Mirrorglass

2013-06-07 / 18:29:15

En av de examenspresenter som jag fick var dessa solglasögon från Ray Ban med spegelglas. Har velat ha ett par sen jag såg dessa för första gången. Det fick bli de blåa för min del men de andra är minst lika fina. Är ni också sugna på ett par så har Synsam en kampanj fram till midsommar där man får ett par Ray Ban för 995 kronor. Skynda er dit!


Den femte juni

2013-06-07 / 12:52:12
Vi hade champagnefrukost med klassen innan avslutningscermonin på Kårhuset!
Några av mina allra finaste och bästa vänner. Malin saknas tyvärr på bilden :((
 
I onsdags fick jag min kandidatexamen i medie och kommunikationsvetenskap efter tre år på Information och PR programmet. Vi startade dagen med champagnefrukost, sedan avslutning på Kåren och hela min fantastiska familj firade mig med tårta, presenter och mat efter. Kvällen fortsatte med trerättersmiddag tillsammans med klassen på Oscar. Den innehöll världens finaste tal, skratt och tårar. 
 
Jag är så himla himla tacksam för mina tre år i Sundsvall. För allt jag lärt mig. Framförallt om mig själv. Jag är också tacksam över att jag fått omge mig med så fantastiska människor under dessa år. 

Stylein

2013-06-06 / 18:43:38


1 juni

2013-06-01 / 12:54:26

Hej på er! Här är det tomt. Det beror på att jag har det lite stressigt innan examen den 5:e juni. Examen. Så sjukt att säga att vi faktiskt redan är där. Vi kommer fira med champagnefrukost, avslutningscermoni på kåren och middag på Oscar med klassen. Faktiskt så kommer hela min familj vara på plats också, vilket känns lite extra roligt.

Jag har haft en vecka fylld med skola, besök på årets Communicare, jobb och så en kort tripp till Johanna i Stockholm. Vi åt på Vapiano i gamla stan och solade framför det stora fönstret i hennes kök.

Idag kommer Hanna till Sundsvall. Det ska bli kul att ha henne här några dagar. Om det fortsätter vara lite tomt här ett tag till så vet ni varför.