Gott nytt år i förskott

2009-12-28 / 22:09:32

Sitter här nu och skulle försöka sammanfatta mitt år för er. Men gud vad det är svårt att sätta ord på allt som hänt, alla underbara minnen. För mig har det varit en fint år och jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv. Jag tror att jag tagit vettiga beslut och det känns i kroppen och i hjärtat. Jag mår så bra! Jag har hela världen framför mina fötter. Jag ska försöka uppfylla någon av mina drömmar under 2010. Kanske ska det bli mitt nyårlöfte, vem vet.

Imorgon åker vi upp till fjället vid halv 10. Sofie har fått jobb i sista sekund så tyvärr firar vi nästan alla på olika håll i år. Jag, Sanna och Hanna håller ihop uppe i Kittelfjäll och jag tror det blir toppen och er andra kommer jag såklart sakna. På vägen upp stannar vi i Vilhelmina och handlar plus att jag och Sanna ska solduscha. Hoppas på en jämn och fin brunfärg.

Hoppas ni får ett gott nytt år, en god nyårsmiddag, att ni får skratta med era nära och kära och att ni får en nyårskyss på tolvslaget. Här får ni en stor av mig, PUSS!

The bigger the better

2009-12-28 / 16:45:33


Något jag tänker köpa nästa gång jag åker till stan är ett stort halsband och just nu finns det massor i butikerna. Gör att man känner sig snygg även om man bara har en vanlig vit t-shirt och jeans.
Dessa kommer från H&M och Net-a-porter


Snart åker vi till fjälls..

2009-12-28 / 12:23:27

Imorgon åker vi till Kittelfjäll så det känns som att jag har massor att göra innan dess. Mammas kompis har gjort ett jättefint armband till mig i svart och silver som jag ska åka och prova. Sen är min att göra lista så lång och trist att det nog kommer ta större delen av dagen.

Här kommer bilder på två av mina julklappar till hemmet. En stor vit lykta av stora tjocka släkten och en skylt att hänga nycklarna på av min lillebror. Tycker han gjort det riktigt bra då jag faktiskt tittat på den tidigare och samma sak med lyktan..



Avis

2009-12-27 / 22:04:51
Jag, Robin och Fredrik har varit på Ica och handlat äppelpaj och vaniljsås. Måste försöka med att äta lite nyttigare efter nyår, för innan dess lär det ju inte bli av.

Längtar massor tills imorgon då min syster kommer hit till Åsele, jag kommer krama ihjäl henne för jag har saknat henne så mycket. Sen ska jag beundra hennes fina nya väska från Gucci som hon fick av sin chef, helt galet!!! Sen hoppas jag på att vi kan planera när jag ska åka ned och hälsa på nästa gång.





Smashbox

2009-12-27 / 19:42:12

I ett av paketen som jag fick av min älskling så fanns det smink från Smashbox och eftersom han beställt det från Eleven så fick jag även med massa små prover på andra produkter som jag redan fastnat för.

Jag fick Photo Finish Primer med SPF 15 och en concealer som jag faktiskt inte har testat ännu. Även om Cover all mix från MUS är min favorit så är det kul att variera, ibland så kör jag med flytande foundation och puder, ibland mineralprodukter os.v.



Juldagsbilder

2009-12-27 / 18:24:12
Somnade vid halv 4 inatt efter jobbet och var dödstrött när klockan ringde imorse. Men det var bara att kliva upp från den varma sängen och äta frukost innan jag skulle på jobbet igen. Har varit en snöig dag och kall. Har precis landat innanför dörren nu och vi har bestämt oss för att städa upp ordentligt här hemma innan vi får besök ikväll.

Här kommer iallafall lite bilder från juldagen. Just nu är vårt internet så segt att jag inte har tid att ladda upp fler. Enjoy!









Those who love passionately teach us how to live

2009-12-26 / 21:35:20
Det bådar inte gott att jag redan börjar bli trött och att jag jobbar fram till 3 inatt. Får dricka Cola och äta massa socker i ett försök att chocka kroppen till att vara vaken. Haha!

Tänkte visa denna jättefina tavla som jag fick av mamma och pappa i julklapp. Hon hade köpt den i Lycksele och nu funderar jag på att köpa några till i samma stil och ställa på en tavelist. Tycker att budskapet är så fint. Nu måste jag bara fundera ut vars jag ska hänga den.


Dagen efter

2009-12-26 / 11:44:43

Juldagen var lika rolig som jag trodde den skulle bli. Vi samlades hos Terese innan och gick sedan till Jessica och där var vi ända fram tills vi skulle på Wärsan. Mina fötter mår inte så bra idag då vi dansade så mycket igår så att det bokstavligen kändes som att fötterna hade gått av. Fick även reda ut en del saker med någon, jag var bara så himla glad att det efter så många år känns bra igen. Allting blev plötsligt så mycket enklare på något vis :) 

Vi stannade till stängning och sedan åkte jag bil hem, så otroligt skönt att slippa gå. Tack till alla fina människor som gjorde min kväll så bra. Jag börjar jobba ikväll och hinner nog inte lägga ut några bilder förns senare men jag lovar att de kommer så fort som möjligt..

