Lördag

2009-10-31 / 15:35:57

Har precis tagit en dusch och legat och zappat mellan kanalerna. Är trött och less på det nu, så jag ska sminka mig och fixa mig för kvällen som är rätt så oviss. Känns bara skönt att gå ut och äta tillsammans med några vänner så det duger för mig! Jag är ju i gott sällskap :)

En bild på mig och mina söta kusiner igår när vi var ute på en promenad!


Igår

2009-10-31 / 10:58:24

Middagen med familjen och släkten var så lyckad. Vi var på graven och tände ljus, åt både middag, efterätt och godis. Lekte lekar gjorde vi också! Vi åkte inte därifrån förns vid 23 och då ville Robin bums på kronan så jag följde honom dit. Inte så kul att vara nykter bland alla fyllisar, så jag åkte hem efter kanske 40 minuter :) Skönt, för ikväll kanske vi åker till Lycksele på hotellet om allt går enligt planerna..

Ni får ursäkta den totalt värdelösa bildkvaliten. Här är vad jag hade på mig igår. Vitt linne från Zoul, Svart tröja med knappar Bik Bok, Jeans gamla diesel, skor från Don Donna och fjäderörhänge från GT



Ha en bra dag

2009-10-30 / 09:31:23

Nu ska jag dra iväg för dagen och jag känner mig lite stressad. Ikväll har vi vår årliga stora släktmiddag eller tjädermiddag som vi brukar kalla det. Vi har som en liten tradition att alltid äta tjäder en gång under hösten. Innan dess så har jag massor att göra med jobb osv. och jag ska hinna träna också.

Här ser ni lite av det jag har på mig idag och ikväll tillsammans med slitna jeans och min lårhöga stövlar hade jag tänkt.  Kanske kan fixa en dagens bild senare.


<3

2009-10-29 / 22:59:10




Bild:
Le love


Home

2009-10-29 / 15:53:51
Jisses vad fort det blir stökigt när två stycken riktiga slarviga personer bor tillsammans. Tycker att det inte var så länge som jag städade men vi stökar ner fort och sen går vi liksom och väntar på att den andra ska ta tag i det, haha! Fint blev det iallafall nu..

Satte upp bokstäverna i vårt sovrumsfönster tills jag fått tag på en tavellist att ställa dem på! Bättre än att de ligger och skräpar i kartongen. Tycker det blev rätt bra ändå..


Hjälp.

2009-10-29 / 13:22:02

Jag sitter och funderar och tittar på bilder och undrar vad jag ska göra med mitt hår nästa vecka. Jag funderar på att bli antingen snäppet mörkare eller ljusare. Jag vet iallafall att jag inte kommer förändra så mycket på längden, försöker spara ut mitt hår så gott som det går. Nu tycker jag att ni ska hjälpa mig, ljust eller mörkt eller mittemellan?



Coco

2009-10-29 / 10:22:18

Jag skulle vilja ha en hoodtröja som man kan ha till vardags nu i vinter, det är både snyggt och skönt. Jag hittade denna på Chicy.se som jag jättegärna skulle vilja ha i grått.


Värm mig

2009-10-28 / 22:04:10
Har egentligen inget mer att säga än att jag ska ta en sovmorgon imorgon och att jag insåg ikväll när jag var ute i kylan att jag behöver en mössa, ett par vantar och helst en matchande halsduk också. Ska nog kolla efter det när jag åker till Umeå nästa vecka..

Tyckte detta set från D brand och Bubbleroom.se var fint. 599 :- för allt!


Coming, going

2009-10-28 / 17:45:33

Jag tog tag i maten och lagade spagetti och köttfärssås. Nu ska jag se det nyaste avsnittet av The Hills och sen möta upp mamma på simhallen för att simma ett par längder. Måste kanske även försöka lista ut vad jag ska göra på Halloween. Känner inte för att klä ut mig, men åker kanske någonstans med ett par vänner, eller så blir det bara en middag tillsammans.


Good news

2009-10-28 / 15:09:27

Hela mitt huvud dunkar. Jag var så evigt less igår kväll och har sovit oroligt hela natten. Var iaf duktig och klev upp tidigt för att gå till jobbet och nu har jag precis kommit hem. Måste väl ställa mig och laga någon mat men det känns inte så lockande. Något som därimot känns väldigt roligt är att allt är klart med vår bokning i fjället över nyår. Eller ja, en hel vecka ska vi vara där. Och det känns så jäkla kul! Om allt blir som planerat blir vi iallafall 11 personer, så jag håller tummarna.

Och nu är det väl dags att börja leta klänning då också, kankse ska jag satsa på att se ut som en riktig discokula iår?

