Fredag

2010-07-30 / 12:51:09

Fredag igen och nu är det bara två dagar till en veckas semester. Jag jobbar 5 dagar till hos Peter när jag kommer hem men sen är jag även ledig hela Augusti ut. Ska ta vara på varenda sekund. Jag ska åka på jobbet nu och hämta en nyckel, den här helgen måste jag säga hejdå till lillan då lördag är min sista dag där.

Nu åker jag iväg, hoppas ni får en fin helg. När jag slutar ikväll ska jag åka och fira att Terese fyller 20 imorgon. Vad ska ni göra?


Ni är fantastiska..

2010-07-29 / 23:44:49







Nu går jag och lägger mig. Har en lång arbetshelg framför mig. Godnatt!


Ulvön

2010-07-29 / 22:52:08


Jag har varit på Ulvön idag. Gjort världens vandring upp för nästan 300 trappsteg, men utsikten gjorde det värt allt slit. Åt mat och glass, skrattade så magen gjorde ont och njöt av solen. Livet blir alltid lite lättare, lite gladare med fina människor runt omkring sig. Synd att så fort jag landar hemma igen så får jag tillbaka klumpen i magen, det där sorgsna..


Inspo

2010-07-28 / 17:34:09


Blev väldigt inspirerad av Elin Klings fina kläder. Lite som min outfit som jag hade här, men med slitna shorts istället för jeans. Imorgon tar jag nog på mig mina avklippta 501:or och en snygg blus eller skjorta!


Apkul

2010-07-28 / 16:23:34


Så härligt väder det är idag. Jag har jobbat hela dagen men har varit ute mest hela tiden..i jeans. Vilken miss. Blev så jäkla varmt! Imorgon är jag ledig så jag åker på en liten utflykt till Ulvön med familjen. Det ser jag fram emot väldigt mycket.

 Dessutom är jag ledig hela nästa vecka, då bär det av på en spontan roadtrip med pappa. Blir ett besök i Sundvall för att se vart mitt nya boende ligger, sedan ska vi vara fyra dagar i Malmö och sen på vägen hem så stannar jag i Stockholm mellan fredag och söndag. Väldigt bra semesterplaner tycker jag!

Fler bilder från Petter och hembygdsområdet kommer senare! :)


Gavel

2010-07-27 / 17:40:33


Bilder kommmer härifrån

Jag sitter och planerar hur det ska se ut i min nya lägenhet. Är väldigt förväntansfull, mest för att jag älskar inredning. Är så roligt! Vill gärna fixa en ovanlig sänggavel till min säng. Min mamma har skaffat en gammal dörr som hon ska ha och jag gillar den idén väldigt mycket. Såg även andra fina gavlar i olika inredningbloggar, som en grind och en vikskärm. Kul att inspireras lite..


Torsdagens..

2010-07-27 / 12:42:07


Vi gick ut även marknadstorsdagen. Då såg jag ut såhär, med linne från Acne, korsörhänge, jeansleggings från Zoul och vita tygskor.

Nu måste jag göra mig iordning, ska på Kronan och fika med Sofie om en stund. Ska bli kul att ses och prata lite om allt som händer och har hänt. Ha en fin dag allihopa!


Marknadsonsdagen

2010-07-27 / 12:30:58














Här kommer äntligen lite bilder från marknaden! Jag börjar med onsdagen då vi spelade marknadscupen, var på bibblan och sist men inte minst wärdshuset. Jag har inga bilder därifrån, lämnade min kamera i Sannas bil. Tur var väl det, haha!


Stugan

2010-07-26 / 23:45:47







Jag älskar de här två sista bilderna. Alice skrattar så mycket, så himla härligt med glädjen i hela hennes kroppsspråk.


Internet är så segt så jag orkar inte ladda in en enda bild till. Här är några bilder från Stavro. Fler såna fina dagar tack.

