Min söndag

2010-02-28 / 20:45:31
Jag slutar jobba ett inatt, då ska jag hem och ta en varm dusch och se något dåligt tv program och hoppas på att bli trött. Konstigt nog har jag vänt på dygnet vilket inte alls är likt mig, jag är sjukt kvällstrött och har alltid varit. Idag har jag iaf sett New Moon flera månader efter alla andra. Jag blev väldigt besviken, trodde att den skulle vara jättebra. Fastnade inte ett dugg i handlingen och så jäkla cheesy med alla bara överkroppar!

Tycker föresten att ni ska bli bättre på kommentera. Skulle bli så mycket roligare då! Kom igen, skriv något kul! :)

En bal på slottet

2010-02-28 / 12:38:33
Ibland önskar jag att jag skulle få gå på en bal till. Det var ju så roligt att fixa sig, hår, smycken, klänning. Hittade klänningen jag skulle ha haft om det hade blivit en nästa gång.


Hur fin är inte denna? Jag tycker den skulle passa perfekt till bal. Kommer från Asos.com


Times up

2010-02-27 / 15:51:27

Lördagen spenderar jag på jobbet, fram till klockan 18. Det här är den första helgen av fem som jag jobbar i sträck! När jag slutar ikväll ska jag strax efter befinna mig hos mamma där vi ska äta middag. Något nytt recept med kyckling och det är ju alltid jättegott. Annars sitter jag just nu och försöker planera in en liten shoppingtur till Umeå, hoppas verkligen på nästa vecka eller veckan efter det.

Vad ska ni göra ihelgen? Ska ni ut och festa? Se melodifestivalen? Kanske äta massa gott bara?
Ha en bra helg.


26 februari

2010-02-26 / 12:16:05

Äntligen fredag igen, är verkligen skönt med helg oavsett vad man ska göra! Jag jobbar hela helgen och några timmar ikväll också. Innan det ska jag ut och äta "pitza" med pappa som han så fint skrev i ett sms.

Har spenderat morgonen med att leta efter maxiklänningar men hittar ingen som känns helt rätt. Skulle vilja ha en med mönster och en lite mer vardagsstil som är enfärgad. Gillade färgen på den här från Asos.com och jag skulle då bära den liknande som Sofi Fahrman tillsammans med skinnjacka och ett par snygga ankelboots



Bild: Sofis blogg


YSL

2010-02-25 / 21:14:57

Är nu hemma efter pump, en dusch hos mamma och ett glasswienerbröd och cola. Är så kul att träffas och hitta på något nu när det är så svårt att hinna träffas allihopa pågrund av jobb och det ena med det andra. Jag lånade parfym av mamma som hon köpte på taxfreen i Malmö. Nu är jag så sugen på att köpa en egen för den luktar så jäkla gott. Der är Yves Saint Laurents nya, Parisienne. Synd bara att den är så dyr!


Todays

2010-02-25 / 17:28:52

Såhär ser jag ut idag. Nu är jag riktigt stressad och usch vad jobbigt det är med stress. Jag ska strax på träning och sen snabbduscha innan fika med vännerna. Blusen kommer från Vero moda, jeansen från H&M och skorna från Bianco.


Härligt

2010-02-25 / 10:33:41

Igår såg vi på en film när jag hade tränat klart, en komedi som jag inte minns namnet på nu. Somnade direkt när filmen var slut, var totalt slutkörd. Idag är jag ledig så jag ska göra allt jobbigt som jag skjutit framför mig väldigt länge nu, typ läsa och gå igenom alla tråkiga papper. Men ikväll ska jag ut och fika på Kronan med tjejerna. Saknar dom alla jättemycket så det ska bli kul!



Sweet Lemon

2010-02-24 / 17:47:24
Jag läste att Body Shop släpper den nya doften på sina produkter imorgon. Sweet Lemon heter den och jag som älskar citrondofter måste såklart köpa den. Har dessutom ett presentkort där här hemma någonstans! Blir nog en tripp till Umeå snart och då ska jag även på Make up store.


Selected Femme

2010-02-24 / 14:41:10


Den här bodyn vill jag verkligen ha. Så snygg med spets till byxor eller kjol med hög midja. Dock är det lite svårt med Bh under den här och är nog inte så modig att jag vågar köra utan, haha! Finns på Bubbleroom och är från Selected Femme.

Idag jobbar jag fram till klockan 16 och sen är det bäst att åka hem och elda och laga middag. Har träning ikväll, ska köra konditionspump vilket känns kul. Hoppas på filmmys efter träningen, känner för att se en riktigt bra komedi. Har ni några tips?


My wishes

2010-02-23 / 21:25:23


Idag vill jag ha sol och värme och jag blev lite inspirerad av det. Tänk vad skönt med bruna ben och ett par slitna shorts. Bikini, solglasögon och shorts från H&M, Topp Net-a-porter

Jag hade min spakväll ikväll. Min lillebror var med och bastade och så såg vi på OS och åt glass när vi var trötta på värmen, för det var ordentligt varmt då pappa eldat i flera timmar. Ska avsluta kvällen med att lacka naglarna och bara göra ingenting. Vad ska ni göra?


Acne igen

2010-02-23 / 14:14:34

Gillar de här jeansen från Acne. Skulle vara jättefina till våren med ett par sandaler med kilklack. Färgen är väldigt somrig men jag vet inte om hålen och slitningarna är lite stora ändå då de lätt går upp och blir ännu större eftersom. Ett par ljusa jeans ska jag iallafall definitivt köpa nästa gång jag i är stan!



- 31

2010-02-23 / 11:06:49
När jag vaknade imorse var det 38 minus ute. Som tur är har det blivit lite varmare men det här är verkligen den värsta vintern jag har varit med om. Det är så jäkla kallt. Nu längtar jag galet mycket till Grekland, är verkligen synd att det är så länge kvar tills dess.


Mina planer på att gå en långpromenad känns inte så lockande längre. Så jag tror jag spenderar den här dagen med att elda i kaminen och storstäda. Det behövs nog, vi har massor med disk eftersom vår diskmaskin gått sönder.


Outfit

2010-02-22 / 21:45:40

Tänkte att även fast jag inte tog någon bild på vad jag hade för kläder på festen ihelgen så kan jag ju ändå visa vad jag hade på mig. Jag körde på svart, skinn och nitar. Jackan, linnet och armbandet kommer från H&M, Leggingsen från Nelly och ringen från Cocoo. Hade vinröda naglar till!


Ska fika lite kvällsfika nu, krypa upp i soffan och sen gå och sova tidigt. Ska bli skönt att spendera natten i en varm famn som jag är van vid.


Hemmaspa

2010-02-22 / 20:29:54


Jag blev lite förälskad i denna topp. Ser ju hur skön som helst ut och snöret i midjan gör att den får en lite gulligare look. Finns såklart på Nelly.com

Har precis kommit hem från träningen och sen har jag varit och handlat. Sitter redan och planerar min lediga kväll imorgon. Då ska jag ha en riktig spakväll med bastu, fotbad, bus och hårinpackning. Det här vädret förstör verkligen både huden och håret. Jag är så jäkla torr! Skönt ska det bli.


Bildbomb

2010-02-22 / 17:28:03
Jag har inte så mycket att dela med mig av så jag la in så många bilder jag bara orkade. Blev rätt många så jag bjuder på en riktig bildbomb. Det brukar vara kul! Festen var riktigt lyckad, så roligt med teman också. Fler såna fester tycker jag!



Nästan alla killar blev sminkade, lite rockstar sådär..













501:or

2010-02-21 / 21:23:33
Sitter just nu på jobbet, när jag slutar ikväll ska jag gå till Strandvägen och sova där. Börjar tidigt imorgon, vi har bara en bil och jag kommer inte orka gå. Så då blev det så eftersom det är så nära till jobbet därifrån! Har inte hunnit lägga ut några bilder ännu, trodde att det var typ 20 stycken men det visade sig vara 70. Jag tar det imorgonkväll istället..

Nu kan jag visa ett plagg som jag definitivt vill ha i sommar. Ett par avklippta ljusa Levis 501:or. Har letat som en galning och nu har jag hittat några på Ebay iallafall. Älskar den höga midjan!


Bild: Lookbook


Hej

2010-02-21 / 11:17:33
Har varit galet stressigt de senaste dagarna. Igår jobbade jag fram tills att jag skulle på Daniels 30 års kalas så jag packade allt och hämtade upp några vänner innan vi åkte till badhuset. Jag både badade och bastade och vid nio gick vi på kronan där det var buffe. Så mycket god mat!

Jag hade en toppenkväll och vid 2 åkte jag och Robin hem. Var glad att vi fick skjuts :) Nu ska jag bara ta en lång dusch och om jag hinner blir det några bilder här sen. För jag jobbar både ikväll och imorgon. Får se till att hinna helt enkelt.

Livet

2010-02-19 / 13:13:16

Precis en månad efter min 20:års dag, alltså idag så ska jag gå på Systembolaget för första gången. Tänkte att jag måste ju dit någon gång och för en gångs skull bete mig efter min ålder. Spännande ska det bli!

Är så otroligt mätt efter en jättestor och god räktoast på Kronan och nu väntar jag bara på min skjuts. Vad jobbigt det är att inte ha bil. Sen jag tog körkortet har jag blivit väldigt bekväm för vad jag minns så var det aldrig något problem förut.


In the heart

2010-02-18 / 23:16:17

Har precis sett klart på filmen Flirting with forty och nu ser jag fram emot fredag och helg massor. Jobbar mellan 16-03 imorgonkväll så under dagen ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt. Ska bland annat gå och låna lite nya böcker och luncha på kronan med min mamma och moster.

Tänkte sluta fundera på saker som håller mig vaken och försöka sova. Jag har varit alldeles för långt borta i tankarna på sistone. Puss på er och sov gott!


Topshop

2010-02-18 / 17:31:15
Topshops skor är verkligen så fina. Jag skulle beställa de andra skorna som jag visat här, hade bestämt för de bruna. Men nu gick jag in och hittade dessa kilklackar bland nyheterna. Så galet snygga! Nu har jag lite beslutsångest.



Kanske världens värsta..

2010-02-18 / 15:38:24
..slut på eftermiddagen. Jag sitter här och är livrädd! Känner mig samtidigt så jäkla löjlig men jag rår inte för det. Åkte till Timra efter jobbet och hjälpte pappa ta kort på ett hus som jag lovade att skicka till en av deras kunder. När jag sitter här i vardagsrummet och lägger in dem på dator så ser jag något i ögonvrån. När jag tittar dit är det en liten MUS (!!!) som kryper omkring på golvet. Jag flög upp ur soffan och min första spontana reaktion var att börja stortjuta. Jag vill inte ha en mus som kryper omkring här hemma. Ringde till Robin i panik och han kan ju inte komma hem förns efter 4 då han slutat. Nu sitter jag här och är livrädd för att den ska dyka upp igen. Får rysningar när jag tänker på att den är här någonstans. Tur att den är lika rädd för mig..

Ruby lookbook

2010-02-18 / 09:16:48
Godmorgon alla fina. Jag har lite bråttom nu, ska till jobbet om en halvtimme och har inte gjort något av det jag ska göra ännu. Men jag hoppas att ni får en bra dag!

Här kommer några bilder från Ruby lookbook och jag tycker allt är underbart. Vad tycker ni?



Love to love you

2010-02-17 / 18:01:42
Har spenderat tiden efter middagen i soffan framför tv:n med min Cosmo. Läste ett tips jag tänkte testa, nämligen att använda olivolja i håret för att få det mjukt och lent igen. Min hårinpackning är precis slut så det är ju värt ett försök. När jag åker till stan ska jag dock lägga ett par extra slantar på denna inpackning från Kérastase som jag hört så mycket bra om.


´


Jobb

2010-02-17 / 11:51:25
Idag jobbar jag fram till klockan 16 och sen jobbar jag även resten av dagarna den här veckan. Så onsdagen spenderar jag hos Peter och sen har jag lovat mamma att hjälpa henne med en present till Antonia som snart fyller år. Ikväll är det min andra gång på Konditionspump passet och jag är verkligen taggad! Min kropp har börjat vänja sig vid att ha träningsvärk nästan alla dagar i veckan.

Ikväll funderar jag även på att lägga en beställning hos H&M. En fin bikini och två par shorts har jag hittat. Det påminner mig om det här kollaget jag gjorde för en vecka sedan men som jag aldrig publicerat.



