ANINE BING

2013-03-26 / 20:12:47
Här är en av mina favoritbloggare Sincerely Jules i skinnbyxor från Anine Bing. Så himla himla fina! Har ni varit inne och kollat på Anine Bings webbshop? Hon har så fina jeans, skinnjackor och bastoppar också. Spana in här
 
Idag har jag varit instängt i tentapluggsbunkern. Jag är ute i sista sekund och har dessutom dragit på mig en förkylning, så har spenderat sammanlagt 5 minuter utomhus idag och resten framför en dammig dataskärm. Nu har jag tröttnat så resten får jag göra imorgon. På skärtorsdag så ska jag åka hem för att fira påsk med min familj, Påsk är en av mina favorithögtider, speciellt när det är soligt och man kan ligga ute i snön och ta promenader med solbrillorna på näsan. Vad gör ni på påsk? 

On and on

2013-03-25 / 21:09:15
 
Jag var på seminarie på skolan i fredags och sen tog jag och Robin bilen hem till Åsele. Vi träffade Robins bror från Stockholm på fredagkvällen så vi kom inte iväg ut förns klockan var halv tio. Vi hamnade tillslut på en hemmafest innan vi avslutade med mat i pappas kök.
 
På lördag såg jag när killarna åkte iväg med släden som de hade byggt innan jag gick på marknaden med mamma och moster. På kvällen åt vi jättegod mat hos mamma innan jag, Mathias och Robin åkte på kalas igen. Vi avslutade såklart kvällen på wärsan som jag ännu en gång lämnade med onda fötter.
 
Helgen avslutades med att vi köpte hem thaimat, glass och chips som vi åt framför Social Network. En typisk   myssöndag hemma! 

H&M Conscious Exclusive

2013-03-21 / 13:11:00
 
Den 4 april släpper H&M Conscious collection Exclusive med festplagg i återvunna material. Mina favoriter är den mintgröna klänningen och den vita klänningen i spets. Extra plus för dessa vackra plagg, som också är tillverkade med miljön i åtanke! Gillar ni kollektionen? Tänker att den mintgröna är perfekt om man ska på bal i vår.
 
Imorse skrev jag äntligen klart den första tentan. Det känns så skönt! Nu tänkte jag unna mig själv lite ledighet och imorgon efter redovisningen så tar jag äntligen helg. I veckan har jag och mamma dessutom bokat resa till Göteborg i slutet av april. April blir en rolig månad som inleds med lite påskfirande, fortsätter med en resa till fjällen med min familj och släkt och avslutas med några dagar i Göteborg. Så kanske vi snart får lite vår också.

Jeffrey Campell at Henry Kole

2013-03-18 / 13:23:35
 
Alltså cut out boots är ju så himla fint. De vänstra liknar faktiskt de som jag skrev om för några veckor sedan här. De högra tror jag dock att jag skulle få mer användning av, de är lite simplare, men ack så fina! Det känns dock inte så ekonomiskt försvarbart för en student att lägga ut två tusen på ett par skor. Men drömma får man ju. Ni hittar dem på Henry Kole
 
Nu är det måndag och tentaskrivning igen. Jag har en tenta som ska vara inne på fredag och en som ska vara inne nästa vecka. Måndagen förgylls dock av ett crossfitpass tillsammans med Hanna och så kommer äntligen Robin hem igen. Han är hemma hela veckan så till helgen åker vi på vintermarknad i Åsele. 

Give me a reason

2013-03-16 / 15:10:07

Igår fick jag äntligen ta helg och ledigt från tentan som jag jobbat med den senaste veckan. Jag gick ut och tog ett glas vin och åt middag på Olearys tillsammans med Frida, Hanna och Emilie igår. Vi gick förbi Hemmakväll efter det och köpte med oss godis. Sen låg vi på min soffa och pratade resten av kvällen!

Imorse lagade vi även brunch tillsammans. Jag bakade scones som vi åt, sen massa god frukt och juice. Eftersom det är så himla fint väder idag så tog jag och Frida en långpromenad runt Sidsjön. Så skönt!


