Min outfit igår

2010-09-30 / 18:45:03


Här är en bild på det jag hade på mig igår. Solen sken ute och jag har ett enormt fönster i min lägenhet som släpper in massa ljus som gjorde så det blev roliga skuggor på min kjol. Hela kjolen är egentligen ljuslila och det mörka på sidorna är alltså bara skuggor haha. Det är en lång guldkedja på baksidan av kjolen som jag tycker gör den ännu finare.


Mix

2010-09-30 / 13:51:19







Jag och Frida kör en dagens outfit. Det roliga är att vi ser helt seriösa ut på alla bilder än fast våra poser är sjukt fula, haha.





That's all folks..


Runaway

2010-09-30 / 11:07:27

Hade en fantastisk kväll igår. Jag älskar min klass, alla är så fina. Vi åt middag på en indisk restaurang. Jag och Malin delade på en orientalisk gryta med saffransris. Vi var sedan hos Elin hela kvällen, har en del bilder. Publicerar dem sen :) Nu ska jag på stan, möta upp Linn och se på Marias egna lilla krypin.


Skinn eller chiffong

2010-09-29 / 15:22:46


Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Velar mellan chiffong och skinn. Vad tycker ni? Jag vill nästan klä mig lite fint ikväll då det annars mest varit teman då vi gått ut. Så lutar lite åt kjolen..men vi får se.


Tentafest!

2010-09-29 / 11:01:50

Tentan avklarad nu, känns såå bra. Jag hoppas på att jag klarar den så jag kan se den här kursen som avslutad! Ska bara vila nu, duscha och fixa mig inför kvällen. Vi ska ses på Tandoori inne i stan klockan 17.30 och sen blir det tentafest. Vi ska börja hos Elin och sen tror jag att det bär vidare till kåren. Ska bli väldigt roligt :)

Ha en fin dag allihopa!


Smycken

2010-09-28 / 22:06:34


Som ni ser har jag blivit helt galen i kors i alla de former på smycken. Fina korsringar, örhängen och halsband. De senaste tillskotten i min lilla korssamling är örhänget till höger med en lång kedja och tre små kors. Fint att bara ha på ena sidan! Och halsbandet till vänster med en lång silverkedja. Ska använda den till stickade tröjor och till skjortor i höst.


Cookie Dough

2010-09-28 / 17:34:23


Nu tar jag till ett gammalt knep för att orka fortsätta med plugget. Glass och godis. Älskar att Ben & Jerrys har nya små burkar också! Några timmar till ska jag nog klara av. Vad gör ni ikväll?


Cape

2010-09-28 / 09:47:08



Här är min cape som jag glömt visa. Ska visa den på någon dag framöver! Den här hittade jag på Åhlens där det även fanns en snygg stickad med fransar på. Gillar att man bara kan dra den på sig och ha som jacka på dagarna nu när solen skiner.

Sista dagen innan tentan nu, så jag är uppe med tuppen och läser. Ska läsa precis hela dagen med korta pauser. Nu jäklar ska jag klara tentan! Håll en tumme för mig imorgon..


Make Up Store

2010-09-27 / 17:12:22


Har två produkter från Make Up Store som jag gärna skulle vilja ha i höst och vinter. Den första är lip treatment där den gröna är peeling för torra läppar, den vita är inpackning för läpparna och den röda är ett läppbalsam. Sen skulle jag vilja ha ett ljust nudefärgat läppstift. Det här heter "Bare"!

Var så klantig imorse, skulle möta upp Frida m.fl på skolan men försov mig till klockan 11. Helt sjukt för jag hade ställt klockan på halv 8. Blev så stressad, kommer få magsår av all stress. Så hann inte göra något som jag hade tänkt hinna med på morgonen. Fick springa på skolan och skriva ut sammanfattningar klockan 12 och sen gick jag hem till Rebecca där vi suttit hela dagen och pluggat begrepp och teorier tillsammans. Ska föresten svara på frågorna ikväll om jag hinner :)


Frågestund?

2010-09-26 / 22:29:37

Alltså jag hade fått en kommentar att jag borde ha en frågestund. Det har jag faktiskt aldrig haft för att jag tror inte att jag skulle få några frågor tråkigt nog. Men om det är en person som tycker det kanske jag iallafall kan få en fråga, haha. Och så kan ni andra skriva en fråga ni med, anonymt om ni vill det såklart. Så fråga på nu!


