31/5

2009-05-31 / 22:41:08
Idag har vädret varit toppen. Jag har jobbat mellan 10-18 och lyckats bränna mig på både armar och bröst. Men jag ska inte klaga, jag älskar solen. Om jag skulle få önska så hoppas jag att det håller i sig till åtminstone torsdag och balen! Jag börjar redan få fjärilar i magen. Jag längtar så mycket tills Robin kommer hit igen, mitt lilla hjärta..

Nu ska jag försöka hitta en klänning till studenten, den jag ska byta till på kvällen. Helst skulle jag vilja ha en cerise eller en korallfärgad. Hojta till om ni sett några fina klänningar i de färgerna :)

Snodde några bilder av Terese..



Mer bilder..

2009-05-30 / 20:25:11
Jag har en sån sjuk träningsvärk idag, den värsta jag någonsin har haft! Ont i benen, magen, ryggen, rumpan, armarna. Värken är nästan olidlig så fort jag försöker mig på att röra på mig. Tur jag har Robin som har fått hämta massvis med saker till mig idag, haha! Att köra bil var definitivt en utmaning. Ska strax hoppa in i duschen och innan det ska jag visa lite fler bilder :)

Vi var på en förfest på Haga..

Sen åkte vi tillbaka till ängarna och KOT:s matcher..








Vi hamnade rätt långt bak med tanke på att det var sjukt mycket folk, men det var en sån underbar stämning och jag tycker verkligen att han sjöng in sommaren med "Jag är så het", så härligt!

Brännbollsyran 09

2009-05-30 / 14:04:13
Jag hade verkligen en underbar dag igår. Kunde inte ha blivit bättre trots att vi förlorade alla våra matcher, förklaringen är kanske att vi hade vin istället för vatten i våra flaskor, haha! Vi blev utebrända 3 gånger i de två första matcherna på endast 12 minuter. Ett topplag helt enkelt ;) Våra tema var...indianer

Vi träffades hos vickan på morgonen..


Jocke och Sandra

Jenny och Elin

Sedan begav vi oss till Mariehemsängarna..




Vårat lag bestod av Jocke L, Jocke W, Elin, Vickan, jag, Jenny, Terese och Sandra..



Tyvärr har jag inte tid att lägga ut fler bildern just nu. Ska ut i solen innan jag börjar jobba klockan 18, klev nämligen upp klockan 7 imorse och tog bussen till Åsele :) Så bilderna från kvällen kommer senare, stämningen på Björn Rosenström var verkligen på topp..

I'm in loove

2009-05-28 / 18:48:20

Den här dagen som var spenderade jag på stan. Jag kom hem med ett hårband och en väska till balen iallafall och så hittade jag en jättefin jeansjacka som jag höll mig från att köpa. Vill ju hellre spendera mina pengar på shoppingen nere i Malmö där det finns massvis med roliga affärer och dit är det ju inte så länge kvar! :) Känner ändå på mig att jag kommer ha ångest över den där jackan ett bra tag nu! Resten av dagen bestod av både det ena och det andra, en galen tant gjorde så att jag fortfarande är i chocktillstånd men utöver det så var det en riktigt trevlig dag. Jag åt glass med Terese och Sofie och solade i rådhusparken. Bättre än så blir det inte..

Här har ni den fina jackan..från Monki.


Nu kommer jag nog inte ha tid med bloggen förns på lördag eftersom jag är rätt uppbokad både ikväll och imorgon! Men jag hoppas ni får en fin kväll och en bra fredag så ses vi då vi ses! :)


Dagens outfit

2009-05-28 / 12:25:01
Tunika köpt i Spanien
Leopardsjal
Jeans från H&M
 ..och så gjorde jag en fläta i luggen, det känns somrigt nu när solen lyser ute!


Torsdag

2009-05-28 / 09:39:24
Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om på grund av alla tankar. Det är verkligen inte min dag idag men jag ska försöka att göra det bästa av den trots att det känns tungt, att allt känns tungt.

Skriver just nu på mitt sista skolarbete för gymnasiet, sen är jag fri i två veckor innan jag tar studenten. En konstig känsla! Solen lyser idag och det är riktigt varmt här i vår lägenhet så jag ska försöka locka med mig Terese ut på stan för en glass i solen lite senare. Ikväll ska jag hem till Petra för en sminkning igen, vi måste bestämma något nu när det börjar närma sig.





















