7 kryddor

2011-03-31 / 22:28:35



Jag var världens sämsta på att fota igår, men maten fick jag med. Supergott var det, om ni ska ut och äta här i Sundsvall tycker jag definitivt att ni ska gå till 7 kryddor. Massa gott grillat kött och tillbehör. Hade iallafall en jätterolig kväll tillsammans med tjejerna. Nu ska jag iväg till skolan..

With great purpose in heart

2011-03-31 / 18:23:48

Sådär, nu är jag redo för middagen med tjejerna. Mina Levis 501:or får hänga med ut ikväll tillsammans med Acne linne och kavaj från H&M. En bättre bild på halsbandet på ska ni få se sen. Ska strax möta upp Hanna och så ska vi promenera till stan och se om vi hittar till restaurangen. Det kan ju inte vara så svårt, eller?

Spetsshorts

2011-03-30 / 20:17:25

Fashiontoast
Jag blev väldigt inspirerad av denna bild. Ska försöka mig på att sy ett par shorts med spetskant, måste bara hitta ett snyggt tyg också.

Har precis tagit en varm dusch efter att ha varit ute på en lång powerwalk runt Sidsjön tillsammans med Johanna. Underbart med värmen i luften och så solen såklart. Nu laddar jag med massa gott att äta framför Greys Anatomi. Imorgon blir det en heldag i skolan som avslutas med middag på 7 kryddor tillsammans med 8 snygga tjejer.

Detail platform sandals

2011-03-30 / 11:54:04
Älskar dessa skor som finns bland Topshops nyheter. De finns i massa olika färger men jag gillar dessa två bäst, korall och ljusgrå.

Comfort bites

2011-03-29 / 17:01:54

Tog på mig mjuka myskläder idag. Randig klänning från Monki och cape med volanger från Åhléns. Till det hade jag mina kängor från Scorett.

Bohemian luxury

2011-03-29 / 16:16:40


Här har ni mitt halsband från Bohemian Luxury, ska inviga det ihelgen hade jag tänkt. Jag tror att det kommer vara superfint i sommar till en vit klänning och en solbränna.

Har spenderat hela dagen på skolan. Vi har haft en lång föreläsning och ett möte för att planera upp nästa års nollning. Fick dessutom klartecken för reklamfilmerna så nu kör vi igång på allvar. Jag ska strax iväg på spinning och senare ikväll till Hanna för att baka kladdkaka till gruppmötet imorgon. Mums.

Start doing things you love.

2011-03-28 / 20:16:43

Har börjat använda min klädstång som hängare för mina favoritsmycken. Ska visa er min nya kärlek från Bohemian Luxury senare i veckan. Världens finaste halsband.

Bare escentuals

2011-03-28 / 16:25:36

Ska köpa en ny bareMinerals foundation. Vilken gillar ni bäst, original eller den nya "matte"?

Då var det måndag igen och vi har en ny vecka framför oss. Den här veckan kommer bli riktigt spännade och rolig. Om allt går enligt planerna ska vi börja filma den första av tre reklamfilmer. Ska dessutom på middag på Saffran på torsdag för att fira att vi klarade förra veckans alla deadlines och på lördag ska vi fira Malins födelsedag i efterskott. Vad är era planer i veckan?

We're all born superstars

2011-03-27 / 20:40:53


Det här hade jag på mig igår, skinnshorts med Stylein tunikan och skor från Din sko.

Är hemma i Sundsvall efter min fantastiska helg hemma i Åsele. Fick träffa många fina människor som jag inte sett på länge. Har varit ute på nappet och fiskat, dansat tills fötterna gjort ont och kramats. En underbar helg som jag avslutar med en godispåse framför en film. Hur har er helg varit?


Våfflor

2011-03-25 / 08:20:38



Vi hade en väldigt lyckad våffelkväll igår. Firar ni våffeldagen idag?

Jag håller på att packa väskan här hemma, sedan ska jag på skolan för en redovisning och sedan hämtar Angelica mig och Maria på skolan och vi åker mot Åsele. Ska bli skönt att träffa min familj, mina fina vänner där hemma och såklart Robin.

You’re my river running high

2011-03-24 / 16:40:18



 Chinos Bik bok, tee Acne och halsring från Panduro.


Paint your world

2011-03-24 / 11:35:13

Bild: Shecitys
Något jag har på min shoppinglista till Malmö är färg. Är trött på min tråkiga klädstång med grått, svart och vitt. Hur härlig var inte bilden här ovanför? Kornblått, gult och korall är dessutom mina favoriter bland vårens alla färger. Längtar till att få gå och kolla in utbudet på H&M Trend, Weekday och Zara.

