Bye Bye redhead

2011-01-31 / 21:25:08


Imorgon ser jag kanske lite annorlunda ut, är beredd att säga hejdå till mitt röda hår nu. Vi får se hur det går..


Braids

2011-01-31 / 11:57:06

Bild: Fashiontoast. I vår och sommar tänker jag ha flätor av olika slag, inbakade, fästa uppe på huvudet, flätor i luggen osv. Så himla snyggt det är!

 

Sitter på skolan med min trycksak i Indesign. Hoppas på att den kommer bli fin och att jag får lite kreativa ideer snart. Nu ska jag gå och luncha med tjejerna och ikväll blir det träning. Can't wait!


Söndagsmys

2011-01-30 / 16:07:32


Igår förfestade vi på köpmans och sedan gick vi på Allstar och dansade. Avslutade kvällen med makaroner och kyckling och somnade sedan direkt. Var inte så kul att vakna imorse med linserna i, gårdagens smink och dessutom med alla kläder på.

Smsade med Frida imorse och det slutade med att jag mötte upp tre tappra själar på Cafe Charm för en "fira att vi inte är bakis brunch". Blev kvar där i två timmar. Riktigt söndagsmys! Nu ska jag se Sex and the city och äta godis. Vad gör ni idag?


Set the fire to the third bar

2011-01-29 / 17:46:04



Har precis gjort mig redo för kvällen, som ni ser får linnet från Monki agera klänning ikväll. Har min tubkjol från GT under så då passar den fint som klänning.

Det blåser så mycket ute idag, så gruvar mig lite för att gå ut. Har varit en stund på stan idag och kollat efter ett par shorts på Cubus, tyvärr hade de inte fått in dem ännu. Gick sedan och tränade på Ego. Känns så skönt i kroppen efteråt. Nu ska jag gå förbi Frendo och köpa lite chips, sen blir det utgång..


Winters bone

2011-01-28 / 18:14:04


Såhär ser jag ut ikväll, topp från Urban Outfitters och Boots från Scorett.

Jag har varit rekordsnabb på att fixa mig. 20 minuter med dusch och allt. Är lite impad av mig själv! Men nu är jag stressad och ska springa till Köpmans för tacosmiddag.


Hjärtat sitter utanpå

2011-01-28 / 12:43:58
Idag har jag långdag på uni, 9.15 - 17.00. Föreläsning, utdelning av en uppgift och sedan kommer jag sitta hela eftermiddagen med en övning i Indesign. Har iallafall en rolig helg att se fram emot. Helgen börjar med fredagsmiddag hos Maria, sedan ska jag, Frida, Johanna och Maria gå på bio och se Winters bone. Imorgon ska vi ut och dansa. Kommer bli en toppenhelg och jag längtar redan nu till nästa. Jag saknar mitt hjärta.

Ha en fin fredag allihopa!

Plexiglas

2011-01-27 / 16:06:09



Min tidningshållare i plast från Åhléns.
Den passar väldigt bra i mitt stora fönster. Just nu pryder Helena Seger framsidan och tidningarna blir verkligen en fin inredningsdetalj. Framöver kommer jag få nya Elle hem i brevlådan varje månad, då har jag alltid ett fint omslag att pryda mitt fönster med.


Beiga chinos

2011-01-27 / 11:44:46



Här har ni mina nya chinos från Bik bok. Kommer passa bra i sommar och eftersom de är ankelkorta är de fina till högklackat.

Hade en mysig kväll på Invito igår, fick en goodiebag med allt möjligt roligt i. Mascara, läppglans, massa prover os.v. Började få huvudvärk och frossa efter några timmar så jag gick hem, tog en alvedon och idag mår jag mycket bättre.


En famn för mig

2011-01-26 / 17:59:40


 Ikväll har jag på mig mina nya jeans och toppen från Monki.

Ska strax möta upp Frida & Ida på stan. Tror det kommer bli en rolig kväll på Invito, men det blir nog inte mer än en drink för min del. Hoppas att ni får en trevlig kväll!


