Valborg

2009-04-30 / 09:09:14

Idag är det valborg och den här dagen är efterlängtad. Att vädret är super gör ju inte det hela sämre :) Jag vet att det kommer bli en toppenkväll, om det är hälften så roligt som jag hade förra året så är jag nöjd. Man får klä sig varmt bara! Och föresten så har vi världens rishög här utanför nu som kommer bli en fin majbrasa ikväll..

Klockan 12 skulle mamma bjuda Hanna och mig på lunch så nu ska jag klä mig och ta en promenad till strandvägen.

Här kommer lite bilder från förra valborg..


och vissa av dom är helt enkelt för utspårade för att visas, haha!


Dagens outfit

2009-04-29 / 18:04:02
Det har föresten varit en väldigt bra dag idag. Jag har äntligen bokat tiden för min hårförlängning, den 29:e maj är det dags. Jag tror att det kommer bli toppen, ska bli kul att vara långhårig till balen och studenten. Dessutom så lovade Veronica att hon kunde fixa min balfrisyr, hon hade varit osäker tidigare men nu är det bestämt. När allt är fixat känns det alltid så mycket bättre. Nu tänkte jag visa er dagens innan jag drar iväg på lite äventyr :)

Idag har jag på mig mina nya örhängen från H&M

Blommigt linne från Cubus, svart kjol med hög midja från GT, strumpbyxor och kofta från H&M
(bilderna är klickbara)



Blus

2009-04-29 / 17:32:44
Jag hade helt missuppfattat hela middagsgrejen, det var ingen liten familjemiddag utan hela stora släkten var här. Det var en glad överraskning. Vi åt palt till middag och nu har vi just ätit en jättegod efterrätt bestående av maränger, glass, vaniljssås, hallon och björnbär. Ska strax åka ut till huset där Robin, Lowe och Andreas håller på att dra ihop ris till en majbrasa.

Här är en bild på min nya blus som jag hade fått hem. Den var verkligen jättesöt! Tre par örhängen följde också med men kameran slutade fungera så dem får ni se någon annan gång.

Onsdag

2009-04-29 / 06:37:08
Jag är riktigt förvånad över mig själv idag, det är första gången jag ställt klockan på 6 och verkligen klivit upp då också. Vaknade dessutom med världens bästa magkänsla, är så förväntansfull för idag. Har inte träffat Hanna på mer än fem månader och jag har saknat henne så mycket. Blir nog så att jag sover på Strandvägen inatt, vi brukar ha så mycket att prata om så tiden räcker inte riktigt till annars.


Make it

2009-04-28 / 22:42:19
Efter 3 timmar hemma hos Petra, varav max en gick till sminkning och de andra två gick till att prata om allt mellan himmel och jord, äta godis och ha allmänt trevligt så kom jag på att jag inte packat min väska för helgen eller för Egyptenresan. Ska försöka att packa ned allt jag behöver nu, hur ska det gå? Imorgon ska jag hämta upp Hanna på flygplatsen, träffa min handledare och sen åka mot Åsele. Vi ska ha en mysig familjemiddag tillsammans på kvällen, det är inte ofta vi alla är samlade.

Här får ni se lite av sminkningen, små bilder men man ska väl inte avslöja för mycket, haha!
Tack Petra, det blev toppenbra!

Dagens

2009-04-28 / 19:05:09
Har nog aldrig varit snabbare på att duscha än jag var ikväll, hann duscha, torka håret, smörja in mig och klä på mig på 15 minuter. Nu ska jag gå öst på stan och testa min balsminkning. Ska bli riktigt kul att se vad det kan tänkas bli :) Tänkte publicera dagens först..

Idag har jag på mig linne från åhlens, topp från sisters, sjal från H&M, jeansleggings från Zoul och pärlarmband från T-store

Shopping

2009-04-28 / 15:24:53
Som lovat så ska jag visa upp vad jag köpt i veckan, inte speciellt mycket men här kommer det..
Den här toppen kommer bli så fin när jag blivit brun. Gillar spetsen på armarna!

Blev ett bodyscrub och en bodylotion från apoteket och så ett par solglasögon från Prestige

Tack

2009-04-28 / 12:36:25
Jag blev så himla glad då jag loggade in på blogg.se idag. Hade fått så otroligt fina kommentarer som verkligen lyste upp den här trista, regniga och gråa dagen :) Tack! 

Denna tisdag började med att jag försov mig men jag hann ändå upp på NUS i tid för att kunna vaccinera mig. Så nu är det gjort, herregud vad jag längtar till värmen!  Har just ätit lunch med Jenny, Emma, Sara och Linn och ska strax gå på religionen. Ska publicera inlägget med det fina jag shoppat när jag kommer hem :)

Ljuvlig

2009-04-27 / 21:25:20
Den här klänningen är verkligen sommar för mig! Blommor, pasteller och chiffong.
Kostar 449 kronor från märket Rare Fashion, den finns på Nelly



































Fix you

2009-04-27 / 20:45:44
Hann inte ta någon dagens idag men det kvittar. Hade ändå inget speciellt på mig, så nya tag imorgon istället! Har iaf varit på den tuffaste träningen någonsin, kunde nästan inte få luft tillslut. Nu efteråt så känns det så härligt i hela kroppen och jag kommer definitivt somna tidigt ikväll.

Jag ser fram emot morgondagen massor, då ska ni få se dagens shopping också! :) Jag ska börja morgondagen med att gå till infektionskliniken och ta sista sprutan innan vi åker och sedan blir det kort skoldag,träning och på kvällen ska jag till Petra eftersom vi ska testa en sminkning innan balen. Spännande!

Jag absolut älskar den här låten..

Fransar

2009-04-27 / 16:19:17
Är alldeles slut på, slängde mig på soffan och åt middagen framför tv:n. Men nu ska jag ut på stan strax igen för att kolla upp något för ett liten sak som jag håller på med. Sen ska jag spana in alla fina fransväskor på Bianco, jag vill helst ha en brun eftersom de passar bäst till sommaren! Vilken gillar ni bäst?



Jag åkte till Umeå klockan 8 imorse. Det är så extremt skönt att åka bil, Sofie åkte också med. Jag och Robin var föresten och tittade på henne och Morgans nya lägenhet igår. Den kommer bli superfin, ser fram emot att se det färdiga resultatet. Hade även min skrivning i Engelska C idag, jag tror resultatet blev helt okej trots att jag hade svårigheter med att koncentrera mig. Tog bilen ut på Strömspilen när jag slutade och letade efter en kavaj på Vero Moda som inte fanns kvar i min storlek på hemsidan.Tyvärr fanns den bara i strl 38 där också så jag får leta vidare! Nu måste jag springa, vi hörs senare

Söndagen 26/4

2009-04-26 / 12:31:56
Idag jobbar jag mellan klockan 10-18 och konstigt nog var jag superpigg imorse när klockan ringde även fast det blev rätt sent igår. Vädret är helt underbart, ska nog sätta mig ute i solen snart och bara njuta av värmen. Åker inte till Umeå ikväll för ovanlighetens skull utan jag åker imorgon eftersom jag ska låna mammas bil i veckan. Sofie följer imorgon också så det ska bli riktigt skönt med sällskap!

Helt galet att det bara är 4 skoldagar kvar tills vi åker!! Måste bara gå och ta min andra vaccinations spruta i veckan, sen är jag redo att åka.

Dagens outfit

2009-04-25 / 19:13:32

Idag ville jag vara lite vårig med tanke på det fina vädret :)
Det blev jeans från Diesel, brunt linne från GT och vit tunika/topp från Lindex


Lördag

2009-04-25 / 12:19:10
Igår hade jag en helkväll tillsammans med Robin, vi var och storhandlade, såg på Australia och åt godis. Pratade även med min syster för första gången sen hon kom hem från Las Vegas och på Onsdag ska jag hämta henne på flygplatsen. Jag längtar verkligen! Nu ska jag ut i solen och sen börjar jag jobba klockan 18 och jobbar resten av helgen :)

Här är föresten inköpen som jag gjorde igår. Tror definitivt det är värt att köpa solskyddsprodukter för håret när man ska utomlands, när jag var i Spanien så blev mitt hår rejält slitet på de uppklippta längderna. Den här serien luktar dessutom persika, vilket doftar underbart. Schampoo, leave in balsam och skyddspray

Todays me

2009-04-24 / 19:28:42
Idag har varit en riktig toppenfredag, hann med en liten shoppingtur också. Köpte solskyddsprodukter till håret, ett schampoo, ett leave in balsam och en skyddsspray. Sen fick man en söt neccessär till :) Kan lägga ut bilder på det sen. Köpte även jättefina underkläder på Twilfit, beiga med spets. Sen blev det en present till Robin som jag hoppas att han kommer bli nöjd med.

Idag är jag rätt enkel. Jeans från GT och svart t-shirt från Forever21. Skönt när jag skulle sitta så pass länge på en buss!


Fredag 24/4

2009-04-24 / 07:04:17
Klev upp riktigt tidigt imorse för att hinna med allt. Nu har jag bara lite av packningen kvar och så ska jag självklart göra mig i ordning för dagen. Hoppas att mitt H&M paket har kommit under veckan så jag kan få se min topp och de smycken som jag beställde. Ni får se dem senare :)

Jag har en väldigt stressig dag idag så vi hörs nog när jag är hemma i Åsele igen, ha en bra dag!

Lip injection

2009-04-23 / 22:01:39
Tog min joggingtur nere på strandpromenaden. Joggade bort mot båthamnen och tillbaka, det tog ungefär 30 minuter och jag blev så glad att jag verkligen märkte hur mycket bättre min kondition har blivit! 
 
Nu längtar jag bara hem till han som är min, skulle egentligen gå på middag tillsammans med honom på brandstationen imorgon men min buss är så sen hem till Åsele, vill ju helst inte springa in på en middag 1 timme efter den börjat. Istället ska jag på middag som min pappa ska bjuda på. Det kommer nog bli en helmysig helg!

Har suttit och tittat runt lite på Eleven. Funderar på att köpa den här lip plumpern från Too faced. Har haft den en gång tidigare men det tappade jag bort. Den fungerar verkligen, det pirrar i läpparna och sen blir läpparna synligt större. Så den rekommenderar jag verkligen.



Dagens.

2009-04-23 / 17:27:57
Nu ska jag ut på en joggingtur med min favoritmusik i lurarna. Det blir toppen!

Tänkte bara visa vad jag har på mig idag innan...
Jeansleggings från Zoul, Vitt linne från Åhelns, Randig tunika från VILA (idag matchar jag den med svarta leggings men jag tror den blir jättefin till bara ben och slitna jeans också)

Planer

2009-04-23 / 16:08:14
Lägenhetsvisningen gick verkligen hur snabbt som helst. 2 minuter sen gick han, skumt!  Har suttit och lagt upp planeringen för hela maj månad nu. Det kommer bli en fin månad! Vi ska anmäla ett lag till brännbollsyran här i Umeå sista helgen i Maj. Nu måste vi bara komma på något att klä ut oss till, är det någon som har något roligt och bra förslag? Det ska bli så skoj, sol, brännboll, fest och människor man tycker om!