Natuvive

2009-05-27 / 20:06:47
De här produkterna köpte jag på apoteket igår. Den nya natuvive serien och en body lotion med lätt brun utan sol effekt till sommaren.

..för tyvärr tappar man färgen direkt då man kommer hem från utlandet. Önskar att färgen kunde sitta lite längre. Kolla bara hur brun jag var här på bilden..och nu är det mesta borta bara två veckor senare,så tråkigt..

Dagens..

2009-05-27 / 16:44:28
Vädret har verkligen växlat idag, chansade och tog på mig strumpbyxor. Nu skiner solen iallafall :)

Idag har jag på mig vitt linne från GT, kofta och supermysig sjal från Organic Cotton H&M, Jeanskjol Crocker och strumpbyxor från Twilfit.


Toppendag

2009-05-27 / 15:07:11
Tack till alla er som har kommenterat mitt hår :)

Idag var den sista skoldagen för den här veckan, imorgon har vi inga lektioner och på fredag är det yran. Vi planerade mycket på klasstimmen idag, vad vi ska ha för musik på flaket, när vi ska pynta, om middagar, champangefrukostar m.m. Nu är det farligt nära! Dagen slutade med ett glatt besked, att jag fick högsta betyg på projektarbetet! En riktig toppendag..

En söt klänning och topp..


Onsdag

2009-05-27 / 08:42:22
Jag fick världens huvudvärk igår kväll och somnade strax efter middagen. När jag vakande var värken ännu värre så jag la mig i badet och sen gick jag och la mig tidigt, därför missade jag dagens igår också, haha! Jag ska skärpa mig. Som tur är så är huvudvärken iaf borta nu!

Idag så ska vi planera studentveckan med klassen, det ska bli jätteskoj. Sen skulle jag få veta mitt PA betyg, det ska bli kul att se vad all tid vi la ned resulterade i. Nu måste jag klä mig och göra mig i ordning...

Här har ni en fin låt..

Hår

2009-05-26 / 17:12:46
Jag är så jäkla trött och sliten, men jag bjuder väl på bilderna ändå. Ni ser ju iaf hur håret ser ut :) Jag är supernöjd! Tjejen som satte in håret var dessutom jättetrevlig och duktig. Så om ni går i tankar på en hårförlängning så rekommenderar jag Stylingcrew på Rådhusesplanaden.






Nervöst

2009-05-26 / 09:53:54
Känns som att jag har allt ordnat inför de två kommande veckorna nu. Har just fått min biljett till studentskivan på x3m, så nu har jag alla biljetter utom den till fredag då vi ska på kajen och kolla på Björn Rosenström (!!) m.fl. Det kommer verkligen bli kul. Idag ska jag förlänga håret också, är faktiskt lite nervös av någon konstig anledning. It better be god.

Jag har tid på Stylingcrew klockan 15.00, så vi hörs senare ikväll då ni får se hur det blev. Håll tummarna.

Godnight

2009-05-25 / 22:21:46
Jag har varit orolig och spänd hela dagen, jag vet vad det beror på och jag hatar det. Tog en lång promenad på strandpromenaden och gick sedan och kollade i massa skyltfönster på stan. Det var riktigt avkopplande! Ska verkligen försöka kämpa på med de två sista skoluppgifterna nu..

Har totalt glömt bort att ta dagens idag. Har haft mycket att tänka på..
Men det har sett ut ungefär som här, fast jag hade mörka jeans istället för strumpbyxor och en grå sjal på det! :)
(bilden är klickbar)

Monki

2009-05-25 / 16:49:23
Här är klänningen som jag köpte idag. Eftersom det är resår i midjan kan man även använda den som tunika tillsammans med jeans! Den största anledningen till att jag fastnade för den är den fina ryggen. Den är ringad med en rosett. Ska visa hur det ser ut på när jag använder den! :)


Jag ska ...

2009-05-25 / 13:04:12
..aldrig mer envisas med att ha klackar när jag går till skolan. Nu har jag skavsår som gör otroligt ont, måste nog springa och köpa plåster!

Hann även med en runda på stan innan jag gick hem trots smärtan i fötterna. Kom hem med en kasse med en randig tunika/klänning från Monki. Den får ni se sedan då jag laddat kameran :) Jag hittade tyvärr ingen kuvertväska till balen och inga smycken som jag fastnade extra mycket för. Vi får helt enkelt se vad det blir för något då det väl är dags!



