Wow

2010-11-30 / 23:17:19

Jag gav upp pluggningen och träningen ikväll och gick istället till Malin för att se hockeymatchen mellan Timrå och Södertälje tillsammans med Malin, Johanna och Hanna. Ikväll är en sån kväll som jag inser hur mycket jag verkligen trivs i Sundsvall.

Sen vill jag säga tack för alla otroligt fina kommentarer jag fått. Det värmer i vinterkylan ♥


Skumtoning

2010-11-30 / 17:03:41



För att kunna behålla den röda färgen fin så köpte jag med mig denna skumtoning hem som min frisör tyckte att jag skulle använda med jämna mellanrum. Lite som en inpackning. Får återkomma när jag använt den och säga om jag tycker att den fungerar bra eller inte..


Redhead

2010-11-30 / 14:40:55


Jag blev rödhårig idag! Bara sådär. Är väldigt nöjd..


Dancing in the wind

2010-11-29 / 22:41:00


Jag håller på att somna sittandes, så nu ska jag gå och sova. Se några av mina favorit nattprogram på tv först bara! Imorgon blir det en tidig morgon. Jag ska möta upp Frida, Ida, Ida och Anna på Waynes klockan 9 och halv 12 ska jag till frisören. Skönt att få bort min hemska utväxt..


H&M Spring

2010-11-29 / 21:39:07



Bilder: Stylebykling
Den här tröjan från H&M:s vårkollektion måste jag se till att köpa när den kommer i butik. Gillar den annorlunda ryggen, färgen och alla fina detaljer. Tror den skulle vara jättefin i sommar!


Juligt

2010-11-29 / 17:23:31



Sedan jag kom hem har jag tagit fram adventsstjärnan och ställt i fönstret och tänt det första ljuset i min adventsljusstake. Nu saknas bara julmusiken så håller på att sätta ihop en lista på spotify.

Vi hade en jättemysig kväll i Umeå igår. Fikade massa gott och sedan satt vi uppe halva natten och pratade. Jag gick till bussen just efter sju och spenderade fyra hemska timmar på den innan jag var framme i Sundsvall. Har lämnat in grupparbetet och varit på en föreläsning idag. Vad har ni gjort?


Första advent

2010-11-28 / 15:16:28

Idag är det första advent, väldigt mysigt att sitta inne och fika lussekatter och dricka julmust när det är kallt ute. Har fått massage av mamma idag, haft adventsfika med familjen och just nu håller jag på att packa alla mina saker igen. Ikväll ska vi äta plankstek till middag och sedan åker jag och Hanna till Umeå där vi ska på adventsmys hos Petra. Vi stannar även där över natten och sedan så har planerna ändrats och jag åker till Sundsvall ensam imorgon. Kommer sakna min syster otroligt mycket! Har massvis med bilder sedan middagen igår, de postar jag imorgon. Vi hörs då..

Önskar er alla en trevlig söndag och en fin första advent med de som ni tycker om!


If you are wrong in all the right ways

2010-11-26 / 11:43:14



Sitter hemma i huset nu. Håller på att spara alla bilder jag har på denna dator och så kollar jag igenom alla sommarbilder. Därför det blev så somriga bilder i det här inlägget. Jag ska fixa iordning mig nu, sedan åka till mammas massagelokal och sist men inte minst blir det middag med hela familjen på Strandvägen ikväll.


You live, you learn

2010-11-25 / 17:27:29

En bra dag blev plötsligt dålig. Jag ska hålla humöret uppe trots allt för idag ska jag ju hem. Till min fina familj, mina vänner och min kära. Har gjort bort de mesta jobbiga uppgifterna i skolan, så att jag dessutom kan slappna av när jag är hemma. Jag måste springa nu om jag ska hinna med bussen! Vi hörs när jag är hemma..


Make a wish

2010-11-24 / 22:56:48


Bild

Bild
Har två saker på min önskelista nu, en fransjacka och ett par skinnshorts. Man kan bära plaggen nu i vinter men även till våren med bara ben. Blev kär i en fransjacka på en bild och tycker att H&M:s fransjacka som var med i deras partykollektion är väldigt fin. Men helst skulle jag nog vilja ha en i mocka, den på bilden kommer från Weekday.


Packning

2010-11-24 / 19:55:45


Håller på att packa ihop inför helgen hemma i Åsele. Tar bussen imorgon efter vårt seminarium och så hämtar Robin mig i Övik. Längtar enormt mycket, speciellt eftersom min syster är hemma nu och att hon sedan ska följa mig tillbaka till Sundsvall på söndag för att vara här i ett par dagar. Nu blir det genomgång av allt jag ska kunna tills imorgon och sedan Greys. Vad gör ni ikväll?


Femhundraett

2010-11-24 / 17:08:28



Har inte visat mitt senaste köp på second hand. Ett par ljusa levis 501 shorts för 60 kronor. Älskar mina mellanblå levis, de är mina favoritshorts så tänkte att ett par ljusa kommer komma till stor användning i vår. Och så var det ju ett kap dessutom..


Överkast

2010-11-23 / 23:02:30



Hade fått en fråga vars mitt överkast kommer ifrån. Det köpte jag på Åhlens för några månader sen så det borde fortfarande finnas kvar! Jättefint tycker jag det är, en färgklick i en lägenhet som i övrigt är vit. Vet att det finns för mindre sängar också..


Modekungen skor

2010-11-23 / 17:21:15


Hade fått en nyhetsbrev idag från Modekungen. Det handlade såklart om skor så var tvungen att klicka mig in och kolla. Hittade flera par som jag skulle vilja ha i min samling. Ett par svarta kängor blir definitivt mitt nästa skoköp. Värmer fötterna bra nu i vinter och matchas fint med jeansshorts och löst sittande linne i sommar.


Somewhere over the rainbow

2010-11-23 / 16:39:42


Jeans med hög midja - Cheap Monday
Boots - Scorett, Cape - Bik bok
 T- shirt - Monki, Halsband - H&M


Hela dagen har spenderats på skolan. Uppgifter, föreläsningar och återlämning av uppgifter. Nu är jag hemma med ett tungt huvud. Ska nog sova en stund innan jag orkar läsa något mer.


Drömfångare

2010-11-22 / 15:44:40


Bild
Har den här bilden i min inspirationsmapp och kan inte riktigt släppa den. Hur fint är det inte med drömfångaren hon har som örhänge? Jag vill gärna köpa ett örhänge att ha på ena sidan med långa fjädrar på som liknar detta.

Det är alldeles för kallt här i Sundsvall idag, fryyyser ihjäl! Har varit på skolan idag med mina favorittjejer. Sedan följdes jag och Ida och handlade inne i stan. Fick även tillbaka tentan och grupparbetet idag, är så nöjd och glad! Känns så skönt när man fått bekräftat att man klarat ännu en kurs..


Sunday bloody sunday

2010-11-21 / 20:20:34


En lugn helg var precis det jag behövde för att hitta lugnet igen, släppa stressklumpen i magen och hinna läsa ikapp i skolan. Veckan som kommer är otroligt fullspäckad, har så mycket att göra. Men på torsdag är det över och jag åker hemåt, snart tre veckor sedan jag träffade Robin sist och det känns i hjärtat. Nu ska jag se film och sedan sova. God natt!


Lördag 20:e november

2010-11-20 / 16:41:35


Skjorta, Kostymbyxor & Halsband - H&M Divided
 Skor - Nilsons

Jag ska poppa massa popcorn nu. Ska ha en hemmakväll helt för mig själv med massa bra filmer. Såå skönt!


What if you

2010-11-20 / 15:07:21


Har varit en stund på stan idag, läst ett kapitel i min kurslitteratur och nu ska jag iväg och handla något att äta ikväll. Slänger upp en dagens bild sen, här ovan får ni tjyvkika lite. Guldsmycken och transparent tillsammans med röda läppar.


Thank god it's friday

2010-11-19 / 16:55:03

Äntligen helg! Har spenderat hela dagen på skolan tillsammans med min grupp och på en föreläsning som var döden. Ikväll kommer Johanna hit och så kanske Rebecca för att se Idol. Ska bara göra middag nu och sedan gå för att köpa något gott att bjuda på. Är totalt slut på i huvudet, är så mycket tankar som flyger omkring där. Min syster är hemma i Åsele nu, så nästa helg åker jag dit för att vara med på vår årliga tjädermiddag med släkten! I helgen har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra än, födelsedagskalas? hemmakväll? Har varit ute alldeles för mycket på sistone, så vi får se helt enkelt..