Våffelkväll

2011-03-24 / 09:44:09


Sist bakade vi semlor och ikväll ska vi göra våfflor och ha spelkväll hos Malin. Har längtat hela veckan efter våfflor med nutella, bär och grädde. Mums!

Klev upp tidigt imorse och gick och tränade. Det blåser sjukt mycket här i Sundsvall så var knappt så jag tog mig till Ego. Nu håller jag på att fixa en lunchlåda innan jag går till skolan och planerar inför redovisningen imorgon. Information och PR programmet här i Sundsvall blev föresten rankad som den bästa MKV utbildningen för 5:e året i rad igår. Väldigt kul!


Shorts

2011-03-23 / 11:56:34


H&M
Älskar dessa shorts från H&M:s Conscious Collection. Vill ha dessa eller de virkade shortsen, hoppas på att kunna få tag i någon av dem och långklänningen.

Morgonen har jag spenderat med att äta frukost framför Vakna med the voice, haft gruppmöte och färdigställt en brandbook. Jag har även varit på en reklambyrå och gjort en intervju. Nu ska jag iväg på stormöte. Busy day.


Miss stone heart

2011-03-22 / 22:02:30

Köpte två nya nagellack från H&M för någon vecka sedan. Detta gråa och ett ceriserosa. Fint med lite nya färger på naglarna till våren!

All star

2011-03-22 / 20:02:03

Tog på mig mina Converse idag tillsammans med skinnshorts och mitt korshalsband från JFR.

Har spenderat dagen i J-huset framför en dator. Vi kämpade på med vår Brandbook och det känns så skönt i kroppen att veta att vi snart är klara. Nu har jag ätit en väldigt försenad middag efter ett spinningpass. Ledsen att ni bara få se tråkiga outfitbilder nu, det blir bättre snart får vi hoppas.

Cape och leoprint

2011-03-21 / 18:19:01

Har haft min svarta cape på Åhlens på mig idag tillsammans med leosjalen från H&M. Har precis landat framför datorn här hemma. Nu ska jag snart iväg till gymmet fast det tar emot. Är så himla trött! Får bli ett kort pass då jag inte orkar stressa iväg till zumban.

The town's asleep, but only for a while

2011-03-20 / 23:21:43


Bild: Olivia Eriksson
Bloggade om dessa skor från Weekday för ett tag sedan, men nu efter att ha sett dessa bilder vill jag nästan ha de vita mer än de svarta. Hoppas att de finns kvar om 3 veckor och att de är lika fina i verkligheten.

Ska strax gå och sova, ska upp tidigt och möta upp gruppen på Waynes för en fika och lite reklamplanering. Sedan har jag föreläsning och presskonferens resten av dagen. Det kommer vara väldigt mycket denna vecka så det är bäst att ladda med massa sömn. Till helgen kommer jag dessutom åka hemåt för ett besök på Åsele vintermarknad. Ska bli vääldigt kul!


Choose colours

2011-03-20 / 13:20:26

Det här goda åt jag till frukost imorse. Vaniljyougurt med kiwi, jordgubbar och linfrön. Bra start på söndagen!

Jag och Maria såg en film hemma hos mig igår, The tourist. Den var bra tycker jag, perfekt film för en kväll hemma i soffan. Har redan hunnit vara ute i solen en stund, handlat lite mat och varit en stund och tränat. Resten av dagen ska jag tvätta. Vad gör ni idag?

Back to blonde

2011-03-19 / 16:51:15


Är riktigt nöjd med mitt klipp och min färg idag. Massvis med blonda slingor, tog av några cm och så klippte vi håret rakt av. Gillar det massor. Färgen är den där beiga färgen som jag trivs bäst i.

Har sprungit en stund på stan idag, egentligen bara dumt då jag inte kan shoppa något (malmö, malmö, malmö!). Köpte en godispåse iallafall och nu ska jag städa här hemma innan vi bestämmer planerna för kvällen. Myskväll eller utgång?


Dagens detaljer

2011-03-18 / 17:31:49

Har på mig mitt halsband på H&M ikväll.

Nu ska jag iväg på middag, det blir klyftpotatis och rotfukter i ugnen tillsammans med kyckling och guacamole. Är dödshungrig så det ska bli väldigt gott. Ha en fin fredagkväll allihopa!

