Ljust rosa

2010-08-31 / 16:28:53


Ikväll kör jag på mitt nya favoritläppstift, från Body shop i ljust rosa. Ibland lägger jag på lite concealer på läpparna innan så färgen ska bli ännu ljusare. Nu skulle jag vilja hitta det perfekta röda också..


Maybe that's what happens when a tornado meets a vulcano

2010-08-31 / 13:47:51




Bild: Lelove


A slow start

2010-08-31 / 12:31:32


Jag är så seg och trött idag, så det här är vad jag sysslar med. Ligger i sängen och försöker läsa igenom lite kurslitteratur. Snart ska jag ta en dusch och ladda om inför kvällen. Vi ska tävla mot journalisterna ikväll, det kan bli spännande! Ska försöka ta mig hem lite tidigare eftersom vi har vår första föreläsning tidigt imorgon. Vad gör ni idag?


Mitt i nollningen

2010-08-31 / 01:48:30

Har haft så jäkla kul ikväll. Vi blev indelade i faddergrupper och så var hälften av min grupp borta så vi blev tre stycken i min grupp. Jag, Jonas och Emelie. Vi skrev en fin låt till generalerna och så vann vi(!!) massa poäng och såklart äran, haha! Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Sen var Rebecca och Tommy här och pratade en massa innan de åkte hemåt och nu är jag nog mer trött och full än jag borde vara. Men imorgon blir det kampen om J huset och förfest på Nacksta. Jag längtar. Sov gott och godnatt!


Arizona Dream

2010-08-30 / 11:51:55

Jag gillar verkligen den här jackan med fårskinnspäls på kragen och armarna från H&M Magazine. Tyvärr är den slutsåld så jag får se om den kommer in igen..

Imorse klev jag upp tidigt, gick på universitetet för första gången och hade upprop och introduktion. Nu har vi ett långt uppehåll och senare ska vi delas in i faddergrupper. Det blir nog jättebra och jag hoppas på ännu en rolig kväll! Har kollat vårt schema för de första fem veckorna och det var vääldigt bra. Som mest går vi 3 dagar i veckan, vissa veckor bara 1 dag.


Silver

2010-08-29 / 19:59:38


Jag älskar min nya ring från Indiska. Silver med turkos sten. Den ser nästan lite antik ut. Så fin!

Idag har jag mest tagit det lugnt eftersom vi har vilodag innan två veckor av nollning drar igång på allvar. Gick ut och handlade men det regnade så mycket så jag blev jätteblöt. Godis och dricka fick jag med mig hem så jag är nöjd. Imorgon börjar skolan, det ska bli spännande. Rebecca kommer till mig en halvtimme innan vi börjar så vi är säkra på att hitta dit i tid. Det borde inte vara några problem för jag ser mittuniversitet från mitt fönster, bara rakt över vägen haha!


Gårdagen

2010-08-29 / 13:26:30

Ja, jag har som sagt en ny design men det har blivit något fel som ska fixas. Såå ni får stå ut med designen såhär sned och konstig ett tag :)

Igår var några tjejer i klassen och åt pizza hos Elin. Senare gick vi till förrådet men när vi kom dit så skulle alla gå så vi fortsatte till Kårhuset. Där var det internationell pubrunda, så först gick vi till Mexico och drack Tequila. Sen var det vin i Italien, någon drink i Ibiza och öl i Irland. Här är några bilder från igår..


C-O mittare, vi är comittare

2010-08-28 / 15:38:49

Igår var verkligen en toppenkväll. Fick träffa större delen av klassen men kommer väl ihåg namnen på en handfull människor, är så svårt att lära sig när man hälsar på så många. Vi grillade på förrådet och sen gick vi till kårhuset. När jag skulle hem fick jag skjuts av Rebecca och hennes kille Tommy. Rebecca kommer från Lycksele och ska gå i min klass, hon är dessutom lika gammal som mig. Kul att det är några människor som kommer från ungefär samma ställe som mig, haha.