Ny plånbok

2010-09-26 / 21:02:45



Jag var verkligen i behov av en ny plånbok då det jag hade ramlade sönder mer eller mindre. Var faktiskt ute efter precis en sån här variant, då den liknar den jag drömt om så länge från Acne. Men den från Acne kostar 800 kronor vilket jag tycker var lite för mycket. Om man tar bort en nolla så får man denna från Monki. Ett superpris, och den finns i flera olika färger.


Beige

2010-09-26 / 12:54:29


bild: oliviaaeriksson
Jag önskar verkligen att Weekday hade funnits lite närmare. Den här tröjan är precis en sån som jag letat efter men inte hittat någonstans. Fin färg och perfekt modell. Har någon sett en liknande någonstans? 

Har varit uppe sedan några timmar tillbaka och skriver sammanfattningar på kurslitteraturen. Undrar om jag kan gå på skolan en söndag och skriva ut dem? Är det någon i min klass som vet, haha. Jag blir stressad när jag ser hur mycket jag har att lära in, hur många begrepp och teorier som helst. Bäst att fortsätta!


Svart&grå

2010-09-25 / 15:10:34


Såhär har jag sett ut idag när jag varit ute på Birsta city. Byxorna är verkligen favoriter just nu, skulle gärna vilja ett par svarta haremsbyxor också. Vet någon vars det finns?

Jag ska äta något nu och sen blir det plugg hela kvällen. Känns jäkligt trist med tanke på att det är lördag, men jag måste verkligen! Har köpt en påse godis så ikväll när jag är klar tänker jag se en film.


Frisyr

2010-09-25 / 11:47:37



Idag kör jag på en slarvig frisyr. Knut och två slarviga flätor, en på varje sida. Nu ska jag ut på ett litet äventyr, tar en paus i pluggandet, kommer ändå måsta sitta hela kvällen så kan lika gärna göra något roligt också!


Friday

2010-09-24 / 14:41:35


Såhär ser jag ut idag. Fick inte med huvudet men orkade inte ta om bilden haha.
 Stickad tröja från Weekday, byxor från H&M, skor från Nilsons och smycken från Indiska och JC.


Friskis

2010-09-24 / 13:10:15


Det var så jäkla kul att träna igen. Nu har jag äntligen tagit tag i det och då känns det inte lika jobbigt längre. Idag blir det Afro dans och på söndag spinning. Jag är laddad!

Måste verkligen läsa idag, har massvis att lära mig innan tentan. Hoppas hoppas att jag kommer klara den! Ser fram emot tentafesten mest, haha. Innan jag börjar läsa ska jag springa upp på stan och hämta ut mitt halvårspaket med linser. Ska spana lite och se om det finns några fina vinterjackor också..


Väskan

2010-09-23 / 17:20:33



Här kommer bilder på väskan, som utlovat. Tycker om den så mycket, speciellt silverkedjan. Den ger så mycket mer liv till väskan. Jag älskar fina detaljer! Ni hittar den på Monki.

Dagen har gått bra, nervöst och pirrigt men det var ju trots allt första muntliga redovisningen inför hela klassen. Tyckte att det gick helt okej. Jag ska äta middag nu och sen skippar jag Idol ikväll och går och tränar istället. Ska bli skönt att komma igång.


Tack

2010-09-23 / 08:40:43

Igår låg jag i sängen med världens värsta huvudvärk hela kvällen. Rebecca var så snäll och åkte hit klockan tio igårkväll för att ge mig huvudvärkstabletter och halstabletter. Hur fint var inte det? Tack, för jag mår så mycket bättre idag!

Ska göra mig klar för dagen sen möta upp min grupp för att fixa det sista inför vår redovisning. Idag har vi litteraturseminarium hela eftermiddagen och faktiskt ska det bli riktigt spännande. Ha en bra dag!


