Kos, Grekland

2010-05-26 / 08:04:27
Vi är uppe med med tuppen idag för om en timme ska vi åka till Lund och hämta upp Madde som ska skjutsa oss till flyget mot Stockholm. När vi landar där ska vi bara vänta på att Sanna och Liza också kommer fram. Vi flyger till Grekland i eftermiddag och jag längtar massor. Håll tummarna för att vi får bra väder, enligt SMHI så ska det vara soligt och runt 25 grader just nu. 

Ni får ha det så bra så ses vi snart.
Puss

Lägenhet

2010-05-25 / 20:04:23





Här är ett par bilder på lägenheten som Hanna bor i. Som ni ser så är en port ytterdörren vilket är rätt ovanligt. Jag trodde att jag skulle komma in i ett trapphus när hon låste upp dörren i fredagskväll men man kommer direkt in i lägenheten. Väldigt fin lägenhet är det och bara 5 minuters promenad från stan!

Flowers

2010-05-25 / 19:13:21

Har läst igenom halva instruktionsboken nu och laddad batteriet. Har självklart fotat lite redan, några bilder på lägenheten och sen på min nya topp från Zara. Till sommaren älskar jag verkligen blommigt och den här blir nog ett nytt favoritplagg..

 

 


Canon

2010-05-25 / 17:19:02
Vilken spännande dag jag har haft. Ställde klockan tidigt imorse för att hinna duscha innan vi skulle upp på stan. Jag hade tid för min vaxning klockan 10 och jag var så nervös. Helt i onödan visade det sig. Det var inte alls så farligt som jag väntat mig och visst kändes det men det gick så fort så det är helt klart värt det.

Efter så gick vi en stund på stan och jag hittade en fin blommig bustier/korsett på Zara och lite annat. Men mitt helt klart bästa köp idag är min nya kamera. Har ju funderat på Canon G11 så länge men efter mycket funderande blev det en systemkamera istället.  Det ska bli roligt att lära sig hur den fungerar och förhoppningsvis ta bättre bilder.

Danmark

2010-05-24 / 20:02:42

Och här är vad jag har på mig idag. Jeansjacka från Zara, tunika och leggings från H&M, skor från Din sko och väskan köpte jag i Göteborg för ett par år sedan. Den är väldigt välanvänd och fortfarande lika fin.

 



18.08

2010-05-24 / 18:08:15
Jag svär på att vi promenerat minst en mil idag. Är sjukt trött i hela kroppen, men det är såklart skönt också. Vi åkte till Köpenhamn och när vi väl kom dit så visade det sig att vissa affärer var stängda då det var en röd dag idag. Men jag tycker det är roligt att bara se allt fint som finns där. Köpenhamn är väldigt mysigt och alla byggnader är så otroligt vackra. Åk dit om ni har chansen!

Lite senare ska jag posta ett par bilder från dagen.


11.21 Köpenhamn

2010-05-24 / 11:20:47
Vi ska precis fika lite och sen åker vi för att spendera dagen i Köpenhamn. Det ska bli kul, tycker att det är otroligt fint där. Måste även åka och växla lite pengar inför resan på onsdag. Är så otroligt peppad, och det fina vädret gör ju sitt också. Malmö strålar verkligen idag!

Ha en fin dag så hörs vi sen.


Bilder

2010-05-23 / 16:27:37
Är sjukt trött efter att ha varit ute och ätit lunch och hämtat bilen i Lund. Ska vila en liten stund nu men här kommer några bilder sen igår.





 


Han är vad man kan kalla..dryg.

2010-05-23 / 11:36:16
Vilken rolig kväll jag hade igår. Vi mötte upp Madde m.fl på en förfest i en stor lägenhet mitt i Lund. Där var vi ett par timmar innan de skulle in på Karnevalen och lyssna på Salem al Fakir som spelade där. Jag och Hanna gick aldrig in utan träffade ett trevligt gäng från Ängelholm som vi pratade med i evigheter. Senare mötte vi upp Hiba och skulle gå till en nattklubb som hette Herkules. Var så sjukt mycket folk där så vi tog en öl på en liten pub med uteservering istället.