Statement Necklace

2010-11-18 / 19:23:16


Är på jakt efter ett till stort halsband att piffa upp enkla outfits med. Mina halsband här ovanför kommer båda från H&M, det i silver från H&M Trend och det andra från Divided. Har hittat ett superfint från Bohemian Luxury som jag mer än gärna skulle vilja ha. Här kan ni se det. Har ni något tips på fina stora halsband? Var finns de?


Om du älskar henne, låt henne gå.

2010-11-18 / 11:15:18

Kvällen igår var en mardröm. Jag inser hur väldigt mycket jag älskar, för den rädslan, den panik och ledsamhet jag känner när någon jag älskar råkar illa ut kan jag inte ens beskriva. Jag hoppas mardrömmen är över nu.

Efter alldeles för lite sömn ska jag nu ta en dusch, äta lunch och sedan möta upp min grupp på skolan för att påbörja vårt grupparbete. Ikväll ska jag på bio dessutom med några i min klass, den nya Harry Potter filmen blir det.


Smooth

2010-11-17 / 20:34:55


Jag blir supertorr på vintern, oftast på benen. För några veckor köpte jag barnolja som jag började smörja in mig med efter duschen och faktiskt så hjälper det. Är inte torr alls som jag brukar vara. Så det kommer jag fortsätta med hela vintern.


The worst day ever

2010-11-17 / 17:03:48


Jag har haft en riktigt tråkig dag. Har läst, läst, läst, tvättat och lagat mat. Massa tråkiga vuxensysslor. Och så hann jag ändå inte med allt som jag ville, jag funderar ibland om mina krav på mig själv är alldeles för höga. Nu ska jag iallafall ta lite tid för mig själv att göra saker som jag tycker är roliga, träna och sedan se på Greys med mitt vanliga onsdagssällskap!


Halsduk med luva

2010-11-17 / 12:53:44


I höst och vinter har jag blivit helt galen i halsdukar. Har köpt 4 stycken, två tubhalsdukar och två långa stickade med fransar i olika färger. Den här halsduken ovanför som finns på Chicy.se är precis en sådan som jag letat efter, med luva på. Väldigt fint, och praktiskt. Finns i massa olika färger..


16:e november

2010-11-16 / 17:19:19


Som jag trivs bäst nu, mörka byxor och en poncho eller cape. Matchade med röda läppar och mitt beiga hårband!

Hårband - Bik bok, Jeans - Cheap Monday, Boots - Scorett, Väska - Monki
Oversize tröja/poncho - Halens


Time after time

2010-11-16 / 10:52:14


God morgon! Jag klev upp tidigt för att hinna läsa innan vår föreläsning i eftermiddag. Hinner till och med gå och handla nu, har nästan ingen mat hemma så det behövs verkligen. Ikväll ska jag dessutom prova på ett nytt träningspass, cirkelfys. Jag gissar att det är lika jobbigt som det låter. Annars är det såklart tvkväll som alltid på tisdagar, Desperate housewives och Cougar town.


Jeffrey Campell

2010-11-15 / 11:42:37



Bild: Le fashion
Jag älskar dessa skor från Jeffrey Campell. Nu har dessutom Henry Kole fått in båda paren i sin webbshop. Jag hade inte tackat nej till att ha dem i min skosamling.


Another monday

2010-11-15 / 11:35:15

En sak jag verkligen hatar med att bo själv är att jag är sjukt mörkrädd. Jag har inte kunnat sova på hela natten, någon har varit och stampat här utanför hela natten, öppnat dörrar och vandrat fram och tillbaka. Tillslut kändes det nästan som att någon skulle komma in i min lägenhet. Usch!

Idag har jag väldigt mycket att läsa, kan inte skjuta fram det mer. Så läsning av kurslitteraturen och träning kommer min dag bestå av idag. Inte speciellt intressant alls. Ha en fin måndag!


Let's paint the town

2010-11-14 / 16:18:12










Fotogalna är vi allihopa..


