Happy new 2011

2010-12-31 / 12:29:07



Fredag, sista dagen på detta år. Jag tycker att det har varit en fantastiskt år på många sätt. Livet har varit bättre än någonsin och så har det varit sämre också. Precis som livet ska vara. Jag har älskat varje sekund av det. Jag har saknat, skrattat, varit ledsen och förvirrad, påbörjat något som jag brinner för, flyttat. Det bästa av allt är alla uunderbara nya vänner jag träffat. Hoppas på ett minst lika bra år 2011!

Gott nytt år! Puss


Gift to myself

2010-12-31 / 01:11:36


En liten smygtitt på jackan som kommer dyka upp hos mig lagom till min födelsedag. Fast min jacka kommer vara svart istället för grön, det funkar till allt. Oversize är den vilket jag tycker är jättesnyggt till skinny jeans. Får hoppas att den passar bara och är lika fin i verkligheten.

Idag har jag lunchat med mamma och varit och köpt fyrverkerier. Ikväll har vi haft bingokväll här hemma hos oss. Tyvärr vann vi inget men det var roligt ändå. Ska skjutsa hem alla så jag har en känsla av att jag kommer få vara vaken några timmar till. Imorgon är det nyårafton dessutom. Jag firar här hemma i Åsele tillsammans med några av dem som jag tycker om allra mest.


Flowerbomb

2010-12-29 / 23:46:53


Bild
Fick ett presentkort på Kicks i julklapp. Jag vet definitivt vad jag ska köpa! Den här parfymen från Viktor och Rolf. Flowerbomb. Den luktar så fantastiskt gott. Den är väldigt dyr tycker jag, därför har jag inte köpt den tidigare. Men nu måste jag passa på.


Closing walls and ticking clocks

2010-12-29 / 14:48:57



Jag fick den här enorma väggklockan av mamma och pappa i julklapp. Hade spanat in den själv på Åkrokens inredningsbutik som ligger i Sundsvall. Den är vit, gammeldags och har vackra romerska siffror.

Idag har jag ätit lunch tillsammans med Henrik. Vi satt en stund på kronan, gick och handlade tillsammans och tog en liten promenad. Nu är mina tår frusna så jag ska ta en varm dusch. Ikväll ska jag träffa Terese, längtar tills dess.


Cocoo

2010-12-28 / 17:34:00


Såhär ser jag ut idag, enkelt. Mitt halsband kommer från Cocoo för er som undrar!

Föresten, någon som kan hår/färgning. Om jag vill gå mot ljust hår igen innan sommaren. Hur gör jag då? Är det enklast att bli brunhårig först? Avfärgning? Blekning? Är lite rädd för att bli jätte orange nämligen. Än så länge vill jag ha kvar mitt röda, men det är ju som sagt en väldigt svår färg att hålla fin, speciellt på sommaren. Hjälp!


Skönhets julklapp

2010-12-28 / 14:33:45


Den här boxen med bodybutter, scrub, duschcreme och tvål fick jag av Hanna på julafton. Luktar så gott!

Idag har jag massvis med läsning att ta mig igenom. Känner att jag blivit lite förkyld men det botar jag med glass och varmt te. Hade egentligen tänkt åka till Umeå imorgon men nu blev det framskjutet till nästa vecka istället. Hoppas på att hinna träffa Jenny och Elin då. Var så länge sedan.


Hey I'm in the band

2010-12-27 / 16:39:08



Här är en av mina favoritjulklappar, en splitteerny gitarr. Är så glad!

Nu håller vi dessutom på att laga en ost och skinksallad att bjuda Lowe på. Han har bott här hos oss i några dagar och imorgon åker han hem. Blir bra med en god middag innan och en bra film på tv.


Julafton

2010-12-27 / 11:58:57


Såhär såg jag ut på julafton. Spetsklänningen kommer från Bik bok.

Ska visa er lite bilder från julafton senare och dessutom några av alla fina julklappar som jag fick. Bland annat ringen jag fick från Thomas Sabo. Den som jag önskat mig så länge..


Juldagen

2010-12-26 / 15:46:55








Här är några bilder från min juldag. Vi var några tjejer hemma hos oss på Strandvägen innan Wärdshuset. Riktigt roligt var det! Dessutom hade jag väldigt roligt på wärsan också, dansade hela kvällen, i för en gångs skull bekväma skor. Träffade massor av människor som jag inte sett på länge, och det är alltid lika skoj..

Klänningen jag hade på mig tänkte jag ha på nyår också, så bättre bild på den kommer då.