Såhär såg jag ut igår, rätt påklädd men ändå frös jag. Skjorta från GT, leggings från H&M och sandaler från Din sko.


Transparent

2010-05-22 / 13:20:44
Igår fick jag äntligen tag på den transparenta skjortan jag letat efter och som jag skrivit om tidigare. Den kommer från H&M:s Divided avdelning. Älskar fickan på bröstet!



Framme i Malmö

2010-05-22 / 10:56:07
Dagen i Umeå igår var toppen, vi hittade en kostym, åt jättegod pizza på Maxim och hälsade på Magnus och Paula där vi fikade innan vi åkte till flygplatsen. Flygen var försenade från Stockholm så landade i Malmö 1 ½ timme senare än planerat. Var trött efter resan så somnade nästan direkt efter att ha kollat in Hannas lägenhet som jag aldrig varit i förut, hur fin som helst är den.

Idag ska vi till Lund på festival. Tror det kommer bli kul! Vad gör ni idag?

Tillsammans länge och på riktigt

2010-05-21 / 12:51:49

Har precis packat det allra sista i min väska, det blev som väntat väldigt svårt att stänga väskan men nu är allt klart och jag är redo att åka. Robin slutar om en halvtimme och han ska skjutsa mig till flyget så vi åker då. Vi tänkte hinna med att spendera någon timme på stan för att hitta en kostym och äta middag innan jag åker. Nu är det trots allt mer än två veckor tills vi ses nästa gång.  


En nyårspuss


Den perfekta basen

2010-05-21 / 10:05:01


I sommar vill jag gärna ha en vit, lite genomskinlig baströja som går att matcha med allt. Är lite trött på budget basplagg för de blir lätt noppriga och fula så nu har jag investerat i ett lite dyrare plagg men som håller mycket längre. Den här t-shirten kommer från Acne och jag hade turen på min sida så jag fick den sista i strl S.


Bangs

2010-05-20 / 11:16:42


Jag har precis blivit klar så nu åker jag iväg och lunchar. Fick bli en luggfläta idag, en utbakad som jag fäste med ett hårspänne med strass från Glitter. Vad tror ni föresten, kan jag bli ännu ljusare till sommaren? Är lite sugen men är lite rädd att det kommer bli galet. Var väldigt ljus när jag var 15, tyvärr har jag inga bilder så jag kan se hur det såg ut.


Torsdag

2010-05-20 / 10:03:36

Ska snart sminka mig innan jag åker iväg och möter upp mamma och min moster på Kronan där vi ska äta lunch. Efter lunch ska jag som sagt vaxa mina ben och klockan 16 börjar jag jobba. Sista arbetspasset innan jag åker, för från och med imorgon är jag ledig i två veckor.

Nu ska jag sätta på Spotify och lyssna på Train - Hey soulsister. Den låten gör mig på riktigt bra humör.


Vardagsuniform

2010-05-19 / 20:28:41


Här får ni en dagens bild. Den här typen av kläder är verkligen min vardagsuniform just nu. Jeans, en t-shirt, ett par platta enkla skor och skinnjackan. Nu är jag dock lite less på det så jag längtar till bara ben massor! Jeansen kommer från Cheap Monday, skorna från Stadium, Toppen från Weekday och skinnjackan från Jofama.



Loreal

2010-05-19 / 18:45:55

Det var så varmt i gymmet idag så jag orkade absolut ingenting. Gav upp och åkte hem och nu ska jag lägga min sista energi på att packa min väska och fixa det sista förberedelserna. Imorgon ska mamma vaxa mina ben, så skönt att ha det gjort sen.

Tänkte ta med mig solprodukterna för håret som jag köpte förra året till Grekland, har massa kvar så det blir ju perfekt. De luktar så gott.


Dekoration

2010-05-19 / 16:54:32

Här är den fina blomman som jag och mamma gjorde igår. Blev jättebra! Synd bara att vår bro är sjukt ful, men det får ni bortse ifrån :) Vad tycker ni?