Klänning från Ichi


Tisdag

2009-10-27 / 10:53:29

Den här dagen har jag redan hunnit med massor innan klockan ens är 11 och det händer inte så ofta. Åkte upp på sjukan och tog min sista Twinrix spruta vid 8, skönt att ha det bortgjort. Sedan fick jag massage en timme av mamma, otroligt välbehövligt och avslappnande. Åkte en sväng på BA:s och köpte en present och nu har jag gjort en sallad till mig och mamma med allt möjligt i. Gott ska det bli!

Ska inte störa min lillebror mer som ligger här och sover bredvid mig. Ha en fin dag..


Show it

2009-10-26 / 20:24:38

Hann ta en bild på vad jag hade på mig idag innan jag åkte och tränade. Topp från Modekungen.se, jeansleggings Zoul (som jag fått sån otrolig lust att bara klippa i och göra dem håliga) och skor från Din sko. Jag ska strax sätta mig i soffan och äta min nya favorit. Avokado med citron, svartpeppar och aromat..


Ljus

2009-10-26 / 17:58:08

Idag var jag på Kronan och köpte två saker jag velat ha ett tag nu men jag som jag inte köpt förns idag. En ljusgrej som ska stå i vårt vardagsrum och stora bokstäver som jag ska ställa på en tavellist i sovrummet med ordet "Home". Ska visa det då jag fått upp det, men nu så länge får ni bara se ljuslyktorna. Fina va?






Modekungen

2009-10-26 / 14:32:05

Ska försöka städa upp det sista och sedan vänta på att Robin kommer hem så vi kan storhandla. Det ekar i vår kyl och frys. Ska åka och träna ikväll så om jag inte hinner ta någon dagens (ska självklart försöka) så ser ni min nya tröja från Modekungen på bilden. Kör även på diadem idag, det var ett tag sedan..



Change me

2009-10-26 / 12:29:01

Idag har jag bestämt mig för ett rensa ur min garderob. Är så ofantligt trött på vissa kläder, på det mesta faktiskt. Jag vill göra en stilresa, byta stil, bli rockigare, enkelt och snyggt med massa detaljer, halsband, armband. Är så trött på mitt utseende och det är inte bra då jag ser mig själv i spegeln varje dag. Just idag har jag lust att sminka mig massor och färga håret svart. Men jag har känslan av att jag skulle ångra mig imorgon..

Jag blir väldigt inspirerad av Topshops hemsida, de har så mycket fint..


Diddi

2009-10-25 / 19:28:38
Min syster fick ett jättefint armband innan hon åkte av Petra. Diddi design kom det ifrån och jag har suttit och spanat in alla fina budskapsarmband och halsband som de har. Allt är verkligen jättefint! Finns att köpa på Blingit.se och Nystil.se



Kvällen genom min kamera

2009-10-25 / 12:51:55





Vänskap. Skratt. Kärlek


Lördagen

2009-10-25 / 10:23:37

Igår hade jag tänkt ha en lugn innekväll med chips och godis. Men det blev en rolig utekväll. Sofie kom på den fina idén att vi skulle ut. Saknade dock både min syster och Evelina! Det var skoj på förfesten där vi var ett par timmar och sedan tyckte jag att det var ovanligt mycket folk ute också. Jag och Robin ringde min älskade lillebror och åkte med honom hem ganska tidigt..

Här är vad jag hade på mig. Hade lite beslutsångest, inget att ha på mig blablabla. Så jag körde ett säkert kort, en skjorta. Ganska trist kan jag tycka nu i efterhand då även mina skor blev utbytta pågrund av skoskav till lågskor. Men det var skönt att dansa i iaf..

Skjorta Lindex, nitbälte Pieces, Leggings Åhléns, Stövlar Donna girl



Bubbel, vänner och Elle

2009-10-24 / 10:20:23
Lördag är det idag och det innebär jobb för mig hela dagen! Spenderade kvällen igår tillsammans med några fina vänner, idol och bubbelvatten. Avslutade den med min Elle tidning som jag inte kunde sluta bläddra i och läsa förns halv 2 inatt. Har egentligen inga planer för denna lördagkväll men jag hoppas på något roligt, har egentligen lust att åka och träna också. Vi får helt enkelt se vad den här dagen har att bjuda på..


Fredagens

2009-10-23 / 13:47:56


Här är det som jag har på mig idag. Anledningen till att kvaliten på bilderna är så dålig är att jag har fått byta till min gamla skitkamera, som jag hatar. Man ser tyvärr inte skorna så bra, men tur att jag visade dem igår då haha!

Topp från GT, halsband JC, Jeans Cheap Monday och lårhöga stövlar från Donna girl





Det lila extra

2009-10-23 / 11:05:49



(Allt kommer ifrån Nelly.com och Asos.com)



TGIF

2009-10-23 / 10:08:35



Ännu en tidig morgon. Så otroligt skönt! Somnade igår efter att Sofie och Terese åkt härifrån, vi hade sett några program på tv, ätit glass med cocktailbär, skrattat och pratat.

Ikväll hoppas jag på att träffa Sanna och göra något kul och imorgon är det dags för jobb. Idol är det ju föresten ikväll också, det får man inte glömma! Och den obligatoriska godispåsen..