Vardagsstil

2010-02-16 / 20:56:09
Jag har spenderat de senaste timmarna på Storgatan hos Terese där vi sett på tv och pratat lite och innan det var vi ute på en promenad. Riktigt skönt!

Det blev bara slams när jag skulle ta dagens idag. Robin blir på sånt humör ibland att han vill få mig att tokskratta och jag ser bara helt galen ut. Idag har jag på mig en riktigt skön vardagsoutfit. Topp från Vero Moda, sjal från H&M Organic Cotton, jeansleggings från Zoul och uggliknande skor från Ellos.


Acne

2010-02-16 / 17:05:29
Jag älskar Acnes kläder men äger inte ett enda plagg hittills. Jag stod och tittade på denna topp på Åhléns City i Malmö men lämnade den sedan där. Nu finns den på Bubbleroom. Jag tycker det är den perfekta bastoppen och tyget är alldeles mjukt och skönt. Det kanske är värt att lägga några extra kronor på kvalite och ett basplagg som inte blir nopprigt efter någon tvätt?



Fettisdag

2010-02-16 / 13:36:30
Har precis kommit hem och lagt mig i soffan med laptopen. Ska läsa ett par rader i min bok som jag totalt fastnat i. Ikväll måste jag åka och köpa en semla eller två, det är ju trots allt Fettisdagen. Mitt nyttiga liv fungerar ändå inte så bra, igår åt jag glass till lunch!






Idag

2010-02-15 / 17:19:10



Idag har jag på mig  puderrosa topp med puffärmar från H&M, kjol från Åhlens, bältet är mammas gamla och ringen kommer från Cocoo. Nu ska jag se Greys och hoppas på att tvätten hinner torka lagom till träningen.


Dagen

2010-02-15 / 15:49:38

Har varit så duktig och städat nästan hela dagen. Blev så glad då det knackade på dörren och Terese kom på besök. Väldigt roligt med sällskap! Annars har jag läst nya Elle och organiserat bland mina kläder. Lovar att det kommer upp en dagens senare för en gångs skull. Ska skärpa mig nu, promise.



15:e februari

2010-02-15 / 11:50:00

Ännu en ny vecka har börjat och jag ser fram emot den. Har bokat in massa roliga träningspass och till helgen ska vi på Daniels 30 års kalas. Temat är rock så jag måste kolla bland alla mina kläder om jag har något att ha på mig. Tycker Kristin Cavallaris outfit var himla fin och dessutom rockig. Hittar kanske ett par plagg i garderoben som liknar dem hon har på bilden. Blir nog toppen!


Så trött

2010-02-14 / 17:01:59
Vaknade just innan sex imorse, klev upp och åt frukost som en jäkla zombie. Åkte på jobbet och var där ett par timmar. Halv ett var jag redo för en skoterutflykt med pappa, mathias och robin. Vi åkte till Offerhällan och grillade och fick upp värmen lite sen skoterturen. Blev där ett par timmar och nu väl hemma i soffan är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst. Bäst att jag gör i ordning mig för middagen innan det händer.

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag och gör något lite extra för dem ni älskar.

Gårdagens

2010-02-13 / 11:55:08

Igår spenderade jag kvällen ensam. Konstigt kändes det, speciellt för att vara en fredagkväll. Såg en jättedålig norsk skräckis. Död snö hette den. Den var så dålig att den blev rolig! Nu laddar jag inför jobb, börjar mitt i dagen jobbar hela kvällen. Börjar även 7 imorgon så vi firade lite alla hjärtans dag idag istället. Blev överraskad med frukost på sängen. Mysigt!


Fick en bild igår på vad jag hade på mig. Rätt dålig kvalite men man ser ju iallafall. Jeans från H&M, topp med spets från T store, Kavaj Topshop och örhängen från Gina Tricot.


Ash

2010-02-12 / 12:33:49

Hittade massor med snygga skor från märket Ash. Blev kär i dessa två par som båda skulle vara fina till en vit sommarklänning och en jeansjacka. Tyvärr var de jättedyra så jag hoppas på att hitta några liknande till våren :)



Pump

2010-02-11 / 19:35:47
Jag var helt slut på efter jobbet men nu efter ett träningspass är jag istället helt slut på i musklerna men desto piggare i huvudet. Vilken energikick det är att träna och dessutom sover man så jäkla mycket bättre på nätterna.