Idag åkte vi till Övik efter jag slutat jobba. Vi hann gå och spana på möbler i två timmar och sen åt vi pizza innan vi åkte hem. Matilda och jag körde igång lite allsång i bilen på vägen hem, det lät inte speciellt vackert men jag hade så himla roligt. Egentligen var planerna att åka till Junsele och gå höghöjdsbanan men det satte vädret stopp för. En annan gång helt enkelt..


Skir

2010-07-26 / 10:44:37

 


Om ni letar efter en snygg skjorta så tycker jag ni ska besöka H&M. Den här i tunt transparant tyg kostar endast 99 :-. Finns i vitt, militärgrönt, svart och blått. Den svarta vill jag gärna ha i min garderob.

Var uppe med tuppen imorse och åkte till jobbet. Hoppas verkligen att vädret blir lite bättre till ikväll för då ska jag ut på äventyr tillsammans med kusinerna. Tråkigt nog blir det inte av om det fortsätter att regna! Vad gör ni idag?


Det här har jag sysslat med..

2010-07-25 / 17:58:16



..i helgen. Åkte iväg på en liten minisemester till morbrors stuga i Stavro tillsammans med mamma och lillebror. Där var även halva tjocka släkten. Har varit så skönt! Vi har åkt vattenskidor, bastat, badad och fiskat. Jag är inte mer utvilad och inte ett dugg klokare men jag är nog tillbaka imorgon, har ju massa bilder att visa!


En välbehövlig paus..

2010-07-19 / 19:20:59
Jag tror jag ska ta en liten paus från bloggen i veckan. Känner mig otroligt trött. Det händer alldeles för mycket i mitt liv, för mycket kaos. Stressad och förvirrad skulle nog bäst beskriva hur jag känner mig. Jag behöver andrum, lite tid, hinna tänka. Ha en fin vecka och puss på er.

Onsdagens val..

2010-07-17 / 11:28:54



Solen skiner idag och jag är otroligt laddad för marknadslördagen. Ska nog på hembygsområdet och sedan blir det utgång ikväll! Jag postade två bilder med vad jag hade på mig i onsdags på wärdshuset. Jeansen kommer från Cheap Monday, skjortan och halsbandet från H&M, kilklackarna kommer från Topshop och så hade jag min nya bustier/spetstopp från Bik Bok.


Marknadsonsdagen

2010-07-14 / 17:10:14

Gud vad skönt att ta en dusch efter dagens fotbollsmatcher. Vi vann inte, men vi hade roligt och det är ju huvudsaken. Min kondition var verkligen inte på topp är då ett som är säkert, haha! Nu har jag tagit en varm dusch, ska ni fixa mig och sedan ska jag åka förbi Sanna, ikväll är det förfest på bibblan och sen är det wärsan som gäller. Tror det kommer bli en toppenkväll. Ha en fin onsdag allihopa, nu är marknaden i full gång!!


Kvällen

2010-07-13 / 21:58:56


Jag har försökt packa alla kläder jag ska ha på marknadshelgen i en liten väska ikväll. Svårt med tanke på att jag helst vill ta med mig allt och att jag dessutom inte vet vilket väder det kommer bli. Vi spenderar nämligen vår marknad på Strandis i år, är så jobbigt att promenera hem på kvällarna annars.

Var även på träff med laget som vi skulle ha i parken ikväll men det var bara jag, Evelina och Petra där så vi satt och pratade en stund men bestämde oss för att gå hem sen. Hoppas på att det blir roligt imorgon och på att solen skiner.


Mer hem..

2010-07-13 / 17:09:27





Jag köpte ramar på Åhléns som jag hängde upp i hallen. Motiven klippte jag och klistrade själv och det är helt enkelt modereportage från mina gamla Elle tidningar. Billigt, enkelt och fint.


Hoppas..

2010-07-13 / 10:11:22


Bild: Lisaplace
Jag hade hoppats att få mitt halsband (som på bilden ovan) innan marknaden. Det skulle egentligen komma förra veckan men har inte sett till det. Håller en tumme för att det kommer idag..