Här är en söt vardagsklänning jag hittade hos Asos. Gillar att det ser ut som en topp och en kjol :)


Torsdag

2009-04-23 / 09:45:22

Måste få gnälla lite om min telefon, it's going wild. Jag la bort min telefon för typ en halvtimme sen, har tydligen ringt upp halva min telefonlista utan att jag visste om det sedan dess. Less jag blir. Förlåt till alla som har fått ett konstigt samtal från mig iaf, nu byter jag telefon haha!

Ja, vad händer annars idag? Har bara två lektioner, sen ska jag hem och visa upp lägenheten, ska förmodligen på Bodystep ikväll också om jag inte bara tar en promenad i det fina vädret :)

En litet smygkik på dagens outfit. Min nya randiga tunika/klänning


Keep smiling, keep shining

2009-04-22 / 21:39:03

Jag råkade vrida till lite i mitt knä under träningen ikväll, gjorde så extremt ont så fort jag böjde på benet sedan så jag kunde inte göra vissa övningar ordentligt. Körde extra hårt på armar,bröst och mage istället! Ska strax gå och plocka undan i mitt rum, vi ska nämligen ha ännu en lägenhetsvisning imorgon.

Måste även säga att min telefon håller på att lägga av, så om ni försöker få tag på mig så kan det bli lite svårt eftersom den krånglar så mycket och jag kan inte se om någon har ringt. Smsa eller något så ringer jag upp. Dags för en ny mobil antar jag!

 


Dagens

2009-04-22 / 17:40:40
Jag har känt mig så otroligt trist med kläder nu för tiden. Antar att det bara känns så ibland, ni får stå ut med mina svarta, gråa och mörka dagens outfit även denna dag. Det blir roligare snart :)

Dagens: Svarta leggings, lång grå tubtopp från Indiska, kort kofta från H&M, silverkedja från Rut m.fl

Monki

2009-04-22 / 14:57:20
Idag är det vår ute, det märks på hur mycket folk som är ute på stan. Ska strax gå ut och sätta mig på vår terass på baksidan och sola lite! :)

Monki ska föresten öppna en butik här i Umeå, nu fick jag höra att de nog öppnar på fredag. På fredag måste jag alltså dit på min håltimme och spana om det finns något fint. Den här jeansjackan skulle jag jättegärna vilja ha..


Här är lite annat fint (bilderna är klickbara)
 

Onsdag

2009-04-22 / 09:42:59

Har äntligen fått alla lärarsignaturer på min ledighetsansökan och promenaden till skolan i solen var helt underbar. Nu är det bara 12 dagar kvar till Egypten, jag måste nog börja se över vad jag ska ha med mig! Jag vet inte ens om jag har en resväska när jag tänker efter!

Jag blir så glad när jag tänker på allt roligt som händer framöver. Igår fick jag veta att Hanna kanske kommer hem nästa fredag också, bättre än så blir det inte!














Jag tänkte..

2009-04-21 / 23:00:45
..bara titta in för att säga godnatt, måste sova nu för att orka. Imorgon ska vi skriva klart projektrapporten och lämna in den, gud vad skönt det ska bli att bli av med den! Sov sött.

vi var föresten på badhuset i lördags...





Dagens outfit

2009-04-21 / 19:20:47
Boxningen var riktigt rolig idag, som vanligt så brister vi ut i världens skrattattack och sen måste jag verkligen koncentrera mig på det jag gör för att inte brista ut i ett gapskratt igen, det blir ju trots allt lite pinsamt. Efter träningen gick jag på Suntan och solade, tänkte göra det lite innan vi åker så jag inte lyser upp hela stranden, haha!

Innan jag sätter igång med skolarbetet så tänkte jag lägga in dagens outfit. Idag är hela jag klädd i H&M. Randig tröja från Organic Cotton, lång svart kofta från divided.

Tisdag

2009-04-21 / 15:37:53

Solen strålar verkligen och vädret är underbart. Det är så mycket lättare och roligare att ta sig ur sängen när det är vår ute! Efter skolan idag gick jag, jenny, elin och linn på slumpen och spanade på second hand kläder, det är så mysig stämning inne i den affären. Jag gick vidare och köpte några saker som jag lovat min mamma och eftersom det blev rätt tungt tillslut så släpade jag hem kassarna och nu sitter jag här :)

Ikväll står boxning på schemat. Det är en väldigt tidig träning så jag måste nog hoppa in i träningskläder snart och äta något. Självklart så önskar jag att jag hade varit hemma med födelsedagsbarnet idag på hans stora dag. Eftersom jag vet några saker som han ska få i present redan så är jag nog mer entusiastisk än honom, haha!

En låt som iaf ger mig sommarkänslor..


Idag är det ingen..

2009-04-21 / 07:51:31
..vanlig dag. För idag är det Robins födelsedag! Hurra, hurra, hurra.

Grattis på 23:års dagen älskling!!


Dagens

2009-04-20 / 16:35:13
Somnade på soffan en timme, nu känner jag mig bättre. Gjorde en god middag med kyckling, pasta och currysås och nu väntar vi bara på att moster lillemor ska komma. Hon ska bo hos oss i veckan och vi ska åka och handla innan träningen klockan 19. Vi ska på spinning ikväll, hoppas att det kommer funka bra trots att min energi är på noll.

Här får ni dagens, rätt dålig bild men jag orkar inte ta om den :) Jag har på mig jeans med dragkedja vid foten från H&M, svart topp med knyt i ryggen från Vero moda,guldhalsband -18-årspresent

Inspiration

2009-04-20 / 11:45:12
Man blir så inspirerad när man går omkring och bara tittar på stan. Jag vet exakt hur jag vill se ut i sommar. Virkade hårband, pasteller, beige, vitt, mockasiner, fransväska, randigt, chinos, slitna jeansshorts, höga klackar och lockigt hår. Frågan är bara hur jag ska ha råd?