Nu ska jag iväg och laga lunch. Det blir nog att ta lite av allt som vi har i vårt kylskåp och blanda. Sen vänta och se vad det blir för spännande. Puss på er!


Lårhögt

2009-10-22 / 17:51:42

Jag nästan sprang hem från Gympan idag för jag visste att jag hade ett paket hemma som väntade. Nu är jag ägare till ett par superfina lårhöga stövlar och även fast jag vet att det är en trend som inte kommer vara så långvarig så älskar jag den. Så det var på tiden att jag hittade ett passande par. Ska nog inviga dem imorgon. Iih.



Calvin Klein

2009-10-22 / 15:01:14

Vill nästan sätta mig och gråta en tår eller två då allt känns så himla trist och jobbigt idag. Hanna åkte imorse, fick krama henne nnan hon åkte och jobbigt känns det. Usch, jag är inte bra på att säga hejdå..

Nu ska jag iallafall rycka upp mig och byta om till träningskläder, halv fyra hämtar mamma mig för en timmes Bodypump. Jag siktar ju på beach 2010, haha!

Och på tal om det så tipsade er tidigare om underkläder från The inbetween collection från Lindex och nu tänkte jag tipsa er om att Nelly.com har fått in supersnygga underkläder från Calvin Klein. Stilrent och fint :)



Mix

2009-10-22 / 10:59:40



Idag skulle jag vilja bära dessa kläder, billigt matchat med dyrt.
Toppen kommer från Modekungen.se
Halsbandet från forever21.com
 Leggings från H&M
Skor från Cristian Louboutin


Onsdag

2009-10-21 / 21:44:11

Jag och Mamma fick med oss Hanna på badhuset ikväll och vi simmade 1000 meter. Bestämde även med mamma att vi ska följas till stan om två veckor så jag måste boka en klipp och färg tid imorgon. Hoppas på att det har tid att ta emot mig på Wow, som jag bestämt mig för att gå på! Håll tummarna..

Just nu håller vi på att se Greys, hatar att det programmet alltid ska få mig att gråta..vilken mes man är egentligen.


Showroom

2009-10-21 / 18:16:48

Tänkte vara duktig och publicera en dagens idag. Ser sjukt blek ut, haha! Jag har på mig topp från Asos.com, Kofta från H&M, tights med lack på sidorna från Åhléns och skor från Bianco.



Godmorgon..

2009-10-21 / 12:07:05
..alla fina läsare. Jag ska försöka rycka upp mig och sminka mig för dagen, är så otroligt seg. Sen ska jag promenera hemåt för att umgås med Hanna. Hon åker tillbaka till Lund imorgon, lika tråkigt och jobbigt varje gång. Men jag ska försöka hälsa på henne så snart som möjligt då hon fixat egen lägenhet och så ska vi ha en hejdå middag ikväll med hela tjocka släkten som så många gånger förut.

Forever young med Jay Z är superbra! Lyssna och njut!


H&M Oktober

2009-10-20 / 20:19:59

Jag ska strax byta om till mjukisbyxor och sätta mig i soffan och vänta på att Desperate Housewifes ska börja. Är så sjukt trött, är nog inte van att kliva upp så tidigt. Därför ska jag ta en sovmorgon imorgon för första gången på länge..

Lånade ett kollage av bloggen Shoppingandfashion med flera supersnygga toppar från H&M som kommer in i butik eller finns i butik redan nu i Oktober. Allt var fint tycker jag och jag skulle inte tacka nej till något av plaggen..



Oliv naturell

2009-10-20 / 17:34:58

Vaknade 05.15 imorse. Kunde inte somna om så jag klev upp och sedan bar det iväg på jobb. Det gick så otroligt bra precis som jag förstod. Inget att oroa sig för alls! När jag var hemma igen så gick jag till Strandvägen och åt middag tillsammans med resten av min kära familj. Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan bär det iväg på en promenad..

Tänkte tipsa er om mina nya hudvårdsprodukter. Väldigt återfuktande och bra och dessutom behöver ni bara betala 200 kr för rengöring,ansiktsvatten och ansiktskräm. Toppen! Finns på Åhléns och Kicks..


Jag dog lite..

2009-10-19 / 20:39:13

..för så jäkla snygg är Alessandra Ambrosios klänning från Balmain. Och så skadade det ju inte att hon är fantastiskt snygg i den också. Vill ha!!






Where to go?

2009-10-19 / 15:49:03
Ikväll står träning på schemat igen. Det behövs verkligen för att tygla min nervositet. Imorgon ska jag på en ny jobbgrej, mitt nya äventyr som sagt. Det kommer nog att gå jättebra men jag är som vanligt en stressad själ.