Igår skjutsade Lowe ut mig till Gafsele för att hämta mina fotbollsskor, var även och lånade ett par shorts av Terese. Nu är jag redo och klar för fotbollen! Senare på kvällen åt jag mjukglass med mamma och såg på Shutter Island igen. Somnade sent igår så är otroligt trött. Nu väntar en dag på jobbet. Vad gör ni idag?


Hem ljuva hem

2010-07-12 / 18:21:00




Nu är hyllan uppe i köket, har velat ställa dit kokböcker som prydnad väldigt länge nu. Fint tycker jag att det blev och nu är väggen inte tom och tråkig längre. Den fina hyllan och budskapsbrickan är köpta på Mias Lustgård i Umeå.


ANTAGEN!

2010-07-12 / 12:45:10

Loggade in på studera.nu på morgonen, möttes av ordet antagen. Herregud vad nervös det gjorde mig, jag ska gå skola igen och gud så roligt det ska bli. Jag har inte berättat att jag sökt skola och att jag ska flytta för någon förutom mina närmaste vänner och familj. Om lite mer än en månad så kommer jag bosätta mig i Sundsvall, det känns väldigt overkligt att jag dessutom ska ge mig av själv och flytta ut från huset. Jag ska gå PR och informationsprogrammet för er som undrar. Har alltid gillat PR branschen och i framtiden vill jag gärna jobba med att planera events och fester eller med mode på en PR byrå. Så det är målet jag ska försöka jobba mot :)


En fredag..

2010-07-12 / 09:23:22








Här är lite blandade bilder sen i fredags! Kul att man är så blek brevid alla som varit i Spanien, haha.

Idag så jobbar jag, sen hoppas jag att vi får vårt modem idag så vi kan hämta ut det sen. Ska även hämta mina fotbollsskor i Gafsele ikväll. Jag är redan supernervös, var ju typ 100 år sedan jag spelade. Men kul kommer det nog bli!


Precis där jag vill vara..

2010-07-11 / 22:29:57
Vilken fin fredag jag hade tillsammans med elin och jenny. Vi åt middag ute, gick ned till hamnen och satte oss i gräset. Dit kom även emma och ida och så satt vi bara där och babblade. Åkte hem på lördagen efter lunch och jobbade sedan kväll. Äntligen fick jag se sex and the city 2 också! Jag var så nöjd. Imorgon kommer massa bilder från helgen och lite bilder på våra nya inredningsprylar :)

Aviators

2010-07-08 / 20:23:26

Så jag bestämde mig som sagt till slut, efter många om och men. Gillar mina nya solglasögon lika mycket som jag misstänkte att jag skulle göra. Tog de guldiga med svart glas tillslut och det är jag väldigt nöjd med. Hoppas på lite solsken framöver..




Umeå imorgon

2010-07-08 / 19:08:00



Mamma hade gjort världens godaste köttfärspaj när jag kom från jobbet. Så vi åt tillsammans och sen åkte jag ut till huset och packade världens väska med kläder och massa annat som jag behöver. Åker ju till Umeå imorgon och ska umgås med mina favoriter som jag inte sett på 9 månader. På lördag åker jag hem igen och börjar sedan jobba klockan 18. Min fjärde jobbhelg i sträck. Men otroligt nog, för första gången på flera år är jag ledig marknadshelgen. Jobbar fredagen och är sedan ledig till tisdagen. Hur gick det till egentligen? Jag tror jag kommer ha en riktigt rolig marknad.

Ska även spela fotboll på marknadscupen tillsammans med tjejlaget, så jag måste leta reda på mina benskydd och skor. Spännande att se hur det kommer gå med tanke på hur många år sen det var sen sist jag spelade, haha!


Torsdag

2010-07-08 / 08:27:01

Är så sjukt less på allt just nu. Känner mig trött, hängig och förvirrad. Det känns om att jag inte vet någonting längre. Tänkte att jag kanske skulle köra igång med träningen ikväll igen, göra av med lite energi och kanske känna mig lite gladare. Är iallafall glad att det är marknad nästa vecka, det känns så roligt!