Nu väntar jag på lite folk som ska komma till mig och sen ska vi hem till Elin från klassen och äta pizza. kulkul!






Photobooth

2010-08-27 / 17:01:59


Snart drar jag ut på äventyr. Första kvällen av insparken - grillning på förrådet. Ska bli spännande att träffa mina klasskompisar. NU KÖR VI!


Nu är dom mina

2010-08-27 / 14:12:06


Letade efter ett par fina MC boots när jag gick på stan idag. Tog inte lång tid innan jag sprang in i dessa godingar på Scorett. De ser precis ut som jag tänkt mig. Så nu är de mina :)


Min lägenhet

2010-08-27 / 09:45:50








Här kommer lite nya bilder på lägenheten. Är rätt så nöjd nu. Men barbordet ska målas vitt så det passar in lite mer och så ska jag köpa ljus. Ljus ska det vara överallt. Tycker det är mysigt! Gardinerna ska jag också byta ut när jag hittar några fina som passar in bättre. Vet inte om man förstår hur högt tak det är här genom att titta på bilderna.

Första natten gick bra, somnade faktiskt rätt tidigt. Men imorse vaknade jag med en stor klump i magen och är jättenervös. Kan inte förstå att det är idag nollningen drar igång. Först ska jag gå en sväng på stan och sedan köpa lite mat, det ekar i mitt kylskåp. Vi hörs senare!


Hej då

2010-08-26 / 10:09:32

Måste bara säga, innan jag åker hur mitt hjärta är alldeles fyllt av tacksamhet och kärlek. Nästan så det svämmar över lite. Jag fick ett paket i min brevlåda igår. Där låg en tavla där Sanna hade fixat ihop ett kollage till mig. "Det kan du titta på när det blir jobbigt". För såklart kommer det vara jobbigt också. Hemma är ju där mitt hjärta är. Och just nu är mitt hjärta här. Mitt hjärta och varenda del av min kropp är här. Jag älskar henne för att hon vet att jag kommer behöva något som påminner mig. Jag vet att hon vet för ibland är hon lite som min själsfrände, hon läser mina tankar och avslutar mina meningar. Det är jag tacksam för.

Jag älskar er alla. Ni ger mig lite mer styrka. Tack för alla kramar och fina ord på vägen. Jag är otroligt lyckligt lottad som har er.


New Dehli

2010-08-25 / 13:56:07


Jag köpte två nya nagellack från Mavala när jag var i Malmö. Tyckte de skulle vara fina i höst! Ett silver och ett blodrött. Det silvriga har jag på mig här. Tycker att Mavalas lack är billiga och bra, de håller bra om man lägger på ett lager topplack också :)


Det ordnar sig

2010-08-25 / 12:45:47

Idag kommer jag befinna mig i huset hela dagen. Har tusentals små saker att packa, allt som ligger undangömt i små lådor som man glömmer att man ens äger. Jag kommer vara glad när jag är klar för jag har dragit ut på det här i flera veckor nu. Sen blir det fika hos mormor och ostbricka hos Sofie. Min sista kväll hemma innan jag åker mot nya äventyr..


Boots

2010-08-24 / 19:08:29


Bild: Karolin87

Jag är väldigt nöjd med min skogarderob inför hösten och vintern. Har mina converse, mina fina vardagsboots med klack som jag köpte i Stockholm och förra årets vinterfavoriter från Bianco.  Nu saknas bara ett par kängor eller helst ett par MC boots som ni ser på bilden. Tycker de är så fina till både bara ben och söta klänningar och till stickat och ett par tjockare leggings. Har jag sagt att jag älskar skor? Haha..


Vad var finast?

2010-08-24 / 16:48:53



Jag har inte så mycket att skriva, så jag tänkte fråga er vilken som var finast av förra veckans outfits? Själv gillar jag nog 3:an bäst, eller kanske 1:an :) Vad tycker ni?