Imorgon är det fredag och ännu en jobbhelg drar igång vilket känns kul. Sen är det alla hjärtans dag på söndag. Den dagen är ju lite extra speciell för oss även fast vi egentligen inte brukar bry oss speciellt mycket om den ändå, haha. Det blir väl något gott framför en film och så middag med min familj i varje fall.


Madonna

2010-02-11 / 07:00:11
Måste visa upp de snygga topparna som Nelly har fått in innan jag åker till jobbet. De passar fint som miniklänning också om du har en liten kjol eller ett par shorts under. Jag gillar nog den i mitten, svarta med Madonna på mest. Massa annat fint har de också fått in som ni ser. Klicka på bilden för att komma till Nelly.


Puss på er och ha en bra dag



Ringar

2010-02-10 / 17:54:58

Har redan bytt om till träningskläder, ser fram emot att testa Konditionspump ikväll som Evelyn håller i. På min lediga dag har jag nämligen varit ute och promenerat, två gånger. Skottat hela gården trots att det egentligen inte behövdes, lagat massa mat till middag och lunchlådor. Blir så jäkla rastlös, speciellt när alla andra jobbar.

Tänkte visa er mina favoritringar just nu. Har totalt snöat in på att ha ringar fulla händerna. Så mina tre favoriter just nu går i silver. Den turkosa kommer från Cocoo.se och kommer nog vara fin till en solbränna, likaså den stora silverringen. Den tredje från vänster kommer från Gina Tricot.


10:e

2010-02-10 / 13:28:08

Jag har precis varit ute på en promenad i solen. Tog en bild när jag kom in för att kinderna var så fint rosiga, men det syns ju inte alls. Haha! Jag ska byta kläder nu, från myskläder till något annat. Man får passa på när man är ledig och kan vara lite finklädd.




Fancy Love

2010-02-10 / 12:12:43

Jag hittade den här parfymen i Sthlm men köpte den aldrig. Den luktar verkligen supergott så nu ångrar jag mig lite. Det får bli nästa gång jag åker till Umeå om den finns där. Fancy Love av Jessica Simpson.


Tisdagen

2010-02-09 / 17:30:31

Har haft en fin dag i Lycksele med alla underbara barn omkring mig. Känns så bra att få lära sig nya saker, lära känna nya människor och allt annat roligt. Dock sov jag så dåligt inatt så nu är jag supertrött. Var så jäkla arg igår innan jag somnade, skakade i hela kroppen. Jag drömde om Joel Kinnaman iallafall så jag vaknade på lite bättre humör, haha.

Kvällen ska jag spendera hemma. Hade tänkt gå på spinning egentligen men har verkligen ingen ork. Blir en bok, ett bra program på tv och något gott att äta.




Puh

2010-02-08 / 21:46:04
Så skönt med träning och en lång varm dusch sen. Imorgon ska jag till Lycksele med jobbet, till Johan Skyttes för andra gången. Blir alltid lite nervös men det är ju inte till någon nytta egentligen. Blir borta hela dagen så vi hörs imorgonkväll igen.

Jag vill snart till Umeå så jag kan gå till Make up Store för att använda mina presentkort. Såg att deras nya kollektion 5ifties kommer ut nästa snart. Kan ju vara kul att se vad den innehåller också. Plus att jag behöver en ny foundation..



Glamourmåndag

2010-02-08 / 16:50:36

Ikväll börjar Glamourama på Tv3 play klockan 18. Det måste jag se, läser ju alla tjejernas bloggar så det ska bli kul. Sen ska jag på träning klockan 19. Core och kondition för första gången i år. Nu kan jag ju inte alls det nya programmet och risken finns att jag kommer se rätt rolig ut. Men då får jag ju skratta lite också.


Lunchtime.

2010-02-08 / 11:34:28

Såg denna klänning i ett modereportage i Cosmopolitan eller kanske Elle. Minns inte riktigt, bara att jag fastnade för den. Är så fint med överdelen som är täckt av små och stora pärlor. Hittade den på Nelly nyss och jag skulle gärna ha den i min garderob om det inte vore för priset. Den kommer från One Teaspoon och kostar 1799:-

 


Distance

2010-02-07 / 23:27:08

Jag känner mig så jäkla deppig ikväll. Kan inte sätta fingret på vad det är men förmodligen en blandning av lite allt möjligt. Kan aldrig sova när jag har den här känslan i magen. Är ledsen över allt det som aldrig händer trots att jag vill. Jag vet inte vad som stoppar mig, jag är ju inte rädd. Jag kan ta hand om mig själv.

