet blir helt enkelt en överraskning då jag även åker till Råndalen på torsdagkväll. Det kommer att bli kass uppdatering här i veckan med andra ord.

Ikväll har jag varit ute på en promenad tillsammans med Terese och just nu väntar jag bara på min skjuts. Imorgon hoppas jag att vädret är bättre så jag kan få lite färg!



Long gone

2009-08-10 / 12:38:05
Igår fick jag en ingivelse att jag skulle ta ut mitt löshår, jag ville ha förändring. Det är nog därför ni sett mig i allt från svart hår till blont. Så med lite hjälp så var alla extentions borta och nu känns det som att jag knappt har något hår kvar på huvudet. Men sanningen är nog att jag har lika mycket hår som jag alltid har haft, nu känns det bara som att det är mindre. Skönt känns det iaf, det är så mycket skötsel med extentions, speciellt med blonda då de blir så torra. Nu ska jag bara gå till frisören och fixa mitt hösthår.

Jag tror att jag vill ha något sånt här, liknande mitt naturliga hårfärg för att mitt hår ska få vila från allt vad löshår och blondering heter.

Söndagstankar

2009-08-09 / 10:19:53
Igår jobbade jag kväll, såg en film på trean som hette "The Pianist" fastnade för den trots att den sändes utan text då de lite titt som tätt talade på tyska vilket gjorde det lite komplicerat att hänga med. Jag var hemma från jobbet vid halv ett inatt och idag jobbar jag mellan 10-18. Sedan är jag ledig en hel vecka, där jag planerat att göra massa skoj. Åka till Umeå och övernatta hos Elin, fixa mitt hår, ta en långhelg och åka till Härjedalen. Det ska bli toppenkul! Hoppas att det fina vädret håller i sig..

Gårdagskvällens look

2009-08-08 / 10:24:56
Såhär såg jag ut igår. Topp från AA, solglasögon Prestige, Jeans H&M, Halsband och skor H&M och min stora Friis och Co väska för att rymma alla saker.


Nu ska jag ut och sola ett tag, sedan ska vi åka och gratta Sofie som fyller 19 idag. Grattis!!

Grillningskvällen

2009-08-08 / 10:21:05
Igår grillade vi på Storgatan. Det var supergott och vi lagade till alldeles för mycket kött! Sedan när solen gått ned så gick vi in och lyssnade på musik och dansade. Senare på kvällen åkte vi även ut på en annan fest hos Carita och Sebastian. Därïfrån åkte jag hem och la mig för mitt huvud dunkade. Tack för en fin kväll allihopa! :)







Tagning ett..

Tagning två, haha


Bertil var vår nya kompis för kvällen..






Be with you

2009-08-07 / 16:36:51
Ska strax ta på mig lite smink, fixa mitt hår och sen ska jag och älsklingen följas till kalaset. Ta vara på bland de sista riktiga sommarhelgerna i solen! Ha en fin fredagkväll allihopa..


Leopard

2009-08-07 / 10:57:27
Jag läste att djurmönstrat skulle vara väldigt inne och trendigt i höst. Den här kjolen är på rea hos stylebystars.se och kostar endast 99 kronor. Superfin tycker jag! Speciellt matchat med en transparant topp och röda naglar/läppar.




Jag är utmattad

2009-08-07 / 08:21:53

Jag är helt utmattad i hela kroppen. Låg hemma hela kvällen igår med huvudvärk, men vi hyrde en film så det var mysigt ändå. Igår jobbade jag mellan 8-16 och idag gör jag också det! Ikväll har jag även planer på gång, roliga planer. Vi har bestämt att ha en liten grillfest ikväll, jag och tjejerna och så en massa annat folk. Det kommer att bli toppen! Sofie fyller dessutom år imorgon, så det blir ett perfekt tillfälle att fira henne också. Jag har längtat efter det hela veckan.

Här kommer en lite försenad dagens, från igår. Ville visa mina fina ballerinaskor, men jag insåg just att de inte syns så bra på bilden. Jag hade iallafall på mig svart topp från AA, Skjorta, jeans och skor från H&M


Sängsjön

2009-08-05 / 21:12:27
Vi tog pappas båt som han har i Sängsjön och åkte ut på en liten fisketur. Jag fick en gädda på kroken som var väldigt tung och stor, den tog tyvärr med sig draget och linan gick av.  Vi hade det iallafall mysigt ute på sjön, jag tröttnade snabbast på fisket så istället satt jag och sjöng hela vägen hem.







