Mardrömsnatt

2010-06-30 / 08:36:43

Har haft en riktig mardrömsnatt. När jag slutade jobbet sent igårkväll så åkte jag hemåt, tänkte precis dra ut allt elektronik eftersom åskan hade gått tidigare. När jag står i köket smäller det och flyger gnistor i vardagsrummet. Robin vaknar till och med av smällen och så försvinner strömmen i 30 sek eller så. Luktade bränt som bara den, och nu är ännu ett modem trasigt och så också boxen med tvkanaler.

Sen går robins larm vid halv 12, han rusar ut och han kom heller inte hem på hela natten så jag har legat och varit orolig och rädd för jag hatar att sova i huset ensam. Han har fått vara eldvakt hela natten. Herregud så man känner för dem som förlorar sitt hem i en brand. Hela ens liv finns i ett litet hus och sen är allt man äger borta.

Sen droppen var att frysen slutade fungera så jag stod där mitt i natten och försökte dra fram frysen, lastade upp allt älgkött så det inte skulle förstöras och var påväg med det till Terese. Men så helt plötsligt stiger tempen igen och det fryser på igen, måste ha blivit något under strömavbrottet som gjorde att det slutade fungera.

Så inatt har jag sovit ungefär 2 timmar, vaknade av klockan vid halv 7 och fick sedan promenera till jobbet. Känner mig som en riktig zombie!


Kommentarer
Postat av: Pallan

Låter som att vi haft liknande mardrömsnätter ;p vart så sjukt skraj när lamporna exploderade och blixten slog ner..

2010-06-30 @ 09:53:44
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: evelina

Lät som en jobbig kväll/natt. :S



Jaså tycker du att hon är det, Det var roligt att höra :D Ingen som sagt förut att vi är lika :P

2010-06-30 @ 10:08:23
URL: http://evelinarg.blogg.se/
Postat av: Sanna

SAMMA HÄR, fy vilken natt!!! Jimmy kom hem vid fyra, då hade jag precis somnat tror jag, fyyy!!! Tur att vi babblade i telefonen så jäkla länge, annars hade jag varit ännu räddare! Grin grin grin! Hoppas det inte blir åska idag och inatt! Puss

2010-06-30 @ 12:41:28
URL: http://sannaelisabeths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: