So many butterflies

2011-08-30 / 20:19:06

Jeans Monki / Stövletter Nilsons / Oversize topp H&M / Halsring Skeletonjewelry
Här är en gammal dagens som jag glömt att posta. Den är från i fredags, såhär trivs jag allra bäst. Svarta jeans, vardagsklackar och en oversize tröja till.

Ska strax krypa ned i sängen då huvudvärken inte vill släppa, det blev alldeles för lite sömn inatt (och för mycket att dricka!) och så har jag en väldigt spännande dag framför mig imorgon också.

A beautiful dress

2011-08-30 / 12:23:54


                                                                           Nelly Trend / 349 kronor
Jag gillar verkligen Nelly Trend. Finns många söta klänningar, snygga shorts och speciella plagg. Denna klänning var ju hur fin som helst, hade varit perfekt på vår Black & White sittning som vi har på torsdag.


Måndag.

2011-08-29 / 09:54:23

Idag startar min första kurs efter sommaren. Ska bara vara på skolan några timmar på en föreläsning, sedan ska jag åka och handla mat tillsammans med Malin. Ikväll ska vi nämligen delas in i faddergrupper, äta middag och sen blir det massa roliga aktiviteter på kåren. Minns denna kväll förra året som en av de roligaste. Så förväntningarna är höga.


Is that alright

2011-08-27 / 17:40:30


Gjort mig klar för kvällen. Bestämde mig tillslut för min silvertopp med svart kjol och "Dare" från Make Up Store på läpparna. Som ni ser sitter min drömfångare på sänggaveln nu, men köpte en ännu större och finare i Malmö. Den måste jag komma ihåg att visa er.


Jag kan inte skilja på

2011-08-27 / 16:29:07


Zara hade mycket mysiga stickade tröjor just nu. Jag kommer mysa i denna vita i höst och vinter.

Nollningen drog igång här i Sundsvall igår, en liten tjuvstart sådär. Vi spenderade kvällen på kåren där vi dansade mest hela tiden. Vi bestämde oss för att ge upp ganska tidigt och avslutade med mat på Mcdonalds. Idag kör vi igen!

Lanza och Joico

2011-08-26 / 17:26:18

Idag köpte jag ett vårdande balsam från Joico och ett en volymprodukt med värmeskydd från Lanza. Mitt hår behöver definitivt både vård och volym.

Ida och Johanna hämtade mig med bilen imorse och så åkte vi ut på Birsta. Letade jeans med hittade inga. Vi gav upp shoppingen efter en timme och åkte istället på Ica Maxi och en sväng på Systembolaget. Nu ska jag bege mig iväg på grillning på förrådet där vi ska få träffa några nya studenter. Spännande!

Light as a feather

2011-08-25 / 18:36:32

Är redo för kvällen nu. I mitt öra sitter mitt nya örhänge från Skeletonjewelry. Älskar fjädrar, så fint på både örhängen, halsband och i håret. Blir mycket fjädrar i höst..

Something new

2011-08-25 / 17:32:12

Här är polotröjan jag köpte på H&M Trend. Kunde inte motstå ett köp då jag såg hur otroligt snygg Columbine Smille var i sin tröja här. Baksidan av denna polotröja är väldigt snygg, när jag har på mig den ska jag fota och visa er. 

Har sprungit lite på stan idag. Köpt små nödvändigheter och lunchat på Coffeehouse med tjejerna. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför middagen på Biteline.  

Sparkle like diamonds

2011-08-24 / 19:55:57

Jeans Monki / Metallictopp H&M / Boots Din sko / Halsring Skeletonjewelry

Ledsen för den dåliga kvaliteten på fotot, men min kamera ville inte samarbeta imorse i min dunkla lägenhet. Har varit på fadderutbildning mellan 9-18 idag. Gick och handlade med Hanna innan vi gick hem så har precis kommit innanför dörren. Är så glad att se alla mina fina fina vänner så imorgon ska vi både luncha och äta middag ute tillsammans. Finns ju så mycket att prata om efter en hel sommar..