Sen läser jag fina mail från viktiga människor som är långt ifrån mig. Blir så glad i magen och sen lite sorgsen för  jag saknar så enormt mycket. Jag träffade Jenny och Elin under en så konstig period i mitt liv. Allt var upp och ned och bakåfram. Nu känns det som att de vet typ allt om mig, vi är så olika men ändå så lika. Hur det än är och även om de skulle befinna sig tusen mil bort föralltid så skulle de ändå vara två av de människorna i mitt liv som spelat störst roll.


Pictures

2010-02-07 / 22:14:56

Jag har kämpat med att lägga ut några bilder nu. Men blogg.se vill inte riktigt samarbeta, så det får bli några stycken bara för nu orkar jag inte mer, haha! Idag har jag varit ute på en skoterutflykt, grillat korv och suttit i solen och ikväll har jag varit på bio med mamma och några av hennes vänner. Luftslottet som sprängdes. Tyckte filmen var rätt bra, blev så glad över hur allt slutade.








Underbara vänner

2010-02-07 / 11:33:03
Igår såg jag på när Robin och hans lag spelade hockey. Tyvärr förlorade det och hela jag var som en ispinne när jag åkte hem.

Tog en väldigt lång dusch för att tina upp och sen så ringde Robin och sa att de skulle hämta upp mig här hemma och jag skulle vara klar om tio minuter. Än fast jag haft det på känn att det varit en överraskning på gång så blev jag ändå väldigt glad när mina vänner hade fixat så vi åt middag tillsammans och sedan en helkväll med bastu, bad och massa gott att äta. Det visade sig också att de planerat att fira min 20:års dag varje helg sedan dess, men att jag hade antingen jobbat eller varit borta.

Jag får se om Terese lägger upp några bilder sen får jag sno några av henne :) Är så glad att jag har er, att ni alltid visar att ni bryr er om mig, fixar saker för min skull och för att göra mig glad och bara finns där.

Fredagsmys

2010-02-05 / 13:19:42

Det är alltid så skönt när helgen är här. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt. Ibland känner jag mig så gammal. Som när Sannas pappa hade frågat henne om inte jag och hon skulle få pensionärsrabatt när vi åkte någonstans! Börjar alltid skratta när jag tänker på när vi var på festival och höll på att dö av allt oväsen. Man kunde ju fan inte sova. Haha.

Jag ska snart byta om till träningskläder och ta en promenad innan jag ska på Bodypump. Första gången sedan juluppehållet. Ska bli kul att se om jag har någon styrka kvar mina muskler överhuvudtaget.



Powerwalk

2010-02-04 / 21:22:36

Åkte och handlade lite mat inför helgen och sen vidare sedan till min bästa vän. Vi tog en lång promenad runt Söråsele i ett väldigt tempo. Det blir så mycket roligare att gå när man har sällskap. Sanningen är att jag nästan aldrig skulle ta mig ut på promenader om jag inte hade någon att gå med, det är ju så jäkla trist. 

Det är CSI på tv nu, det måste jag se. Sen är jag så pass trött att jag tror det blir en tidig kväll. Puss och godnatt på er.  


Vårtrender

2010-02-04 / 21:08:07


Bilden här ovan innehåller de flesta vårtrenderna. De vårtrender jag gillar mest är pastell och nudefärgade plagg, jeans i alla former och smaragdgrön som jag sett på massvis med plagg. Supersnygg färg! Kilklackar vill jag också ha i vår. Kommer nog komma in en massa fina i butikerna.


Torsdag

2010-02-04 / 15:32:41
Jag var precis varit ute och skottat lite snö. Känner mig verkligen trött på vintern. Om vi inte får en riktigt fin sommar nu när det varit kallt så länge blir jag tokig. Jag spanar på bikinis och sommarkläder och drömmer mig bort lite. Tänkte att jag kanske kunde åka ned till Malmö i vår igen och kolla in Hannas nya lägenhet. Där är det ju så mycket varmare på våren än här.

