Love

2009-03-31 / 20:32:18
Jag är helt kär i Zouls sommarkollektion. De finaste kläderna har de definitivt och de finns på MQ! Imorgon ska jag dit och köpa ett linne som jag provade idag. Ett ljusrosa med knyt i midjan och knappar, som en skjorta utan ärmar ungefär :) De har jeansleggings, slitna jeansshorts, fina spetstoppar, jeansvästar och söta skjortor, toppar och korta jackor. Jag vill ha allt! 

Jag kom iaf hem med det här  pudret från Maxfactor med en jättemjuk sminkpuff. Ska testa det imorgon! Hoppas att det funkar bra.
(bilderna är klickbara)

Dagens

2009-03-31 / 19:07:15
Jag har ätit ett jättegott kvällfika. Man tar frusna hallon, en banan, kiwi och så lite russin. Det är hur gott som helst tillsammans! Idag så var vi på boxning som alltid på tisdagar, önskar att jag kunde få ta med mig Robin dit i helgen, vi skulle nog ha jätteskoj tillsammans på det passet. Men jag fick lova att om han skulle komma så skulle vi inte fara dit och av bara farten så kände jag mig extra snäll så jag lovade honom en massage och en hemmalagad middag på fredagkväll också. Haha, jag tror att jag lovat för mycket redan!

Idag ser jag rätt tråkig ut eftersom jag fick bråttom imorse, men jag visar det ändå. Jag på mig ett grönt linne från Indiska, svart kofta som är längre bak och jeans från GT

Och örhängena köpte jag i Spanien, jag har faktiskt aldrig använt dem eftersom jag helt glömt bort att jag haft dem! :)

Marknadslördagen!

2009-03-31 / 12:11:38
Jag har bestämt mig för att gå en sväng på stan efter skolan. Jag behöver ett nytt puder, skakade verkligen ut det sista ur burken imorse. Sen har jag ett par jeansleggings på tankarna, ett par med dragkedja nere vid foten från Pieces, T-store. Jag får se hur jag gör! Handla mat måste jag iaf göra, det blev aldrig av igår. Tur att mamma och pappa hade skickat med mig en supergod kasslergryta, I love you.

Eftersom jag har lite tid över men tanke på att jag har kompledigt från en lektion nu mitt i dagen! Då tänkte jag lägga ut några bilder från i Lördags. Där ser ni mina nya kläder också som jag visade igår!













Remmar

2009-03-31 / 07:22:41
Har suttit nu på morgonen och skrivit lite på ett engelskaarbete. Ska strax gå till skolan, ser fram emot den här dagen riktigt mycket. Solen skiner och jag har väldigt få lektioner :) Hoppas ni får en fin dag!

Har spenderat lite tid nu på morgonen med att titta på skor. Jag gillar sommaren och vårens skor, speciellt det med en massa remmar! Hur snyggt som helst..

(bilderna är klickbara) Nelly

Zoul

2009-03-30 / 20:38:52
Har nyss varit på ett spinningpass. Det var jobbigare än vanligt, det kan ju bero på tröttheten efter helgen. Hela kroppen är helt slut på! Nu ska jag skriva en engelska läxa innan jag går och ser på tv. Jag hatar verkligen att bo ensam här, det blir hela nästa vecka också. Terese och Sofie, ska vi kanske ha pyjamaspartyn för att fira lovet? ;)

Här är mina nya kläder från MQ och Zoul. Jag älskar dem och de kommer båda bli superfina till sommaren! Jag hade dem i lördags tillsammans med strumpbyxor, ett pärlhalsband i guld och en tubkjol under. De får ni se på bilderna som kommer sen..


Middag

2009-03-30 / 17:17:11
Jag har just blivit bjuden på middag hos Terese. Makaroner, köttbullar och hårdmackor! :) Strax ska vi gå hem till mig så jag kan byta om innan träningen klockan 19. Hinner nog inte ta någon dagens idag alltså men jag ska visa min nya jacka från Zoul som jag hade i lördags! :)

Jag saknar Robin där hemma, önskar att han kunde komma hit precis just nu. Jag älskar dig och du är bäst!

Måndag

2009-03-30 / 12:06:42
Måndag och bara två veckor till påsklovet. Jag har slutligen bestämt mig för att inte följa med till fjället nästa vecka, vill inte missa mer än jag behöver innan Egypten. Men det kommer kännas så tråkigt med tanke på att jag inte varit i fjället i år och då förmodligen inte kommer kunna åka senare heller.

Jag måste strax gå och handla lite mat inför veckan. Är ensam här i lägenheten tre dagar i början av veckan, känns rätt trist och tomt. Jag har suttit ett tag nu och roat mig med det här..och här nedanför har ni resultatet. Kul tidsfördriv! :)
























Lördagen 28/3

2009-03-30 / 10:14:59
Tänkte att jag kunde berätta lite om vår lördag :) Emil skulle köra oss så han hämtade upp mig vid tio och så åkte vi till Sannas föräldrar och hämtade upp pulkan vi skulle låna. Robin och Jimmy hade fortfarande inte hittat någonting att åka på men jag kom på att mamma och pappa har en gammal pulka någonstans.

Det slutade med att vi grävde upp den ur snön, ganska risig såg den ut men den gick iaf att använda. På vägen till nappet så vänder vi tjejer oss om för att titta på grabbarna som körde efter oss. Då ser vi hur pulkan lossnar från skotern, hur Jimmy och Robin flyger, ölet flyger och för att inte tala om minen i deras ansikten, haha!! Hela pulkan var alltså trasig och vi hade tur att de inte gjorde illa sig mer. Då fick vi trängas 9 stycken på en pulka och en skoter istället. Men det gick bra :) Det var rätt kallt ute och vi fick ingen fisk men det var så roligt att vara ute och göra något skoj. Trött blev man efteråt också, vi sov 2 timmar när vi var hemma igen, verkligen välbehövligt.

Här kommer lite bilder från nappet!









Fredagen

2009-03-29 / 22:53:28
Hela dagen idag har jag varit så himla trött. Jag och Robin somnade två timmar hemma hos mamma och pappa och i bilen påväg hit så blev jag jättepigg istället, hade väl egentligen tänkt gå och lägga mig tidigt. Igår blev det alltså lite för mycket av det goda, haha. Jag har så sjukt mycket kort, så jag lägger upp bilderna en dag i taget. Vi börjar med fredag då!









Jag har såå många fler, men jag ska nog gå och sova nu :)
Godnatt.

