Tjugotre

2012-04-29 / 12:35:34


Igår spenderade jag dagen med att flyttpacka lite och sedan lagade jag middag med Ida och Johanna innan vi åkte på födelsedagskalas hemma hos Emelie. Det var väldigt trevligt med gott fika och lekar. Idag stressar jag med att försöka flyttstäda lite i kaoset här hemma. Trist!


Pink delivery

2012-04-26 / 18:59:37


Det knackade på dörren tidigt imorse, utanför fanns ett rosa paket med dessa fina skor (som jag skrivit om här) från Werelse/Mango Touch som Robin köpt till mig. Fantastisk morgonöverraskning. Tack älskling! Längtar tills det blir riktigt vårväder ute så jag kan inviga dem..

LF Festival Lookbook

2012-04-25 / 17:29:27



LF Festival Lookbook / Två underbara bilder från LF, älskar shortsen och skjortan!

Har suttit i bibblan hela dagen tillsammans med Johanna, Malin och Hanna. Vi har en gruppuppgift som ska redovisas under fredagen. Ikväll ska jag försöka påbörja flyttpackningen och sen ska jag mysa i soffan framför Greys.


Babyshower

2012-04-24 / 22:25:20

             

Igår spenderade vi kvällen med att baka rosa fluffiga maränger och rosa cupcakes till Idas överraskningsbabyshower som vi hade ikväll. Vi hade pratat med hennes Josef så han visste att vi skulle dyka upp. Fint att det faktiskt blev en sån överraskning och att Ida blev så glad. Nu är det inte länge kvar tills en liten bebis är här.


You are my sunshine

2012-04-22 / 20:26:05

Några bilder från vår fjällvistelse. Har haft det helt underbart och skrattat så magen gjort ont.

Vi är tillbaka i Sundsvall igen, i vår lägenhet som vi om en vecka ska lämna för något nytt. Fantastiskt, tråkigt, sorligt och spännande på en och samma gång. Denna vecka kommer alltså vara full med allt från packning, till en grupptenta och redovisning till andra, minst lika spännande saker. Samlade massa krafter i fjällen tillsammans med min stora familj. All kärlek till er!


A hint of mint

2012-04-17 / 20:12:00


Har velat köpa ett mintgrönt nagellack länge nu, men letade igenom några lådor hör hemma och upptäckte att jag faktiskt redan har ett. Köpte det i Kroatien förra sommaren. Perfekt!

Igår kom Robin hem från Stockholm så vi har lagat god mat och kramats massor vilket förklarar frånvaron här. Imorgon åker vi till Borgafjäll tillsammans med delar av min familj och mina kusiner, så jag är ledig resten av veckan vilket känns underbart.


Wedges

2012-04-15 / 14:27:06

Bild
Hur fina är inte dessa kilklackar. Enkla, men hur snygga som helst!

Åt hemgjord pizza till middag igår tillsammans med Johanna och Malin. Vi drack lite vin och gick sedan till Anja och Veronica och så satt vi där i ett par timmar och pratade. De andra ville gå på Invito vid midnatt, och jag som var trött och seg gick hem istället. Nu har jag spenderat några timmar på balkongen med en tidning och massa frukt. Underbart väder ute!

Just passing by

2012-04-11 / 22:32:49

Har spenderat dagen med att skriva hemtenta. Lagat köttfärssås och spagetti hemma hos Emelie och sedan promenerat nästan en mil i det gråa och trista vädret. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på soffan. Sov gott!

Vit, skir och fantastisk

2012-04-10 / 20:49:40

Bild
Vilken underbar skapelse från Acne. Denna skulle jag inte tacka nej till att bära i sommar tillsammans med sandaler och guldiga smycken.

Just have a little patience

2012-04-10 / 09:37:39

Har införskaffat en ny skinnjacka från H&M. En längre modell och lite oversize. Hur fin som helst!

Nu ska jag iväg till ett fik i stan för att försöka skriva klart hemtentan. Som tur är har jag fint sällskap.

Påskhelgen

2012-04-09 / 21:24:54

Sitter just nu med trötta ben i vår soffa i Sundsvall. Har varit ute på en riktig långpromenad tillsammans med Ida. Jag och Robin har varit och sett vår nya lägenhet i verkligheten för första gången. Den hade högt tak och världens finaste skjutdörrar.

Annars då. Jag har haft en underbar påskhelg hemma. Har ätit goda middagar och mumsigt fika med alla fina människor jag tycker om. Varit på utflykter i solen och spenderat massa tid med Mathias och Antonia. Nu är det väl dags för mig att lova att ta tag i bloggen igen, förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka snart.


Vit skinnväst

2012-04-05 / 19:44:16

Gina Tricot
Är lite sugen på denna vita skinnväst från Gina Tricot. Ser oändligt många snygga kombinationer att matcha denna med i sommar. Ska se om jag hittar den i butik så man kan prova. Helst vill jag att den ska vara lite stor så en eller två storlekar större skulle nog vara perfekt.

Vi är påväg

2012-04-04 / 11:52:36

Igår var vi på bio och såg Hunger games tillsammans med Ida och Hanna. En väldigt bra film! Nu sitter vi i bilen påväg till Åsele för några dagars ledighet. Ska dock skriva en hemtenta under dessa dagar också men det ska nog gå bra. Minns att jag låg och solade på vår brygga under påsk förra året. Hoppas på lika bra väder iår!


Trauma Treatment

2012-04-02 / 18:26:22

Ännu en favorit hårprodukt har fått ta plats i mitt badrum, Trauma Treatment från Lanza.

Har varit ledig från föreläsningar även idag så har tagit en promenad och en långlunch med några vänner. Nu sitter jag och väntar på att Robin ska kliva in genom dörren efter en vecka borta. Som jag saknar honom! Och snart är det påsk också. Jag åker hem till Åsele för goda middagar och mysiga utflykter. Vad ska ni göra?

Belgiska våfflor och solsken

2012-04-01 / 12:19:45


Igår var jag på en promenad till norra berget med Hanna och Malin. Det slutade med att vi fastnade på fiket där uppe och åt belgiska våfflor. På kvällen gick vi på Stadshuset och såg Svenska Björnstammen. Avslutade med att gå på Oscar och dansa. Nu ska jag försöka göra något åt min trötta uppsyn och gå och luncha med Hanna.