Valborgsmässoafton

2010-04-30 / 14:39:57

Äntligen är det valborg! När 1:a maj är här känns det alltid som att sommaren är det också. Maj brukar ju oftast vara en fin månad. Synd på det tråkiga vädret bara, regn är ju inte direkt det bästa när man ska grilla. Jag slutar klockan 16 och när jag duschat och fixat mig ska jag åka och ta en vinglas med Sanna. Hoppas verkligen på en bra kväll och att ni också får det.

Puss


29:e april

2010-04-29 / 13:07:50

Wok med kyckling och ris blev det till lunch idag. Har precis klätt på mig och ska ta en promenad innan jag börjar jobba. Känns kul att det är snart är helg och valborg såklart. Blir inget valborg här i år trots att det varit lite tradition. Men Robin har jour hela helgen och jag jobbar så vi har inte ens tänkt på att göra en majbrasa. Hittade iallafall lite bilder från de två senaste åren vi har firat här hemma.

Vi ska vara på Västerled imorgon och eftersom Robin ska vara med brandkåren på Söråsele byastuga så åker jag dit med Sanna och Jimmy. Kul att Jim och Jeanethe och ska vara med också. Blir nog en toppenkväll!





Randigt

2010-04-29 / 10:13:02


H&M har massa fina randiga tröjor och klänningar just nu. Randigt fungerar ju till allt så själv har jag massa randigt i min garderob. Billigt är det dessutom och väldigt hett i vår och sommar. Här hittar ni H&M loves stripes kampanjen.


Today

2010-04-28 / 20:55:22

När Robin slutat jobbet åkte vi till strandvägen och gjorde hamburgare. Vi höll på rätt länge men det var kul och så är det ju godare med hemmagjorda. Åkte sedan till söråsele och hälsade på och sen till brandstationen där jag sprang på löpbandet i 30 minuter. Var rätt varm efter det så nu ska jag bara sitta här och vänta på att Greys ska börja.

Idag har jag på mig jeans från Crocker, en transparent gråvit topp från GT (som är ganska ny och som jag glömt visa er) skinnjacka från Jofama, sjal från H&M och skor från Bianco. Längtar tills vår och sommarskorna åker fram istället.


Zara summer

2010-04-28 / 14:22:48

När jag åker ned till Malmö ska jag definitivt besöka Zara. Deras sommarkollektion är jättefin! Här är några av bilderna i sommarens lookbook. Älskar skorna på de nedre bilderna och hur de matchat allt. Kjolen är ju underbar.




Onsdag

2010-04-28 / 11:24:56

Solen skiner idag igen. Jag är ledig även idag så jag ska möta upp Terese för en promenad i solen. Jobbar nämligen resten av veckan sen så idag ska jag även försöka hinna med att vårstäda lite. Har alldeles för mycket kläder så där ska jag rensa ut allt som inte används.

Ha en fin dag så hörs vi sen. Puss


Drömfångare

2010-04-27 / 17:47:16


De här örhängena från Topshop vill jag ha. Hur fina? Ser ut som små drömfångare och jag tror de skulle vara jättefina till en enkel t-shirt i sommar så ser man party ut ändå. 200 kostar de ungefär. Finns här!


Your love is my drug

2010-04-27 / 17:21:32

Tänkte ta en snabb dusch nu och sedan ska jag åka till Terese och träffa henne och Evelina. Ska bli kul att se deras tatueringar och såklart ringarna de båda kom hem med på vänstra ringfingret ;)

Jag har föresten bokat flyg ned till Malmö idag. Den 21:a maj så åker jag ned till Hanna. Ska göra det mesta av de två veckorna jag är ledig eftersom jag jobbar hela sommaren. 21:a till 26:e är jag i Malmö och 26:e maj flyger vi upp till Arlanda tillsammans och spenderar en vecka i Grekland. Längtar så enormt mycket!


Nivea sun touch

2010-04-27 / 09:37:08


Här är min nya BUS som jag köpte i Östersund. Nivea sun touch heter den och jag tror att den är ganska ny bland Niveas produkter. Köpte den för att jag tycker det är bra att man kan använda den både i ansiktet och på kroppen. Ska testa den så fort jag får möjlighet! :)

Just nu sitter jag bara och väntar på att mina tjejer ska ringa. De borde landa i Umeå vilken sekund som helst nu.  Bruna och fina och med massa historier att berätta. Längtar tills jag får se dem igen!


Neulash

2010-04-26 / 20:35:07

Vilken toppenkväll det här blev. Efter lite träning sitter jag och äter rostade mandlar, läser nya Elle och snart börjar Svenska Hollywoodfruar. Ska vara uppe riktigt länge ikväll och se en film. Jag är ju ändå ledig imorgon så en lång sovmorgon blir det.

Skulle jättegärna vilja testa den här fransnäringen från Neulash som alla pratar om. Ögonfransarna blir tydligen både längre och fylligare. Dock tycker jag att den kostar lite för mycket så det blir nog inget köp för mig. Är det någon annan som testat den?


7 bilder

2010-04-26 / 13:12:41

Är hemma från mötet som bara tog 1½ timme. Ska strax ut i solen igen, måste ju passa på att vara ute när jag är ledig. Egentligen borde jag väl tvätta, men det får vänta. 

La upp ett par bilder från Råndalen här. På lördagen åkte vi fyrhjuling, åt massa gott och fiskade trots att vattnet var alldeles för lågt. Åt jättegod middag hos Robins farmor och kollade på hockey. Nästa gång ska jag komma ihåg att ta ett par bilder på stugan och grillkåtan.










Work it

2010-04-26 / 08:52:21

Det tog hela dagen för oss att komma hem igår efter en toppenhelg. Åt lunch innan vi åkte och sen stannade vi i Östersund och köpte bebiskläder till Madde och Niklas lilla flicka Thea så vi stannade även till hos dem i Strömsund och tittade på henne. Bara en vecka gammal och hur liten och söt som helst.

Köpte även lite nya träningskläder på Stadium. Ett par trekvartsbyxor från Adidas och en turkos topp från Nike. Ska nog inviga dem redan ikväll!


Nu ska jag strax gå och möta Jenny innan personalmötet börjar klockan 10. 
Ha en bra dag!


Fredag

2010-04-23 / 07:36:36
Äntligen fredag och helg. Skönt att komma iväg ett par dagar för det var så länge sen. Så direkt när jag slutar så åker vi mot Råndalen. Vi stannar nog och äter i Östersund och sen ska vi träffa Robins farmor och farfar när vi kommer fram. Vad ska ni göra ihelgen?

Blir nog ingen uppdatering här förns på söndag. Ni får ha en fin helg! Puss

Army

2010-04-22 / 13:33:36

Jag gillar armytrenden väldigt mycket och tycker att Balmains kollektion för våren 2010 är hur fin som helst. Men de kläderna kan man ju bara drömma om. Letade dock fram min egna lite militärinspirerade jacka från Ichi. Den är lite brungrön och jag tänker varva den, skinnjackan och jeansjackan i sommar. Passar ju jättebra till svarta jeans, en enkel t-shirt och mina snörkängor med öppen tå från Din sko så är stilen precis rätt.


bild: pause.se


Kalas

2010-04-22 / 11:18:32

Har spenderat morgonen hemma hos mamma och vaxat hennes ben. Strax ska vi äta lunch och sen ska jag cykla hemåt, packa lite träningskläder och sedan cykla till jobbet. Jobbar ikväll och imorgon och sedan så åker vi mot Råndalen direkt då jag slutar på fredag.

Igår hade vi massa gott fika hemma, prinsessglasstårta, marängtårta och massa kakor. Glömde fota den goda rulltårtan som robins mormor hade bakat. Hur god som helst!




Onsdagkväll

2010-04-21 / 21:39:52

Alla gäster har åkt nu och kvar är bara min lillebror och Jimmy som ser på hockey. Jag som verkligen hade sett fram emot Greys och så är det hockey istället. Då ska jag passa på att lägga in ett par bilder på datorn och sen blir det en tidig kväll. Har fikat så jag är proppmätt och haft en väldigt mysig kväll.

Det här har jag på mig idag. Jeans från Crocker, vitt linne från MQ och tranparant blus från Bik bok.


Vit transparent

2010-04-21 / 11:05:43


Är det något plagg jag ska ha i sommar är det en vit transparent skjorta. Har sett massa snygga, bland annat den här ovan från Monki. Den jag spanat in och som jag vill ha finns på H&M så jag hoppas den finns kvar nästa gång jag ska till stan. Finns även några fina på Gina Tricot för er som vill ha en.


20100421

2010-04-21 / 09:19:13

Idag fyller Robin 24! Och jag som älskar födelsedagar måste såklart upp pch sjunga tidigt precis som vi alltid gjort i min familj. Det var ingen fin födelsedagssång han fick höra, men det är ju tanken som räknas. Grattis älskling!

Vi ska ha födelsedagsmiddag idag så vi ska grilla för första gången iår. Det ska bli så gott. Måste dessutom städa upp lite här hemma och såklart göra mig lite fin ockå.


Äntligen en dagens..

2010-04-20 / 19:22:20

Jag snabbtog en dagens idag. Blir nog roligare då jag har en bättre kamera, är ju verkligen kass kvalitet på de här. Har på mig mina nya svarta leggings från H&M, topp från Monki, grå sjal från H&M organic cotton, skor från Din sko och skinnjacka från Jofama by Kenza.


Lindex

2010-04-20 / 11:14:18


Bild: Karolin87.blogg.se

Jag måste nog gå in på Lindex nästa gång jag är i stan och köpa en sån här korsett. Så fin i sommar till en kjol med hög midja eller ett par jeans. Fanns även i svart men jag gillar nog den vita bättre!

Idag är jag ledig så mamma ska strax hämta upp mig. Vi ska ut på en liten promenad och sen blir det lunch hemma hos henne. Omelett tror jag att vi skulle äta, det låter gott och jag är redan lite hungrig. Ska även försöka ta vara på solen som skiner idag, superhärligt. Ha en fin dag!


The piano keys are black and white

2010-04-20 / 09:48:57





Days that mess me up

2010-04-19 / 23:51:22


Jag körde intervallträning i 30 minuter idag. Blev så trött att jag sjönk ihop på mattan här hemma och bara låg där och försökte få luft. För så trött var jag. Jag ringde min pojkvän. Pratade om tårta till födelsedagen som närmar sig och om vår nya diskmaskin, såna där små saker som får mig att älska att vara sambo.

Kände för att göra något annorlunda för att jag är så trött på att bara titta på. Att inte göra något fastän jag vill. Jag vill inte spendera mina lediga dagar utan att få något vettigt gjort. Jag vill få saker och ting att hända, träffa nya människor eller måla vår mur ovanför den gamla vedspisen Men sanningen är att jag inte orkar, inte just nu. Fan vad jag hatar att tappa all energi, till allt. För jag blir så ibland. Jag minns speciellt en sån period i mitt liv då jag inte ringde till någon för jag ville inte prata och jag som älskar mode struntade i vad jag hade på mig i flera månader för just då kunde jag inte bry mig mindre. Jag hatade det och därför hatar jag att tappa orken. Jag gillar inte den jag blir.


Jag får liksom ingen ordning

2010-04-19 / 13:16:09

Jag skulle behöva lite hjälp av er. Det är såhär att jag efter många om och men ska beställa den nya kameran jag tänkt köpa rätt länge nu. Canon Powershot G11 heter den och nu blir jag så otroligt osäker på om jag ska ta en trygghetsförsäkring eller inte. Vissa säger att den är onödig att köpa och den kostar ju ändå nästan tusen kronor. Vad tror ni? Jag vet absolut ingenting om sånt där själv.

Är föresten ledig fram till klockan 16 idag så jag har lagat lite lunchlådor till veckan och varit ute i blåsvädret. Kan det inte bli varmare snart? Jag ska strax börja promenera upp till Strandvägen så att jag har nära till jobbet sen.


Weddingshoes

2010-04-19 / 10:12:44


De här skorna vill jag ha på Sanna och Jimmys midsommarbröllop. Helst vill jag ha en nudefärgad eller ljust rosa klänning till. Tror det skulle vara fint i sommar, dessutom skulle mina ben se väldigt långa ut. Men funderar lite på om jag kanske redan har tillräckligt med skor med remmar på. Haha.


20100418

2010-04-18 / 18:33:23
Jag sitter och lyssnar på The Perishers och försöker koppla av efter helgens jobb. Har tagit mitt duntäcke till soffan och sitter med laptopen i knät och försöker se Svenska Hollywoodfruar samtidigt. Hur kan man inte gilla Maria Montazami? "Jag och Kamran har ett fantastiskt system, han betalar allt. Toppen!"

Dags att ladda batterierna inför veckan lite, kan till och med lova er att ni ska få minst två dagens bilder då. Ha en fin kväll! Puss

Inredningsfunderingar

2010-04-16 / 14:04:45

Jag sitter just nu och bara väntar tills jobbet börjar klockan 15. När jag slutar ikväll ska jag bara ta det lungt eftersom jag jobbar hela helgen. Har blivit mycket helger på sistone så nästa helg när jag är ledig åker vi till stugan i Råndalen. Det ska bli riktigt skönt.  

Just nu har jag lite inredningsfunderingar. Vill ha en överkast då jag tycker det är mycket finare än utan. Tänkte mig något som på bilden men sedan när jag hittade det ceriserosa överkastet från H&M tänkte jag att jag kunde göra tvärtom. Cerise överkast och beigea och vita kuddar. Tror ni att det kan fungera?