Måndag

2009-05-25 / 08:27:14
Imorse ringde klockan 05.15. Var så tungt att kliva upp ur den varma sängen! Sofie hämtade mig vid 6 och då åkte vi direkt mot Umeå. Gick verkligen jättesnabbt, vi lyssnade på bra musik och babblade. Nu sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att min lektion ska börja och sen ska jag gå en runda på stan. Jag längtar redan efter att Jenny och Elin ska komma hem från Turkiet och till på Fredag då vi ska spela brännboll..

Hittade ett par supersnygga jeansleggings och en kjol! Ljust och slitet känns så somrigt...


Dagen

2009-05-24 / 21:34:41
Idag har jag föresten varit i Junsele hela dagen. Min lillebror har börjat köra folkrace och han skulle köra debutanten idag. Var så spännande och jag var nog dubbelt nervös som han var! Det gick bra och han avslutade tävlingen och åkte hem med licensen. Toppen!


Robin har just hyrt en film som visade sig vara kass. Ja, jag är faktiskt hemma ikväll eftersom Sofie skulle ha bil imorgon och jag ska åka med henne då istället. Jag börjar ändå inte förns 10.30 och har bara en lektion. På tisdag däremot har vi "vett och etikett" inför balen, det ska bli intressant!


Söndag

2009-05-24 / 17:35:54
Middagen på Västerled igår var väldigt trevlig! Jag och Sanna drack vin och päronsoda, tårtan var super och maten också. När vi åkte därifrån så hade jag blivit lite full så när J & S hade skjutsat hem oss så kom jag på den briljanta idén att vi skulle gå på en promenad..i skogen.

Vi hittade iallafall en superfin bäck och innan promenaden var över var det mer som ett träningspass eftersom vi hade gått flera kilometer på en myr. Jag var dessutom livrädd att vi skulle träffa på en björn efter att Robin visade mig de gamla björnspåren som fanns där vi gick..





Dagens

2009-05-23 / 15:59:22
Såhär ser jag ut idag; Randig tunika VILA, jeansleggings Zoul, armband glitter, lackskor från Vagabond



Upp och ned

2009-05-23 / 13:26:03

Målningen är klar för idag och jag har bestämt mig för en tapet. Det blev ingen av dem i inlägget nedanför utan jag hittade en som passade oss bättre :)  Ikväll ska vi på middag på Västerled eftersom Kalle fyller 18 år!! Det ska bli trevligt. Efter det ska jag nog träffa Evelina om allt går enligt planerna. Ha en bra kväll!

Hallen

2009-05-23 / 09:36:19
Igårkväll så målade vi väggen som pappa och robin satt upp! Jag tycker resultatet känns jättebra och även om det är mycket kvar att göra så ser man ändå stor skillnad..

FÖRE

EFTER


Och nu till det stora problemet. På den andra väggen i hallen ska vi tapetsera och vi har lite problem med att välja. Mönstrat eller inte mönstrat? Ni ser iaf vilken färg jag är inne på. Vad tror ni? (bilderna är klickbara)

Nr:1, 2, 3 eller 4?

Godmorgon fredag

2009-05-22 / 09:21:23

God morgon på er allihopa! Jag var supertrött imorse men lyckades kliva upp, göra morgonfika till mig och Robin och sen sticka till jobbet. Jag jobbar nämligen till 16 idag och sedan ska jag nog hem och måla i vår hall. När vi fått upp tapeter så ska ni få se resultatet, jag tycker redan att det ser mycket bättre och finare ut än tidigare! Hoppas ni får en bra dag..


Sommarhår

2009-05-21 / 21:50:50
Nu längtar jag verkligen till sommaren så jag kan ha blommor i håret, flätor, fina pannband, hippieband och fina spännen. Och det jag allra helst vill ha i sommar är lockar, så därför tänkte jag köpa antingen värmespolar eller en bred locktång. Någon som kan rekommendera något som funkar bra för att få fina lösa lockar? Har funderat på både de här och den här..

Bokning - Check

2009-05-21 / 15:51:19
Vaknade imorse av att pappa kom och knackade på dörren och ville börja arbeta i hallen. Vi hade såklart försovit oss, förstår inte vars den plötsliga tröttheten kommer ifrån? Jag lagade lunch åt dem och åkte sedan för att äta lunch på pizzerian med Evelina, Terese, Sofie och Sanna. Vi åkte direkt därifrån och beställde biljetterna till PDOL och dessutom boende, det allra bästa..en tältplats. Vi ska alltså spendera tre nätter i ett tält, men det ska bli kul. Äkta festivalstämning och dessutom sjukt skoj :)

Nu har jag just varit och fikat bullar hos Sofie och Morgan och snart måste jag börja med middagen till min familj. Har lovat att jag ska stå för den idag. Currykyckling och ris blir det! Ska även till min mormor ikväll eftersom hon fyller år och äta tårta och fira henne. Grattis på födelsedagen!