I am a mess

2010-08-24 / 10:12:20

Igår var världens kanske sämsta dag. Just nu är livet alltid antingen svart eller vitt, hade varit skönt att landa någonstans i mitten istället.

Idag är jag glad för jag ska på lunch med Sanna. Blir nog sista gången jag träffar henne innan jag åker. Ska göra mig klar nu för hon hämtar upp mig vid elva. Jag hör väl av mig sen, vi ser! Puss


På låtsas

2010-08-23 / 13:18:04


Om jag hade varit modig nog så hade jag nog rakat en sidecut. Men jag fuskar lite och drar håret i en sidbena och fäster med en hårnål istället. Min nya favoritfrisyr, haha!

Måndag igen och ny vecka. Nu känns det som att sommaren verkligen är slut. Tycker den har gått otroligt snabbt! Tänkte se några avsnitt av SATC nu och sen gå en promenad. Vad gör ni idag?


Mera vitt

2010-08-22 / 23:09:17


De här fina barstolarna kommer jag ha i en liten hörna av min lägenhet tillsammans med ett barbord. De kommer såklart från IKEA!

Nu är det bara tre dagar till min flytt, jag vet att det kanske blir tjatigt men jag är så nervös. Fast pratade med en tjej som kommer gå i min klass idag och vi ska mötas upp innan nollningen börjar på fredag så det känns väldigt skönt! Imorgon ska jag åka och hämta min nya dator, var kanske på tiden att jag köpte mig en egen. Sen tror jag att jag borde vara redo för flytten. Åh så spännande.   


Gråa söndag

2010-08-22 / 13:06:21


Såhär såg jag ut i fredags, aptråkig men jag visar den ändå. Har på mig mitt nya linne!

Igår satt vi hela kvällen och fikade. Vi dukade upp ett bord med tre tårtor och massa olika kakor. Sen satt vi där hela kvällen tills alla blev för trötta för att kunna hålla sig vakna. Jag kunde inte somna inatt, sover så sjukt dåligt nu så jag känner mig trött hela tiden.

När jag vaknade imorse så fick jag en halvtimmes massage av mamma och så har jag kramat Hanna hejdå. Ikväll ska jag ha middag med två av mina favoriter, Sofie och Terese. Ska bli skönt att träffas och ha en liten hejdå middag . Trots att jag inte ska flytta speciellt långt alls så tycker jag ändå alltid att det är ett sorgligt täcke över avsked.


Hannas födelsedag

2010-08-21 / 12:19:49

Idag fyller Hanna 22. Stoort grattis! Igår så åt vi middag, spelade yatzy och lekte viskleken tillsammans med hela min familj och kusinerna. Det är alltid en speciell stämning när hela familjen är samlad, det är så mycket roligare. Senare åkte vi och hämtade upp Maria och sen spelade vi drickspelet och pratade hemma hos Julia tills klockan var 3. Länge sen jag skrattade så mycket en kväll. Underbart!

Hade tänkt visa lite bilder på vad jag hade på mig igår, men jag har lagt bort kameran så jag orkar inte hämta den, haha. Bilder kommer senare istället. Ha en fin lördag.


Bas

2010-08-19 / 19:27:07



Här kommer bättre bilder på mitt nya linne. Ett bra basplagg, dragkedjan gör bara att det blir lite roligare! :)

Har absolut inget vettigt att säga idag, tiden går så segt och inspirationen finns inte riktigt där. Jag har promenerat runt Söråsele med massa ny musik i öronen. Gjorde samma sak igår. Är otroligt skönt, speciellt eftersom solen lyser. Då gör det inget att det är lite kallt i luften.


Torsdag

2010-08-19 / 13:05:09

Jag tog sovmorgon imorse, den blev väl lite väl lång så nu är jag stressad istället. Måste packa massa saker i huset under dagen och fixa en del saker inför helgen. Jag har ringt och letat skjuts nu för att det tar så lång tid att gå överallt och den enda som kunde skjutsa mig var min lillebror. Så nu ska jag åka moppe. Det blir kul, haha! Vi hörs..