Don't worry

2010-04-15 / 17:16:57

Klev upp strax innan sju imorse, åt frukost framför Vakna med the voice och åkte sedan till jobbet där jag varit hela dagen.

Efter jobbet har jag varit ute och joggat med pappa och nu är det lite stressigt med mat och så innan konditionpumpen som börjar klockan 18. Känns lite jobbigt just nu och dessutom är jag nervös för imorgon så jag kommer nog sova väldigt oroligt inatt. Det är verkligen en av mina sämsta egenskaper. Jag oroar mig för allt, vad som kan gå fel, tänk om något händer och blahablaa. Otroligt tröttsamt och den dagen jag får barn kommer jag bli världens hönsmamma.


H för Heidi

2010-04-14 / 22:24:43

Jag tyckte att Heidi Montag var jättesöt i första säsongen av The hills. Har sedan läst massa om att hon gjort otaliga operationer med aldrig riktigt sett såhär svart på vitt hur jäkla mycket hon har gjort. Läste även att hon ville göra brösten ännu större, typ strl H för Heidi. Vad hände?  
 

Här är Heidi innan för er som inte vet..

Bild: google.se


Onsdag

2010-04-14 / 18:31:00

Var helt säker på att jag hade träning ikväll men jag hade missat att den är flyttat till imorgon trots att det stod med stora bokstäver på bokningssidan. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska fylla min kväll med men det blir förmodligen en promenad och så ska jag byta de mörka höst och vinter gardinerna till mer våriga.

Skulle behöva rensa garderoben också, har flera nya fina plagg som får mig att längta efter sommaren. Men speciellt dessa gamla skor som blivit använda alldeles för sällan. Och såklart mitt nya par också.



Nya

2010-04-13 / 22:20:52

Tänkte visa två av mina nya favoritprodukter. Duschcremen är Palmolives nya och den luktar ljuvligt. Hårprodukten från Wella SP har jag haft ett tag men inte använt så mycket. Det är ett värmeskydd som heter Perfect Hair och håret blir verkligen lent av det så jag brukar ta lite även om jag inte ska använda något värmeverktyg.



Nu måste jag verkligen gå och sova. God natt!


It's so funny when it's sunny

2010-04-13 / 17:27:04



Vad fint väder det har varit idag. Har försökt vara ute så mycket som möjligt. Jag och pappa joggade runt Söråsele nyss och det var verkligen hur varmt som helst så nu är jag sjukt trött. Ska ställa mig och laga mat strax och sen har jag faktiskt inte en enda plan för kvällen. Otroligt skönt känns det! Vad gör ni ikväll?


Världens bästa

2010-04-13 / 10:22:58

Idag åker Terese och Evelina till Thailand så vi hade ju som sagt en bastukväll igår. Jag hoppas att ni får jätteroligt där. Såklart är jag är väldigt avundsjuk så jag försöker tänka att det inte är allt för lång tid kvar till Kos och Grekland.

Jag är ledig idag, enda dagen den här veckan så jag ska ut i solen och försöka ta vara på den. Tror även att jag ska lägga ut ett par av mina plagg på Tradera. Har ju bland annat köpt en ny skinnjacka som jag gillar mycket bättre än min förra och den från H&M är ju så lite använd. Såhär ser min nya jacka ut från Jofama by Kenza. Gillar att den är lite längre än min förra och de flätade detaljerna på axlarna.


Måndag 12:e

2010-04-12 / 16:50:39

Jag åkte en tidig buss från Umeå igår efter en toppenhelg. Tack snälla Henrik och Petra för att jag fick sova hos er och för all god mat.

Har jobbat igårkväll och även idag. Men ikväll så är jag ledig så jag ska åka och träna och när badhuset har stängt ikväll ska vi träffas och basta där så vi hinner ses innan Terese och Evelina åker till Thailand imorgon. Jag är jätteavundsjuk såklart.

Och så en sista sak. Hittade denna fina klänning från Cheap Monday. Tycker den var hur cool som helst. Skulle nog matcha den med skinnjacka och ett par snygga svarta ankeloots.



Sex and the city 2

2010-04-11 / 15:30:31


Oj vad jag längtar tills nästa film kommer i maj. Man vill verkligen se den snart efter att man sett trailern. Jag gillar att Aidan är tillbaka :)


Umeå

2010-04-10 / 19:38:55
Har varit här Umeå sen igårmorse. Jag måste erkänna att jag saknar det lite så i framtiden kanske jag hamnar här igen och annars så tror jag att jag och Umeå kan ha ett väldigt fint fungerande distansförhållande. 