Nu ska jag jobba fram till klockan 16, sen får vi höras mer ikväll. Ha en fin dag.


Trappen

2010-07-07 / 10:42:24


Vi har fått in den fina trappen i vårt hus nu. Är svårt att fota den och göra den rättvisa! Nu ska vi bara tapetsera väggen bakom, sen ska jag köpa en snygg lampa att ställa där bak. Och hänga upp ett par fina tavlor på väggen mot övervåningen..

Idag börjar jag inte jobba förns klockan 16 så jag ska umgås med min lillebror och mamma idag. Ikväll så ska Peter och jag ska se på bio, Sex and the city 2. Har längtat efter att se den filmen rätt länge nu så det blir nog toppen!


Elle Macpherson Intimates

2010-07-06 / 21:12:26


Jag har så länge jag kan minnas älskat underkläder. Har otroligt många set då jag älskar när det matchar. Känner mig som finast då! Dessa från Elle Macphersons underklädeslinje var ju underbara. Gillar färgerna och spetsen. Hon har flera andra set på Nelly.com


My way or the highway

2010-07-06 / 17:35:33


Ska hem och hämta lite saker och sen plockar Sanna upp mig här hemma hos mamma. Riktigt skönt med lite motion ska det bli! Har föresten bestämt mig för att par Ray bans nu, tror det blir riktigt bra. Robin fick faktiskt ett par exakt sådana av sin farfar för ett par år sedan som han gav bort till Danne. Så nu kommer vi ha likadana, haha. Ni får se dem så fort jag har dem hemma..


Gårdagens

2010-07-06 / 16:18:11



Här är det jag hade på mig igår. Slitna jeansshorts från H&M, topp från Acne, Bustier från Lindex (ska köpa fler såna, älskar den jag har) ringar från Gina Tricot och Cocoo och halsband från Efva Attling.

Har jobbat hela dagen idag och Robin har åkt i väg på en fisketripp till Härjedalen och är borta hela veckan. Det känns såklart lite trist men jag åker till Umeå på torsdag så jag ska också vara borta, då spelar det ju ingen roll. Ikväll ska jag ut på en långpromenad med Sanna, vad gör ni ikväll?


Converse

2010-07-05 / 21:04:40


Nu är det dags för mig att slå till på mina första Converse. Tycker det är så fint, något jag inte tyckte förut. Det blir nog den vita nätta modellen som är på första bilden. Tycker de är superfina och passar till allt. I veckan om jag åker till stan så ska jag leta ett par, vet att de finns på 59:an.


Vita liberata

2010-07-05 / 19:28:59



Här har ni världens bästa brun utan sol. Den luktar inget, den är färgad så man ser precis vart man smörjt, dock tar det ju lite längre tid och så måste man ha hjälp att smörja ryggen, annars blir nog inte resultatet så bra. Efter blir man så fint chokladbrun! Är bäst att applicera med handske som man kan köpa till. Denna finns på Eleven.se


Huset

2010-07-05 / 18:02:03

Okej, här kommer före och efter bilderna på huset. Vi blev klara med det sista för någon timme sen! Nu får alla ni som inte vet hur vi bor se vårt lilla hus för första gången och gud så risigt det varit. Förstår om ni blir chockade av "före" bilderna, haha!


Och så efter..


Söndag

2010-07-04 / 11:07:12

Så var det söndag igen, varför känns det som att det alltid är söndag? Jag jobbar idag fram till klockan 18 och sen ska vi på middag hos mamma. Skönt att slippa laga något själva! Vi fick slut på färg till listerna igår så vi måste köpa mer imorgon och sen ska vi måla hela dagen. Jag är ledig och Robin har precis gått på semester så det blir ju perfekt att avsluta vårt projekt. Vad gör ni idag?