Höstoutfit

2010-09-22 / 14:31:47


Här är det jag har på mig idag. De liknar lite harembyxor, tycker om dem väldigt mycket. De finns just nu på H&M för 199 kronor. Toppen kommer från Gina Tricot, skorna från Nilsons och väskan från Monki. Ska visa bättre bilder på den senare :)


Divided

2010-09-22 / 12:03:04


Idag tänkte jag ha mina byxor från H&M divided med hög midja, lite stuprör och fickor. Älskar modellen! Ska se om jag lyckas få en bra bild med dem på..

Har en bok kvar att läsa innan tentan nästa vecka. Så ska göra det idag och imorgon för jag hoppas vara klar innan helgen. Ska följa med Maria och titta på en lägenhet snart och sen möta upp Rebecca för att köpa ett träningskort och byta böcker.


Vogue

2010-09-21 / 14:42:34




Här är mina tavlor som nu sitter i hallen. Är så nöjd! Tittade på dessa tavlor från Nordic Art tidigare. Men så var Sara inne och kommenterade och skrev att hon beställt förstoringar på Vogue omslag och köpt ramar till. Så det gjorde jag. Googlade upp några fina, beställde förstoringar för 39 kr styck och köpte ramar på Ikea. Nu fick jag två fina tavlor för under 200 kronor.


Working 9 to 5

2010-09-21 / 13:18:05

Har en stressig tid framför mig nu. Massvis att läsa, grupparbete, redovisning. Sen är det tentaplugg och såklart väldigt mycket ångest över det. Har ingen aning om jag pluggar på rätt sätt men det får jag väl se då helt enkelt. Nu ska jag upp på stan och se om jag fått mina bilder på Expert. Sen är det läsa som gäller. En paus ikväll för Idol som alltid.

Ha en fin dag!
Puss


D brand

2010-09-20 / 19:24:06



Jeans från D brand och skor från Nilsons. Korset runt halsen kommer från Cocoo


Ljus

2010-09-20 / 17:21:45


Två fina silverljusstakar pryder mitt fönster just nu! Nu saknas bara en vit fönsterlampa, men det väntar jag med tills det blir mörkare ute. Tycker det är ganska mysigt med det lilla sken som ljusen ger.

Jag har varit ute på äventyr nu i eftermiddag. Tänkte att jag borde kunna ta bussen och handla mat så jag slipper bära så långt. Jag är så dålig på alla stadsdelar här i Sundsvall och har verkligen ingen aning om någonting. Tycker det är så kul att få utforska. Jag tog mig både på affären och hem. Är väldigt stolt över mig själv! Så nu blir det en god tonfisksallad till middag..


En hand runt midjan

2010-09-20 / 14:41:42

Det är att sakna någon precis efter man sagt hejdå. Att vara i ett rum fullt med människor och att möta just hans blick. Att kunna gå hem med vem som helst men inte vilja om det inte är med honom. Vara pirrig, hålla en hand, känna hur lyckan bubblar. Det är varje gång han stryker en hårslinga från din kind. Att vilja veta allt om honom. En hand runt midjan. Att le varje gång du får ett sms och undra vad som är fel om du inte får ett svar på ditt. Det är att bli besviken. Det är skratt och det är tårar. Det är allt viktigt mellan liv och död. Det är hjärtesorg och glädje.

Det är kärlek.  


Stickat

2010-09-19 / 17:58:03


Jag lyckas alltid titta ned på korten, meen nåväl ni ser ju vad jag har på mig och det är ju det som är meningen. Igår såg jag ut såhär. Älskar min halsduk från H&M!

Middagen igår var väldigt trevlig, trots att själva maten var ganska misslyckad och trots att ingen blev speciellt imponerad som jag hade hoppats på haha. Mitt recept på enchiladas kom bort så det blev tacos istället. Sen blev det något fel med min kaka så vi satt mest och skrattade åt hur udda den smakade. Rebecca får nog laga maten nästa gång..


Monki

2010-09-19 / 15:28:24


Jag behöver en större väska att ha mina skolböcker i. Där skrivblock också ryms så jag slipper gå omkring och bära på dem. Var och kollade på denna väska på Monki igår och föll pladask. Hur fin som helst, och rymlig. Gillar silverdetaljerna. Tåls att fundera på om den här blir min fina nya skolväska..