Åh, boring

2009-03-27 / 12:40:46
Vilken extremt urtråkig dag. Jag brukar ha 5 lektioner på fredagar. Jag har inte haft något att göra på någon av lektionerna eftersom jag ligger lite före då jag bestämt mig för att slippa stressa med allt skolarbete innan lovet. Jag ångrar det nu, 4 timmar av rastlöshet och 1 hel timme kvar till min enda lektion idag. Jag hatar det!

Jag får vara glad att jag har massvis med roligt att se fram emot och att jag faktiskt kommer att ha nytta av att ha gjort bort massa skolarbete i förväg!

Freeeeedag!!

2009-03-27 / 06:57:13
Det kanske syns i rubriken hur taggad jag är för idag? Jag är uppe med tuppen, har redan ätit frukost och nu ska jag packa det sista inför helgen. Jag tror det kommer bli en toppenhelg. Mitt enda bekymmer just nu är kläder, alltid samma visa. En garderob full med kläder men inget att ha på sig.

Ha en bra dag allihopa!
 
Hela den här tjejens outfit var jättesnygg :) Både kjolen och bodyn!

Dagens

2009-03-26 / 19:31:49
Jag tränade själv ikväll eftersom Terese har åkt till Åsele en dag tidigare.Det var trist att inte ha någon att gå dit med, men passet var skoj! Jag älskar step. Strax ska jag försöka packa inför helgen, vet inte alls vad jag ska ha med mig men om jag känner mig själv rätt kommer jag packa mer kläder än jag har möjlighet att använda, haha! Imorgon åker vi till Åsele direkt efter skolan och väl där så har vi bokat bord på pizzan så jag, Jenny och Elin ska skynda oss hem och byta om innan vi ska träffa alla andra :)

Här är vad jag hade på mig idag. Svart ribbat linne, utanpå ett linne från H&M "fashion for aids" och kofta GT

Hade mitt nya diadem också. Gud vad mitt hår har växt på 5 veckor!

Nära

2009-03-26 / 15:29:29

Imorse när jag kom in på NUS var jag där precis i tid för drop in för vaccinering. Ändå var det en lång kö före mig, blev så trött när jag insåg hur lång väntan skulle bli. Det slutade med att jag väntade 1,5 timme för en spruta som tog 10 sekunder att få. Lite öm är jag på överarmen, men ont gjorde det inte. Jag som hade varit orolig. Nu ska jag bara tillbaka en gång till om en månad för att ta den andra sprutan, just innan vi åker alltså :) Otroligt att det bara är 1 månad kvar.

Har suttit nu sedan jag kom hem med en uppsats som just blivit klar,talet är dessutom bortgjort och det gick super. Nu har jag bara den efterlängtade helgen framför mig.


Bianco

2009-03-26 / 15:21:58
Var in på Bianco efter skolan och som vanligt blev jag kär i flera par skor. De första paret är verkligen hur snygga som helst i verkligheten och sitter väldigt fint på foten! Att de kostar 1300 kronor är lite trist! De andra tror jag skulle vara söta till sommaren, 550 kostar de :)



Äntligen torsdag..

2009-03-26 / 07:29:01
God morgon allihopa.
Idag är det en sådär fin dag igen, solen lyser och himlen är blå. Håller tummarna för att det håller i sig nu och att det blir lite varmare! Jag har egentligen sovmorgon till 10.30 idag men ska upp och vaccinera mig på infektionskliniken klockan 8.30. Undrar om jag kommer hitta dit, har ingen aning om vart det ligger men har försökt kolla på kartan och förstår väl någorlunda mycket iaf, haha!

Nu måste jag göra mig redo för dagen..


Dagens look

2009-03-25 / 20:44:43
Nu är mina muskler helt slut på. Vi har bestämt att öka i vikt då och då för att bli starkare och idag så hade vi verkligen mycket mer vikt så både mina armar och ben var alldeles skakiga under passet, men huvudsaken är att jag klarade av det.

Jag ska försöka jobba med mitt geografiarbete nu och tråkigt nog så missar jag min sovmorgon imorgon, jag måste nämligen gå på infektionskliniken och vaccinera mig inför utlandsresan. Hoppas bara att jag hittar dit!

Här är det jag hade på mig idag; randig tröja, väst och sjal från H&M, armband från T-store och jeans från GT


Shopping

2009-03-25 / 16:56:39
Idag har jag hunnit klart med mitt tal, varit på stan två gånger. Köpte en outfit för lördagen och till fredagen får jag helt enkelt ta något jag redan har :) MQ har så otroligt mycket fint just nu och Gina tricot blir jag trött på så fort jag går in. Jag tycker definitivt den affären har blivit sämre även om det finns några plagg som är fina. Blev iaf helt förälskad i en ljus jeansskjorta från Zoul!

Sedan gick jag och Terese och åt middag på Subway, det var så gott med kalkonmacka och honungssenapsdressing! Nu ska vi bara ta det lugnt tillsammans innan träningen klockan 19. Den här dagen har varit underbar..

Det jag köpte till helgen får ni se då ;) Här är lite smått och gott av det jag köpte annars.
2 diadem, ett beige och ett vitt flätat, 3 par örhängen och hårnålar. Tur att jag hade mitt presentkort på H&M, så jag gav så gott som ingenting för det!


Onsdag

2009-03-25 / 10:02:25

Imorse hade jag ställt klockan på halv åtta, just när jag hade klivit upp så ringde Sofia och pratade en stund vilket gjorde så jag piggnade till :) Åt frukost och diskade hann jag också med, så nu ser det fint ut här. Jag har bestämt mig för att göra klart så många skolarbeten som möjligt idag. Talet som jag ska hålla imorgon är inte riktigt klart än heller så det är lite bråttom!

Nu ska jag bara springa ned på apoteket tvärt och förbi på Ica för att köpa lite smått och gott.
Ha en bra dag allihopa.

Hittade den här bilden på Evelinas blogg, på den tiden då mitt hår var randigt, haha!


Glömde att ...

2009-03-24 / 20:29:30
...berätta att det inte blev någon shopping idag, då hade jag självklart visat er. Vi tänkte göra stan imorgon istället, idag har jag bara smygtittat på några plagg. Ett par jeansleggings i en blå färg, en oversize topp med knappar och ett svart partylinne med volanger. Vi får se om jag kommer hem med ngt imorgon :)

Som vanligt fick jag och Terese ett skrattanfall på träningen ikväll. Åh, det är så roligt att träna tillsammans, det går inte en gång utan att vi har superskoj. Du är bäst..


