Kata beach

2013-01-30 / 10:18:12

Tänkte titta in här och säga hej när vi äntligen har fått tag på ett bra wifi på vårt nya hotell. Kan börja med att säga att jag älskade Bangkok. Vi bodde i ett litet område i Sathorn. Vi åt på de lokala små restaurangerna och gatuköken och betalade ungefär 10 kronor för en middag. Och gott var det! Sen tog vi ett inrikesflyg till Phuket och Kata beach där vi befinner oss nu. Här har vi bytt boende tre gånger. Ett litet oplanerat byte efter tre dagar då vi hade stora spindlar på vårt rum och jag kunde verkligen inte somna med vetskapen om att de kröp kring sängen. Nu har vi en vecka kvar och jag längtar inte hem. Vilket paradis detta är. Ska berätta mer om var vi varit och sett när jag är hemma igen.


Rörstrand och iittala

2013-01-21 / 20:19:00
 
Jag har fått jättemycket fina porslin i julklapp och nu på min födelsedag. De översta whiskeyglasen är dock Robins, som jag köpt åt honom. Kaffekopparna och tekopparna kommer från Rörstrand. Swedish Grace heter serien.
 
Håller på att packa resväskan inför vår resa och nu börjar allt resfebern infinna sig. Tar tåget tidigt imorgon och möter upp Robin på Arlanda. Förstår inte att jag kommer att befinna mig i värmen på en strand snart.

Söndagskalas

2013-01-21 / 10:31:19
Igårkväll bjöd jag hem alla tjejerna på fika. Man borde ha mer fika på söndagar tycker jag. För det var så himla trevligt. Vi åt allt från tårta och bullar till chips och coca cola. Nu börjar dessutom den nya terminen och vi läser olika kurser och åker åt olika håll. Jag åker till Thailand imorgon, och Malin och Johanna flyttar båda åt olika håll i slutet av veckan. Så det har blivit mycket hejdå aktiviteter de senaste veckorna.
 
(Ps. Min vän Ida är nominerad till Finest Awards i kategorin årets föräldrablogg. Om ni inte läst hennes blogg så borde ni göra det här. Och tycker ni att den är lika fantastisk som jag tycker så borde ni rösta på henne HÄR!)

Nytt skåp

2013-01-20 / 15:41:00
Här är en bättre bild på vårt nya vitrinskåp som jag fick i födelsedagspresent av mina föräldrar. Tycker att det blev hur bra som helst och så fick vi någonstans att förvara vårt fina porslin. Det kommer från Ikea!

A happy birthday

2013-01-19 / 16:11:00
Bild 1. Vinlunch som ett hejdå till uppsatsen igår. Bild 2. Födelsedagsblomman jag gick av mina föräldrar
Bild 3. Det fina vitrinskåpet jag fick i födelsedagspresent Bild 4. Min underbara födelsedagspresent från Robin
 
Jag fyller 23 idag! Ett år går så fort! Firade med mina föräldrar, Mathias och Antonia igår. Vi åt middag på Stekhuset och sedan massa godsaker här hemma. Firandet fortsatte idag med tårta på sängen och lunch på stan. De åkte precis och nu väntar jag strax mina vänner, vi tänkte gå ut och dansa ikväll.
 
Dagens största överraskning är helt klart presenten jag fick av Robin. Har försökt klura på vad han varit så hemlighetsfull kring med kunde aldrig ha gissat på detta. Han skickade detta sms imorse. Han ska alltså ta med mig till Thailand i två veckor och vi åker redan om tre dagar. Han är alldeles alldeles alldeles för snäll.

Rumble in the jungle

2013-01-17 / 19:02:06
Idag hade vi vår opponering på C-uppsatsen. Vi blev godkända (!!) och vilken fantastisk känsla det är. Speciellt med denna som vi jobbat med i flera flera veckor och som vi faktiskt är så himla stolta över. Nu återstår enbart en termin på min utbildning. För vår del innebär det fyra valbara kurser. Jag ska läsa mer strategisk kommunikation, retorik och lite om varumärken.
 
Firade att jag klarade denna utmaning med ett hårt spinningpass följt av cxwork. Varenda muskel i min kropp är slutkörd så tror jag stannar hemma i soffan resten av kvällen.

Tisdagsfrukost

2013-01-15 / 14:23:33
Idag lyxade jag till det och åt frukost på Waynes med Ida och lilla S, Ida och så Frida som precis kommit hem från Thailand. Perfekt start på dagen! Speciellt när man får sitta mitt emot de där stora bruna ögonen och höra världens finaste bebisskratt.  