Jag hade på mig leggings från Rare Fashion, klänning med markerade axlar från Bik Bok, halsband från Kapp Ahl, Skor från Bianco och väska från Gina Tricot.




Julafton i bilder

2009-12-25 / 16:43:28
Ska strax ta en varm dusch, är fortfarande iskall sen hemvändarmatchen. Funderar på att byta mina strumpbyxor mot leggings ikväll så slipper jag frysa så mycket och dessutom kan jag dansa utan att vara orolig att den korta klänningen ska åka upp. Sen ska jag träffa Sanna, Evelina och Terese. Hoppas på en kul kväll!

Här kommer lite bilder sen julafton,önskar verkligen att kvaliten på bilderna inte blev så dålig när man laddar upp dem här..














Christmasday

2009-12-25 / 10:02:29

Julafton igår var underbar. Vi åt mat, fika och godis och jag fick massa fina julklappar. Bland annat smink, massa heminredning och fina budskapstavlor. Ska försöka fota allt senare! Efter att vi hade öppnat alla klappar så sjöng vi karaoke och spelade Wii fit. Jag har till och med lite träningsvärk idag. När vi senare lekte viskningsleken så skrattade jag tills tårarna rann. Det var tråkigt att min syster inte kunde vara där men vi pratade på telefon och jag är himla avundsjuk på en av julklapparna hon hade fått.

Här är vad jag hade på mig igår. Mina strumpbyxor blev jätteglansiga på bild, himla fult. Men äsch, det får ni stå ut med. Klänningen kommer från Bik Bok och skorna från Bianco.



Ville bara titta in..

2009-12-24 / 10:30:22
och önska er en God jul. Jag har redan öppnat ett paket på morgonen, det från älsklingen eftersom vi inte firar jul tillsammans i år heller. Blev så glad av det jag fick! Jag ska ta på mig tjocksockarna och mjukiskläderna och åka och äta jullunch hos mamma och pappa, gör i ordning mig där och åker sen till Gafsele för att fira jul.

Almost christmas

2009-12-23 / 15:55:53

Har precis gjort mig klar för middagen i Söråsele men det en timme innan vi ska åka dit så nu ska jag sätta mig och se OTH. Kvällen kommer att bestå av en god middag och sedan bingolotto. Hoppas på att jag har tur och vinner något. Och så får ni ha en fin kväll..

Ikväll har jag på mig lackleggings från Rare fashion, topp från H&M, skor från Din sko och armband Kapp Ahl.



23:e december

2009-12-23 / 10:33:14
Dagen före julafton, känns riktigt konstigt. Men det ska bli så kul att spendera jul med stora tjocka släkten i Gafsele. Kommer sakna min syster som inte kunde vara hemma det här året heller, men jag håller henne sällskap via telefon under dagen. Idag är då sista dagen att förbereda. Så jag ska åka och klä granen hos mamma och pappa och vi ska åka och köpa bingolotter tills ikväll.



Förväntningar

2009-12-22 / 19:55:53


Bild: Lelove

Idag har varit en enda stor känslomässig berg och dal bana. Har pratat med Henrik i telefon och vi bestämde att göra något imorgon. Fick huvudvärk igen och mådde skit. Åkte hem till mamma och pappa och möttes av ett julkort som jag fått med posten, från käraste Jenny. Det var så fint och kan inte ens förklara hur glad jag blev. Jag har så fina vänner, skulle kunna ge min högra arm för er.

Sen händer det saker som jag inte kan med. Fan vad jag hatar att inte kunna påverka vissa situationer. Ibland blir jag så trött på att hela tiden vara stålmannen. Jag vet inte lösningen på alla problem. Jag kan inte alltid hjälpa eller göra något åt saken och jag hatar alla förväntningar på mig som känns som en stor tung sten på mina axlar. 



Trapped inside my brain

2009-12-22 / 16:28:48


Såhär ser jag ut idag. Stickad tröja från GT, jeans från Crocker och lårhöga stövlar från Don Donna. Jag har även en knut i håret, det brukar jag aldrig ha. Men jag gillar det.


Gold

2009-12-22 / 12:15:33
Har precis kommit hem och landat i soffan. Men nu är jag ledig fram tills helgen. Jag måste äta lunch och sedan ska jag upp och göra några ärenden som jag verkligen måste göra idag. Det är ju redan dan före dan..