Igår kväll

2010-09-18 / 16:39:27


Såhär såg jag ut igår. Min maxiklänning från H&M med en topp från Urban Outfitters. Tror jag ska bära maxiklänningen såhär i höst fast med stickade lite tjockare tröjor över. Min vita tror jag skulle passa bra.

Nu ska jag ta kakan jag bakat idag (som jag tror var i ugnen alldeles för länge, hoppas hoppas att den ändå går att äta) och åka till middagen. Tror det blir en mysig kväll!


Annelies

2010-09-18 / 15:18:42



Idag har jag sprungit runt runt på Birsta och på stan. Hittade en underbar inredningsbutik. Det var så fina saker där och så väldigt mysigt. Längtar tills jag får visa min mamma, hon kommer nog älska den lika mycket som jag gör. Så nästa gång ni är i Sundsvall, missa inte butik Annelies på Bankgatan.


Vanilla

2010-09-17 / 15:26:11


Den här kroppssprayen köpte jag när vi var i Stockholm på The body shop. Har blivit min favorit som jag använder istället för parfym, luktar så otroligt gott!  


Finally friday

2010-09-17 / 15:15:27

Så var det äntligen fredag! Har längtat efter helgen hela veckan. Kommer ha massa roligt att göra. Hoffmaestro på stadshuset, en tripp till Birsta, kramas maassor. Ska dessutom försöka imponera på Rebecca och Tommy med min matlagning. Funderar på om vi ska slå på stort och göra en tre rätters middag. Annars har jag en fin tvårätters redan planerad!

Vad gör ni ihelgen?


Jeane Blush

2010-09-16 / 19:19:18


Jag har länge velat ha en one shoulder klänning med aldrig hittat någon. Nu har Nelly.com fått in dessa från Jeane Blush i tre olika färger som jag tycker är väldigt fina. Gillar detaljen på axeln! Dessutom kostar de 349 :- vilket var ett väldigt bra pris.


Middag

2010-09-16 / 12:07:59


Bild: Emelie
Vi lagade kyckling igår, gjorde sallad och såser. Sen Emelies kladdkaka som vi åt till efterrätt var så god. Den måste jag fixa receptet på!

Idag har jag varit på skolan och planerat lite inför grupparbetet. Nu ska jag läsa hemma resten av dagen, sen ska vi på lägenhetsvisning vid halv 5 och så var det där träningskortet. Borde ta tag i det nu!


Vitt & silver

2010-09-15 / 16:48:57


Bild: google
Jag är totalförälskad i denna kombination av färger när det gäller inredning. Vitt och silver. Hur fint som helst! Längtar tills jag har en stor öppen lägenhet att inreda alldeles själv. Skulle vara så kul!

Är precis färdig för middagen och ska springa upp på stan nu. Tur att det bara tar 5-10 minuter att gå!
Ha en fin kväll!


Always

2010-09-15 / 11:41:06

Igår var en lugn kväll. Det var jag och mina böcker! Tog en paus framför Idol och sen pratade jag med Henke. Måste se när jag är lite ledig framöver och åka till Stockholm för att hälsa på både honom och Jenny. Hade gärna velat åka till Malmö i November också för att gå på Lady Gagas konsert. Men jag tror inte det blir av tråkigt nog!

Jag har massor att göra idag innan klockan 17 då min faddergrupp ska ses på stan. Vi ska äta kycklingwraps med guacamole och kladdkaka med glasyr ikväll. Jag kan inte annat än längta..


Det perfekta röda

2010-09-14 / 16:06:15



Det här var läppstiftet jag använde på filmsittningen i Lördags. Pout heter det och kommer som ni kanske ser från Make Up Store. Trodde aldrig jag skulle börja använda läppstift, men jag gillar det verkligen så rött blir nog en favorit i vinter!


Idag

2010-09-14 / 13:45:47


Såhär ser jag ut idag. Levis 501:or, t-shirt från Acne, Kofta H&M och boots från Scorett.

Jag har pluggat hela morgonen men nu ska jag bege mig ut det trista vädret. Handla lite mat och sådär. Förtidsrösta ska jag också göra, får se om det blir idag eller imorgon. Kvällen blir nog rätt så trist med massa läsning. Men jag ser fram emot imorgon då vi har faddermiddag igen. Det ska bli roligt!