Dragkedja

2010-08-18 / 23:03:21


På fredag kommer Hanna hem, då ska vi ha stor släktmiddag och på lördag fyller Hanna år så då blir det kalas. Någon av dagarna tänker jag inviga mitt nya Acne linne. La ut två detaljbilder men bättre bilder kommer senare.


Rastlös

2010-08-18 / 18:32:53


Jag och Jimmy i Stockholm

Jag är verkligen den sämsta människan i världen på att vara ledig. Jag blir rastlös direkt, måste ha något att göra hela tiden. Jag jobbade mitt sista pass på jobbet i söndags. Så jag har varit ledig i tre dagar och jag klättrar redan på väggarna. Nu måste jag byta om och gå på en promenad om jag ska kunna sova inatt. Blir galen på det här. Snart får jag någon sorts vardag igen, det längtar jag faktiskt lite till..


Klädställning

2010-08-18 / 10:59:17



Här är min nya klädställning. Är väldigt nöjd! Just nu får ni bara lite detaljbilder från lägenheten, men när allt är klart får jag visa er helheten..

Lika fint väder idag och strålande sol. Jag måste ut i snart, men är otroligt seg. Kunde inte somna igår för jag hade så ont i huvudet . Igårkväll var jag ute på en promenad med Sofie och hann med att hälsa på Sanna som just kommit hem från Bulgarien. En bra kväll helt enkelt! Vad gjorde ni igår?


Skuggor

2010-08-17 / 20:31:42


Tänkte ta en dagens bild idag och såhär blev det på alla. Det var på tok för mycket träd, fick roliga skuggor överallt. Mest i ansiktet. Men ni ser ju vad jag har på mig iallafall. Har min fina stickade tröja från H&M, Levis shorts, skor från Nilsons och armband från Kapp Ahl och Indiska.


Förändring

2010-08-17 / 12:01:56


Mina fina nya blommor från Ikea.

Jag har massvis att göra och fixa nu innan skolstarten. Vår inspark och nollning börjar den 27:e och håller på i två veckor. Så nästa torsdag flyttar jag med resten av alla mina saker till det som nu ska vara mitt hem. Jag känner mig lite tom på insidan, mest för att jag just nu inte vet vad jag ska känna. Den här flytten innebär så mycket nytt för mig, så mycket förändringar. Lika mycket som jag varit glad och förväntansfull har jag varit ledsen.

Nu måste jag som sagt springa ut på lite ärenden. Jag ska lämna in mina byxor från Zara på Annagården för att laga dragkedjan som är trasig och så ska jag fylla i massa papper om allt möjligt tråkigt. Ha en fin dag!


Sådär ja..

2010-08-16 / 21:56:32





Imorse åkte vi tidigt till Sundsvall. När vi åker till lägenheten så får jag en väldigt stor överraskning. Takhöjden i min lägenhet är på sisådär 3 meter. Så gardinerna var alldeles för korta för fönstren var så otroligt höga. Men jag är väldigt nöjd, kommer nog bli väldigt fint när allt är klart! 

På bilderna ser ni min lilla sovhörna. Tänkte att jag börjar visa den så får ni se resten senare! Gaveln är den gamla dörren jag fixat och målat, stegen som står i hörnet har pappa gjort till mig och nattduksbordet har jag gjort själv. Vilken hemmasnick jag har fått ihop, haha! Några fler kuddar på sängen och en pläd så är allt fixat och klart.


Ännu en dagens..

2010-08-15 / 20:55:52




Jag ser ut såhär idag, skjortan kommer från H&M, linnet från Monki, levis 501:or och converse.