Dagens

2009-03-24 / 16:43:57
Har just bytt om till mina träningskläder. Ett boxningspass blir det ikväll, gruvar mig lite redan över hur jobbigt det kommer bli. Men såklart blir det också skoj :) Tänkte visa dagens innan jag går..

Gud så blek jag är, haha! Jag har på mig svart fodralklänning från American Appareal, kofta H&M, mammas gamla flätade läderbälte och strumpbyxor från Twilfit

Nöjd

2009-03-24 / 14:53:30
Jag är så nöjd och glad idag. Allt har gått precis som jag vill idag, skolan känns inte lika tung längre. Det är bara den här veckan jag kommer få kämpa och sen lugnar det ned sig och jag har dessutom just fått veta att jag är ledig imorgon, underbara ledighet! Då hinner jag med allt som jag tänkt göra, listan är nämligen lång. Och tid för klipp och färgning har jag också bokat innan bal och student :)

Som vanligt har Nelly fått in massa underbara nyheter. En av de här två klänningarna funderar jag på att beställa till sommaren, vilken tycker ni?

Nothing else I can say

2009-03-23 / 20:54:31
Det var väldigt dålig musik på spinningpasset ikväll. Sån där som man får skavsår i öronen av och som iaf gör mig otålig. Jag var tvungen att gå direkt hit till datorn när jag kom hem och sätta igång min spellista och sjunga med bara för att! Strax ska jag och Emil gå och hämta vår tvätt och sen ska jag lägga mig i soffan och äta glass med chokladsås och maränger. Det ska bli riktigt gott!

Ikväll längtar jag lite extra mycket..
 

















Den här får mig att vilja dansa, och längta till sommaren..

Dagens

2009-03-23 / 17:08:35
Jag och Elin var på Swedbank idag för att föra över pengar till Barnhemmet vi jobbat med som ligger i Kenya, varför hamnar man föresten alltid hos de suraste personerna i personalen? Vi blev riktigt glada då det visade sig att vi hade samlat ihop 4712 kronor till dem! Vårt projekt är så gott som klart nu och det känns underbart.
 
Ikväll så ska jag på spinning í 35 minuter och försöka skriva klart mitt bröllopstal. Har ni några tips på fina kärleksdikter? 

Idag körde jag på lager på lager och min snygga fiorelli väska. Vitt linne från Åhlens, grå väst från GT, svart kofta från H&M, väska från Accent och bambooörhängen från Cocoo


Tips

2009-03-23 / 12:41:17
Jag hann precis hem till klockan 12 och de verkade gilla lägenheten så jag känner mig på extra bra humör nu, det är så kul när folk tycker att vi har det fint här hemma. Nu har jag just ätit lunch, stekte lite bacon och ägg. Och om tjugo minuter ska jag möta upp Elin på stan.

Måste ju iallafall tipsa för er som inte vet att det är fri frakt hos Nelly hela veckan. Finns hur mycket fint som helst, så dit och handla nu :)


Forever

2009-03-23 / 08:54:37
Idag har jag sovmorgon en timme så jag ska strax börja gå till skolan. Klockan 12 ska det komma ett par och titta på lägenheten så jag är rädd att jag måste springa hem från skolan. Jag och Elin ska skicka iväg vårt brev till barnhemmet, jag skulle så gärna vilja åka dit nu men eftersom det inte går så kanske om något år :)

Har spenderat morgonen med att titta på sommarkläder. Jag hittade väldigt mycket fint på Forever21
Här är mina tre favoritnyheter till sommaren! (bilderna är klickbara)


Nighty

2009-03-22 / 22:45:22


Nu ska jag gå och sova! Är verkligen hur trött som helst.
Sov gott

Söndag

2009-03-22 / 20:19:12
Har inte någon energi kvar i kroppen efter den här dagen...

Jag slutade jobba rätt sent inatt och när jag kom hem vid halv 3 så möttes jag av en trött Robin. Tiden räcker inte till för att hinna med att berätta om allt som händer när vi inte ses. Det slutade alltså med att vi låg och pratade till halv 4 om allt möjligt. När klockan ringde klockan halv 9 imorse så var jag så trött. Åkte på jobbet där jag varit hela dagen och när jag slutade åkte jag direkt hit till Umeå med Simon och Lollo. Jag och Emil hann till och med att gå förbi Ica och handla frukost den här söndagen vilket inte händer så ofta :)

Pratade även med Hanna imorse som jag saknar så himla mycket. Hon berättade att de ska åka till Las Vegas om två veckor, kan knappt beskriva i ord hur avundsjuk jag är. Är så glad för hennes skull :)

Pusher

2009-03-21 / 13:21:26
Vaknade tidigt imorse av att Terese ringde mig. Vi pratade ett tag tills jag blev pigg och det såg så härligt ut när solen lyste in genom fönstret. Jag klev upp och gjorde frukost till oss. Vi har även varit och hjälpt Robins mormor och morfar med melodikrysset och varit ute på en skoterutflykt till Sängsjön. Min lillebror hade tagit min skoterhjälm så jag fick lov att ta en mössa och sen tog jag även på mig ett par hörselkåpor med radio i. Haha, jag såg så himla kul ut! Jag sjöng och skrek med till låtarna hela vägen dit och hela vägen hem. En himla trevlig utflykt med klämmackor och fiske :)

Jag ska strax duscha innan middagen och innan jag börjar jobba  klockan 18. Måste se Robinson som börjar ikväll, har hört att det är spännande.

Här är en av låtarna som spelades på radion, nu går jag och nynnar på den hela tiden!

Fredagkväll med mys

2009-03-20 / 22:52:12
Jag har inte haft en sekund över ikväll till att sitta här tyvärr. Jag som hade velat visa vad jag haft på mig idag men jag gled direkt ned i mina mjukiskläder när jag kom hem och glömde helt bort att ta en bild innan!

Vi har varit och hälsat på och druckit kaffe på Strandvägen. Sen åkte vi till brandsstationen där jag körde på crosstrainern i 30 minuter. Var verkligen skönt med tanke på att fredagar är så stillasittande. Jag har långa lektioner och sen sitter man i buss/bil i mer än två timmar. När vi kom hem åt vi choklad och hyrde Rallybrudar. Det är verkligen behändligt att hyra film på tv:n :) Tyckte inte att filmen var sådär jättebra men vi fick en stund tillsammans bara vi. Nu ska jag krypa ned i soffan igen för att se lite Ultimate fighting vilket ha blivit Robins stora favoritprogram, haha.