Från och med du

2010-11-14 / 14:33:48


Hade så trevligt igår, idag har det inte varit lika roligt men börjar känna mig lite mer som en människa nu! Vi hade världens roligaste förfest hos Malin och så gick vi allihopa till Aveny. Det var väldigt mycket folk och mycket trängsel. Jag och Johanna hittade en högtalare som vi klättrade upp på och därifrån såg vi scenen perfekt, kunde till och med fota lite. Fler bilder från kvällen kommer senare!


When a heart break it don't break even

2010-11-13 / 17:58:11


Ikväll får mitt halsband från H&M trend följa med ut. Ha en fin kväll allihopa!


Face the day

2010-11-13 / 13:19:08



Här är min nya dagkräm. Den är en färgad dagkräm så den är perfekt i vinter då man är blek och vill ha lite extra färg. Dessutom innehåller den spf 15 vilket är ett stort plus!

Ett pass på gymmet stårt på schemat nu innan jag ska göra mig i ordning för ikväll. Jag ska vara hos Malin med massa klasskompisar innan vi går och ser Oskar Linnros. Jag är väldigt taggad måste jag säga!


Running around

2010-11-12 / 16:41:20


Jeans - Cheap Monday, Stövlar - Bianco, Stickad tröja - Weekday

Kom precis hem från Birsta City. Är fortfarande mätt från vår 16 kronor lunch på Ikea, perfekt för oss studenter. Nu är det bara att göra sig iordning inför en pizza och idolkväll. Jag köpte föresten en ansiktskräm idag, ska visa er senare.


Fredagsmys

2010-11-12 / 10:29:43


Jag har legat uppe halva natten och sett på film. Båda sex and the city filmerna blev det trots att jag sett dem många gånger förut. Så är väldigt väldigt trött idag.

 Ska göra mig i ordning nu, för idag åker jag till Birsta. Åker dit mest som sällskap, ska prova ut sängar och handla heminredning. Kul att få vara smakråd. En fredag på Birsta med lunch på Ikea är aldrig fel!


You are the only exeption

2010-11-11 / 22:15:39


Bild
Vi får acceptera att aldrig kunna vara i varandras närhet. Att inte kunna komma hem efter en jobbig dag och få en puss på kinden som ett välkommen hem. Bara en sådan enkel sak som att somna på en arm och vakna i en famn tycker jag är ett lyx att få uppleva. Vi har nästan alltid haft många mil mellan oss. Det har inte alltid varit lätt. Jag har hatat det många gånger. Jag vet att distansen för oss närmare mer än den sliter oss isär, jag känner ditt hjärta så väl nu och du mitt. Men ibland blir jag så fruktansvärt ledsen. Det finns inga andra alternativ än att härda ut, tills nästa gång vi får ses. Det värsta är att inte veta när det är, hur många veckor som ska passera innan vi ses igen. Det enda som fattas här nu är du. 
Jag saknar dig varje dag.


Torsdag

2010-11-11 / 11:58:57

Snart är det helg och denna helg ser jag fram emot väldigt mycket. Pizza och Idolmys imorgon och så Oskar Linnros på Aveny på lördagkväll. Vi blir ett gäng tjejer från klassen som går dit och jag tror det kommer bli roligt! Idag har jag däremot mest tråkiga saker på schemat. Har en föreläsning 13.15 och sedan har jag massvis att läsa. Skulle egentligen ha läst allt nu på morgonen men som vanligt låg jag kvar lite för länge i sängen istället. Men ingen stress än, det är länge kvar till nästa tenta.

Jag hoppas att jag ska hinna lära mig några av Oskar Linnros låtar innan lördag så nu blir det full volym på Spotify.


Bra förvaring

2010-11-10 / 16:07:52



De här förvaringskorgarna köpte jag på Åhlens när jag precis flyttat in. Tycker de är super att förvara hårnålar, hårsnoddar, smycken och tops i. I den största har jag även hårprodukter. Skulle vilja ha några korgar i hallen också där jag kan förvara alla halsdukar, mössar och hårband. Har ni tips om några fina lite större korgar?


Lanvin ♥ H&M

2010-11-10 / 11:46:49


Bild
Längtar tills Lanvins samarbete med H&M kommer ut i butikerna. Jag tycker att den svarta klänningen är den finaste i hela kollektionen tillsammans med den rosa. Dock tror jag inte att det kommer bli något köp för mig men det ska bli kul att se allt i butik.