SKIRTS

2013-03-14 / 13:52:53
 
Har blivit rätt förälskad i tanken på att bära massvis med olika kjolar i vår och sommar. Ovan är tre kjolar som jag redan äger och tycker mycket om. Min gråa kjol från Vila och två skinnkjolar, den ena från Zara och den andra från Lindex. Har ni några tips på fina kjolar? Helst vippiga, för jag är lite besatt av tanken på en. 

En tisdag

2013-03-12 / 22:23:56

Idag har jag skrivit tenta hela dagen hemma i soffan. Det är skönt att sitta hemma och varva att skriva med att titta en stund på tv eller lyssna på sina favoritlåtar.

Ikväll efter ett tufft spinningpass kom Frida, Maria, Ida och Ida på besök. Vi åt fruktsallad med grädde och glass. Så himla gott!


H&M Sportswear

2013-03-11 / 16:38:06
H&M:s sportkläder tycker jag bara bli finare och finare. De har enkla linnen, fina byxor och sporttoppar i massvis med fina färger. Jag har denna rosa, och tycker att den fungerar lika bra som de dyrare varianterna. 
 
Helgen bjöd på fint väder, myskvällar med vänner och promenader. Hade Ida och Evelina på besök i fredags och fick äntligen träffa fina Frida igår. Idag har jag haft min sambo hemma några timmar innan han åkte på jobb igen. Så tog vara på dagen med honom. Vi har varit ute och fikat, tvättat bilen och spanat lite i butikerna innan jag skjutsade honom till flygplatsen. Nu sitter jag och hoppas på att få en plats på kvällens crossfit pass. 

For summer

2013-03-08 / 12:55:07
129 kr / 99 kr & 149 kr / 99 kr
 
H&M har redan börjat fylla på med fina bikinisar inför sommaren. Jag såg dessa två i butik igår och blev lite förälskad. Men vet ju att det kommer fyllas på med ännu fler de kommande månaderna, så väntar nog med ett köp. Har ni börjat spana in bikinis inför sommaren än? 

Torsdagmorgon

2013-03-07 / 08:49:24
Hemmagjord müsli som jag fick av min vän Hanna. Perfekt start på dagen!
 
Igår tog jag lite ledigt från skolarbetet och tog bussen ut till Birsta istället. Tog ett dagspass på gymmet också. Det är så skönt att träna på dagarna, men det hinner man oftast inte med i vanliga fall. På kvällen var Emelie, Hanna och Maria på middag hos mig. Vi åt grillad kyckling med creme fraiche, fetaost, soltorkade tomater och färsk pasta. Sen satt vi och pratade om framtiden nästan hela kvällen, var man vill bo och jobba. Spännande och skrämmande på samma gång.

Spell

2013-03-05 / 13:40:16
Bild lånad här
Den här fransväskan från Spell har jag suktat efter i mer än ett år nu. Jag skulle gärna ha den på min axel i vår och sommar. Kanske borde jag unna mig den i examenspresent till mig själv. Vet dock inte om jag skulle välja den tanfärgade eller den svarta. Båda är jättefina! Finns bland annat att hitta på Kyssjohanna

White skirt

2013-03-04 / 15:35:35
Vit kjol / Zara.com
Gillar denna vita kjol från Zaras nya lookbook. Tror den skulle vara jättesnygg till bara bruna ben. Så kul att butikerna börjar fylla på med vårnyheter. 
 
Under förmiddagen har jag varit på Workshop i en av de kurser som jag läser och resten av dagen har jag varit hemma skrivandes på min hemtenta. Har bokat in ett pass crossfit ikväll. Det ser jag fram emot! Crossfit är lika jobbigt som det är kul. Så kommer Robin hem ikväll också. En fin måndag!  

Nytt i badrumsskåpet

2013-03-01 / 16:32:18
Igår så gick jag på klubbkväll på Åhléns tillsammans med Hanna och Ida. Jag hade bestämt mig för att köpa en BB cream och var sugen på att testa en ny. Så det fick bli denna från Clinque. Får se vilken av denna och Estee Lauder som jag kommer gilla bäst! 
 
Så himla fint med fredag igen. Jag ska laga till fetaostbiffar med soltorkade tomater till fredagsmiddag och sen ska jag följa Ida och Evelina på något ställe (som jag tyvärr glömt namnet på) och lyssna på deras kompis som ska sjunga. Tycker om att gå på livespelningar, man gör det alldeles för sällan.