I am nowhere and you are everything

2011-10-31 / 17:00:18

Nelly.com / Nowhere
Här är mina favoritplagg från Elin Kling och Nhu Duongs kollektion. Byxorna är jättesnygga till ett par pumps och jag älskar asymmetrin i toppen.

The world in black and grey

2011-10-30 / 18:45:43


Jeans Cheap Monday / Skor Nilsons / Skjorta Vero Moda / Kavaj H&M

Såhär ser jag ut idag. Vilken otroligt seg dag det varit. Vi har storhandlat på Maxi och sedan legat och sovit i två timmar. Har en hektisk vecka framför mig med casearbete innan redovisningen på fredag. Det är mycket jobb kvar men så är det otroligt roligt också.


We don't waste no precious time

2011-10-30 / 10:58:37


Hittade denna fina blus på Vila igår. Älskar den gröna färgen!

Mamma, Lillemor, Matilda och Alice har precis åkt efter att ha spenderat helgen här. Vi har ätit ute på Allstar, shoppat på både stan och Birsta, lagat en underbar middag här hemma, hyrt film och ätit ännu mer. Igår hann jag och Robin även med att luncha på Innegården och dricka ett glas vin med Sanna och Jimmy som också är i stan. En underbar helg som vi funderar på att avsluta med bio.

Vagabond

2011-10-28 / 12:58:18

Bild: My Blomquist
Älskar dessa skor från Vagabond. Ska definitivt kolla om jag hittar dessa i butik. Perfekt klack och lite spetsig tå!

Har bytt design på bloggen idag. Får plats med lite större bilder vilket jag gillar. Så mer snygga bilder ska jag försöka få till. Snart kommer vårt helgbesök så ska passa på att städa lite.

Only for you

2011-10-27 / 16:48:33


Jag fått en fråga om våra dynor på köksstolarna. De kommer från Åhléns, finns i vitt, grått och svart. 99 kronor styck.

Har suttit med casearbete hela dagen med Johanna och Hanna. Vi var på skolan i några timmar men gick senare till Tant Anci och Fröken Sara och fikade. Alltid skönt med lite miljöombyte. Annars är nog det här världens finaste dag. Har fått ett glädjande besked så mitt leende sträcker sig från öra till öra. Sedan kommer min mamma, moster Lillemor, Matilda och Alice hit och hälsar på ihelgen. Så det bli fullt hus, det ska bli så mysigt att ha dem här!

We fell in love in a hopeless place

2011-10-26 / 20:48:34


Väst / Monki.com

Jag är lite sugen på denna fuskpälsväst från Monki. Tänker mig den till en oversize topp, jeans eller skinnbyxor och ett par snygga kilklackar. 500 kronor kostar den!


Onsdagens

2011-10-26 / 10:05:22

Vaxade jeans Zara / Boots Vagabond / T-shirt H&M
Idag fick det bli något så enkelt som jeans och t-shirt. Perfekt till vardags!

Jag och Robin ska strax ta en promenad upp på stan innan jag ska på skolan för arbete med vårt case. Ett par vantar är jag i stort behov av då det blivit riktigt kallt ute de senaste dagarna.

Vaxade jeans

2011-10-25 / 21:05:17


Hittade dessa fina vaxade jeans med dragkedjor på Zara. Ett bra alternativ till skinnbyxor. Dessutom är de perfekt längd för att bära dem till pumps. Nya favoriter!


En dag i vår huvudstad

2011-10-25 / 18:10:32


Igår tog jag ett väldigt tidigt tåg till Stockholm. Var över ett år sedan jag såg min fina vän Jenny och nu var det så perfekt att vi båda var lediga. Vi gick en sväng på stan tillsammans, åt middag på en mysig tapas restaurang vid plattan och pratade om allt vi missat. Sen åkte vi hem till henne, myste med en kopp te och pratade tills vi knappt kunde hålla ögonen öppna. Det var så perfekt att Robin skulle åka hem från jobbet idag så han hämtade upp mig imorse. Köpte föresten ett par fina vaxade jeans med dragkedjor från Zara, måste visa dem senare!


Söndagsmys

2011-10-23 / 17:22:46

Jag och Maria tog en långpromenad upp till norra berget. Sen satt vi där en stund med solen i ansiktet och spanade ut över stan. Kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag ha hemmaspa med fotbad, nagellack, och hårinpackning. Avslutar sedan veckan med en film och en bra tidning.

Kvällens klädsel

2011-10-22 / 18:23:36


Boots Vagabond / Klänning Acne / Väska Monki

Åh så värdelöst det är att fota själv. Men inbillar mig att det är bättre än inget alls iallafall. Igår blev det middag och så en sväng på Invito med Frida, Johanna, Malin, Hanna, Ida och Maria. Jag tog en taxi hem vid två och har sovit alldeles för länge idag. Har varit så otroligt skönt med helg!