Forever

2009-05-20 / 22:33:55
Ikväll har vi bara åkt flängt runt. Har varit och hälsat på hos Sanna och Jimmy, sen var hennes farmor där också, hon måste nog vara världens sötaste! Imorgon bestämde vi oss för att boka biljetterna till PDOL, då ska jag se Promoe, Veronica Maggio, Maskinen m.fl. och jag längtar redan oerhört mycket. Att jag dessutom också bokat en biljett till studentskivan känns oerhört bra! Då är allt klart?

Två favoriter från forever21 nyheter! De här två topparna skulle jag inte tacka nej till, snyggt till jeans, kjol med hög midja eller ett par slitna jeansshorts.


Dagens look

2009-05-20 / 16:26:27
Har fortfarande inte blivit klar med uppgiften men jag tror jag ger upp för idag och fortsätter imorgon istället. Robin erbjöd sig att göra middagen helt ensam idag, så jag sitter och väntar på snitzel, potatis och beasås. Ska bli så gott! Måste nog smita iväg och köpa godis senare också, är så sjukt sötsugen...

Här är det jag har på mig idag..
Grönt blommigt linne med spets från JC
Kofta H&M
Kjol med dragkedja från Åhlens
Strumpbyxor från Twilfit
Silverarmband från Glitter

Rosa

2009-05-20 / 12:05:52
Den här nyheten på Nelly var ju hur söt som helst. Enkel och fin med en knallig detaljsom gjorde helheten mycket mer intressant :)


Onsdag

2009-05-20 / 10:26:14
Idag har jag planerat att sitta framför datorn hela dagen och göra klart en uppsats som jag blir galen på som dessutom ska skickas in på fredag. Den här dagen kommer alltså vara riktigt tråkig, men imorgon ska jag äta lunch med tjejerna på Kronan och sedan ska pappa och Robin börja bygga i hallen här i huset, vilket verkligen är efterlängtad. Då blir alltså nedervåningen helt klar snart! :)

Hoppas ni får en bra onsdag..

I'm all about the surprises

2009-05-19 / 18:46:03

Jag sitter nu...hemma i Åsele!! Nu blev ni förvånade va? Men det är bara för att jag älskar överraskningar som jag själv måste åka hem och överraska Robin en dag tidigare lite då och då. Det roliga är att han aldrig anar ugglor i mossen och ikväll ska jag verkligen slå till lite extra, önskar nästan att jag hade köpt blommor bara för sakens skull, haha!


Dagens outfit

2009-05-19 / 13:32:04
Idag kände jag för att missmatcha lite med grått och brunt, fint!

Vit t-shirt från Marwin JC, grå väst från GT, leopardsjal (?), jeansleggings Zoul och skor från H&M


Visst är dom underbara? (bilden är klickbar)

Falling behind

2009-05-19 / 13:05:23
Jag har sprungit stan runt och letat efter hårläggningsvätska till balen, men jag hittar det ingenstans tråkigt nog. Ont i benhinnorna har jag också fått, inte konstigt när jag springer omkring i mina 11 cm klackar. Dagens outfit kommer senare! :) Idag har jag även varit på salongen och kollat vilken färg vi skulle beställa på löshåret, och nu..nu har jag lite bus pågång....

Har fastnat för den här låten sen förra helgen, är verkligen ingen musikstil jag brukar lyssna på i vanliga fall, men jag gillar texten..

Kväll

2009-05-18 / 22:24:19
Ikväll gick jag och Terese ut på en riktigt långpromenad och sedan satte vi oss på en parkbänk nere vid vattnet och bara pratade i en halvtimme. Var så vackert men båtar, solen och ja, allt. Jag kan inte säga det nog ofta, att jag är så oerhört tacksam att jag har en sån vän som dig..

Här kommer några fler bilder från Egypten...
Vi brukade hyra en trampbåt efter lunch, det var så skönt och roligt och dessutom kunde man snorkla i de finaste reven om man åkte ut med båten :)







Dagens

2009-05-18 / 19:05:06
Idag har varit toppenväder. Jag har haft fullt upp hela tiden, skola mellan 8.20-11.00, klippning, spenderade massa tid inne på Monki, hälsade på hos sofie, gick tillbaka till skolan och skrev prov, hämtade bilen, åkte till strömspilen och efter en timme så hämtade jag pappa på flyget. Det var min dag i korta drag...