Jag kom hem med ett plagg iaf. Tröjan var superskön, den är lite längre så man kan både ha den till jeans och till leggings.  Visste inte vilken av färgerna jag skulle ta först, men det blev enkelt för mig eftersom den blå/vit randiga inte fanns kvar i min storlek. Fin va?

Randigt

2009-04-20 / 09:08:17
Idag är jag otroligt trött, har haft världens värsta natt. Huvudvärken gjorde att det var omöjligt att sova, så fort jag rörde mig dunkade det i huvudet. Har inte haft så ont på väldigt väldigt länge! Imorse mådde jag även illa, gjorde iordning en frukost men fick inte i mig en enda tugga. Efter 2 alvedon och en halvtimmes sömn så kände jag mig lite mer redo för att gå på Folkets hus och köpa balbiljetterna. Jag mötte upp Emma där och vi köade i 50 minuter och ändå var vi bland de första som var där. Men nu är det gjort och det känns så skönt! :)

Nu ska jag vila upp mig och sen ska jag gå på stan och springa några ärenden. Jag har också letat som en galning efter en fin randig tröja, tycker det är riktigt enkelt och fräscht. De här hittade jag på Nelly men jag vet att de finns på Kii här i Umeå också. Måste nog gå och prova en! :)


Hemma i Umeå

2009-04-19 / 20:20:41
Är äntligen hemma här i Umeå efter en bilfärd med huvudvärk. Det är så skönt att komma hit till en massa liv och rörelse och så skiner solen. Egentligen har vi lov imorgon också men jag var tvungen att åka hit idag eftersom de släpper balbiljetterna imorgon klockan 8 och jag vill absolut inte bli utan. De brukar ju ta slut så snabbt! Är inte alls länge kvar nu, vår bal är den 4:e juni och vår student den 10:e. Helt underbart!

Nu ska jag ladda upp lite för en söndagsfilm i min mysiga lilla soffa!

Söndagen

2009-04-19 / 12:34:36
Middagen hos mamma och pappa var jättegod, fast jag gick nog runt och luktade vitlök resten av kvällen. Mamma gav mig en halvtimmes massage och sen noppade hon mina ögonbryn också. Kvällen i övrigt tänkte jag inte berätta så mycket om,bara att den var underbar, konstig, lycklig och många fler saker. Nu ska jag ta det lugnt till valborg då vi ska ha en stor majbrasa här! :)

Det här hade jag på mig igår, jeansleggings från zoul, kofta från GT och blommig klänning som jag gjort om till topp från Chicy.


Lördagen

2009-04-18 / 12:22:56
Planerna för dagen är väldigt många. Jag vet knappt själv hur jag ska hinna med allt, det ska bli kul med fest ikväll och faktiskt är jag riktigt taggad. Vi ska dessutom äta fondue hos mamma och pappa klockan 17, det var så länge sen jag åt det och det ska bli supergott. Nu måste jag skynda mig men jag hoppas att alla får en underbar lördag. Om ni har tur så kanske jag har lite bilder imorgon! :)

Idag är det riktigt sommarväder ute, ska strax tillbaka ut i solen. Våren är ju underbar!

Dagens

2009-04-17 / 17:58:49
En liten överraskning till er på fredagkväll, veckans första dagens!! Jag har levt i mina mjukiskläder hela veckan men nu när jag kände för att rycka upp mig lite så blir pojkvännens skjorta perfekt.

Jag har på mig skjorta från H&M, linne från T-store och jeansleggings från Zoul


Blus

2009-04-17 / 16:08:01
Idag har jag målat, haft besök av mamma och lillebror, sett på film och gjort en supermysig middag med min älskling. Tänkte bara titta in här väldigt snabbt eftersom jag har planerat en helkväll tillsammans med Robin! Tänkte även be om ett litet råd, var inte så tysta nu!
 
Jag ska nämligen beställa lite sommarkläder från H&M, hittade den här söta blusen men kan inte bestämma mig om den är finare med rött eller med blått. Vad tycker ni?
(bilderna är klickbara)

Ideal

2009-04-16 / 22:31:38
Sitter just nu och ser på ett program om barn som blir påverkade av det smala ideal som finns. Det är så hemskt att se hur 10 åringar räknar kalorier, joggar för att kunna ha på sig kläder för 6-7 åringar och hur de tycker att väga över 30 nånting kilo inte är acceptabelt. Det är så hemskt att se hur idealen påverkar oss. På tal om det som älskar jag Doves kampanj för självkänsla. Underbart att ett så pass stort företag tar tag i och jobbar med ett stort problem bland unga människor.

Jag sitter föresten fortfarande här på jobbet, det har varit en lugn kväll. Min huvudvärk som stått i sig i två dagar har försvunnit vilket känns skönt. Lite orolig är jag över att åka hem till huset sen, jag är så extremt mörkrädd. Jag hoppas verkligen det kommer kännas bättre snart!

Sen saknar jag mina umeåtjejer, vad tror ni om myskväll på tisdag?

Torsdag

2009-04-16 / 11:47:02
Hej allihopa.
Idag är det torsdag, lovet går extremt snabbt! Igår jobbade jag kväll så jag var hemma vid 12, somnade direkt och vaknade upp vid 11 idag. Skönt med en liten sovmorgon. Hade tänkt byta om till målarkläder snart och sedan måla tills jag börjar jobba klockan 16 igen.

Har lånat sex and the city filmen av Peter också, så jag tänkte se den imorgonkväll. Jag tröttnar visst aldrig! Det är så skönt att bara vara hemma. Det enda som känns tråkigt är att jag ändå inte ser robin något mer än jag brukar. Jag sover när han åker på jobbet och han sover när jag kommer hem. Men vi har ju iaf helgen framför oss :)


Spets och pasteller

2009-04-15 / 13:53:57
Nu har jag målat klart för idag, färgen måste torka så jag får måla ett varv till imorgon!
 
Jag började längta så enormt till sommaren, så jag tog fram och provade massa kjolar och klänningar! Hittade den här längst in i garderoben. Klänningen som jag beställde från forever21 förra sommaren och som jag aldrig har använt. Den ska jag ta med mig till Egypten :)

Tycker att den är riktigt söt med spets och så självklart den gammelrosa färgen!

Onsdagen

2009-04-15 / 09:14:12
Ställde klockan imorse men orkade inte kliva upp när den ringde. Nu är jag iaf uppe och har ätit frukost! Jag ska ta en promenad till strandvägen och hämta penslar och färg och sen ska jag måla här inne i huset, i fönstren och i portalen mellan köket och vardagsrummet. Klockan 16 så börjar jag jobba så nu ska jag skynda mig så jag hinner med allt jag ska göra :) Ha en fin dag!

Måste visa er två jättefina plagg från Nelly. Den första tror jag nog inte att jag skulle våga ha barbent som tjejen på bilden, men med ett par fina leggings så skulle den nog vara supersnygg! :)


Tisdag

2009-04-14 / 12:28:14
Tog sovmorgon idag och gjorde sedan pannkakor till lunch. Hur enkelt och gott som helst. Har försökt plocka undan lite här hemma och nu ska jag strax ut i solen. Egentligen borde jag läsa lite i min engelskabok men jag tror att jag tar lov från allt skolarbete en dag till.

Idag är det bara tre (!) veckor tills vi åker till Egypten. Jag längtar så mycket! Solprodukterna jag hade beställt kom förra veckan. Allt utom solskyddet för läpparna, det var slutsålt. Jag hoppas detta kommer fungera bra. Sen har taxfree katalogerna kommit idag, jag ska se om jag hittar en parfym till mig själv :)

DV

2009-04-13 / 19:23:02

Idag har vi varit på en liten fiskeutflykt till Almsele. Vi fick ingenting, inte ens ett napp men det var mysigt att få lite sol på sig! På vägen hem så bestämde vi oss för att grilla för första gången iår. Vi fick med oss Sanna och Jimmy på idén och gjorde maten hemma hos dem. Det blev en salig blandning mellan grillade majs, sparris, kött och lite allt möjligt gott.

Nu ska jag strax ta på mig joggingskorna och gå en sväng runt söråsele innan det blir alldeles för sent. Tänkte att ni ska få se hur duschväggen på toaletten blev även om den inte är helt klar.

(bilderna är klickbara)


Hej mina underbara.

2009-04-13 / 11:22:52
Igår bestämde jag mig för att det inte skulle bli någon KOT fest för min del. Jag var helt utmattad, somnade i pappas bil och hemma på soffan på eftermiddagen. Helgen har verkligen varit tuff med förkylning och nästan ingen sömn, haha!

I lördags så var vi på middagen hos robins mormor och morfar. Har inte haft så trevligt på väldigt länge. Vi fick en jättegod påskmiddag och skålade både hit och dit. Min och Sannas drinkar vara inga höjdare, en konstig blandning av sourz, koskenkorva och sprite! Jimmy bestämde att vi skulle efterfesta hemma hos honom och Sanna. Så jag, robin, sanna, jimmy, jim, jeanethe, maggan, micke, liza och erik var där fram till klockan 1. Vi spelade guitarhero, sjöng karaoke och åt godis. En riktig toppenkväll..

Så igår då..
då sov jag ett par timmar på dagen, försökte vara ute i det fina vädret och tillsist bestämde jag att det fick bli bastukväll hemma på strandvägen tillsammans med Terese och Evelina. Vi hade bestämt redan sen innan att vi inte fick ge upp efter 10 minuter så vi satt kvar i bastun i mer än en timme och pratade om framtiden, den förflutna och nuet. Verkligen skönt att få allt ur systemet och samtidigt ha så otroligt roligt och trevligt. Vi såg Arn filmen och sen så somnade jag igen just efter att tjejerna hade farit.

Kunde inte ha haft en mer underbar påsk.

Update om läget

2009-04-11 / 16:39:10
Långfredagen
Jag lever och mår bra! Vädret är underbart också. Igår på långfredagen så åkte jag med min familj till lakasjö med skotrarna. Vi mötte upp morbror jerry och kusin therese och hennes familj och så fiskade vi, åt gott och på slutet av dagen så tittade solen fram. Finns det något underbarare än att ligga och bli värmd av solen? Fräknig blev jag iaf. På kvällen spelade vi kort, bastade och så tittade terese och evelina förbi hemma hos oss, vi skrattade åt våra experiment med andar. Låter hur löjligt som helst, men det var kul! 

Jag jobbade även igårkväll och när jag slutade vid halv 3 inatt så hämtade jag upp älsklingen som hade varit på kalas. Jag skrattade så mycket åt allt han sa och det konstiga han gjorde. Jag hade gjort nästan vad som helst för att ha haft en kamera i min hand just precis då...

Lördagen
Idag har jag jobbat hela dagen. Slutade för en liten stund sen och det har varit så skönt att sitta ute och njuta av solen. Nu väntar jag bara på att alla ska komma hem, jag har slagit upp dörren på vid gavel och väntar bara på att höra bilarna ;P Sedan måste jag duscha och fixa iordning mig för påskmiddagen i söråsele. Ska bli kul att samlas allihopa, alla robins bröder och deras flickvänner.

Förkylningen blir dock bara värre så det blir nog ingen fest för mig imorgon ifall det känns sämre än så här, men jag håller tummarna! Jag hoppas ni har det underbart, ät massor med påskgodis nu!