Lyktan igen

2010-07-03 / 20:03:14



Den får pryda vårt vardagsrumsfönster. Blev väldigt bra tycker jag då den matchar stilen vi fått till där inne. Färgen och den gamla känslan matchar tavlan vi har där det står "Att älska är som att dansa med universum".


There's no place like home

2010-07-03 / 19:45:06




Det finns ingen plats i världen som jag älskar lika mycket som mitt barndomshem på Strandvägen. Speciellt på sommaren då allt är grönt..

Idag har vi målat och målat. Vårt hus är nu lite finare och ser inte alls lika slitet och tråkigt ut. Vi är ännu inte klara trots att vi hållit på sedan imorse utan alla lister uppe vid taket är omålade och likaså sockeln. Sedan ska allt målas ett varv till. Jag har tagit lite före bilder och ska såklart ta ett par likadana när allt är klart.

Är så otroligt trött nu och myggen har bitit mig överallt, fick panik tillslut eftersom jag hade stora bett över hela ryggen. Jäkla mygg!


One woman's trash is another woman's treasure

2010-07-02 / 18:57:05




Jag var och rotade igenom mammas gamla kläder idag. Vilken guldgruva det visade sig vara. Hittade flera tunikor som jag kan använda som klänningar och som är hur fina som helst. Se bara den jag har på mig idag, en vit virkad med knyt i midjan. Jag älskar den!

Jag har också på mig bustier från Lindex, Kilklackar från Topshop (premiäranvändning) korsörhängen och ett par svarta enkla shorts från H&M under.


Efterlängtat

2010-07-02 / 08:26:57


Äntligen sol! Åh så härligt att solen sken och himlen var klarblå när klockan ringde imorse. Tog på mig skjorts utan att frysa för typ första gången denna sommar. Jag jobbar fram till klockan 13 idag sen ska jag på med bikinin och ligga en stund i solen. Hoppas ni får en fin fredag..


News

2010-07-01 / 21:19:18


H&M har fyllt på sin webshop som alltid på torsdagar. Jag gillade den svarta kjolen, kanske ännu mer i grönt som den också fanns i. Spana in nyheterna ni med!


Inredningsdetalj

2010-07-01 / 13:59:26




Jag var tvungen att köpa en sånhär fin fågelbur på Kronan idag. Såg den tidigare i veckan så nu slog jag till. Köpte även till en vitt ljus och två gröna plastblommor. Tycker det blir stilrent och fint. Har verkligen förälskat mig i saker som ser lite gamla och slitna ut, det har jag definitivt fått från mamma. Nu ska jag bara fundera på vars jag ska ställa den..


Ledig idag

2010-07-01 / 11:08:54

Idag är jag ledig och det är jag himla glad över då det inte alls blev någon vila igårkväll. Vi åkte hem efter jobbet, tyckte att det luktade bränt hemma och sen när vi tände lamporna så lyste de som strålkastare. När Robin skulle ladda telefonen när vi håller på göra middag börjar det ryka ur uttaget.

Markus kommer då och mätar hur mycket volt vi har i uttaget. Normalt ska man ha 230 v och vi hade 400 v i alla rum utom toaletten som istället var helt död. Hur sjukt som helst. Det visade sig att två kablar kläckts ihop, förmodligen i samband med att blixten slog ned hos oss iförrgår. De hittade felet men jag var ändå rädd, vad hemskt det skulle vara om allt skulle börja brinna. Vi klarade oss ur det med lite trasig elektronik eftersom trycket på dem blev för hårt, tvättmaskinen gick sönder och sen småprylar som mobilladdare och en klockradio.

Så idag ska jag verkligen njuta av min ledighet, äta lunch hos mormor och bara ta det lugnt.


Light colour

2010-07-01 / 10:49:58


Oj vilka fina oversize toppar från Vila. Den fanns i rosa också men jag gillade dessa ljusa färger bättre. Hur fina som helst till allt, shorts, jeans eller barbent. 199 :- på Nelly.com