Blommor

2010-05-19 / 12:47:29

Jag kommer ha en riktigt stressig kväll, ska hinna packa alla mina saker och träffa alla mina nära och kära för imorgon kommer jag inte att ha tid att säga hejdå. Har lite dåligt samvete över att jag kommer missa både morsdag och mammas födelsedag när jag är borta. Ska fixa en riktigt bra födelsedag i efterskott när jag kommer hem!

När jag slutar jobba idag ska jag visa er de fina blommorna som jag och mamma planterade igår och som nu står på vår bro. Jag är jättenöjd!


Önskan

2010-05-18 / 15:53:46


Idag skulle jag vilja klä mig vippigt med pudriga toner. Tror det skulle vara hur fint som helst! Kläderna kommer från Net-a-porter och skorna från Forever21.com


Cheap Monday

2010-05-18 / 14:36:08

Lovade ju att jag skulle visa en bild på mina nya jeans. Jag har dock glömt att ladda min kamera så jag tog dessa bilder från Nelly.com där jeansen faktiskt finns inne just nu. Jeansen syns ju ändå väldigt bra på dessa bilder och som ni ser är de superfina, speciellt till sommaren! Jag köpte mina på T-store i Umeå för 400 :-



Dear diary

2010-05-18 / 11:41:09

Sov några timmar extra idag, har längtat efter en sovmorgon sen i torsdags. Jag börjar inte jobba förns klockan 16 ikväll så jag ska springa massa ärenden idag, åka och träna och köpa solskydd på Apoteket. Har även bokat in en brasiliansk vaxning på Julis Kosmetik nere i Malmö. Är redan nervös så vet inte hur detta ska gå, haha. Men en vecka kvar tills dess så jag får ta mod till mig.

Ni får ha en fin dag.



Songs that mess me up

2010-05-17 / 19:35:21


Klädinspiration

2010-05-17 / 18:52:34

Just nu håller jag på att packa väskan inför två veckor på resande fot. Det kommer bli svårt att välja vad jag ska ha med mig då jag även hade tänkt shoppa lite i Malmö och allt måste ju rymmas i väskan sen. Försöker tänka ut outfits i huvudet men gillar inte riktigt det då jag alltid vill kunna klä mig som jag känner för just då. Hittade dock en outfit som jag ska packa med mig som jag tycker är riktigt snygg.

Vit spets body och kjol med hög midja från Gina Tricot, kilklackar från Topshop och halsband från JC. Hur fin är inte min body?


M

2010-05-17 / 17:36:44



Här är mina nya favoriter i sminkväskan. Älskar Make up stores produkter och har lyckats samla på mig en del nu! Det här är deras Tri Brow Color och en tillhörande pensel. Jag tycker att det blir mycket finare resultat med den här än med en ögonbrynspenna. Sedan är det ett rouge i färgen "Caramel". Hur fint som helst tillsammans med mitt solpuder.

Idag har jag jobbat hela dagen och varit på middag hos mamma och spelat lite spel när jag slutade. Nu sitter jag och ska beställa från tax free katalogen. Åker och tränar senare också, det ska bli riktigt kul! Fullt upp idag med andra ord.


Femton

2010-05-16 / 13:11:04

Är så otroligt slut på i huvudet och kroppen. Det här med att jobba 15 timmar om dagen hela helgen var nog att ta mig vatten över huvudet. Nu är det ett par timmar innan jag börjar igen så jag ska passa på att ta en liten tupplur. Som tur är ska älsklingen vara snäll och göra en supergod middag med grillat kött och pommes.

Tänkte visa er mina nya jeans till veckan, här har ni en bild men ska fixa några bättre sedan. De kommer från Cheap Monday!


Maj 14

2010-05-14 / 13:10:22

Otroligt varmt ute idag så det var så skönt att promenera en sväng imorse! Sitter just nu hos mamma och äter lite choklad och läser bloggar. Tänkte vila en stund framför tv:n och kramas nu innan jag börjar jobba och sen såg jag att det var Släkten är värst på tv ikväll när jag slutar. Den måste jag se.


H&M

2010-05-14 / 11:43:37


The dress

2010-05-13 / 21:55:14


Bild lånad av Dollyblond
Den här klänningen hoppas jag verkligen att jag hittar på Bik Bok i Malmö. Tycker den är hur fin som helst, rätt färg och draperingen är så snygg. Hittade den i Umeå men bara i strl xs och det skulle bli lite väl tight så jag letar vidare. Finns någon liknande på Zara har jag sett, fast den är lite mer nudefärgad.