Fredag

2009-03-20 / 07:11:59
God morgon alla fina läsare:)
Jag har just ätit frukost och nu ska jag packa det sista inför helgen. Jag åker hem med Simon idag så jag är nog hemma lite tidigare vilket känns toppen! En lång skoldag har jag framför mig, PA rapporten ska vara inskickad idag och jag har två långa böcker att läsa ut.

Hoppas att ni får en bra dag, jag skriver när jag är hemma ikväll.

Jag och Elin förra våren! :)

Proom

2009-03-19 / 20:46:56
Vilken rolig kväll det här har varit :) Hade tyvärr inte en chans att hinna till UF mässan, men det blir nog imorgon istället. Jag och Terese gick på Bodystep klockan 18, efter passet var klart följdes vi hem till Sofie och där var min balklänning. Jag var verkligen nervös på vägen hem att klänningen inte skulle passa, efter 25 minuters promenad hade jag gått igenom hela listan på vad som kunde bli fel, haha! När jag kom in genom dörren så tog jag på mig den direkt och den satt så bra. Den är enkel och fin och jag längtar tills dagen då jag får bära den.Jag gillar färgen jättemycket också även om det inte är en färg jag bär så mycket annars.

Nu tänkte jag ta ett långt bad och sen smörja in mig med lite Dove brun utan sol. Lite färg skulle jag vilja få, ungefär som på den här bilden. Helt galet vad mörkt mitt hår var där föresten!




Lite vår ...

2009-03-19 / 16:29:15
Jag och Robin pratade just om vår Egyptenresa. Har hört att väldigt många blir magsjuka pågrund av alla bakterier som finns där. Jag är livrädd för att vår vecka utomlands ska bli förstörd av att någon av oss blir sjuk. Jag ska förebygga så gott det går och bunkra upp med proviva och hälsofil.  Nu ska jag byta om, gå och träna och sen gå direkt till Sofie :)

Här kommer vad jag haft på mig idag
En vit tröja med knappar från H&M, kjol med hög midja från GT, smalt skärp (mammas gamla) och sjal från Nelly

Hej allihopa

2009-03-19 / 12:47:47
Sitter i en datasal och försöker skriva lite på ett geografiarbete. Det känns som att för varje skoldag som går så får jag ännu mer att göra. Antar att det är så det ska vara i trean några månader innan studenten. Idag ska jag nog köpa en glass påväg hem från skolan, finns inget bättre sätt att inviga våren på :)

Den här jackan vill jag jättegärna ha till våren. Den kommer från Nelly och kostar 499 kronor. Jeanstyget var i så fin färg, skulle bli så snyggt till alla ljusa sommarklänningar.


Torsdag

2009-03-19 / 08:49:14

Jag blir alltid så pigg när våren kommer. Har sovmorgon till 10.30 idag men jag klev upp klockan 8 eftersom jag kände mig så pigg och glad.

Idag har jag massvis med planer, känns som att det kommer bli stressigt. Vet att jag ska på bodystep med Terese, att jag tänkt gå på UF mässan på Nolia eftersom Jenny, Linn, Sara och Emma är där med sitt företag Sensibelle. Kan berätta vad de gör sen :) Och sist men inte minst så ska jag gå öst på stan för att hämta min klänning hos Sofie som Morgan tagit med sig hit!


The shoe

2009-03-18 / 20:48:59
Egentligen borde jag göra läxa just nu. Insåg just att jag har rätt mycket att göra, men jag känner samtidigt att det kommer ordna upp sig rätt snabbt. Jag har fått i uppgift att skriva ett bröllopstal, det känns väldigt svårt. 3 minuter ska jag prata. En fin dikt blir nog bra!

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med skor till balen just nu. Tänkte därför visa er skorna jag tittat på idag som jag blivit så sugen på att köpa. De är väldigt enkla men med en rosett som gör att skon blir något extra! Så, vad tror ni? Mamma, säg vad du tycker..haha!

Look

2009-03-18 / 17:40:52
Det är så härligt väder ute just nu.Skulle vilja sitta ute i det fina vädret. Just nu längtar jag efter Robin, det är trist att aldrig kunna ses på veckorna. Helgen som kommer så ska jag jobba och nästa helg är det Åsele vintermarknad. Jag är så galet taggad, speciellt eftersom Jenny och Elin ska följa med och vi ska bo hemma hos mamma och pappa tillsammans. Det kommer bli skoj!

Idag har jag på mig ett ljusrosa linne med spets, en vit tunika med knyt och spets från Spanien och halsband från H&M.

Såhär ser spetsen på tröjan ut, genomskinligt med prickar. Det är detaljerna som gör det! :)
(bilden är klickbar)

En underbar dag

2009-03-18 / 14:36:44

Jag ångrar mig inte en sekund att jag klev upp ur sängen och gick till universitetet imorse. Det är kul att veta att det finns så många möjligheter. Jag gillade inledningen bäst, de hade en väldigt bra teater som handlade lite på hur man ska se på livet som student och i allmänhet. Det var inte så många av föreläsningarna som intresserade mig eftersom det jag vill läsa till inte finns här i Umeå. Jag ska någon helt annanstans ;) Men jag tror också definitivt att de som läser i Umeå inte kommer bli besvikna, under de senaste åren har jag träffat så många underbara människor här och campus är otroligt fint. 

Efter två pass så gick jag, Terese och Sofie först och åt på skolan och sedan på stan och tittade på lite allt möjligt. Från bikinisar, diadem till balskor. Jag hittade ett par som jag älskade och en matchade väska. Jag ska tänka på saken, men de skulle passa min klänning väldigt bra.


Diary

2009-03-18 / 08:01:51
Idag är det Onsdag och universitetsdag. Solen skiner ute, asfalten är framme här i Umeå. Vi har knappt någon snö alls men desto mer slask! Ska ta en promenad till Aula Nordica sedan för att möta upp Elin, Terese och Jenny. Vet inte hur lång tid det kommer ta så jag är osäker på när jag måste gå. Men nu ska jag fixa iordning mig för dagen och tipsa om min extremt goda frukost som jag åt imorse. Gröt med russin, hallon och lite mjölk. Hur gott som helst.

Ni får ha en bra dag så länge, så hörs vi sedan!


Dagens outfit

2009-03-17 / 19:37:23
Har just haft lägenhetsvisning för paret som skulle komma och kolla. De verkade inte vara så jätteintresserade, så fler visningar lär det bli. Jag tycker det är utmattande, haha! Vi hade en ny instruktör på powerstriken ikväll, han var som den perfekta personliga tränaren. Körde stenhårt med en och tills man var totalt slutkörd. Nu längtar jag tills jag får gå och sova och tills universitetsdagen imorgon.

Här är det jag haft på mig idag. Rött gör en glad, it's true. Ska nog investera i en röd festtopp :)
Jeans: Diesel
Linne: T-store
Kofta: GT
Armband: GT

Miss Bella

2009-03-17 / 16:58:31
Sofie ringde till mig för ett tag sen. Vi hade fått hem vårt paket till Åsele idag, så till helgen får alla hålla tummarna för att min balklänning kommer passa! Lite orolig är jag allt. Nu ska jag byta om och gå till Teg, lite stressigt med såhär tidig träning men samtidigt ska det bli kul.

Måste tipsa er om en av mina favoritsidor att shoppa på, på internet.  Alla smycken kostar mellan 29-49 kronor och kläderna är jättefina. De säljer bland annat kläder från forever21, som skjortan längst ned!
Missbella


Klänningarna är superfina!


Tisdag

2009-03-17 / 14:56:19
Jag fick just ett samtal av en kille som skulle komma och titta på lägenheten ikväll. Det är upplagt för pinsamma tystnader. Lite ångest får jag, älskar att komma från en shoppingrunda från stan eller bara direkt från skolan och ha så nära hem. Och dessutom ha så fint. Men tre månader till är den min och det är ju ett tag kvar innan jag måste ge upp den :)

Ikväll ska jag alltså plocka undan så vi har det fint, gå på ett bodystrike pass (är vi lika dåliga som vi var förra gången så kommer jag nog ha träningsvärk i magen av allt skratt) och sen se säsongsfinalen av The City!

I dont care what you're thinking, as long as it's about me

2009-03-16 / 20:57:28
Idag har jag otroligt mycket energi och tusen tankar. Skulle kunna skriva flera sidor utan att det skulle ta slut på ord. Men det ska jag bespara er. Jag har varit på spinning ikväll och efteråt gjorde jag en fruktsallad med hallon, banan, kiwi och russin, det gjorde så att jag längtar till sommaren otroligt mycket. Solat har jag också gjort, i 16 minuter. Jag inbillar mig att jag fått lite mer färg iaf! :)

En super träningslåt, när det är som värst så kommer refrängen och ger en ny energi.

Dagens

2009-03-16 / 18:03:58
Det ligger en dimma över hela Umeå, jag tycker det är riktigt mysigt. Såg just solen gå ned över tegsbron och i dimman blev det verkligen hur fint som helst. Fick ett stort leende på läpparna. Jag har just bytt om till träningskläder eftersom vi ska på ett spinningpass, det var ett tag sen men det känns kul.

Det här hade jag på mig idag..
Dagens: Ljusrosa spetslinne, lång svart kofta och sjal H&M, vita stickade strumpbyxor från GT

Lyx

2009-03-16 / 15:17:03
Eftersom det är måndag så trodde jag att bussen skulle vara så gott som tom. Men den var full konstigt nog. Hann läsa en hel del i min bok och när jag kom fram så sprang jag bara och lämnade väskan här hemma och sen gick jag och mötte upp Terese på stan. Vi gick och tittade på jeans och sen skor, till student och bal. Men tyvärr hittade jag ingenting som jag ville ha.

Nu har jag lagt fram maten jag ska göra ikväll. Ska lyxa till det med lax och räkor tillsammans med pasta! Jag har börjat gilla matlagning konstigt nog.

Kom just på att jag glömde lägga in dagens i fredags, det är lite sent nu. Men ni kan iaf få se mina fina fjäderörhängen från GT :)

God morgon

2009-03-16 / 09:57:13
Det blev ingen sovmorgon för mig idag. Vaknade av solen lyste in vid åtta, ett väldigt skönt uppvaknade. Tänkte att jag lika gärna kunde göra bort mitt Engelska C arbete så nu är det klart. Måste packa min väska strax. Jag längtar till min lägenhet där vi iaf har en lampa inne på toaletten, haha! Robin ska hämta upp mig hans lunch och skjutsa mig till busstationen. Skönt att slippa gå hela vägen med packning :)

Jag blev kär i den här toppen. Fin som den är till jeans eller till en kjol med hög midja. Jag gillar alla färgerna! Självklart har jag hittat den på Nelly. Helt klart den bästa webbshoppen just nu

Söndag

2009-03-15 / 21:45:38
Jag och Robin har just sett på Wipeout, det nya programmet på 5:an. Jag skrattade så jag fick ont i magen, såg ju sjukt skoj ut. Jag skulle vilja testa de där hinderbanorna, men helst inte på tv ;P Inatt sover jag hemma i Åsele för att ta 11.40 bussen till Umeå imorgon så jag hinner gå och träna med Terese på kvällen och göra alla läxor jag har!

Det kommer garanterat bli en bättre vecka nu. Förlåt att ni fått läsa lite gnäll i veckan som varit, men jag har inte riktigt varit mig själv. Jag är glad för alla underbara och positiva människor jag har omkring mig och min familj är det allra käraste jag har!

Lite Spanienbilder, de gör mig alltid glad..


Oro

2009-03-15 / 15:31:13
Nu börjar det. Värken i magen och oron. Det enda jag känner är "jag vill inte" och hur mycket jag försökt undvika det så är det så verkligheten är. Jag skulle kunna leva i ovisshet hur länge som helst, men på ett sätt så är det inte det jag vill heller. Jag är bara väldigt rädd för att allt ska förändras..

Nu ska jag ladda om, läsa min bok och sen hoppas jag så att kvällen kommer att bli bra. Det kommer ordna sig, jag är ju trots allt inte liten längre!


tack för att du är min vän! puss

Mys

2009-03-14 / 16:54:25
Idag har jag haft en riktigt lugn lördag för första gången på riktigt länge. Vi har varit och tränat, hälsat på på strandvägen, sett en film och ätit massa gott. Nu ska vi strax på middag hos Anki och Danne. Tacos skulle vi äta, jag längtar!

Såhär ser jag ut idag. Vi har bara myst i soffan med mjukisbyxor och en stickad tröja. Märker ni att mitt hår ser brunt ut på vissa bilder och blont ut på vissa?


 

Lördag

2009-03-14 / 10:51:54
Igår hittade jag min gamla mp3 spelare. Tog med mig den och gick ut på en promenad! Gud vilka minnen man har från gamla låtar, jag var helt överlycklig att jag hittade den och kunde lyssna på alla sommarlåtar och minnas allt möjligt kul! Jag glömde bort tiden och var ute och gick i mer än en timme, men det var bara skönt efteråt. Såg på en film hos mamma och pappa medan jag väntade på Robin. Det blev rätt sent för hans del, men tillslut fick vi krypa ned här hemma tillsammans.

Idag ska vi nog ut på någon liten utflykt, det är ju så fint väder.

Här är min nya bikini föresten, den satt perfekt och jag är jättenöjd med den! Nu behöver jag inget mer till vår Egyptenresa..


Åh..

2009-03-13 / 09:14:25
..innan jag går måste jag visa en bild på ett par coola och superfina skor! Skulle passa bra på studenten. Jag tycker vitt tillsammans med tanfärgat är jättesnyggt. Och tillsammans med en fin bränna så blir det nog perfekt!

De kommer från Friis och Co. Och ja, ni ser ju! Hur coola som helst..
(bilderna är klickbara)


Fredag

2009-03-13 / 08:59:37
Veckorna bara susar förbi. Fredag och långhelg för min del, är ledig på måndag också! :) Har just packat väskan, eftersom jag inte orkar bära med mig min stora sportväska så packade jag ned allt i min största handväska, den från Friis och co. Den är verkligen överfull nu, är glad att jag fick med mig allt.

Ikväll när jag kommer hem måste jag äta ensam, mamma ska vara i Umeå ihelgen och Pappa, Mathias och Robin spelar hockey! Då måste jag nog planera en överraskning till Robin då han är klar med hockeyn. Jag är nämligen expert på sånt, haha!

Nu ska jag ta en promenad till skolan, men ni får en fin låt att lyssna på! :)


Chanel

2009-03-12 / 22:28:06
Jag kom just på att jag glömt bort att berätta några glada jobbnyheter för er. Min älskling har fått ett extra jobb som brandman för ungefär 2 veckor sedan, är så stolt över honom och glad att han fick jobbet! Sen har jag också fått ett till extra jobb och förmodligen ett till sommarjobb nu. Ska på inskolning på påsklovet! Det känns verkligen toppen och jag är så glad!

Innan jag går och sover så ska jag visa en bild på min absoluta drömväska. Jag har nämligen en liten drömmapp på min dator, bilder på saker jag vill ha, på saker jag vill uppnå med mitt liv och vart jag vill åka. Och någon gång ska jag utan tvekan äga en Chanel 2.55! Den är perfekt!


Mig

2009-03-12 / 19:25:02

Kom just hem från Teg efter ett jobbigt Bodystep pass. Jag börjar komma in i programmet nu så det blir dubbelt så kul men också dubbelt så jobbigt. Nu ska jag bara vänta på Emil, vi har bestämt att vi ska städa ikväll och sen ska jag läsa Affärsjuridik. Känns både trist och jobbigt, men det är ett måste! Imorgon är det äntligen fredag och helg..

Idag har jag på mig ett vitt linne från Vila, skjorta från lindex, mörka jeans från H&M, örhängen från Accent

Mina fina örhängen som jag fyndat för 29 kronor! :)


Kort kavaj

2009-03-12 / 13:08:32
Jag har länge letat efter en kort kavaj som jag så gärna vill ha till sommaren. Min syster har en jättefin som hon köpt på Nelly, så jag tänkte vara en härmis och beställa samma. Men den fanns bara kvar i största storleken. Men då hittade jag den här istället från Vila. Den kostar 499 kronor och jag tycker det såg riktigt fin ut. Gillar hur de matchat den också!



Torsdagen

2009-03-12 / 09:33:45

Igårkväll så gick jag och terese på bodypump. Jag var väldigt skakis i kroppen vilket var jättejobbigt eftersom det inte gick att ta i på samma sätt. Var skönt att komma hem sedan och slänga sig i soffan framför tv:n och med datorn i knät! Pratade föresten också med mamma igår och hon berättade att min bikini hade kommit, ska bli spännande att prova den ihelgen.

Idag börjar jag inte förns klockan 10.30 och så har jag bara två lektioner. Har ändå massor att göra efter att jag slutat, vi ska städa i lägenheten, jag ska träna och så har jag ett stort prov på fredag som jag måste plugga till.


Idag

2009-03-11 / 17:50:10
Nu är det bara en timme tills jag ska gå och träna. Ikväll blir det bodypump, jag blir så otroligt taggad under det passet. Speciellt med all bra musik som de spelar.

Tänkte bara visa vad jag haft på mig idag innan jag byter om till träningskläder..
Idag har jag på mig min vita tubtopp från GT, Kort kofta från H&M och en sjal som jag fått av Sofie :)

Olearys

2009-03-11 / 13:41:25
Nu tänkte jag berätta lite om gårdagen för er. Jag tog bussen till Terese och sen gick vi till Henke därifrån. Vi var dom första som var där så vi pratade, lyssnade på musik och drack vin. Det kom ett par stycken till och tiden gick väldigt snabbt så vips var klockan 20 och vi åkte in till Stan med Jessica.

Mötte upp Jenny och Elin på Olearys eftersom de varit duktiga och tränat innan. Det var massor av folk där eftersom de visade matchen mellan Liverpool och Real Madrid, det fanns definitivt några galna fotbollsfans där så jag kände mig inte så hemma, haha. Själv var jag bara hungrig men det tog en hel timme innan vi fick maten på bordet. Åt en jättegood Club sandwich med pommes och så fick man popcorn efteråt. Var så gott! När de stängde klockan 23 var jag så trött så att jag faktiskt gick hem, de andra drog vidare på efterfest men jag tyckte att det var riktigt skönt att krypa ned i min varma säng.






Jennys födelsedagsshot.

Onsdag

2009-03-11 / 10:31:59
Vaknade rätt tidigt imorse trots att jag somnade sent igår. Det har blivit så otroligt viktigt för mig att äta frukost, jag som aldrig åt det förut.  Ska föresten berätta om gårdagen senare då jag laddat in mina bilder, jag hade iallafall väldigt trevligt :)

Idag har jag inte speciellt mycket planerat eftersom alla elever på Östra är lediga hela dagen. Ska skriva på en skoluppgift och sen har jag mitt utvecklingssamtal klockan 12.30. Måste se det nya avsnittet av The City som kom ut igår också!

My evening look

2009-03-10 / 16:57:41
Nu har jag duschat, fixat håret och sminkat mig. Har även ätit en äggmacka med tanke på hur sen middagen kommer bli. Så nu ska jag bara packa en väska med allt jag ska ha med mig och sen tar jag bussen öst på stan där vi stannar till klockan åtta. Jag tar med mig kameran men vi får väl hur mycket bilder det blir. Ha en fin kväll allihopa!

Såhär tänkte jag se ut ikväll. Fint men inte för uppklätt!
Topp med knappar från H&M, Kjol från GT, strumpbyxor från Twilfit och armband Glitter


Sun

2009-03-10 / 14:31:22
Idag känner jag mig riktigt effektiv. Har gjort klart en uppsats som stressat mig i flera veckor, så nu kan jag stryka den från min lista. Jag har just kommit hem från Teg eftersom jag hade bestämt mig för att prova solariet SunTan där. Jag förstod ingenting hur man skulle göra så jag fick fråga en tjej som städade där, hon var snäll och hjälpte mig, haha! Var skönt att bara ligga och slappna av i värmen ett tag även fast jag vet att det inte är bra.

Ska strax göra ngt gott fika, sen duscha och fixa iordning mig för ikväll. Ska till Henke innan Olearys..men vad ska jag ha på mig?

Lägger ut min absoluta favoritlåt just nu. Älskar rösten, texten, allt!

Dagens planer..

2009-03-10 / 08:50:34
Hade tänkt att jag skulle hinna göra bort en del skolarbete idag så jag slipper känna mig stressad över det senare. Kvällens planer känns väldigt roliga och jag håller verkligen tummarna för att det ska bli en toppenkväll.  Jenny fyller nämligen 19 år imorgon så ikväll ska vi fira henne. Det kommer bli skoj!

Dagens planer ser ut såhär
- Skola
- Powerstrike på Teg
- Middag på Olearys 20.00
- Corona

Jenny & Elin

SPF

2009-03-09 / 21:23:06

Har just tagit ett långt bad efter en promenad. Välbehövligt och hur skönt som helst. Orkade inte med att gå på gymmet idag även fast jag planerat in ett pass. Gick en promenad och skingrade tankarna istället..

Har tittat på solskydd till våran utlandsresa på Eleven ikväll. Mitt hår blev så slitet när jag var i Spanien så nu tänkte jag köpa solskydd för håret också. De jag tittat på har varit rätt så dyra. Men de här tre, schampoo, balsam och gele kostar tillsammans 120 kronor. Hoppas att de fungerar lika bra som priset är! :)


Det här måste jag också köpa med mig. Det smakar supergott och skyddar läpparna..


Dagens

2009-03-09 / 16:56:30
Mitt humör har gått som en berg och dalbana idag. Just nu känner jag mig bara ledsen. Önskar att jag kunde se på dig på samma sätt nu, men det känns som att allting förändrats. Som att hela min värld på något sätt känns annorlunda. Jag är förvånad och besviken..

Nog med tråkigheter, här får ni dagens outfit. Jag gillar den! :)  
Dagens: Vit oversize tröja från GT, Väst och halsband från H&M, Knästrumpor Åhlens

Överlycklig..

2009-03-09 / 12:44:01
Är hemma igen efter en runda på stan. Gick på Ica Gourmet och handlade så jag kan göra en tonfisksallad till middag. Det kommer bli super innan träningen!

Gick även in på MQ bara för att titta lite på deras nyheter. Såg två fina vita klänningar från Paris, Kate and I som skulle passa perfekt till studenten. Provade bara den ena eftersom det direkt kändes rätt och väldigt "mig". Så nu har jag ett problem ur världen och är en jättefin vit klänning rikare...och självklart så ska den vara en surprise den 10/6 då jag tar studenten! Jag är så nöjd!

Back on track

2009-03-09 / 11:37:38

Startade veckan med huvudvärk och även fast det känns bättre nu så kunde det inte ha varit en sämre start på en redan så trist måndag! Nu känns det iallafall bättre, jag har fått i mig lunch och ska strax ut på stan en sväng och titta på skor. Ska nog handla lite mat också, det ekar i vårat kylskåp. Den här veckan kommer verkligen kännas kort, vi är nämligen lediga på onsdag och nästa måndag. Så imorgon drar jag och några tjejer ut på äventyr, man måste ju ta vara på när man är ledig mitt i veckan! :)

Nu när jag har gratis frakt på Nelly så funderar jag på att beställa hem den här spetsbodyn från Cheap Monday. Tänkte att den skulle passa bra tillsammans med en svart kjol med hög midja och en svart kort kavaj eller kofta. Det tycker jag är supersnyggt! (bilderna är klickbara)


Sportlovet..

2009-03-08 / 21:50:43
..är nu över! Jag tycker att det har varit en bra lov och nu är det bara skola i tre veckor innan jag åker till fjället med min familj vilket gör så att jag kommer ha påsklov i två veckor istället för en. Herregud vad mycket frånvaro jag kommer få. Men äsch, det är sista året och det går bra för mig i skolan, så vad gör det! :)

Jag och Sofie har pratat om balen, studenten och allt annat roligt som händer framöver när vi åkte hit till Umeå. Våra balklänningar har inte kommit än, men jag håller tummarna för att de gör det i veckan! :)

Söndag

2009-03-08 / 12:44:13
De senaste dagarna har varit busy. Har jobbat tre dagar, försökt hinna med att umgås med både pojkvän, vänner och familj. Det är verkligen en utmaning att få tiden att räcka till! Igår efter att jag slutat så åt jag och Robin en jättegod middag tillsammans innan vi åkte och tränade. Vi har nämligen en liten utmaning oss emellan, det går ut på att vi ska se vem som kan bli mest vältränad på ett par månader, haha! Jag måste alltså börja försöka bygga muskler. Robin ska försöka gå upp ett par kilo i vikt och jag ska väl försöka stå stilla där jag är nu på 60 kilo. Ni måste heja på mig! ;P

Annars så umgicks jag en stund med Terese och Evelina igår, letade efter en studentklänning som jag skulle kunna köpa. Har hittat en jag tycker om som är cremévit med tygrosor på.

Den här nyheten på Stylebystars hade jag tänkt att beställa igår till några festligheter framöver, men fick lite beslutsångest. Vad tycker ni?

