The only one who knows your heart

2010-10-30 / 23:07:03


Såhär såg jag ut igår under dagen när jag gick på stan. På kvällen bytte jag till Converse då jag skulle promenera så långt. Var och åt middag med Terese och dem ganska sent på kvällen och så spenderade vi resten av kvällen på deras hotell. Såg lite på tv, åt gott och hade trevligt.


You put up walls and paint them all in grey

2010-10-30 / 13:17:01


Åh vilken mysig kväll jag hade igår. Blev idolmys och chips med några tjejer i klassen. Vi trängde ihop oss 5 tjejer i Johannas säng och bara pratade hela kvällen. Idag måste jag städa här hemma. Terese kommer hit till Sundsvall idag, ska bli så himla roligt. Blir middag och sen får vi se vars kvällen bär oss.


Fuskis

2010-10-29 / 18:08:29


Här är en bild på min fuskpäls jacka. Den kommer från Vila och är köpt på Kii. Ska inviga den i helgen hade jag tänkt..

Min andra tenta är nu skriven. Det värsta är att jag inte alls vet hur det gick, var så konstiga frågor som jag inte vet om jag gav rätt svar på eller inte. Har även hunnit vara och tränat ett konditions och styrkepass och nu ska jag äta middag och göra mig i ordning. Sen ska jag till Johanna. Hoppas ni får en fin fredagskväll..


Blått är det nya svarta

2010-10-28 / 21:28:06



I vinter är det mycket blått ute i affärerna. Jag var ute efter en bastopp i svart men kunde inte motstå att köpa samma i blått. De kommer från Monki och jag köpte dem i strl L för att få dem lite oversize. Som ni ser är de lite transparenta också. Är så nöjd. Speciellt efter som jag oftast klär mig i vardagsplagg..

Jag är hemma i Sundsvall nu, var så skönt att komma innanför dörren till mitt lilla krypin. Ska ta en lång dusch nu och bara vila upp mig. För efter tenta kommer såklart tentafest!


Run this town

2010-10-28 / 13:34:03
Är i umeå idag igen! Jag och sanna har varit på stan hela dagen, ätit lunch och shoppat lite. Prövade fuskpälsen på Kii och blev såklart fast. Den ska ni få se sen :) jag åker till sundsvall klockan 16. Då blir det tentaplugg hela resan och några timmar när jag kommer hem. Imorgon är det dags, håll en tumme för mig.

Ett par i hjärter

2010-10-27 / 13:48:11


En fantastisk bild på Acne underbara skor Hybria lea.

Skulle egentligen åka med pappa och lillebror till Umeå imorgon och ta bussen därifrån när jag ändå hade skjuts. Men nu ställdes de planerna in så nu måste jag fundera på hur jag ska ta mig dit. Tror jag tar bussen från Övik, känns enklast på något vis. Så om någon ska dit imorgon åker jag gärna med.


Run away fast as you can

2010-10-26 / 17:48:58

Jag har suttit hela dagen och sammanfattat alla mina anteckningar till tentan jag har på fredag. Måste erkänna att den här kursen ger mig lite panik, det är så mycket och jag har ingen aning om hur jag ska hinna lära mig allt. Tar en paus några timmar nu, ska få lite besök och så är det några bra program på tv. Ska kolla upp busstider också, se hur jag ska ta mig hem till Sundsvall igen! Längtar faktiskt tillbaka lite, till träningen och alla fina klasskompisar. Vad har ni gjort idag?


Hej mitt vinterland

2010-10-25 / 17:53:21



Såhär ser jag ut idag, hittade ett fint brett armband hos mamma igår som jag lånade av henne.  Sen lever jag i mina skinnbyxor just nu tillsammans med oversize toppar och linnen.

Ser ni hur mycket snö vi har här hemma! I Sundsvall är det inte en enda snöflinga så långt ögat kan nå..


Leo

2010-10-25 / 09:57:16


Bild
Jag skulle vilja ha en snygg fejkpälsjacka. Gillar denna från MQ så mycket, men såg också en svart på Kii som jag skulle kunna tänka mig som var från märket VILA. Ska nog gå och prova denna till veckan så får jag se hur den känns på.


Everytime I do it makes me laugh

2010-10-24 / 20:06:37





Här är lite bilder från min helg. Igår kom vi precis med bussen då modeparaden började så vi sprang till Kii där vi skulle lämna all vår packning. Senare gick vi på Kostyms modevisningar på Sagateatern. Såg en del väldigt fina plagg. På kvällen hade vi en middagsbjudning och så gick vi ut och dansade. Jag hade otroligt trevligt, hände en del galna saker! Idag åkte jag hemåt med Jimmy. Har varit på en tvårätters middag med familjen och nu ska jag läsa lite. Vad gör ni ikväll?


Mot Umeå

2010-10-23 / 07:15:04

Vi hade så kul igår, ladies night var roligare än jag trodde att det skulle vara. Klappade händerna och sjöng med så att rösten är alldeles svag idag. Vi åkte hem tidigt och jag packade väskan, för sent igår bestämdes det att jag och Maria åker till Umeå idag. Vi ska spana in modeparaden och gå ut ikväll, vars det blir får vi se. Sedan på söndag åker jag till Åsele i tre dagar, har nämligen bara tentaplugg i veckan och tänkte att jag lika gärna kan plugga där. Har aldrig längtat efter en varm famn att somna och vakna i så mycket som jag gör just nu så jag är så glad att jag ska hem. Just nu vill jag inte sakna så det känns så skönt.


Don't you let me go tonight

2010-10-22 / 16:32:22


Nu beger jag mig ut i Sundsvallsnatten, blev kostymbyxor istället för skinnbyxorna. Hoppas på att vi får väldigt skoj ikväll och att ni också får det. Trevlig fredag till er aaaallla!


Then you came and I was awakened

2010-10-22 / 15:01:46


Spenderade natten på Köpmangatan efter att jag och Maria skruvat ihop hennes sängram. Orkade inte gå hem så somnade där, blev en jobbig promenad hemåt imorse istället i kylan. Har varit så arg hela dagen idag så nu hoppas jag på att kvällen kan göra mig gladare. Håller på välja ut kläder till kvällen nu, vad tror ni om cape, dessa smycken, skinnbyxorna och kilklackarna. Ska på middag hos Martina och sen blir det Ladies Night på Eon Arena haha. Känns som en toppenkväll..


Spa & flytthjälp

2010-10-21 / 16:33:43

Idag har jag varit på skolan och jobbat med vårt grupparbete. Innan slutet pratade vi mest om annat som vanligt och nu har vi bestämt vilken dag vi ska på spa och vilken behandling alla ska ta. För mig blir det någon ansiktsbehandling med massage, skönt ska det bli! Resten av dagen har jag varit flytthjälp, har nog aldrig skrattat så mycket. Kan tänka mig hur vi såg ut, tre tjejer som har noll koll. Men vi blev klara tillslut och nu ska jag ladda inför träningen.


Mulberry Alexa

2010-10-20 / 23:25:23


Det är nog dags för mig att öppna ett "spara till väskor" konto. På sistone har jag blivit så kär i denna väska från Mulberry. Är inne och tittar på den flera gånger per dag, vill ha den så jätte jätte gärna. Mina två absoluta drömväskor är en Chanel 2.55 eller jumbo och en Mulberry Alexa. Det passar nog bättre att köpa dem när jag pluggat klart men om jag hade kunnat hade jag klickat hem denna direkt.


Lilla my

2010-10-20 / 12:48:01


Ska strax bege mig till skolan, vi ska jobba med grupparbetet hela dagen så att vi blir klara så fort som möjligt. Kör på hög slarvig knut och rött läppstift idag.

Hoppas ni får en fin dag.


Goodbye to all my yesterdays

2010-10-19 / 19:31:27


Idag har jag sett ut såhär, bra vardagskläder. Baskläder tillsammans med en rutig skjorta. Just den här skjortan kommer från H&M:s herravdelning. Synd att det börjar bli kallare för jag tänker mig den till jeansshorts, ett slappt vitt linne och mina ray ban aviators.


As long as the wrong feels right

2010-10-19 / 16:50:24


Bild 
Det här linnet från Monki vill jag så gärna ha! Tycker det är väldigt fint. Monki får dessutom in massa fina saker i November har jag sett, ska bli spännade att se i butikerna sedan.

Vi har haft litteraturseminarium hela dagen, man blir otroligt trött av att sitta och lyssna i flera timmar så innan slutet stänger jag alltid av. Nu är det iallafall bortgjort, bara två moment kvar i den här kursen. Jag ska strax iväg på ännu ett pass på friskis och sedan blir det myskväll framför tv:n. Vad gör ni ikväll?


Pepp på träning

2010-10-18 / 16:56:53


Ska iväg på ett jobbigt styrkepass nu. Med min fina träningsflaska från Champion i samarbete med rosa bandet. Är otroligt peppad på att träna och göra av med energi. Och när jag kommer hem ska jag göra en riktigt god middag och fira att jag fick ett bra betyg på min första kurs och att jag klarade första tentan! Grattis till mig, är så jäkla nöjd!


Feelunique

2010-10-18 / 14:25:24



Kom på att jag skrev att jag skulle tipsa er om en sak. Jag har nämligen beställt mitt Redken schampoo och balsam från en sida som heter Feelunique. Samma sak med mina Bare Minerals produkter. Det är mycket billigare än i Sverige och de har dessutom gratis frakt och man behöver inte betala tull. Jag betalade 124 kronor för shampoot som kostar det dubbla i Sverige. Lite mer än 214 kronor för foundation som kostar 400 här i Sverige. Ja ni fattar! Väldigt bra priser, ingen fraktkostnad och snabb leverans.


So close no matter how far

2010-10-17 / 20:50:35


Jag sitter hemma i Sundsvall nu igen. Hade sån tur att slippa bussen, istället blev det en bilresa i en stor familjebil med musik, fulla människor och skratt. De skulle på Volbeat och jag hade tur som rymdes i bilen på vägen hit.  Har pluggat och varit på Frendo och köpt massa gott. Såg att det var en film med Angelina Jolie nu klockan 21.

Är så glad att jag var hemma ihelgen. Fick träffa många av mina nära och kära. Har saknat er så mycket, längtar så tills ni hälsar på mig.


Hösten är här

2010-10-16 / 16:18:58



I min nya cape med fransar från Bik bok. Cape och ponchos är favoriter i höst, enkelt att göra en outfit lite finare och såklart varmare. Jag älskar dessutom fransarna på den här! Nu blir det middag med Sofie, Terese, Evelina och Jessica. Ska bli så roligt.


Bang Bang you shot me down

2010-10-15 / 20:50:52



Nya pistolörhängen från JC.


Vinkvällar

2010-10-14 / 22:42:43


Weheartit

Har värk i benen efter massa spring på stan idag. Är glad efter filmen vi såg på bio och lycklig över att jag imorgon kommer få träffa alla mina fina där hemma för imorgon åker jag hemåt. Min telefon har gått sönder, så just nu kan ingen få tag på mig. Trött jag blir på sånt här, hoppas på att jag inte behöver köpa en ny. Har fått upp lite gardiner här hemma idag och köpt nya vinglas. Nu blir det många vinkvällar här med min fina grupp. Vinkvällar är det vi pratar om hela veckorna, det och kungarna av Tylösand.


Grönt till hemmet

2010-10-14 / 17:15:10



"Fågelburen" längst upp fick jag av mamma innan jag flyttade hit. Den har hängt i mitt fönster men blev för tung för gardinstången som började ge vika, så köpte en vinkel på Annelies och hängde den på väggen i hörnet istället. Sen blev det en växt till hyllan också. Note to self, vattna blommorna!


Dinner and a movie

2010-10-13 / 22:51:16

Har haft en stressig dag. Föreläsning, gruppuppgift, litteraturuppgift och så är mamma och Matilda här nu. Vi har lagat god middag och myst framför tv:n. Imorgon ska vi till Birsta tidigt och så ska jag tillbaka med en bok till Anna som jag fått låna, guld värt! Och så blir det bio imorgon också. I rymden finns i känslor som ni tipsade om! Jag ska sova nu, ska bli så skönt.


You are not mine to lose

2010-10-12 / 20:37:36


Ikväll har jag läst och plockat undan lite här hemma. Ser fram emot imorgon så mycket. Har inte träffat min mamma på två månader..alldeles för lång tid, jag saknar henne så mycket! Om en halvtimme börjar Desperate, så ska bänka mig framför tv:n. Snart kommer Maria hit också, våra kvällar framför en film eller en serie börjar bli lite tradition.


All soft

2010-10-12 / 09:21:48


Har varit sugen på att testa Redken väldigt länge nu då jag hört så mycket bra om det märket. Så nu slog jag till på schampoo och balsam i All soft serien. Jag ska berätta vars jag köpte dem senare, har ett väldigt bra tips som jag tänkte dela med mig av!

Jag ska iväg till skolan om en halvtimme. Går ända till klockan 17 idag! Imorgon kommer mamma och min kusin Matilda hit och bor hos mig några dagar. Vi ska ut till Birsta någon dag och sedan blir det nog bio, har ni något tips på en bra film som går på bio just nu?