Skärtorsdag

2009-04-09 / 21:50:19
Bussen var som vanligt försenad idag som den alltid är när det är ett lov som väntar. Min kära pojkvän hade lagat middag åt oss, vid åtta kom mamma och pappa hit med lite allt möjligt smått och gott till oss. De är så underbara! Påskris och fjädrar, en jättesöt påskprydnad, knivar till robin, påskägg, äppelpaj, glass och vaniljsås. Kul att mathias och antonia också var med!

Har just tagit en dusch i vår nya dusch (?). Blev hur fint som helst med glasblocken och jag är så stolt över älsklingen som har gjort den alldeles själv. Nu ska jag fortsätta kvällen med min nya cosmopolitan och påskägget jag fick av mamma och pappa. De känner mig verkligen väl och vad jag gillar för ngt! :)

Glad påsk

2009-04-09 / 10:31:10
Sista dagen innan lovet, missar första lektionen eftersom jag råkade ställa min klocka fel (ställde om den imorse vid 7 och trodde den stod på 7.40, jag hade ställt den på 4.40) och har därför inte hunnit packa. Det ska dessutom komma en tjej och titta på lägenheten och då kan det inte heller se ut hur som helst. Typiskt att jag ska försova mig just idag!

Planerna för lovet ser ut som följande..

Fredag: Skoterutflykt och middag hos mamma och pappa
Lördag: Jobb 10-18 och påskmiddag hos Robins mormor och morfar
Söndag: KOT kickoffparty med tema "Vad jag är om 20 år" (några förslag?)
Måndag - Fre: Ledig (!!)
Lördag: Inflyttningsfest

Det kommer nog att bli en underbart lov!

Tänkte visa vad jag har på mig innan all stress för dagen börjar. Jag har på mig jeans från H&M, vit tröja från GT och kort jacka från Zoul 


Träning.

2009-04-08 / 21:31:48
Jag hade också velat vara ledig från skolan på skärtorsdagen, vi verkar vara en av de få skolor som har lektioner den dagen. Undrar varför? Jag längtar mest hem till alla påskplaner, det ska bli mysigt!

Jag var föresten på bodypump passet ikväll - eftersom jag varit lite nedstämd ikväll så tänkte jag att jag skulle ta i lite extra, bara för att. Nu känner jag mig helt mörbultad och svag, det är nästan så jag håller tummarna för att jag ska få sån där härlig träningsvärk då man känner i hela kroppen att man tränat.



























Måste även passa på att gratta världens bästa Henke på hans 19 års dag. Jag önskar att jag hade varit med och firat dig ikväll. Jag hoppas du får en underbar födelsedag och kväll. Grattis!

Dagens - black and white

2009-04-08 / 15:48:42
Här är onsdagens look, jag gillar den! Jag har på mig;
Svarta jeansleggings från Zoul, Vit oversize tröja med tryck från Vila och väst från H&M

Guldörhängen från H&M

Onsdag

2009-04-08 / 15:37:08
Jag är så himla irriterad idag. På slutet av skoldagen så kände jag riktigt hur mycket energi jag tappade bara genom att vara inom skolans väggar, ville bara hem och lägga mig. Hade mitt möte med syon idag och det hjälpte mig inte åt något håll. Kändes mest som att hon var negativ, både till möjligheten att få jobb efter gymnasiet och till de utbildningar jag skulle kunna tänka mig att gå. Jag gick därifrån frustrerad och deppad men såklart så låter jag inte mina drömmar gå på grund av en persons åsikter. Då får jag ha lite vassa armbågar, jag klarar mig nog! Jag hatar när folk förminskar mina tankar och drömmar, de är ju trots allt mina.

The Hills

2009-04-07 / 22:43:14

Ikväll har jag sett de två första avsnitten på den nya säsongen av The Hills. Det är sjukt spännande även fast man riktigt känner hur iscensatt allting måste vara. Kan inte känna mig mer som en nörd än jag gör just nu. Se avsnitten här..


Imorgon har jag sovmorgon till 9.50 och så hörde jag rykten om att det blir påskgodis på klasstimmen. En riktigt skön dag har jag framför mig med andra ord! Skulle behöva sova nu med tanke på hur många timmars sömn jag förlorat på sistone. Jag känner mig dock alldeles för uppspelt! Men godnatt på er iaf :)

Lipsy

2009-04-07 / 17:43:32
Jag bestämde mig för att ta en promenad över till Teg och sen körde jag 40 minuter på crosstrainern på gymmet istället. Var rätt hungrig innan jag var hemma med tanke på hur länge sen det var jag åt lunch. Men nu har jag hela kvällen till att göra precis vad jag vill. Bara det är ju guld värt! :)

Måste bara visa denna underbara klänning från Nelly. Den finns även här på Kii i Umeå men tyvärr bara i gult. Svart känns som ett säkrare kort! Den blir extra fin med den bara axeln och blommorna..

Dagens

2009-04-07 / 15:05:06
Nu är våren verkligen här. Gick lite extra sakta på vägen hem bara för att få njuta av solen och värmen. Snart åker vårskor och solglasögon fram, de har samlat damm tillräckligt länge nu. Tänkte byta om till mjukiskläder nu och ta en långpromenad i det fina vädret så jag lägger ut dagens innan :)

Jag har på mig randig body från Gina, strumpbyxor från Twilfit och kjol med hög midja och hängslen från Cheap Monday. Den har föresten väldigt fina och coola detaljer, en liten döskalle i guld på ena backfickan och text runt hela insidan av kjolen. "Never forget the secret handshake" :)


Godnatt

2009-04-06 / 22:34:20
Träningen var riktigt tråkig idag. Skulle ha stannat hemma så jag ångrade mig när jag väl hade påbörjat passet och det händer inte speciellt ofta. Men självklart var det skönt efteråt. Jag spenderade resten av kvällen i soffan med en god fruktsallad. Konstigt hur ensamt det känns att vara i lägenheten själv, funkar inte alls!