Polo, metallic och stickat

2011-08-23 / 21:37:53


Här ser ni en liten glimt av de tre tröjor som jag köpte i Malmö. Lite metallic, lite polo och så stickat. Bättre bilder på samtliga plagg kommer framöver. Ska nog inviga en av dem imorgon på vår fadderutbildning. Hela dagen imorgon spenderas med min fina klass.

Hold on to the feeling

2011-08-23 / 11:16:25



Nya höstboots från Din Sko. Tycker de är allra finast till svarta jeans, kjol eller klänning.

Vi landade i Umeå igår efter en underbar vecka i Malmö. Idag måste jag packa allt jag ska ha med mig till Sundsvall. Ikväll skjutsar pappa mig till Övik där jag tar bussen sista biten hem. Ska bli skönt att komma till min lägenhet igen och att vardagen och andra året drar igång.


Här finns ingenting att klaga på

2011-08-22 / 09:30:27



Topp Stylein / Shorts Estradeur / Väska Monki / Klocka CK

Såhär såg jag ut igår när vi var ute på TGI Fridays och åt middag. Passade på att vara barbent och det var otroligt skönt ute. Malmö festivalen är ju i full gång här nere så efter middagen såg vi på Daniel Adams Ray och senare även Veronica Maggio. Fin stämning och sjukt mycket folk. Idag ska vi på Redfellas för att smaka deras smoothies och så blir det middag innan vi flyger hem ikväll.


This is your day

2011-08-21 / 12:05:45

                                    
Idag fyller Hanna 23, så vi bakade en liten tårta och åt till frukost. Idag skiner solen över Malmö så vi ska ut på en promenad och ikväll ska vi äta middag på lilla torget. Bridesmaids igår var så jäkla kul, skrattade tills tårarna rann. Se den!


CPH

2011-08-20 / 10:39:35


Kjol Vila / Kavaj H&M / Linne H&M / Boots Din Sko (nya) / Väska Monki

Idag har vi varit i Köpenhamn. Lika underbart som alltid! Nu hittade vi dessutom, till min stora glädje Abercrombie and Fitch butiken. Där var det som en nattklubb, massa musik, mörka rum och halvnakna manliga modeller(!). Väldigt fina kläder också men mest sommarlinnen, vilket inte känns så aktuellt nu. Blir en tripp dit nästa gång också! Det var dessutom Köpenhamn Pride, otroligt roligt att se alla människor som deltar och all glädje.

Jag kom föresten hem med en fin höstjacka från Object. Den ska ni få se senare..

All day, all night

2011-08-18 / 18:12:47

Dessa fina skinnshorts finns på H&M just nu, supersnygga! Hade gärna haft dem i min ägo..

Vi tog med oss en filt och en hemmagjord sallad på förmiddagen och hade picknick i Folkets Park. Efter lunch gick vi på stan, spanade in alla höstnyheter och fikade på Espresso House. Har dödligt ont i benen och fötterna nu efter allt springade. Bland annat fick bootsen följa med mig hem nu, inviger dem nog redan imorgon..

A ray of sunshine

2011-08-17 / 18:53:59


Jeans och väska Monki / T-shirt och cape H&M / Converse / Ray Ban aviators

Såhär har jag sprungit omkring på stan idag. Skönt med låga skor vid shopping. Har provat ett par boots men ska fundera tills senare i veckan hur jag ska göra. Just nu håller vi på att laga en sen middag och sen får vi se vad vi hittar på..

Framme i Malmö

2011-08-17 / 12:56:43


Är väldigt sugen på att klippa en lång page när jag ser hur lång min lugg blivit. Vad tror ni?

Var framme i Malmö sent igårkväll. Vi la oss framför tv:n när vi kom fram och nu på morgonen tog vi en lång sovmorgon. Ska strax äta hemmagjorda kycklingwraps, min kära vän Idas goda recept. Sen åker vi ut till Ikea här i Malmö.