Hemmafru

2010-05-13 / 16:22:52



Har putsat våra fönster idag, fy vad tråkigt det är. Har dessutom några kvar också som jag måste försöka hinna göra nästa vecka. Jimmy och Robin håller på och fäller massa träd här ute, jag tycker nästan att de kunde fått vara kvar. Vårt hus ser ju rätt trist ut och nu syns det ännu mer. Dock blir det trevligt att solen når in hos oss lite mer nu.

Jag jobbar ikväll så jag ska strax på jobbet, ni får ha en fin kväll helt enkelt.


Roots

2010-05-12 / 14:24:28



Här har ni mina nya tygskor från Roots. Köpte dem på 59:an på lördagen när vi var på stan för att jag hade så ont i fötterna eftersom jag bara hade klackar med mig. Det är så fint med vita skor till allt i sommar. Shorts, klänning, jeans..you name it!


12:e maj

2010-05-12 / 11:32:05

Älskar verkligen när solen skiner, blir på toppenhumör. Jag ska fixa mig nu och sen gå till Terese för att umgås innan jag börjar jobba. Hade tänkt visa lite mer av min shopping, bland annan lite nytt smink som jag älskar och lite andra saker. Jag gör det senare om jag hinner!

Läste föresten att ännu mer vulkanaska är påväg in över Sverige. Jäkla skit! Aptråkigt verkligen, men jag håller tummarna för att jag kan flyga nästa vecka.

 


Idag ser jag ut såhär

2010-05-11 / 20:40:13

Mamma har varit och hälsat på ikväll. Det var mysigt för det blir ju oftast att vi hälsar på dem och inte tvärtom. Försökte fixa några saker hennes nya telefon och så, men det gick inget vidare. Jag är inte så teknisk tråkigt nog.

Lyckades hinna med att ta en dagens idag. Tycker det är kul så jag ska försöka bättra mig lite, kanske inte just nu då det är så mycket men i sommar. Har på mig leggings och tunika med spets från H&M. Enkelt och väldigt bekvämt.




Dag & natt

2010-05-11 / 15:13:50



Jumpsuiten är riktigt het just nu. Jag skulle vilja ha en med korta ben men har inte hittat någon som passar mig ännu. Det som är bra med jumpsuiten är att den passar både dag och natt. Denna jumpsuit kommer från Net-a-porter och resten av plaggen kommer från H&M och Topshop.



Klänningar

2010-05-11 / 10:05:38

Tisdag idag och min sista lediga dag innan jag jobbar 9 dagar i sträck. Det blir alltså en massa jobb nu framöver, men sedan är jag ledig i ungefär 2 veckor. Så det blir en liten minisemester och det ska bli jätteroligt. 

Här har ni en bättre bild på min långklänning och en bild på min nya blommiga klänning som också är från H&M. Gillar färgerna och modellen. Det är verkligen en riktig sommarklänning. Hur söt är den inte? Finns i butik nu och kostar 199 :-




No stress

2010-05-10 / 22:03:19


Sitter här och drömmer om sommaren. Men nu är det bara 16 dagar tills vi åker mot värmen om allt går som vi vill. Verkar ju vara så mycket som kan stoppa oss, vulkanaskan eller strejken på Grekland. Vi håller tummarna för att vi ska kunna åka ändå och enligt Apollo så såg det ljust ut, just nu iaf :)

Blir en lång varm dusch innan jag går och lägger mig, finns inget bättre än en nybäddad säng.


Maxi

2010-05-10 / 19:47:32


Jag har köpt den här långklänningen på H&M och är jättenöjd. 99 kronor kostar den och den kommer vara så fin i sommar. Ska fota den senare får ni se lite bättre bilder. Jag älskar den! Har dessutom en annan blommig klänning från samma ställe att visa er senare.

Idag har jag varit med Sanna, vi har ätit hamburgare och strips och babblat en massa. Har precis kommit hem så jag ska åka på brandstationen med Robin och Calle och gå en sväng på löpbandet. Vad gör ni ikväll?