God jul

2010-12-24 / 10:00:49

Julaftonsmorgonen har vi ätit varma mackor och myst framför öppna spisen. Senare blir det jullunch på Västerled, åka och tända ljus på graven och sedan firar vi jul hos mamma i Söråsele. Ser fram emot kvällen!

Ha en bra julafton allihopa. God jul!


Dan före dopparedan

2010-12-23 / 16:35:51



Har bakat en kladdkaka idag, varit och ätit lunch på kronan tillsammans med Maria, Benjamin, Henrik, Petra och Hanna. Var så mysigt att vara samlade, äta lunch och säga god jul. Sedan har vi lagat mat tills ikväll då kusinerna kommer hit. Vi ska nämligen ha uppesittarkväll med Fondue och bingolotto. Får hålla tummarna på att man vinner något.


Mina bästa köp 2010

2010-12-22 / 22:57:07

Tänkte lista mina fem bästa köp det här året. Det är väldigt svårt att välja och jag har massor av favoriter. Men de jag listat nedan är sådana plagg/accessoarer och skor som jag kan använda en lång tid framöver, sedan har jag även två höstfavoriter. Det här är mina bästa köp detta år.

Mina Ray Ban Aviators, stora favoriter.

Två höstfavoriter, min beiga cape och byxorna i skinnimitation från H&M

Zone Crystal topp från Acne med ringade sidor. Ville ha den här länge och använder det fortfarande ganska flitigt.

Mina Levisshorts, både de ljusa på bilden och de lite mörkare. Riktigt sommarfavoriter!

Ett par favoritskor från Nilsons. Perfekta både till vardag och fest.


black lace

2010-12-22 / 13:25:36


Spetsdetaljer.
På julafton i år kommer jag bära svart med några röda detaljer. En svart spetsklänning från Bik Bok tillsammans med röda naglar. Ska fota klänningen på julafton så ni får se hur den ser ut då. Längtar!


Tjugoandra

2010-12-22 / 11:30:13


Min nya super sminkborttagning från Nivea. 50 kronor kostar den på Kicks!

Idag börjar förberedelserna inför jul på riktigt, julbak och julmat. Jag ska baka en kladdkaka med glasyr och wienernougat hade jag tänkt. Sen slå in de sista julklapparna.


Åsele, övik, sundsvall och tillbaka igen

2010-12-22 / 00:14:09


Vilken lång och hemsk dag det har varit. Hannas tåg var försenade flera timmar, hon missade sista bussen till Övik och vi fick sätta oss i bilen och köra därifrån till Sundsvall för att hämta henne. Så många mil blev det innan jag var hemma, kom precis innanför dörren. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Vi åt middag på en supermysig thailändsk restaurang, handlade massa godis och hade en lång bilfärd hem att bara prata med varandra.


Red lips, red hair

2010-12-20 / 23:52:11


Magen är alldeles full av knäck och glögg, är dessutom lite mörkrädd efter allt spökprat hemma hos Sofie. Imorgon blir det ännu en tidig morgon, sista kapitlet i Kotler ska läsas innan jag åker till Övik. Ses imorgon!


Stars glitter just like diamonds

2010-12-20 / 09:58:53


Weheartit
Jag sitter hemma hos mamma idag med mina böcker, en filt och några kakor. Måste läsa massor över jul och gör helst bort det mesta i veckan. Det betyder många långa timmar! Imorgon kommer Hanna hem igen, vi ska hämta henne i Övik så jag tänkte hinna en sväng på stan medan vi är där. Glöggkväll med tjejerna och en promenad med Maria väntar ikväll. Vad gör ni idag?


Christmas holiday

2010-12-19 / 12:04:02







Tog inte så många bilder på julfesten, men här kommer de som hade någorlunda skärpa. Förstår inte riktigt vad jag höll på med för de flesta var suddiga, haha! Vi fick jättegod mat, underbara gröna och rosa muffins och julklappar. Jag fick en väska i plast med ett hjärta på och världens sötaste rim till.

Jag sitter hemma i Åsele nu, så det blev en tidigare hemfärd än vad som var tänkt. Nu är jag hemma i nästan tre veckor, så skönt!


Dreamcatchers

2010-12-17 / 16:14:27


De här örhängena från Bik bok ska jag bära ikväll. Har länge letat efter ett par som ser ut som drömfångare. Dessutom var det extra bra pris på smycken på Bik bok idag.

Har shoppat julklappar på Birsta tillsammans med mamma och Maria. Köpte till både Hanna och Mathias, så nu har jag bara en kvar. Nu ska jag sätta igång spotify med massa bra musik och göra mig iordning för festen.