Nog om det. Tänkte boka en klipptid i Umeå några dagar in i November men jag är lite förvirrad. Min vanliga frisör har slutat på salongen som jag brukar gå på och är ute och reser så jag måste våga mig på att gå någon annanstans. Men vart? Jag funderar på Wow som ligger vid Åhléns eller kanske Clip shop. Hm..


Scorett

2009-10-19 / 14:17:17
En ny dag har kommit och massvis med snö. Kunde knappt tro det när jag slog upp ögonen imorse, herregud! Mamma hämtade mig för att vi bestämt att äta lunch tillsammans och nu sitter jag och läser mina favoritbloggar och spanar lite på Scoretts höst/vinter kollektion. Jag hittade tre coola och snygga par som jag skulle kunna tänka mig att ha i min skosamling..




Källa


Sunday I'm in love

2009-10-18 / 20:10:20

Middagen var lyckad och jag och Hanna trotsade vädret och regnet och tog en långpromenad. Just nu funderar jag bara över om jag ska gå och ta en lång dusch och sedan se en film. Ska dessutom pussa en extra gång på min älskling som tack för allt han gör här hemma och allt annat.

Har satt ihop ett litet kollage på produkter och saker jag vill ha just nu. Älskar stövlarna, verkligen apsnygga och dessutom lårhöga. Jag tycker att det är så jäkla fint..


You'll be in my heart

2009-10-18 / 17:47:43
Hemma från jobbet och är så lycklig för jag möttes av belysning på toaletten. Riktiga lampor!! Kan ni förstå hur något så litet kan göra en så glad då man sminkat sig i skenet av en bygglampa i över ett halvår. Sen var det även 5 glada grabbar här hemma som bjöd på bullar vilket inte gjorde saken sämre..

Ikväll ska jag ut på en promenad med min syster och nu ska jag strax åka och äta middag med Robin och Jimmy :) Först tänkte jag visa er två fina fönsterprydnader jag köpte i Övik på "Blommor och ting". Två stycken hjärtan i trä som är flätat. De hängde vi upp igår och såhär blev det, supersött tycker jag!
 




Me and you

2009-10-17 / 17:55:38
Hotellet hade ställt in en flaska bubbel och en stor ostbricka till oss på vårt rum..tycker att det var toppen! Här kommer några bilder, en där ni ser min nya svarta jacka från Jeane Blush :)












Sött stickat

2009-10-17 / 15:40:57

Tänkte visa er en liten sak som jag köpt som jag dessutom har på mig idag. Ett stickat hårband från BikBok med en stickad blomma på. Tycker att det var supersött. Det kostade endast 99 :- och fanns i cerise, ljusrosa (som bilden nedanför) svart och grått. Tänkte först köpa det ljusrosa men insåg senare att jag nog får mer användning av detta..






Övik

2009-10-17 / 14:17:48

Nu är vi hemma från Övik efter en fin, underbar, romantisk kväll. Jag var så glad precis hela tiden för allt var så himla fint! Vi åt en trerättersmiddag på hotellet och sedan sprang vi även lite på stan både igår och idag. Kvällen slutade framför tv:n och idol i det fina hotellrummet :) Nu ska jag bara packa upp väskan och sedan jobbar jag ikväll och imorgon. Tänkte iaf visa några bilder senare mest först får ni se det som jag hade på mig.

Topp från GT, lackleggings från Rare fashion, skor från Tiamo Scorett och svart blazerkavaj (som jag även hade på studenten) från Ichi som jag lånat av min syster.






Red

2009-10-16 / 10:16:39

Jag vaknade så tidigt imorse så jag hinner skriva några rader innan vi åker mot Övik. Jag är så himla förväntansfull. Vet att vi ska äta en trerättersmiddag så det ska bli väldigt spännande. Nu ska jag bara ta en lång dusch och sedan packa det som jag ska ha på mig ikväll för det har jag såklart redan planerat, haha! Ska faktiskt vara lite modig och använda rött läppstift till och med. Något annorlunda och så är det dessutom super snyggt..


Mina planer

2009-10-14 / 18:00:29
Jag har världens värsta huvudvärk idag. Brukar ha det såhär ungefär en gång i månaden i ett par dagar, oftast en dag då det är som värst som idag då jag tillslut inte vet vars jag ska ta vägen och jag ringer till min kära mamma och gråter. Kan inte sova för att det gör så förbaskat ont, inte sitta eller ligga ner för allt gör så ont över jävla allt. Så min kväll blir nog inte som planerat, ska bädda ned mig i soffan och bara ta det lugnt..

Nu kommer det tyvärr bli lite tomt här ett par dagar framöver men desto roligare kommer jag ha vilket gör att jag verkligen vill bli bättre nu. Jag kommer vara upptagen från torsdag till söndag med lite allt möjligt spännande såsom jobb, en trip med en vän och så det allra bästa. Robin har bokat en romantisk hotellvistelse för oss mellan fredag och lördag i Övik. Han berättade det tidigare i veckan och jag blev såklart jätteglad för den överraskningen! Vad den innebär vet jag inte ännu men jag vet att det kommer bli underbart.