Igår så satt vi bara hemma, såg på Talang och pratade en massa. Idag har jag dessutom varit duktig och skrivit högskoleprovet. Kändes hyfsat bra så jag hoppas att det stämmer, tyvärr gissar jag på att mattedelen inte gav mig allt för många poäng. Skönt att ha det bortgjort i varje fall!

 Vi ska snart ut och ta en öl någonstans så ni får ha en bra kväll. Puss.

Old times

2010-04-08 / 15:45:41

Jag börjar jobba klockan fyra men sitter redan på Strandvägen med två minuters promenad till jobbet vilket betyder att jag hinner skriva en rad eller två! Har varit på möte med min moster idag vilket verkligen var till hjälp. Nu gäller dig bara för mig att välja, men det är svårare än jag trodde.

Har grävt lite i de gamla bildarkiven idag igen. Då och då brukar jag ju visa ett par gamla bilder och de här bilderna är från en middag vi hade någon gång i högstadiet, skulle gissa på sjuan eller åttan. Känns som det var hundra år sedan.. 









Planer

2010-04-07 / 13:46:38
Idag har jag pluggat inför högskoleprovet. Det känns väldigt jobbigt men snart är det ju bortgjort och jag får hålla tummarna för många poäng. Jobbar ikväll och imorgon och så på fredag åker jag till Umeå för att spendera helgen hos Henke och Petra. Vi får se vad vi hittar på, men det blir säkert något kul och så lite shopping såklart. Kommer hem på söndag då jag också jobbar kväll. Så det är en busy vecka, har massvis att göra så här blir det nog rätt tomt tråkigt nog..

Sommarens snyggaste

2010-04-07 / 10:43:17

Hittade dessa fina jeansshorts på H&M:s webshop. De ljusa är ju perfekta, precis såna jag varit ute efter. Men när jag ska klicka hem dem står det att de inte kan levereras förns mitten på juli. Då har ju halva sommaren passerat så jag tror jag struntar i det. Men visst är de fina?




Oldies

2010-04-06 / 21:12:43

Har haft en väldigt rolig kväll. Har umgåtts med tjejerna hela kvällen, vi har varit lite överallt. Innan slutet hamnade vi hos mamma där vi fikade lite. Tycker alltid det är så skönt att bara träffas och prata. Uppdatera varandra lite!

Vet att jag har varit dålig med dagens på sistone. Men tänkte visa er två av mina favoritoutfits sedan i höst och vinter. Hädanefter blir det nog bara vårigare plagg. Är alltid roligare med kläder när det är varmare ute.



20100406

2010-04-06 / 16:37:39
Stress! Tiden räcker verkligen inte till just nu. Jag ska strax ut och springa med pappa och vi får se hur det går nu när jag har vilat från allt vad träning heter den senaste veckan. Ser fram emot att träffa Terese senare ikväll, ska dit direkt efteråt.

Just nu vill jag uppdatera min vår och sommargarderob. En jumpsuit med korta ben står högt på listan. H&M har tre fina på Divided avdelningen. Jag gillar den svarta mest! Vilken tycker ni bäst om?


Ännu en söndag

2010-04-05 / 21:01:59
Vad skönt det har varit med en röd dag idag. Vi har varit ute hela dagen, suttit och solat och varit ute och promenerat. Imorgon börjar vardagen igen, skönt på ett vis och jobbigt på ett annat. Jag är glad att jag fått lite färg de här dagarna och de första fräknarna har tittat fram. Nu får gärna snön smälta bort för jag är redo för vår.

Dags för Legally Blond och sedan sova så jag är utvilad till jobbet imorgon. Sov gott!

Just so you know.

2010-04-04 / 22:10:37




Borgafjäll

2010-04-04 / 16:06:26

Nu är påskhelgen strax över och faktiskt känns det lite skönt. Min påsk blev så otroligt lång med tanke på att vi åkte till fjället i måndags. I helgen har Lowe sovit här hemma hos oss så igår var vi på påskmiddag på Västerled. Det var jättetrevligt. Lowe, Jim och Danne spelade gitarr och så sjöng vi i flera timmar. Vi fick sedan skjuts till en fest som Jimmy ville att vi skulle följa på så där var vi en liten stund innan vi gick hem. Blev rätt sent så jag är trött idag.

Tänkte visa er några bilder från Borgafjäll! Längtar redan tillbaka..








Glad påsk

2010-04-02 / 18:32:15


Har precis duschat och får nu se vars kvällen tar oss. Är hemma nu i varje fall då jag jobbar imorgon och på söndag. Har haft en underbar fjällvistelse med massa skratt och galna upptåg. Visar bilder och berättar mer sen. Glad påsk på er!