Uppesittarkväll hos robins mormor och morfar imorgon, sedan jul och juldagen och sist men inte minst nyår. Den klänningen jag ska bära då håller jag hemlig tills dess, den är rätt enkel men himla fin tycker jag. Men här kommer en bild på toppen jag köpte igår, 199 :- från H&M


Make up store

2009-12-21 / 21:43:10

Har spenderat kvällen med Terese, en promenad och sedan massa fjant i hennes webcam. Nu ska jag äta en macka som Robin har bakat. Så gott, jag är impad. Sen måste jag sova, har haft löjligt ont i huvudet idag och inget verkar hjälpa.

Här är de två produkterna jag köpte idag. Har alltid använt Isadoras kajal men nu tänkte jag testa Svart Matt från MUS och jag älskar den. Provade den direkt när jag kommer hem, den sitter som berg och nu tänker jag fortsätta med den här istället. Ögonskuggan är ett grått löst glitter som jag tror blir snyggt till fest.



Vilken underbar dag

2009-12-21 / 17:45:57

Idag var jag och julhandlade med lillebror. Hjälpte honom med klapparna och sen letade vi efter någon snygg skjorta som han skulle ha nu i festtider. Sprang  även på Ann inne på Åhlens och det var så himla kul att se henne. Herregud vad tiden gått fort efter studenten.

Hittade t-shirten jag skrev om igår och den guldiga åkte med mig hem tillsammans med en kajalpenna och en svartglittrig ögonskugga från Make Up Store som ni får se sen. Träffade Elin för en fika, fyra långa månader sen sist. Trodde vi skulle krama ihjäl varandra. I Mars när sommarvärmen kommer ska jag nog åka till Valencia och sen följs vi tillsammans vidare till Palma och Jenny. Skulle vara helt underbart och det blir nog svårt att annars måsta vänta hela sommaren innan vi kan ses igen.

När jag vinkat hejdå till Elin så åkte vi hemåt, var livrädd emellanåt både på dit och hemvägen då jag ibland inte ens såg vägen pågrund av snöröken. Vi tog oss hem i säkerhet i varje fall och det är ju det viktigaste.


Umeå igen

2009-12-20 / 21:47:23
Julkonserten var bra, men enligt mig lite för lång. Blev så rastlös i slutet eftersom det tillslut gjorde så ont att sitta på de stenhårda kyrkbänkarna. Är hemma nu med lite mer julstämning iallafall.

Imorgon har jag lovat att skjutsa min lillebror och julhandla. Så jag är så glad att vi ska till Umeå så jag även kan träffa min fina underbara Elin som är hemma över jul. Så lycklig jag blev bara när jag hörde hennes röst över telefon. Ska inte handla till mig själv, men hoppas iaf på att hitta den här t-shirten från H&M i antingen guld eller silver.


Bildkälla: Karolin87


Julbak

2009-12-20 / 11:05:01
Jag fick bara upp de här tre bilderna, sen blev det något med bilduppladdningen så jag får helt enkelt ta resten senare. Ni ser ju iallafall det fina pepparkakshuset som Danne och Jeanette gjorde. Vi hade en jättetrevlig och mysig kväll med middag och massa pepparkakor.

Nu längtar jag lite till ikväll då jag och Sanna ska gå på julkonserten i kyrkan med Cindee Peters. Kanske kommer lite julstämning då, och nu är det trots allt inte alls länge kvar.





Under

2009-12-19 / 13:55:41
Jag är tyvärr inte så duktig med min självutlösare. Men här kommer den outfit som jag först tänkt mig ikväll, men nu funderar jag på om jag istället ska ha ett enkelt svart fodral och lite smycken med tanke på att vi ska baka. Hm, tåls att tänka på.

Vad tycker ni annars om underklädestrenden? Själv tycker jag att det är snyggt med en bustier och en vippig kjol som jag har nu. Sen självklart något över för att det inte ska bli så naket. En kavaj tillexempel..


Bianco Footwear

2009-12-19 / 10:44:55
Jag längtar till ikväll. Ska få umgås med Sanna för första gången på länge då hon varit på praktik så många veckor. Ska dit vid tre och innan det måste jag hinna gå ut på en promenad och fixa i ordning mig för middagen på Västerled som vi ska på senare.

Bianco har så mycket fina skor och accessoarer just nu. Jag hittade hur mycket som helst, men jag plockade ut mina tre favoriter som jag visar här. Skorna är helt underbara.



Mischa Sandal - 750 :-

Väska - 180 :-

Biker Boot - 900 :-

Jag behöver råd

2009-12-18 / 19:56:14

Jag har för ovanlighetens skull på mig mjukiskläder idag. Himla bekvämt, enkelt och skönt att ha i den här kylan. Mormors stickade tjocksockar sitter även på fötterna. Ska se en film strax och jag är så trött så jag kommer nog somna tidigt ikväll. Mest ledsen är jag över att jag inte har köpt något godis till ikväll, hade varit gott att ha något att tugga på i soffan.

Vad tycker ni föresten, vilken klänning ska jag ha på julafton och vilken ska jag ha på juldagen. Har lite beslutsångest..