Äntligen

2011-03-18 / 14:59:00


Har haft en väldigt rolig dag på skolan. Vi jobbar som sagt med det här projektet några månader framöver. Vi fick äntligen släppa vår sista föreläsare till konferensen på Twitter och Facebook idag, nämligen Petter. Det känns väldigt roligt och jag är sjukt taggad. Bra fredag idag, nu fortsätter den med middag och bio.
 


Think pink

2011-03-17 / 20:19:57

Snart är det helg, imorgon ska jag äta fredagsmiddag hos Maria och senare ska vi på bio och se Black Swan. På lördag ska jag till frisören och bli ljusare, får se hur ljust vi får det denna gång.

Efter en lång dag är jag äntligen hemma, ska ta en lång dusch och lägga mig under en filt framför något bra på tv. Vi har suttit på skolan hela dagen, efter det har jag varit och handlat och gått en liten promenad. Hoppade över träningen idag då jag är så otroligt trött i kropp och själ. Min kväll blev däremot mycket bättre när jag såg hur fint min lilla kusin Matilda hade skrivit om mig. Made my day.  

All or nothing at all

2011-03-16 / 19:53:04



Monki.com
När jag var på Monki för några dagar sedan såg jag denna fina jacka. Skulle jättegärna ha denna som alternativ till skinnjackan. Den kostar 600 kr, vilket jag kände var lite för dyrt. Just nu ska jag spara varenda krona tills jag åker till Malmö då jag vet att jag alltid hittar massa fint när jag är där. Shoppingen i både Lund, Malmö och Köpenhamn är alltid lika rolig.


you are my sunshine

2011-03-16 / 17:19:08

Idag har jag på mig min virkade klänning och en transparent skjorta över från H&M. Invigde dessutom min skinnjacka idag.

Har spenderat hela dagen på skolan, kom precis hem innanför dörren. Ska skynda mig att laga mat och sedan ska jag lägga mig en stund och sova. Blev akut trött. Gjorde dessutom bort träningen imorse. Kände mig väldigt duktig när jag stod på löpbandet klockan 8.

Vit stege

2011-03-15 / 21:23:00

Hade fått en kommentar om min vita stege och vart den kommer ifrån. Min kära pappa har byggt den till mig men vet att det finns liknande dekorationsstegar på Village & Åhlens.

Har varit på spinning med Ida ikväll & sedan gick jag och solade tillsammans med Hanna. Nu ska jag se säsongsstarten av Desperate Housewives och äta nybakt bröd. Vad gör ni ikväll?

Elle

2011-03-15 / 16:33:19

Har spenderat hela dagen på skolan. Föreläsning i artikelskrivande och intervjuteknik, jobbat med vår grupps brandbook och sedan har jag även ringt och bokat in en intervju med en projektledare på en reklambyrå. Det är många bollar i luften nu och när jag tittar i min kalender för nästa vecka vet jag knappt hur jag ska hinna andas. Önskar att dygnet hade några extra timmar. Nu ska jag njuta av att vara ledig en stund och läsa nya Elle.

Makeup maniac

2011-03-14 / 16:53:48

Cover all mix  - MUS, rouge - MUS, primer - Smashbox, mineralfoundation och mineralpuder - bareMinerals, mascara - Oriflame, highlighter - Face, läppstift - The body shop

Hade fått en kommentar att någon ville se mina sminkfavoriter. Känns som jag visat allt redan, men på bilden finns de produkter som jag använder nästan varje dag. Jag ska packa träningsväskan nu och bege mig iväg till ett danspass, sen blir det filmkväll hos Malin.

Måndagens

2011-03-14 / 13:44:35

Såhär ser jag ut idag. Enkelt med cape från Åhléns och kostymbyxor med hög midja från H&M.

Då var det måndag igen. Jag har suttit och jobbat tillsammans med min grupp hela morgonen. Ser jättemycket fram emot alla våra små projekt. Tycker denna måndag känns ovanligt bra, solen skiner och jag är på väldigt bra humör. Veckans planer är massa träning, långa dagar på universitetet och Rebecca & Fiona på Stadshuset på lördag.

The first of spring

2011-03-13 / 16:12:10

Har plockat fram mina vårjackor nu, vägrar någon mer snö nu. Skinnjackan från Jofama by Kenza ska jag ha i veckan vid fint väder..