The sound of your voice

2010-12-17 / 09:07:50


Igår var jag på skolan precis hela dagen. Slängde mig bara på sängen när jag kom hem och låg där hela kvällen. Dessutom hade vi inget vatten här hemma. Inte en endaste vattendroppe. Man glömmer bort hur beroende man är av att ha rinnande vatten. Som tur är fungerar det nu! Idag har jag en föreläsning under dagen och klockan 18 börjar julbordet med klassen. Det ska bli så kul!


Go big or go home

2010-12-16 / 10:17:54


Det här halsbandet ska jag bära på juldagen. Hade tänkt ha en enkel one shoulder klänning så halsbandet passar bra till. Tycker det är superfint! Maffigt och silver, precis som jag ville ha det.

Vi blev 9 stycken tjejer på middagen igår. Vi satt i 4 timmar och pratade, tiden bara flög iväg. Idag är jag uppe tidigt, ska laga mat, läsa och så ska jag hinna en sväng på stan också. Imorgon har vi julbord med klassen, det ser jag fram emot. Dessutom kommer mamma hit och bor hos mig två dagar. Så det blir julshopping och mys hela helgen.


Today is a gift, that's why it's called the present

2010-12-15 / 14:08:37



Mycket läsning tar upp min tid. Varvar kurslitteratur med cosmopolitan! Ikväll ska jag ut och äta tacos och pizza med några vänner. Är alltid skönt att göra sådana saker, få släppa allt och bara vara. Se om jag hinner med att fota vad jag har på mig idag också. Min kamera fungerar nu, bara det att blixten inte går upp av sig själv längre så måste ändå in med den på lagning. Inget stort fel dock, det känns skönt! :)


Silver watch

2010-12-14 / 13:29:07


Bild. Jag vill jättegärna ha en silverklocka, en klassisk modell. Har sett några fina från CK på några olika smyckesbutiker.

Idag är det plugg som gäller för min del, har varit på universitetet på morgonen och nu tänkte jag läsa hemma. En rolig grej är att vår lärare i denna kurs är rapparen som var med i Melodie MC. Här finns en av deras musikvideos.


With my head among the clouds

2010-12-13 / 20:05:46


Är sjukt kallt ute, så min pälsjacka, hårbandet från Bik bok, plus en extra tröja fick åka på när jag gick till kyrkan. Den beiga capen med fransar som jag även hade i lördags kommer från Åhléns.


Lucia

2010-12-13 / 15:14:27

Har haft introduktion i vår nya kurs idag. Jag var lite orolig vad vi skulle få för uppgifter över jul, men blev positivt överraskad. Vi ska utsätta oss för så mycket reklam som möjligt i två dagar. Reklam på tv, internet, tidningar, annonser..you name it! Sedan skriva ett litet arbete om vad reklamen skapar för känslor hos oss..

Idag är det dessutom lucia, så snart ska vi gå och se luciatåget i Sundsvalls kyrka. Ska bli så mysigt!


Midnight skies

2010-12-12 / 23:13:34


Bilden lånade jag från Christina. Sååhär taggade var vi igår, ser sjukt roligt ut.

Nu ska jag krypa ned i sängen och se CSI. Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker hemåt för att fira jul. Känns otroligt skönt att få komma hem ett par dagar innan julafton. Sov gott allihopa!


Isadora Build Up

2010-12-12 / 15:59:01


Här är min nya mascara. Ville ha en vattenfast då jag är trött på att komma hem från skolan på dagarna med svarta smulor av mascara under ögonen. Tycker den här var toppenbra. Fransarna fick jättemycket volym och såg superlånga ut..

Idag ligger jag mest bara hemma och laddar inför imorgon och nästa kursstart. Hade väldigt roligt igår, det blev först pizza till middag med Anna & Frida, fest på köpmans och sedan dansade vi på kåren där Christina och Ida spelade.


Fan fan fan

2010-12-11 / 18:50:30


Såhär ser jag ut ikväll, vägrar frysa när jag går hem så det blir byxor istället för kjol.

Idag har jag ätit lunch på Innergården tillsammans med min morbror Jerry och Elionore. Åkte ut på Birsta och köpte lite julklappar efter det. Sen händer det en massa skitsaker, efter att jag fotat nyss så slutade blixten i min kamera att fungera. Vill lägga mig ned och gråta. Är sjukt hur beroende man är av sina teknikprylar, men är så rädd om min kamera. Blir att skicka den på lagning nu. Åh, utekvällen startar alltså med ett riktigt dåligt humör. Nu går jag till Anna. Kvällen kan ju bara bli bättre..