Favoriter på Ellegalan

2013-01-14 / 13:55:06
Här är två av mina favoriter från Ellegalan. Elsa Hosk var jättesnygg i helvitt och jag älskar kjolen i sammet med hög slits som Caroline har. Här kan ni se alla bilder från röda mattan. 
 
Vi lämnade in vår uppsats imorse så nu väntar enbart opponeringen på torsdag, Känner redan att nervositeten börjar komma. Denna vecka blir trots det en ganska lugn skolvecka, innan nästa termin kickar igång. Till helgen kommer mina fina föräldrar hit, min lillebror och Antonia för att fira min födelsedag på lördag. Längtar redan! 

A cold day

2013-01-12 / 14:50:22
Idag har jag dubbla jackor. Min fuskpäls från Vila får värma i kylan. 
 
Vi hade lite ouppstyrt fredagsmys här igår tillsammans med Johanna, Hanna och Pontus. Vi tänkte att vi ville se en skräckfilm så vi såg Sinister. Ångrade oss ganska snabbt. Den skrämde livet ur mig. Om man är lika lättskrämd som mig så kanske man inte ska se den. 
 
Jag klev upp tidigt imorse och gick på ett spinningpass, men orken var likamed noll. Så nu laddar jag med mat i soffan istället och så har jag lovat att följa med Robin på hockey om en timme! 

H&M Shoes

2013-01-10 / 16:17:52
H&M / 399 kr
H&M har fått in massvis med fina vårnyheter. Fastnade för dessa skor, på produktbilderna såg de väldigt fina ut när de visade dem på foten. Skulle vilja titta på dem när de kommer ut i butik. De fanns även i helsvart och vitt. 
 
I veckan har vi varit på Cervera och handlat lite för de presentkort vi fick i julklapp. Allt från köttbankare till tallrikar. Dagarna har jag tillbringat på skolan och kvällarna på Ego. Så skönt att ha kommit igång med träningen igen efter julledighet och julmat. Satsar på minst fyra gånger i veckan. Det borde jag hinna med. 

Lack kängor

2013-01-07 / 20:08:31
Fick dessa fina kängor i lack i julklapp. Från Vagabond. 
 
Då var det måndag igen efter en väldigt lugn helg. I fredags kom Ida och Evelina hit, vi pratade i soffan hela kvällen då vi inte setts på ett tag. På lördag lunchade jag med några vänner och på kvällen blev jag liggandes i världens värsta migrän. Fick bygga mig en liten mörk koja av täcken, ta massvis med värktabletter och först efter klockan 21 började det släppa. Igår tränade jag med Hanna och sedan följdes vi och Maria på Allettan premiär (för er som har lika lite koll som mig på sport, så var det hockey vi var på). 
 
Nu går vi in i sista veckan för uppsatsskrivande och nästa vecka är det dags för opponering. Så förhoppningsvis hinner jag uppdatera mer när allt är inlämnat. Det kommer vara en sån lättnad när det är över. 

Bästa köp 2012

2013-01-03 / 21:33:44
Jag valde ut några godbitar från min shopping det senaste året, för man kan ju inte välja alla.
 
Skorna från Whyred hade jag suktat efter länge. Den svarta klänningen med slits från Cheap Monday är fantastisk. Min vintage Levis jeansjacka använde jag flitigt i somras och kommer nog användas fler somrar. Den gråa tröjan från Åhlens har varit min vardagsfavorit de senaste månaderna och de beiga skönheterna passar in bra i min annars så svarta skosamling. 

Ny väska

2013-01-02 / 17:29:00
Fick den fina väskan som jag önskat mig av Robin i julklapp. Jag gillar gulddetaljerna väldigt mycket! Har saknat en fin lite mindre axelremsväska så denna blir perfekt i min samling, 

2013

2013-01-02 / 10:32:22
2013. Och ännu ett spännande år framför oss. Jag firade nyår i Åsele tillsammans med några vänner. Vi åt plankstek och äppelpaj innan vi gick vidare till ännu mer kalas och fyrverkerier. Vi åkte hem till Sundsvall igår kväll, och det var så skönt att somna i sin egen säng. Nu är det dags att ta tag i skolan igen för min del. Sista veckorna med uppsatsskrivande. Hoppas på ett fantastiskt nytt år