Fick ha min älskade här i Sundsvall i ett dygn denna helg. Alldeles för kort tid. Vi åt sushi, fikade ute på Birsta och så såg vi en film här i min lilla lägenhet. Gud vad jag saknar att ha en vardag tillsammans med denna underbara människa. Bara de enkla små sakerna som man gör tillsammans, att laga mat tillsammans på en måndagkväll eller att kunna få en kram när man kommer hem.

I'll be there by your side

2011-03-11 / 21:46:49





Snodde dessa bilder från Hanna.
Vi har haft en jättemysig after work kväll på Invito. Buffe, ett glas vin och massa prat. Jag ska slänga mig på sängen nu och se en film. Sen ska jag somna tidigt så det blir lördag fort så jag får kramas. Längtar massor.


After work

2011-03-11 / 15:49:26


Har på mig min topp från Stylein och svarta jeans från Monki. Valde platta skor då min fötter inte klarar en dag till i klackar. Ska strax gå och möta upp Hanna för att sedan promenera till Invito och möta upp resten av gänget. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll.


Why can't you be blue over me

2011-03-10 / 20:27:54


Zara
Denna fantastiska väska från Zara skulle jag gärna ha i min ägo. Älskar den blåa färgen! Denna färg på en clutch skulle vara perfekt.


In my leather pants

2011-03-10 / 13:01:03


Idag har jag mina skinnbyxor tillsammans med en transparent skjorta från H&M. Älskar att asfalten är framme ute så man kan börja använda alla fina klackar igen.

Jag vaknade tidigt imorse och började städa här hemma. Sedan gick jag på skolan en stund och nu ska jag forsätta projektet med att få lägenheten ren. Snart är det helg igen och imorgon ska jag och några vänner på After work på Invito. På lördag kommer Robin hit. Jag har definitivt en rolig helg att se fram emot.


High heels

2011-03-09 / 09:20:13



De här skorna har jag spanat in i över en månad nu. De är helt fantastiska och jag måste nästan unna mig att beställa dessa till sommaren. De kommer från Jessica Simpsons skokollektion. Hur fina är dom inte?

Jag skrev klart min hemtenta igår, så nu är jag äntligen klar med min sista tenta för det här läsåret. Idag har jag varit på stormöte med hela Communicare gruppen och dessutom ett gruppmöte. Gick sedan och tränade med Johanna & Ida. Ikväll ska jag bara vila upp mig inför de hektiska veckorna som kommer framöver..


Spring feelings

2011-03-08 / 14:23:50


Jag har börjat plocka fram några vår och sommarfavoriter. De varmare jackorna, solglasögon och massa blommiga plagg.

Vilket underbart väder det är ute. Synd att jag spenderar dagen inomhus. Har varit i J-huset och trixat med photoshop tillsammans med Hanna under förmiddagen. Nu sitter jag och försöker få till det allra sista på min hemtenta och när den är klar ska jag på ett spinningpass.


Next Obsession

2011-03-07 / 22:43:50

Denna armring har jag velat ha ett tag nu. Så i veckan kommer det landa en i min brevlåda, den är beställd från Next Obsession.

Jag gjorde en mycket rolig tabbe på gymmet idag. Min halsduk fastnade på en killes jacka när vi gick förbi varandra och ville inte riktigt lossna. Vad är oddsen för det egentligen? Skrattade hela vägen hem sen iallafall, sjukt rolig situation.

Monday morning

2011-03-07 / 09:57:52

Startade dagen med min favoritfrukost. Jordgubbar, mango, kiwi och banan tillsammans med kesella och kanel. Planerna för dagen är att skriva klart hemtentan, eller iallafall så mycket som jag bara kan. Ikväll ska jag på zumba för första gången tillsammans med Frida, Johanna och Ida.

Armring

2011-03-06 / 22:59:54

Bild
När jag pratat om att jag vill ha ett stelt armband så är det ett sånt på bilden jag menade. En armring som ska sitta på överarmen. Har spanat i ett enkelt i silver men skulle även vilja ha ett större som det på bilden. Fint! Någon som har ett tips på vars man kan hitta liknande?

Give more, expect less

2011-03-06 / 12:55:21

Långklänning H&M, topp Acne, halsring Panduro och armband Indiska. Matchat med nya vita nagellacket från Depend.

Jag stannade hemma igår när huvudvärken inte ville ge med sig. Låg och såg på Bridget Jones innan jag somnade. Skönt att vakna utvilad imorse och värken var som bortblåst. Jag och Johanna möttes upp och tog en lång powerwalk runt sidsjön imorse. Vi satt oss på en bänk och solade en stund. Så skönt med värme.