Jag har också väntat spänt på sista säsongen av The Hills som har premiär ikväll, men det blir så sent så jag får nog se första avsnittet imorgon istället.

Sov gott så hörs vi imorgon..






















SPF

2009-04-06 / 18:42:27
Nu har jag beställt hem solskydd för vår Egyptenresa. Passade på medan jag hade gratis frakt hos Nelly och med tanke på att det var bra priser. Det blev en aftersun och ett solskydd för läpparna från Hawaiian Tropic och sen sollotion med spf 15 från Piz Buin. Jag har redan en med spf 30 så jag tror det blir bra så :) (bilderna är klickbara)


Todays look

2009-04-06 / 16:24:56
Den här dagen visar sig bli mer och mer seg. Ska försöka tvinga mig själv på spinningen ikväll. Är egentligen inte alls taggad på träning, speciellt inte då Terese är sjuk och inte kan följa. Just nu så ser jag bara fram emot att få komma hem, duschväggen hemma är nämligen klar. Då ska ni få några nytagna bilder på huset, det var ju ett bra tag sen nu! Vet ju att många vill se :) 

Det är extremt svårt att ta dagens utan hjälp, självutlösaren är trixig haha! Men jag försökte iaf så här har ni den!
Jag har på mig svarta jeansleggings från MQ, svart linne från H&M och rutig skjorta från Lindex.

Det är måndag..

2009-04-06 / 14:05:34
..alldeles för ofta! Jag längtar så mycket efter påskhelgen nu, har en del planer även om jag inte vet om alla kommer bli av. Utflykt till Lakasjö med familjen på långfredagen, jobb på lördagen och KOT:s Kickoff party på söndagen. Vet nog vad jag ska klä ut mig till, kan kanske ge er några ledtrådar senare..

Nu ska jag äta min älskade Ben and Jerrys, half baked. Har längtat hem till min glass hela dagen, haha!

16.50

2009-04-05 / 16:51:17
Mitt huvud är fullt av tankar idag, bra, positiva och glada tankar. Det enda som känns trist är att vara ensam i den här stora lägenheten hela veckan. Mamma ringde och sa att stugan de bodde i var jättefin, att de precis hade lastat av skotrarna och att de ville att vi skulle komma dit. Jag funderar på att ta med mig Robin och åka dit på tisdagkväll så hinner vi vara med en kväll och en heldag ute på fjället. Det känns extremt lockande! Det låter som en bra plan, eller hur?

Nu ska jag lyxa till det med räkor och rostade mackor! :)

Söndag

2009-04-05 / 11:31:20
Vilken kväll det blev igår. Jag och Robin var på strömspilen och strosade runt, delade på en macka på subway inne på stan, köpte godis och dricka. Jag är så glad när han är här. Jag vet att jag är så lyckligt lottad som har honom!

Vi såg på Robinson hos Terese och efter det så åkte vi hem tillsammans. Vi vaknade klockan 3 inatt av att Mattias ringde. Han hade blivit lämnad av bilen han skulle åka med och gick omkring i Umeå utan någon jacka. Han kom hit i skjorta och helt iskall. Så vi hade en liten pratstund där mitt i natten, skrattade tills jag fick ont i magen av allt roligt som sas.

Nu saknar jag bara min familj som åker till Borgafjäll idag. Hoppas ni får det underbart.

Dagens

2009-04-04 / 13:18:49
Tänkte lägga ut dagens nu innan vi går ut på stan. Vi ska leta efter lite saker till huset och sen äta middag ute! Vi får se vad det blir. Ska iaf möta upp E&T senare!

Idag har jag på mig mina slitna jeans från Diesel, svart ribbat linne från VILA och svart hoodie från H&M!


Lördag

2009-04-04 / 11:30:52
Efter Talang igår så hade vi tänkt se Fight Club. Men jag var så nära att somna i soffan så vi gick och la oss istället! Vaknade vid fyra inatt och var hur orolig som helst vilket ledde till något riktigt kul, haha. Idag kan jag inte annat än att skratta åt mitt galna upptåg!

Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Vi får se vad vi hittar på..

Den hemmalagade middagen som jag hade lovat gjorde jag självklart. Kasslergryta med curry och paprika tillsammans med ris. Det var riktigt populärt :)

Dagens

2009-04-03 / 18:20:44
Åt just en jättegod middag tillsammans med älsklingen. Han sitter och pluggar teori nu eftersom att han ska ta lastbilskortet så då passar jag på att lägga in dagens medans :) Ikväll börjar Talang 2009, så det måste man ju se. Vi får sällskap av Evelina och Terese också. Jag har även köpt lite chips och choklad till senare, det ska bli gott!

Här är dagens (bilderna är klickbara)
Jag har på mig svarta jeansleggings från Zoul, topp med ringad rygg från American Appareal och halsband från Rut m.fl.

Bio&mys

2009-04-03 / 12:37:24

Nu är allt det jobbiga över och dessutom var det inte så jobbigt som jag hade trott att det skulle bli. Är riktigt nöjd med min redovisning. Har just pratat med Robin, vi har planer på att gå på den ny fast and the furious filmen som går på bio ikväll eller imorgon och sen ska vi kolla in biljetter till Ultimate fighting eventet som är på Gammlia i början på Maj. Vad gör man inte för kärleken.

Ihelgen ska jag nog ta med mig mina andra kärlekar ut på stan eller på bio. Jag måste ju vänja mina fötter vid den skyhöga klacken, de är verkligen hur snygga som helst!


God morgon fredag

2009-04-03 / 07:37:33
Idag är jag så otroligt stressad. Har två redovisningar direkt på morgonen, men jag kommer nog känna mig otroligt lättad när de är över. Brukar inte bli så nervös över att redovisa längre, bara det att jag inte känner mig så förberedd.

Jag kom iaf hem rätt sent igår, klockan tickade iväg snabbt. Brukar tycka att det går rätt bra att gå hem själv även om det är sent på kvällen, men igår var det bara obehagligt. Fulla killar blir alltid så gapiga. Jag halvsprang hem och det var skönt att komma innanför dörren! :)

Idag är planerna en lång skoldag, ett besök på stan och sen ska jag möta upp min älskling. Längtar så otroligt mycket!

Torsdagkväll

2009-04-02 / 21:02:02
Hej allihopa. Hoppas ni har en bra kväll och att dagen varit bra! Det blev ingen träning ikväll, tog en promenad öst på stan istället. Jag som hade tagit fram min vårjacka, men det var riktigt kallt och blåsigt ute tråkigt nog.

Jag är hemma hos Terese nu. Vi ska ha myskväll vi tjejer framför tv:n och så har vi levande ljus och godis också! Det ska bli riktigt skönt och sen så gjorde jag bort allt skolarbete innan jag gick hit också! Så härligt :)

Dagens: Vitt ...

2009-04-02 / 16:43:00
Åh, har gått igenom min redovisning en gång nu. Det gick bra! Nu har jag bara lite läsning kvar och sen är allt skolarbete klart innan lovet. Paret som skulle komma har varit här och tittat redan, det gick bra. De verkade gilla lägenheten och var hur trevliga som helst! Pratade även med Robin och nu är det bestämt att han kommer hit i helgen. Nu kan det verkligen inte bli bättre, är så glad.

Jag verkar gilla svart och vitt. Köpte ett par svarta jeansleggings idag också, dom får ni nog se imorgon :)
Dagens:
Vitt linne med spets Zoul
vit sjal med glitter i
svart lång kofta H&M


Fort var det gjort

2009-04-02 / 09:41:01

Städningen gick fortare än vad jag trodde. Jag spelade Pinks senaste skiva på hög volym och då kändes det verkligen som att allt gick jättesnabbt. Fixande och trixande med mitt smink hann jag också med, la allt i en jättefin korg. Kan visa er senare hur det blev!

Som ni ser är mitt hår lite lockigt idag, älskar när jag iaf får lite volym!

2/4

2009-04-02 / 08:21:29
God morgon på er allihopa. Sitter här och känner mig lite stressad. Den här dagen kommer nog bli det också!  Jag börjar skolan 10.30 idag men jag måste hinna städa upp i lägenheten innan. Det kommer nämligen ett par och tittar på den klockan 16 och då vill jag självklart ha fint :)
 
Ikväll måste jag förbereda två redovisningar och läsa igenom 3 artiklar. Att tänka på allt jag måste göra på fredagen gör så att jag får en stor klump i magen. Jag vill även försöka hinna med att träffa Evelina då hon kommer till Umeå ikväll. Jag vet inte alls hur jag ska hinna allt, men framför datorn får jag då inget gjort, haha!



Noir

2009-04-01 / 21:43:13

Nu har jag lurat någon för första gången idag, var bara tvungen. Dock kom jag på det sämsta april skämtet någonsin, har så dålig fantasi när det kommer till sånt. Huvudsaken var ju iaf att jag lyckades, haha!

Jag och Terese drog på extra vikt på Bodypump passet ikväll också, var lite tveksam till om jag verkligen skulle klara av det och nog var det på håret. Varenda muskel i min kropp skakade tillslut. Var så skönt att gå därifrån, slänga sig på soffan med detta. Mörk choklad med chili och cactus juice. Nu har jag stillat mig chokladbegär för ett tag framöver :)






















Dagens look

2009-04-01 / 17:19:49
Gud vad veckorna går snabbt. Snart är även denna vecka slut, så otroligt skönt. Och bara 10 veckor till studenten! Det känns galet. Jag har bokat in ett vägledningssamtal med vår syo, för frågorna är miljontals och tankarna snurrar kring framtiden.

Sitter just nu och skrattar åt Emil som ser så extremt chockad ut efter att ha fått reda på att "Ja må du leva" låten går "Javisst ska du leva" och inte " Vi ska leva, vi ska leva" haha, jag dör av skratt!

Idag har jag på mig en oversize tröja och kjol med hög midja från GT, strumpbyxor från Twilfit och örhängen H&M


No stress

2009-04-01 / 14:48:58
I don't wanna work today, maybe I just wanna stay. Just take it easy cause there's no stress..
Så känner jag verkligen idag. Vill bara ligga i soffan, äta kanelbullar och choklad. Är så sötsugen och trött!

Jag hittade föresten ett par skor jag skulle kunna tänka mig ha på studenten. Vet bara inte om jag ska ta de bruna eller svarta? Vad tror ni blir bäst tillsammans med en kritvit klänning?

Skulle verkligen vilja ha en balkong här så man kan sitta ute och njuta av det fina vädret :)

Onsdag

2009-04-01 / 09:01:23
Igårkväll så ringde det på min telefon, det var dolt nummer. Jag tog för givet att det var Sanna eftersom det är något fel på hennes mobil som gör att det blir dolt nummer när hon ringer. Bestämde mig för att skoja till det lite med henne, så jag svarade riktigt högt "HEEEEEEEJ" och sen viskade jag "hallååå" med värsta basrösten. Behöver jag nämna att det faktiskt inte var Sanna som ringde? haha!

Jag måste bara lägga upp det här klippet också. Jag satt i flera timmar igår och bara lyssnade på musik. Den här tjejen Julia har en helt fantastisk röst, lyssna bara på när hon sjunger Hallelujah. Jag älskar det.