Min önskan slog in igår och vi har nu massor med snö och det snöar fortfarande. Nu ska jag äta lunch, sedan blir det stan en sväng och sedan träning med Maria.


Give me the bright nights

2010-11-09 / 19:27:07


Tjuvstartar julen och december månad med mitt Yankee candles som doftar jul och med att äta lite pepparkakor. Längtar som en galning till december. Då ska jag styra upp glöggkvällar och julbak med mina vänner. Vi har inte fått en enda liten snöflinga i Sundsvall ännu, konstigt med tanke på att det snöat typ överallt i hela Sverige.  Det får gärna snöa lite snart så det blir ljusare ute..


Tisdag

2010-11-09 / 11:06:18



Godmorgon! Jag har introduktion till vår nya kurs om två timmar och det känns som att jag måste vara där trots att jag känner mig dålig. Så ska fixa iordning mig snabbt och sedan dricka te, jag inbillar mig alltid att det hjälper. I eftermiddag måste jag ned på stan och leta efter en ansiktskräm. Helst med solskyddsfaktor. Har ni något bra tips?


Let's waste time

2010-11-08 / 19:33:54


Helt galet fina ringar det finns på Stylebytyra.se. Jag skulle vilja ha en tvåfinger ring, tror jag ska önska mig en i julklapp. Antingen korset i silver eller den det står hope på. Det finns även en fågel som jag gillar..

Måste säga att jag är väldigt mycket sämre idag. Har varit på affären och handlat lite mat men mer än så har jag inte rört mig idag. Måste verkligen vila upp mig och försöka bli frisk, så resten av kvällen spenderas i sängen.


South

2010-11-08 / 13:44:01



Här är en bild på min oversize kofta från märket South. Den är en blandning av en kofta och en poncho. Perfekt i vinter med både skinnbyxor, tights och jeans. Jag har på mig den här.


Here you go..

2010-11-07 / 21:48:12


Det var någon som ville se en större bild så att man kan se hur hårbandet ser ut på. Vet inte om det här blev bättre, får fixa några bilder i veckan tänkte jag. Imorgon borde jag ha tid, är ledig en sista dag innan nästa kurs drar igång.


Acne news

2010-11-07 / 17:43:03



Acne har många väldigt fina nyheter just nu. En enkel svart klänning skulle jag gärna ha. Kjolen gillar jag också, är fin med en enkel t-shirt som på bilden.

Har blivit sjukt förkyld under helgen. Blir alltid så när jag stressat under en lång period och sedan blir ledig några dagar. Jobbigt känns det med tanke på att jag tänkt träna ikväll. Nu blir det en kväll i sängen istället. Men såg att det var en bra film på trean senare. På tal om bra film så såg vi Due Date på bio igår. Tyckte den var fantastiskt roligt, skrattade väldigt mycket. Gillade ni baksmällan gillar ni nog den här filmen också..


Man måste dö några gånger innan man kan leva

2010-11-07 / 12:49:34




Vi har varit ute och promenerat i kylan. Drack en Chai latte på Waynes och gick sedan tillbaka hem. Har på mig mina väldigt sköna kostymbyxor med hög midja idag. Nu ska jag kramas lite till innan vi skiljs åt för några veckors tid igen. Det känns alltid lika tråkigt.


Together we move mountains

2010-11-06 / 17:35:36


Jeans - Cheap Monday, Linne och spetstopp - H&M, Hårband - Bik bok, Kilklackar - Nilsons


Hårband

2010-11-06 / 16:18:08


Vi har varit på Birsta hela dagen, på Mio och spanat in soffor, kollat på kläder till Robin och fikat på Waynes. Jag fick med mig två hårband hem, det här beiga och ett likadant svart från Bik bok. De ser lite ut som en turban, det gillar jag! Jag ska ha på mig mitt svarta ikväll när vi ska gå på bio så ni får se en bild senare. Vad har ni gjort idag?


Black and grey

2010-11-05 / 18:38:58


Såhär ser jag ut ikväll. Älskar min oversizekofta, ska visa bättre bilder på den framöver.

Vi har varit ute och ätit middag på Stekhuset. Vad väldigt gott! Dessutom har vi köpt massa gott som godis och dricka som vi tänkt äta framför Idol ikväll. Fredagsmys!