D-brand

2009-08-05 / 18:13:40
Jag skulle vilja ha ett par jeans från D brand. De ser ut att vara superfina och jag gillar stuprörmodellen. Jag gillar alla dessa, men de mörkare tror jag blir fina till hösten! 699 kronor kostar ett par och de finns på Bubbleroom




Onsdagens..

2009-08-05 / 18:05:18
Idag har jag på mig topp och jeans från GT, Sjalen är en present från Sofie och ballerinas i lack från Vagabond





En fin start.

2009-08-05 / 12:14:00
Vilken fin dag det här kommer att bli. Jag känner det på mig. Är ledig hela dagen och ska kanske åka på en liten utflykt ikväll, fiska eller så. Sedan håller jag, jenny och elin på att planera en liten övernattning i jennys stuga och sist men inte minst så måste jag nog också bestämma vad jag egentligen ska göra med mitt hår, är rätt trött på mina extentions nu!



Skinnjacka

2009-08-04 / 16:19:11
Jag vill så gärna ha en fin skinnjacka till hösten, den här gillade jag..lite kort modell med långa ärmar. Men helst hade jag varit utan nitarna på kragen då de inte riktigt känns som mig.
Från Modekungen


Sommar och sol

2009-08-04 / 09:09:32

Jag var ledig igår så därför spenderades dagen på strandvägen i solen, åt även middag där innan vi bestämde oss för att åka och fiska. Vi tog även med oss Sanna och Jimmy. Jag fick endast två små aborrar och  de andra fick väl inte speciellt mycket mer än så de heller. Efter fisket åkte vi till berget igen där vi plockade jordgubbar i S & Js jordgubbsland. Jag tog med mig en hel låda hem för de var så jäkla goda.

Idag så jobbar jag fram till klockan 16 och efter det så hoppas jag på att vi får hämta vår Bmw på verkstan då den varit trasig i flera veckor nu och det blir lite komplicerat att bara ha den gamla saaben då vi är två och då vi bor där vi bor.


Jag och Jenny på studenten

Måndagens

2009-08-03 / 16:41:38

Jag har på mig topp/tunika från Monki, shorts och kofta från H&M

Mineral

2009-08-03 / 11:41:43
Beställde mineralsminket från Lily Lolo och fick det hem i brevlådan på endast en dag! Jag tog en foundation "In the buff" och en concealer som heter "Blush  away". Har testat det några gånger nu och jag är jättenöjd med resultatet, sen känns det bra att det inte är något dåligt för huden som vanliga foundations kan vara!

Finns att köpa på Nelly.com eller hos Pashion

Kedjor

2009-08-02 / 14:40:37

Nu är det söndag och veckorna flyger iväg. Igår spenderade jag kvällen hos Terese där vi fikade och pratade en massa om allt möjligt, när hon blev allt för trött så åkte jag hem till vårt hus och vi såg ett par avsnitt av Oz innan vi somnade. Klev upp imorse och åkte till jobbet, blev rätt trist och grått idag trots att solen sken imorse. Det känns nästan som höst då jag sutiit och tittat på höstkläder, skor och smycken.

Till hösten vill jag ha ett halsband med massa kedjor, det är så snyggt till ett enkelt vitt lite oversize linne. Hittade två stycken, ett lite billigare från H&M (1:a bilden) och ett från Friis och co. Tycker att det andra var snyggare med de smalare kedjorna och korset. 
 (klicka)


Lördagens

2009-08-01 / 16:19:53
Idag ska jag på kalas så jag är finklädd. Gillar att klä upp mig lite med klackar och så! Terese fyllde nämligen 19 igår och jag jobbade hela kvällen mellan 16-03 så jag hade ingen möjlighet att gratta henne då. Så det blir idag istället. Synd att min present till henne ej har kommit än. Men det ska bli så kul att åka ut till Svartbäcken, var ett tag sen jag var dit! Sen pratade vi om att gå på Harry Potter senare ikväll.

Har på mig transparant topp från Bik bok, jeansjacka Zara, jeans diesel, skor scorett och så har jag nyligen lärt mig att göra en inbakad fläta på mig själv. Superbra!

Jag var tvungen att ta på mig ett vitt linne under för bilderna eftersom toppen blev otroligt genomskinlig med blixten. Men nu har jag den utan linne under för det är så otroligt mycket finare, och så ska förhoppningvis ingen fota mig mer idag.