Rich repair

2012-02-29 / 21:52:10

Min nya hårinpackning gör mirakel med mitt hår.

De senaste dagarna har vi flyttstädat och lämnat en lägenhet bakom oss, och sedan flyttat till ett litet villaområde i Märsta. Lång pendeltid in till stan men fantastiskt boende för de sista veckorna. Jag stormtrivs!

Whereever I'm with you

2012-02-29 / 21:44:46
Jag har varit så sinnessjukt tillfreds med livet den senaste tiden. Allting som jag velat har på någon mirakulöst sätt slagit in. Har inte ens vågat prata om det för jag vet att det nästan varit för bra för att vara sant, om jag pratar om det då kommer motgångarna och lyckan slås i spillror.

Nu måste vi flytta från vår lägenhet i Sundsvall då den ska säljas. Förundras över den sorg jag känner över att måsta flytta. Jag är liksom trött på att flänga omkring, packa mitt liv i små lådor efter några månader här och några månader där. Är trött på att inte höra hemma någonstans. Jag har bott som längst ett år på samma ställe sedan jag var 17. Nu tas mycket av min tid och tankeverksamhet upp av frågor om boende, hur det blir när jag kommer hem och var vi ska ta vägen. Hur som helst blir det bra så länge vi är tillsammans.  

Fint från Zara

2012-02-26 / 15:59:35

Blev totalt förälskad i dessa skor från Zara, men de fanns tyvärr inte kvar i min storlek. Jag ska leta vidare för jag vill verkligen ha dessa i min sommargarderob.

Fredagen spenderade jag hemma hos finaste Petra tillsammans med Maria, Henrik och Simône. Petra bjöd på supergod middag och dessert. Sedan har jag sett film och fikat på stan med Ida och Daniel. Snart börjar en ny vecka igen och jag och Ida ska packa alla våra saker och flytta från vår nuvarande lägenhet mot nya äventyr.

20120221

2012-02-21 / 19:26:53

Här är några bilder från idag och här får ni också se vart jag håller hus på dagarna.
1.Fina skor och väskor på Skobranschrådet en trappa ned 2. Världens gladaste Greta 3.Massvis med semlor, mums! 4. Mitt lilla skrivbord

Dagen har som alla andra dagar flugit iväg. Jag och Ida hade inte ätit middag förns klockan var 19 och nu måste jag sätta mig med min praktikrapport så ångesten över den släpper lite.

Underbara älskade

2012-02-20 / 19:33:42

Bild: Ida
Ihelgen var Hanna här och hälsade på. Vi gick på stan och jag hittade ett par svarta utsvängda kostymbyxor på Topshop som jag är förälskad i redan. Vi åt lunch tillsammans med Johanna på Söder och gick sedan och strosade runt och tog såklart en fika innan vi skiljdes åt. På kvällen hälsade Frida på och vi lagade tacos, åt gott och pratade ikapp.

Nytt skärp

2012-02-19 / 16:24:20

Hittade detta fina skärp med kedja second hand på Stockholms stadsmission. 50 kr kostade det. Fynd!


Cravings

2012-02-16 / 19:59:23

Bild: Fashionsquad
Skor. Vill ha ett par spetsiga pumps, ett par nätta med ankelrem, ett par svarta ankelboots och ett par kilklackar. Är så fruktansvärt sugen på att köpa skor.

Dress me up

2012-02-16 / 19:32:31

Klänning från Cheap Monday/Weekday.

Har haft en fin vecka och snart är det helg igen. Har hälsat på hos Robins farfar och fikat världens godaste wienerbröd. Firat alla hjärtans dag en dag i förskott, sett film och ätit god mat med min sambo (som förövrigt är världens finaste vän. Varje dag får jag ett sms med orden "längtar tills du kommer hem". Hur fint?). Dessutom har jag redan spenderat mer än en månad i vår vackra huvudstad. Till helgen kommer Hanna hit och hälsar på också. Livet är ganska fint!

Tisdagkväll

2012-02-14 / 20:20:03
Bild från förra veckan / SWF party. Här med Miriam, Louise och Erica.

Har så myckert att berätta om vad som händer, ska ta mig tid senare i veckan. Nu håller jag på att göra mig redo för fest. Ska på Grammis efterfesten på Café Opera tillsammans med Greta. Så nu ska jag hoppa i en transparent långklänning från Cheap Monday. Ha en bra kväll!

Bright yellow

2012-02-12 / 15:46:44


Jeans Monki / Ankelboots Vagabond / Tröja & Väst H&M
Såhär såg jag ut igår under dagen. Tog en sax och klippte av mina jeans från Monki för någon månad sedan och nu gillar jag dem ännu mer. Ankelkorta jeans är superfint!


Femtioårsfest

2012-02-11 / 19:53:06

Ikväll är vi på femtioårskalas i Lissma där Robins pappa bor då han fyller 50. Massa god mat och tårta. Ha en trevlig lördagkväll allihopa!


Pictures

2012-02-09 / 20:08:06

Här är lite samlade bilder från min Iphone som jag fotat den senaste tiden. Showroom, modevisningar, fest och mingel. Har haft otroligt mycket att göra de senaste dagarna, har varit igång från tidig morgon till kväll. Fantastiskt kul och lärorikt. Har spenderat mycket av min tid på Rookies Showroom där alla duktiga Rookies visat upp sina kollektioner för AW 12/13. Nu blir uppdateringen lite bättre igen, nu räcker tiden till igen för bloggen!

Stockholm Fashion Week

2012-02-05 / 19:21:33

Har letat efter något att ha på mig på Stockholm Fashion Week Party som är imorgonkväll på Café Opera. Har sprungit omkring i alla butiker men inte hittat något. Hittade dock denna fina kavaj på Topshop, så bestämde mig för att ta den tillsammans med min Acne klänning och boots från Vagabond. Imorgon drar STFW igång, så har varit och hjälpt till idag med förberedelser. Så fantastiskt kul!

Shea whip

2012-02-04 / 10:24:27

Ny body lotion från Body Shop. Behövs verkligen nu i kylan!

Tycker det är tråkigt att tiden inte riktigt räcker till för att uppdatera bloggen. Men försöker så gott det går när jag har en stund över. Åt massa god glass på AW igår och åkte sedan hem till Frida och åt middag och såg film. Idag ska jag till frisören och fixa min hemska utväxt och de slitna topparna. Sen ska jag träffa Jenny för en fika. Det ska bli mysigt!

Almost there

2012-02-02 / 19:29:32


På schemat idag: praktik och filmmys med fruktsallad!

Jag och Ida har precis gjort en stor fruktsallad som vi ska äta framför en film. Den tredje medlemmen av vårt kollektiv flyttade idag ifrån oss. Himla tråkigt att vinka hejdå. Imorgon är det fredag igen och vi ska på AW på Fridas praktikplats på Skugge & Co. Senare på kvällen blir det middag och fredagsmys i Nacka.