Julgran

2009-12-18 / 15:49:56
Här är det jag sysslat med de senaste timmarna. Vi bestämde oss för att ha en riktig gran i år. Och herregud vad stor den blev. Den är nästan ivägen när man ska in till sovrummet. Men fint blev det. Silver och svart i en salig blandning. Snart ska jag bara placera alla klappar under den också.











































LBD

2009-12-18 / 12:28:15
Är hemma nu och eldar för fullt. Jag tror pappa är orolig vad som ska hända när jag är i farten med tändstickor. Han har ringt två gånger och frågat om vi verkligen har en brandvarnare. Annars är jag nu ledig hela helgen. Hoppas på att det blir julkonserten på söndag med Sanna och imorgon ska vi på julbak och middag på Västerled som vi gör varje år. Då blir det nog kanske en cider eller så, var väldigt länge sen.

Jag vill ha en svart klänning som är ganska enkel och som alltid fungerar då jag just nu bara har festligare svarta klänningar. Tycker denna från Montel var perfekt.



Ny design

2009-12-17 / 23:32:08
En ny design har jag nu som duktiga Amanda har gjort. Var så trött på det limegröna så det fick bli något neutralt, väldigt bra tycker jag att det blev. Är mycket roligare att skriva när det är nytt och fräscht.. 

Sov gott och Puss.

Toa

2009-12-17 / 20:19:26
Här kommer bilder på toaskylten som jag köpte idag. Tyckte att den skulle matcha min fina helfigursspegel som hänger där på väggen brevid. 35 :- kostade den. Toppenpris! Nu saknas bara ett nytt tak i hallen och ett nyckelskåp. Jag vet en person som hatar att jag aldrig vet vars jag lagt nycklarna ;)



Tipsy

2009-12-17 / 19:15:43
Vi har - 31 grader. Jag eldar för fullt, så nu är det mysigt och doftljuset fyller huset av koladoft. Mumma. Vi har varit och handlat och ska baka bröd ikväll, något nytt recept så vi får se hur det blir.

Tänkte innan det tipsa er som behöver snygga skor till nyår eller något annat festtillfälle om Steve Madden. Grymt snygga skor, väldigt höga klackar men de har även platå så det blir bekvämare för foten. Jag skulle själv vilja ha ett par eller två.


Blommona

2009-12-17 / 15:42:03

Mamma hämtade mig från jobbet och sen åkte vi mot Vilhelmina. Vi var ute efter en speciell julklapp till Robin från mina föräldrar och hittade det vi behövde också, super :) Jag hittade två saker till huset på Blommona som jag fastnade för. En skylt som jag ska sätta på Toadörren och ett Yankee Candle "Christmas Cupcake". Luktar vanilj och kola, helt underbart, vill bara äta upp det. Skylten får ni se när jag satt upp den också!



Nu

2009-12-16 / 23:24:47
Har hamnat i en period då jag känner mig så enormt tråkig. Men visst har jag, trots det även idag, kläder på mig. Så när inspirationen tryter så får ni se ännu ett outfit. Mitt hår verkar ha fått sitt egna liv och nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon..


Topp Jc, skor Bianco, sjal från H&M


Beuaty

2009-12-16 / 16:11:49


Rockprincess Body Lotion
Lancome Mineral Foundation
Nagellack Chanel
Philosophy Celebrate love & Chocolate Chip Cookies -
Philosofy

Det mesta finns att köpa på Kicks.

This day

2009-12-16 / 15:38:35

Efter en promenad med Evelina var jag iskall. Åkte och fikade saffranskaka med mamma och pratade om livet. Hur alla människor går igenom mer eller mindre skit, kämpar på sitt egna sätt. Hur man lär sig genom erfarenheter och blir stark. Vi bestämde oss också för att åka till Vilhelmina imorgon efter att jag slutat jobba och gå på Mio.

Ikväll ska jag på födelsedagskalas hos mina kusiner i Gafsele, Alice (till höger på bilden) fyller 11 år idag :)


Onsdag

2009-12-16 / 11:46:36

Har precis suttit och ätit lunch och läst min nya Cosmopolitan och Topp hälsa. Riktigt mysigt. Skulle försöka göra upp en eld i vår kamin, men oj vad dåligt det gick. Så jag tar bilen och åker till värmen på Strandvägen istället och sen ska jag ut på en promenad med Evelina när hon slutar jobba!


Tee

2009-12-15 / 23:19:43
Jimmy och Madde kom förbi ikväll och hade med sig både lussebullar och kakor. Sen kom tjejerna med trocadero och chips, så just nu är jag proppmätt. Har varit en himla trevlig kväll. Jag har sedan de åkte sett på slutet på Bridget Jones dagbok men nu ska jag nog gå och lägga mig och se om jag kan somna.