You put the colour in my world

2010-12-10 / 22:28:50



Håller på att planera vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska på bartömningen på kårhuset. Önskar så att jag hade haft ett par skinnshorts med hög midja. Blir kanske en tripp till Birsta imorgon..

Dagen på spa var underbar. Vi var där hela dagen, åt lunch/middag, fick massa god frukt, badade och fick behandlingar. Jag hade valt en 50 minuters ansiktsbehandling. Det var underbart. Känns som att man får en helt annat lyster i huden nu efteråt.


Spa Maskrosen

2010-12-10 / 09:40:36


Nu åker jag på spa med de här tjejerna på Södra berget. Ska bli otroligt skönt! Och så är det fredag också, det kan inte bli så mycket bättre än så. Vi hörs sen när jag kommer hem..
Ha en fin fredag!


Spin me again

2010-12-09 / 17:29:01


Ja som ni ser så har jag fastnat i ett litet mönster med oversize, hög midja och svarta plagg. Men den hör lite vintern till. Och så röda naglar och röda läppar till det..


I'd walk to you if I had no other way

2010-12-09 / 14:34:00


Idag inviger jag mitt långa korsörhänge från JFR. Där finns massvis med snygga smycken!

Jag har sovit som en kratta inatt. Pappa åkte till Stockholm vid 4 inatt och sedan kunde jag inte somna om. Men det gjorde ju att jag fått massor gjort idag. Matlådor, en lång promenad i snöovädret och så har jag även hämtat ut en ny kurslitteratursbok. Ikväll skulle pappa bjuda på middag på Birsta eftersom han är tillbaka här vid middagstid. Så då kanske jag hinner julklappsshoppa lite också..


Forever 21

2010-12-08 / 20:02:33


Nu har forever21 UK öppnat. Det innebär att man kan beställa hem till Sverige utan att betala tull som tidigare. Åh så kul. Jag älskar deras kläder! Ska spana in vad de har för något nu..


I put my high heels on

2010-12-08 / 16:07:49


Idag har jag på mig min sköna cape från Åhléns och kilklackar från Nilsons tillsammans med mitt gråa linne från H&M.


Mer & mer

2010-12-08 / 11:49:42


Stylebykling
Såg nu att fransjackan på H&M kostar hälften så mycket på rean. Lite sugen är jag på att köpa den, tror att den skulle vara jättesnygg i sommar också till jeansshorts.

Fick veta att min pappa kommer ikväll istället för imorgon, så efter middagen på Biteline möter jag väl upp honom någonstans. Hörde något om godis och fika, det tycker jag låter toppen! Först måste jag spendera dagen med att städa här hemma. Vad gör ni idag?


Lights will guide you home

2010-12-07 / 21:55:11


Country by mail
Jag skulle vilja ha någa fina små ljuslyktor att ha på mitt nattduksbord eller på mitt barbord. Gillade dessa från Country by mail. De ser lite gamla och slitna ut vilket jag tycker är fint..


I feel so lost

2010-12-07 / 17:36:25

Idag har jag skrivit min första hemtenta i terminens tråkigaste kurs. Jag gillar egentligen kursens innehåll, det är bara vår lärare som får mig att vilja dö lite. Tentan var rätt svår och nu är hela mitt huvud fullt av begrepp, konvergens, framing och medialisering. Gillar att Frida skulle gå in på min blogg idag under tiden hon höll på skriva tentan och råkade skriva medialiseringseriiksson.blogg.se istället, haha!

Nåväl, nu ska jag vila huvudet lite. Är ledig fram till måndag nu, ska passa på att göra massa roliga saker. Imorgon ska jag på Biteline med några vänner, på fredag ska vi hit, på lördag är det bartömning på kåren och så får jag besök av pappa en dag i veckan också..


The colour of love

2010-12-06 / 19:12:00


Bild: Life by Matilda
När jag såg dessa skor blev jag totalförälskad. Hur fina är de inte? Nu har jag inte sett dem i verkligheten men måste nog gå och spana in dem. De finns på Scorett!


Mysdag

2010-12-06 / 15:14:31


Det här myser jag i idag. Min gråa jumpsuit som är det bästa plagget att ta på sig när man är stressad.

