TEAM PARIS

2013-02-26 / 11:37:53
Var bara tvungen att haka på trenden med sportiga tröjor. Snyggt och skönt! Blev förälskad i denna Team Paris tröja och klickade hem den från en sida som heter MISBHV (Misbehave). Bär den idag tillsammans med vaxade jeans. 

You are my sweetheart

2013-02-25 / 22:37:47
Här är alltså guldklimpen som jag blivit så förälskad i under helgen. Pappa har döpt henne till Ronja Myra Eriksson, och bara det är så fint. Just för att det är så typiskt pappa. Dock höll hon mig uppe hela natten mot söndagen, hon ville inte alls sova utan bara busa. Tänkte att det är precis såhär det känns att vara småbarnsförälder. 

Zippers 2

2013-02-21 / 15:29:35
Här kommer tre bilder på mina byxor. Bilderna speglar ganska bra hur jag känner mig, det vill säga trött haha. Men de får duga!
 
Idag är jag ledig, jag har inga föreläsningar och vi är klara med uppgiften som ska vara inne imorgon. Imorgon åker vi hem till Åsele. Pappa hämtar sin lilla golden retriever valp ihelgen och jag har lovat att se efter den på lördag. Det värker i hjärtat varje gång pappa skickar en bild på den, så hur jag ska kunna hålla mig från att ta med lillen tillbaka till Sundsvall får bli ett senare problem.
 
Nu väntar ett pass spinning + cxwork och sedan filmkväll hemma hos Hanna.

Zippers

2013-02-19 / 22:37:45

Köpte dessa fina byxor på Gina Tricot. Har spanat på de från Hunkydory men de var lite för dyra, så då blev det dessa och de är så himla fina och sköna! Lovar att fota dessa på snart! Vill matcha dem till en sportigare tröja. Det tror jag skulle vara snyggt!


I want you to stay

2013-02-16 / 15:26:29
Topp Urban Outfitters och kjol från Lindex
Här är ännu en från Thailand. Älskar min kjol från Lindex. Synd att den är så skrynklig bara, haha!
 
Jag tillbringar denna helg med att göra så lite som möjligt. Det känns välbehövligt. Igår blev det enbart film och godis hemma i soffan. Jag har varit och tränat med Ida idag och sen bara strosat omkring på stan och njutit av solen. Köpte med mig skrubbvantar hem för tänkte att jag skulle skrubba där jag hade börjat flagna lite. Slutade med att jag såg ännu värre ut. Skrubbade visst så jag började flagna överallt istället. Så typiskt att färgen släpper så fort.
 
Nu vankas det snart god middag och så ska min fula repiga shellac bort från naglarna. Ha en fin lördag allihopa!

Instagram

2013-02-13 / 21:17:49
Några av de senaste bilderna från min Instagram. malineriiksson heter jag där.
 
Idag har jag varit i skolan och jobbat med en gruppuppgift. Så blev det muscle challange tillsammans med Ida ikväll. Börjar komma igång med träningen igen efter resan vilket känns bra. Har dock upplevt jetlag för första gången i mitt liv. Inte alls haft någon ork och efter klockan 20 på kvällen har jag fått kämpa för att hålla ögonen öppna och så har jag vaknat kring 5 och varit hur pigg som helst. Det är svårt att vända tillbaka också, men nu börjar det bli bättre.

Phi Phi Islands och Kata Beach

2013-02-12 / 17:28:00
Här kommer en salig blandning av bilder från både våra dagar i Kata och när vi åkte runt på Phi Phi öarna. Alla bilderna där vattnet är jätteblått, eller nästan grönt är från Phi Phi och Maya Bay där filmen The Beach spelades in. Tyvärr alldeles för mycket turister där, men så himla vackert. Vi skulle på Monkey Islands för att hälsa på aporna, men när vi kom dit med båt så var det högvatten och hela stranden var under vatten. Så vi fick fota aporna som satt i träden istället.

Just one last time

2013-02-11 / 19:49:12
Hade på mig en glittrig kjol från H&M, blus med öppen rygg från Cubus och skor från Zara.
 
Helt ärligt så var det värdelöst att fota outfits i Thailand. Dels för att det blev mörkt strax efter 18, så då var man tvungen att fota med blixt vilket jag inte alls gillar och så tar min kamera enbart suddiga bilder när det är lite mörkt ute. Det blir liksom inte så fina bilder då. Så då blev det såhär, några trista bilder med blixt och ett par suddiga med en mobilkamera.

Snapshots from Bangkok

2013-02-11 / 16:41:30
Här kommer några bilder från de två dagar vi spenderade i Bangkok. Faktiskt så önskade vi att vi hade stannat lite längre för vi tyckte att det var helt fantastiskt. Speciellt området vi bodde i som hette Sathorn, där fanns nästan inga turister utan endast små charmiga thailändska hak. Det på bilden längst ned blev vår favorit.
 
Vi åkte till det stora köpcentret MBK den andra dagen. Där var det galet, och allt från billiga kopior till mobilskal och elektronik såldes där. På morgonen på den tredje dagen flög vi till Phuket, och de bilderna kommer snart..

Underbara älskade

2013-02-07 / 18:51:00
Vi var hemma i Sundsvall sent inatt efter en lång resa. Vårt bagage blev tyvärr kvar i Moskva så vi fick åka hem utan våra väskor. Jag hoppas på att få igen dem imorgon.
 
Vilken fantastisk resa vi har haft. Och vilket underbart land Thailand är. Vi har varit i Bangkok, på Kata i Phuket, och runt på Phi Phi öarna. Då jag fått ordning på alla bilder så ska jag posta fler här. Nu är det tentaplugg som gäller. Har en tenta tidigt imorgon och det har varit sisådär med läsningen under resan. Önska mig lycka till!