Emil pratade med mig medan han tog bilderna, så jag ser rätt rolig ut på de flesta bilder. Här var väl den mest normala, hej suris! ;)

Idag har jag på mig vit topp från GT, guldhalsband 18 års present, jeans Lee

18/5

2009-05-18 / 10:15:48
Idag är det måndag igen och början på en väldigt kort skolvecka! Strax börjar min sista lektion för dagen och sedan ska jag på "Bla bla bla" och sitta och bli ompysslad någon timme. Vid halv fyra ska jag skriva ett prov och sedan hämta min kära pappa på flygplatsen och sedan försöka med att hinna till träningen i tid! :) Därför blir det nog inte så mycket uppdatering idag men bilder kommer på mitt hår ikväll...




Klipp klipp

2009-05-17 / 22:02:07
Längtar verkligen tills imorgon då jag ska klippa bort mina slitna toppar och fräscha upp färgen plus ta bort den hemska utväxten. Antar att det inte blir en så stor förändring, men impulsiv som jag är så vet man aldrig :) Skulle en gång för alla vilja hitta "min" färg..


Colour

2009-05-17 / 11:15:35
Igår struntade jag i Eurovision Songcontest och istället spenderade jag massa välbehövlig tid med Robin i soffan med en godispåse och trocadero. Det blev en tidig kväll vilket är skönt ibland. Jag jobbar även idag till 18 och sedan ska jag ta pappas bil till Umeå. Skönt att slippa bussen och sen får jag sällskap av både Sofie och Emil :)

Vill fylla min sommargarderob med färg, gillade den här söta volangtoppen. Funderar stark på att göra en beställning från Nelly, men den randiga klänningen jag visade tidigare (i rött, ljusblå och marinblått) den här toppen och en freebra att ha under min bal/studentklänning!



Under ytan

2009-05-16 / 18:04:49
Jag och Robin åt middag på pizzan och nu så ska jag strax ta bilen och skjutsa min mamma och hennes kompisar dit! Måste visa några undervattensbilder innan jag åker..

Om ni ska åka någonstans och vill snorkla så ska ni definitivt åka och göra det i Röda havet. Det är så fina fiskar, går inte att fånga på kort hur underbart det är att se allt som finns under ytan, vissa lyste till och med upp vattnet :)






Lördag

2009-05-16 / 10:35:52

Igår så hade jag en väldigt lugn och skön kväll med middag hos mamma och pappa och sen en massa fjant från min sida, det bara spritter i min kropp hela tiden, Den här speciella känslan jag inte känt på ett tag men som jag på sistone bara har varit. Lycklig!

Var också och hälsade på hos Morgan och Sofie för att titta på deras lägenhet och alla förändringar som de gjort sen sist, där var också Olliver och Malin. Jag och Terese stannade och såg på Talang med dem ett tag och åt glass :) Sedan så gick vi till Foppa där det var fest och därifrån åkte jag hem eftersom jag jobbar idag mellan 10-18!

Ikväll är det väl föresten Eurovision? Det måste jag se..
















Plan

2009-05-15 / 15:27:38
Allt är så otroligt rörigt i mitt huvud just det, det är massvis saker som ska göras under den närmsta tiden. Jag struntar i att skriva upp det tråkiga just nu..
Så här är allt roligt som jag ska göra framöver, ett helt fullspäckat schema..

18/5 Klipp och färg hos Gina
21/5-23/5 Eventuellt en tripp till Härjedalen och Robins pappas stuga
26/5 Hårförlängning (var tvungen att flytta tiden hit på grund av nästa punkt)
29/5 Brännsbollsyran
4/6 Studentbalen
STUDENTVECKAN
10/6 Studenten!!
11/6-16/6 Malmö, Lund och syster
19/6 Midsommar
30/6 Flytta ut ur lägenheten

Och sedan en massa roligheter i Juli, såsom sommarmarknaden, Piteå dansar och ler med tjejerna och så hoppas jag på en hel del Umeåfest  också :)

Sommar

2009-05-15 / 10:35:16
Eftersom nästan alla har prov i Nationella Matte C idag så skulle det nästan inte vara några på lektionerna vilket kändes lite tråkigt. Fast nu behöver jag inte gå dit förns 13.10 då min Engelska börjar vilket känns toppen :) Har varit vaken sen halv sju och packat, gjort klart en skoluppgift och städat lite. Ska nog gå lite på stan snart också och i eftermiddag åker jag hem med Terese och Markus! Var föresten jättekul att träffa henne igår, vi tog en promenad och satt oss sedan i en park i solskenet och pratade. Underbart!