Snap

2010-09-13 / 23:09:51


En av våra gruppbilder, inte en enda blev riktigt bra haha.

Jag har pluggat i stort sätt hela kvällen. Läst ut en bok..känns som en liten tröst då jag har tre kvar att läsa och alla veckans lediga timmar kommer gå till plugg. Träningskort ska jag iallafall fixa imorgon. Kan inte bestämma mig vart bara. Friskis och Svettis eller Helex? Nu ska jag i varje fall krypa ned i min säng, så godnatt på er.


Korshalsband

2010-09-13 / 16:43:01



Det här halsbandet har jag totalt glömt bort att visa för er. Mitt korshalsband. Tycker det är så fint med kors som accessoarer så jag skulle gärna vilja ha fler halsband. Har sett att Glitter har några fina med kors så jag ska dit och spana in nyheterna någon dag..


Acne Admire

2010-09-13 / 13:09:07



Bilder: Madelenstenlund

De här skorna från Acne har jag verkligen fastnat för. Nu är de lite för dyra för min prisklass och om jag skulle satsa på ett par Acne skor skulle de definitivt bli de klassiska pistols. Men drömma kan man ju!


Pics

2010-09-12 / 11:48:13










Här är bara en liten samling av bilder från gårdagens sittning. Jag hade jättekul. Men som alltid när man är på kåren så blir jag lite för full haha. Vi åt god mat, det delades ut diplom och hölls tal. Sen dansade vi mest hela kvällen, sjukt varmt med så mycket folk men väldigt roligt.

Idag ska jag tvätta, städa och handla. Hoppas det slutar regna snart så jag kan gå en promenad också!


Filmsittning

2010-09-11 / 17:01:27



Nu är jag redo för filmsittningen. Ska gå till Malin i klassen och förfesta lite innan vi går till kårhuset. Har försökt tupera och locka mitt hår så det ska bli stort, men det är typ omöjligt utan att permanenta hela skallen haha. Om ni inte ser vem det är jag ska föreställa, så förstår jag det..det är rätt svårt. Men här kommer en stooor ledtråd "You´re the one that I want, oh oh oh"


Fredagkväll

2010-09-11 / 11:53:46




Vi spelade brännboll och fotboll igår tillsammans med några andra föreningar. Sen gick vi till förrådet och hade korridorsfest. Var folk överallt! Vi satt där och lyssnade på musik i någon timme sen skulle alla på kåren men jag kände för att gå hem och sova. Så det gjorde jag! Var så skönt att krypa ned i sängen, tända lite ljus och se på en film.

Idag ska jag städa upp här hemma, plugga och sen ska vi i klassen träffas och fixa oss för kvällen. Sittning med filmtema, ska bli så spännande att se vad alla kommer vara för något. Jag har gjort det väldigt enkelt för mig så det blir inte allt för mycket fix.


TGIF

2010-09-10 / 12:07:05

Idag har jag ingen skola, men massvis att läsa. Så nu ska jag snabbt upp på stan, till optikern och kolla linserna. Det går nog snabbt om allt går som det ska. Sen blir det plugg fram till klockan 17 då vi i klassen ska ses på förrådet. Ikväll är det förfest med två andra föreningar och sen vidare till kåren. Tror det blir en toppenkväll! Ska se om jag orkar ta med mig kameran..annars är det alltid någon annan som har det :)

Ha en fin fredag!


Min höstgarderob

2010-09-09 / 22:53:13




Ikväll har jag organiserat på min klädställning. Tagit bort alla sommarkläder och gjort plats för hösten. Gillar att min höstgarderob inte är lika mörk som vanligt, det är pudrigt och vitt. Och så svart och grått såklart, som det alltid lyckas bli när det blir lite kallare ute. Gillar att det är så många olika material. Stickat, skinn, transparant och spets. Sen ser ni också mina fyra favoritskor just nu. De här kommer användas massvis i höst!


Dagens

2010-09-09 / 16:02:55


Såhär ser jag ut idag! Det här är väl ungefär så bra det kan bli när man tar outfitbilder själv. Ett stativ skulle inte vara helt fel :) Får skaffa ett framöver..