Tycker detta linne från Chicy.se var riktigt coolt. Tänk er till ett par svarta tights nu i vinter och till bara ben, gladiatorsandaler och massa smycken i sommar..


Kvällens

2009-12-15 / 18:37:40

Är lite stressad idag, har så mycket problem med linserna att jag bara ser suddigt hela tiden. Usch, vill att det ska bli bra. Just nu sitter jag bara och väntar på att mina älskade vänner ska komma hit. Vi ska fika något och babbla!

Har på mig vardagliga kläder ikväll, men ni får se en bild ändå. Jeans Diesel, Linne från GT, svart kofta H&M, halsband Kapp Ahl och skor Din sko


Julklappstips

2009-12-15 / 10:19:47
Idag jobbar jag fram till klockan 16 och sen ska jag ta en myskväll, har lovat någon timme av bara kramtid med Robin och sedan ska jag nog träffa mina vänner, eller de ska komma till mig och hälsa på om allt blir som jag vill :)

Tänkte dela med mig lite av några julklappstips. Själv har jag önskat mig inredningsprylar och ett presentkort på Face i Umeå eftersom jag gärna vill testa någon typ av ansiktsbehandling eller kroppsbehandling. Sen gillar jag även små presentförpackningar med produkter eller annat smått och gott som finns på de flesta affärer nu innan jul. Dessa förpackningar med trosor från Hanky Panky är en fin julklapp tycker jag. Finns på Nelly.com




(klicka)


Wish of today

2009-12-14 / 20:55:30

Ikväll har jag varit och handlat och dessutom så har jag gått en promenad tillsammans med Terese. Vi träffade Evelina och nu håller jag på och letar fram massa kläder som hon ska titta på imorgon och kanske hittar vi något som hon kan låna. Skjutsade även hem Emil från Norrstrand, var så länge sen vi hann prata så det var kul :)

Här kommer en önskeoutfit, så fint att hålla det enkelt till lårhögt.


Jeans - Net a porter
Linne - lagarconne.com
Lårhöga stövlar  Christian Louboutin


Dagens look

2009-12-14 / 17:13:30

Har precis ätit middag, nu ska jag åka och handla tillsammans med Robin innan han ska på möte. En promenad med en vän står på schemat ikväll :)

Idag har jag på mig grön topp från Vila, kjol från Åhlens, skor från Din sko och tunna strumpbyxor från H&M (20 den) Lockade hela håret för att få lite volym, det var så trist och platt idag.


12 cm och platå

2009-12-14 / 12:24:43
Är trött idag, men jag är ledig och kan ta en dag med lite lugn och vila. Ska åka upp och göra bort lite saker som jag måste göra, bland annat tanka bilen vilket jag hatar att göra själv. Rätt löjligt med tanke på att jag vet hur man gör men ändå är osäker.

Var inne på Have2have.se och såg jättemycket superfina skor. Allt hade 12 cm klackar eller högre och flera cm platå. Jag älskar det! Hur fint som helst, kolla bara på de här två paren. Ett par klassiska skor i mocka som passar till det mesta och sedan ett par pumps med nitar. Fint till nyårsklänningen..







Lucia

2009-12-13 / 19:50:56
Har precis kommit hem från kyrkan och lucia. Min lillebror var så söt i sin lilla klänning, bara log när jag såg honom. De sjöng så fint allihopa och det var väldigt vackert, som det är varje år! Har några bilder som pappa tagit men har inte hunnit kolla igenom dem än och sett om det finns några bra bland dem.

Nu ska jag och Robin äta sen middag, eftersom jag gick direkt till kyrkan från jobbet (som har gått toppenbra i helgen, är så glad) Vi kör skräpmatssöndag, som ni ser..




Fredag..

2009-12-11 / 12:14:32
Tog sovmorgon idag. Så skönt! Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ladda för jobb, imorgon jobbar jag 12 timmar, från morgon till kväll. Så vi hörs väl på söndag efter att jag förhoppningsvis hunnit till kyrkan och tittat på Mathias luciatåg. Ska bli så kul att se min lillebror som stjärngosse..

Ha en fin helg, ät lite julmat och ha kul för mig också.


Flätat

2009-12-10 / 21:53:05


Mötet gick toppenbra och jag ska strax gå och sova så att jag orkar med den långa helgen. Jag jobbar nämligen nästan konstant från och med imorgon tills klockan 18 på söndag. Men det kommer nog att gå bra det också. Är bara lite avis på Robin som ska gå på julbord på folkan..

La upp bilden för att ni skulle få se min utbakade fläta lite bättre. Tänkte tipsa er om hur ni kan lära er göra både utbakade och inbakade luggflätor (det sättet som jag lärt mig på) Gå in på Lindas Sminkblogg och där hittar ni filmer där hon visar båda teknikerna. Väldigt bra och dessutom enkelt att förstå!