Dagens kläder

2011-10-22 / 11:27:01

Polo H&M / Jeans Cheap Monday / Skor Nilsons / Clutch Monki

Ska strax ut på stan en sväng och möta upp Hanna och Johanna. Sen ska jag försöka styra ihop vår lilla knytmiddag ikväll. Måste tvätta också. Busy day!

Lite mer inredning

2011-10-21 / 14:53:08





Här är vårt sovrum, det är dock inte helt klart ännu då vi inte fått upp något på väggarna. Sovrummet är nog mitt favoritrum i lägenheten, min walk in closet som ni sett tidigare och min klädstång. Jag är lite svag för att ha kläder som inredning. En klädstång är både bra att ha och så har man alla sina favoriter där man kan se dem.

Tentan är nu avklarad. Vilken lättnad. Lunchade i flera timmar med tjejerna när vi skrivit klart. Vi ska ha ännu en idol fredagskväll och förhoppningsvis mysa med Idas vackra gravidmage. För äntligen är det officiellt att hon ska ha en liten bebis. Livet är så himla fint!


Rainforest nutrition

2011-10-19 / 19:34:16


Har i några veckor testat Rainforest serien från Bodyshop som min vän Ida tipsat om. Utan silikoner och sulfater. Schampoot löddrar inte som vanligt schampoo och det tog någon vecka innan mitt hår vande sig. Men nu känns det jättebra, lent och återfuktat.

Jag har precis städat hela lägenheten. Finns ingen bättre känsla än en nystädad lägenhet, tända ljus och en kopp the. Snart kommer Maria hit. Vi ska såklart se Greys tillsammans.

Let it rain

2011-10-18 / 16:10:00


Från tidigare i veckan. Jeans Monki / Kappa Object / Boots Din sko / Topp H&M / Clutch Monki

Har som vanligt läst massor idag. Är trött i huvudet och rätt så less. Blev dessutom nedstänkt av en lastbil på vägen hem. Känner för att bara krypa upp i soffan och mysa resten av dagen.


Zara

2011-10-17 / 07:36:55


Bild: Carolines Mode
Denna kabelstickade tröja med polokrage tycker jag är den perfekta tröjan i precis rätt färg. Såg den i Zaras lookbook för några veckor sedan men har inte sett den på webshopen sedan dess. Sjukt fin!

Är uppe tidigt idag och ska strax iväg till skolan. Jag har tenta på fredag så den här veckan kommer till mestadels bestå av plugg.


And it was all yellow

2011-10-16 / 11:28:37


Min gula tröja från H&M är på idag. Ska försöka fota det jag har på mig idag senare.

Jag är redo för en dag fylld med kurslitteratur. Ska möta upp Johanna på Tant Anci och Fröken Sara. Vi tänkte luncha och plugga tillsammans. Blir nog där hela dagen. I eftermiddag kommer Robin hit till Sundsvall igen, så jag gissar på att det kommer bli filmkväll med något gott att äta.


The longer the waiting the sweeter the kiss

2011-10-15 / 12:25:04


Igår var Ida och Frida hos mig och åt sushi och såg Idol. En fin fredagstradition nu med middag och godis framför fredagsfinalerna. Jag låg uppe och läste halva natten efter det, har blivit så otroligt besatt av Twilight böckerna. Sen blev det en tidig morgon imorse och en tvåtimmars morgonpromenad med Johanna. Lite mer än en mil måste vi ha gått. Som ni ser på bilden var det så otroligt vackert ute idag, frost på marken och helt vindstilla. Underbart!


Around the world

2011-10-13 / 21:04:58


Gina Tricot / 199 :-
Kolla vilken fin skjorta Gina Tricot fått in. Älskar knytbandet runt kragen. Kanske måste gå och köpa ett svart band att knyta runt kragen på mina vita skjortor. Annars var det ju ett väldigt bra pris på denna. 199 kronor!


Köket

2011-10-13 / 14:55:42




Vårat kök börjar kännas ganska klart nu. Ska bara hitta något att ha på bordet, något fint ljus eller en blomma. Köket i vår lägenhet är ganska litet, men hur fräscht och fint som helst. Lampan har vi köpt på Åhlens och så ser ni ju resultatet av mitt lilla projekt med det gamla slagbordet. Är jättenöjd!

Walking to far ahead

2011-10-12 / 16:38:39

Underbar clutch från Monki har flyttat in i min garderob. Så himla fin färg!

Livet är lite stressigt just nu. Har fler hundra sidor att läsa till tentan som är om en dryg vecka. Helt plötsligt är dagen slut och man har inte hunnit göra något. Jag ska iväg på ett pass på Ego med Ida snart och ikväll är det ännu en myskväll framför Greys.