När vi låtsas på riktigt från hjärtat

2011-08-16 / 12:06:37

Har problem med både internet och att ladda upp bilder här på bloggen. Tänkte iallafall titta in och säga hej innan jag åker. Har packat färdigt nu och väntar egentligen bara på att åka. Vi flyger från Umeå så vi har beställt varsin sallad från Kronan som vi äter på vägen. Bloggar väl från Malmö nästa gång, kanske imorgon. Vi ser väl helt enkelt!


All that glitters is not gold

2011-08-15 / 17:56:41


                                                                                 Zara / Silverclutch / 799 kronor
Metallic är ju väldigt inne nu i höst. Jag älskar det och skulle helst vilja ha en väska eller en topp i silver. Något annat jag kommer spana efter under shoppingen är Malmö är skinn i alla former, en fin stickad tröja, polotröjan, boots och en snygg skjorta.


Let's go

2011-08-14 / 17:44:31







Har lite Iphone bilder sedan igår, därav den dåliga kvaliten. Hade jättekul, skrattade massor och dansade ännu mer. Misstänker att vår lilla dans är det som gör att jag har ont i hela kroppen idag. Tack Pallan och Henke för en rolig fest!

Nu går jag på jobbet, mitt sista pass innan jag blir ledig. Åker sedan på en sista semestertripp för den här sommaren, på tisdag flyger jag och mamma ned till Malmö och hälsar på Hanna. Vi stannar i en hel vecka den här gången.

In the army now

2011-08-12 / 17:28:32


Här är min militärinspirerade jacka som jag rotade fram i min garderob. Denna jacka är flera år gammal men jag trivs fortfarande otroligt bra i den. Den kommer från Ichi!

Enjoy the little things in life

2011-08-12 / 13:18:34

Fredag. Alltid lika underbart med helg. Jag ska jobba hela helgen, men imorgon är jag ledig under kvällen så då blir det inflyttningsfest/grillkväll hos Paulina och Henke. Hoppas att värmen hittar hit tills dess för jag hade planer på att bära kjol. Ska se om jag hinner fota min armyinspirerade jacka som jag rotat fram i min garderob idag, isåfall postar jag bilder på den sen. Älskar att fynda plagg i min egen garderob..


Rainbows apologize for angry skies

2011-08-11 / 20:24:54

Tänkte tipsa er om denna mascara, fungerar superbra och ger fransarna längd. Ett väldigt bra budgetalternativ.

Idag har jag varit ledig, så har ätit lunch tillsammans med Terese och sedan satt vi hela dagen vid köksbordet och pratade. Fick sedan massage av mamma, superhärligt och välbehövligt. Nu ska vi sätta igång och baka en vaniljkaka här hemma, mums!

Höstklackar Weekday

2011-08-10 / 20:37:13


Bild: Beatas.se
Hur fina är inte dessa klackar från Weekday? Fint med klumpig klack och spetsig tå! Ett par snygga höstklackar och ett par låga boots är på min önskelista just nu. När det gäller bootsen har jag redan tittat ut ett par som jag vill ha.


Cause I'm bound to drift a while

2011-08-10 / 19:24:25


Bild från förra veckan

Har jobbat fram till klockan 16 idag, var hemma så sent igår så fick inte sova många timmar inatt. Därför ska jag spendera den här kvällen med att se en film. Men först ska jag ut och promenera ett varv runt Söråsele. Bara jag och min musik.


Casual clothes

2011-08-09 / 15:42:09


Jeans Monki/Cape Åhléns/Converse/Linne H&M/Halsband Bik Bok
Idag har jag städat och tvättat hela dagen så valde lite mysigare kläder. Ska dessutom sitta i bilen några timmar ikväll också. Har lovat att hämta pappa och Mathias på flygplatsen i Umeå då de kommer med flyget från Malmö. Åker lite tidigare så jag hinner träffa Maria i en sväng och lämna en tröja hos Sofie.