Jag vill ha (!!) alla tre av de här sommarklänningarna! Hur söta som helst...från Nelly såklart



Badskor

2009-05-15 / 09:12:48
Haha, läste just inlägget om våra badskor på Sannas blogg. Vi var nämligen tvugna att köpa badskor för att inte skära upp fötterna på vassa sjöborrar. Så jag köpte helt enkelt de fulaste jag kunde hitta, turkosa och gula. De lyste verkligen upp och vi skrattade så jäkla mycket åt hur jag såg ut, ja ni ser ju själva...

Ni ser dom där nere i vattnet ;P


Torsdag

2009-05-14 / 18:51:14
Jag har just provat min balklänning en extra gång. Dessutom min studentklänning, skor och mössa också. Det är mindre än en månad kvar, mer än någonsin att göra i skolan och mindre tid att göra det. Mamma har bokat resan ned till Lund nu så dit åker vi mellan 11/6-16/6 och idag har vi även anmält vårt lag till brännbollsyran. Förslaget på tema var mumier vilket jag tycker lät rätt skoj. Det är bara att plocka fram toarullarna..
___________________________________________________________

Här kommer lite mer bilder från resan..


Sanna gillade efterrätterna..

Robin var paparazzi



Golven i foajen var glashala så där kunde man knappt gå i klackar, mina flipflops blev flitigt använda, till precis allt ;P


Dagens

2009-05-14 / 17:26:59
Här är det jag har på mig idag. Bildkvaliteten är inte den bästa, min kamera vill inte vara snäll ikväll.

Jeans H&M, Vitt linne med spets MQ, Svart topp med knappar H&M, pärlörhängen Glitter

Chilli

2009-05-14 / 14:50:24
Idag släpptes den andra delen av Matthew Williams kollektion för H&M. Jag spanade på den innan jag gick till skolan och fastnade för sjalarna, en turkos och en rosa bikini, en tunika och ett knalligt nitbälte. Gillar att det är så sprakande och färgglatt fastän det inte riktigt är min stil! Skynda dit och köp innan allt tar slut :)

Jag har föresten totalt glömt att visa mina nya skor med remmar från Chilli. Jag köpte dem på Ecco och Company här i Umeå. Riktigt fina tycker jag och precis sådana skor som jag tror skulle passa på min student..Vad tycker ni?



Kanebo

2009-05-14 / 08:37:50
Egentligen börjar jag skolan 10.30 idag men vaknade av mig själv klockan 7. Har suttit ett tag och försökt skriva lite på några skoluppgifter som jag skulle behöva göra klart. Nu blir jag inkastad direkt i rutinerna igen och det känns både skönt och jobbigt. Hoppas iaf att ni får en fin torsdag..

Måste bara tipsa om mascaran jag köpte på Taxfreen på hemresan. Den heter Kanebo Silk Performance 38 grader och sitter som berget. Den gör dessutom fransarna jättefina och långa och finns att köpa på bland annat Kicks 
(bilderna är klickbara)

Hurghada

2009-05-13 / 22:31:34
Framme i Umeå efter en mysig bussresa med min tidning och en godispåse. Jag är så nöjd med tanken på att få sova i min sköna säng inatt och inte på plankan vi har sovit på i en hel vecka. Tänkte att jag skulle visa några av de hundratals bilderna jag har från resan nu innan jag går och sover..

Alla de här bilderna är från första dagen i Hurghada. Vi var rätt trötta och matta efter den långa flygresan och efter hur hysteriskt det var på flygplatsen. Vi var nämligen tvugna att stå i köer för att de skulle kolla temperaturen på alla och all personal hade munskydd på sig, var så glad då allt var över och vi fick åka därifrån och kunde slappna av i det fina vädret :)

Sanna och Jag fick den äckligaste drinken jag någonsin smakat..






Dagens

2009-05-13 / 17:53:05
Jag ser att många vill att jag ska lägga ut fler bilder och det är klart att jag ska göra det :) Ikväll eller imorgon så lovar jag att visa en massa fina bilder. Strax så åker jag till Umeå igen, det svider lite i hjärtat att åka ifrån Robin nu när jag vant mig vid hans närvaro men det ska bli kul att träffa Emil igen iallafall..

Idag har jag på mig tröja Ed Hardy, Jeans Leggings Zoul, MQ

Såhär ser tröjan ut, det som är runt namnet är strass! Ed Hardy är verkligen ett fint märke, älskar mina mjukisbyxor därifrån också..

Arlanda

2009-05-13 / 13:54:07
Herregud vad kallt det är här hemma, fryser så fort jag går utanför dörren. Måste ta tag i tvätten och sedan packa de saker jag ska ta med mig till Umeå ikväll. Längtar så otroligt tills jag får träffa Elin och Jenny igen imorgon, det finns massvis med saker att berätta..

Tänkte börja med lite bilder från resan nu och tar det lite i taget :)
Vi spenderade första natten på en stenhård bänk på Arlanda vilket resulterade i att vi inte sov på 36 timmar. Men vi hade lika kul för det..


Jag och Sanna åt supergoda kycklingmackor och drack päroncider klockan 5 på morgonen

Helt folktomt var det dessutom..

Rosa

2009-05-13 / 11:49:53
Var genast tvungen att ta igen på allt jag missat. Har nyss sett de två nyaste avsnitten av The Hills och kollat in nyheterna på Nelly. Nu ska jag duscha och åka hem till mamma och pappa! :)
Den här gillade jag massor!

Underbara Egypten

2009-05-13 / 10:44:56

Jag är så glad att vara hemma efter en lång lång buss, flyg och bilresa även fast det var så tråkigt att lämna solen och värmen för att åka hem till kalla Sverige.

Vår resa har varit helt underbar, kan inte beskriva med ord allt jag upplevt. Kulturen där är så annorlunda mot våran, kan knappt förstå det. Jag snorklade i Röda havet vilket jag inte ångrar för en sekund även fast jag var lite rädd för sjöborrarna som fanns precis överallt. Kul att ha en undervattenskamera dessutom, de bilderna får ni se sen :)

Jag har varit med om så mycket kul att jag knappt vet vars jag ska börja. Så jag börjar väl med att lägga ut några av mina outfits under resan, varning för glansiga kinder, haha! Det var galet varmt de sista dagarna...

Topp GT, Flätat bälte mammas, avklippta jeans från GT (de gula fula bandet var våra all inclusive band)

Topp H&M, kjol GT

Linne MQ och klänning från Chicy


Life is a beach

2009-05-07 / 20:59:14
Hej allihopa.
Vi har det soligt och bra har i Egypten. Det ar ett helt hysteriskt land dar alla ar radda for svininflusensan. Maste beratta mer om det sen! Robin och Jimmy har blivit daliga men jag och Sanna sitter och dricker sprit, vilket for ovrigt smakar skit har!! Vi har det bast och hoppas att ni har det lika bra! Vi hors om ett par dagar!
PUSS mamma och pappa! 

Nu åker vi

2009-05-04 / 16:48:54
Nu åker vi strax mot Stockholm och Arlanda! Hoppas bara att jag kan sova i bilen inatt så jag är hyfsat pigg första dagen. Ska ta en massa bilder och hoppas bara att min kamera tänker samarbeta med mig. Har till och med köpt en undervattenskamera, det kan ju bli riktigt skoj även fast jag är lite smårädd för fiskar, haha!

Ni får väl kika in här under veckan så kan jag uppdatera er om hur vi har det.
Ha det bra! :)


Stylebystars

2009-05-04 / 13:42:13
Tänkte tipsa om lite fina kläder från Stylebystars :)
Snyggt med lite annorlunda rygg..

Tyckte den här spetsklänningen var jättesnygg. Perfekt partyklänning! :)
(bilderna är klickbara)

Måndag

2009-05-04 / 12:05:44
Det är saker överallt här hemma, resväskor, kläder, papper. Dessutom saker liggandes överallt över golven, it's a mess! Skönt att bara ha handbagaget kvar att packa.

Vaknade vid 7 imorse av mig själv, resfebern som spökar igen. Gjorde klart den sista uppgiften som jag behövde göra och sedan lagade jag lunch till Robin och mig. Han jobbar till 16 idag och så åker vi mot Stockholm vid 18! Ska ladda upp med godis och bra musik i telefonen.

