Nytt från H&M Trend

2012-08-31 / 16:42:59


Höstboots

2012-08-29 / 20:15:40
Boots / Topshop
På tal om skor så vill jag jättegärna ha dessa på fötterna i höst. Supersnygga! Kanske kan hitta dem i butik i Göteborg ihelgen. 
 
Idag har jag startat upp mitt gymkort igen, så nu ska jag äntligen komma igång med träningen. Jag skjuter upp det några dagar till men när jag kommer tillbaka är det dags! Tidigt imorgon åker jag och pappa mot Göteborg så vi hörs antingen där eller när jag är tillbaka! 

Sommarens sandaler

2012-08-28 / 17:58:57
Köpte två par sandaler i Stockholm då mina fötter längtade efter platta sköna skor att springa runt i. Det svarta paret köpte jag på Rizzo och paret i brons på Scorett. 
 
Jag åkte till Sundsvall igår och skyndade mig att packa upp väskorna jag bott i den här sommaren. Just nu njuter jag av att ha tillgång till hela min garderob, ett välfyllt kylskåp och att träffa vänner jag knappt sett på flera veckor. Som planerna ser ut nu så åker jag igen på torsdag. Till Göteborg och hälsar på Hanna som precis flyttat dit. Det blir därmed det sista äventyret för den här sommaren.

Necklace by Alice Fine

2012-08-25 / 10:30:00
Här är en lite bättre bild på halsbandet som blev mitt under Pop Up Store. Alice Fine har varit med i Årets Rookies så jag hade spanat in detta halsband redan i februari då jag såg det i Rookies Showroom. Nu får det pryda min hals i höst tillsammans med mysiga stickade tröjor. 
 
Jag är just nu hemma i Åsele efter att ha tillbringat lite tid i stugan i Härjedalen. Tyvärr blev jag sjuk i torsdags och låg mest och sov under dagen och det är först nu jag känner mig lite bättre. Ikväll är vi bjudna på grillfest hos Anki och Danne så det blir en helg här hemma innan jag åker tillbaka till Sundsvall för att få ordning i lägenheten innan skolan drar igång. 

Rookies Showroom / Pop Up Store

2012-08-19 / 13:13:00
Lite blandade bilder från veckan. Rookies Showroom / Stockholm Fashion Week Party och Pop Up Store.
 
Jag är så fruktansvärt trött idag. Så har påbörjat att packa lite smått och vilat emellan varven med kläder som ska av galgarna och ned i mina väskor. Ska lämna Petras lägenhet nu och flytta in två nätter i Robins lägenhet i Tyresö. Sen åker vi till stugan i Härjedalen några dagar. Bara han han han och jag jag jag. Två veckors ledigt har jag nu innan skolan drar igång. Men först ska jag njuta av de sista dagarna i Stockholm. Avskedsfika på Moderådet imorgon och så lite shopping kanske.

Roströd

2012-08-14 / 20:37:46
Världens sämsta bild från Café Opera igår innan festen drog igång. Hade på mig klänning från Cheap Monday och kilklackar från Mango.
 
Vi har haft visning i Rookies Showroom och invigningsfest på Café Opera igår och idag har vi haft Showroom öppet för allmänheten. Just nu är jag trött i huvud och fötter men det har varit så himla kul. Har inte så mycket tid över denna vecka men sen ska jag uppdatera er om allt som hänt och som händer framöver.
 
 

Fredag igen

2012-08-10 / 13:05:36

Nu var det ett tag sedan jag skrev så jag mobilbloggar på lunchrasten. Har haft fullt upp denna vecka med förberedelser inför modeveckan och på kvällarna har jag hunnit umgås lite med Robin som är här i veckan. Vi har varit i Lissma hos hans föräldrar och hos Lowe i Norrtälje. Ikväll tänkte vi kanske åka till Grönan och imorgon till Kolmården. Allt enligt Robins önskemål. Blir nog toppen!


På mina fötter

2012-08-05 / 16:38:33
1. Sandaler Scorett 2. Pumps H&M 3. Skor med platå Lindex 4. Kilklackar Mango Touch
Här har jag fotat vad jag haft på fötterna denna vecka. Det är ganska uppenbart att jag gillar svart när det kommer till skor. Nu är jag dock lite sugen på ett par beiga skönheter. Finns så fruktansvärt mycket fina höstskor i butikerna nu. Har redan sett minst 3 par som jag vill ha i min höstgarderob!
 
Idag har jag tagit en lång promenad längs strandpromenaden som ligger här i närheten av där jag bor. Fastnade några timmar vid båthamnen i solen! Hur skönt som helst. Nu ska jag göra något betydligt tråkigare. Tvätta. Så fruktansvärt tråkigt!

I'm in love with the cities I never been to

2012-08-04 / 18:25:21
Skjorta Vila / Shorts Levis Second hand / Skor Lindex / Skärp Second hand
 
Har som blivit dålig på det här med att visa vad jag har på mig. Så här kommer en bild från idag, i ett provrum såklart. Det är då man får passa på. Min riktiga kamera är visst fortfarande på semester iallafall ett par veckor till..

Grått, gult & lack

2012-08-02 / 19:46:44
Tröja / Weekday, Lackkjol / H&M
Skulle vilja ha dessa två fina plagg, helst skulle jag bära dem tillsammans.
 
Idag dök de första leveranserna med kläder upp på jobbet till Pop Up Store som vi ska ha om två veckor i samarbete med Umeåbutiken Kii. Vilket jag tycker är extra roligt! Så himla fina kläder i varje fall. Så om ni är i Stockholm mellan 17-18 augusti så tycker jag ni ska titta förbi på Drottninggatan 81 B för att shoppa i vår tillfälliga butik!