Känner mig otroligt duktig idag. Klev upp tidigt, gick till skolan och läste klart alla kapitel på ett par timmar. Så nu är kvällen fri, känner att det inte är någon mening att läsa mer. Det är en hemtenta som vi har imorgon, så mellan 8 och 17 sitter jag och skriver. Nu ska jag ladda med mellanmål och sedan gå på ett skivstångspass.


Two of my favourite things

2010-12-05 / 20:37:18


I vinter är de här två mina absoluta favoriter. Rouge "Must have" och cake eyeliner från Make up store.

Julmarknaden idag var så mysig, vi var där i lite mer än en timme. Fikade och köpte knäck. Sedan jag kom hem har jag suttit med huvudet i böckerna och ändå känner jag mig stressad över hur jag ska hinna läsa allt. Så är det när jag prioriterat roligare saker än att läsa, så imorgon blir nog ingen rolig dag.


Andra advent

2010-12-05 / 12:48:25


Idag tänder jag andra ljuset. Det börjar närma sig jul..

Hade väldigt trevligt igår. Vi var hemma hos Johanna, pratade, åt chips och lyssnade på musik. Sedan gick vi till kåren där Malins kompis spelade. Jag var hemma just innan klockan 3 så det blev en låång sovmorgon idag. Jag håller på att laga mat just nu, sedan ska jag möta upp Johanna för att gå på julmarknaden på norra berget. Adventsmys!


It's dancy time

2010-12-04 / 19:10:39


Nu är jag redo för kvällen. Har på mig spetslinne från Gina tricot, kostymbyxor från H&M & skor från Din sko.


Jag är sjukt trött i kroppen och huvudet så blir nog ingen lång kväll för min del, men det ska bli skönt att komma ut och göra något roligt.


Shorts i skinn

2010-12-04 / 11:42:44



Bilder från Sofis Mode
Hittade dessa fina skinnshorts i Sofis mode, har letat efter ett par ganska länge nu och de här tycker jag såg väldigt fina ut. De måste jag nog gå och titta på i butik..

Jag har massor att göra idag, knappt så jag vet hur jag ska hinna. Håller på att tvätta nu, sedan ska jag till systemet och dessutom ska jag hinna läsa en hel del innan jag går till Johanna ikväll. Ha en fin dag allihopa!


Min fredagkväll

2010-12-03 / 17:24:46


Här ser ni vad jag ska syssla med på fredagskvällen. Äta massa godis, läsa tidningar och se på tv. Var på stan tillsammans med några vänner efter skolan. Hela jag var som en snögubbe när jag kom hem. Väldigt frusen och kall. Älskar all julbelysning som finns på stan just nu, om jag kommer ihåg ska jag fota och visa er..


I adore you

2010-12-03 / 10:44:55

Tog en liten ofrivillig sovmorgon, hade nämligen stängt av larmet i sömnen. Jag som hade tänkt hinna läsa massor innan föreläsningen började. Nu får jag ägna stora delar av helgen åt läsningen istället, har nämligen tenta på tisdag. Så vad ska jag göra i helgen? Ikväll blir det mys framför Idol och imorgon ska jag gå ut tillsammans med Malin och Johanna. Om jag hinner ska jag dessutom ut på julklappsjakt..


Keeping it red

2010-12-02 / 17:12:00



Eftersom jag hade 25 % rabattkort hos min frisör så köpte jag ett balsam och schampoo i en liten julförpackning som skulle bevara min färg bättre. Kérastase Reflection.


2:a december

2010-12-02 / 14:47:33


Mina skor fick inte komma med i bild, det är så svårt med självutlösaren ibland. Men såhär ser jag ut idag, med mina byxor i skinnimitation från H&M och t-shirt från Acne.

Har varit på en väldigt inspirerande terminsutvärdering tillsammans med den programansvariga för info/pr. Jag fick verkligen ny energi till att läsa, är motiverad till tusen för alla kurser och alla praktiska vårterminer de kommande tre åren.


One more picture

2010-12-01 / 19:42:46


Det var någon som ville se fler bilder på håret. Här kommer en! Jag blir fortfarande chockad när jag ser mig själv i spegeln..


Hemma hos mamma

2010-12-01 / 17:19:18



Jag var hemma hos mamma och fotade lite ihelgen. Hon inspirerar mig otroligt mycket. Speciellt när det gäller inredning. Bordet i hallen är en gammal symaskin som vi haft i huset sedan vi var små, hur charmigt som helst.


Mac ♥

2010-12-01 / 13:27:46

Vi sitter i J huset och roar oss med att ta massa roliga bilder. Egentligen ska vi träna till redovisningen vi har i eftermiddag men det här är roligare. Vad gör ni idag?