Årsresume - andra delen

2012-12-06 / 20:22:00
Landade i Sundsvall igen efter tre månader i Stockholm. Umgicks allra mest med min favoritperson och bästa vän i hela världen. Lyckades även ta mig upp för trapporna till Norra berget för att äta våfflor med Malin och Hanna.
Tillbringade några dagar i en stuga i fjällen med mina kusiner och fina familj. Så fantastiskt att de skrattar åt precis samma saker som mig. När jag åkte hem var jag glad i hela magen. 
Fick såhär fina skor!
Min vackra vän Ida skulle ha en bebis. Så vi bakade rosa cupcakes och överraskade henne med en babyshower. 
Det blev maj, och vi flyttade in i en lägenhet med världens finaste fönster, en gammal skjutdörr som jag älskar och fantastiska golv. 
Vi hade inflyttningsfest. 
Försökte oss på att grilla. Vi hackade tänder allihopa för det var så kallt. 
Vi hoppade in i två bilar och åkte till Hannas föräldrars stuga i Loke utanför Östersund. Det var kanske den bästa helgen på hela året. Mest för att jag tycker om dessa tjejer så himla mycket.
Så kom solen. Äntligen! Och så gick vi in i juni..
Jag var på Paulinas och Henriks maskeradbrännboll utklädd till tingeling. En väldigt lyckad tillställning. 
Hoppade in i en bil och följde med Malin och Anton för att fira midsommar hos Malin P och Mattias. Var klädd i Bik Bok från topp till tå. 
Där bjöds det på sjukt god mat, massvis med lekar och dans runt midsommarstången. 
Åkte bil i 120 mil till Malmö för att hälsa på Hanna. Vi hade sån tur med vädret, så vi tog vara på solen varje gång vi fick chansen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: