Blue like the sky

2012-06-27 / 15:07:17
En outfit sen någon dag tillbaka. Kavaj, Second hand / Jeans, Gina Tricot / Linne, Topshop / Skor, Lindex
 
Ska strax ställa mig och laga middag till mitt resesällskap, bestående av mamma, moster, Matilda och Alice. Vi ska äta här innan vi åker och sen får vi se hur långt vi orkar köra idag! Hoppas på att resan går snabbt så jag får träffa Hanna snart. Jag ska nog lyckas uppdatera lite i Malmö också. Ha det så bra tills dess!
 

Underbara tisdag

2012-06-26 / 11:36:53
Bild från Augusti förra året.
 
Inatt kom hem min sambo hem från ännu en jobbvecka. Så nu ska jag ut på en promenad innan han vaknar så jag har dagen fri sedan. Imorgon åker jag till Malmö för att hälsa på Hanna. Vi ska åka bil ned så det blir en lång roadtrip, men vi är fem som åker så det kommer bli väldigt kul.

Tolv från midsommar

2012-06-23 / 21:42:40
 
 
 
Här är tolv foton från min midsommar. Tyvärr fotade jag bara med mobilen och inte speciellt mycket, får låna bilder av de andra sen.
 
Jag spenderade min midsommar ute i Söråker där Malin P och Mattias hade fixat midsommarfest. Det var lunch, massvis med roliga lekar och så dans runt midsommarstången. Det var så himla bra arrangerat, allt från maten till aktiviteterna. Vi hade ju så tur med vädret också. Det enda som jag egentligen saknade var Robin! Hur hade ni det?

Platform shoes

2012-06-21 / 21:57:37
Nya sandaler med platå från Lindex. Ska visa bättre bilder senare.
 
Vilken fin dag det har varit idag. Jag har suttit på balkongen, solat och läst en bra bok. Sprang lite på stan också och en sväng förbi systemet inför morgondagen. Jag kommer fira min midsommar i Söråker. Det kommer bli en heldag med både lunch, middag och lekar. Hur firar ni?

A little piece

2012-06-20 / 18:31:01
Här är en liten del av vårt sovrum där jag har min helkroppsspegel, klädställning och skor. Det är inte alls klart här, men tänkte att jag visar det ändå då jag visat så lite av vår nya lägenhet. Vill helst ha en större klädställning, ett par hyllor på väggen osv. Förhoppningsvis bli det fint när jag är klar!
 

Sommarlack

2012-06-20 / 13:44:53
Dessa två nyanser från Depend är nya i min nagellackssamling. Ett korallrosa och ett som är rosa med skimmer i.
 
Jag och Ida har precis varit ute i solskenet och gått milen. Vi gick två varv runt Sidsjön istället för ett och nu känns det i benen. Jag har tyvärr dragit på mig en hemsk förkylning så vågar mig inte på att springa ännu. Hostar hela nätterna så har haft väldigt svårt att sova. Hoppas att det går över snart, det var länge sedan jag var såhär peppad på träning. Ska strax ge mig på mina garderober här hemma, slet ut alla kläder imorse innan jag gick så jag skulle få det gjort en gång för alla.

Finaste tisdagen

2012-06-19 / 16:46:14
Idag har jag varit och lunchat med de fina damerna på bilden ovan, fina Ida och Stella. Ida, Frida och Emelie var också med. Vi höll till på Tant Anci och Fröken Sara som vanligt. Ett av stans bästa lunchställen.

Jag har precis lagat bananpannkakor till middag och ska snart ut på en promenad till norra berget med Frida och Ida. Jag sitter och klurar på vad jag ska ha på mig på midsommar också, hoppas att det inte blir för kallt för att bära kjol.

H&M Divided Metallic

2012-06-18 / 17:57:51

Köpte dessa byxor i ormskinnsmetallic på H&M:s Divided avdelning. Lite galna såklart, och supersköna!

Idag har solen och värmen äntligen varit här.Imorse tog jag en powerwalk med Ida och senare under dagen har jag och Robin legat i en park och solat. Vi hann även åka ut till Sidsjön en stund för att doppa tårna i vattnet.

En inredningsdröm

2012-06-17 / 22:18:44

Bild: Passionforfashion

Vi var på födelsedagsfirande i Gafsele idag och fick massage av mamma innan vi tog bilen och åkte hem till vårt eget krypin här i Sundsvall. Ibland är det så otroligt skönt att komma hem, till sin egen säng, alla saker och den speciella platsen i soffan. Tänkte försöka få någon ordning i vårt sovrum denna vecka en gång för alla, vill främst hitta en hylla för alla vackra skor och så skulle jag vilja ha en klädstång att fästa i väggen. Då vårt sovrum är så stort är det perfekt att ha en hörna för alla vackra kläder. Har sett fina exempel att inspireras av, som bilden ovan.

