Move on

2009-07-31 / 21:54:48


Lånad av Shecity

Utflykt till Båtön

2009-07-31 / 12:29:08

Vi fick ordning på den ena datorn här på Strandvägen efter ett litet tag. Trots att den är lite seg nu av någon anledning så ska ni få se lite bilder från vår utflykt till Båtön igår..

Vi åkte pappas lila båt till Söråsele för att hämta upp Mattias och Kim..



De höll på att bogsera en båt..





Av någon anledning lekte vi inte nudda mark, haha..har inte skrattat så mycket på länge.



Fredag

2009-07-31 / 11:57:17
Jag har verkligen haft maximal otur med tekniken på sistone, därav en stillastående blogg. Vi har inte fått vårt nya modem, vår dator har gått sönder, lillebrors dator som jag tidigare lånat är nu trasig, mamma och pappas dator har inga fungerande usb portar. Min bärbara har jag såklart, men inget internet.

Igårkväll var vi iallafall på en riktigt rolig utflykt. Jag, Robin, Jimmy, Mattias och Kim. Vi åkte till båtön och grillade och lekte lite lekar. En superkväll och jag tog en del bilder så de lägger jag ut så fort jag fått tag i en dator! Ikväll om jag har tur :)

Lily Lolo

2009-07-29 / 20:20:57
Vi har varit ute på en båttur med mamma och pappa ikväll. Vår lila båt som jag minns att vi jobbade med så mycket när jag var liten och vi tog väl hand om den. Nu är den lite förfallen efter så pass många år men den går fortfarande bra och jag älskar att vara ute på vattnet.

Har spenderat lite tid med att leta mineralsmink och såg precis att Nelly hade fått in detta märke, Lily Lolo. Tror att jag ska prova på den iaf. Eller så blir det Mineminerals. Kan inte riktigt bestämma mig! En foundation och en concealer skulle jag vilja ha för att se om den verkligen fungerar!
(Klicka på bilden för att komma till Nelly)


Sommar

2009-07-29 / 11:44:37
Nu är sommarvädret tillbaka och jag är ledig idag. Tänkte följa med Pappa och Robin till sängsjön och fiska men jag ångrade mig i sista stund. Tänkte ligga här på strandvägen i solen och läsa, behöver verkligen koppla av. Trodde att det skulle bli en tidig kväll igår men då kom Jimmy och Fredrik förbi och drack kaffe så jag somnade inte förns halv 2.

Idag har jag på mig shorts och kofta från H&M, mintgrön topp från Veromoda (som jag även hade på marknadsonsdagen tillsammans med en kjol med hög midja)och väska från fiorelli


Spets

2009-07-28 / 19:59:40
Väldigt söta underkläder från Nelly


28/7

2009-07-28 / 10:09:16
Jag hoppas på att jag och Robin får vårat nya modem med posten idag. Vi har inte haft tv kanaler eller internet på över en vecka. Men det är bra på sitt vis. Vi har fått så mycket tid till att prata om framtiden, om oss, drömmar..ja allt.

Strax ska jag och Peter åka och träna och när jag slutar klockan 16 så ska jag spendera kvällen med att städa huset. Det behövs verkligen då vi knappt varit hemma sedan marknaden och det har sett ut som ett bombnedslag sedan dess.

Hoppas att ni får en fin dag så tittar jag in här senare ikväll :)



Pics torsdagen

2009-07-27 / 18:23:39
Sitter just nu på jobbet. Jobbar mellan 16-01 ikväll :) Snodde några bilder från torsdagen i Piteå av Terese som jag tänkte att ni skulle få se..jag hade inte tagit många alls med min kamera så hon ska skicka alla bilder till mig senare, så då kanske jag kan visa fler.

Idag har jag mest varit otroligt trött. Åkte till Strandvägen och sa hejdå till Hanna innan hon skulle åka till flyget. Kommer sakna henne otroligt mycket. Sedan for jag, Robin, Jimmy och Jimmy på åselegrillen och åt lunch och sedan åkte vi ut till Jimmys stuga och tittade hur det ser ut där nu när han börjat renovera. En riktigt lugn och stillsam dag, precis en sån dag som jag behövde..



 

Dagens

2009-07-27 / 12:57:10
Jeans från H&M, Linne från Asos, kofta från GT och armband från Glitter


Tiamo

2009-07-26 / 13:51:30
Jag kunde inte hålla mig när "mina" skor fanns i rätt storlek på Scorett i Piteå. Efter alla om och men så köpte jag dem..och de är så snygga!! Gick omkring i dem igårkväll och de är dessutom sköna, vilket jag inte väntat mig. Det är nog platån som gör det :)




Lets have some fun - this beat is sick

2009-07-26 / 10:49:49
Är hemma efter en helg i Piteå. Jag har skrattat, varit lycklig, saknat, sett på band, har inte sovit en blund och så har vi dansat som galningar. Det finns ett antal filmer på våra danser på terese kamera så vi får se om vi sätter ihop en film, sjukt roligt att se iallafall. Kan verkligen inte berätta med ord om allt som har hänt, mer än att det har varit helt galet på alla sätt och vis. 

Jag längtar tillbaka till mina tjejer, till torsdagkväll och dans på kullen till maskinen, till kyckling och fetaost picknick vid vägen, till dead by april i regnet (han som sjöng var så jäkla snygg) och till allt roligt som hände i vårt tält. Allt det andra, som att sova i tält, bajamajorna, dryga ordningsvakter och våra campinggrannar är jag glad att jag slipper..iaf för nu. Tack för en rolig helg, jag älskar er.




Resten av alla bilder kommer sedan när jag fått ordning på dem alla..

Nu kör vi!

2009-07-23 / 11:26:08
Sanna ringde och väckte mig imorse vid halv tio. Nu har jag precis packat allt, ätit lunch och ska bara duscha innan vi åker. Vi ska hämta upp Terese på konsum när hon slutar och så rullar vi mot Piteå!! Hoppas vi får upp tältet i nån ordning för 21.30 ikväll ska vi se på Lorentz och M.Sakarias. De andra vi planerat att se i helgen är Veronica Maggio, Promoe, Timbuktu, Maskinen, Hammerfall, Dead by April..och om jag får bestämma så måste vi ju se Lena och Orup också, haha!

Jag kommer nog inte kunna skriva förns på Måndag igen. Men då har jag förhoppningsvis massa roliga bilder att visa er! Hoppas att alla får en toppenhelg.


Paradisbadet

2009-07-22 / 21:04:24
Jag har haft en underbar dag i Övik tillsammans med min familj. Jag var som barn på nytt i alla dessa rutchebanor och vi avslutade dagen med att bada bubbelpool, shoppa och äta pizza på en italiensk restaurang. Jag älskar min familj otroligt mycket.

Hittade den topp jag köpte idag på Bikboks hemsida. Jag köpte inte den blå som är på bilden utan en svart. Fastnade för den direkt, den faller så himla snyggt och så hade den knappar i ryggen. Jag fastnar alltid för sådana detaljer. Så antingen så får jag matcha den med en knallig eller svart bh under :)

Festivaal

2009-07-21 / 14:08:29
Fick ett samtal för en stund sen att jag hade fått ett paket lämnat på strandvägen till mig. Lånekameran har alltså kommit nu! Det känns så skönt :) Ska försöka fota mina nya kläder ikväll så ni får se..

Efter att jag slutat jobba så ska jag åka hem och äta middag tillsammans med Robin och sedan ska jag åka till Sanna och träffa tjejerna för att planera inför helgen. Vad vi ska ta med, vad vi behöver och vad vi ska köpa. Någon som har några bra festivaltips?