Monki sale

2011-01-26 / 14:06:53



Jag fyndade en del plagg på Monkis rea och ett par jeans som nyss hade kommit in. Linnet har jag skrivit och förut. Nu fick det för 80 kronor och en långkjol i svart transparant tyg för samma pris. Köpte linnet i Large för det kommer vara superfint som klänning i sommar också. Jeansen är redan mina favoriter, höga i midjan och sitter som ett andra skinn.

Dessutom har jag köpt ett bar beiga chinos med brunt bälte på Bik bok. De liknar mina marinblåa från Zara. Ska fota och visa er senare..


Leave the light on

2011-01-26 / 10:30:53


Bild: Styleroom.se
Denna Kartell lampa är högst upp på min önskelista när det gäller inredning. Tycker den är otroligt fin. Gillar den på bilden bäst men den finns även i guld, svart och krom.

Idag är jag hemma och läser eftersom jag inte har något schemalagt. En promenad i solen ska jag försöka hinna med och ikväll ska jag på Minks after school på Invito tillsammans med Frida och Ida. Det ska bli roligt!


It takes two

2011-01-25 / 20:11:32



De här två necessärerna fick jag i födelsedagspresent. Den stora är perfekt för alla flaskor då den har små fack, dessutom kan man hänga upp den. Den lilla matchar så fint och rymmer allt smink som jag har till vardags.


Jeans och flätade detaljer

2011-01-25 / 12:59:17

Fantastisk klänning från Acne. Älskar den flätade ryggen. Skulle mer än gärna bära denna i sommar!

 

Sitter på uni med Ida och redigerar annonser. Vi har gjort en annons klar och ska strax börja med nästa. Antar att den kommer vara lite svårare, så jag blir nog kvar här några timmar till idag. Senare ikväll ska jag på ett spinningpass, är så laddad för träning nu. När det kommer till träning är det allt eller inget när det gäller mig.


But words will never hurt me

2011-01-24 / 14:23:29



Lyxade till det med sushi idag. Älskar sushi! Laxen är så god, och allt annat för den delen.

Är så skönt att vara lite ledig mitt i veckan och därför ska jag bara krypa ned i sängen nu och se en film innan Bodypump klockan 16.30.


Sticks and stones may break my bones

2011-01-23 / 18:50:38


Idag har jag på mig linne från Acne, byxor från H&M och kilklackar från Nilsons.

Är ledig från föreläsningar och lektioner i redigering idag så ska försöka läsa lite istället. Men först ska jag ta en promenad upp på stan och handla mat så jag slipper släpa hem en tung kasse efter träningen senare ikväll.


Earcuff

2011-01-23 / 17:30:33


Bild: Fashiontoast
Jag älskar örhänget på bilden, en s.k earcuff. Ska försöka hitta en liknande, eller en med kedja ned till örsnibben. Tycker det är fantastiskt fint. Vet att Glitter har sådana så får titta in där i veckan!


En söndagsmorgon

2011-01-23 / 11:48:03


Hade en toppenkväll igår. Var kul att se på hockey, trots att Timrå förlorade matchen. Vi åkte sedan till Allstar där vi åt middag. Fick ett presentkort från tjejerna på Saxokam där jag klipper mig. Blev så väldigt glad. Tack!

Idag ska jag tvätta, gå och träna en stund och sedan funderar jag på bio ikväll. Vill se Svinalängorna som jag hört så mycket om.


Fire red

2011-01-22 / 14:37:46


Har precis gjort mig klar för kvällen. Svårt att klä sig för hockey och middag på en gång. Blev jeans, Acne tee och en kavaj. Och så massa varma kläder på det! Har hunnit med att sola idag och köpt lite godis nere på Time. Snart kommer Malin och hämtar upp mig. Ha en fin kväll allihopa!


Photo finish

2011-01-21 / 19:42:22



Bestämde mig tillslut för att köra på samma primer som vanligt. Smashbox Photo Finish, valde den med SPF 15.

Efter träningen och en lång varm dusch ska jag lägga mig i sängen och se på en film. Imorgon ska jag och några av mina vänner gå ut och äta middag för att fira min födelsedag lite i efterskott. Ett lugnt firande med god mat och goda vänner. Malin har dessutom varit såå snäll och fixat biljetter till Timrå - Modo matchen i Eon Arena imorgon så innan middagen ska jag, Malin och Maria dit och sedan möter vi upp resten av gänget på Allstar. Ser fram emot morgondagen!


Klumpiga träklackar

2011-01-21 / 12:07:20


I vår och sommar vill jag bära klumpiga träklackar. Gillar dessa skor i brunt från Topshop, men allra helst vill jag ha Jeffrey Campells Lita i svart!

Ska strax gå på föreläsningen vi har idag, den är bara två timmar så det blir en kort dag. Måste upp på stan sedan, köpa lite mat och ta av en till länk på min klocka. Sedan har jag spinning klockan 16.30. Får se vad kvällen har att erbjuda, men vill helst bara se en film och vila upp mig.


Min nya kärlek

2011-01-20 / 16:16:13


Här är min nya klocka.
 Precis en sådan jag ville ha från CK. Klassisk och stilren med vit urtavla! Kommer använda den här varje dag framöver. Älskar den, och den matchar så fint med min ring från Thomas Sabo!


Warm me up and breathe me

2011-01-20 / 13:54:30


Mina marinblåa chinos från Zara fick åka på idag tillsammans med boots från Nilsons, topp från Monki och halsband från Efva Attling.


Nytt till hemmet

2011-01-20 / 10:30:00



Här är korgen jag köpte till hallen igår. Lagom stor med handtag på sidorna. 129 :- på Åhléns.

Tog sovmorgon idag, var otroligt skönt. Är ledig hela dagen så ska gå och kolla på klockor, sedan läsa lite kurslitteratur och gå och träna. Vad gör ni idag?


Ignite the light and let it shine

2011-01-19 / 21:10:59


Idag såg jag ut såhär, världens sämsta bild. Men orkade inte fota mer, är otroligt trött. Har på mig linne från Monki och mitt stora halsband från H&M.

Har haft en underbar födelsedag. Fikade massor tillsammans med mina kära. Vi gick sedan på stan och shoppade lite tillsammans. Jag hittade äntligen en korg till mina halsdukar. Vi avslutade dagen med middag på Allstar. Supergott. Fick även massor av fina presenter, bland annat en stor fin neccessär och ett presentkort på Kent så jag äntligen kan köpa mig en klocka. Får se om det blir en från CK eller om det blir någon annan..


Happy 21

2011-01-18 / 22:35:06


Det här fina kortet låg i min brevlåda igår. Blev väldigt glad. Tack!

Idag fyller jag 21. Tyckte nyss att jag fyllde 18, men uppenbarligen var det ett tag sedan. Ska på redigeringslektionen som börjar 9.15 och sedan kommer min familj och träffar mig senare under dagen. Vi ska äta tårta, äta middag ute och bara mysa.


Neon

2011-01-18 / 19:31:22



En av vårens trender är just starka färger. Jag gillar färgstarka detaljer så den här ska jag bära i sommar under toppar och linnen!

Efter första lektionen i redigering tyckte jag, Ida och Ida att vi var värda lite shopping på Birsta. Vi tog bussen dit, åt middag på Ikea och shoppade lite. När jag kom hem för en stund sedan var jag otroligt trött, men hittade en överraskning i min brevlåda från underbara vänner vilket gjorde mig på bättre humör. Jag älskar er!


Dark red

2011-01-17 / 19:23:03

Köpte denna läppenna igår. Russian, en mörkt röd färg. Väldigt snyggt tycker jag! Ska inviga den imorgon.

 

Sitter just nu med redigering på Typografi och form. Synd att jag inte kan något om redigering sedan innan, med det ska bli kul att lära sig grunderna!  Längtar otroligt mycket tills imorgon när mina föräldrar, min lillebror och Robin kommer hit. Mys!