Jag har lastat in alla saker i släpvagnen nu. Det är otroligt mycket saker, så jag funderar på om allt verkligen kommer få plats. Aja, nu är det gjort så jag sitter här med fjärilar som flyger omkring i min mage. Är otroligt nervös av någon anledning..


Hej sundsvall

2010-08-15 / 16:34:53


Den här klädställningen ska jag köpa till min nya lägenhet då vi ska på Ikea imorgon. Kommer passa finfint med alla mina andra saker.  

Idag jobbar jag fram till klockan 18. Jag och Peter har varit ute i solen hela dagen, suttit på en brygga, solat och fikat. Skönt! När jag slutar blir det middag hos mamma och sen måste jag lasta alla saker ikväll. Imorgon får jag nycklarna till min nya alldeles egna lägenhet på 22 kvm. Det kommer vara litet och trångt såklart, om man jämför med vad jag är van med. Men jag har så många planer på hur det kommer bli så i mitt huvud ser allt redan toppenbra ut, haha.


Såhär..

2010-08-14 / 20:35:06



..ser jag ut idag. Slappt och skönt när man packar och grejar. Långklänning från H&M, Converse och bälte från Pieces.


Skinnjacka med päls

2010-08-13 / 14:23:44


Jackor från H&M, Lindex och Monki.

Om jag skulle köpa någon av dessa skulle det bli den från Lindex, den gillar jag jättemycket. Kenzas höstkollektion har även en fin liknande jacka som har kedjor på axlarna. Dessa jackor är utan tvekan ett av höstens mest hypade plagg..


Fredag den 13:e

2010-08-13 / 11:38:51

Jag hade tänkt vara effektiv hela dagen idag men råkade somna om när klockan ringde. Känner mig otroligt svag idag, som att min kropp inte orkar bära mig mer. Allt är så verkligt just nu.

Fick ett sms av pappa att han hade gjort något till mig på snickeriet som jag skulle åka och kolla på. Jag har en aning om vad det kan vara, spännande. Nu har jag massvis med saker att ordna, ni får ha en bra dag.


Silver

2010-08-12 / 21:01:54


Ny ring från H&M och armband från Indiska.

Jag har stått hela kvällen och skrapat färg från dörren. Har ont överallt, haha. Nu jäklar måste det bli bra, annars är allt jobb i onödan. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Men jag fick den nya sex and the city filmen på dvd av min chef idag så jag tror jag ska se den, igen! :)


Take the time to smell the roses

2010-08-12 / 16:13:05


Jag fick efter alla om och men tag på en gammal sliten dörr som jag ska använda som sänggavel. Så nu har jag såå mycket att göra innan flytten. Måste slipa och måla om den, packa klart alla mina saker och dessutom jobbar jag 8 timmar om dagen. Har väl kanske tagit mig lite vatten över huvudet, men det brukar ju alltid gå innan slutet. Det fina väggordet ni ser ovan ska sitta på min nya sänggavel. Fint!

Vi hörs senare!


Converse

2010-08-11 / 17:50:39



Mina nya fina converse. Nu är jag lite fast och vill ha ett par vanliga också, antingen låga eller höga. Men det får vänta nu har jag ju dem jag letat efter iaf men som inte fanns i min storlek någonstans. Dessa köpte jag på 59:an som precis hade fått in dem..


Lördagens

2010-08-11 / 13:16:43



Såhär såg jag ut i lördags. Den stickade tröjan köpte jag på Weekday. Blir nog en favorittröja i höst :)

Jag är hemma, och nu ska jag och mamma äta lunch här hos henne. Hon har flyttat från Bryggaregatan till det lilla röda huset på Skogsan i en jättemysig lägenhet. Tror hon kommer få det väldigt fint! Vad tänker ni göra idag?


På väg hem

2010-08-11 / 10:37:43

Jag sitter just nu på bussen från umeå och läser min nya Elle. Hade en underbar kväll igår. Jag och fina jennybo. Vi fick sova hos mellan på haga i natt men hade lämnat väskorna på teg. Så imorse fick vi gå dit med gårdagens smink och klackar så jag skulle hinna med bussen.