Army green

2010-05-10 / 09:54:24

Efter att jag slutat jobba igår var jag så trött att jag somnade med linser på och allt. Men nu är jag utvilad och redo för en ny vecka. Ska snart åka och städa bilen, det behövs verkligen och jag behöver något att göra. Sen ska jag spendera dagen med Sanna. Det ska bli roligt, som alltid.

Tänkte visa er skjortan som jag köpte på Gina Tricot i fredags. Fin grön färg och fin modell. Kommer vara så snygg till ett par jeansshorts.



Hemma.

2010-05-09 / 19:17:27

Oj vilken helg jag har haft. I fredags så umgicks vi hos Petra och Henrik innan vi gick ut på Rex där vi dansade ett par timmar. Jag och Henke käkade när vi kom hem till honom igen och sedan satt vi uppe till klockan 5 då solen gick upp. Det resulterade i att vi var så jäkla trötta att vi båda somnade framför tv:n tidigt igårkväll. Skönt med en tidig kväll iaf då jag skulle med bussen imorse. I helgen har vi även varit på stan, ätit glass i solen och grillat på balkongen.

Jag tog exakt 3 bilder som inte var suddiga så det är vad ni får se av min helg.




Nu..

2010-05-06 / 21:47:29

..ser vi på Criminal Minds. Blev nybakade kanelbullar, yatzyspel och ett besök hos Jimmy ikväll. Vi joggade föresten med Caroline och hennes hundar idag istället för vår vanliga runda. Det var riktigt roligt och jäkligt jobbigt. Var helt död efter 4 km.

Åker till Umeå imorgon vid klockan 8 så tänkte önska er en trevlig helg och en bra kväll. Det ska jag ha! :)


Saknad

2010-05-06 / 15:09:27


Tanken var att jag skulle göra massa saker på min lediga dag, men det blev som bara pannkaka av allt och det mest kreativa jag har gjort är en hallonsmoothie.

Kvällen ska jag därimot försöka spendera med Robin. Vi bor tillsammans med ibland så ses vi knappt, så ikväll får vi köpa något gott att äta och sätta oss ner och prata lite. Tyvärr kommer vi inte ses så mycket mer i maj. Vi jobbar så olika tider, sedan åker jag bort och han är på Sandö i 3 veckor. Jobbigt!


Mixat

2010-05-06 / 12:57:55



Olika sorters kavajer är väldigt hett just nu. Jag valde en beige från Modekungen.se att mixa och matcha med.  Den går att ha både till fest och till vardags. Resten av plaggen kommer från H&M.com, Net-a-porter, Converse och Oasis.


Umeå på fredag

2010-05-05 / 21:00:14

På fredag åker jag till Umeå med min familj. Ska hjälpa Mathias att hitta kläder och skor till skolavslutningen. Han går ut nian snart, kan inte förstå att han är så gammal. Sen stannar jag hos bästa Henrik hela helgen. Vi ska gå ut på fredag och sen vet jag inte riktigt vad planerna är men vi kommer nog på något. Jag tror det kommer bli väldigt roligt!


Nu: Greys och fika. Sov gott på er.


Shop til you drop

2010-05-05 / 18:06:47

Det kliar lite i fingrarna att få åka och shoppa vår och sommarkläder snart. Har inte köpt ett enda sommarplagg denna vår, men innan jag åker utomlands måste jag såklart ha någon fin strandklänning och helst vill jag köpa ett par snygga tanfärgade gladiatorsandaler också.

Ett par nya solbrillor att varva med mina från Prestige skulle inte vara helt fel. Hoppas för guds skull att jag passar i dessa guldiga pilots från H&M. Hur snyggt som helst! Bilden tog jag från Frida Fahrmans blogg som ni hittar här!


Något som Frida Fahrman också har som jag är enormt avundsjuk på är hennes stora silvriga ring med turkos på från Thomas Sabo. Ska spara ihop till en egen ring därifrån, de är ju så jäkla fina. 