Leopard

2012-06-13 / 20:08:20

Så fantastiska sandaler från
Zara. De är tyvärr slutsålda på hemsidan men de kanske finns i butik fortfarande. Någon som har sett dem?

Äntligen kom solen. Vi har legat ute och solat halva dagen och ätit massa gott. Skönt att vädret äntligen blev bra så jag slipper vara så rastlös. Denna sommar kommer jag vara ledig fram till ungefär mitten av juli vilket jag aldrig varit tidigare. Ska verkligen ta vara på dessa lediga veckor och försöka göra det bästa av dem! Så underbart med sommar.

Picture from last summer

2012-06-11 / 18:50:50
Är sjukt trött på det tråkiga vädret här hemma. Längtar tills jag äntligen kan bära kjol och shorts utan att frysa och såklart öppna skor.

Började dagen med att springa imorse. Så fruktansvärt jobbigt att springa med träningsvärk. Varenda muskel i min kropp värker. Ska försöka mig på att springa ännu längre imorgon, men vi får se hur det går med den saken. Imorgon kommer dessutom äntligen Robin hem från Stockholm. Det ska bli så fint att ha honom hemma!

Maskeradbrännboll

2012-06-11 / 11:49:00


I lördags var vi på Paulina och Henkes maskeradbrännboll i Söråsele. Jag och Mathias var Tingeling och Peter Pan. Hade så sjukt roligt åt hans gröna strumpbyxor. Hade en väldigt rolig kväll trots att det tyvärr regnade mest hela tiden. När jag vaknade igår så bjöd Terese på fika hemma hos henne. Satt där och drack varm choklad och åt muffins med henne och Sofie. Lyx!


Todays

2012-06-08 / 22:02:59


Jeans / Gina Tricot, Skor / Zara, Linne / Whitney Port Bik Bok


Skolavslutning

2012-06-08 / 17:19:01
Idag såg jag dessa två snygga brunetter gå ut nian. Så himla fina!

Styleguide Bik Bok

2012-06-07 / 10:23:33


Var inne på Bik Bok igår och fann så otroligt mycket fint. Här är deras styleguide för vecka 23. Gillar batik t-shirten bäst. Den finns nämligen i svart också, hur fin som helst!

Igår tog jag bussen till Övik där pappa hämtade upp mig. Vi strosade runt på stan en stund innan vi åkte hem till Åsele. Fick med mig ett fint linne från Whitney Ports kollektion hem som jag tänkte inviga imorgon. Nu ska jag spendera ett par dagar hemma hos mamma och pappa vilket ska bli skönt.

Vida byxor / Topshop

2012-06-05 / 18:41:10


Dessa vida byxor köpte jag i Stockholm. Har aldrig fotat och visat dem tidigare, men jag använder dem ganska flitigt. Går både att klä upp och klä ned. Har sett dessa på Zara också som jag är rätt sugen på att köpa.

Just do it

2012-06-05 / 17:32:03

Blev så glad när jag såg solen när jag vaknade imorse. Tog en löptur runt Sidsjön och köpte jordgubbar på vägen hem. Har dock haft en fruktansvärd huvudvärk de senaste timmarna som bara blir värre. Imorgon åker jag hem till Åsele så ska strax förbi min vän Ida och låna kläder till maskeradbrännbollen på lördag!


Vippig kavaj

2012-06-04 / 13:26:28

Fick denna vippiga kavaj av min fina vän Ida. Hon hade hittat den på en second hand butik och tänkte på mig. Den är lika vippig som min topp från H&M. Fint!

Regnet öser ned idag men jag har trotsat det dåliga vädret och gått en sväng på stan och varit och handlat. Jag som var så sugen på att springa en sväng men nu ska jag storstäda och planera min sommar istället. Ingenting är riktigt klart inför sommaren och planerna har ändrats ganska fort. Dock tror jag på att sommaren kommer bli fantastisk!

Isabel Marant

2012-06-03 / 16:21:51

Är lite sugen på ett par tie dye jeans. Elin Kling är supersnygg i sina från Isabel Marant. Jag skulle vilja hitta ett par liknande från någon budgetkedja. Några tips?

Vi har precis landat hemma i Sundsvall efter en helg i Härjedalen. Jag bestämde mig i sista stund att följa till stugan och njuta av en helg med god mat, fiske, spel och bastukvällar. Precis lika skönt som det låter! Tyvärr hade vi inte så tur med vädret, det regnade och snöade om vart annat. Och kallt är det också, var tog sommaren vägen?