Föresten har jag shoppat lite också. Hittade de vita converse skor som jag letat efter och ett par fina armband på indiska. Ska visa er senare.


Övernattning i umeå

2010-08-10 / 09:17:26
Jag var uppe alldeles för länge inatt, så fyra timmar fick jag sova innan klockan ringde. Jag är snart framme i umeå där jag ska möta upp jenny. Vi hade planerat en dag ute i solen men jag ser bara moln så vi får sitta inomhus istället :) när elin slutar ska vi åka till henne. Sen vet jag inte vad planerna för kvällen är längre. Hur som helst kommer det nog blir toppen. Ser fram emot att tränga in oss i elins lilla rum och babbla massa. Det behövs!

I'm standing where you left me

2010-08-09 / 10:44:07



Såhär såg jag ut i fredags. Har på mig mina nya topp från Urban Outfitters.

Jag ska snart hoppa in i myskläder och ta en promenad. Sen ska jag och Terese hälsa på och gratta Sofie som fyllde 20 igår! Ikväll jobbar jag och imorgon åker jag till Umeå för att träffa tjejerna. Jenny kommer nämligen flytta till Stockholm snart, så vi får ta vara på all tid vi kan ses innan dess. Ni får ha en fin dag!


Ny energi

2010-08-08 / 21:38:40


Jag är hemma från Stockholm nu, och resten av min långa resa. Har åkt bil i sammanlagt 300 mil på en vecka och det känns i kroppen. Jag har fått ladda batterierna lite. Men har hunnit med Malmö, Köpenhamn och Stockholm. Det är inte så illa. All energi jag har kvar kommer nog att behövas till veckan.

Jag ska jobba mina sista 5 dagar på mitt jobb, sen ska jag hinna flyttpacka också. Allt jag äger ska ned i små lådor, igen. Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till..


Mina nya skor

2010-08-07 / 23:48:20

Södermalm

2010-08-06 / 12:27:57
Jag ligger på ett hotellrum på södermalm i stockholm. Jag och pappa åkte runt i evigheter innan vi hittade hit. Vi klev upp klockan halv 5 imorse för att vara här till klockan 12. Hotellet är jättefint, över förväntan faktiskt. Min kropp vill sova, är så otroligt trött. Men vädret är underbart och det är ett måste att gå ut en stund. Det behövs nog, har huvudet fullt av tankar. Blir så trött på när människor pratar om mitt liv som att de vet mer om det än vad jag gör. Ha en fin helg så hörs vi när jag kommer hem.

Turister i Köpenhamn

2010-08-05 / 23:16:28

Alltså, jag hade tänkt lägga in lite bilder från Köpenhamn. Men jag och pappa ser ut såhär på typ alla, riktiga turister. Kameraväska i högsta hugg, pekar, tittar. Haha! Jag visar bilderna en annan dag..

Jag har envisats med att måla min tå och fingernaglar med mina nya lack. Men jag sölade ned både täcket jag satt på och mig själv. Dessutom hamnade det fotkräm i hela sängen. Det är så typiskt mig. Nu ska jag verkligen gå och sova, är alldeles för trött för det här. Godnatt!

Köpenhamn

2010-08-05 / 15:44:55

Nu är vi hemma från Köpenhamn. Jag såg ut såhär och det visade sig vara alldeles för mycket kläder, var riktigt varmt och soligt. Fick med mig ett plagg hem från Urban Outfitters, de hade så sjukt mycket fina kläder och butiken var så stor, öppen och trevlig. Ni ska få se vad som finns i påsen senare..