Work it out

2011-01-17 / 19:18:29


Sprang omkring på stan en stund idag men tror att jag ska åka ut till Birsta imorgon efter skolan istället. Såg ett par supersöta örhängen på Gina Tricot men köpte dem inte. Ångrar mig lite nu. Sedan åt jag hos Maria och jag har även hunnit vara på mördarpasset, Bodypump. Köpte mitt träningskort idag så nu laddar jag inför en vår fylld med träning.


Hot Pink

2011-01-17 / 11:07:10


Jag suktar efter en läppenna från Make Up Store. Vill få det där fina matta resultatet istället för glans. Gillar färgerna Russian & Hot Pink.

Är som sagt ledig idag, ska strax iväg på stan och spana lite i butikerna där. Sedan ska jag på Ego och köpa träningskort. Är peppad på att köra igång nu och det blir nog Bodypump ikväll. Hoppas på att inte få lika ont i kroppen den här gången haha.


Heels

2011-01-16 / 15:29:36


Bild. Dessa kilklackar från Scorett vill jag ha i sommar. Tycker de är så fina!

Hade en jätterolig kväll tillsammans med Malin, Hanna, Johanna, Maria och Martina igår. Vi lekte land och stad och "Med andra ord" innan vi tog en taxi till Stadshuset. Vi orkade dock inte stå i kö där utan gick vidare till Oscars där vi spenderade resten av kvällen. Jag och Hanna var trötta vid halv 3 och följdes på vägen hem. Nu är jag ledig två dagar innan vårterminen drar igång. Ser fram emot den massor, grafiska kurser och allra mest till Communicare.


Oh so happy

2011-01-15 / 18:39:15


Tentan är gjord. Ångesten har släppt. Jag är redo för kvällen nu, tjejerna kommer hit vid 19 och ikväll ska vi ut på Stadshuset. Jag har på mig mammas virkade tunika och mitt halsband från H&M.


Mönstermix

2011-01-14 / 23:18:28


Linne och kofta från Bik bok. Linnet kostar 129 :- och finns i flera färger. Ska försöka få tag på det gråa! Gillar att det är magkort och ringat i ryggen.

Har tentapluggat mellan 9-17 idag, lagat kyckling, klyftpotatis och rotfrukter i ugnen tillsammans med Maria till middag. Pluggat lite till. Nu får det vara nog, bära eller brista. Imorgon skriver jag mellan 9-13. Wish me luck!


Sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få

2011-01-13 / 20:49:19


Bild: Weheartit


Are we there yet?

2011-01-13 / 19:12:15


Har pluggat tills hjärnan blev helt mosig idag. Vi satt några stycken tillsammans och diskuterade. Tog mysiga fikapauser, läste som galningar och lärde oss (förhoppningsvis!!) något. Träna har jag också hunnit med. Vi gick på box challange och core idag. Sedan promenerade jag och Hanna hem i kylan. Är så kallt här i Sundsvall! Nu blir det pestopasta med lax, mums! Vad gör ni ikväll?


Två favoriter

2011-01-12 / 23:11:03


Här är två av mina favoriter från H&M:s vårkollektion.
Kavajen ska jag se om jag kan hitta i butik! Älskar både färgen och modellen. Linnet tänker jag mig till mina svarta kostymbyxor med hög midja. Tror att det skulle bli fint!


Easytone

2011-01-12 / 19:01:05


Här är en tidig födelsedagspresent från mina föräldrar. Har velat ha nya walkingskor rätt länge så jag är supernöjd.

Idag har jag varit effektiv. Pluggat på skolan mellan 10-15, gick till gymmet tillsammans med Hanna, Maria och Johanna efter det. Vi gick på ett step pass, och så bokade vi in boxning tills imorgon. Skönt att göra små avbrott i tentaplugget. Ska ligga framför tv:n nu tills jag får dåligt samvete och fortsätter läsa.