Red, black and white

2011-08-09 / 13:53:00

Här är tre av mina höstfavoriter hos Weekday. En vinröd tröja vill jag ha i höst, likaså en ljus stickad tröja. Den svarta toppen med en arm från Cheap Monday tror jag skulle vara snygg på då den ser lite oversize ut. Weekday har alltid ett bra utbud av mysiga stickade tröjor och oversize toppar. Perfekt på hösten och vintern!

Don't dream of new paths and take the old one

2011-08-08 / 12:00:00


H&M / Duschdraperi / 179 kronor

Vi har varit en sväng till Junsele idag, jag, mamma och mormor. Tittade lite på möbler ute i Röån och sedan bjöd mormor på fika på ett litet café. Ett bra sätt att fördriva en ledig regning dag på. Klickade mig in på H&M när jag kom hem och hittade detta duschdraperi med volanger. Väldigt sött till ett bra pris!


Let's kick back and relax

2011-08-07 / 20:00:47

Ikväll efter att ha avslutat helgens jobb slappnar jag av i soffan med tidningar och musik. Den kommande veckan är min sista vecka på jobbet, sedan är jag ledig i två veckor innan skolan börjar. Hoppas att augusti kan bjuda på lika vackert väder som juli gjort. Annars är jag fruktansvärt taggad på ett nytt läsår i Sundsvall. Saknar alla mina tjejer otroligt mycket, tror årets nollning kommer bli fantastisk.

Bandeau topp

2011-08-06 / 13:28:43

Den här bandeautoppen köpte jag på Bik Bok för några veckor sedan, passar fint under nästan alla mina linnen. Skulle vilja ha en liknande fast i svart spets också.

Friday I'm in love

2011-08-05 / 23:25:30

Har haft en alldeles underbar fredag. Sitter just nu i vår soffa med en filt framför en film. Har ätit alldeles för mycket paj hemma hos mamma och skrattat och pratat om livet tillsammans med mina fina kusiner, min moster och mamma. Imorgon ska jag bjuda på lunch här hemma och sedan jobbar jag resten av helgen. Det blir en lugn helg för mig med andra ord. Vad ska ni göra?


Vart jag mig i världen vänder

2011-08-04 / 12:01:56


Virkade shorts H&M, kavaj Vila och topp Acne

Solen skiner även idag och jag är ledig fram till klockan 16. Ska laga lunch till mig och Robin nu och sedan gå en långpromenad. Vad gör ni idag?


För alla glömmer men inte jag

2011-08-03 / 22:42:10


Virkad klänning (mammas gamla), fransväska Lindex, Ray Ban Aviators och sandaler Scorett

We don't sleep when the sun goes down

2011-08-03 / 22:18:03


Jag, Mathias, Antonia, Robin och pappa åkte ut med flotten ikväll. Vi tog alla ett litet kvällsdopp, jag och Antonia hoppade i nästan direkt medan lillebror var en badkruka. Jag älskar verkligen livet just nu, sommaren är underbar.

Wherever you go I will follow

2011-08-03 / 12:44:31


Idag har jag på mig mitt halsband från Bik Bok där jag fäste mitt drömfångarörhänge. Så fick jag ett helt nytt smycke!

My heart beats like a drum

2011-08-02 / 18:59:51


Linne och halsband Bik Bok, Shorts Levis

Jag har spenderat dagen på jobbet. Underbart väder har det varit idag, så har mestadels varit ute. Pappa bjöd på grillat när jag slutade och nu ska jag spendera min lediga tid tillsammans med Robin. Vi ska strax åka och köpa en glass och kanske åka en stund till Stamsjön.

Black Poncho - Gina Tricot

2011-08-01 / 12:33:24


Gina Tricot / 149 kr
Gina Tricot har fått in ponchos i svart, vitt och beige. Tror de skulle vara superfina i höst över en skinnjacka. Jag är lite sugen på att klicka hem en.