Tisdagmorgon

2009-07-21 / 08:31:04
Jag börjar strax jobba och gör det till klockan 16. Är väldigt trött idag efter ett långt telefonsamtal inatt med finaste Terese och dessutom drömde jag konstiga mardrömmar hela natten.

Vädret är iaf verkligen inte bra, jag längtar till värme och sommar och håller tummarna för att det åtminstone är uppehåll i helgen. Hittade tre fina sommarplagg från ASOS :) Den korallfärgade klänningen med virkade detaljer gillade jag jättemycket. Jag tycker dessutom att det gick så smidigt att beställa från Asos då frakten endast kostade mig ca: 50 kronor, man betalar ingen tull och paketet landade i min brevlåda efter precis en vecka. Super!




Torsdagen

2009-07-20 / 20:03:05
Vi har just kommit från Gafsele där vi varit och fikat hos mina kusiner då Matilda fyller 13 idag! :) Nu ska jag bara skicka ett argt meddelande till Nikon då de inte har lagat min kamera än och inte heller skickat lånekameran som de lovat mig. Sen ska vi nog bara hem och vila upp oss lite. Jag har väldigt roliga planer för veckan som jag måste orka med. På onsdag ska vi på paradisbadet med hela familjen + Robin och Antonia som det ser ut nu. Det blir skoj..

Här kommer lite bilder från torsdagen, lite dålig kvalitet..men ändå...

Jag och världens roligaste människa, Robin..






Lördagsoutfit

2009-07-20 / 13:21:08
Här var min outfit i lördags. Topp från Weekday, kavaj från ASOS, Jeans H&M, tygskor Din sko och väska från GT


Åsele marknad 2009

2009-07-20 / 11:55:32
Förlåt för så dålig uppdatering, men jag är för upptagen med livet..och jag älskar det! Denna marknad har varit en av de bästa på såå många år. Jag har jobbat varje dag förutom lördag men jag har ändå hunnit med att gå ut på onsdag, torsdag och lördag. Lördagen var utan tvekan den bästa, älskade Elin ringde mig på fredagkväll och sa att hon hade en överraskning. Hon var påväg till Åsele!! Så de hängde med oss hela lördagen, hon och sara :) Vilken underbar kväll det var!

Jag hade tyvärr ingen kamera under hela marknaden. Men jag har tagit några bilder av Elin. Några outfits har jag även fått med på Robins Iphone. Ska fixa det senare tillsammans med bilderna från Torsdagen! Vårt modem blev tyvärr förstört när det var oväder och åska.




Jimmy hade köpt ett vin till Sanna som hetter CP, det hade vi rätt roligt åt.

Ännu ett bevis för att jag och Sanna var för onyktra, vi rökte som skorstenar ;P

Är verkligen helt slut på sedan helgen men mycket vila blir det inte. På torsdag tar vi bilen och åker till Piteå och PDOL för att stanna hela helgen. Jag längtar redan enormt mycket!

Marknadsfredag

2009-07-17 / 12:30:36

När jag slutade jobba igår så gick jag hem och fixade mig för att sedan hämta upp Terese och sedan åka på pizzan och äta tillsammans med Robin. Vi gick sedan och förfestade på ungdomscampingen tillsammans med "Stockholmsgänget". Jag hade väldigt roligt och vi skrattade mycket bara genom att jämföra våra dialekter. Det är verkligen natt och dag trots allt, fast jag inbillat mig att det inte är så stor skillnad.

Vi gick sedan på öltältet där det var rätt lugnt. Dansade gjorde vi till Riff Raff Ruff som spelade och innan jag gick hem köpte vi hamburgare vid OK. Det är ett måste, varje kväll :) Några bilder togs igår så de ska jag ladda upp senare. Ikväll jobbar jag mellan 16-03, men jag tror nog att vi ses i vimlet där ute ändå.


Igår..