Something new

2011-01-11 / 15:36:49



Fick lätt panik framför spegeln imorse, min hud var kaos. Har använt dåliga produkter och min hud är för känslig helt enkelt. Bestämde mig att parfymen som jag tänkte köpa på Kicks får vänta. Köpte ansiktskräm istället. Biotherm Aquasource och Repair nuit. Hoppas att min hud återhämtar sig lite med hjälp av dessa.

Sen har jag även en ny design. Nytt år, ny design. Vad tycker ni? Jag tycker det blev väldigt bra!


We are shining bright

2011-01-11 / 10:30:59

Jag vaknade imorse och hade ont i precis hela kroppen. Var på det jobbigaste bodypump passet någonsin igår och varenda muskel i min kropp ömmar. Kunde knappt lyfta armarna ovanför huvudet igår och mina ben skakade. Någon som har ett bra tips på hur man lindrar träningsvärk? Extrem sådan! Jag ska ändå iväg på ännu ett pass alldeles strax, men det blir mer konditionsträning idag.

Fick föresten veta att min familj kommer hit bara för att äta middag tillsammans med mig på min födelsedag nästa vecka. Att de kör 6 timmar för det gör mig alldeles varm i hjärtat ♥


Shoe love

2011-01-10 / 21:43:20


Dessa hade jag gärna haft i min skosamling. Tror att de kan vara fina i sommar också till jeansshorts, t-shirt och kavaj. De finns att köpa på Topshop och finns även i brunt!


Laugh until we think we'll die

2011-01-10 / 10:47:29


Då var redovisningen över. Känns skönt att ha lämnat in allt nu och bara kunna fokusera på tentan. Inte för att jag är speciellt laddad för en vecka med stenhårt tentaplugg men det går alltid på något vis. På lördag är det över och det blir tentafest. Just nu sitter jag och läser om Eling Klings samarbete med H&M, spännande! Dessutom ska jag gå en sväng på Kicks och köpa en ny ansiktscreme. Sen börjar veckans plugg..


Bik bok spring collection 2011

2011-01-09 / 23:07:26



Läste på Sannas blogg om Bik Bok och deras vårkollektion. Var tvungen att gå in och spana i den på hemsidan och jag älskar allt. Byxorna, jumpsuiten, shortsen och topparna. Hur fint som helst!


Am I free or am I tied up

2011-01-09 / 17:18:20


Idag har jag på mig det här. Mina kära skinnbyxor och stickade magtröja från H&M.

Har varit på Barista i några timmar, ätit kycklingsallad och druckit blåbärssmoothie. Imorgon är det dags för redovisning. Gick på Ego efteråt och vi bokade in oss på två träningspass, på måndag och tisdag. De har gratis träningsvecka och jag är sugen på att prova ett nytt gym den här terminen!


Summer glow

2011-01-08 / 21:29:33


En lång dusch och lite brun utan sol senare och jag är människa igen.

Har spenderat 9 timmar på skolan, effektivt analyserat reklam och plockat den i små små bitar. Vi beställde mat på mat24.se till middag och fick lite energi till att orka lite till. Nu är vi äntligen klara! Imorgon blir en mindre stressig dag. Ska fika på Barista tillsammans med Johanna, Malin och Maria. Vad gör ni ihelgen?


Akryl

2011-01-07 / 21:33:22


Bild: Lisaplace
Det här tidningsstället i plast önskar jag mig i födelsedagspresent. Att förvara alla mina tidningar i. Det finns på Åhléns!

Idag har jag suttit på skolan hela dagen med grupparbetet, sedan gick jag hem och jobbade med min enskilda del. Är snart klar men tror jag skriver det sista imorgon. Har försökt lära mig några nya ackord på gitarren och ätit ostbricka framför tv:n. Imorgon ska vi ses tidigt, skriva lite och sedan fika på Waynes. En riktigt lugn myshelg bara.


One summer dream

2011-01-07 / 17:43:59



Bikini från H&M. Klickade hem denna bikini från H&M, älskar den röda färgen och volangerna. Min mamma fyller 50 i Juni och då har vi bokat in en resa till Makarska rivieran, Kroatien. Vi blir 12 stycken som åker. Tror att det kommer bli fantastiskt roligt!