Så ni får ha det jättebra så tittar jag in här så snart jag har tid och möjlighet :)

Inspiration

2009-10-14 / 11:12:33
Få saker inspirerar mig så otroligt mycket som bilder gör..






Bildkälla

DH

2009-10-13 / 20:58:44
Har just varit på en lång promenad tillsammans med Terese. Runt söråsele blev det och det var verkligen kallt ute. Nu har jag dukat upp med räkor och lite annat gott som jag tänkte äta framför Desperate housewifes. Köpte även Sofies mode idag som jag måste lusläsa :) Ha en trevlig kväll..



Idag

2009-10-13 / 17:00:33
Satt precis och tänkte att jag måste skärpa mig med färg, trist att jag faktiskt aldrig hittar några plagg med starka färger som jag gillar riktigt mycket. Jag får leta nästa gång jag åker och shoppar..

Idag har jag på mig jeans från MQ, b-friends tröja, stövlar från Bianco, jeansjacka från Zara och två halskedjor från Rut m.fl





Showroom

2009-10-13 / 12:05:36
Idag är en bra dag. Jag är taggad, på livet och allt vad det innebär. Den här veckan är den perfekta blandningen mellan vänner, jobb och roliga påhitt. Läste dessutom en text som fick mig att inse ett och annat. Ord har så stort inflytande på mig.

Tänkte visa er vad jag sysslade med igår. Eftersom det aldrig har blivit av att jag köpt en klädstång som jag velat ha så länge så tänkte jag att jag iaf kunde ställa fram några par skor och ett par toppar tills jag har klädstången från IKEA här hemma. Jag tycker det blev fint och det kanske låter helt sjukt men jag älskar att se alla mina kläder, skor, sjalar, bälten. Helst av allt skulle jag vilja ställa upp garderoben på vid gavel, haha!


Snow

2009-10-13 / 10:47:26
Det är så skönt att vakna och det är ljusare ute. Med solen och snön då såklart! Igår snöade det hela dagen här och vi hade massor med snö. Nu när jag skulle ta en bild för att visa er så hade det mesta såklart försvunnit!

Såhär det ser iallafall ut när jag öppnar vår ytterdörr, tycker det är så vackert med frost på träden. Jag ska strax klä på mig och gå ut på en promenad tillsammans med Hanna. Vad ska ni göra idag?




Dagens look

2009-10-12 / 17:10:37

Har precis suttit och skrattat åt min lillebrors dumma påhitt. Han är verkligen one of a kind och gör både det ena och det andra! Han råkar ut allt och utsätter sig för precis allt. Men ibland blir det så fel att det blir roligt..

Har även pratat i telefon med Sanna, vi har alltid så stora planer och oftast blir det pannkaka av dem (men någon gång ska vi väl lyckas att verkligen göra något av det som vi planerat) Men det är kul att drömmar och det är kul att vi vill samma saker. Hon är min soulmate, haha!

Okej, till det jag egentligen skulle visa/säga/skriva. Här är vad jag har på mig idag. Svart linne från H&M, blus från Vero Moda, skor från din sko och halsband från JC





Favoriter

2009-10-12 / 12:30:28

Jag tycker det är roligt att Stylebystars.com har fått in andra typ av klädesplagg än bara festklänningar. Bland annat en body med tranparanta sidor som jag tror skulle vara så snygg tillsammans med en kjol med hög midja. Här är mina favoriter bland deras nyheter..




I cant hold a smile

2009-10-12 / 10:35:00
Har sovit så underbart bra inatt. Vaknade dock tidigt och är nervös igen inför veckan och allt nytt som den innebär. Jag vet att jag alltid oroar mig i onödan så jag ska försöka att inte göra det den här gången. Är iallafall glad att det är Core ikväll, saknar alltid att träna de dagar som jag inte gör det..

Pappa här har du föresten din efterlängtade dagens bild. Vad tycker du?




Inredning

2009-10-11 / 16:32:10

Just nu sitter jag och längtar tills snön ska falla. Så det blir ljusare ute. Beställde just hem dessa gardiner här nedanför till vårt vardagsrum. Det kommer bli så fint! Längtar tills jag får dem och kan sätta upp dem för nu behövs lite förändring. Har även sett en bordsdekoration med ljus på Kronan som jag vill köpa och ett par stora bokstäver som jag vill sätta i hallen på en tavellist med ordet Home.


Söndag

2009-10-11 / 12:57:11
Igår efter middagen bestämde jag och robin att vi skulle basta. Så vi gick och hämtade ved tillsammans vilket bara det i sig var så sjukt roligt. Efter att vi bastat klart så åkte vi på Ica för att köpa dricka och sedan hem till västanbäck för att se på film. Changeling med Angelina Jolie! Jag har sett den en gång tidigare men jag tycker att det är en bra film så det gjorde inget..