MQ

2010-10-11 / 13:00:19


MQ har startat sin onlinebutik nu. Hur bra som helst! Just nu bjuder de dessutom på frakten. Här hittar ni dit! Jag måste spana in sidan nu direkt..


Livet?

2010-10-11 / 12:34:13

Livet är fan inte roligt just nu. Har nog aldrig haft så mycket att göra på så lite tid. Sen att jag inte kan fokusera heller, är inte ett dugg motiverad. Det är bara att ställa in alla planer jag hade för dagen och läsa nu då! Men först ska jag en sväng på affären, det ekar i mitt kylskåp. Hoppas er dag är bättre än min! Puss


Tjejkväll

2010-10-10 / 10:20:16



skinnbyxor - H&M, skor - Din sko, linne - Monki, kofta - H&M och halsduk - Gina tricot

Jag kände för en lugn kväll igår. Så jag, Maria och Malin hjälptes åt att laga middag hemma hos Malin och sen såg vi en film. Jag hade väldigt roligt! :) Hade bestämt mig att kliva upp tidigt idag för att läsa. Nu jäklar ska det pluggas! Inga ursäkter idag..


Me and the boys

2010-10-09 / 14:44:09


Vi såg på Idol igår, det var trångt. Tur att jag har en stor säng!

Just nu läser jag om spabehandlingar. Om allt går som planerat blir det spa om några veckor, ser fram emot det. Men vet inte vad jag ska ta för behandling. Ansiktsbehandling, massage eller kanske något annat?


Fredagsmiddag

2010-10-09 / 10:45:17


Såhär såg jag ut igår när vi gick ut och åt middag. Var supergott! Vi köpte godis på pressbyrån innan vi åkte hem och sen trängdes vi fem stycken framför min tv. Kul att ha familjen på besök :) Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Har lite beslutsångest. Men plugg och en promenad till att börja med, resten löser sig!


Nastygal

2010-10-08 / 15:17:02

Hittade dessa snygga pumps från Nastygal. Klacken och platån gör hela skon så mycket snyggare! Har velat ha liknade klack på ett par skor sedan jag såg den här bilden på Sofi Fahrman i vintras. Hennes skor är apsnygga!


This too shall pass

2010-10-08 / 00:24:31


Jag har kommit in i tankarna på en tatuering igen. Jag vill inte alls ha något stort. Älskar Freja Behas tatuering "this too shall pass" Något att tänka på när livet känns tufft. Helst av allt vill jag ha en fin text över revbenen på ena sidan, tror det skulle vara fint och något jag även kan dölja! Ska tänka på saken ett tag till..


Fransar

2010-10-07 / 13:53:41


Lång halsduk, svart, stickad med fransar. Den här hade alla rätt! Ska ha den imorgon hade jag tänkt.

Imorgon kommer föresten pappa, lillebror, Robin och Dennis hit. Vi ska äta tillsammans och så stannar de över natten innan de åker till Stockholm för att kolla på hockey. Ska bli så kul att se dem allihopa, känns som det var ett tag sedan!


No regrets. Just love.

2010-10-07 / 00:03:55

Är alldeles glad i magen ikväll. Den där fina känslan som jag längtat efter, som gör att jag vill skratta mest hela tiden. Jag har haft mys och godiskväll med gott sällskap framför greys. Så har jag bokat in en middag med alla mina fina vänner där hemma nästa lördag. Sen så är jag glad för sundsvall. Jag älskar allt här! Imorgon har jag fullt upp från tidig morgon till kväll. Träffa kanonis tjejerna på skolan, träna och sedan middag hos martina med faddergruppen. Puss och god natt!


Höstigt

2010-10-06 / 15:36:31


Skinnbyxorna har jag på mig även idag. Till en löst sittande topp och skjorta den här gången. Hade velat ha en stor lång stickad svart halsduk till och har letat överallt efter en sån. Har någon nåt tips på vars det kan finnas?

Jag har precis kommit hem från skolan och workshopen. Vi gör ett roligt grupparbete nu med att starta en egen organisation. Det kommer bli många timmar innan allt är klart men det känns kul så det gör ju saken lite lättare. Sen har jag en fin kväll att se fram emot, ett pass spinning och så säsongsstart av Greys anatomi. Can't wait!


Macarons

2010-10-05 / 20:37:13


Rosa macarons cheescakedream 
Har fått sån jäkla lust att baka massa nu. Kladdkakan ska jag prova göra om nu när jag vet vad som blev fel sist. Sen vill jag göra macarons. Om jag hinner imorgon måste jag definitivt prova, är rädd att det är lätt att misslyckas med dessa så jag får se om jag vågar. Hade ju varit perfekt till vår faddermiddag som vi kanske ska ha på torsdag.