H&M magazine

2011-03-05 / 22:28:07


Har suttit och bläddrat i H&M magazine. Provade klänningen till vänster idag när jag var på stan, himla fin. Ett tips till er som söker efter en virkad klänning. Jag ska tänka ett tag till och får se om jag slår till sen. Tycker den var väldigt bohemisk, skulle passa till lösa lockar och guldsmycken.


Korall och vitt

2011-03-05 / 15:04:49

Jag hade en presentkort på Åhlens som jag inte använt så idag gick jag dit och letade efter ett läppstift i korall. Hittade ett i perfekt färg, "Cream Coral" från Viva la diva. Fick även med mig ett nagellack i vitt.

Har varit trött och haft huvudvärk hela dagen. Jag kan inte bestämma mig ännu om jag ska ha en myskväll hemma för att vila upp mig eller om jag ska gå på fina Idas harry potter fest. Hoppas att huvudet känns bättre snart. Ha en fin lördag allihopa!

Live your passion

2011-03-04 / 16:25:27


Har min favorit på läpparna idag, läppenna "Russian" från MUS. Till sommaren vill jag ha ett läppstift i korall, ska ut på spaning på stan ihelgen.

Jag har suttit med hemtentan mer eller mindre hela dagen, ser slutet nu. Dock är jag på uselt humör idag. Jag började dagen med att tappa ut lingonsylt över hela golvet, sen glömde jag starta torktumlaren när jag hade tvättid så nu hänger det blöta kläder överallt här hemma. Ska snart börja göra mig iordning för kvällen, ska till Korsta för att hälsa på Ida. Jag, Ida, Frida och Johanna ska laga middag tillsammans.


For you i bleed myself dry

2011-03-03 / 19:33:26

Idag har jag min jumpsuit från H&M och massvis med ringar.

Här är enda bilden jag fick på vad jag har på mig idag. Måste ha kommit åt någon konstig inställning på min kamera då alla bilder blev mörka. Får fixa det någon annan dag.

Monki favourites

2011-03-03 / 16:43:41

Här är två favoriter från Monki.com. Älskar den vita dubbelknäppta kavajen och så är jag på jakt efter ett stelt armband.

Jag klev upp tidigt och gick till gymmet imorse. Resten av dagen har suttit framför datorn och skrivit på min hemtenta. Känns som att jag inte kommer någonvart så just nu är jag väldigt frustrerad. Ska ge den en timme till men sedan måste huvudet vila. Vad gör ni idag?

Clutch cravings

2011-03-02 / 21:17:01


Här är ännu en clutch som jag så gärna vill ha, från Elin Klings H&M kollektion. Har aldrig varit en väsktjej förut, men har blivit det på senare tid. Undrar om denna fortfarande går att få tag på någonstans?

Jag hade bestämt mig för att sitta hemma och bara mysa framför tv:n ikväll. Men när två söta vänner ringde och frågade om jag skulle följa med på Biteline så kändes det som en väldigt bra idé.


A yellow lemontree

2011-03-02 / 14:21:03

Jag har alltid älskat citroner, nu är de min favorit till frukosten. Både i smoothies och i vattnet.

Vi har haft vårt första stormöte idag. Allting blir mer klart för varje dag. Jag sov så otroligt oroligt inatt så jag kom knappt upp ur sängen när klockan ringde imorse. Nu är jag så trött att jag nästan somnar sittandes. Tror jag ska ta en vilodag från träningen dessutom, har alldeles för mycket träningsvärk. En glad nyhet är att vår resa till Malmö är bokad nu. Jag och mamma åker den 6:e April och stannar i 4 dagar.

Vit kavaj

2011-03-01 / 20:35:57


Bild
Jag vill jättegärna ha en vit kavaj i vår, antingen det eller så en beige. Har någon ett tips på vars jag kan hitta en? Den ska helst vara lite oversize och lite längre.


Out of reach

2011-03-01 / 15:49:57


Idag ser jag ut såhär. Stickad topp från Weekday, skinnshorts Cubus, halsring Panduro och skor Nilsons.

Har hunnit med lite allt möjligt idag. Har träffat min grupp och spenderat förmiddagen på skolan. Sedan tog jag en promenad i solen till Norra berget med Maria. Vi satt i solen en stund innan vi gick hem igen. Nu ska jag ta något gott att äta, sedan är det spinning som gäller.