Gaga oh la la

2010-05-05 / 16:23:35

Jobbat klart för idag och nu blir det snabb middag innan träningen. Är lite seg i kroppen så vi får se hur det går, känner inte för att göra något.

 Har iallafall precis pratat med Hanna om att Lady Gaga spelar på Malmö Arena den 19:e November. Hoppas allt går som vi vill så att vi kan gå dit och kolla på hennes show, skulle vara så jäkla kul!


Naglar

2010-05-04 / 21:45:57


Har lyckats spara ut mina naglar en gång för alla. Har alltid varit dålig på att ha långa naglar men jag tycker ju samtidigt att det är fint. Så hade en liten manikyrtid för mig själv idag, filade, lackade och målade. Tycker att de blev riktigt bra. Får bara se hur länge de håller sig såhär..


I got you

2010-05-04 / 18:37:37

Joggade med pappa innan middagen, var skönt ute men längtar tills jag kan ha shorts och t-shirt istället för lager på lager som nu. Terese och Sofie ska komma och hälsa på ikväll så jag längtar till tjejsnack. Känns väldigt konstigt att Evelina inte ska vara med, att hon flyttat ifrån Åsele. Men snart får vi åka och hälsa på henne i Östersund :)

Hörde den här låten på Ztv idag och tyckte det var fin, som alla Leona Lewis låtar. I got you.



Swimwear

2010-05-04 / 11:35:30

Är ledig idag och har ingen lust att göra någonting. Bara vara och se en film eller så, trots att solen skiner ute. Håller på att planera helgen och framtiden överhuvudtaget. Resan till Grekland med flyg hit och dit, parkering och allt annat som behöver fixas. Jag längtar tills allt är klart. Och så ska jag gå igenom Tax free katalogen ordentligt, tror nog att jag ska köpa parfymen jag vill ha där. Parisienne heter den, har visat er den förut.

En ny bikini skulle jag vilja ha innan jag också, man kan aldrig ha för många. Hittade en fin från Victorias Secret..

och en från Phax Swimwear..


Maj 3, 2010

2010-05-03 / 20:57:11
Jag hittade en inredningssida på mammas dator som jag gillade. Den heter Louise Interiör och den har inredningsprylar i lant stil. Fanns fina klockor och massa annat. Mest av allt skulle jag vilja ha dessa rostiga bokstäver på en hylla i köket. En väldigt fin inredningdetalj.




Nu ska jag fika, har både pappa, lillebror, Dennis och Fredrik på besök.


Valborgsoutfit

2010-05-03 / 18:24:29

Jag är väldigt stressad idag vilket gör att jag redan längtar till helgen.  Dessutom är jag riktigt irriterad just nu, så det är ingen bra kombo. Har iaf hunnit med att äta och så har vi fått våran nya diskmaskin. Skönt att slippa handdiska i fortsättningen. Mamma ska snart hämta upp mig också för vi ska på Konditionspump med Evelyn. 

Postar de här outfitbilderna från Valborg också som jag totalt glömt bort. Jag hade jeans från GT, svart linne och stickad magtröja från H&M.



pour some sugar on me

2010-05-02 / 19:58:47

Tog årets längsta sovmorgon imorse, skönt att vara utvilad nu. Fick massage av mamma för att få bort mina spända axlar, var både skönt och ont som alltid. Sen har jag även hunnit med att träna, sett min fina lillebror i kostym för första gången och varit och fikat hos Fredrik som bjöd på bullar.

Ikväll jobbar jag och även imorgon så jag sover på soffan hos mamma inatt för att slippa gå den långa vägen in till jobbet tidigt imorgon. Nu börjar Wipeout så jag måste nog sätta mig och se det, det är ju alltid så sjukt kul.


Lördag

2010-05-01 / 16:58:53

Igår var en kul kväll. Vi åt middag, godis, grillad korv och massvis med annat. Hur mätt som helst blev jag. Vi åkte hem vid 23 eftersom jag skulle upp på jobbet idag. Innan vi åkte spelade vi och sjöng, det har ju blivit en liten tradition.

Nu ska jag fixa mig inför middagen med min familj och mina kusiner som jag ska vara på om en halvtimme. Ska bli så gott, jag är superhungrig.