Efter en lång sovmorgon idag så ska jag ta på mig några andra kläder och sedan har jag lovat mamma att följa henne på en grej. Men innan jag går måste jag bara visa två nya plagg som Chicy.se har fått in, som jag mer än gärna skulle ha i min garderob. En kjol i skinnimitation och en svart stickad klänning med paljetter på armarna.




Tonights

2009-10-10 / 15:08:29

Idag ska vi äta fläskfile och klyftpotatis till middag. Jag längtar redan..har nämligen suktat efter pizza hela dagen precis som då jag varit ute kvällen innan trots att jag nu inte varit det. Tror det har något med helgen att göra..

Tycker det är extremt kyligt ute idag men jag vill fortfarande bära min skinnjacka ett tag till, så jag kör lager på lager med en tjock jacka utanpå. Idag har jag jeans och jacka från H&M, topp från Weekday, skor från Din sko. Har även en ring och ett jättefint armband som inte syns på bilderna tråkigt nog.






Topp

2009-10-10 / 11:32:03
Känner mig riktigt duktig idag. Jag klev upp vid nio och åkte och tränade pump. Var riktigt jobbigt och jag kommer ha enorm träningsvärk imorgon då mina muskler är totalt utpumpade. Nu håller jag på att koka ägg, är så himla hungrig. Och så kom precis Robin hem från skogen så jag har lite sällskap..

Som jag lovade så lägger jag ut ett par bättre bilder på min nya tröja från Glitzy.se. Jag tycker om den jättemycket!





Glitzy

2009-10-09 / 18:31:28

Här är vad jag på mig idag. Bilderna kunde verkligen inte visa hur fin tröjan verkligen är. Jag blev så kär i den direkt trots att den inte var så lång som jag från början hade trott. Det är toppen med detaljer på axlarna från Glitzy! Sjukt snabb leveranstid hade dem :) Tänkte ta bättre bilder på den imorgon så ni verkligen får se hur fin den är. Funderar även på att köpa ett par kedjor och sy på dem själv också.

Jeans från Cheap Monday, svart linne lånat från min syster, topp från Glitzy och skor med nitar från Bianco.


No stress

2009-10-09 / 15:54:21
Jag ska iväg på tacosmiddag nu strax. Jag har precis duschat och fått på mig lite smink, var så otroligt seg idag. Hade totalt glömt bort att jag lovat äta lunch med mamma och hanna idag så när de ringde mig satt jag i mjukiskläder framför ett avsnitt av SATC. Panik!!

Ska även byta om till den nya tröjan som jag hade fått med posten idag. Lovar att lägga upp en dagens senare så att ni får se den. Vi hörs senare. Ha en bra fredagkväll..


I found a reason

2009-10-09 / 10:43:24
Godmorgon. Idag är det fredag och helg igen! Känns otroligt jätte skönt eftersom både jag och Robin är lediga i helgen, tillsammans. Det händer inte så ofta så jag ska se till att ta vara på varje liten sekund. Ikväll hade vi bara tänkt köpa massa godis, dricka osv och se på Idol. Men det kanske blir så att jag ska gå på Kronan ikväll också, kan inte bestämma mig men ska se till att göra det under dagen..

Hoppas också på att jag får hem tröjorna som jag beställt idag. Blir galen på hur lång tid det har tagit, mer än två veckor så om jag inte får den idag så måste jag nog skriva eller ringa till dem och fråga vart paketet tagit vägen med tanke på att jag redan har betalat den också.



Knähögt

2009-10-08 / 17:58:42
Idag har jag på mig en riktig mysoutfit. Stor oversize topp från Vila, leggings från Åhlens och knästrumpor från Indiska. Har även en svart lång kofta till. Nu ska jag strax ut på en powerwalk med min syster. Skönt ska det bli!


Klar

2009-10-08 / 14:21:23
Städat och klart! Nu har jag bara lite kläder som jag måste hänga in i garderoben men annars är det skinande rent. Hanna var och hälsade på så vi satt och pratade ett bra tag och bestämde att vi ska på middag där ikväll. Har just sminkat mig lite och gjort en utbakad fläta i luggen. Nu ska jag bara byta om till något lite finare än mina slitna mjukisbyxor och tjocksockar.

Måste bara säga hur otroligt bra jag trivs i min nuvarande hårfärg. Får ingen utväxt alls, men till sommaren kan jag tänka mig att lägga i några ljusa slingor till..



Glitzy

2009-10-08 / 10:27:51
Idag ska jag storstäda, ska inte skjuta fram det en sekund till. Det är utan tvekan min svagaste sida, jag tänker alltid att jag kan göra det nästa dag. Men nu behövs det verkligen då vi båda är så extremt slarviga! Så ni får höra mer av mig då jag är klar, vilket kan ta ett par eller väldigt många timmar.