Tänker lägga mig i soffan och bara slappa nu, läsa en bok och absolut ingenting annat.



 


Life

2010-02-03 / 20:59:05



Är så otroligt less på min tillvaro just nu. Känns som att allt går för mycket på rutin, som att jag måste ta chansen snart att göra något av mina drömmar för här vill jag inte vara speciellt länge till. Har insett att jag har så otroligt många människor att falla tillbaka på om saker går åt helvete. Ett så otroligt starkt stöd om livet trots allt väljer att trycka ned mig. Hur underbart är inte det att veta att jag aldrig är ensam.

Kvällen har varit trevlig då jag simmat med mamma, varit på möte med jobbet och lämnat min lillebrors födelsedagspresent i efterskott. Just nu är jag helt utmattad, men det är en så härlig känsla. Ska kolla på flyg till Spanien också, men Jenny och Elin. Ska vi ses i Valencia eller Palma. Jag förstår ingenting!!!?


Crazy

2010-02-03 / 11:14:29

Redan onsdag och jag är hemma och äter lunch, är lite stressad då jag måste iväg snart igen. Har planerat att simma ikväll, står inte ut en dag till utan träning. Blir galen på det och dessutom stressar jag mig själv tokig nu. Blir både sur och irriterad, mest på mig själv. Men nu är det dags att göra något åt saken. Äntligen.

Här kommer två bilder på min nya kavaj från Topshop. Den har axelvaddar,trekvartsärm och är en lite kortare modell. Mer som en blazer egentligen. Fin är den då på även om det inte ser så mycket ut för världen på galgen.



Jeans och lack

2010-02-02 / 16:37:15

Idag ser jag ut såhär. Ljus jeansskjorta från GT, Leggings från Rare Fashion, Stövlar från Bianco och halsband från H&M. Tycker det passar både till vardags och till fest.


Skor!!

2010-02-02 / 15:37:11

De här skorna måste jag definitivt i sommar. Vill så gärna ha ett par kilklackar och de här var så himla fina. Speciellt då jag gillar gladiatorstilen också. Nu kan jag bara inte bestämma vilken färg som är finast. De mörkbruna (som ser svarta ut på bild) eller de petrolblåa. Vilka tycker ni var finast?






Godmorgon

2010-02-02 / 10:54:14

Jag ska iväg till mamma strax och äta lunch. Har blivit så förkyld de senaste dagarna vilket känns så jäkla jobbigt då jag hade tänkt dra igång med träningen den här veckan. Det får bli någon dag framöver istället så jag håller tummarna för att det går över snabbt. Hinner lägga upp ett par bilder från Sthm nu innan dagen startar för min del. 





Tunika

2010-02-01 / 20:28:27

Jag köpte denna tunika på Vero Moda i Sthlm. Gillade färgerna väldigt mycket. Använde den på lördagskvällen när vi var ute och åt middag på en kinesisk restaurang där det fanns buffe med mongolisk mat. Hur gott som helst var det! Jag tog även några outfit bilder på hotellet men som ni ser är de väldigt suddiga. Tror jag måste ha haft någon konstig inställning på kameran.




Skönhet

2010-02-01 / 18:42:48

Här kommer en bild på min nya neccessär från Kicks, min nya foundationborste för flytande foundation och hudkrämen Aqua Fushion från Lancome som jag köpte på taxfreen i Malmö. Är supernöjd med alltihopa!


Måndag

2010-02-01 / 17:30:01

När jag vaknade innan jobbet imorse hade vi 9 grader inomhus. Just nu sitter jag med mössa och massvis med kläder. Har iallafall jobbat mellan 8-16 idag och varit på riktigt bra humör tills nu då allt vände. Hatar hur livet vänder allt upp och ned ibland. Känns lite som att jag vetat så länge vad som skulle kunna hända och kanske trodde jag att jag var förberedd. Men ändå svider det i hjärtat nu när allt är svart på vitt och jag kan inte hjälpa att jag trots allt blir ledsen.

Vet att bloggen går lite på sparlåga, men sista tiden har varit så stressig. Lovar att jag visar några bilder senare och självklart mina nya kläder och annat som jag shoppat. Tills dess får ni lyssna på den låter som jag spelar på repeat just nu. Brick by boring brick med Paramore