Tavlor

2010-09-09 / 13:03:26

 
De här fina tavlorna från Nordic House vill jag ha ovanför min klädställning i hallen. 3 stycken olika hade passat in fint där. Finns hur många olika som helst och jag kan inte bestämma mig vilka som är finast. 499 :- kostar de per styck.


Hemligt

2010-09-09 / 12:41:19

Igår hade jag tänkt vara hemma hela kvällen. Bara vila och läsa. Sen kändes det tråkigt så då visste jag inte vad jag skulle göra. Caps, förfest med Frida eller lugn hemmakväll? Tillslut blev det inget av det och jag tog en promenad till Rebecca och vi satt hela kvällen och babblade. Dessutom bjöd hon på nybakta brownies. Hur gott som helst!

Känner mig förkyld och hängig idag men ska sätta igång med att plugga nu. Ska även fixa lite saker till vår sittning som är på lördag. Temat är film och jag har faktiskt redan bestämt vem jag ska klä ut mig till. Det får ni såklart se då, ska ju vara lite hemligt!


Det sista paret

2010-09-08 / 15:18:48



Här är de fina skorna från Nilsons, de sista i min storlek. Har redan vandrat omkring i dem här hemma och tycker de är riktigt bekväma. Nu är det strängt shoppingförbud som gäller!

Har bara en sak till att göra innan helgen, hämta biljetterna på Entre till nästa fredag då Hoffmaestro spelar på Stadshuset. Kul!


8:e september

2010-09-08 / 12:58:26


Jag har precis fått helg för denna vecka. Så nu är jag hemma på lunch och så ska jag gå en sväng på stan (skor, skor, skor!) Blir ensam ett par dagar nu för Maria tog bussen till Umeå för en stund sedan. Måste börja läsa kurslitteraturen idag också..

 Ikväll är det en dryckestävling som heter Caps. Vet inte om jag ska vara med, har hört att man blir rätt full och jag vet inte om jag orkar det en kväll till, haha! Så vi får se om jag stannar hemma. Har ett par timmar på mig att bestämma hur jag ska göra!


Depeche

2010-09-07 / 18:51:28



Jag är förälskad i en sko igen, såg dem genom skyltfönstret idag så var tvungen att titta in och kolla närmare på dem. De kommer från Depeche och var såå fina i verkligheten. Nu har jag ännu ett par skor på önskelistan. Dessa fina kilklackar. Scorett har även ett par liknande från Vagabond som jag också älskar!


Höstläsning

2010-09-07 / 17:53:19


Nu jäklar ska jag läsa! Börjar med de tre första böckerna i serien och sen finns det två till. Om ni är sugna på att läsa lite ska ni besöka Akademibokhandeln nu där det är tre pocketböcker för 149 :-

Blev ingen lugn vilodag för mig. Har stressat som en galning. Vi bestämde oss för att åka ut till Birsta och handla lite. Blev såklart en sväng på Ikea där jag fick med mig allt till köket som jag saknat och massa doftljus! Sedan har jag varit och hämtat mina nya glasögon hos optikern och så handlade jag inför ikväll. Mötte även Linn och Martina på vägen från Hemköp. Kul att se några bekanta ansikten! :) Blir en snabb dusch nu och sen middag.


If you love life, show it

2010-09-07 / 11:26:41









Igår spelade vi vinbrännboll mot de andra föreningarna. Det var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi fick nämligen inte springa eller slå som vanligt. Det var genom krabbgång vi skulle ta oss fram, så jag hade otroligt ont i handlederna och fingarna efter första matchen haha. Men den vann vi mot journalisterna och det var såklart viktigast! Mellan andra och tredje konen kunde du välja mellan att svepa 2 glas vin så fick du 5 poäng för varje eller dricka dem som vanligt och få 3 poäng. Väldigt kul hade vi, Electra Purple and the gang.  C-O MITTARE, VI ÄR COMMITTARE!  

Ikväll blir det en lugn kväll med faddermiddag. Mina faddrar bor båda i samma hus som mig så jag behöver inte gå långt. Så nu ska jag vila upp mig för kvällen och äta något.