Jag vägrar att inse du sviker mig alltid

2010-11-05 / 13:46:27


Jag var uppe tidigt imorse och låg i sängen och såg på The voice på kanal 5. Daniel Adams Ray sjöng sin låt Gubben i lådan live. Tycker det var väldigt bra och så blir man glad av det också. Titta på klippet!


I've walked a mile in my shoes

2010-11-05 / 11:46:11


Angelica Blick
 Jag har tittat på ett par liknande skor på Vivistyle.se men såg nu att dessa skor finns på DNA. De var ju supersnygga! Tror jag ska spana i dem i butik i helgen.

Hade en supertrevlig dag igår. Redovisade under dagen och sedan mötte jag upp Henrik på stan. Var väldigt kul att se honom igen. Vi lagade middag här hemma hos mig och så kom tjejerna över för en vinkväll. Jag älskar att fylla min lilla lägenhet med folk. Vi drack vin, pratade och när de gick vid halv ett så var jag och henke uppe några timmar till och pratade. Tyckte synd om honom som skulle upp tidigt för att åka till Umeå. Nu ska jag tvätta och sedan kommer min älskade hit i eftermiddag. Som jag saknat honom! Har massa planer för vår helg tillsammans..


I'll be gone and lost forever

2010-11-03 / 17:21:00


Har bokat en tid hos frisören i slutet på november och så en tid på spa med min grupp i december. Det blev lite senare än vi tänkt men allt var fullbokat innan dess. Håret kan jag inte bestämma mig vad jag ska göra med. Som vanligt har jag lust att vara lite dramatisk och göra det rött, annars ska jag bli mer mörkblond för är dödligt less på att alltid få utväxt. Här är den perfekta färgen..


Sweet tomorrow

2010-11-03 / 14:49:06



Min inspirationstavla och nya spetsgardiner har fått åka upp i fönstret.

Nu ska jag ut i regnet, hämta ett paket och köpa mat. Sedan ska jag städa här hemma, måste ju vara fint tills Henrik kommer hit. Jag kommer vara så nöjd imorgon då den här kursen är slut, så det firar jag då med en god middag och vin med några vänner.


Ur fokus

2010-11-02 / 20:01:16


Linne - Acne, Cape - Bik bok, Jeans - D brand, MC boots - Scorett
Hade bråttomt och hann inte ta om så här är den enda bilden jag har att bjuda på idag. Är fortfarande lika förälskad i mitt linne från Acne och min cape med fransar. Snedfläta har jag också fastnat för, hade dock varit snyggare om mitt hår hade varit ett par centimeter längre så det är bara att fortsätta spara..


You inspired me today

2010-11-02 / 15:13:08


Grupparbetet och den individuella delen är nu inlämnade. Jag är så glad för en stor tyngd lyftes verkligen från mina axlar. Nu är det endast redovisningen kvar på torsdag under dagen och finns det planer på en vinkväll med mina kanonisar. Ikväll har jag absolut ingenting att tänka på gällande skolan. Ska gå på ett pass Afrodans och ha ett mini spa här hemma.


Vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

2010-11-01 / 17:22:22


Jak & Jil
Jag vill jättegärna hitta en fin klänning med ringning i ryggen till vinterns alla fester. Såg att Chicy hade en liknande och Acne har en långklänning med väldigt ringad rygg. Har ni något annat tips?

Grupparbete hela dagen och nu måste jag sätta igång med den individuella delen som också ska vara klar imorgon. Följde med Johanna på Entre efter skolan och köpte biljetter till Oskar Linnros som spelar här i Sundsvall om några helger. Jag längtar väldigt mycket!


Måndag igen

2010-11-01 / 08:39:49

Igår var verkligen världens längsta dag. Jag hade så tråkigt och det var bara massa skit på tv. Idag har jag lite mer att göra. Ska möta upp min grupp för att göra det sista på grupparbetet som ska vara klart imorgon. Vi kommer nog sitta hela dagen och jag ser faktiskt fram emot det då vi alltid har så roligt tillsammans.

I veckan händer det massa roliga saker, min fina vän Henrik kommer på torsdag och stannar en natt. Det ska bli väldigt roligt att se honom! Sedan får jag sällskap hemifrån även i helgen, väldigt efterlängtat sällskap som vanligt.