2009-07-16 / 13:07:33
..var en toppenkväll! Jag har verkligen ont i fötterna idag efter allt dansande i högklackat tillsammans med Sanna och Evelina. Idag känns det skönt att jag tog det väldigt lugnt igår eftersom jag jobbar idag. Vi började kvällen på Berget där vi grillade och när killarna åkte vidare till festen som var bakom biblioteket så stannade vi tjejer och pratade med Sannas släktingar som bodde där hos dem. Vi hade riktigt trevligt och mitt humör var på topp.

Jag och Robin åkte även för att hälsa på sällskapet som har kommit från Stockholm innan vi åkte hem, 10 personer var dem i år. Eftersom de var så många så tältade de på ungdomscampingen istället för att bo hos oss. Tyckte lagomt synd om dem imorse då jag åkte förbi påväg till jobbet där de låg i ett tält i hällregnet.

Ikväll ska vi ut igen när jag slutat klockan 18, öltältet denna gång! Idag blir det inga klackar..så jag kan dansa hela natten. Helst skulle jag vilja ha ett par sandaler. Hittade ett par fina på Nelly
 (bilderna är klickbara)

Idag är det dags..

2009-07-15 / 10:16:02

Idag jobbar jag mellan 10-18 och efter det ska jag bara hem och fixa i ordning mig och sedan ska jag på grillfest hos Sanna och Jimmy klockan 19. Sen blir det såklart Wärdshuset senare ikväll. Hoppas att Robin håller sig på benen tills dess, han ska nämligen spela fotboll idag och jag antar att han som vanligt kommer dricka en droppe för mycket.

Jag tror verkligen att det kommer bli roligt ikväll. I'm so excited!


Outfit

2009-07-14 / 13:31:06
Idag har jag på mig löst sittande kläder, skönt! Toppen är från Weekday och den kom Hanna hem med till mig. Blev jätteglad då jag gillar modellen så mycket och har samma topp i vitt. Koftan är från H&M, jeans Crocker, tygskor från Din sko.


Fix

2009-07-14 / 11:02:03
Igår hade vi besök här från att vi kom hem tills vi gick och la oss och idag när jag vaknade känns det verkligen i kroppen att marknaden snart drar igång för min del. Jag kan gå ut tre dagar av fyra, har ett väldigt bra jobbschema och jag tror att det kommer bli riktigt roligt :) Hoppas verkligen att jag fått min puk-kod idag och helst min kamera också, men det är väl att hoppas på för mycket.

Jag måste fixa iordning mig nu, vi ska möta upp några för lunch klockan 12! Sen måste jag ringa och boka en tid hos Stylingcrew. Måste ta ut håret eller sätta om det, vad tycker ni?

Prestige

2009-07-13 / 19:01:26
De här solglasögonen köpte jag idag. Är jättenöjd och hoppas på att inte slarva bort dem nu, för det är jag expert på när det gäller småprylar!
Prestige gör verkligen prisvärda och snygga solglasögon!



Fin dag

2009-07-13 / 17:46:37
Efter en dag i Sundsvall är jag helt slut på! Jag spenderade första delen av dagen på Birsta City. Hittade en mintgrön topp och ett par solglasögon från prestige! Skorna fanns där och var ännu finare i verkligheten, men min storlek fanns tyvärr inte. Nu ger jag upp, haha! Tyvärr är alla affärer rätt utplockade nu efter all rea. Sedan gick vi på Ikea där vi hittade handtag till vårt kök, badrumslampor och lite annat! Jag är jättenöjd med dagen..

Bjuder på lite bilder sen i fredags :)


Vi gjorde den typiska "Hanna-posen"




Och så robin då, som alltid ska fjanta sig på kort ;)

Ikea

2009-07-13 / 00:01:59
Strax ska jag gå och sova eftersom vi nu fått för oss att åka till Sundsvall imorgon tillsammans med Jimmy. Jag ska kolla lite på kläder och sen finns Scorett i Sundsvall! Ska kolla om de skor som jag bloggat om tidigare finns där trots allt! Sedan ska vi självklart förbi på Ikea. Vi ska köpa handtag till köket och sedan ska jag se om de har klädställningen som jag vill ha som ska få bli en snygg inredningsdetalj i vårt sovrum.

Gillade den här lampan väldigt mycket, den skulle vara fin här till de gråa väggarna..

Den här vill jag hänga alla fina klänningar och ställa skor på..

Vilhelmina

2009-07-12 / 17:00:45
Igår satt jag här hemma helt ensam efter jobbet. Jag valde mellan att ta bilen upp på Ica och köpa godis och se en film eller att åka med till Vilhelmina med Evelina. I sista stund bestämde jag mig för att följa och jag ångrar det inte. Vi hade en jättetrevlig kväll och dessutom lugn vilket var skönt. Var hemma vid tre inatt och då stupade jag i säng!

Just nu håller Lowe på att laga mat till mig och Robin. Pasta med kycklingsås, det blir nog toppen! Sedan börjar jag jobba klockan 18 :)

Här är en av de saker jag beställde från Asos. En grå kavaj med uppkavlade ärmar! Har länge velat ha en grå lång kavaj för jag tycker det är så snyggt tillsammans med en vit enkel tröja och klackar! Hoppas bara att den kommer passa nu :)


Dagen efter

2009-07-11 / 09:34:44

Planerna som vi hade igår som jag inte kunnat berätta om var att vi hade planerat en överraskningsfest för Jimmy Å. Det var så kul eftersom han inte anade något! Vi hade hyrt raggarklubben och innan vi tog dit honom satt jag, robin, jimmy och strömberg hemma hos oss. Vi skulle på något sätt få på Jimmy ögonbindel och hörselkåpor..och för att det skulle gå och tejpade vi hans händer också, haha! Han såg så rolig ut när han inte förstod vad som hände och jag kan lova att han stretade emot..

När vi kom på raggarklubben var alla redan där så jag gick upp och sa åt dem att vara tysta och sedan kom de in med Jimmy och tog av honom hans ögonbindel. Han blev glad iallafall och det var ju det som var meningen med allt :) Jag hade en rolig kväll..dansade, skrattade och så lyckades jag även ramla och slå min arm när jag hade en tävling med Fredrik. Bilder kommer nog senare, terese hade nämligen kameran med sig :)

Nu ska jag på jobbet, hoppas ni får en fin lördag!


Kvällens

2009-07-10 / 16:45:11
Nu drar vi strax ut på äventyr, hoppas på en riktigt rolig kväll! :)

Tunika GT, Jacka Zara, bälte mammas, jeansleggings Zoul och till det ska jag ha mina vita tygskor

Låst telefon

2009-07-10 / 13:02:59
Godmorgon allihopa. Igår hade robin besök hela kvällen och jag gjorde dem sällskap ett tag. Sedan lade jag en beställning på ASOS. Den får ni se när kläderna kommer och det lär väl dröja ett tag :) Idag har vi roliga planer på G som jag faktiskt börjar bli lite nervös för, men det är trots allt tanken som räknas.

Igårkväll när jag bad robin starta min mobil som hade slocknat så råkade han slå in fel pinkod 3 gånger, så nu är min telefon låst och jag är rädd att papperet med min puk-kod har försvunnit efter alla gånger jag flyttat. Vi beställde en ny på Halebop men det skulle ta 3 arbetsdagar att få den. Så i värsta fall har jag ingen telefon förrän tisdag! Ni som måste ha tag på mig får ringa på Robins mobil eller på vår hemtelefon :)



Råndalen

2009-07-09 / 20:21:29
Vi har just försökt få någon ordning här hemma. Har tagit några timmar och vi är fortfarande inte klara! Men vi fortsätter imorgon istället eftersom Jimmy skulle komma förbi på besök strax. Jag glömde föresten berätta vad Hanna hade med sig hem till mig igår, den tröjan som jag ville ha från Weekday!! Önskar verkligen att den affären hade funnits någonstans i närheten..