Hittade två supersnygga randiga tröjor hos Glitzy.se. De har båda lite markerade axlar. Funderar på att klicka hem den andra. Tror den skulle vara snygg till svarta leggings (eftersom den är lite längre) och mina stövletter med nitar från Bianco.


I call it a night

2009-10-07 / 20:57:34
Kvällen gick toppenbra och jag hade packat en väska med badkläder om jag skulle hinna med att simma också och självklart så gjorde jag det. Så nu är jag helt slut på men samtidigt så himla lugn. Har planerat att lägga mig i soffan och se Greys om ett par minuter. 

Så jag säger god natt nu. Jag är ledig hela dagen imorgon så då ska jag blogga skiten ur er, haha. Innan jag går så ger jag er några...never before seen photos! :)






Rutigt

2009-10-07 / 16:25:43


Här är det som jag på mig idag. T-shirt från GT, Skjorta Lindex, Leggings Rare fashion och stövlar från Bianco. Jag ska åka och äta middag nu och sedan ska jag på ett möte. Nervööös.


 


Shoppingkväll

2009-10-07 / 15:50:32
Måste bara tipsa er om detta som jag läste i Sofis Mode i tisdags. Imorgon (torsdag 8/10) är det shoppingkväll på Nelly.com tillsammans med henne och alla ni som funderar på att beställa något därifrån borde passa på att göra det mellan 18-22 imorgonkväll då man även får med en goodiebag hem. Klicka på bilden för att komma till Nelly


Onsdag

2009-10-07 / 10:47:51
Jag sov jättegott inatt trots att jag är nervös. Känns bättre idag och jag har ett par timmar att ladda upp lite! Jag ska strax åka iväg till Strandvägen för att äta lunch och idag ligger det faktiskt snö på marken. Den hade gärna fått vänta ett litet tag till..

Jag är jättesugen på att köpa en ny finväska eftersom min med nitar inte matchar speciellt många olika outfits. Såg en jättefin när jag var i Umeå förra veckan men kunde inte bestämma vilken av dem som jag ville ha. Svart fungerar ju till allt men den andra var så himla snygg i verkligheten.


Bild: Metrobloggen.se/oliviaaeriksson


Hey you all

2009-10-06 / 20:51:59
Idag har varit en lång dag. Klev upp vid halv 6 imorse är kom precis hem för 10 minuter sedan! Men jag har haft en jäkligt underbar dag. Utbildningen vi gick var så mycket bättre och roligare än jag någonsin hade kunnat förvänta mig och ända sedan vi åkte därifrån så har jag gått som på moln. Tänk er själva att få fotmassage i 1,5 h sammanlagt. Som bomull under trampdynorna!

Jag orkar inget annat än att lägga mig på soffan men innan det undrar jag om jag inte måste visa allt jag lärt mig idag för Robin. Han kommer bli överlycklig. Mitt nya spännande äventyr börjar föresten imorgon, jag är laddad och nervös såklart. Men jag ser fram emot det så mycket och jag är så redo att anta en ny utmaning..

Och sist men inte minst så måste ni lyssna på denna låt med Jay Z och Alicia Keys. Jag tror den kommer bli en hit..


Vitt och guld

2009-10-05 / 17:36:25

Idag har jag spenderat halva dagen tillsammans med Hanna. Vi gick på en promenad, träffade Terese och sedan på Ica innan vi gick hemåt. Har just ätit en väldigt god middag tillsammans också och nu laddar jag för träningen ikväll. Packa lite inför imorgon borde jag också göra, åker nämligen till Umeå med jobbet igen. Hoppas på en innehållsrik och rolig dag där.

Här är vad jag har på mig idag. Lite oversíze topp med nitar på axlarna från Monki, halsband från H&M, jeans från GT


Tacksam

2009-10-05 / 15:11:30
Jag är tacksam över mina vänner som alltid låter mig veta att de finns där. Tacksam över min fina familj som alltid får mig att le även om jag är på mitt allra sämsta humör. Jag är tacksam och glad att jag har Robin och för att han är den han är. Jag är även tacksam för alla de gulliga kommentarer som jag någonsin har fått här på bloggen. Puss på er alla!


Kavaj

2009-10-05 / 10:46:57

Det är inte ofta som ni kommer höra mig säga det här - men tack gode gud att helgen är över och det är måndag igen. Denna helg har nämligen bara varit kaos för mig, men det börjar bli bättre. Skönt!

Igår så jobbade jag kväll och jag och Peter åkte och såg bio. Flickan som lekte med elden. Jag tyckte den var super. Sedan var det väldigt mycket folk där så de lottade ut ett presentkort och jag fick dra vem som skulle vinna. Jag drog mig själv, vad är oddsen för det?

Nu ska jag försöka fixa iordning mig lite, ska åka och luncha med mamma och hanna. Men innan jag går måste jag visa denna fina kavaj från Lindex. Jag har velat ha en svart kavaj länge och jag tycker att den här var väldigt fin. 399 : - kostar den!