Det som skulle kunna bli allt men aldrig blir något

2010-09-06 / 12:47:49



Idag längtar jag hem. Jag saknar min familj. Första gången sedan jag flyttade hit som jag känner den där längtan, jag har väl helt enkelt inte hunnit tänka efter tidigare och nu tänker jag alldeles för mycket. Jag är ledsen för det som aldrig händer. Att vilja något, men inte våga.  

Men i eftermiddag så ska jag byta om till min superhjälte oufit och spela lite vinbrännboll. Hört rykten om att vi ska dricka vin vid varje kon innan vi får springa vidare. Det kan ju bli spännande.


Succé

2010-09-05 / 21:54:30


Sanna den här är till dig, haha. Såhär ser det ut!

Har just kommit hem från Rebecca. De hade gjort så himla god mat. Kycklingspett i ugnen, pastasallad och goda såser och till efterrätt fruktsallad med grädde. Väldigt gott! Jag ska komma på något lika gott som jag kan göra till nästa gång. Snart är Maria här, hon kommer med bussen klockan 22 :) Måste bara säga tack också för alla fina kommentarer ni lämnar till mig, blir alldeles varm i hjärtat. Puss på er!


Vila

2010-09-05 / 10:59:33

Igår var jag helt däckad hela dagen. På kvällen gick jag och köpte lite godis och sen låg jag i sängen och såg Sex and the city 2. Skönt med en lugn kväll, det behövde jag verkligen. Nu är jag förhoppningsvis redo att köra hårt en vecka till..

Hade tänkt gå och handla nu, senare idag ska jag tvätta och så är jag bjuden ut till Nacksta på middag hos Rebecca. Så där spenderar jag min kväll. Hoppas ni får en riktigt bra söndag!


Black and white

2010-09-04 / 16:19:28









Lite bilder från vår Black and White sittning. Maten var såå god, stämningen var på topp och jag hade jätteroligt. Vi fortsatte vidare till kåren vid midnatt där det var massa folk och fullt dansgolv. Jag längtar redan till nästa sittning!


Nytt till hösten

2010-09-04 / 10:53:18


Här är tre par av mina nya örhängen. Gillar stora örhängen till fest så jag laddade upp med dessa till hösten. De första två paren köpte jag på Ur och Penns smyckesrea där alla örhängen kostar 29 :-. Det sista paret köpte jag till vår Black and White sittning igår där alla olika utbildningar hade olika accentfärger. Infos färg var blå, så blåa örhängen och blåa naglar blev det för min del.

Bilder från sittningen kommer senare idag! Nu ska jag fixa mig för att gå till frisören..


Pirattema

2010-09-03 / 12:44:36






Igår hade vi en tävling mot de andra linjeföreningarna som heter Ölympiska. Vi var utklädda till pirater. Tävlingen gick i stort sett ut på att dricka så mycket, så snabbt som möjligt. Så jag var med i gren där jag fick svepa en öl eller cider innan jag sprang tio varv runt en pinne och sen tillbaka där nästa person fick svepa sin. Som tur var kunde man fuska lite annars hade man nog blivit rätt så full, haha!

Ikväll har vi våran första sittning, black and white på Våningen inne i stan. Det ska bli väldigt trevligt och roligt att för en gångs skull under nollningen klä sig lite fint. Av nollningen kvarstår nu - vinbrännboll med hjältetema på måndag, faddermiddag på tisdag, caps (en annan dryckestävling) på onsdag, stadskampen för att samla poäng till faddergrupperna på torsdag, picknick med sommartema på fredag och stora filmsittningen på lördag då vi firar att vi äntligen blir ettor.


1:a september

2010-09-01 / 11:00:05


Bild: google.se
Jag ska äntligen gå till frisören på lördag och bli av med mina hemska utväxt och mina slitna toppar. Hittade en salong inne i stan som jag ska prova på som heter sax och kam. Är sugen på att antingen färga en kallare blond färg eller gå hela vägen och göra det mörkt. Vad säger ni?

Har precis kommit hem från min första föreläsning. Den var super. Känslan är bra, så jag tror att jag har valt rätt. Det känns både kul och spännande att få köra igång ordentligt! Igår fick jag dessutom ett glädjande telefonsamtal från Maria att hon hade blivit antagen och alltså kommer gå i samma klass som mig. Så ikväll så kommer hon hit och bor hos mig ett par dagar tills hon hittar något eget :)