Måste lägga ut de här fina bilderna som Robin tagit när han har spenderat tre dagar i Råndalen i deras stuga. Har aldrig kunnat följa när de åkt dit men Robin har berättar att naturen därikring är väldigt vacker. Nästa gång ska jag definitivt med :)


Dagens

2009-07-09 / 16:18:45
Idag har jag på mig tröja från GT, jeans H&M och vita tygskor från Din sko :)



Öppna spisen

2009-07-09 / 13:53:38
Jag somnade sent inatt och sedan låg jag dessutom på en madrass på golvet brevid ett element som jag lyckades slå in min armbåge i inatt, både en och två och tre gånger. Nu har jag ett fint blåmärke där! Nu sitter jag bara och väntar på att Robin ska komma hem, har saknat honom så mycket.

Har ju glömt att lägga ut bilder på den öppna spisen och dessa är inte så bra kvalitet med ni ser ju ungefär hur det ser ut iallafall. Och som ni ser är den väldigt unik, haha! Men visst blev den mycket bättre när vi gjorde den grå? Nu ska bara väggordet upp som man var tvungen att vänta med två veckor efter att man målat.  

Umeådag

2009-07-08 / 23:39:22
Jag och Hanna är äntligen hemma efter någon timmes körning. Har haft en underbar dag tillsammans med fina vänner! Vi möttes upp vid 12 och åt en lunch i rådhusparken. Där blev vi fast i ett par timmar för att sammanfatta allt som hänt sedan vi sågs sist. Vi mötte sedan upp Henke och Petra på stan och de följde oss en sväng på olika affärer! Köpte endast en tröja idag..och jag kom fram till att jag hatar rea.

När vi vara klara på stan såg vi på bio. Baksmällan hette filmen och den rekommenderar jag verkligen. Hur rolig som helst och jag skrattade mig igenom hela filmen. Gå och se den! Efter det var klockan rätt mycket så jag kramade Elin hejdå för hon skulle cykla hem och jenny skjutsade jag upp på lassa. Känns så sorgligt att vi inte ses oftare och att de båda åker utomlands till hösten för att jobba och plugga. Men vi hinner ses mer innan dess..

Nu ska jag gå till min kära syster. Vi sover i samma rum så jag antar att vi kommer somna sent..



Glädje

2009-07-07 / 18:17:07
Inatt kunde jag inte sova för jag frös så mycket och imorse när jag vaknade var jag så enormt frusen. Så ikväll ska jag definitivt leta fram någon gammal varm pyjamas och ett duntäcke! Jobbade mellan 8-16 idag och nu är jag ledig i tre hela dagar! Tre dagar som jag ser fram emot enormt mycket. Imorgon får jag träffa Jenny och Elin och innan dagen är slut ska jag hämta Hanna på flygplatsen. Planerna för resten av mina lediga dagar ska jag avslöja senare..


Shoefreak

2009-07-07 / 16:33:45
Har verkligen tänkt på dessa skor nonstop sedan jag såg dem. Haha, det låter helt sjukt men jag älskar dem verkligen! Nu har jag mailat med Scorett och fått telefonnummer till en butik nere i Stockholm som har dem i min storlek och som kan skicka hem dem till mig om jag betalar fraktkostnaden, såklart. Nu blev jag helt plötsligt väldigt osäker på om jag ska köpa dem. Mest för att klacken är skyyyhög. Vad tycker ni?

(bilden är klickbar)

Skattgömma

2009-07-06 / 21:22:30
Vi har just sett ett avsnitt av någon dokusåpa på trean och nu ska jag bänka mig framför den nya säsongen av Lipstick Jungle. Men måste ju titta in till min trogna läsare en sväng först!