Today

2009-12-10 / 16:39:01

Har lite bråttom nu, ska på ett möte klockan 17. Men här ser ni vad jag har på mig idag. Leggings från Chandra, svart t-shirt och kort kofta från GT och skor från Bianco. Kedjorna kommer från Rut m.fl. Har även lyckats med en utbakad fläta idag, fint tycker jag!



Malin

2009-12-10 / 10:40:57
Idag har jag namnsdag. Hade aldrig vetat om det om det inte vore för att jag fått fina grattis sms och även någon kommentar här på bloggen. Tack! :)

Efter en liten miss idag så blev det ingen tandläkare, utan fick en ny tid i början på januari. Spelar väl egentligen ingen roll, men jag önskar verkligen att jag visste det innan så jag hade fått sova ut, haha! Nu har jag spenderat min tid med att titta på smycken, skulle inte tacka nej till de här två från Efva Attling..





Juligt

2009-12-09 / 20:28:40

Simmade 44 längder i bassängen ikväll, hämtade sedan ut den sista julklappen, den till min älskling. Allt är klart så nu kan jag slappna av!

Tänkte visa er hur det blev då vi satte upp julgardiner i köket. Köpte en gardinstång och skruvade fast den i mitten av fönstret. Det blev så mysigt och hemtrevligt tycker jag. Min stora julstjärna på fot står i andra köksfönstret men det blev så konstigt ljus när jag skulle fota..



Star

2009-12-09 / 16:42:18

Stylebystars har verkligen massa snygga kläder just nu. Både toppar, klänningar, accessoarer och massa annat.  Jag skulle vilja ha en svart kjol i tyll och en partyklänning, sen gillar jag även den Chanel inspirerade väskan som de har fått in. Klicka på bilden för att komma till Stylebystars.




Onsdagstankar

2009-12-09 / 15:22:05
Är hemma nu, lite blöt om fötterna och har huvudvärk och ont i axlarna efter dagen. Måste komma på något att laga till middag, har verkligen förvandlat mig själv till någon slags hemmafru som alltid har maten på bordet strax efter fyra. Just nu tänker jag mest på att jag vill ha en lång sovmorgon men tyvärr så har jag tidig tandläkartid imorgon. Hur har er dag varit?


Handjewellery

2009-12-08 / 22:41:40

Har haft en underbar kväll. Några brända pepparkakor och resten mjuka och degiga. Men det viktiga var sällskapet och det älskade jag. Äntligen har jag lite julstämning. Känner mig så otroligt lycklig lottad, alldeles extra mycket just ikväll..

Måste bara tipsa er om detta handsmycke från Modekungen.se. För er som gillar handsmycket så tycker jag att det här var både fint och prisvärt. Hur coolt som helst..



Tisdagens

2009-12-08 / 17:15:32

Efter middag och lite tv så ska jag nog åka hemifrån strax. De håller på och kopplar in vår ugn i köket så jag känner mig mest i vägen! Ska hälsa på mamma och pappa och sedan åka till Terese och vänta in att alla ska komma så vi kan börja baka :)

Idag har jag på mig lackleggings från Rare Fashion, Skor från Bianco, Randig topp från JC och Jeansjacka från Zara. Vet att det är en lite somrig outfit, men jag kunde inte hålla mig.


Testad - Disp Styling Dust

2009-12-08 / 16:03:31


Tänkte skriva lite om min nya hårprodukt. Jag skulle testa det idag, drog locktången genom några toppar och pudrade sedan det här i hårbotten. Det fungerade verkligen hur bra som helst! Och mitt hår är det plattaste ni kan tänka er, till och med det fick volym. Det här måste jag fortsätta använda. Jag köpte det på Frillan här i Åsele, men den finns även på Eleven för 99 :-



I'm not your toy

2009-12-08 / 14:18:44
Har slängt mig på soffan med datorn i mitt knä. Är frusen och trött, i benen. Jag tog mig nämligen lite vatten över huvudet idag. Tog med mig min nya walkman med all ny musik och bestämde mig för att ta en riktigt lång promenad. Pressade mig själv att gå lite längre hela tiden och tyvärr så skulle jag ju hem också, för det var ju då det blev jobbigt. 2,5 h timme var jag ute. Haha, vilken överdrivet lång promenad.

Nu ser jag fram emot julbaket som jag, Terese, Evelina och Sofie ska ha ikväll. Pepparkakor för hela slanten! Julmusik måste vi ha, undrar om jag ska försöka få tag på någon julskiva.

Tills dess lyssnar jag på det här, gillar låten massor.


Sonia Rykiel

2009-12-07 / 17:49:29

Har precis tagit mig tid att gå igenom Sonia Rykiels kollektion för H&M. Var bara ett fåtal saker som föll mig i smaken i underklädeskollektionen som släpptes i Lördags. Men jag tror därimot att jag kommer vilja ha ett par plagg ur vårkollektionen som består av stickat och randig. Den  släpps i Februari om jag inte har helt fel..