Chinos

2010-08-05 / 09:30:25

Här är mina nya chinos från Zara. De är marinblåa och höga i midjan. Tror jag ska inviga dem idag, vädret är ändå grått och trist. De fanns även i beige och grönt :)

Aug. 4, 2010

2010-08-04 / 16:31:21
Snart ska vi gå och äta middag på en thailändsk restaurang som ligger runt hörnet. Dagarna bara flyger förbi och vi hinner inte allt som vi tänkt. Imorgon ska vi åka till Köpenhamn, där finns det alltid massor att titta på. Jag älskar den staden.




Kul dagens

2010-08-04 / 14:55:41

Såhär ser jag ut idag, ser jävligt sur ut men det får ni leva med, haha.

Jag och pappa kom precis hem från stan, jag har så ont i mina fötter. Köpte mina chinos idag, hade väldigt tur för de var de sista paret och dessutom i min storlek. En stickad tröja från Weekday till hösten fick följa med hem också. Ska visa er sen om jag hinner för ikväll ska vi ut och dansa lite. Kul det ska bli!

Meningslöst babbel

2010-08-03 / 20:49:11
Jag har det väldigt bra här nere i Malmö. Har spenderat hela dagen med att leta efter ett par chinos med hög midja inne på stan. Jag provade flera inne på Zara och hittade ett par som faktiskt var väldigt fina! Köpte dem inte av någon anledning så jag går tillbaka imorgon och hoppas på att de fortfarande finns kvar.

Idag har vi även träffat tjejen som Hanna bor i samma lägenhet som och såklart brer pappa på sin norrländska lite extra. Sitter alltid och skrattar för mig själv när jag hör honom; "Ja ja ä ju från norrland vettu!". Samma sak när vi åt middag med Hannas kille Dennis ikväll. Han är uppvuxen här i Malmö och pratar såklart skånska. Så ibland förstår vi inte vad han säger och ibland förstår han inte oss. Det är så roligt när pappa kör igång med sin allra värsta norrländska. Han är så söt min pappa!

Vi ska strax gå ut och ta en öl på någon pub här på Möllevången. Sen hoppas jag på att vi kan se en film och äta lite godis. Hoppas att ni också får en bra kväll..

LBD

2010-08-02 / 19:14:32

Jag skulle gärna vilja ha en enkel svart klänning i min garderob, den går alltid att använda och blir aldrig tråkig med rätt accessoarer. De här två finns på Nelly.com

Jag och pappa har precis ätit middag på Gustav Adolfs på torget mitt i stan. Vi promenerade som galningar och provade två vägar från centrum till lägenheten. Känns som jag börjar lära mig lite mer om hur jag ska hitta nu så det känns inte lika läskigt att gå själv. Nu ska vi läsa lite, vila lite och sen åker vi och hämtar Hanna. Vad gör ni ikväll?

Hej Malmö och SOL

2010-08-02 / 15:14:39
Vi åkte hela natten innan vi var framme. Jag körde bara 45 mil av 123 så pappa fick dra det tyngsta lasset. Var så trött efter helgens jobb så kunde faktiskt sova några timmar i baksätet. Vi var framme i Malmö klockan 8 imorse, åkte direkt till Hannas lägenhet och sov. Sen tittade solen fram och vi åkte till Lund, åt en glass och gjorde upp lite planer för veckan.

Ikväll när Hanna jobbar ska jag och pappa gå ut och äta. Sen antar jag att det blir en tidig kväll. Just nu känns det bara bra att komma bort en stund. Det är så skönt med lite sommarvärme..


Roadtrip

2010-08-01 / 09:10:59

Jag hade ställt klockan på 06.40 imorse trots att jag inte börjar förns klockan 10. Det är såklart för att jag aldrig är ute i tid och har därför spenderat hela morgonen med att packa. Är otroligt trött i kroppen så jag undrar redan hur det ska gå att köra bil hela natten..

Ska ha med mig någon som ska inskola sig på jobbet idag och jag är supernervös. Konstigt med tanke på att jag kan alltid utan och innan och inte har något att oroa mig över. Nog om det. Vi hörs när jag är framme i Malmö. Puss!