Whitney Port Bik Bok

2011-10-11 / 19:44:24
              
Jag var på Bik Bok idag och spanade in Whitney Ports kollektion. Jag gillade den hallonröda tröjan som också fanns i grått, byxorna som fanns i svart och vitt och blusen med spets. Blev dock inget köp för mig. Har ni köpt något från kollektionen?

Senapsgult

2011-10-11 / 13:45:47

Senapsgult är alltid fint på hösten. Kunde inte låta bli att köpa denna fina stickade tröja på H&M. 99 kronor kostar den och finns även i svart och rosa.

Har inga föreläsningar idag så jag spenderar dagen hemma och varvar plugg, målning av våra nya stolar och lagar mat. Snart är vårt kök föresten klart, stolarna köpte vi igår. Ska fota och visa er så fort allt är färdigt.

Go big or go home

2011-10-10 / 17:40:59


Skinnshorts Cubus / Skjorta H&M / Cape Åhlens / Boots Vagabond / Väska Monki

Ledsen för usel uppdatering. Jag har varit hemma i Åsele för att vara med på en överraskningsfest för Robins mormor som fyllde 70 i lördags. Vi hade tänkt åka hem igen igår men efter en god middag och bastu var vi alldeles för trötta. Underbart att träffa alla fina människor där hemma iallafall. Nu är jag tillbaka med nya krafter!

Äntligen fredag

2011-10-07 / 16:47:11


Ikväll ska jag till min vän Ida som bjuder på Kycklingwraps. Idolpremiär är det ju dessutom ikväll!
Nu åter till det eviga problemet. En garderob full med kläder med ingenting att ta på sig.


White shirt

2011-10-06 / 18:14:18


Vit skjorta / Bik Bok
Var i behov av en ny vit skjorta. Hittade denna fina med fickor på Bik Bok för några veckor sedan. Har redan blivit en stor favorit i min garderob.

Min kropp gör så ont idag sedan gårdagens träning. Jag har därför spenderat största delen av dagen hemma och pysslat. Målat bordet ännu ett varv och lagat massa mat. Nu ska jag strax promenera iväg och möta upp Malin för att spendera kvällen hos henne. Mys!


Metallic

2011-10-05 / 23:39:11


Zara / 559 kronor
Zara har fått in de perfekta tröjorna i Metallic. De finns i både silver, guld och bronze. Jag skulle vilja ha den i guld, skulle matcha den med ett snyggt halsband och svarta byxor.


Femte oktober

2011-10-05 / 18:17:16

Topp Stylein / Jeans Cheap Monday / Väska Monki / Boots Vagabond / Halsband JC

Jag och Maria var på ett sjukt jobbigt träningspass imorse, hade mjölksyra i alla muskler efteråt och promenaden hem tog lite längre än vanligt då mina benmuskler var totalt slutkörda. Vi hade en sen föreläsning idag så kom hem för en stund sedan. Ska ta tag i det stora diskberg som tagit över vårt kök och sedan kommer några vänner och ser Greys med mig.

Daywear

2011-10-04 / 20:11:27

En ny favorit från Estee Lauder. Perfekt för min hy, innehåller Spf 15 och ger en fin lyster i ansiktet.

Jag har bestämt mig att stå helt utanför

2011-10-04 / 11:44:39


Jeans Cheap Monday / Boots Vagabond / Skjorta Bik Bok / Topp H&M

Ska strax ta en promenad för att hämta min nya kurslitteratur och sedan går jag nog till skolan en sväng och läser lite. Har träning inbokat ikväll och så är det ju premiärvecka för mina favoritserier på tv haha.


Nytt till köket

2011-10-03 / 17:39:27

Har länge velat ha vita burkar till köket. Mamma köpte dessa till mig i Åsele och skickade hit dem. Tack, de passade in jättebra i vårt kök.

Desto snabbare kommer jag blomma

2011-10-01 / 18:30:12


Polotröja H&M / Kjol VILA / Armband Kapp Ahl

Bär polotröjan till fest ikväll, hur fint som helst till kjol. Ha en mysig lördag allihopa!


Indiska

2011-10-01 / 08:24:04

Är lite sugen på att köpa denna fina lampa från Indiska och ha i köket. Den skulle passa bra till vår vita inredning.

Imorse gick jag och Johanna och simmade i Himlabadets utebassäng. Fantastiskt var det. Kallt att vara utomhus i Bikini dock men så fort man gick ned i vattnet var det underbart. Solen i ansiktet och varmt vatten. Mötte sedan upp alla vänner som är på besök för lunch på stan. Nu ska jag städa upp här hemma och fixa mig för kvällen då vi ska äta middag och förfesta lite här.