Söndag

2009-10-04 / 14:01:05

Vaknade tidigt av att pappa ringde. Dagen blev inte som tänkt, mitt nya äventyr skulle egentligen börja idag men det blev framskjutet tills i veckan! Jag får vara nervös ett tag till helt enkelt! Idag är det ju kanelbullens dag, så jag måste åka och köpa en bulle tror jag. Blev så himla sugen! Sedan så ska vi på middag på Strandvägen och ikväll jobbar jag. Innan dess ska jag bara ha en vanlig skön söndag.



Bild: Notebookdoodles


Jag går brevid men halkar efter

2009-10-04 / 00:11:24

Jag gick ut ikväll men det skulle jag aldrig ha gjort. Har för mycket att ta itu med och tänka på. Jag behöver så mycket mer tid med att försöka lista ut vad jag vill. Jag blundar hårt och önskar något som är omöjlig, att tänk om bara någon kunde bestämma åt mig. Jag kan inte ignorera mina tankar, inte heller det jag känner. För det är jävligt äkta och det finns i mitt huvud hela jävla tiden.


Lördag igen

2009-10-03 / 10:13:09
Igår så var jag hemma på strandvägen ett bra tag efter middagen. Bestämde mig till slut för att följa med Robin för att möta upp några av hans kompisar. Sedan åkte jag och Hanna och hälsade på kusin Emil, var så länge sedan jag såg honom så det var kul. Åkte vidare och stannade ett litet tag på TG, men jag bestämde mig för att köra hem och se lite på tv och vilka som kom vidare i Idol.

Idag så jobbar jag fram till klockan 18. Sen ska jag träffa ett par vänner för att äta. Vi ser vart kvällen tar mig..

Ni kommer nog tro att jag har blivit totalt galen i nitar, så är det nog också. Här är min nya t-shirt från Monki med guldnitar på axlarna. Ska nog ha den ikväll :)



Kvällens

2009-10-02 / 15:25:55

Nu ska jag strax åka till Strandvägen och hjälpa till med middagen. Alltid lika mysigt med fredgasmiddagar med familjen plus Robin och Antonia. Men jag och mamma ska även åka och simma en sväng innan middagen och ändå har jag bytt om till kläderna som jag ska ha ikväll!

Jag har på mig ny topp från GT, Vitt linne från H&M, Jeans som jag fick av min syster idag från Cheap Monday och nya skor från Bianco Footwear. Både skorna och jeansen kommer nog bli favoriter i höst och vinter.




Studded

2009-10-02 / 11:23:19
Här är mina nya kärlekar. Love at first sight. Bilderna kan verkligen inte göra dem rättvisa och de sitter perfekt på min fot som var en av många anledningar till att jag fastnade för dem. Undrar när jag ska inviga dem?






Alla goda ting är tre

2009-10-01 / 23:07:15
Ikväll bestämde jag och tre fina tjejer att vi skulle ut och ta en lång promenad tillsammans. Träffas allihopa mitt i veckan som omväxling. Det var riktigt skönt med en snabb promenad och kylan faktiskt. Vi gick en ganska lång sväng och babblade om allt möjligt som vanligt. Hoppas vi hittar på något roligt i helgen också för det är iallafall planerna :)

Faktiskt så ska jag gå och sova nu, är helt sjukt slut på och har värk i benhinnorna efter idag. Hoppas att ni sover gott allihopa. Kram från mig.


Outfit

2009-10-01 / 18:38:16



Linne - Alexander Wang
Skor - Asos.com
Cardigan - La Garconne

Shopping

2009-10-01 / 17:15:11

Vilken fin dag det har varit idag, solen har lyst och det har tíll och med varit lite värme i luften. Jag köpte lite småsaker, två t-shirts och ett par underbara skor. Jag gick in på Bianco och hade siktet inställt på de skor som jag provade i Sundsvall. Men så hittade jag ett par andra som var nyinkommna som jag inte kunde släppa efter att jag provat dem. I svart mocka och helt underbara. Längtar tills jag får visa dem, men det blir nog imorgon. Jag håller på att impregnera dem nu innan jag använder dem första gången och så att de håller sig fina.

Här är en av tröjorna som jag köpte idag. En vanlig svart t-shirt som jag verkligen saknat i min garderob. Den här har lite v-ringning, liten ficka på bröstet och är lite transparant. Från Gina tricot




Here we go

2009-10-01 / 08:19:59
Jag har precis tagit en långdusch och försökt ringa och väcka syrran. Hon svarade inte så jag är lite orolig att hon kommer försova sig. Men det tar vi då! Jag ska bara göra mig iordning och sedan är jag redo för en dag på stan. Det kommer bli trevligt, speciellt med mitt sällskap. Jag vet att jag vill ha med mig hudvårdprodukter, strumpbyxor, nytt balsam och skor hem. Hoppas på att det finns mycket nytt och fint också..

Ha en bra dag så länge