Tänkte lägga upp den sista dagens på en vecka eller så;
Jag har på mig jeansleggings MQ, Svart linne och kofta H&M och röd t-shirt från Vila




Tingly

2009-05-03 / 21:26:09
Jag har små fjärilar som flyger omkring i min mage. Känner mig så lyckligt lottad och glad. Dessutom har jag resfeber så det bara skriker om det. Ska jag kura ned mig i soffan med min veckorevyn. Vad gör ni ikväll?



Packa

2009-05-03 / 18:09:17
Har just varit ute på en långpromenad runt Söråsele. Åt middag på Strandvägen och sa hejdå till Hanna innan hon åkte till flygplatsen. Önskar att hon hade kunnat stanna längre! Nu ska jag åka på Ica och köpa hårsnoddar och leggings. Måste även länka till den här underbara låten..

Här är det jag sysslat med hela eftermiddagen, min packning! Nu har jag fått ihop en bra blandning av klänningar, kjolar, jeansshorts, fina toppar och massor av randigt. Nu blir det barbent en hel vecka, har nämligen inte med mig ett enda par byxor.

Min lördag

2009-05-03 / 10:56:39
Igår så hade vi en väldigt trevlig middag hos mamma och pappa, vi åt kyckling med mozarella och soltorkade tomater! Efter middagen skulle Robin och Jimmy till Östernoret så jag åkte ut och köpte godis med Terese och Hanna istället. Såg lite på Robinson hemma och sedan åkte vi ut för att kolla om det var något folk ute. Vi bytte bil och fick köra Jimmys Merca istället, lyssnade på Svenne Banan, det kommer verkligen bli årets sommarplåga!

Efter det så tog jag Robins bil och åkte för att möta upp honom, det slutade med att jag, Robin och Knibbe åkte på vad vi kallade för en liten "björnsafari". Vi körde väldigt långt men såg inte till en enda björn, därimot 3 harar och en mård. Var rätt trött efter flera mil körandes på en grusväg så jag ville verkligen åka hem och sova så det var så det blev. Vaknade dessutom bara för en liten stund sen av att Lowe kom på besök, så fick sova rätt många timmar ändå. Nu är jag pigg och ska åka och skriva ut våra biljetter hos mamma och pappa. Det börjar närma sig..




Kläder

2009-05-03 / 10:40:33
Håller på att se över min packning och som vanligt så önskar jag att jag hade något som jag inte har, haha! Ett par lackleggings tillexempel, det hade varit riktigt coolt.

Här är iaf lite fint från Nelly


Jag skulle vilja ha något i stil med de första skorna på min student, då får jag min look som jag är ute efter. Problemet är bara att de är 13 cm höga, de andra paret är 12. Men snygga är de, från Steve Madden
(bilderna är klickbara)


Lördag

2009-05-02 / 11:33:00
Idag är det lördag och jag sitter med läxor upp över öronen. Började rätt tidigt imorse så jag hoppas på att kunna bli klar snabbt så att jag slipper tänka på allt jag har att göra när jag är i Egypten. Jag ska bli klar, om jag så ska sitta hela dagen. Igår var jag så trött, har nog inte känt mig mer som en zombie tidigare. Var hemma från jobbet klockan 2 inatt och somnade direkt, så skönt :)

Igår var det riktigt vårväder ute. Jag och Robin åkte och åt årets första mjukglass på timmergrillen och sedan hade jag sommarskor för första gången i år dessutom - mina fina gladiatorsandaler med kilklack.

Valborgsmässoafton

2009-05-01 / 13:42:45
Tänkte lägga in alla bilder från igår här på bloggen innan jag börjar jobba klockan 16. Som så många gånger förr så säger bilder alltid mer än tusen ord..

Vi åt grillat kött och potatisgratäng, Lowe var grillmästare och det blev verkligen supergott.



Terese fick för sig att göra miner på alla kort, vet inte hur mycket jag skrattade åt hennes påhitt.



Sedan började det gå utför, en husvagn hamnade i majbrasan..




Har verkligen tusentals bilder till men nu ger jag mig för den här gången..
Tack allihopa för en underbar valborg!


Gårdagen

2009-05-01 / 11:15:06
Jag är helt slut på idag, hade en så galet kul kväll igår. Skrattade, dansade och hade så skoj. Det blev rätt mycket folk och trevligt sällskap och när det blev för kallt ute så fortsatte vi festen här inne. Jag somnade vid halv fyra och vaknade vid åtta, så inte speciellt många timmars sömn har det blivit. Bilderna kommer senare måste bara ladda in dem på datorn! :)

Det här var verkligen kvällens låt, den gick på repeat..