Thank god

2009-03-06 / 17:37:04
Jag jobbade till klockan 16 idag, nu så ska vi strax på middag hos mamma och pappa. Efter att jag klagat på dem hela veckan så bestämde dom sig att bjuda över oss idag, haha! Är lite kluven med vad jag ska göra ikväll, fest eller bara ta det lungt? Just nu är jag så slut på så det första alternativet känns väldigt lockande. Jag ska iaf göra något väldigt gott senare. Chokladfondue, jag längtar tills dess..






 









Ta hand om er..

All I need is you..

2009-03-05 / 17:16:20
Idag så har jag jobbat, gör det imorgon och på lördag också och sen återvänder jag till Umeå igen! Gick både till och från jobbet idag, så jag har fått tillräckligt med motion idag och skavsår. Kände mig riktigt duktig då jag kom hem då jag ställde mig och stekte pannkakor till mig och älsklingen. Har verkligen varit en riktig hemmafru den här veckan, lagat mat och städat, varje dag! Det är verkligen inte likt mig.

Har föresten länge letat efter en bikini som jag kan ha i Egypten. Det är 9 veckor tills vi åker, men jag längtar supermycket. Ville ha en utan BH band så jag inte har några ränder till student och bal. Hittade just den här på Nelly och var tvungen att klicka hem den direkt. Märket heter Wonderland och de hade jättesnygga bikinis till rimliga priser..


Onsdag

2009-03-04 / 11:01:14
Förstår inte hur jag kan ha så fullt upp nu när det är lov. Men det är bara roliga och spännande saker som händer! Igår så hade jag bestämt att jag skulle se en film med Henke. Vi hamnade hemma hos Evelina och såg på Yes man. Tycker inte att den var sevärd, snarare seg och dryg. Det kan bero på att jag verkligen inte tål Jim Carrey. Han är odräglig i Ace Ventura filmerna!

Idag så ska jag ut på en liten utflykt om allt går enligt planerna. Vi skulle nog ut på en skoterfärd och sen åka och fiska i trillenviken. Något gott måste man ju ha med sig också. Det blir nog bara jag, Terese och Henke. Måste springa och göra lunch nu och sen ska jag ut i solskenet!


Mamma Mia

2009-03-03 / 12:19:39
Har just sett klart Mamma Mia filmen, kände för att se något som gör en glad och på bra humör! :) Låtarna fastnar verkligen. Nu väntar jag bara på att Terese ska komma förbi, då ska vi ut och gå i kylan. Måste leta fram mina täckbyxor så jag inte fryser..

Ha en bra dag allihopa!

Film&Fest

2009-03-02 / 23:42:40
Förutom element incidenten så har min kväll varit fin! Jag har varit i Svartbäcken och sett på skräckfilm, Mirrors. Jag var väldigt rädd, som alltid då jag ser skräckfilm. Tur att jag hade gott sällskap och så fick jag skjuts hem också av världens bästa vän! Sen såg jag att jag hade fått en inbjudan till Kärlek on tours fest i April. Henke har pratat så mycket om det, ska bli spännande att se vad de hittar på. Och självklart så tackade jag ja!

Nu ska jag gå och sova, har lite planer för imorgon så jag måste upp tidigt..

Läskigt..

2009-03-02 / 18:35:25
Jag och Robin har tyckt att det varit konstigt att det luktat bränt här hemma. Vi har gått omkring och sökt men aldrig hittat något som skulle kunnat lukta bränt och ändå så har det aldrig riktigt slutat lukta. Vi har ställt in ett extra element brevid vår säng och det tippade för ett par dagar sen. Jag ställde upp det men tänkte inte mer på det, jag hade ställt det åt fel håll och en pocketbok hade av misstag hamnat emellan. Vi hade nog väldigt tur att det inte började brinna. Det känns verkligen läskigt att vi gått och lagt oss brevid det här elementet. Det var nog bara ogjort att papperna inte tog eld..usch!


Smoothie

2009-03-02 / 14:10:19
Idag har jag städat hela huset från golv till tak, varit och handlat och varit ute på en promenad. Gud vad det snöar ute. Strax ska jag börja rulla köttbullar, ska nämligen testa farmors recept! Hoppas bara jag kan få dem lika goda som hennes är!

Måste tipsa om ett jättegott mellanmål som jag just gjorde. Köp en förpackning med frukt och bär i en förpackning som heter Smoothie på Ica. Sen är det bara att mixa med juice, yogurt eller både och som jag brukar göra. Det blir verkligen super och är dessutom nyttigt! :)

Somebody..

2009-03-02 / 09:50:56
Jag gick och la mig väldigt tidigt igår. Men det känns bra nu, för då hinner jag massvis med saker idag. Vet att jag måste sätta mig och göra skolarbete men det känns inte så lockande. Ska strax klä på mig och gå ut på en promenad, är inte allt för kallt ute idag! :)

Nu börjar lovet, det känns verkligen underbart.

Vilken dag

2009-03-01 / 21:00:35
Jag och Robin tog en lång promenad idag. Vi hade tänkt gå och hälsa på mamma och pappa så vi började gå längs skoterspåren på isen. Hade jag vetat att det skulle bli så extremt jobbigt så hade jag nog stannat hemma, haha! Vi hade motvind, det var lös och djup snö och jättekallt. Vi fick gå hela vägen tillbaka också då de inte var hemma. Vi hade därför haft en riktig myskväll nyss. Robin har envisats med att kittla mig tills jag ber om nåd och jag försöker väl mest ge igen, förgäves. Godis och dricka har vi också ätit och strax börjar Beck!

Har suttit och kollat runt lite på kläder och sånt som jag tänkt beställa.
Här är ett av halsbanden jag tänkt skicka efter. Tycker det var jättefint och till ett bra pris dessutom :)

Igår.

2009-03-01 / 10:46:18
Hade en mysig kväll igår. Mestadels för mig själv! Jag såg en film hos mamma och pappa, åt upp godiset som jag hade köpt och även lite ost och kex. Evelina och Terese kom förbi och jag åkte bil en sväng med dom :)

Vid elva så började jag bli trött så jag hämtade M&P och skjutsade hem dom. Sen åkte jag hem till oss. Är verkligen läskigt att vara här i huset själv, jag måste tända alla lampor eftersom jag är så mörkrädd. Robin kom hem just när jag lagt mig i sängen, var väldigt skönt med sällskap!