Ikväll sover jag på Strandvägen i gästrummet. Det känns bra att inte behöva sova hemma i skogen själv och dessutom har jag supernära till jobbet imorgon. Mamma hade föresten hittat massor av kläder hemma där som jag verkligen blev glad att se igen. Bland annat en jättesnygg spetsklänning från Zoul som jag hade på examen i nian, ett blommigt linne och en rosa kjol med hög midja. Tror även att det fanns ett par jeans som jag saknat i skattgömman :)

Fastnade för den här fina klänningen som fanns på Nelly. Det är en Elise Ryan klänning och jag tycker den var riktigt cool :)



Måndag

2009-07-06 / 14:38:14

Idag öser det verkligen ned. Jag och mamma har varit och fraktat saker fram och tillbaka från huset till hit. Jag tog på mig regnjackan och åkte på släpvagnen i spöregnet för att hålla i glasskivan som tillhör vårt bord. But don't tell anyone, haha!  Jag satt där och gapskrattade och på köpet blev jag dessutom dyngsur och smutsig. Vi har dessutom hunnit en sväng till Gafsele till mina kusiner och nu ska jag ta en dusch innan jag börjar jobba klockan 16.

Jag längtar tillbaka till studentveckan, så underbart :)


Modekungen

2009-07-05 / 20:12:15
Idag när jag slutade jobbet klockan 18 var jag så trött att jag bara ville hem och sova. Förstår inte vars tröttheten kommer ifrån? Har verkligen den ultimata fuldagen idag..mitt hår ser ut som en risbuske och vi ska inte ens tala om påsarna jag har under ögonen. Bestämde mig för att iaf följa med pappa till Elljusspåret där vi sprang ett par kilometer, riktigt skönt var det..

Har kollat efter ett par snygga jeansshorts på internet och nu hittade jag flera snygga par på Modekungen. En sida som ni måste spana in :)


Och sen en supersöt klänning..

Söndag

2009-07-05 / 11:21:36
Igår var en riktigt rolig dag. Åt jättegod middag på strandvägen med Mamma, Pappa, Robin, Mathias och Antonia. Sedan åkte jag och Robin och träffade Jimmy och kramade om honom och sedan bestämde jag träff med Evelina och Terese. Jag kom hem från jobbet vid halv fyra inatt så jag var rätt så trött men trots det gick det bra att kliva upp imorse, jag jobbar nämligen idag också :)

Imorgon åker Robin till Härjedalen till hans pappas stuga och jag vet inte om jag har så stor lust att bo i huset själv i ett par dagar. Så jag ska nog kanske bosätta mig hemma hos mam&paps istället ett par dagar. Det kan bli mysigt!

Ha en bra söndag så hörs vi när jag kommer hem!

Blackandwhite

2009-07-03 / 15:05:23
Förlåt för lite oskarpa bilder, you know the story.

Idag är jag klädd i svart och vitt. Oversize tee från Weekday, Jeansleggings Zoul och svart linne H&M


Tips

2009-07-03 / 13:01:02
Jag köpte absolut repairserien förra veckan och jag måste verkligen rekommendera den till er som har blonderat eller torrt hår. Fungerar hur bra som helst och gör håret mycket mjukare. Mitt löshår var väldigt torrt tidigare, men nu känns kvaliten mycket bättre.

Ni kan köpa serien på bland annat Bangerhead för 499 kronor.


I'm already awake..

2009-07-03 / 08:02:09
Jag är redan uppe trots att jag är ledig idag! Är jätte taggad på att måla här hemma, ni ska få se före och efter bilder på vår öppna spis senare och den är verkligen unik ska ni veta..ser mest ut som en fågelholk, haha!

Idag är det dessutom fredag. Om jag har tur hinner jag träffa Sanna och dessutom går Robin på semester idag så han är hemma i fyra veckor vilket gör att vi kan träffas lite mer! Bäst av allt är att Hanna kommer hem nästa vecka, jag längtar!