Bare minerals

2010-10-05 / 13:11:26



Bytte ut mitt mineralsmink för några veckor sedan. Från Lily Lolo till Bare Minerals. Tycker de fungerar lika bra, men det är kul att variera sig lite och prova något nytt.

Har haft besök av Maria och hennes mamma nu på morgonen. Jag har hunnit med att tvätta ett par maskiner och nu ska jag gå till skolan och läsa lite. Skönt att komma ut lite, är faktiskt riktigt skönt i luften idag.


I want this

2010-10-04 / 23:36:43


Fashiontoast 
Har suttit och läst Vouge som jag köpte på pressbyrån idag. Jag blir helt bananas där inne för jag älskar tidningar, läser dem från pärm till pärm. De har Elle och Vouge från massa olika länder där inne och Harpers Bazaar. Sen har jag suttit och läst massa bloggar också, den här bilden ovan får vara min inspiration imorgon. Ringar i massor!

Kommer nog ha rejäl träningsvärk imorgon för passet var väldigt jobbigt. Tur jag är ledig! Nu måste jag verkligen sova. God natt på er!


Second skin

2010-10-04 / 11:55:44


Bjuder på en liten bild på hur jag såg ut igår. Skinnbyxorna -H&M, kilklackar - Nilsons, skjorta - H&M .

Är redan klar på skolan för dagen. Vi har påbörjat en ny kurs och ett grupparbete som jag tror kan bli riktigt roligt. Jag tänkte vara duktig och börja läsa den nya kurslitteraturen idag så vi får se hur jag känner senare, vet ju att allt annat lockar lite mer. Nu ska jag äta lunch och senare blir det ett skivstångspass på friskis.


Fairytale

2010-10-03 / 18:03:47


Jag, Ida och Elin.

Vännerna och min kära har åkt hem för den här gången. Nu ska jag verkligen försöka sätta mig ned och planera en helg jag ska åka till Åsele för att träffa alla, saknar mina nära och kära där hemma. Tråkigt att det är så långt och drygt med buss! Det blir ingen hemresa nästa helg iallafall för då ska Elin ha inflyttningsfest. Temat är sagor eller sagofigurer, så har ni något förslag på vad jag ska klä ut mig till?


Member

2010-10-03 / 13:47:08


När vi gick på stan igår så bestämde jag mig för att köpa det här på Make Up Store för lite av de pengarna jag hade vunnit. De bjöd dessutom på medlemskortet nu, med det får man alltid 5 % rabatt och 20 % rabatt på klubbkvällarna. Brabra!


Igår

2010-10-03 / 12:03:13



Jag hade på mig knästrumpor och kilklackar igår. Min Cape och mitt nya långa korsörhänge. Hade en riktig fuldag men kläderna var ju iaf fina haha.

Somnade helt utmattad igår. Hade inte ens hört att min telefon ringt vid halv ett även fast den låg precis vid mitt öra. Imorse gick brandlarmet här i hela huset. Vi gick såklart ut och så fortsatte det bara tjuta. Ingen brandkår kom så vi ringde tillslut 112 för att få dem att komma och stänga av det. Hörde senare att larmet stått på i över en timme. Vi gick och åt frukost på Waynes Coffee istället för att stå ute och vänta, mysigt!


Skinnbyxor

2010-10-02 / 11:25:31


Igår såg jag ut såhär, har på mig skinnbyxor från H&M. Kommer använda dem mycket i höst och vinter. De har lite hög midja, så till hade jag min acne t-shirt lite slarvigt instoppad och sedan min cape och en sjal.

Ska fixa mig lite snabbt nu och sen blir det lunch på innergården. Vi var på casinot igår och faktiskt så tänkte jag att jag skulle spela för en hundring. Så vann jag 600 kronor, himla kul. Jag skrev ut dem direkt och spelade inte en enda sekund till haha.


Acne Atlantis

2010-10-01 / 12:12:12


Så enkel och fin klänning från Acne. Det är en sån klänning som alltid passar, till alla tillfällen. 1495 kronor kostar den och finns även i grått och blått.

Har knappt kunnat sova på hela natten, har varit så glad. Idag kommer delar av min andra lilla familj hit, som jag saknar dem allihopa. Ska bli så roligt att få träffa Sanna igen, var så länge sen nu! Så vi går ut och äter middag ikväll, sen kanske en pubrunda. Ska bli så skönt att se dem.