De här är mina två favoriter, enkelt och fint. Trosorna som går upp till midjan var ingen hit!



Nu ska jag byta om och åka och träna Core + kondition och så vill jag bara berätta att jag fått mitt sim-kort idag så ni får gärna skicka ett sms så jag kan spara era nummer igen..


Styling dust

2009-12-07 / 14:02:31
Idag har jag spenderat dagen med Terese. Vi har varit i Gafsele och hämtat vår bil som min morbror bytt ruta på. Det blev mycket bättre! Vi åkte och gjorde massa ärenden, en sväng på apoteket, på kronan och så gick vi så att jag fick köpa lite nya hårprodukter på Sabinas salong Frillan. Kul med något nytt här i Åsele.

Det blev ett styling dust från Disp, liknande det som Osis+ har. Tänkte testa det här och se om det fungerar lika bra. Sen även en volymgivande hårinpackning från Wella Sp.



High Heels

2009-12-07 / 10:32:33

Jag var så arg igår när jag skulle gå och lägga mig att det var omöjligt att somna. Är så irriterad på mig själv och hur slarvig jag är. Det är helt klart inte värt all tid av letande, den panik jag får av att inte hitta det jag behöver och sedan irritationen. Fan!

Så jag tänkte att jag skulle visa något som jag aldrig skulle slarva bort, mina favorit heels av de skor som jag köpt i år. Jag älskar skor! Läser ofta kortet jag fick av Henrik och Petra på studenten. Där de önskade mig all lycka i livet, och massa skor. Det tycker jag var fint! Haha!




1. Nitstövletter från Bianco
2. Höga heels med platå från Scorett
3. Lårhöga stövlar Don Donna


Smashbox

2009-12-06 / 17:53:14

Jag har jobbat ett par timmar idag och sedan åt jag och Robin ute. Det var härligt att slippa laga mat. Tror jag ska ut på en liten promenad ikväll, ska bli skönt att få frisk luft. Innan dess spanar jag på en massa produkter..

Behöver förnya min sminkväska snart och jag skulle allra helst köpa en massa smink från Smashbox. Jag satte ihop ett litet kollage med allt jag skulle vilja ha från Smashbox Cosmetics. Alla produkter finns på Eleven.se


Söndag - 2a advent

2009-12-06 / 10:57:09
Vi har precis tänt det andra ljuset. Nu är det inte alls länge kvar till julafton! Jag ska städa upp lite här hemma innan jag ska jobba ett par timmar senare idag. Hoppas alla får en mysig söndag..

Det här hade jag på mig igår, jeans och t-shirt från GT, skor från Din sko, Mössa från 365 Sunshine, nitarmband Jimmy Choo för H&M och pärlarmband Pieces. Tyckte det var fint att matcha nitar med vita pärlor.


Lördagkväll

2009-12-05 / 20:07:04
Har precis kommit hem efter en lång middag med spel och kanelbullar som Mathias och Antonia bakat. Så gott var det! Vi var förbi på Ica på vägen hem och hyrde den nya Transformers filmen, vi får väl se om den får ris eller ros.

Tänkte egentligen lägga in dagens nu, men kunde inte ladda in bilderna på datorn då kameran tog slut på batteri. Så då får ni se min julklänning istället. Den är röd, och är rynkad vid armarna. Enkel med de där speciellt små detaljerna som gör klänningen. Båda klänningarna jag köpte kommer från Bikbok!



Julgran

2009-12-05 / 14:19:02

Tänkte visa vad jag köpte på Lagerhouse igår. Vi har bestämt att ha julgran här hemma iår så jag gick dit och köpte stora pack med julkulor. Bestämde mig för svart, silver och lite rött. Hur billigt och bra som helst! 85 olika kulor i partypack för 149 :- och de silvriga discokulorna kostade endast 15 :-. Kommer nog bli jättefint.


Kornblå

2009-12-05 / 12:22:49
Har precis ätit lunch och funderar på att ta på mig varma kläder och dra ut på en långpromenad. Är bara tråkigt att jag fortfarande inte har fått mitt sim-kort och då inte har någon musik förutom den på min gamla mp3 med musik från när jag gick i åttan.

Här är en av mina nya fodralklänningar, den här är kornblå med paljetter på axlarna och så har den även axelvaddar, tycker den är riktigt fin. Den röda får ni se imorgon..



Tonights

2009-12-04 / 18:38:28

Har precis ätit middag hos mamma och pappa. Innan det provade jag mina nya kläder, känns definitivt ovant med axelvaddar, men det är precis lagomt så det är snyggt och inte för mycket! Ni ska få se klänningarna på bild senare :)

På bilden ser ni också vad jag har på mig ikväll, min nya randiga tröja från JC och min nya mössa/basker från 365 Sunshine MQ som är väldigt stor, stickad och mysig. Leggings från Chandra och skor från Din sko.