Ett beslut

2009-07-02 / 22:56:22
Ibland tror jag att händelser byggs på. Att småsaker blir till stora saker. Dessa saker slätas över, men de finns fortfarande kvar. Men jag tror också att en dag får man nog, man kommer till en gräns då det är för sent. Då man väljer att stänga dörren, låsa den och kasta bort nyckeln och då man väljer bort att ha dåligt samvete över det. Vissa broar är helt enkelt brända!

Dagens

2009-07-02 / 20:14:53
Är helt slut på efter en joggingtur på elljusspåret med pappa och mamma. Pappa och jag sprang 2,5 km och det var inte lika jobbigt som jag trodde. Väldigt skönt känns det åtminstone nu efteråt :)

Idag hade jag på mig svarta shorts från H&M och t-shirt från Ed Hardy

En olycka kommer sällan ensam..

2009-07-02 / 18:56:54
Idag har jag skickat in min nya coolpixkamera på service och det som är så skrattretande är att jag var så glad att jag iallafall hade mina gamla kamera som faktiskt fungerande kvar..men vad tror ni hände idag när jag skulle använda den? Jo, blixten på den har slutat fungera och den hakar upp sig hela tiden. Om det hade hänt igår så hade jag blivit ännu mer arg, men idag kan jag inte annat än skratta. Just my luck..

Tur att min älskling har en fin Iphone (som jag för övrigt är väldigt avundsjuk på) så kanske om vi har tur så kan jag försöka ta dagens framöver ändå :)


Hankypanky

2009-07-02 / 15:32:27
Jag har haft ännu en fin dag ute i solen. Nu är jag överhettad så det var rätt skönt att det kom en del moln trots allt! Har just varit och fixat färg till huset med mamma, var nämligen så svårt att bestämma nyans av grått då allt skiftar lite i blått men nu är det fixat. Väggordet kom även med posten idag, så snart kanske vi får allt på plats och då ska ni självklart få se hur det blev :)


Jag vill verkligen ha en sådan här spets bh/topp i en knallig färg i sommar. Tycker det är supersnyggt till en bränna och en vit transparent tröja! Den här kommer från Hankypanky och säljs på Nelly

Nighty

2009-07-01 / 23:20:21
Måste nog gå och sova nu så ska bara säga godnatt. Imorgon ska jag upp tidigt och måla och så har jag lovat pappa att följa med honom ut på en joggingtur på kvällen. Mest för att bevisa för pappa att jag faktiskt orkar, haha. Jag börjar undra vad jag gett mig in på, men har man lovat så har man..

Nästa vecka ska jag äntligen få träffa Jenny och Elin. Kan ni förstå att vi under hela sommaren nästan aldrig är lediga samtidigt. Men nu ska det bli av :) Och jag längtar redan..

Dagens outfit

2009-07-01 / 21:18:00
Har varit så extremt arg, besviken och ledsen ikväll och allt för en liten kamera (löjligt, jag vet men jag kan inte hjälpa det). Min nya kamera har nämligen gått sönder, efter inte ens en vecka. Kan knappt beskriva hur irriterad jag är, så nu måste jag skicka in den på service. Teknikprylar ska då aldrig fungera!!! Jag är glad att jag har en underbar sambo som faktiskt stått ut med mina humörsvängningar ikväll. I love you..

Jag kan visa er dagens iallafall eftersom jag har min gamla kamera.
Linnet kommer från H&M, Kjolen från GT och skärpet är min mammas


News

2009-07-01 / 18:04:04
Imorse tog jag på mig joggingsskorna och gick på jobbet, det tog ungefär en halvtimme och det var hur skönt som helst trots att det var varmt. Vi har spenderat halva dagen ute i solen tills mörka moln täckte himlen och det började regna. När jag slutade vid fyra så åkte jag och Robin hem och lagade middag och sen har vi legat i soffan fram tills nu.

Stylebystars har fått in en massa nyheter, fina ljusa sommar och party klänningar :)  Den första tyckte jag var rätt cool, inget som jag själv skulle passa i kanske, men på rätt person och med rätt accessoarer skulle den vara tokfin.