Home is whenever I'm with you

2011-01-06 / 18:07:03


Vi har satt upp min fina klocka idag. Tycker det blev toppen!

Vi har dessutom varit och storhandlat idag ute på Ica Maxi, hade ingen mat här hemma. Sedan har jag suttit med min individuella uppgift. Hela helgen kommer att spenderas på skolan tillsammans med tre fina vänner för att göra klar gruppuppgiten. Önskar att jag hade kunnat följa till Stockholm men åker någon gång i vår istället.


Hemma igen

2011-01-05 / 20:54:24

Jag har precis kommit fram till Sundsvall. Som jag har längtat efter min egna säng. Robin var så snäll och körde hela vägen hit, var så dåligt väder. Halt, massa snö och snörök. Jag ska passa på att krama min älskade när han ändå är här. Han åker vidare till Stockholm på fredag så det är bäst att passa på! Vi hörs imorgon. Puss


Blissfully painful and insanity

2011-01-04 / 15:30:39


Idag sitter jag med huvudet i böckerna. Har suttit sen imorse men känner inte att jag kommer någonvart. Tar en paus nu och spanar in vackra vårkläder, skyhöga klackar och gamla semesterbilder. Ska äta middag hos pappa ikväll, vad det blir som serveras blir en överraskning. Hade tänkt bege mig ut på en promenad i kylan..men får se hur det blir med den saken!


Two hands to hold

2011-01-03 / 13:12:04


Nu har jag en dag kvar här hemma, en dag och så några timmar. Robin följer mig till Sundsvall på onsdag och stannar till fredagen. Skönt med några dagar extra tillsammans. Borde egentligen gå och lägga mig, känns som att jag är påväg att bli sjuk men jag sitter uppe och kollar på jvm i hockey och hoppas på att jag ska se Malin i rutan. Håller tummarna för Sverige nu och hennes Anton. Spännande!


Primer

2011-01-03 / 13:10:23


Min primer från Smashbox har tagit slut så jag tänkte att jag skulle prova någon annan primer då det kommit så många olika från massvis med olika märken. Är det någon som har ett bra tips?

Idag har jag börjat på min enskilda uppgift som ska vara inlämnad om en vecka. Känns bra att komma igång! Har dessutom varit ute på en långpromenad och nu ska jag sätta mig och läsa. Börjar känna tentaångesten redan trots att det är två veckor kvar till tenta.


Från ett år till ett annat

2011-01-02 / 15:48:48








Här är de få bilderna jag tog under nyårsafton. Tack allihopa för en rolig kväll!


Idag har jag städat hela huset, varit ute på en promenad och även styrketränat lite på brandstationen tillsammans med Robin. Mina armar är döda nu. Har precis duschat och gjort iordning mig. Klockan halv 6 ska jag möta Sofie och Terese på Ica. Vi ska handla för att göra middag tillsammans, tror det blir tacogratäng!


A happy new year

2011-01-01 / 16:00:00



Klänningen jag hade på mig igår kommer från Asos.com. Älskar draperingen! Till hade jag mina klackar från Nilsons.

Vi tänkte ha en riktig mysdag så ikväll ska vi basta och träna. Senare blir det film och något gott att äta. Jag ska även få massage av mamma. Otroligt skönt ska det bli!


Första januari

2011-01-01 / 13:27:43


Igår sminkade jag mig med glitter från Make Up Store i färgen "Darkness". Tillsammans med röda naglar, svart klänning och ljust rosa läppstift.

Hade en underbar nyårsafton igår. Åt trerätters middag hos mamma tillsammans med min underbara släkt. Västerbottensostpaj till förrätt, oxfile med smält ost och pinjenötter till huvudrätt och hemmagjord glass med apelsin till efterrätt. Supergott! Sedan åkte jag och Robin vidare hem till Svenne där vi skålade in tolvslaget. Vid tre var jag så trött och Jeanethe var snäll och hämtade mig. Skönt att inte behöva gå hem!
Bilder kommer senare..