En fredag i Umeå

2009-12-04 / 15:36:00
Jag bestämde mig sent igår för att åka till Umeå och julhandla idag. Så tidigt imorse åkte jag, faktiskt helt ensam men det brukar ju gå fortast då. Jag har nu köpt alla julklappar förutom en enda. Och gud så skönt det känns. Dessutom fick jag med mig lite saker till mig själv. Jag hade lovat mig själv att köpa något med färg och jag tyckte jag lyckades rätt bra. Det blev bland annat ett rött fodral med rynkärmar och ett blått fodral med fina detaljer. Jag är nu i klädväg redo för julafton, juldag och nyår. Är himla nöjd med min dag..

Just nu väntar jag bara på att Robin ska sluta stapla ved och komma in och se vilka fina julgransprydnader jag köpt till vår kommande julgran.

Torsdagkvällens

2009-12-03 / 21:22:46


Idag blev det en enkel outfit, älskar min stora mjuka skjorta från Lindex (måste köpa en ny att varva med) Jeansleggings från Zoul och skinnstövlar från Bianco.

Jag åt en saffranssemla på Kronan och är nu proppmätt och nöjd. Så gott var det! Nu ska jag se på Criminal Minds och sen sussa.


Några nyheter

2009-12-03 / 17:59:48
Har precis kikat igenom H&M:s nyheter och hittade ett par plagg som jag gillade. Här är några av min favoriter. Ringen är helt underbar och jag vill gärna ha en snygg paljettjacka i min garderob.




Fikatime

2009-12-03 / 17:51:19
Idag har jag varit på fritids, umgåtts med Terese, hälsat på mormor och ätit nybakade bullar innan jag gick till träningen. Det var bodypump och som vanligt riktigt kul. Nu ska jag bara ta en varm dusch, fy vad jag hatar att frysa. Jag avslutar min kväll med ännu lite fika, tillsammans med Sofie och Morgan på Kronan!


Torsdag

2009-12-03 / 10:15:22
Efter simningen igår var jag så otroligt slut på så jag somnade väldigt tidigt. Idag har jag fullt upp, ska strax åka hemifrån, packa allt inför ikväll också då jag har träning och sen efter träningen blir det fika på Kronan med några vänner. Mysigt.



Färg - svart

2009-12-02 / 16:59:32

Här får ni se vad jag har på mig idag. Jag har endast svarta kläder på mig idag med en liten färgklick på naglarna. Transparant linne och kofta från H&M, Halsband JC, Nya leggings med skinndetaljer från Chandra (finns på nelly.com) och skor från Bianco.



Christmasdress

2009-12-02 / 14:14:41
Är iskall och törstig efter att ha varit ute på en lång promenad. Har även hunnit städa bort halva min garderob, la ned allt som jag inte använder i kartonger. Blev en hel del, men är bara glad att bli av med det och få plats för nytt och fint. 

Här är en klänning som jag gärna skulle bära på julafton. Från Rare Fashion, finns på Nelly.com

Ledig dag

2009-12-02 / 11:09:57

Jag är ledig idag så jag ska passa på att städa upp här hemma, ta en lång promenad och läsa. Köpte den nya Sofis Mode igår där det finns massa bilder från årets Victorias Secret Show. Miranda Kerr vad så sjukt fin, hennes kropp är to die for.

Vad ska ni göra idag?



Julönskan

2009-12-01 / 19:30:32

Har precis kommit ut ur bastun. Gjorde hårinpackning och ansiktsmask och bara njöt av värmen! Kommer nog sova gott inatt. Men nu till det jag egentligen skulle skriva om..

Den här mysiga oversize tröjan i Beige från Glitzy.se önskar jag mig i julklapp eller födelsedagspresent. Skulle vara så mysig nu i vinter och passa perfekt till mina nya leggings med skinndetaljer och några coola smycken. Mina nya leggings ska jag visa er imorgon hade jag tänkt!


Kyligt

2009-12-01 / 16:44:30

Idag har jag faktiskt varit och vaccinerat mig, det var över på 30 sekunder och jag har dragit mitt lilla strå till stacken. Det känns bra! Ännu har jag inte fått någon av de omtalade biverkningarna, peppar peppar.

Ska slänga i mig någon mat nu och försöka få upp värmen. Önskar att jag hade ett stort badkar ibland. Kanske ska jag åka och basta hemma hos mamma och pappa ikväll!


1:a december

2009-12-01 / 09:04:55
Idag är det 1:a december. 24 dagar till jul! Snö på marken och minusgrader bidrar ju iallafall lite till julstämningen. Får nog mitt nya simkort idag, så jag borde vara kontaktbar igen i eftermiddag. Min nya telefon är beställd också, det blev en fin grå modell, walkman. Får hoppas att den kommer fungera bra.

Jag har precis ätit en bamsefrukost och fixat iordning mig. Så nu ska jag iväg för dagen, vi hörs ikväll!